دوستان؛ نظرتون کلا در مورد کولر گازی های بانه ای چیه؟
من یه 9000 میخوام.
وستینگهاوس و کریر هست بین 1.300 تا 1.700
اینکه اینورتر داره یا نه ننوشته.
Printable View
دوستان؛ نظرتون کلا در مورد کولر گازی های بانه ای چیه؟
من یه 9000 میخوام.
وستینگهاوس و کریر هست بین 1.300 تا 1.700
اینکه اینورتر داره یا نه ننوشته.
والا مال ما اجنرال ۳۶۰۰۰ هست . سرویس کار هم اومد یکماه پیش گفت ۳۶ هزاره. البته کولره واسه ۵-۶ سال پیشه. شاید جدیدا نمیزنننقل قول:
سلام،
دقیقاً کدوم شهر هستین؟
نقل قول:
من جای شما بودن طرفش نمی رفتم. هیچکدوم از برندهایی که گفتین تو اسپلیت فعال نیشتن. پس تا حدودی میشه گفت
این دستگاهها اصل نیست.
نقل قول:
کریر یکی از معروف ترین مارک های کولر گازی هست و درحد اوجنرال و امریکایی هم هستنقل قول:
توی عربستان تا دلت بخواد کریر استفاده میشه
سلام
گارانتی اسپلیتهای معتبر توی ایران چند ساله ؟
اونطرف آب کمپرسور 7 سال و خودش 3 تا 5 سال گارانتی داره
اسپلیت دوو میدونم 5 سال کمپرسور و 18 ماه سایر قطعاتنقل قول:
سلام دوستان
کولر پرتابل TCL از لحاظ کیفیت سرمایش و گرمایش و سروصدا چطوره؟ برای اتاق 3 در 4 میخوام.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام،
عرف بازار 5 سال گارانتی کمپرسور و سایر قطعه ها 2 سال.
نقل قول:
منظور من این نبود که کریر ناشناخته اس. تو ایران فعال نیست. یعنی نماینده و خدمات و قطعه و ... نداره.
نقل قول:
الان به نظرتون چه کنم؟ با یکی از نماینده های پرکیش (هیتاچی) صحبت کردم گفت خیلی مشکل خدمات داشتن. پیشنهاد خودش هایسنس بود. خیلی گیج شدم. اوجنرال هم از یه نفر خبره کار پرسیدم میگفت مرجوعی هاش خیلی زیاد شده و الان عملا gree که مثلا جنس درجه 2 نیا بوده الان بهتر جواب داده... من که واقعا گیج شدم.
24000 = 4.318.000 توماننقل قول:
30000= 5.168.000 تومان
مدل اینورتر با گارانتی نیا
دوست عزیز کدوم شهر هستید؟ و برای چه متراژ و کاربری میخواین؟
نقل قول:
سلام، کدوم منطقه هستین؟
نقل قول:
سلام؛ با تشکر، مشهد، 15متر اتاق خواب، مارک اصل و درست.نقل قول:
رفقا هایسنس یا الجی ؟ قیمت که هایسنس ارزونتره ولی کیفیت تفاوتشون چظوره؟
ما اراک هستیم.
دوستان قیمت کف رو از کجا بگیرم ؟؟
جواب رو خصوصی خدمتتون فرستادم. مشکلی بود باز در خدمتیم.
نقل قول:
از نظر کیفیت نسبت به قیمت و بر اساس شنیده ها میشه گفت هایسنس.
ولی برای متراژی که دارید بسته به منطقه 24000 یا 30000 (مناطق گرم).
نقل قول:
در مورد قیمت؟نقل قول:
میتونید به سایت دماتجهیز مراجعه کنید. عیار دستتون میاد.
نقل قول:
باسلام دوستان کولر haier با موتور ژاپنی رو به من پیشنهاد کردند. نظر بدید لطفا
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
دوستان معمولا داخل جعبه کولر چه چیزهایی هست؟ مثلا پایه یا لوله مسی هست یا باید جدا تهیه کنیم ؟
بستگی به برندش داره. لوله رایگان معمولا حداکثر 5 متره. پایه در اکثر موارد جداست و هزینش دریافت میشه.
پیشنهاد می کنم در مورد هر برند با شرکتی که خدماتشو میده تماس بگیرید.
نقل قول:
Haier چینیه موتور ژاپنی و این حرفها هم کاملا اشتباهه و جز اجناس درجه3 موجود تو بازار حساب میشهنقل قول:
پاییه رو معمولا 50000 تومان میگیرند. لوله رو همه برندها و همه مدل ها ندارن . مثلا کین الکتریک داره ولی توشیبا ندارهنقل قول:
پاییه رو معمولا 50000 تومان میگیرند. لوله رو همه برندها و همه مدل ها ندارن . مثلا کین الکتریک داره ولی توشیبا ندارهنقل قول:
پایه + هزینه ایاب و ذهاب 85 تومن گرفتن! کولر دوونقل قول:
دوستان صدای کمپرسور کولرهای اینورتردار از اسپلیتهای معمولی بیشتره؟
اصولاً نه. ولی به این دلیل که کمپرسور کولرهای اینورتر دائم در حال کار بوده و اتوماتیک نمی کنند ممکنه به اشتباه این برداشت بشه که سطح صداشون بالاتره.
برد کولرهای اینورتر به نوسانات برق شدیداً حساسه و در صورت بروز ایراد تعویض برد بعضی وقتا هزینه ای معادل 3/4 یونیت خارجی داره.
- - - Updated - - -نقل قول:
اصولاً نه. ولی به این دلیل که کمپرسور کولرهای اینورتر دائم در حال کار بوده و اتوماتیک نمی کنند ممکنه به اشتباه این برداشت بشه که سطح صداشون بالاتره.
برد کولرهای اینورتر به نوسانات برق شدیداً حساسه و در صورت بروز ایراد تعویض برد بعضی وقتا هزینه ای معادل 3/4 یونیت خارجی داره.
نقل قول:
دوستان کمپرسور های روتاری رو پیشنهاد میدید ؟
چون دیدم اینورتر و روتاری هردو a+هستن الجی و سامسونگ کرج هستم
بعد چون از بانه میخوام بخرم گفته شده نمایندگی تک سرویس ساپورت و نصب می کنه کسی تاحالا تجربه شو داره یا اسمشو شنیده ؟
- - - Updated - - -
دوستان کمپرسور های روتاری رو پیشنهاد میدید ؟
چون دیدم اینورتر و روتاری هردو a+هستن الجی و سامسونگ کرج هستم
بعد چون از بانه میخوام بخرم گفته شده نمایندگی تک سرویس ساپورت و نصب می کنه کسی تاحالا تجربه شو داره یا اسمشو شنیده ؟
راهی وجود داره که جلوی نوسانات برق به هر نحو گرفته بشه و از آسیب به برد جلوگیری بشه؟ مثلا محافظی یا چیزی مشابهی؟ وقتی برای کاهش هزینه برق آدم هزینه اولیه زیادی رو پرداخت میکنه انتظار نداره بردش خراب شه و هزینه بسیار بالایی رو کجدد پرداخت کنه. اینطوری فایده ای نداره. یعنی علم و تکنولوژی همین رو نمیتونه درست کنه؟ (من شنیدم هر برودی بسوزه نزدیک یک میلیون تموم میشه تعمیرش یا تعویض بردش)نقل قول:
یه راهش میتونه این باشه که تو ورودی خونه از ترانس استفاده بشه. این طوری همه لوازم خانگیتون هم محافظت میشه در برابر نوسانات برق.
ولی کلاً کولر اینورتر نسبت به معمولی صرفه جویی در حدود 7 تا 10% داره و نه 60 درصد!
یه راهش میتونه این باشه که تو ورودی خونه از ترانس استفاده بشه. این طوری همه لوازم خانگیتون هم محافظت میشه در برابر نوسانات برق.
ولی کلاً کولر اینورتر نسبت به معمولی صرفه جویی در حدود 7 تا 10% داره و نه 60 درصد!
نقل قول:
اصلا بنظر من کولرهای اینورتر یا کولر با مصرف A دروغی بیش نیست! طرف کولر پنجره ای داره از صبح تا شب روشن حتی شده 3 روز مدام کار کرده بعد پول برق براش اومده 150 هزار تومن حالا مصرف برق دوماه خودمون از طریق کنتور حساب میکنم تا الان حدود 2000 کیلووات مصرف داشتیم!!! که اینم حدود 150 میشه با اینکه خیلی رعایت کردیم اکثر زمان پیک مصرف خاموش میکردیم کولر یا زمانیکه کولر روشن میکردیم تمام وسادل خونه بجز یه لامپ و یخچال و تلویزیون خاموش بودن!نقل قول:
کسی میتونه جواب بده ضروریهنقل قول:
نقل قول:سلامنقل قول:
امکان اینکه دست به یکی کرده باشن با سازمان استاندارد جهانی وجود داره. اما فکر نمیکنم 7 تا 10 درصد صرفه جویی داشته باشه بلکه بیشتر. چون این تکنولوژی آزمایش شده در سازمان های استاندارد.
اون مثالی هم که فرمودید از برق منزلتون خیلی المان ها رو شاید در نظر نگرفتید و همچنین نوع کنتور قدیمی و جدید . و شیشه های منزل و ... .
به نظرم اینورتر خیلی کم مصصرفه تست هم نکردم چون به خاطر خرابیش نمیخوام بخرم به دردسرش نمی ارزه. ولی کولر ما در زمستان هم استفاده باید بشه به دلیل گرمایشش.
نقل قول:سلامنقل قول:
امکان اینکه دست به یکی کرده باشن با سازمان استاندارد جهانی وجود داره. اما فکر نمیکنم 7 تا 10 درصد صرفه جویی داشته باشه بلکه بیشتر. چون این تکنولوژی آزمایش شده در سازمان های استاندارد.
اون مثالی هم که فرمودید از برق منزلتون خیلی المان ها رو شاید در نظر نگرفتید و همچنین نوع کنتور قدیمی و جدید . و شیشه های منزل و ... .
به نظرم اینورتر خیلی کم مصصرفه تست هم نکردم چون به خاطر خرابیش نمیخوام بخرم به دردسرش نمی ارزه. ولی کولر ما در زمستان هم استفاده باید بشه به دلیل گرمایشش.
نمیخاستم بحث کنم چون خیلی وقت هست کل کل و بحث بیخودی رو کنار گذاشتم بخصوص توی این انجمن که پای دهه ی 90 دی هام توش باز شدهنقل قول:
ولی واقعا دیدم این حرف شما و اون کاربر بیژن درباری که راه افتاده توی تمام انجمنها همین مطلب رو میگه خیلی زور داره
این بحث مصرف اینورتر و معمولی خیلی وقت هست تمام شده ولی نمیدانم برخی از دلالان دنبال چی هستند؟
با یک مثال ابتدایی جم بندی میکنم: پ.ن :بحثش مانند این هست که بگوییم یک ماشین دوج قدیمی پاورواگن پر مصرف با 1000 بار ترمز
در طی یک مسیر 100 کیلومتری با یک BMW i8 کم مصرف بدون ترمز در همان مسیر مصرف سوخت برابری داشت!!!
سلام، نکته ای که هست مقایسه بین نسبت بازده (EER) کولرهای با کمپرسور اینورتر و غیر اینورتر اینو نشون میده. در یک برنر واحد این نسبت 3.20 برای غیر اینورتر و 3.43 برای اینورتره. اگه در یک بازه زمانی مشخص هر دو کولر کار کنند این صرفه جویی همون رقمی میشه که عرض کردم.
اگر داده های تست استاندارد برای کولر رو دارید ممنون میشم اطلاع رسانی کنید. بهر حال صرفه جویی 60 درصدی یا 60+13 که بعضی برندها تبلیغشو می کندد متاسفانه سوء استفاده از ناآگاهی مصرف کنندس.
سلام، نکته ای که هست مقایسه بین نسبت بازده (EER) کولرهای با کمپرسور اینورتر و غیر اینورتر اینو نشون میده. در یک برنر واحد این نسبت 3.20 برای غیر اینورتر و 3.43 برای اینورتره. اگه در یک بازه زمانی مشخص هر دو کولر کار کنند این صرفه جویی همون رقمی میشه که عرض کردم.
اگر داده های تست استاندارد برای کولر رو دارید ممنون میشم اطلاع رسانی کنید. بهر حال صرفه جویی 60 درصدی یا 60+13 که بعضی برندها تبلیغشو می کندد متاسفانه سوء استفاده از ناآگاهی مصرف کنندس.
نقل قول:
برادرا من حرفمو پس میگیرم:n02: پول برق برامون اومد 57 تومن:n01:نقل قول:
سلام دوستان
اگر کولر گازی اینورتر دارین و یا حتی کولر گازی معمولی و کنتور برق ساختمان هم دیجیتالی هست , میتونین خیلی راحت مصرف واقعی برقش رو ببینید
توضیح بیشتر , مطلب شماره ی 166 در این صفحه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]