مشکل با عکاسی از چهره از نمای نزدیک
سلام. من یه کاربر معمولی ام. یعنی تو عکاسی سررشته ی خاصی ندارم. اما برای عکاسی های معمولی خانوادگی یه مشکلی دارم که میخوام بدونم با توجه به نوع دوربینم می تونم حلش کنم یا نه؟
دوربین من کانن IXUS 200 IS هست
وقتی از نزدیک میخوام از چهره ی یه نفر عکس بگیرم حالت چهره و بخصوص بینی رو خیلی بد نشون میده. راهی برای حل این موضوع دارم؟
اینم اطلاعاتی در مورد دوربینم:
کانن IXUS 200 IS (که در آمریکا با نام SD980 IS و در ژاپن با نام IXY 930 شناخته می شود) یک دوربین بسیار زیبا و شکیل میباشد که اولین دوربین فشرده کانن با صفحه نمایش لمسی نوع (Pure Color LCD II (TFT و باریک ترین دوربین با لنز میدان دید بازی می باشد که با صفحه نمایش لمسی 3 اینچی و لنز با زوم اپتیکال 5X عرضه شده است. این دوربین کانن دارای حسگر تصویر 12.1 مگاپیکسلی و توانایی ضبط ویدیویی با کیفیت HD می باشد.
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: دوربین فشرده و کوچک - وزن 150 گرم
مشخصات حسگر و تصویر: حسگر CCD با کیفیت 12.1 مگاپیکسل - اندازه 1 به 2.3 اینچ
فیلم: ابعاد HD - سرعت 30 فریم بر ثانیه
لنز: 24-120 میلیمتر - بزرگنمایی اپتیکال 5 برابر - لرزشگیر تصویر
عکسبرداری: سرعت شاتر از 1 به 3000 ثانیه تا 15 ثانیه - ایزو اتوماتیک و 80 و 100 و 200 و 400 و 800 و 1600 - فلاش داخلی با برد 6.5 متر - تکنولوژی تشخیص چهره
صفحه نمایش: 3 اینچ با رزولوشن 230.000 پیکسل - Live View
سایر مشخصات: ذخیره بر روی کارت حافظه SD, SDHC, MMC, MMCplus, HC MMCplus - باتری یون لیتیوم استاندارد
نام ها ديگر : Canon PowerShot SD980 IS
فرق ماکرو و سوپر ماکرو + تعداد عکس
سلام
1. تو دوربین من یه قسمت هست ماکرو و یه قسمت دیگه هست سوپر ماکرو! دقیقا فرق این دوتا چیه!؟
2. یه دوربین چندتا عکس می تونه بگیره!؟