يعنى GTA رفت تو باقاليا!
Printable View
يعنى GTA رفت تو باقاليا!
شخصیت اصلی بازی یا همون ایدن چه قدر شبیه محمد رضا هدایتیه : )
بازی بدکی نیست
خوبه حالا واسه نسل بعد نمیاد:n02:
مزاج بود دیگه !؟ :n02:نقل قول:
بله
مزاح بود
چون میترسیم کل انرژی رو بذارن واسه ps4 و one بسازن و یه چیزه آبدوغی واسه 360 بدن بیرون:n02:
یه چیزایی راجع به یه نظر سنجی شنیدم که قراره مثل خیلی از پروژه های دیگه یوبی ، واچ داگز هم سینمایی بشه و دارن دنبال بازیگر براش میگردن و نظرسنجی کردن از ملت که بازیگر مناسب شخصیت اصلی رو انتخاب کنن . کسی اطلاعات بیشتر داره ؟
بله خود یوبی سافت در فیس بوک خودش این سوال رو کرده بود که چه کسی را به عنوان بازیگر نقش Aiden Pierce مناسب میدانید که داخل فیس بوک ملت نظرسنجی زده بودن که تام کروز با بیشترین رای اول بود (انتخاب بسیار به جایی هست :دی ) بعد از تام کروز این سه نفر به ترتیب دوم تا چهارم بودننقل قول:
Robert Downey Jr
Edward Norton
Ryan Gosling
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان من قند شکنم کار نمیکنه یک سر بزنید ببینید اوضاع در چه حاله : دی
سلام میخواستم بدونم ماشین ما توی این بازی مخصوص خودمونه؟ یا باید مثل GTA ماشین بدزدیم؟
ممنون از زحمتی که کشیدی.این بازی در نوع خودش فوق العاده است اما همون طور که اشاره شد چیزی که بیشتر از همه منو مبهوت این بازی کرد گرافیک حیرت انگیز و افکت های حرفه ای بازی نبود. هوش مصنوعی و واکنش هایی بود که کارکتر ها در برخورد با کنش معینی انجام میدادن.
خوب معلومه دیگه ماشین دزدی هم خواهد داشت ولی فک کنم در حد اسلیپینگ داگز باشهنقل قول:
بازی مثل Assassin`s Creed میمونه. یعنی انتظار آزادی زیادی در شهر بازی نداشته باشین در حد gta . اون مواقعی هم که در مرحله نیستین کار خاصی نمیشه کرد و تفریحات جانبی نداره
مقایسه تون خیلی بد بود :n24:نقل قول:
بهتره با sleeping dogs یا GTA IV مقایسه بشه!:n09:
این یه حقیقته و نباید کسی ازش ناراحت شه،نقل قول:
AC تو نسخه های آخر حتی تو ماموریت های اصلیش هم به ندرت نکته جالب و سرگرم کننده پیدا میشه...
سلام به همگی
آقا من ده صفحه رو خوندم هیچی از تاریخ انتشار بازی نفهمیدم فقط گفته شده 2013 حالا شایدم بوده من دقت نکردم،میشه تاریخ انتشار این بازیو بگید بی صبرانه منتظرش شدم وقتی تایپیکو دیدم !
تاریخ انتشار بازی November 21, 2013 برای کنسول های این نسل هست و برای کنسول های نسل بعد هنوز تاریخ دقیقی اعلام نشدهنقل قول:
بازی خیلی قشنگی باید باشه ولی تا اونجایی که من تو تریلرا دیدم فیزک ماشینش چندان دلچسب نیست(البته تو بازیایی که من تا الآن دیدم هیچ کدومشون فیزیک ماشیناشون چندان دلچسب نبوده:n02:)یعنی تصادف ماشیناش خیلی طبیعی نبود(البته تو یکی دو تا صحنه بیشتر نبود)
نمی دونم شاید هم بیشتر از این نباید انتظار داشت
من خيلى دلم ميخواد اين بازى رو بكنم اما شنيدم بايد حتماً آنلاين باشيم. يعنى راهى نيست كه آفلاين بازى كنيم؟
برا دریافت تاریخ دقیق انتشار بازی ها به آدرس زیر مراجعه کنی
محتوای مخفی: اینجا
محتوای مخفی: اینجا
این تریلر میخواد چیو نشون بده و منظورشون ازین چیه؟نقل قول:
کی همچین چیزی گفته؟؟نقل قول:
صحت نداره!
آخه اين آقا كه يه چيز ديگه ميگه:نقل قول:
نقل قول:
دوست من انگار کاملا" در جریان نیستیا!نقل قول:
اون موضوع الان یه ماهی هست منتفی شده!
خود یو بی اعلام کرده که بازی نیازی به اینترنت نداره!
فقط از بازی های امسال یوبی AC BF هیت که نیاز به اتصال داره!محتوای مخفی: شوخی
آقا دم يوبيسافت گرم من تا حالا AC بازى نكردم يه بار ديگه هم نميكنم WATCHDOGS در اولويتهنقل قول:
دم شما هم گرم
محتوای مخفی: ...
آقا برای من یه سوال پیش اومده
آیدن مثل GTA خونه داره؟ یا کارتن خوابه؟:n13::n06:
خوب وقتی کرک بشه که دیگه نیاز به اتصال نداره . چرا 120 تومن بریم بدیم پول مفت رو توی شکم این شرکتهای دزد .نقل قول:
بچه ها من امروز کنفرانس سونی رو نگاه میکردم یهو بعد 1 ساعت کسل کننده یه تریلری از واچ داگز نشون دادن که باورتون نمیشه هم گیم پلی ماشین داشت هم -- کردن و...
تو این تریلر شما باید یکی از دوستای آیدن رو نجات بدین
خیلی معرکه است بهترین تریلر واچ داگزیه که تا حالا دیدم
چیزی که من از این تریلر برداشت کردم اینه که بازی واقعا شبیه GTA است!و این که ما تو بازی تنها نیستیم و انگار یک باند هستیم.[SIZE=2]
داستان تریلر این جوریه که شما تو ماشینتون قایم شدین که یهو دوستتون زنگ میزنه و میگه برید پیشش. شما هم با ماشین میرین پیشش و از طریق دوربین مداربسته خونش باهاش ارتباط برقرار میکنه. هنوز با هم صحبتتان رو تموم نکردین که میریزن تو خونه یارو. شما هم با انجام -- کاری(!) اون رو از تو ساختمون میارین بیرون و فراریش میدین. بعد هم سوار قایق میشین و فرار میکنین.
تصاویر جدید...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی از دوستان می دونه این بازی cheat code داره یا نه ؟ :n13::n13::n13::n13:
بازی هنوز عرضه نشده اونوقت شما میخواین بدونین که چیت کد داره یا نه؟نقل قول:
:n13:
تاریخ عرضه کی هست ؟
بیننقل قول:
28 / 08 / 1392
تا
01 / 09 / 1392
توی اپ استور اپل یه نرم افزار هست شمارش معکوس انتشار بازی توش یه آزمونم داره
من که 14 تا رو درست جواب دادم ببینم بقیه چند میگیرن:n07:
خب یه دموی جدید 15 دیقه ای منتشر شده که کیفیت High Res شو میزارم (بالاترین کیفیت 1.5 گیگه!)
September Keynote Trailer (Stream)
پسورد: p30world
Dedsec Edition Unboxing
پسورد: p30world
نسخه ی نسل فعلی نصب اجباری میخواد و روی دو دیسک برای X360 عرضه میشه! (دقیقا اسکی از *R)
فعلا حجمی که دیسک نصب بخودش اختصاص میده اعلام نشده،Jonathon Morin از عوامل ساخت بازی گفته که این سیستم همون چیزیه که در GTA V استفاده شده!
برای Wii U و PS3 روی یه دیسک عرضه میشه!
پ.ن: نمایش بازی روی کنسول های این نسل واقعا نا امید کننده بود و اگه قرار باشه اون کیفیت ارایه بشه زیر GTA V لـه میشه...
اگر به سایتی مثل گیم اسپات باشه که به این بازی بیشتر از جی تی ای امتیاز میده ولی در کل این بازی هیچ برتری نسبت به جی تی ای نداره. یک محیط محدود مثل اساسین( البته با حضور در زمان حال یکم ازادی عمل بیشتره) و ازادی عملی که واقعا در بازی نخواهد بود!نقل قول: