[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اگر ایتالیا امشب حذف بشه یک راست برمیگردیم به خونه اول
یعنی بعد از فاجعه 2010 در حالی که این سری شخصیت ایتالیا بیشتر اومده پایین
اسپانیا هم امیدوارم مردانه بازی کنه و کرواسی رو ببره
خوبه اگه همین نتایج نیمه اولا باقی بمونه تیم اول میریم بالا ایشالا!:10:
خوب به سلامتي برديم و صعود كرديم
به همگي تبريك ميگم
نيمه اول عالي بوديم و چلي حيف كهندتا موقعيت رو خراب كردن
اگه از موقعيت ها بهتر استفاده ميكردن با اختلاف خيلي بيشتر ميبرديم
يكي از بزرگترين مشگلات ايتاليا ضربات آخره و اينكه از موقعيت هاش خوب استفاده نميكنه
پراندلي يه فكري هم بايد براي سرد بازي كردن تيم تو نيمه دوم بكنه. انگار خيلي استرس گل خوردن دارن
اميدوارم مصدوميت كيليني اونقدر جدي نباشه كه بازي ها رو از دست بده
ايشالا بازي هاي بعد بهتر از اين هم باشيم :40:
نه عزیز اگه نتیجه نیمه اول باقی می موند حذف بود ایتالیا سوم میشد... بالا کجا بود تیم اول کجا بود!نقل قول:
به هر حال صعود ایتالیا رو به طرفددارانش تبریک می گم... ایتالیا صعود کرد چون اسپانیا برد بازی رو
نه داداش اگه نتايج نيمه اول باقي ميموند هر 3تا 5 امتيازي ميشدن و چون ايتاليا تو بازي هاي رو در رو بيشتر گل زده بود اول ميشدنقل قول:
احتمالا از شبكه هاي خارجي نگاه ميكني وگرنه اين مجري هاي بدبخت اين همه وسط بازي جدول رو نشون دادن و گفتم با نتايج نيمه اول ايتاليا اول ميشه. معلومه هويجم حسابشون نميكني كه ببيني چي ميگن:31:
در هر صورت اولي مبارك شما باشه دوست عزيز
بله درسته من ایران نگاه نمی کنم ولی قانون مضخرفیه این نوع اولویت دهی بهترین حالت به نظر من برای اولویت بندی
1- بازی مستقیم
2- تفاضل گل
3- تعداد گلهای زده
و بعد از اینها بره روی این اولویت که تعداد گل توی بازی های مستقیم و اینجور چیزا
در هر صورت ممنون از شما هم بابت نکته ای که اشاره کردید و من از اشتباه در اومدم و هم بابت تبریک
پس حق با PSYCHO_MAN عزیز هست عذر می خوام
نتایج نیمه اول, باعث میشد ایتالیا اول شه و بعد اسپانیا دومنقل قول:
نه عزیز اگه نتیجه نیمه اول باقی می موند حذف بود ایتالیا سوم میشد... بالا کجا بود تیم اول کجا بود!
به هر حال صعود ایتالیا رو به طرفددارانش تبریک می گم... ایتالیا صعود کرد چون اسپانیا برد بازی رو
ایتالیا صعود کرد چون ایرلند رو برد, و چقدر سرنوشت گروه وابسته به یک گل بود!
گلی که اگه کرواسی میزد اسپانیا حذف میشد, اگه اسپانیا میزد تیم اول میشد.
یا اگه هر دو میزدن و ایتالیا 1 هیچ میبرد, ایتالیا حذف میشد!
خوشحالم ایتالیا سرنوشت خودشو خودش رقم زد, و بالوتلی نشون داد از نظر فنی در چه سطح بالاییه فقط
یکم باید رو اخلاقش کار کنه.
از خودم نمیگم ،خود گزارشگر گفت نتایج روبروی تیم حذف شده که ایرلند بود رو وقتی 3 تا تیم هم امتیاز باشن در نظر نمیگیرن و نتایجی که 3تا تیم دیگه جلوی هم کسب میکنن ملاکه .نقل قول:
با توجه به نتایج نیمه اول حساب کنید ، چون ایتالیا -کرواسی ، ایتالیا- اسپانیا تساوی 1-1 کردن و کرواسی اسپانیا 0-0، ایتالیا تیم اول صعود میکرد و اسپانیا تیم دوم.در ضمن اگه اسپانیا نمیبردم ایتالیا صعود میکرد
راستی اگه کسی تو اون استدیو شبکه 3 طرفدار چلسی و ایتالیا بود امشب فکر کنم باید خرخره جاودانی وجلالی می جویید خسته نشد این جاودانی اینقدر این جمله تکراری تیمهای مثل چلسی ، روش چلسی ، برد چلسی وار و اینجور مزخرفات :2:رو هر شب به خورد بیننده میده ؟من خودم طرفدار میلان و رئالم و از فوتبال انگلیس (تیم ملیش و بیشتر باشگاهاش) بدم میاد ولی چلسی قهرمان شد و جنابعالیم ....چلسیو نمیتونی بخوری مثلا میخوای اینجوری تلافی کنی ذهنیت بینندرو خراب کنی ؟
مردک به زور میخواد آلمانو قهرمان کنه حتی امشب داشتن اسپانیا روهم خراب میکردن . آلمان تیم شایسته ایه ولی اینجوری از یه تیم حمایت کردن و تیمای دیگرو کوبوندن (درست کردن ذهنیت منفی از یه تیم خوب )تو یه رسانه همگانی که مسابقات مهم فوتبال رو برای طیف وسیعی از انواع هوادارا با علایق مختلف پخش میکنه به نظرتون درسته؟
یکی از دلایلی که خیلیها مثل من در اکثر مواقع قید تماشای مسابقات از تلویزیون ملی رو زدن همین کیفیت پایین محتوای بحث کارشناسی برنامشون هستش. حالا گزارش مسابقه، کیفیت پایین پخش، سانسور و ... بماند .
انقدر تو سر و کله هم نزنین
یه سرچ تو گوگل بکنین همه چی پیدا میشه :
خب خدارو شکر صعود کردیم و باید ببینیم میخوریم به فرانسه , انگلیس , و یا حتی اوکراین !
من فقط دلم به حال بالوتلی میسوزه که تو این بازی هم از شعارای نژادپرستانه در امان نبود :( نمیدونم این یوفا چه غلطی میکنه در این موارد ؟ فقط شعار میدادن تا قبل بازیها که برخورد شدید میکنیم و بازی رو نگه میداریم !!
به نظرم ایتالیا مرحله سختش رو گذروند و ایتالیای واقعی رو از اینجا به بعد باید دید
کلا ایتالیا برای صعود باید همیشه هوادارانش رو زجر بده!
رقیبمون دور بعد به احتمال قریب به یقین فرانسه هست..که یه جورایی بعد آلمان سرحال ترین تیم این مسابقات بوده
خب حالا آقاهه که میگفتی احتمال زیاد ایتالیا صعود نمیکنه سلام علیکم :21:
من بعد از قریب به 20 سال تماشای مسابقات فوتبال یه چیزی میدونم که میگم پیش بینی های قطعی اونم از نوع منفی (نفوس بد) نزنید تا بعد هم شرمنده تیمی که هوادارشید نشید هم مجبور نشید حرفاتونو ماس مال کنید :}}
تبریک میگم گرچه در اکثر مواقع بازی چرت میزدم! ولی وقتی سوت پایان زده شد و صعود قطعی شد بسی خوش گذشت :}}
عجب ... شانسه این اسپانیا با گل دقیقه 88 که کاملا مردود بود ( هم افساید هم هند) اول شد خیلی حیف شد میتونستیم راحت اول بشیم با همین بضاعت و هم گروهی با تیم اول رنکینگ فیفا و تیم چقر کرواسی
ورزش۳: تيم ملي فوتبال ايتاليا با نتيجه 2 بر صفر ايرلند را مغلوب کرد تا به همراه اسپانيا از گروه سوم بازيهاي يورو 2012 به مرحله بعد راه پيدا کند. چزاره پرندلي پس از بازي گفت: پيروزي سختي بود زيرا ما تيمي خوب با هواداران فوقالعادهاش را شکست داديم. بايد در ديدار با ايرلند پيروز ميشديم. در دقايقي از ديدار نتوانستيم آن طور که ميخواستيم ظاهر شويم ولي اکنون با شکست آنها خوشحال هستيم. پرندلي در ادامه افزود: ميدانيم که ديدار ما در مرحله حذفي نيز مانند ديدار ما برابر ايرلند بسيار سخت خواهد بود. در ادامه اين تورنمنت بازيکنان ايتاليا درست مانند اين ديدار بايد با قلبهايشان بازي کنند. نميتوانم تضمين کنم که در همه ديدارهايمان شانسهاي زيادي براي گلزني پيدا کرده و شيوه بازيمان را به حريف ديکته کنيم. ايرلند در اين بازي به ما اين اجازه را داد ولي ممکن است ساير حريفان اين کار را انجام ندهند. شانسهاي زيادي براي گلزني در اين ديدار داشتيم. اميدوارم در بازيهاي آينده نيز بتوانيم آنها را تکرار کنيم.
صعود تیم ایتالیا رو به تمامی طرفداران این تیم تبریک میگم هر چند که مثل همیشه ایتالیا یه مقدار سخت از گروهش صعود کرد!
با توجه به اینکه تیم ایرلند سقوط کرده بود میشد پیش بینی کرد که ایتالیا کار نسبتا راحتی خواهد داشت که تقریبا هم همینطور شد چون تیم ایرلند خیلی موقعیت مسلم گل نداشت اما ایتالیا موقعیت های زیادی داشت و اگه مهاجم ها یه مقدار بیشتر دقت میکردن با تعداد گل های بیشتری بازی رو میبردن اما خب مهمترین چیز برد بود که برای ایتالیا به دست اومد و به عنوان تیم دوم صعود کرد!
یه نکته ای که احتمالا همتون متوجه شدید شعارهای نژاد پرستانه بر علیه ماریو بالوتلی مهاجم سیاه پوست ایتالیا بود که من تعجب میکنم از اینکه چرا داور بازی رو به خاطر این شعارها متوقف نکرد در حالیکه قبل از شروع رقابت ها یوفا دقیقا اعلام کرده بود در صورتی که تو ورزشگاه ها شعارهای نژاد پرستانه داده بشه داورها میتونن بازی رو متوقف کنن! البته به نظر من بعضی از رفتارهای بالوتلی هم تو به وجود اومدن چنین رفتاری از سوی تماشاچی های حریف بی تاثیر نیست مثل اون عبارت مسخره Why Always me که بعد از هر بار گل زدن به طرفدران نشون میداد البته تو بازی دیشب بعد از اینکه گل دوم رو زد میخواست یه چیزهایی بگه که یکی از بازیکن ها جلوش رو گرفت!
به هر حال این صعود برای تیم کم بضاعتی مثل ایتالیا خیلی با ارزش بود شاید کمتر کسی فکر میکرد ایتالیا با این بازیکن ها بتونه از این گروه صعود کنه!
تبریک بابت صعود ایتالیا.
بعد از تغییر تاکتیکی که در این بازی صورت گرفت به نظرم کیفیت بازی ایتالیا تفاوت چشمگیری داشت.
البته حریفان قبلی که مقابل ایتالیا با آرایش 2-5-3 قرار گرفتن (اسپانیا - کرواسی) تیم های قردتمندی نسبت به ایرلند بودن ولی با این حال برتری 2-1-3-4 خودش رو بیشتر نشون داد.
اول از همه این که دو بال کناری ایتالیا از بلاتکلیفی خارج شدن.
در 2-5-3 جیاچرینی و ماجیو هیچ کار خاصی نمیکردن و تنها چیزی که از این دو بازیکن دیده میشد دوندگی بی مورد بود و در بازی گم بودن.
ولی در 2-1-3-4 آباته و بالزارتی خیلی خیلی بهتر ظاهر شدن و هم توی حمله و هم در دفاع کمک زیادی به تیم کردن.
قرار گرفتن دروسی در خط هافبک خلاقیت در این پست رو بیشتر کرده بود و ایتالیا در کارهای هجومی بهتر ظاهر میشد .
ولی یکی از نقاط ضعفی که هنوز در این تیم دیده میشه عدم کارایی تیاگو موتاست که اصلا به کار تیم نمیاد...نه میتونه پاسور خوبی باشه و نه میتونه دوندگی زیادی داشته باشه.
خیلی ایستا بازی میکنه و همین عدم تحرک خط هافبک رو ضعیف میکنه...مخصوصا این که پیرلو بازیکن 90 دقیقه نیست و از دقیقه 70 به بعد به شدت افت میکنه.
یعنی حضور همزمان دو هافبک که تحرک خیلی کمی دارن وسط زمین رو متزلزل میکنه.
بهتره پراندلی یک فکری برای این قسمت بکنه...چون در مراحل بعدی کار خیلی سخت تر میشه.
نقل قول:
سعید عزیز
میشه برد اسپانیا رو زیر سوال نبرید لطفا ؟!!
شما با این تیم مساوی کردیم ولی ما تونستیم ببریمشون
اینیستا اصلا تو آفساید نبود (مدافع کروواسی پر کرده بود) ناواس هم اینطور که بهتر میدونید با اینیستا فرار کرد و این هوش خوب اینی بود که پاس گله خوبی رو به ناواس داد
ببخشید....
با تشکر :11:
دقيقا. نه بازي سازه نه دونده و جنگندس و نه گلزنه!نقل قول:
نميدونم به چه دليلي همه بازي ها فيكس تو زمين هست. شايد براي استفاده از قدرت سرزنيش تو فاز حمله اس!
ولي خوشبختانه پراندلي تعويض هاي نسبتا بهتر شده
همه بازيكن ها خوب بودن ولي بهترين بازيكن هاي تيم تو اين 3 بازي به نظر بوفون و پيرلو و دروسي بودن:40:
انصافا ايتاليا شانس هم نداره. حالا كه بارزاگلي برگشت كيه ليني مصدوم شد!!
اولآ که اسپانیا برد نوش جونشنقل قول:
اما در مورد حرفتون هم که میگید ایتالیا با این تیم مساوی کرده و اسپانیا برد هم اگه یه کم واقع بینانه نگاه کنید ایتالیا نسبت به اسپانیا به مراتب بازی بهتری رو جلوی کرواسی به نمایش گذاشت و موقعیتهای زیادی خلق کرد در حالیکه به نظرم اسپانیا ضعیف ترین بازی چندسال اخیرشو به نمایش گذاشت حتی یه جاهایی تا آستانه حذف شدن هم پیش رفت که فقط یه سوپردروازه بان داخل دروازه این جور موارد به داد تیم میرسه ...
در آخر واستون آرزوی موفقیت دارم :)
بالاخره ایتالیا به همون سیستمی رفتش که توی اوایل تاپیک اشاره کردم یعنی سیستم 2-4-4 لوزی که تیم هایی مثل میلان و اینتر قبلا از اون استفاده می کردن
این سیستم 2-5-3 رو دیگه کمتر تیمی توی دنیا بازی می کنه. حتی امیر قلعه نوعی هم که عشق این سیستم بود دیگه از اون استفاده نمی کنه! :دی
دیشب ایتالیا با همچین ترکیبی بازی می کرد:
بوفون
بالزارتی - کیه لینی - بارزاگلی - آباته
پیرلو
ده روسی -- مارکیسیو
موتا
کاسانو -- دی ناتاله
یعنی یه چیزی شبیه همون ترکیب ایده آلی که توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست اشاره کردم که تنها فرقش این بود که موتا و دی ناتاله از ابتدا بازی می کردن
یه امتیازی که این سیستم داره اینه که وضعیت دفاع بهتر از دفاع سه نفره ست و دیگه یه سری مشکلات اونو نداره. همین طور این 4 تا هافبک که در اصل همه شون هافبک وسطن ، می تونن وسط زمین رو در اختیار بگیرن و کلا هر تیمی رو آزار بدن...
یه تغییر عمده دیگه هم دو تا دفاع گوشه بودن که تغییر خیلی خوبی بودن مخصوصا آباته که به نظرم باید دو بازی قبلی هم توی ترکیب اصلی قرار می گرفت و واقعا دفاع راست خیلی خوبیه
ممنون از صحبتهای خوبتوننقل قول:
بله درست میگید اسپانیا برد ولی هواداران این تیم زیاد از بازی لذت نبردن
دیشب اسپانیا یکی از بدترین بازیهاشو کرد ما هم منکرش نمیشیم:46:
پیاده روی 21 کیلومتری پراندلی بعد از صعود ایتالیا
سرمربی آتزوری پیش از آغاز رقابت های به راهبان صومعه کامادولسه قول داده بود که در صورت صعود تیمش به مرحله یک چهارم نهایی، پیاده به این صومعه خواهد رفت.
سایت گل- چزاره پراندلی، سرمربی تیم ملی ایتالیا، بعد از صعود تیمش به مرحله یک چهارم نهایی یورو 2012، 21 کیلومتر پیاده روی کرد.
سرمربی آتزوری پیش از آغاز رقابت های به راهبان صومعه کامادولسه قول داده بود که در صورت صعود تیمش به مرحله یک چهارم نهایی، پیاده به این صومعه خواهد رفت.
به این ترتیب بعد از صعود ایتالیا و در نیمه های شب سه شنبه، پراندلی به همراه کادر فنی اش و همچنین دیمیتریو آلبرتینی، نایب رئیس فدراسیون فوتبال ایتالیا، برای عمل کردن به این قول، اردوی تیم را ترک کردند.
پراندلی و همراهانش بعد از سه و نیم ساعت پیاده روی به صومعه کامادولسه رسیدند و با استقبال گرم راهبان روبرو شدند. آنها بعد از اقامتی کوتاه، با ماشین به اردوی تیم برگردند.
ایتالیا در مرحله یک چهارم نهایی، یکشنبه شب در کیف مقابل انگلیس قرار خواهند گرفت.
By Behnam Jafarzadeh
2012/6/20
مثل این که تیاگو موتا و اوگبانا بازی مقابل انگلیس رو به دلیل مصدومیت از دست میدن.
گفته میشه برای جانشینی موتا قرار از نوچرینو در اون پست استفاده بشه . اوگبانا هم که اصلا در این مسابقات به میدان نرفته.
با این حال با مصدومیت کیلینی و اوگبانا کار ایتالیا در خط دفاعی سخت میشه...چون فکر نکنم دیگه جایگزینی روی نیمکت برای اون پست داشته باشه.
معمولا ایتالیا توی این تورنومنت ها با مشکل مصدومیت مدافعان اصلی خودش روبرو میشه!
ايتاليا - فرانسه
يه فينال رويايي
بگو ايشالا 8)
Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2
تاپيك چرا خوابيده،امشب مثلا بازي داريما!
با اين اوضاعي كه تو ايتاليا پيش اومده بود همين كه تيم صعود كرد از گروهش راضي كنندس ولي با اين حال ايتاليا نشون داده كه اگه بخواد ميتونه از پس هر تيمي بر بياد
به اميد پيروزي ايتاليا و صعودش به نيمه نهايي
:40: Forza Italy:40:
چه ميكنه اين ايتاليا
حقمون بوددر حين بازي با 2-3 گل اختلاف ببريم كه متاسفانه خيلي موقعيت از دست دادن
كل بازي توپ ميدان دست ايتاليا بود. خيلي عالي بازي كردن
تبريك ميگم به همگي
:40: Forza Italy:40:
خوب ایتالیا تونست انگلستان رو تو ضربات پنالتی شکست بده. اگرچه حق ایتالیا برد در جریان بازی بود ولی به هر حال ایتالیا برد. این برد رو به همه طرفداران ایتالیا تبریک میگم.
به عنوان یک بیطرف واقعا صعود حق ایتالیا بود
تبریک به طرفدارانش
تبریک تبریک تبریک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعاً امشب آتزوری مایه افتخار هواداراش بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی که باید تو 90 دقیقه با اختلا ف گل میبردیمو تو پنالتی این اینگلیسیای مغرور رو بردیم . همین الان دستام داره موقع تایپ به خاطر استرس پنالتیا میلرزه ولی خدایا شکرت امشب با اعصاب راحت میخوابیم.
واقعاً باید پای این پیرلو رو طلا بگیرن فوق العادس این بازیکن. عامل اصلی بازگشت تیم تو پنالتی خودش بود حقیقتا که اون پنالتی چیپ نقطه عطف پنالتیا بود ،روحیه تیمو برگردوند و ورق برگشت.
شخصا ًبرای من که اصلا قابل هضم نبود مقابل تیمی که همیشه ازش بدم میومده و تو یه بازی که ازشون سرتر بودیم بازنده باشیم. خدایا شکر .
امشب بیشتر بازییو به خاطر گزارش عادل از شبکه 3 دیدم(معمولا از rai HD و الجزیره میبینم)این برد یه تو دهنی بود به امثال جاودانی و جلالی بود که ایتالیا رو تیم نمیدونستن و شایسته رسیدن به این مرحله نمیدونستن.
ایشالا با یه بازی منطقی بتونیم آلمان قدر رو هم از پیش رو برداریم (جالبه به تیمایی میخوریم که ازشون بدم میاد) هرچند که بازی خیلی طولانی داشتیم و 2روز استراحت کمتر.
سپاس
به عنوان طرفدار آلمان این برد رو بهتون تبریک میگم ... واقعا حقتون بود
مبارک باشه
ایشالا تو ورشو بازی خوبی رو خواهیم دید :40:
این پیرلو چه بازیکنیه! کجا هستن اونهایی که می گفتن دیگه دورانش تموم شده. پاس هاش با هر دو پا میلی متریه، یک قدم پاشو اشتباه نمی گذاره، همیشه مسلط، همیشه آماده در دفاع و حمله. واقعا فوق العاده است و پنالتیش هم روحیه از دست رفته رو برگردوند به ایتالیا.. اگه یک لحظه در تاریخ فوتبال موقع چیپ زدن پنالتیه دقیقا همین لحظه بود.
بوفون هم نشون داد این همه تجربه اش کجا رفته. گرفتن اون ضربه گلن جانسن واقعا نیاز به نبوغ عالی داره! در پنالتی ها هم، با اینکه بوفون معروف به پنالتی گیر بودن نیست، ولی واقعا پیش بینی هاش عالی بود. پنالتی های محکم رو 50-50 رفت و پنالتی های تکنیکی رو درست رفت. حرکت فوق العاده اش بعد گرفتن پنالتی برای مونتولیوو هم عالی بود و یه رفتار عالی کاپتانی رو نشون داد.
نکته جالب وضعیت بدنی فوق العاده بازیکن های یوونتوسه. پنج بازیکن تیم از یووه بودن که خیلی خوب بازی کردن، خیلی خوب دویدن و اصلا در 120 دقیقه اذیت نشدن. مارکیزیو که در این چهار بازی تقریبا رسید به 50 کیلومتر دوندگی، پیرلو هم که در 25-26 سالگی در 90 دقیقه خسته می شد حالا در 33 سالگی 120 دقیقه رو خوب بازی کرد. واقعا تیم پزشکی و بدنسازی یووه عالی کار کرده.
ایتالیا قطعا لایق حضور در 4 تیم برتر بوده.. بازی با آلمان بازی مهمیه و اصلا هم مشخص نیست چی میشه!
وقتی پیرلو داشت پنالتی میزد گفتم واقعا حیف نیست این بازیکن بزرگ از جام کنار بره و انگلیس با این بازی افتضاح صعود کنه؟و بعدش یه ضربه فوق العاده که به کل شرایط رو عوض کرد هرچند از واکنش بوفون هم نباید گذشت و ضربه بد یانگ ولی روحیه ای که پیرلو داد با اون ضربه از همه مهم تر بود خیلی کم هستن بازیکنهایی که تو اون شرایط چنین پنالتی بزنن!
تبریک میگم به هوادارای ایتالیا :40: آمار بازی رو که نگاه کنیم حقش بود تو جریان بازی حداقل 2 گل رو بزنه!یه جورایی فینال ایتالیا -اسپانیا برای من برد-برد هست :دی ولی اینم قابل توجه که آلمان داره دو روز کامل بیشتر استراحت و تمرین می کنه محل بازیشون تغییر نکرده ایتالیا باید یه سفر خسته کننده بعد از این ماراتن 120 دقیقه ای داشته باشه این خیلی میتونه شرایطشون رو سخت کنه ...
بازی زیبایی بود
به شخصه اصلا فکر نمیکردم ایتالیا اینقدر خوب باشه نمیدونم انگلیس شاید زیادی بد بود.
بازی خوبی رو به نمایش گذاشت.
آندرا پیرلو هم بازی زیبایی رو ازش دیدیم و خیلی عالی حمله های ایتالیا رو پی ریزی میکرد
پنالتی هم که زد نشان از اعتماد به نفس بالاش داشت
خیلی هنرمندانه زد.
نتیجه رو برگردوند.
...
بازم تبریک میگم.:11:
من به عنوان یه بیننده بی طرف بازی ایتالیا رو پسندیدم مخصوصا تو 30 دقیقه اضافه
ایتالیا بهتر بود و حقشم برد بود
تبریک میگم به لاجوردی ها
شاد باش بسیار به هوادارای ایتالیا. واقعاً خوب بازی کردن. ایکاش تو همون 90 دقیقه تیم برده بود تا یکم کمتر خسته بشه. فکر کنم جلوی المان اینقدر شانس گلزنی گیر تیم نیاد و اونجا نباید موقعیت ها رو از دست داد.
کلاً سالوت!
بازی خیلی قشنگی بود حقتون هم برد بود و به اونچه که استحقاقش رو داشتین رسیدین بازی ایتالیا -آلمان تو نیمه نهایی جام جهانی 2006 داره تکرار میشه اون بازی رو که با گل های دیدنی گروسو و الکس دل پیه رو تو 120دقیقه بازی نفس گیر 0-2بردین و به فینال رسیدین و قهرمان جام جهانی شدین ایندفعه هم ایشالا آلمان میبرین و از جام حذف میکنین
تبریک به همه آتزوری ها
من خودم بعد فرانسه، ایتالیا را دوست دارم
سال 2006 هم با اینکه از ابتدا بخت اول قهرمانی نبودیم قهرمان جهان شدیم
امسال هم شبیه اون موقع شده، پیش به سوی فینال!
بازی زیبایی بود ...
چقدر حرص میخوردم وقتی موقعیت ها از دست میرفت:دی
بالوتلی خیلی توپ ها رو خوب کنترل میکنه استقامت و قدرت بدنیه خوبی هم داره فقط ضربه های آخرو خیلی بد میزنه ... 3-4 تا موقعیت عالی رو از دست داد :/
پیرلو که معرکست... فوق العادست این بشر!:40:
پ.ن: 2 روز استراحت کمتر و جا به جایی کمی نگران کنندست.....