تو چتد تا از سایتا خوندم که تو بازی امروز اندی کارول به جای چمبرلین بازی می کنه و کنار ولبک که ترکیب تیم هجومی تر باشه و احتمالا اگه کارول بد بازی کنه چمبرلین به جاش میاد
Printable View
تو چتد تا از سایتا خوندم که تو بازی امروز اندی کارول به جای چمبرلین بازی می کنه و کنار ولبک که ترکیب تیم هجومی تر باشه و احتمالا اگه کارول بد بازی کنه چمبرلین به جاش میاد
Lineupرفتیم به سمت 442 و خبری از والکات هم نیست!:20:
Joe Hart
Joleon Lescott
John Terry
Ashley Cole
Glen Johnson
Scott Parker
Steven Gerrard
Ashley Young
James Milner
Andrew Carroll
Danny Welbeck
Substitutes
Phil Jagielka
Robert Green
Jermain Defoe
Leighton Baines
Stewart Downing
Theo Walcott
Martin Kelly
Jordan Henderson
Phil Jones
Alex Oxlade-Chamberlain
Jack Butland
بازی محشر بود خیلی حال کردم ، گل ولبک که دیگه تهش بود، فقط جزیره!!!!
الان دیگه باید به قهرمانی فکر کنیم خیلی امیدوارکننده بود
عجب بازی ای بود. چه کرد این تئو ولکات. همچینی روح و روانم به پرواز در اومد سرعتشو دیدم.
واقعا تعویض به موقعی بود. دقیقا زمانی که سوئد یکم باز شده بود تئو اومد. تئو هم که اگه فضا داشته باشه با سرعتش هر تیمی رو میتونه اذیت کنه.
حرکتش روی گل سوم خیلی خوب بود و ضربه خوب و قشنگ ولبک هم حرف نداشت.
اصن اون موقعیت آخیر که جرارد زد، سرعت تئو رو دیدم عشق کردم.
اگه همچین بازی ای رو جل اکراین انجام بدن راحت میتونن صعود کنن.
یه شخصه انتظار زیادی از این تیم تو این جام ندارم. منتظر جام جهانی هستم ببینم این تیم اونجا چی کار میکنه.
با این بازیکنای جوون آینده خوبی داره.
چه عشق زلاتانی بود این گزارشگره. از اول بازی تا اون آخرش فقط گفت زلاتان. :2:
جاودانی و صدر حالشون اساسی گرفته شده همش داشتن انگلیسو می کوبیدن ،
بازی رو انگلیس برده دارن از سوئد تعریف می کنن، واقعا تاسف آوره!!
فکر کنم مشکلات ریشه ای با این انگلیس دارن این دو نفر.نقل قول:
یعنی یکی از جذابترین بازی های جام بود... کاملا هجومی و دو طرفه...
حقمون برد بود... نیمه اول که سوئد حرفی برای گفتن نداشت... 15 دقیقه ابتدای نیمه دوم و 5 دقیقه آخر بازی برای سوئد بود که رو هم 70 دقیقه تیم برتر زمین بودیم و باید یکی دو تا گل دیگه هم می زدیم.
چند سطر نکته بگم:
- کارول کاملا امیدوارم کرد... گل اولش حقیقتا زیبا بود... زوج ولبک و کارول واقعا جواب داد + فراموش نشه سوپر بک هیل ولبک (البته شانس هم چاشنیش بود)!
- عملکرد اشلی یانگ خصوصا در نیمه دوم و جنگندگیش در حین بازی بسیار دلچسب بود... البته چند باری توپ لو داد ولی به صورت تاثیر گذار در جهت منفی نبود.
- اسکات پارکر ستودنی بود، در صورتی که بازی جرارد سوای اون موقعیت آخر بازیش، اصلا توقعم رو برآورده نکرد.
- فکر کنم میلنر متوسط ترین بازی کن در یکی از کلیدی ترین نقاط بود که تعویضش با والکات باعث شد که بازی به نفع انگلیس تغییر کنه. گل و پاس گلش محشر بود.
- خط دفاعی در مجموع رضایت بخش بود، خصوصا کول.. البته امشب شب گل جانسن نبود.
- و خدایا شکر که جو هارت رو تو دربازه داریم... قشنگ تو بازی حال زلاتان رو گرفت با دفع شوت اواخر بازی زلاتان.
باید یه کاری کنیم که به عنوان تیم اول بریم بالا، فرانسه که تا بالای 95 درصد صعودش قطعیه... چون بعید که فرضا بیان سه چهار گل از سوئد بخورن و اون طرف ما و اوکراین مساوی کنیم + بدون شک همیطوری جلو اوکراین ظاهر بشیم، رفتیم بالا.
+
بازی های دور سوم چون همزمان هستند، خوشبختانه بازی انگلیس باید پخش زنده بشه.
مشخصه مرحله بعد به چه تیمی می خوریم در صورت اول یا دوم شدن
بالاخره جوون ترین تیم انگلیس تو چند سال گذشته و تیمی که اصلا امیدی بهش نبود دست به کار بزرگی زد و گربه سیاه رو بعد از سالها شکست داد.
واقعا خوشحالم. نه فقط به خاطر برد.
به خاطر شکستن این طلسم مسخره که باید تو هر تورنومنتی تو این چند سال به سوئد میخوردیم و باهاش مساوی میکردیم...
عجب گلهای قشنگی زدن
انگلیس 3 - 2 سوئد
به نظر من جذاب ترین بازی جام تا حالا همین بازی بود...
واقعا همه چیز داشت از گل زیاد گرفته تا اتفاقات عجیب و غریب و خنده دار...
تیم ملی انگلیس همیشه یکی از تیم های مورد علاقه من بوده و یکی از آرزوهای من این بوده که یه روزی بالاخره بتونم بازی های این تیم رو از نزدیک ببینم! اما چند روز قبل از رقابت های یورو 2012 وقتی شنیدم چندتا از مهره های کلیدی این تیم مصدوم هستن و بعضی ها مثل فردیناند هم دعوت نشدن خیلی ناراحت شدم و با خودم گفتم عمرا اگه بتونه یه امتیاز هم بگیره اما... بازی دیشب بازیکنان انگلیس خیلی خوب کار کردن و مزد زحمات خودشون رو گرفتن من تا چند دقیقه قبل از گل اندی کارول میخواستم تلویزیون رو خاموش کنم تا اینکه اولین گل انگلیس رو اندی کارول زد واقعا عجب گلی بود یه ضربه سر استثنایی که شاید کمتر بازیکنی تو دنیا باشه که انقدر بتونه خوب ضرب هسر بزنه! بعد از این گل کاملا نظرم عوض شد و نشستم تا آخر بازی رو دیدم! چون میدونستم سوئد داره حذف میشه و تو نیمه دوم دیگه سنگ تموم میذارن تا بازی رو ببرن!
بعد از اینکه نیمه دوم شروع شد و انگلیس دوتا گل خورد خیلی ناراحت شدم و گفتم دیگه کار این تیم تمومه تا اینکه ولکات عزیز با یه شوت استثنایی بازی رو به تساوی کشوند و بعدش هم با یه حرکت استثنایی و یه پاس دیدنی برای ولبک باعث شد انگلیس گل برتری رو بزنه و سوئد رو حذف کنه!
تقریبا همه بازیکن های انگلیس خوب بودن به جز گلن جانسون که یه مقدار پر اشتباه بود مخصوصا روی گل اول که آفساید رو پر کرد و یه جورایی گل به خودی هم زد دنی ولبک هم زیاد بازیش به چشم نمیومد و مثل این بازیکن های کم تجربه بازی میکرد البته بازیکن خیلی خوبیه و آینده درخشانی داره روی صحنه گل هم فکر کنم میخواست توپ رو استوپ کنه که اتفاقی گل شد( الان Pcforlife میاد میگه این حرفت درست نیست)
خلاصه تبریک میگم این برد رو به تمامی طرفداران انگلیس مخصوصا وحید و pcforlife بازی بعدی هم که با اکراین هست بسیار بازی سختی خواهد بود و امیدوارم انگلیس و فرانسه از این گروه صعود کنن!
وای ، عجب بازی ای بود ، والکات چیکار کرد !!!
خیلی چسبید این پیروزی ، والکات و ولبک و کرول واقعا قهرمانهای انگلیس بودن .
چه گلی زد ولبک ، واقعا پتانسیل تبدیل شدن به یه یورک یا کول جدید رو داره (البته شاید سبک بازیشون تا حدی فرق داشته باشه ولی رنگ پوستشون یکیه :31: )
این گزارشگر مزخرف که فقط چرت و پرت می گفت ، نمی دونم دیگه اینو از کجا در اورده بودن !
یه تیکه گفت بجز یه گل چیزی از والکات ندیدیم ، نذاشت حرفش تموم بشه ، همون موقع پاس گل دوم رو داد :31:
معلومه که درست نیست دوست عزیز :20:نقل قول:
کاملا توپ رو با پشت پاش زد .
من یکی که از بازی تیم راضی نبودم.دفاع خیلی ضعف نشون داد و اشلی یانگ هم بدترین بازیکن بود!
نمیتونستیم 2 تا پاس درست بدیم و روی کار فردی به گل رسیدیم.نسبت به بقیه ی غول های اروپا خیلی ضعیف ظاهر شدیم....خیلی پیش بریم بشیم دوم گروه و میخوریم به اسپانیا و ناک اوت.
ولی مطمئنا با اومدن رونی اوضاع بهتر میشه و امیدوارم بازی اوکراین یکم پر گل ببریم!
این سر کرول رو من نفهمیدم چطور زد که اینقدر محکم بود :دی از شوت خیلی از بازیکن ها محکم تر زد. جرارد هم پاسش به کرول و دیدش برای اون سانتر فوق العاده بود. این گل ولبک هم با اینکه شانس زیادی آورد ولی نشون داد چقدر این بازیکن باهوشه! این حرکت تنها راهی بود که می تونست اون توپ رو در اون شرایط گل داده. ما رو یاد جوونی های توتی و دلپیرو انداخت!نقل قول:
فکر کنم انگلیس کم کم داره ترکیبش رو پیدا می کنه.. فقط تیم باید بسیار بازی بعدی رو با تمرکز بالا بازی کنه که احیانا سوتی ندن چون ضریب اشتباهات تو این بازی خیلی بالا بود.. یه مساوی هم برای صعود کافیه.
در کل خوب بازی کردیم و نسبت به بازی اول هم بهتر بودیم
یه چیزی که خیلی مهمه اینه که توی این تورنمنت به یه سری بازیکن جوون مثل والکات ، ولبک و چمبرلین بازی داده میشه و این بازیکنا می تونن آینده تیم ملی انگلیس باشن و باید هاجسون رو تحسین کرد که حداقل از این جوونا استفاده می کنه و یه دفعه نمیاد از امثال امیل هسکی و اینا استفاده کنه!
در مورد والکات باید بگم که قطعا بهتر از میلنره و امیدوارم توی بازی های بعدی بیشتر بازی کنه و واقعا به همچین بازیکن سرعتی و چابک نیاز داریم
بازی بعدی هم یادتون باشه که رونی می تونه بازی کنه و اگه آماده باشه زوج اون با کارول یا ولبک می تونه زوج خطرناکی باشه و بازیکنی هم که روی نیمکت می شینه می تونه تعویض طلایی باشه
اگه توجه کنید تیم های مدعی دیگه جام هم در خط حمله اون چنان بازیکن خاصی ندارن که نسبت به خط حمله انگلیس بهتر باشه...
در مورد دور بعدی هم مطمئنا اگه الان توی گروهمون اول بشیم خیلی بهتره و توی یک چهارم بازی کردن با اسپانیا نسبت به ایتالیا و کراوسی سختره
کرواسی رو که بخوریم باید انتقام بگیریم و مسلما بازیکنا به این فکر هستن. در مورد ایتالیا هم تیمیه که دوسش دارم ولی با توجه به این سیستمی که بازی می کنه یه سری ضعف ها داره که انگلیس می تونه بهش ضربه بزنه از جمله از گوشه ها با نفوذ بازیکنایی مثل والکات...
دادا نخوندی صحبتم رو:نقل قول:
منم به شما تبریک میگم عزیز (حسین بودید؟؛ اگه اینطوره که هم اسمیم!:10:)نقل قول:
میگم وحید، الان انتخاب دو مهاجم برای اوکراین سخت شد! اگه رونی رو فیکس بدونیم، سخته پیش بینی کرد (چه برسه به انتخاب) که کارول باید تو ترکیب باشه یا ولبک. کارول واقعا بازی با سوئد موثر بود و ولبک گل پیروزی بخش رو زد.البته ممکنه هاجسون رونی رو از ابتدا تو ترکیب نذاره... ولی به نظرم گذشته ثابت کرده رونی تعویض شده، نصف کیفیت رونی ترکیب اولیه رو هم نداره.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولکات : با این گل خود را شگفت زده کردم!
به نظر می رسد تئو والکات نمی دانست قابلیت گلزنی از فواصل دور ار نیز دارد!
مرد 23 ساله خط حمله تیم ملی انگلستان در دیدار مقابل سوئد تنها چند دقیقه بعد از حضور در میدان با ضربه ای زیبا از پشت محوطه جریمه دروازه حریف را باز کرد.
هواداران عادت ندارند که چنین گل هایی را از بازیکنی مانند والکات ببینند اما تئو به کنایه می گوید که یک کریستیانو رونالدو در عمق وجود او حضور داشت!
" هرگز گلی از این فاصله نزده بودم بنابراین خودم را شگفت زده کردم! صادقانه بگویم نمی دانستم که در وجود خود یک رونالدو دارم! واقعا متعجب شدم.
در ابتدا حتی فکر کردم که توپ با برخورد به کسی منحرف شده اما اکنون که دوباره آن را می بینم، متوجه شدم که این اتفاق نیوفتاد. این تنها تماس سوم من با توپ بود و نشان می دهد که شما باید اعتماد به نفس داشته باشید که از آن فاصله ضربه بزنید.
این کار من بود تا در لبه محوطه جریمه بایستم، از آن منظقه پشتیبانی کم و خوشبختانه آن به سمت من آمد و من هم به آن ضربه زدم."
بازی جالبی بود اما نمی دونم چرا اینهمه انگلیس میکوبن این مجریها و ....
به همون دلیلی که اخبار ، نتایج لیگ انگلیس رو نمی گه ...نقل قول:
به همون دلیلی که ضایع ترین گزارشگراشونو می ذارن برای بازی انگلیس ...
به همون دلیلی که دیگه مثل سابق فوتبال جزیره رو پوشش نمی دن ...
پ.ن: خیلی دلم می خواست که امشب شعار "ما صعود می کنیم بدون آلمان" رو بخونیم ، ولی این تیر دروازه نامرد تو هر بازی حداقل یه بار باید به داد اینا برسه .
جسارتا با عرض معذرت به قول بلد الملک : یک هوووش به آن یابویی که برتان داشته بگویید ، پیاده شوید با هم برویم :31:نقل قول:
از این عکس خیلی خوشم میاد :31:
yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesss
کسی سایتی برای عکس های یورو نمیشناسه؟
روني: براي ديدار با اوکراين آماده ام
مهاجم منچستر يونايتد براي حضور در ديدار مقابل اوکراين اعلام آمادگي کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تيم ملي فوتبال انگليس در سومين بازي خود در رقابت هاي يورو2012 سه شنبه شب در ديداري بسيار حساس به مصاف اوکراين ميزبان مي رود.
خبر خوش براي انگليس ها بازگشت وين روني مهاجم اين تيم بعد از محروميت دو جلسهاي در اين رقابتها است.
روني مهاجم منچستر يونايتد به ستايش از روي هاجسون سرمربي تيم پرداخت و گفت که تيم ملي فوتبال انگليس با هاجسون روزهاي خوبي را پشت سر مي گذارد و مشکلي ندارد.
وي افزود: شرايط تيم نسبت به جام جهاني بسيار خوب شده است. الان ديگر به مترجم احتياج نداريم و به راحتي حرفهاي کادر فني را مي فهميم. هاجسون شرايط بسيار خوبي را در تيم حاکم کرده است. روش او را بازيکنان به خوبي درک مي کنند و در زمين به نمايش مي گذارند.
روني که در ديدار فردا شب تيمش مقابل اوکراين مي تواند به ميدان برود گفت: فصل خوبي را با منچستر يونايتد پشت سر گذاشتم و توانستم در رقابت هاي مختلف بر اعصاب خود مسلط باشم. متاسفانه در ديدار مقابل مونته نگرو مرتکب اشتباهي شدم و تاوان آن را پس دادم و سه جلسه محروم شدم. الان از لحاظ رواني در شرايط خوبي به سر مي برم و مهياي بازي هستم. وقتي با سه جلسه محروميت مواجه شدم اميدم براي حضور در رقابت هاي يورو به کلي از بين رفت. اما وقتي اين محروميت به دو جلسه کاهش يافت خوشحال شدم. الان براي بازي مقابل اوکراين کاملا آماده ام و از لحاظ رواني مشکلي ندارم.نوبت آن رسيده است که جبران کنم اميدوارم که بتوانم به تيم کمک کنم. روني درباره اين سوال که آيا ميزباني اوکراين مي تواند براي او و هم تيمي هايش تاثير گذارد،گفت: بازيکنان انگليس باتجربه هستند و بارها چنين شرايطي قرار گرفته اند. بايد با آرامش وارد ميدان شويم و در طول مسابقه تمرکز داشته باشنيم و به جو ورزشگاه توجه نکنيم.
ديدار دو تيم سه شنبه شب ساعت23:15 برگزار مي شود. انگليس با يک تساوي هم مي تواند صعود خود را به دور بعد مسجل کند اما اوکراين براي صعود حتما بايد در اين ديدار پيروز شود.
تئو والکات مصدوم شد
تئو والکات بال هجومي تيم ملي فوتبال انگليس در تمرين اين تيم از ناحيه زانو دچار مصدوميت شد و بازي مقابل اوکراين را از دست داد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] varzesh3.com
انگليس در آخرين ديدار خود در مرحله گروهي يورو2012 سه شنبه شب در ديداري بسيار حساس به مصاف اوکراين يکي از دو ميزبان اين رقابت ها مي رود.
روي هاجسون سرمربي تيم ملي فوتبال انگليس اعلام کرد که تئو والکات هافبک نفوذي اين تيم در تمرين از ناحيه زانو دچار مصدوميت شد و به احتمال زياد بازي فردا شب را از دست خواهد داد.
هاجسون که تيمش نتايج رضايت بخشي در اين گروه گرفته است، گفت: والکات در تمرين از ناحيه زانو که پيش از اين هم از آن رنج مي برد دچار مصدوميت جزئي شده است اما با اين حال احتمال حضورش در بازي سه شنبه شب مقابل اوکراين کم است.
والکات در ديدار قبلي انگليس مقابل سوئد در حاليکه تيمش با نتيجه دو بر يک عقب بود به ميدان آمد و تنها سه دقيقه بعد از ورودش به ميدان گل تساوي را به ثمر رساند.
انگليس در گروه خود با چهار امتياز و تفاضل گل کمتر نسبت به فرانسه در رده دوم جدول رده بندي قرار دارد و اگر بتواند در ديدار فردا شب يک امتياز کسب کند صعودش به دور بعد قطعي ميشود.
ورزش۳: تيم ملي فوتبال انگليس در سومين بازي خود در رقابت هاي يورو2012 سه شنبه شب در ديداري بسيار حساس به مصاف اوکراين ميزبان مي رود. خبر خوش براي انگليس ها بازگشت وين روني مهاجم اين تيم بعد از محروميت دو جلسهاي در اين رقابتها است. روني مهاجم منچستر يونايتد به ستايش از روي هاجسون سرمربي تيم پرداخت و گفت که تيم ملي فوتبال انگليس با هاجسون روزهاي خوبي را پشت سر مي گذارد و مشکلي ندارد. وي افزود: شرايط تيم نسبت به جام جهاني بسيار خوب شده است. الان ديگر به مترجم احتياج نداريم و به راحتي حرفهاي کادر فني را مي فهميم. هاجسون شرايط بسيار خوبي را در تيم حاکم کرده است. روش او را بازيکنان به خوبي درک مي کنند و در زمين به نمايش مي گذارند. روني که در ديدار فردا شب تيمش مقابل اوکراين مي تواند به ميدان برود گفت: فصل خوبي را با منچستر يونايتد پشت سر گذاشتم و توانستم در رقابت هاي مختلف بر اعصاب خود مسلط باشم. متاسفانه در ديدار مقابل مونته نگرو مرتکب اشتباهي شدم و تاوان آن را پس دادم و سه جلسه محروم شدم. الان از لحاظ رواني در شرايط خوبي به سر مي برم و مهياي بازي هستم. وقتي با سه جلسه محروميت مواجه شدم اميدم براي حضور در رقابت هاي يورو به کلي از بين رفت. اما وقتي اين محروميت به دو جلسه کاهش يافت خوشحال شدم. الان براي بازي مقابل اوکراين کاملا آماده ام و از لحاظ رواني مشکلي ندارم.نوبت آن رسيده است که جبران کنم اميدوارم که بتوانم به تيم کمک کنم. روني درباره اين سوال که آيا ميزباني اوکراين مي تواند براي او و هم تيمي هايش تاثير گذارد،گفت: بازيکنان انگليس باتجربه هستند و بارها چنين شرايطي قرار گرفته اند. بايد با آرامش وارد ميدان شويم و در طول مسابقه تمرکز داشته باشنيم و به جو ورزشگاه توجه نکنيم. ديدار دو تيم سه شنبه شب ساعت23:15 برگزار مي شود. انگليس با يک تساوي هم مي تواند صعود خود را به دور بعد مسجل کند اما اوکراين براي صعود حتما بايد در اين ديدار پيروز شود.
واقعا برای اینا باید فقط تاسف خوردنقل قول:
دیشب بعد از بازی اسپانیا و کرواسی جاودانی خود به خود بحث رو به سمت چلسی برد و اون قدر حرفای مسخره ای زد که کلا تی وی رو خاموش کردم!
نمی دونم کی گفته که جاودانی می تونه یه کارشناس فوتبال باشه. یه کی هم نیست به این جماعت بگه که اگه به یه تیم مشکل دارین و هنوز از برد این تیم مقابل تیم محبوبتون ناراحتید چرا دیگه به شکل اینقدر تابلو بر ضد اون تیم میگید! من تنها شباهتی که بین یونان و چلسی می بینم رنگ لباس آبی اوناست...
+
در مورد بازی امشب درسته اکراین کلا سطح فوتبالش پایینتر از انگلیسه ولی خب نباید بازی رو آسون گرفت و باید با تمام قوا بازی کرد
والکات رو می گفتن مصدومه و نمی دونم به این بازی می رسه یا نه که اگه برسه من این ترکیب رو مناسب می دونم:
هارت
کول - لسکات - تری - جانسن
یانگ - جرارد - پارکر - والکات
رونی - ولبک
رونی و ولبک چون توی منچستر هم با هم دیگه بازی کردن تا حدودی زوج هماهنگی هستن
امشب امیدوارم رونی به عنوان اولین بازیش خیلی درخشان ظاهر بشه و واقعا یکی از مهره های کلیدیمون توی این جام می تونه باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سایت گل - ستاره باز می گردد. پیش از آغاز یورو 2004 و زمانی که 18 ساله بود ، اسون گوران اریکسون سرمربی وقت انگلیسی ها به او لقب modern-day Pelé را می دهد. وقتی که ستاره نوظهور جزیره لقب می گیرد و با عملکرد رو به رشد خودش ، امیدها را افزایش می دهد. اما هنگامی که رونی در یورو 2004 مصدوم شد ، موتور محرک انگلیس هم از کار افتاد و باز هم با یک بدشانسی بزرگ دیگر ، سه شیرها به خانه بازگشتند. " چیزهایی که اتفاق افتادند به دلخواه کسی نبود. هرگز نمیخواستم چنین چیزی بشود. اما گاهی اوقات شما به عنوان یک بازیکن لحظات بدی را دارید و باید آنها را پشت سر بگذارید تا به لحظات و تجربیات خوب برسید."
گزارش روز/ رونی: همیشه فرصت برای تغییر کردن وجود دارد
زمانی که شما بازی می کنید میتوانید در بازی تغییراتی ایجاد کنید. ولی وقتی روی سکوها هستید هیچ کاری از دستتان بر نمیاید.این سخت است
با این وجود در تمام چند سال گذشته و همین فصل اخیر ، این تنها لحظات ناخوشایند برای وین رونی نبوده است. جام جهانی 2006 را با بازیگری کریس رونالدو در تحریک رونی و اخراج ستاره جوان به یاد می آوریم. یورو 2008 شکست ملی بزرگ انگلیس در غیبت وین رونی و نبود ستاره آنها رقم خورد و در جام جهانی 2010 هم بدترین روزهای شماره ده انگلستان را شاهد بودیم. " بله من در آنجا تورنومنت بسیار بدی داشتم. گاهی اوقات باید شما دست هایتان را بالا ببرید و این را قبول کنید." این لحظات بد در هشت ماه پیش به اوج خودش رسید. خطای احمقانه و ضربه بیهوده به Miodrag Dzudovic بازیکن ملی پوش مونته نگرو باعث شد تا رونی از زمین اخراج شده و برای سه مسابقه بعدی کشورش محروم شود.اتفاقی که می توانست آینده حضور او در یورو 2012 را به خطر بیندازد." اگر این محرومیت برای سه مسابقه باقی میماند ، من هیچ شانسی برای حضور در اینجا نداشتم. باید از فابیو کاپلو متشکر باشم که برای این مسئله جنگید. وقتی که هردوی ما به سوئیس سفر کردیم و او می گفت اگر یک درصد هم شانسی برای کم کردن محرومیت باشد ، باید آن را به دست آورد."
شاید دفاع کردن بازیکن مضروب شده توسط رونی هم در این ماجرا بی تاثیر نبود. اما این اتفاق عجیبی بود که خود رونی هم برایش توضیحی مناسب نداشت. " حتی حالا هم نمیتوانم برای توضیحی بدهم.این ناگهان اتفاق افتاد. چیزی نبود که برایش از قبل برنامه ریزی کرده و گفته باشم بسیار خب بروم و آن بازیکن را بزنم.این فقط ناگهان اتفاق افتاد" . از آن اتفاق مدت ها می گذرد و رونی بهبود وضعیت انضباطی خودش را بسیار واضح مشخص کرده است.
فقط یک بار کارت گرفتن در لیگ برتر و یک کارت زرد در لیگ قهرمانان اروپا نشان می دهد که او نسبت به گذشته بسیار تغییر کرده است و اتفاقی که در بازی با مونته نگرو رخ داد را می توان یک حادثه دانست.سه شیرها باید امیدوار باشند چنین اتفاقی دوباره پیش نیاید.
الماس تاکتیکی هاجسون
انگیزه های رونی برای بازگشت و نشان دادن کیفیت فنی خود در بازی های ملی بسیار بالاست. 9 ماه از آخرین گل ملی او در مقابل بلغارستان می گذرد و انگلستان در شش بازی بعدیش بدون حضور او تنها 10 گل زده است.رونی با 28 گل از مجموع گل های ملی جرمین دفو ، اندی کارول و دنی ولبک تعداد گل بیشتری را زده است و تجربه حضور در رقابت های مختلف باشگاهی و ملی او را به یکی از ستاره های اصلی تیم هاجسون تبدیل می کند.رونی در 74 بازی گذشته خود در پیراهن انگلستان میانگین 75 درصد پاس صحیح را از خود به جای گذاشته است و برای سیستم دفاع – ضدحمله ای هاجسون این بهترین خبر است که او باز می گردد.
در روشی که دادن کمترین پاس ها برای رسیدن به دروازه حریف در ضدحملات و سرعت بالای تغییر فاز از دفاع به حمله اهمیت بسیار دارد ، بازیکنی با درصد صحت پاس های بالا مثل رونی اهمیت زیادی دارد.سرعت بالای رونی و دوندگی بی وقفه او در زمین باعث می شود تا بتوان امید داشت که این فضای خالی زیاد بین جرارد و اسکات پاکر و مهاجمین انگلستان که در دو بازی گذشته وجود داشته است ، از بین برود.اگر اشلی یانگ و دنی ولبک در فاز تهاجمی انگلستان در کنار رونی حضور داشته باشند می توان به شکل گیری آنچه آنها در منچستریونایتد انجام می دادند، امیدوار شد. تحرک بالا و هماهنگ زوج ولبک و رونی می تواند به انگلستان کمک کند تا راحت تر به دروازه اوکراین برسد.
اگر اندی کارول را نیز در کنار او ببینیم می توان به ظهور دوباره یک زوج کلاسیک مانند مایکل اوون و آلن شیرر امیدوار بود.در هر صورت هاجسون می داند که نیاز تیمش به بازی کردن رونی حتمی است.شاید اندی کارول و دنی ولبک در مسابقات قبلی امیدوارکننده ظاهر شده باشند ، ولی کاستی های کنونی انگلستان در فاز تهاجمی با حضور رونی جبران می شود و به عنوان یکی از ستاره ها بین المللی سه شیرها او می تواند گره از کار تیم هاجسون در سخت ترین لحظات باز کند.شاید همانطور که خودش می گوید ، مهم همان بیست دقیقه اول مسابقه باشد.زمانی که باید او نشان دهد وصله ناجور تیم نیست و بعد از دو بازی قرار گرفتن روی سکوها ، چیزی برای عرضه کردن دارد. " من با روی هاجسون در این مورد صحبت کرده ام. بیست دقیقه ابتدایی مسابقه برای جا افتادن من در ترکیب تیم بسیار مهم است و باید آن را خوب بگذرانم. من برای آن اعتماد به نفس کافی را دارم و میخواهم این کار را به بهترین نحو انجام دهم. " او این پتانسیل را دارد که سه شیرها را به اوج برده یا در بدترین لحظات رها کند.وین رونی نمیخواهد از او هم خاطراتی مثل گاسگویین به جا بماند. حسرت هایی که یکی از مستعدترین بازیکنان نسل خودش در فوتبال ملی سه شیرها برای همیشه با خودش خواهد داشت. وازا راه دیگری را ادامه می دهد؟ چیزی مشخص نیست...
سایه روشن های یک مهاجم آرام
بله او دیگر نمی خواهد عصبی شود. مهره ای مهم و جواهر خط حمله روی هاجسون و انگلستان است.اما این تمام حقیقت رونی نیست. آنها باید امیدوار باشند که رونی فرم خیره کننده باشگاهی خودش را نیز به انگلستان منتقل کند. و البته مهم تر از آن ذهنیت هایی که به عنوان یک فوتبالیست حرفه ای در چند سال گذشته در اولدترافورد فراگرفته است.
با زدن 34 گل در فصل گذشته برای منچستریونایتد بسیاری این را بهترین فصل او می دانند. اما پاسخ رونی متعجب کننده است. با قاطعیت این مسئله را رد می کند." نه این بهترین فصل من نبود. ما هیچ جامی را قهرمان نشدیم.شاید من گل های زیادی زده باشم و در مسابقات مهمی بازی کرده باشم ، ولی هنوز در حال یادگیری هستم و میخواهم بهتر بشوم. و دوست دارم در نهایت با تیم به قهرمانی برسم." تفاوت بین یک ستاره انفرادی با یک بازیکن متعهد به تیم را میتوان در ذهنیت رونی به وضوح دید. او میداند که در دو بازی گذشته انگلیس نقشی نداشته و شاید با یک بازی بد در مقابل اوکراین جایگاه تضمین شده خودش را از دست بدهد. " زمانی که شما بازی می کنید میتوانید در بازی تغییراتی ایجاد کنید. ولی وقتی روی سکوها هستید هیچ کاری از دستتان بر نمیاید.این سخت است. کاری که سایر بازیکنان و مهاجمین تیم در دو بازی گذشته انجام دادند فوق العاده بوده است. چهار امتیاز کسب کردیم و نمایشی خوب داشتیم. حالا هم قرار نیست من بروم و به تنهایی قهرمان یورو شوم. باید در کنار هم باشیم."
اکنون زمان درخشش و مسئولیت پذیری ستاره موثر انگلیسی هاست.رونی باید فراتر از یورو 2004 یک اثر ماندگار از خودش در پیراهن ملی انگلستان به نمایش بگذارد. روزهای تلخ گذشته در بازی های ملی را باید فراموش کرد. این میتواند شروعی جدید برای او و هم تیمی هایش باشد. همانطور که تعدیل فشارها و انتظارات فزاینده انگلیسی ها نسبت به تیمشان باعث شده تا جوانانی مثل ولبک و اندی کارول آسوده تر در تیم ملی بازی کنند ، شاید کمتر کردن این خواسته ها از فوق ستاره ای مانند رونی سبب رهایی وی از این فشارهای بیهوده بشود.اتفاقی که شاید کمک کند او بتواند همانند باشگاهش ، در تیم ملی هم به مانند یک بازیکن موثر ظاهر شود.دیدار مقابل اوکراین مانند یک شمشیر دو لبه است. میتواند با شکستی مفتضحانه همراه شده و او را با تیمش به خانه بفرستد یا اینکه شماره 10 را تبدیل به قهرمان ملی کند.
وین رونی در کدام مسیر خواهد رفت؟ این پرسشی است که امشب جواش را در خواهیم یافت...
لینک منبع مطلب:
کد:http://www.goal.com/iran/news/3830/%D9%8A%D9%88%D8%B1%D9%88-2012/2012/06/19/3185345/%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C-%D9%87%D9%85%DB%8C%D8%B4%D9%87-%D9%81%D8%B1%D8%B5%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%88%D8%AC%D9%88%D8%AF-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF
خب ترکیب اعلام شد و تنها تغییرش نسبت به ترکیب بالا که گفتم اینه که میلنر به جای والکات بازی می کنه:
هارت
کول - لسکات - تری - جانسن
یانگ - جرارد - پارکر - میلنر
رونی
ولبک
یه جورایی رونی مهاجم دوم و یا حتی هافبک نفوذیه و یه جا دیدم که سیستم انگلیس رو 1-3-2-4 زده بود که بد هم نیست
رونی کلا به جز مهاجم می تونه چند تا پست دیگه هم بازی کنه مثل هافبک وسط نفوذی یا هافبک چپ نفوذی که اتفاقا توی این پستا هم خوب بازی می کنه
با توجه به اینکه بسیار جنگنده بازی می کنه و بازیساز خوبی هم هست برای اون هافبک پشت مهاجم سیستم بالا کاملا مناسبه
جالبه اکراین هم شوچنکو رو توی ترکیب نذاشته!
فکر کنم والکات و شوچنکو برای هر دو تیم می تونن تعویض های تاثیرگذاری باشن
حق اوکراین باخت نبود ولی فوتباله دیگه :دي
گلشون هم سالم بود.
این مردک داور کاسای هم الکی یه کارت زرد داد به جرارد.
گل رونی هم خیلی جالب بود. قبلش توپ به 3 نفر خورد و به رونی رسید.
بهترین بازیکن زمین: جرارد
(نظر شخصی)
خب سرگروه شدیم و باید با ایتالیا بازی کنیم .
بازی خوبی بود همه خوب بودن . وین هم بد نبود معمولی بود ... !
اما جا داره ب ناتوانی داوران خطی ک یوفا برای مسابقات در نظر گرفته اشاره کنم . میشه گفت کاملا بیکار هستن . امشب ب خاطر ناتوانی اونها و حرکت جالب تری شاید انگلیس پیروز شد اما در هر صورت با توجه ب بازی فرانسه - سوئد سرگروه بودیم ... !
دوستان محترم اون گل اوكراين از اولش كاملا آفسايد بود. تازه داور به نفع اوكراين هم كار كرد حالا هي زبونشون دراز ميشه كه آره ما يه گل زديم.......
بابا این شیکه 3 چرا اینطوری میکنه !!!؟ خیلی پستن خداییش .
اون گل اوکراین به طرز بسیار تابلویی آفساید بود ، اینا فقط روی از خط رد شدنش مانور دادن .
بابا آخه چقدر پدر کشتگی دارین با این تیم !؟
اون احمدی هم که میگه انگلیس با چاشنی شانس و اقبال صعود کرد . آخه مردک بازی مساوی هم میشد انگلیس اول بود ...
قضیه افساید چیه؟!نقل قول:
بچه ها میشه اون صحنه افساید که میگین رو بذارین من اون لحظه نتوستم تی وی رو ببینم!
اصلا من نمیدونم تلویزیون ایران اون صحنه رو نشون داد یا نه .نقل قول:
من از تلویزیون ترکیه دیدم ، دقیقا لحظه ای که هافبک توپ رو انداخت برای اون بازیکن تصویر رو نگه داشت ، بازیکن به طرز تابلویی تو آفساید بود که کمک داور نگرفت و همون توپ از خط گذشت که خط نگه دار نگرفت .
اصلا اون توپ باید قبل از اینکه به بازیکن اوکراین برسه متوقف می شد چون آفساید بود .
ویدیوشو گیر بیارم حتما میذارم .
واقعا مایه تاسفه ! عین بچه ها چشمشون رو بستن و هر حرفی به مذاقشون (یا دیگران !) خوش میاد رو توی رسانه دولتی میگن. حرف هایی که یک ذره بوی منطق و کارشناسی نمیده
و صرفا میگن که این تیم رو کوچیک جلوه بدن ... خیلی هنرمندین بپردازین به اون فوتبال مزخرف خودمون که هر جاش دست بذاری اشکاله. دیگه وقتی جاودانی میشه کارشناس و خدای فوتبال
انتظار بیش از اینو نمیشه داشت ! آقا هنوز برنامه شروع نشده اومده میگه به نظرتون این رونی کلا درست شدنی هست یا نه :31: جمع کن بساطو..مردم رو چی فرض کردین؟ :19:
چه حالی دارید میشینید بعد فوتبال مباحث (!!!) کارشناسی ( :blink: ) آقایون رو گوش می کنید... به شخصه 5 مین قبل بازی تی وی رو میزنم و زیر لب دعا می کنم تو 90 دقیقه صبور باشم و زیاد به حرف های گزارشگر گوش نکنم که وسایلم آسیب نبینن!!
آقای تاریخ دان!! برداشته قبل بازی میگه تو بازی سوئد تری با زلاتان کورس گذاشت و رفتند نزدیکی های نقطه کرنر... اونجا بود که تری کم آورد و ای نشون میده که اون افت کرده و مسائل حاشیه ای روش فشار آورده... بعد در ادامه برای اثبات صحبتش میگه فلان دونده انگلیس تو 32 سالگی قهرمان المپیک شد... پس چرا تری تو این سن اینقدر بی انگیزش!!
حالا ربط دونده صد متر با مدافع فوتبال رو نمیدونم... ولی تو کورس تری با زلاتان، وقتی تری تعادلش رو از دست داد و افتاد زمین، سریع بلند شد، زلاتان اومد رد بشه، تری به سادگی آب خوردن، توپ رو ازش گرفت (کسایی که بازی سوئد رو دیدن میدونن من چی میگم)...
+
خداییش شخصیت داستانی پوآرو که دستی بر ارتباط مسائل روانشناسی با عملکرد آدمیزاد داشت، حرف های جناب صدر رو بشنوه، احتمالا شکل اسمایل چند خط قبلم میشه!!
در کل به نظرم همین که 90 دقیقه گزارش جناب سیانکی رو تحمل کردیم، کفایت می کنه!
.
.
درباره بازی:
نیمه اول، به شدت بازی ضعیف رو دیدم، توپ اصلا تو خط هافبکمون نمی چرخید... پرسینگ بالایی داشت اوکراین تو میانه زمین و همین بازی شد که اکثر دقایق نیمه اول دفاع کنیم... البته اوکراین هم بازیش تو نیمه اول دلچسب نبود و بی حصولگی اونها + تمرکز انگلیس در خط دفاع باعث شد مدام شوت بزنن که البته اکثر اونا تو چهارچوب نبود.
نیمه دوم به موقع به گل رسیدیم و بعد گل تا یه ربع خیلی خوب بازی در اختیارمون بود... ولی بعد اون صحنه گل نپذیرفته (که البته همونطور که جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و علیرضا اشاره کردن، قبلش آفساید بود)، تا دقایقی سراسیمه بودیم و بیشتر مشغول دفاع... هر چند میتونستیم از موقعیت هامون بهتر استفاده کنیم...
در ممجموع بازی متوسطی از خودمون ارائه دایدم که به نظرم نسبت به بازی سوئد، از زیبایی های کمتری برای بیننده طرفدار انگلیس برخوردار بود.
+
جرارد واقعا عالی بود این بازی در صورتی که پارکر کم فروغ بود... میلنر بهتر شده بود نسبت به بازی های قبل...رونی تو صحنه گل واقعا فکر شده بین مدافعین جا به جا شد. که شدیدا لذت بردم. تو فاز دفاعی به نظرم لسکات و کول بسیار موثر بودن و هارت گوش شیطون کر مثل بازی های قبل مطمئن./
ممنون از دوستان بابت عکسهاتون
امشب انگلیس زیاد خوب نبود برای قهرمانی باید بهتر این بازی کنه
سیانکی هم گیر داده بود به اون صحنه گل اوکراین :31:
من خودم اسپانیایم ولی دوست داشتم فرانسه و انگلیس بیان بالا تا بازهای بعد جذابتر بشه :46:
خب انگلیس به ایتالیا خورد و فرانسه به اسپانیا......
گل اوکراین آفساید بود درسته !
من اصلا صحنه ی آفساید بودن رو ندیدم . وقتی از شبکه 3 ببینی همین میشه دیگه :13: