اولن ممنون ار توجهت:31:نقل قول:
منم دقیقن نمیدونم بعد مرحله اول حذفی که چهار تیم باقی میمونن به چه صورتی به هم میخورن ولی اگه بعد عبور از جمهوری چک به اسپانیا بخوریم کارمون خیلی سخت میشه :41:
Printable View
اولن ممنون ار توجهت:31:نقل قول:
منم دقیقن نمیدونم بعد مرحله اول حذفی که چهار تیم باقی میمونن به چه صورتی به هم میخورن ولی اگه بعد عبور از جمهوری چک به اسپانیا بخوریم کارمون خیلی سخت میشه :41:
اول از همه تبریک میگم به همه ی هواداران این تیم :
خصوصا :
- , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوست عزیزم علی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ,
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , دوست دیگرم حامد خان گرامی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مهرداد عزیز
و سایر دوستان.
حریف بعدی هم نسبتا حریف خوبیه و خیلی دشوار نیست البته از یونان قویتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقاط ضعفی هم که در دوبازی قبلی خصوصا جلوی آلمان دیدیم تا حدودی برطرف شده گرچه رو ارسال ها هنوزم مشکل داریم.
نقاط قوت تیم هم دو بال سمت چپ و راست و دفاع نسبتا خوب تیم هستند و در سایر نقاط زمین بازیکنان خوبی داریم.
بازیکنان هم باید مواظب کارت گرفتن های خودشون باشند.
بازیکن دفاع راست تیم و رونالدو یک کارت دارند که جفتش هم بیخودی بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رونالدو هم نشون داد که گل نزدنش فقط به خاط بد شانسی و همچنین بار سنگینی که روی دوشش هست بوده و نه چیز دیگه ای.
همه کاری کرد گل شوت از راه دور هد پاس گل (که نانی قدرشو ندونست البته فدا سرش ) کمک به دفاع
این آخریا همه ی حمله ها ازش شروع میشد , یه پاس به عقب میداد میرفت جلو همون توپ رو میگرفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر توپ هایی رو که به تیرک زد گل میشد الان 4 گله بود و باید واسه آقای گلی میجنگید.
...
این نایجل دیانگ لکه ننگ فوتباله. کشتی کج بیشتر به دردش میخوره تا فوتبال.
اون از ضربش به سینه ی ژابی آلونسو تو فینال جام جهانی اینم از مشتش به رائول میرلس.
هدف همه هم فقط سینه هستش بازیکن ضربه دیده کلا ناک اوت میشه میره پی کارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شماره 15 شونم چیزی از دیانگ کمتر نداشت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
...
فن در فارت هم عجب شوت هایی میزد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون که گل شد همون که به تیرک خورد.
یاد دنیس برکمپ افتادم.
..
...
.....
............ .در کل آینده ی بهتری رو واسه پرتغال میبینم.
چند والپیپر زیبا از بهترین بازیکن زمین :
کد:
http://kkcdn-static.kaskus.co.id/images/2012/05/09/3470756_20120509112127.jpg
http://wallpaperswide.com/download/portugal_away_cristiano_ronaldo_original-wallpaper-4096x3072.jpg
http://wallpaperpassion.com/upload/20909/cristiano-ronaldo-portugal-wallpaper.jpg
گل دوم
...............
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرتوپی که مدافع هلند را از جریان بازی محو کرد
دوستان امار تیر دروازه ها رو از کجا میشه پیدا کرد :31: می خوام ببینیم که بدشانسترین تیم یورو تا حالا کدوم تیمه !
2 تا تو بازی دیروز + 2 تا توبازی با المان به تیر زدیم (مقابل دانمارک رو نمیدونم )
منم برد رو تبریک میگم خیلی بازی خوبی رو انجام دادیم ! به امید بازی بعدی و صعود مقترانه .
بازی بعدی کی هستش ؟:12:
خوب تبریک میگم به خودمون عجب بازی کرد این تیم ایم میگل ولوسو عجب بازیکن خوش استیلی هستش خدایی حال کردم کریس رونالدو و نانی آخر بازیکن هستن حرفی واسه گفتن نداشت هلند حقش بود یک 5 یا 6 تایی گل بخوره................
خیلی دلم میخواست چهره لوئیس فیگوی عزیزم را ببینم بعد از لوله شدن هلند........
منم تبریک میگم. خلاصه رونالدو هم پاش به گلزنی باز شد. جلوی آلمان هم خیلی خوب بازی کرد و تقریبا تک تک حملاتی که پرتغال انجام داد، پشتش رونالدو بود. اما بدشانس بودیم.
رونالدو: شانس پرتغال با چک مساوي است
کاپيتان تيم ملي فوتبال پرتغال از اينکه توانست در ديدار مقابل هلند به عنوان بهترين بازيکن ميدان انتخاب شود ابراز خوشحالي کرد و جايزه اش را تقديم به تمام هم تيمي هايش و پسرش کرد.
کريستيانو رونالدو در ديدار پرتغال مقابل هلند شب بسيار خوبي را پشت سر گذاشت و هر دو گل تيمش را به ثمر رساند تا پرتغال بعد از آلمان با شش امتياز به عنوان تيم دوم به دور بعد صعود کند.
ستاره رئال مادريد که پس نمايش ضعيف در دو بازي اول تيمش انتقاد زيادي از او شد در بازي شب گذشته به عنوان بهترين بازيکن ميدان انتخاب شد.
وي از اينکه توانست به عنوان بهترين بازيکن زمين انتخاب شود ابراز خوشحالي کرد و گفت: آنچه بيش از همه خوشحالم مي کند صعود تيم به دور يک چهارم نهائي است. از اينکه توانستيم در اين بازي هلند را شکست دهيم و با شش امتياز به دور بعد صعود کنيم بسيار خوشحالم. اين جايزه را به تمام بازيکنان تيمم تقديم مي کنم چرا که اگر آنها نبودند نمي توانستم چنين شب درخشاني را پشت سر بگذارم. همچنين اين دو گل را به پسرم که امشب دومين سال تولد او بود تقديم مي کنم.
وي افزود: صعود به مرحله يک چهارم ارزش بسيار زيادي براي من دارد. خوشبختانه توانستيم در اين گروه سخت صعود کنيم و به هدف خود برسيم. الان بايد خود را آماده ديدار مقابل چک کنيم. بر اين باورم که هر دو تيم شانس مساوي براي پيروزي دارند. اميداورم که پرتغال در بازيهاي بعدي هم نمايش خوبي داشت.
ورزش3
قبل از بازی اومدم تو این تاپیک و گفتم رونالدو باید گل بزنه تا از زیر فشار انتقادها بیاد بیرون که دقیقا هم همینطور شد و دوتا گل سرنوشت ساز برای تیم پرتغال زد و با این برد پرتغال به عنوان تیم دوم صعود کرد و باید با جمهوری چک بازی کنه! به نظر من اگه اتفاق خاصی نیوفته از همین الان باید پرتغال رو تو نیمه نهایی ببینیم مگر اینکه دیگه جمهوری چک فوق العاده ظاهر بشه و پرتغال رو حذف کنه!
خدا رو شکر میکنم یه تیمی مثل دانمارک صعود نکرد واقعا حیف بود ازبین آلمان و پرتغال یکیشون تو این مرحله حذف بشه!
کلیپ داغ و تازه از بازی دیشب:
شاید لینک غیر فیل-تر و مستقیم ش هم گذاشتم:11:
این است قدرت تیم ما. رونالدو که رو دور باشه دیگه نمیشه جلو پرتقال وایساد.
بازی بعدی 1 تیر هست و پرتقال باید با توجه به دوم شدن از اوکراین به لهستان بره و با چک بازی کنه (ورزشگاه شهر ورشو).
اگه مشکل خاصی پیش نیاد و تیم بتونه بازی ای در حد بازی با هلند نشون بده چک رو هم راحت میبریم و تو نیمه نهایی می خوریم به برنده بازی تیم اول گروه سه و تیم دوم گروه چهار که به احتمال زیاد اسپانیا باشه که دیگه اونجا یه کم که چه عرض کنم کلی کارمون سخت میشه. :31:
بازی پرتقال تا حد زیادی به خوب بودن رونالدو تو بازی بستگی داره اگه روز خوبش باشه شاید بشه رو بردن اسپانیا هم حساب کرد.
به امید پیروزی
اینم غیر فیل-تر با کیفیت HDنقل قول:
واقعا عالی بود.چه کرد این رونالدو.به همه پرتغالی ها تبریک میگم.
انشالله چک نباید زیاد مشکل باشه (ابته نباید دست کم بگیریم)
اگه بشه فردا چک رو بزنیم میشه گفت روحیه تیم چند برابر میشه و با این بازیی که جلو هلند انجام دادن به اون سیستم برن جلو قهرمانیم...
چک که دیگه از هلند قوی تر نیست : دی
چک رو ببریم احتمال زیاد حریفمون اسپانیاس که خیل مشکله و دو تا تیم محبوب من میخوره به هم که انتخاب سخته :37:
البته امیدوارم یکی شون قهرمان بشه:20:
چک: براي مهار رونالدو بايد تمام تيم بسيج شود
کاپيتان تيم ملي فوتبال چک معتقد است که براي پيروز شدن مقابل پرتغال نبايد اجازه خودنمايي را به کريستيانو رونالدو داد.
مرحله يک چهارم نهايي يورو 2012 پنجشنبه شب با ديدار پرتغال با چک آغاز خواهد شد.
پيتر چک سنگربان تيم ملي فوتبال چک به هم تيميهايش توصيه کرد که براي پيروز شدن در اين بازي تمام تلاش خود را براي مهار کريستيانو رونالدو به کار برند.
کاپيتان چک که تيمش با شکست دادن لهستان پاي به اين مرحله گذاشت، گفت: کريستيانو رونالدو براي بهتر شدن روز به روز تلاشش را بيشتر ميکند. او بازيکن بسيار خوبي است. شوتهاي قوي دارد و با هر دو پا در شرايط مختلف شوت زني ميکند.
وي افزود: وقتي در چلسي مقابل منچستر يونايتد بازي ميکرديم همواره تلاش ميکرديم تا رونالدو را مهار کنيم و فضا را به او ندهيم. سرعت کريس استثنايي است. اگر فضا به او داده شود هر کاري را در زمين انجام ميدهد. من چند بار مقابل او به ميدان رفتهام و تجربه زيادي دارم اما براي خنثي کردن او بايد تمام تيم دست به هم دهند.
تئو دور گيبرسيلاسي مدافع چک هم بازي مقابل پرتغال را با وجود ستارهاي همچون کريستيانورونالدو بسيار سخت دانست و گفت: بازي مقابل پرتغال که کريستيانو رونالدو را در ترکيب دارد، بسيار سخت خواهد بود چرا که يکي از بهترين بازيکنان فوتبال جهان است اما با اين حال نميتوان گفت که ما فقط به خاطر اين که رونالدو در ترکيب پرتغال است، از آنها ميترسيم.
ورزش3
نظرتون درباره ی دروازه بان پرتقال چیه؟
میتونه تا اول شدن مقابل تیم های قوی دووم بیاره؟
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
دقیقا ! در اون صورت خیلی بازی غم انگیزی میشه !نقل قول:
3 تا رئالی در مقابل 4 تا رئالی . اصلا دلم نمیخواد کاسیاس و راموس و الونسو و اربلوا حذف بشن ولی چاره ای نیست . به هر حال رونالدو هستش و هر تیم باشه من طرفدارشم !
پرتقال که پوستشو میکنیم میخوریم :دینقل قول:
این پرتغاله
PORT+GAL
یا همون بندر قوم گال
...
نه بابا شانس بیاریم توپ رو دروازه نیاد وگرنه خیلی مطمئن نیست و امشب مطمئنا دروازه بان حریف یکی از دروازه بانان فوق العاده ی جام هستش که خیلی از ریو پاتریسیو بهتره:20:
خدا کنه مثل بازی اولشون با روسیه بازی کنند :31:
به امید یه بازی دیدنی و پیروزی .....
دروازه بان رو بی خیال !
جلوی دروازه یه بازیکنی به نام په په داریم که کابوس هر مهاجم هستش !
امروز اگه روز خوب نانی و رونالدو باشه بی شک میبریم .
- یاروسلاو پلاسی، داوید لیمبرسکی ، توماس روسیچکی، توماس پکارت، پتر یارچک و دانیل کولار در صورتی که دراین بازی کارت زرد بگیرند، شانس حضور در بازی بعدی تیمشان را از دست خواهند داد.
- برد پرتغال مقابل دانمارک و هلند باعث شد تا این تیم روند 4 شکستش در سال 2012 را به دست فراموشی بسپارد.
- سلسائو هیچ وقت در رقابتهای یورو، از راهیابی به مرحله حذفی و صعود از مرحله گروهی ناکام نمانده.
- دو گل رونالدو در بازی با هلند ، تعداد گلهای ملی او برای تیم ملی پرتغال را به عدد 34 رساند تا او از تعداد گلهای ملی لوئیس فیگو پیشی بگیرد.
- هلدر پوستیگا، رونالدو، فابیو کوئنترائو و ژائو پریه را اگر در این بازی کارت زرد بگیرند، از همراهی تیمشان در بازی بعدی ملی محروم خواهند ماند
مطمئنم صعود میکنیم
ولی ای کاش کارت زرد نگیرند و گرنه بیچاره میشیم
این رونالدو هم شده بدشانس ترین بازیکن جام
بازیکن رو مثل آب خوردن با یه استپ و یه حرکت دیگه دریبل میکنه اونوقت ضربش میخوره به تیرک
فکر کنم تا اینجا 3 بار زده به تیرک
2 تا بازی با هلند
یکی هم نیمه ی اول بازی با چک
کلا تیم پرتغال هم 5 بار زده به تیرک
2 تا په په و نانی به آلمان بقیه شم که گفتم:13:
حرکتای رونالدو بازم منو به وجد آورد
استپ زیبا و کنترل عالی و ضربه دیدنی اما تیرک!
همینطور پیش بره گل میزنیم 100٪
و بازیو تو "90دقیقه" به نفع خودمون تموم میکنیم/ :دي
اینم تیرک بعدی از رو ضربه کاشته:19:
کاش یه ذره شانس هم داشت......
امیدوارم اخر بازی حسرت این موقعیت های از دست رفته رو نخوریم :44:
خوب تبریک فراوان و صد البته تسلیت به افرادی مثل خودم که طرفدار اسپاینا و پرتغال هستن!الآن احتمالا بازی بعد بین این دو تیمه و تصمیم گیری ست!
اقا این تیرک های رونالدو رسما اعصابمو ریخته بود به هم ولی خب باز بردیم و تبریک و تبریک
بازم نانی و بازم رونالدو و باز هم کل تیم پرتغال...
کریس میتونست آقای گل فعلی جام باشه اما،
بازم بدشانسیهاش ادامه پیدا کرد و اینبار با کاشته تیرک زد
نانی و موتینیو عالی کار کردن و در نهایت،
رونالدو عجب ضربه سری زد، یاد کلههای "رود گولیت" افتادم!
حالا باید ببینیم اسپانیا-فرانسه چی میشه؟ :دي
به خیر گذشت !!
این ضربه به تیر ها هم کم کم داره مشکل ساز میشه . تو بازی بعدی مطمئنا اینقدر فرصت گیر نمیاد ! کاسیاس هم که کلا سخت گل میخوره و کارمون خیلی سخته :19:
نانی امروز بد بازی کرد یعنی در حد ایده ال نبود ! کارت زردش کاملا بی مورد بود
خوشحالم که تونستیم با برد مقابل جمهوری چک به جمع 4تیم برتر جام ملتهای اروپا راه پیدا کنیم:8: توی تمام دقایق بازی از حریف سرتر بودیم و جمهوری چک هیچ حرفی برای گفتن نداشت اگه کمی خوش شانس بودیم اگه اون دو ضربه کریستیانو رونالدو با بدشانسی به تیرک دروازه برخورد نمیکرد میتونستیم با یک نتیجه پر گل چک شکست بدیم امشب هم یک بار دیگه شاهد هنرنمایی کریستیانو رونالدو داخل زمین بودیم و با گل زیبایی که به ثمر رسوند بار دیگه شایستگیهای خودش به همه ثابت کرد
ورزش۳: ديدار تيمهاي فوتبال جمهوري چک و پرتغال ساعت 23:15 در ورزشگاه ملي شهر ورشو لهستان با قضاوت هاوارد وب انگليسي آغاز شد که در پايان پرتغاليها موفق شدند با يک گل به برتري برسند و در جمع 4 تيم پاياني يورو 2012 قرار بگيرند. نيمه اول اين ديدار با برتري پرتغاليها همراه بود و کريس رونالدو در 45 دقيقه اول يک بار توپ را به تيرک دروزاه چکيها کوبيد و يک موقيت تک به تک با پيتر چک را به هدر داد. در نيمه دوم باز هم پرتغاليها بهتر بازي را آغاز کردند و فشار زيادي را بر روي دروزاه حريف قرمز پوش تدارک ديدند. يکي از فرصتهاي خوب شاگردان بنتو شوت ديدني و زميني کريس رونالدو بود که پيتر چک با کمک تير دروزاه ضربه رونالدو را مهار کرد تا مهاجم رئال مادريد همچنان بر روي خط بدشانسي گام بردارد. شوت محکم ناني را هم پيتر چک برگرداند تا دروازهبان چک يک تنه مانع گلزني شاگردان بنتو شود. در مقابل حملات پرتغاليها، چکيها خطرات جسته و گريختهاي را بر روي دروزاه پاتريسيو ايجاد کردند که بيثمر بود. شاگردان بنتو نيز که در نيمه دوم روي به شوت زدن از راه دور آورده بودند اين بار توسط موتينيو ضربهاي محکم را روانه دروزاه قرمز پوشان کردند که پيتر چک باز هم به خوبي توپ را راهي کرنر کرد. در ادامه باز هم پرتغال توسط ناني فرصت خوبي براي بازکردن دروزاه چک داشت که ضربه او با فاصله اندک به بيرن رفت. در دقيقه 79 پرتغاليها مزد برتري خود را گرفتند. ارسال زيباي موتينيو و ضربه سر چکشي کريستيانو رونالدو بالاخره قفل دروزاه پيترچک را باز کرد تا سلسائو اروپا يک بر صفر پيش بيفتد. در نهايت اين بازي با پيروزي پرتغاليها به پايان رسيد تا ياران کريس رونالدو در مرحله نيمه نهايي به مصاف برنده بازي اسپانيا و فرانسه بروند.
تبریک میگم بچه ها این بازی هم همونطور که پیش بینی میشد بردیم.
درکل چک حرفی واسه گفتن نداشت و اینو میشه از موقعیت های خطرناک بازی فهمید که 2 به 20 به نفع پرتغال بوده. موتینیو و کریس خیلی خوب بازی کردن. به امید پیروزی در نیمه نهایی (خیلی سخته).
این کریس چقدر بدشانسه! 4 تا تا حالا زده به تیر! بعد سانتر آلمانیا میخوره به پای دفاع صاف میاد رو سر گومز!
اگه این توپاش گل شده بود تا حالا 7 گله میشد! امشب هم بر خلاف چند تا بازی آخرش تو رئال ضربه های خیلی بهتری زد.
سر گل که خیلی عالی کار کرد. رفته بود اون گوشۀ سمت چپ 18 قدم ایستاده بود تو نقطه کور دفاع.
نانی خیلی بد بود ولی کوئنترائو خوب بود و نهایتاً این میرلش واقعاً یه درد پرتغال میخوره! خیلی خوبه. هم جنگنده هست و هم تکنیکی و پاس های خوبی هم میده. فقط ایکاش یه هافبک توپ پخش کن داشتن. اون برونو آلوز هم خیلی خوبه.
اینم آمار تیرک های پرتغال و رونالدو:نقل قول:
یکی دیگه هم روی ضربه کاشته زد.نقل قول:
این رونالدو هم شده بدشانس ترین بازیکن جام
بازیکن رو مثل آب خوردن با یه استپ و یه حرکت دیگه دریبل میکنه اونوقت ضربش میخوره به تیرک
فکر کنم تا اینجا 3 بار زده به تیرک
2 تا بازی با هلند
یکی هم نیمه ی اول بازی با چک
کلا تیم پرتغال هم 5 بار زده به تیرک
2 تا په په و نانی به آلمان بقیه شم که گفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تبریک به خودمون به این میگن رونالدو عالی بود عالی پیتر چک نبود 6 تا باید چک گل میخورد