Sieg
خیلی بازی خوبی نبود (انتظار بیشتری از آلمان بود) ولی به هر حال آلمان برد:8:
:31:همش یه کلمه هست (من به صورت دو کلمه ترجمه کردم)نقل قول:
پس باید باشه Die Deutsche Mannschaft
درسته؟؟؟
Printable View
Sieg
خیلی بازی خوبی نبود (انتظار بیشتری از آلمان بود) ولی به هر حال آلمان برد:8:
:31:همش یه کلمه هست (من به صورت دو کلمه ترجمه کردم)نقل قول:
پس باید باشه Die Deutsche Mannschaft
درسته؟؟؟
اگه موقعیتهای اخر بازی میرفت تو دروازه المان شما بازم این حرف میزدید فقط میتونم بگم المان شانس اورد موقعیتهای گل پرتقال به مراتب خطرناکتر بود فکر کنم شما نمی خواید ببینید:27:نقل قول:
وقتی شما نمیخوایی ماه رو ببینی ما چطور اون رو بهت نشون بدیم!
اول از همه که برد رو به همه هودارا تبریک میگم
بازی بسیار زیبایی بود . موقعیت های زیادی داشتیم اما با بد شانسی یا بی دقتی از دستشون دادیم
البته پرتغال هم دو بار به تیر زد ولی در کل برد حق ما بود(المان)
بازم تبریک میگم
دوستان منم به نوبه خودم تبریک می گم.
هرچند دوست دارم بازی هجومی تری ببینم.والبته بازی اول معمولا همینه اصولا" محتات هستند.
پرتغال هم بد نبود ولی بازی بیشتر با آلمانها بود و حق برد داشتن
بله دقیقا :دینقل قول:
sieg für die deutsche mannschaft
dfb هم مخفف
Die Deutsche Fußball-Bund
در تکمیل فرمایش Aria1997 عزیز :
تیم آلمان : Die deutsche Mannschaft دی، دیچ ( د با ضمه و چ با کسره)، مان شافت
تیم ملی آلمان : Die deutsche Nationalmannschaft دی، دیچ ( د با ضمه و چ با کسره)، ناتسیونال مان شافت
تیم ملی فوتبال آلمان : die deutsche Fußball-Nationalmannschaft دی، دیچ ( د با ضمه و چ با کسره)، فوسبال ناتسیونال مان شافت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Joachim Löw, Germany coach
The European Championship is like a Formula 1 race without the warm-up. You have to make a good start and get off the grid
مرسی یوگی
گزارش تصویری بازی آلمان-پرتغال
محتوای مخفی: قدم اول قهرمان
مقامات امنیتی لهستان و اوکراین میزبانان یورو 2012 اعلام نمودند تعدادی از هواداران افراطی و نئونازیهای آلمانی و ایتالیایی از طریق مرزهای زمینی وارد این دو کشور شده اند
محتوای مخفی: حمله کردن،پناه بگیرین:دی
بسیـــــــــــــــــــــا ر منطقی بازی کردیم!
تیم جوونی داریم. اقتضای همین تیم، همین بازی بود.
آقا اين مولر چرا وجود خارجي نداشت!!!!!!!:19: اعصابم خورد شد
به نظر جاش در گوشه سمت راست مناسب نيست و شايد هم اين مولر همون آقاي گل جام جهاني نيست....
اميدوارم تو بازي بعدي بيشتر به چشم بياد...
طی اظهار نظر های رسانه های ایتالیایی یوآخیم لو سرمربی موفق ژرمن ها و آنتونیو کونتو سرمربی جوان باشگاه یوونتوس عناوین بهترین سرمربی های تیم ملی و باشگاهی را بدست آوردند
محتوای مخفی: ادامه
لوتار ماتئوس کاپیتان تیم ملی آلمان در جام جهانی 1990 از تصمیمات اتخاذ شده توسط یوآخیم لوو برای استفاده از گومز و هوملس تمجید کرد و آن را بسیار آگاهانه و صحیح خواند
محتوای مخفی: ادامه
دروازه بان سابق ژرمن ها پس از پیروزی تیم ملی کشورش در اولین گام اروپایی ابراز امیدواری کرد که برای قهرمانی آلمان ها در این بازی ها نشانه های خوبی را در دیدار برابر پرتغال دریافت کرد
محتوای مخفی: به کوری چشم کسایی که نمیتونن ببینن:دی
چنتا عسک خشنگ برای ازدیاد روحیه:31:
محتوای مخفی: آلمان
فقط منتظرم که یوگی از پسر طلایی اروپا یعنی گوتزه زود تر استفاده کنه ..
احتمالا گذاشتش برای مراحل بالاتر که بقیه حریفا رو غافلگیر کنه ...
حرف جگر سوخته من رو زدی...اگه یوگی یه فرصت به گوتزه توی بازی با پرتغال میداد خیلی چیزها ثابت میشد.اون وقت قیافه کریستین رونالدو دیدن داشت.با اون حرفی که درمورد گوتزه زده بود!نقل قول:
شاید فرصتی دیگر...
به همین مناسبت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منطقه روئر باواریا
ماریو گوتزه در سوم ژوئن سال 1992 در منطقه ممینگن، نزدیک مرز ایالت باواریا و بادن وورتنبرگ به دنیا آمد. او کار خود را در باشگاه محلی رونسبرگ شروع کرد سپس به باشگاه آینتراخت هومبروخ رفت. پدر او برای کار در سال 1998 به دورتمند عزیمت کرد و ماریو نیز همراه آنها شد تا اینکه در سال 2001 به تیم نوجوانان دورتمند پیوست. او توانست بهمراه دورتمند در دو فینال رقابت حذفی و لیگ زیر 19 ساله ها حضور داشته باشد اما نتوانست به عنوان قهرمانی دست یابد تا اکنون بدنبال کسب اولین مقام قهرمانی خود در بوندسلیگا باشد.
خروج از مدرسه
پدر ماریو، یورگن گوتزه استاد مهندسی برق و فناوری اطلاعات در دانشگاه دورتمند است. هنگامی که ماریو تحصیل را برای ادامه فوتبال رها کرد یک درگیری داخلی در خانواده آنها ایجاد شد. ماریو گوتزه می گوید:" مطمئنا ما صحبتهای طولانی در این مورد داشتیم. اما من برای فوتبال کاملا از چند درس در مدرسه عقب افتاده بودم. و در حال حاضر از تصمیمی که گرفتم ناراضی نیستم." حالا تنها ارتباط او با دنیای مدرسه برادر کوچکترش و کارتهای عکسی است که برای همسالان او امضا می کند.
ژن فوتبالی
تب فوتبالی در خانواده گوتزه به ماریو محدود نمی شود. برادران ماریو فابین 20 و فلیکس 12 ساله نیز فوتبال بازی می کنند. برادر کوچک ماریو فلیکس در برنامه جوانان دورتمند قرار دارد و برادر بزرگتر فابین به مانند ماریو در تیم ملی زیر 17 ساله های آلمان حضور داشته و حالا نیز در تیم ذخیره های باشگاه ماینز جا دارد. فلیکس جدیدا مقابل تیم جوانان رئال مادرید که لوکا زیدان پسر زین الدین زیدان در آن حضور دارد بازی کرده است.
آغاز
لحظه ورود او در 21 نوامبر سال 2009 در دقیقه 88 دیدار برابر ماینز که با نتیجه 0 بر 0 دنبال می شد ماریو به عنوان بازیکن جایگزین به جای بلاسزیکوفسکی به میدان آمد و اولین حضور خود در بوندسلیگا را تجربه کرد. او آن لحضه را اینگونه به یاد می آورد:" من خیلی عصبی بودم جمعیت زیادی در ورزشگاه حضور داشت به شما نگاه می کرد چندان اسان نیست که به این حواشی دقت نداشته باشید و فقط روی بازی تمرکز کنید." در آن زمان ماریو 17 سال و 5 ماه و 18 روز سن داشت و نهمین بازیکن جوان بوندسلیگا لقب گرفت که بازی خود در بوندسلیگا را شروع می کرد.
پیشرفت شیرین
اولین گل ماریو در دومین دیداری که در بوندسلیگا انجام داد به ثمر رسید در آن بازی دورتمند توانست اشتوتگارت را با حساب 3 بر 1 شکست دهد. در حال حاضر او 22 بار برای دورتمند در بوندسلیگا به میدان رفته است 13 بار آن از ابتدا و در ترکیب اصلی سه بار نیز گلزنی کرده است یکی از گل های او در 2500 امین بازی تیم دورتمند در لیگ به ثمر رسیده است. او همچنین 6 بار در این فصل عنوان بهترین بازیکن زمین را از آن خود کرده است گوتزه می گوید:" گاهی اوقات در شرایط سخت از خودم مایه می گذارم و در این شرایط نیز با جدیت کار می کنم اما من سعی میکنم از هر لحظه ای لذت ببرم".
اروپا
شهرت او در حال حاضر در اروپا گسترش یافته است او همراه دورتمند در شش بازی اروپایی حاضر شد و در دیدار ویژه ای لیگ اروپا در مقابل تیم اکراینی حضور داشت که در آن دیدار دورتمند در یک بازی دراماتیک با حساب 4 بر 3 و در دقیقه 92 به پیروزی رسید.
مربی
او بوسیله یورگن کلاپ مربی استعداد یاب دورتمند مورد ستایش قرار گرفت کلاپ در مورد او می گوید:" از زمانی که برای اولین بار او را دیدم لحظه شماری میکردم تا او را برای حضور در تیم ملی و پیشرفت تا آنجا شکوفا کنم." حالا گوتزه یکی از انتخاب های اصلی تیم است و دیگر نکته ای که کلاپ در مورد گوتزه میگوید و او را متمایز می سازد:" ماریو استعداد خارق العاده دیگر نیز دارد او اخیرا شوت های خوبی نیز یه سمت دروازه میزند و به خوبی شرایط را مدیریت می کند تا در فرم نرمال بماند."
قهرمان
ممکن است هنوز هم بزرگترین افتخار گوتزه مقام دوم جوانان با دورتمند باشد اما حالا او طعم شیرین موفقیت در عرصه بین المللی را چشیده است. هافبک تهاجمی دورتمند در سال 2009 یکی از اعضای تیم ملی زیر 17 ساله های آلمان بود که توانست قهرمان اروپا شود. او در مجموع 25 بازی ملی در رده های مختلف سنی در کارنامه دارد که 8 بار نیز توانسته برای تیم ملی گلزنی کند او می تواند مدت زیادی در پست هافبک هجومی و فروارد برای تیم ملی کشورش بازی کند.
آلمان
او توسط یوآخیم لوو به تیم ملی کشورش دعوت شد و در اولین بازی ملی خود در 17 نوامبر 2010 مقابل سوئد در دقیقه 76 به عنوان بازیکن جانشین به میدان رفت. و یا 18 سال سن جوانترین بازیکن تیم ملی آلمان پس از اوو زیلر در سال 1954 لقب گرفت. گوتزه پس از اولین حضور ملی خود و در حالیکه بسیار هیجان زده بود گفت:" این باعث افتخار من است میخواستم یک بازیکن حرفه ای شوم و این بسیار سریع برایم اتفاق افتاد!!".
انجام تعهد
او در سال های 2009 و 2010 توانست دو بار مدال طلای فرتز والتر را به عنوان بهترین بازیکن جوان کسب کند. تا این لحظه فقط دو بازیکن توانسته اند دو بار این عنوان را بدست آورند که ماریو گوتزه و سرگی اولیوسکین می باشند. یوآخیم لوو می گوید:" ماریو گوتزه یکی از بزرگترین استعادا های آلمان می باشد." و ماتیاس سامر به استقبال گوتزه رفت و گفت:" یکی از بااستعدادترین بازیکنانی که ما تا امروز داشتیم."
پ ن:البته کمی قدیمی بود.
خیلی دوست دارم یواخیم رویس رو بازی بده
خیلی عالیه ... به نظرم خیلی خوب میتونی خط دفاعی تیم رو آزار بده
حیف میره دورتموند .... حیف!!! :دی
در مورد بازی اول آلمان :
تبریک می گم این برد شیرین و روحیه ساز رو :11:
قطعا شکلی که انتظار داشتیم نبودیم ولی با توجه و دقت به بازی های اخیر ژرمن ها می تونیم امید داشته باشیم که رفته رفته بهتر بشیم . از چند بازی گذشته تا به الان روند صعودی خوبی رو داشتیم .
با این حال اعتقاد دارم همین بازی با صبر و حوصله و در واقع همین کیفیت ژرمن ها برای بردن پرتغال کافی بود . قطعا لو برای هر بازی استراتژی خاصی رو مد نظر داره و پیاده خواهد کرد .
در خط دفاعی حضور هوملس برای من فوق العاده بود .:40: بازیکنی که اگر همان بازی های بوندسلیگاییش را در لباس المان ها هم انجام دهد می شود گفت المان ها قیصر جدیدی را پیدا کرده اند !
بواتنگ به خوبی از پس رونالدو برامد و خب قطعا رونالدو زمانی که از سوی هم تیمی هاش حمایت انچنانی نشود کاراییش به مراتب پایین می اید. بازی موثر مولر و خدیرا عدم حمایت از رونالدو را به همراه داشت .
در بعضی از دقایق بازی حرکت خاص ژرمن ها رو دیدیم ولی ادامه نیافت که می توناد دلایل زیادی داشته باشد . خستگی ، حساسیت بازی اول و ...
حضور گومز در نوک خط حمله برای من جالب نبود . مطمئنم که لو به تناوب از کلوزه و گومز استفاده خواهد کرد .
در مورد حضور لام در سمت چپ همان طوری که قبلا گفته بودم از لحاظ دفاعی کمی افت می کند و وقتی با پولدی هر دو یک روز خوب نداشته باشند جناح چپ المان از کار می افتد .
دو بازی سخت دیگر در پیش داریم و همین جوری که شعار تیم می گه : بازی به بازی تا هدف بزرگ . به نظرم در حال حاظر فقط باید تمرکز تیم بر روی هلند و دانمارک باشد و سپس به مراحل بعد فکر کنیم .
پ ن : اریا جان می گم شما که زبانت خوبه می تونی خبرهای تیم المان رو از منابع المانی زبان اختصاصی ترجمه کنی؟ به نظرم کار خیلی خوبی می شه و البته کمک به یوسف و سایر دوستان .
نقل قول:
خیلی دوست دارم یواخیم رویس رو بازی بده
خیلی عالیه ... به نظرم خیلی خوب میتونی خط دفاعی تیم رو آزار بده
حیف میره دورتموند .... حیف!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هان دورتومند چشه!
تیم نیست..قهرمان نیست...نزار دهنم باز شه:31:شیطونه میگه اون پرونده 5...استغفرالله:31:
اما جدای از شوخی ستاره روی نیمکت زیاد داره یوگی،یکی همین رویسی که گفتی.مطمئنم سر فرصت مناسب بهش میدون میده.
حجت جان شوخی میکنی دیگه؟ :دی
فقط دوساله آلمانم! زبانم خوبه ولی نه در این حد! :دی
ولی بازم از لطفتون ممنونم ... :40:
چهارشنبه میرم توی میدون شهر فوتبال رو میبینم
حدود چندهزار نفر میان
دوست دارین براتون گزارش عکسی بگیرم ؟ :دی
جای ما رو هم اونجا خالی کن :دینقل قول:
انصافا فوتبال دیدن وسط شهر خیلی حال می ده .
گزارش تصویری که دیگه عالی می شه .
نقل قول:
خواستم نظرتونو بدونم حالا که موافقی باشه یه 4 تا عکس میگیرم از این آلمانیا :دی
خدایا چقدر زشتن :دی
کلا بازی ندادن به رویس و گوتزه به نظرم نکته خوبی بود و من یکی اصلا دوست نداشتم به خاطر بی تجربگی یا یه اشتباه بچه گانه که بالاخره خاصیت بازیکنای جوون هست، سه امتیاز بازی اول رو از دست بدیم
مطمئنا اگه بازی با هلند نتیجه لازم رو بگیریم، میشه انتظار داشت که با دانمارک ترکیب کمی متفاوت تر باشه و بقیه فرصت پیدا کنن
اینم در نظر بگیریم که این مسابقات جای تجربه کسب کردن نیست..
یوآخیم لو سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان به خاطر پرورش مسعود اوزیل و سامی خدیرا توسط خوزه مورینیو سرمربی باشگاه رئال مادرید از وی قدردانی کرد
محتوای مخفی: چه دلی میدن قلوه میگیرن:دی
&&&
لوکاس پودولسکی بازیکن تیم ملی فوتبال آلمان عقیده دارد که آلمان باید برابر هلند با زیرکی بازی کند و امیدوار است که در این دیدار بازیکنان جوان بتوانند خود را نشان دهند
محتوای مخفی: امان از حساب کتاب آلمانها:دی
&&&
کلوزه با وجود نیمکت نشینی در بازی اول آلمان در یورو 2012 معتقد است که ایام او نیز فراخواهد رسید و او خواهد توانست در ادامه ی تورنمنت بدرخشد.
محتوای مخفی: جانم کلوزه...
&&&
باستیان شواین اشتایگر هافبک تیم ملی فوتبال آلمان که در دیدار تیمش برابر پرتغال بسیار پرقدرت ظاهر شد ممکن است دیدار بعدی تیم خود را در برابر تیم ملی هلند از دست بدهد
محتوای مخفی: جنگ روانی:دی(خودتونید)
&&&
یوآخیم لو سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان در روز 11 ژوئن در کنفرانسی مطبوعاتی به بیان نکاتی پیرامون دیدارهای یورو 2012 پرداخت
محتوای مخفی: جانم یوگی خان...
&&&
مهمت شول بازیکن سابق تیم ملی آلمان عملکرد ماریو گومز در مقابل پرتغال را در مورد انتقاد قرار داد این در حالیست که گومز در این مسابقه تک گل تیم ملی آلمان را به ثمر رسانده بود
محتوای مخفی: مهمت جون بی خیال:دی
&&&
یوآخیم لو سرمربی ژرمن ها عقیده دارد که در دیدار چهارشنبه شب تیم ملی آلمان برابر هلند بازیکنانش باید با احتیاط در برابر مردان ماروویک عمل کنند
محتوای مخفی: چه خوابی برا این بدبخت ها دیدین؟:دی
شب دوم از مرحله گروهی یورو 2012
چهارشنبه 24 خرداد ماه 1391
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
*******آلمان**** [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ***** هلند*******
Jonas Eriksson
SWE
نام ورزشگاه:Metalist Stadium
ظرفیت: 35000
.:: عملکرد دو تیم در 10 بازی اخیر ::.
.:: آمار مختصر و کلی از بازیهای رو در روی هم ::.
.:: ترکیب دو تیم به همراه فهرست مصدومین و محرومین در این دیدار به نقل از کیکر ::.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Trainer: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Trainer: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اعلام برنامه
شب دوم از مرحله گروهی یورو 2012
چهارشنبه 24 خرداد ماه 1391
ساعت 23:15
شبکه سوم صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران
1TV (georgia- on Turksat 42
Al Jazeera Events (EU2012)
Al Jazeera Sport +10
Al Jazeera Sport +9
BBC One
beIN Sport 1
BNT 1
Canal 9 (norway)
Canvas
CT4 Sport
DR1
ETV Estonia
HRT 2
Idman TV-on Turksat 42
KNR TV
Meridiano TV
Moldova 1
Nederland 1
Neo Sports
Noor TV (Afghanistan-On express am22 53E
ORF Eins
ORT Russia [Perviy-On express am22 53E]
RSI La 2
RTBF La Deux
RTS Deux
RTÉ Two
RUV Sjonvarpid
SF zwei
Slovenia TV2
Sport TV1
STV 1 [Jednotka] Slovakia
SuperSport 1 [DigitAlb]
SVT 1
TF 1
TF 1 (suisse)
TRT 1-on Turksat 42
TV Shqiptar
TVP 1
TVP Sport
TVR 1
YLE TV1
ZDF
Al Jazeera Sport HD1
Al Jazeera Sport HD2
BBC One HD
beIN Sport 1 HD
BNT 1 HD
Canvas HD
DR 1 HD
Nederland 1 HD
ORF Eins HD
RSI La 2 HD
RTS Deux HD
RTÉ Two HD
SF Zwei HD
Sport 1 HD (israel)
Sport TV1 HD
SuperSport 1 HD [DigitAlb]
SVT 1 HD
TF 1 HD
TRT 1 HD-on Turksat 42
TVP 1 HD
TVP HD
YLE HD
ZDF HD
کدها در دسترس
شبکه سوم صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران
Ident:012F
Biss key : 1111113311111133
+++++++++++++++++
1TV (georgia- on Turksat 42E
Ident:0001
Biss key : 0020050000195600
+++++++++++++++++
Idman TV-on Turksat 42E
Ident:0005
Biss key : 1234560065432100
آلمان توی 2010 مشت محکمی به خیلی از تیمها زد,امیدوارم توی این بازی ها هم آلمان مثل جام جهانی قبل باری کنه و بتونیم فردا هم هلند رو شکست بدیم و بریم بالا...WOW:18: یعنی میشه؟ :46:
نظر سایت های شرط بندی در مورد بازی :
(سمت راست آلمان هست و سمت چپ هلند و وسط هم مساوی)
بیشتر از همه فکر میکنن آلمان میتونه ببره ، بعدش هلند ، در آخر هم مساوی. یعنی احتمال تساوی رو کمترین احتمال میدونن. البته اعتباری به این سایت ها نیست ولی به هر حال ! :دی
توی فروم های مختلف یه عده انقدر از هلند تعریف میکردن که من فکر میکردم چه عملکردی داشته !! :دی
5 تا برد و 4 تا باخت و 1 مساوی !
برای خودمون خیلی بهتره. 6 تا برد و 2 تا باخت و 2 تا مساوی.
تازه یکی از بردهای ما و باخت های هلند هم به بازی این دو تیم با هم مربوط میشه !
ایشالله فردا به سبک 4 تایی های 2010 بازی کنیم و یه پیروزی جانانه بدست بیاریم.
تبریک با تاخیر ما را هم پذیرا باشید
3تا امتحان اول که هر کدوم 3واحد بود رو گذروندیم،اولیشو 20 میشیم دوتای بعدیو میفتیم:-)))
.......................
فکر میکنم آلمان جلوی هلند هم همین سبک رو ادامه بده،حفظ توپ و صبرکردن تا زمانی که حریف باز بشه.
امیدوارم جلوی المان به فن پرسی بازی بده تا هونتلار.
من کلاس رو خیلی بیشتر از فن پرسی قبولش دارم
12ساله توی اون دانشگاهی تموم نشد؟داری چکار میکنی آخه؟:31:
در مورد فن پرسی یا هونتلار باید بگم من از همشون بدم میاد بخصوص روبن:31:
وای خدای من یعنی اومد اون روزی که روبن توی زمین باشه و ما حرص نخوریم...تویcl سه سال از عمرم کم شد..شما چی میکشین از دستش؟؟:31:
به جان خودم این روبن آخرش هم توی بازی با آلمان یه پنالتی رو گل میزنه تا شکنجه دادن ما بایرنی ها رو تکمیل کنه ! :دینقل قول:
لابد اون سه واحدی هم زبان تخصصی بوده؟!!نقل قول:
3تا امتحان اول که هر کدوم 3واحد بود رو گذروندیم،اولیشو 20 میشیم دوتای بعدیو میفتیم:-)))
خسته نباشی....
اقا من پیش بینی میکنم که ۲ به ۱ المان میبره و میره بالا.... نیمه اول مساوی دو تیم و اول هم هلند گل میزنه!!! دو گل بعدی رو المان میزنه و بازی رو هم میبره!!!
البته امیدوارم پیش بینی من غلط باشه و تیم ۲ به هیچ ببره و بره بالا!!
فعلا اوضاع اردوی هلند جالب نیس...
بوی شورش میاد و خیانت و چاقو از پشت و مسعود کیمیایی :دی
بابا 12 سال چیهنقل قول:
تازه رسیدم سال چهارم:دی
نه آقا من تو فیفا منیجر با شالکه بازی میکنم هونتلار با رائول غوغا میکنن:دی
روهم دیگه 50تا گل زدن برام:دی
نه مالیه بین الملل هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اون 2تا هم پول و بانک و آمار هستش.البته اگه اساتید کرم داشته باشن شاید قبول بشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
این بخصوص روبن ـت ... خیلی بودار بود :دی
اینطور که تاریخ میگه آلمان همیشه بهتر از هلند بوده :5:
مهاجم هلند در آستانه دیدار با آلمان معتقد است در تیم ملی آلمان تنها اوزیل، شواین اشتایگر و گوتزه هستند که میتوانند باعث ایجاد ترس در اردوی تیم مقابل شوند
محتوای مخفی: دست نوشته های یه عاشق،مجنون:دی
بو؟نقل قول:
این بخصوص روبن ـت ... خیلی بودار بود
جون آریا حرف درنیار برامون:31:
چهارشنبه شب تیم های ملی آلمان و هلند دو رقیب دیرینه در دومین دیدار خود از رقابت های یورو 2012 در شهر خارکیف اوکراین به مصاف یکدیگر خواهند رفت
DFB.ir - چهارشنبه شب هلندی ها در پی این هستند که باخت غیر منتظره خود برابر دانمارک را جبران کنند و در دیدار برابر آلمان به موفقیت برسند.
به گزارش وبسایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران و به نقل از Goal.com ، در این دیدار حساس که میان تیم ملی فوتبال آلمان و هلند در خارکیف اوکراین برگزار میشود تیم ملی هلند در صورت مغلوب شدن برابر آلمان از رقابتهای یورو 2012 حذف خواهد شد چراکه این تیم در دیدار قبلی خود برابر دانمارک شکست خورد.
در دیدار هلند برابر دانمارک جوریس ماتیسن مدافع هلند به علت مصدومیت حضور نداشت اما او هم اکنون بهبود یافته است و برای دیدار برابر آلمان آماده است .
همچنین وسلی اسنایدر دیگر بازیکن این تیم نیز مصدومیت خفیفی دارد و ممکن است به علت عدم حضور او در این دیدار ، ماروویک مربی این تیم کلاوس یان هونتلار را به میدان بفرستد.
از طرف دیگر در تیم یوآخیم لو تاکنون مصدومیتی پیش نیامده است اما باید نسبت به دبدار پرتغال تغییراتی در خط حمله داشته باشد.
احتمال دارد که در این دیدار توماس مولر و لوکاس پودولسکی حضور نداشته باشند که در این صورت یوآخیم لو از آندره شورله ، مارکو رویس و ماریو گوتزه استفاده خواهد کرد.
فیلیپ لام نیز به احتمال بالا همانند دیدار پرتغال در دفاع چپ ایفای نقش خواهد کرد . همچنین خبرهایی پیرامون بهبود مصدومیت باستیان شواین اشتایگر نیز به گوش میرسد اما همچنان مشخص نیست که وی میتواند در این دیدار حضور پیدا کند یا اینکه تونی کروس به جای وی به میدان خواهد رفت.
آیا میدانید؟
1- دو تیم آلمان و هلند تا کنون 39 بار برابر یکدیگر صف آرایی کرده اند که سهم هلند در این دیدارها 10 برد ، 14 باخت و 14 مساوی بوده است.
2- آخرین دیدار این دو تیم به ماه نوامبر در هامبورگ برمیگردد که آلمان 3 بر 0 پیروز شد.
3- در دیدارهای اخیر هلند و آلمان ، تیم ملی آلمان برتر از هلند ظاهر شده است و این تیم در سه دیدار اخیر خود برابر هلند شکست نخورده است .
4- تیم ملی آلمان با داشتن میانگین سنی حدود 24 سال از تیم ملی هلند از ترکیب جوانتری برخوردار است و در واقع جوانترین تیم یورو 2012 محسوب میشود.
5- لوکاس پودولسکی که در صورت رفتن به میدان برابر هلند 99 امین بازی ملی خود را تجربه میکند میتواند در این دیدار خود به پیروزی برسد.
ترکیب احتمالی تیم ملی آلمان : نویر – بوآتنگ – هوملس – بادشتوبر – لام – خدیرا – شواین اشتایگر – مولر – اوزیل –شورله – گومز
ترکیب احتمالی تیم ملی هلند : استکلنبرگ – فن درویل – هایتینگا – ماتیسن – ویلمز – ان دی یونگ – فن بومل – روبن – فن پرسی – آفلای – هونتلار
داور : اریکسون
ورزشگاه : اسپورت کمپلکس متالیک - خارکیف
منتظرم ببينم امشب مولر حركتي ميكنه يا نه......:20:
شک نکنید امشب با گل های اوزیل و مولر و کلوزه میریم
با اینکه دلم از گومز خون هست ولی دوست دارم امشب گل قشنگی بزنه ! :دی حداقل منتقدها یه کم ساکت بشن.
من حرف در میارم؟؟نقل قول:
الحق که طرفدار bvb هستی :27:
من یه هفته دورتموند بودم یکی از کثیف ترین شهر های آلمانه میدونستی؟ :دی!!!!
راستی امروز اردو رفتیم از یکی ازمقر های فرماندهی ارتش آلمان نازی در münster ....
ببخشید امروز نمیتونم گزارش تهیه کنم
ایشالا بازی های بعدی جبران میکنم
بازی پرتغال برابر دانمارک خیلی باید دیدنی باشه
بخصوص که دانمارک یه برد داره و به دنبال برد بعدی هست و اونطرف هم پرتغال که یه شکست داره و به دنبال پیروزی میگرده
من که شخصا برای دانمارکم! :دی
خب رسیدیم به مهم ترین بازی جام تا به امروز , البته نه واسه ما چون در حال صعود می کنیم .
امیدوارم طبق قرارمون (بین خودمون باشه!) هر چی جلوتر می ریم عملکردمون بهتر بشه . خصوصا از اوزیل نمایش درخشان تری رو شاهد باشیم که خود به خود باعث میشه بقیه ی تیم هم بهتر عمل کنه ... به امید کسب هر 6 امتیاز :دی
شما انگار (اصلاح می شه دو بار) به خواسته ات رسیدی!!:31:نقل قول:
راستی دوستان ماجرای این بزرگترین تبانی قرن که عادل پور فردو پوس گفت چیه؟؟