اون زمان که ده تا ده تا واسه TLoU نمره ی کامل میومد گیم اسپات 8 داد ، اعتبارش رفت بالا، الان اعتبارش چطوریه؟:n13:
Printable View
اون زمان که ده تا ده تا واسه TLoU نمره ی کامل میومد گیم اسپات 8 داد ، اعتبارش رفت بالا، الان اعتبارش چطوریه؟:n13:
امتيازاش پايينه و متاش تا حالا ٧٣ و از روايت داستان و گيم پلي و طراحي مراحل ايراد گرفتن
اي كاش walking dead هم امتيازاش اينجوري ميشد تا ديگه ملت اميدشونو به فيلم تعاملي از دست ميدادن(الان وحيد باز اخم كرد:n02:)
.
همونطوری که پیش بینی میشد هرمنتقد نسبت به نظری که در مورد سبک کارهای دیوید کیج داره به بازی امتیاز داده. اونهایی که مخالفشن 5 و اینا دادن و بقیه هم بالاتر. مثلا الان اگر مراد منتقد GameSpot بود یدونه 4 نثار بازی میکرد :دی Tom Mc Shea هم معلومه خواسته 8 ی که به The Last of Us داده رو جبران کنه!
+
تاپیک منتقل و مهم شد...
من همون موقع در مورد گیم اسپات چی گفتمنقل قول:
محتوای مخفی: اینو گفتم
الانم وقتی امتیاز های 6.8 _7 رو از سایتهای نه چندان معتبر دیدم گفتم واویلا پس گیم اسپات میخواد چند بده
ولی غروب که دیدم 9 داده یه جورایی کپ کردم
به هر حال تا حدی حرکت قبلیش جبران شد
درسته از نظر متا انتظارات براورده نشد ولی گیم اسپات از نظر امتیازات موجبات شادی! رو فراهم اورد
+
امتیاز های بازی زیاد بالا پایین داره10_9.5_9_8.5_8_7.5_7_6_...
فکر کنم اگه بخوای نمودار سینوسیش رو بکشی ونمرات کم وزیاد رو یکی در میون بذاری عین نوارقلب شه:n02:
چند روز دیگه که گرفتم بازی رو ببینم علت این بالا پایین وسلیقه ای بودن چیه
ب سهیلم گفته بازیش مُفَنگه!
متا رو گند زد رفت...
انحصاری هم خز شد...
به البرز گفتم این بازی هر سلیقه ای نمیپسندش! نمراتش هم مشخصه...نقل قول:
مگه متا رو کسی حساب میکنه؟ اصلا متا چیه هی میگین متا؟ (خودت گفته بودی) اگر بگی نه میرم نقل قولت رو میارم:n02:
بله انحصاری از موقعی که TLOU و U2 و GOW3 منتشر شدن این نسل, دیگه خز شد : دی
+
Only Edgeنقل قول:
+یک سری نمرات دیگه...
Digital Spy - 10 out of 10
Playstation Universe - 9.5 out of 10
NZGamer - 9.4 out of 10
Post Arcade (National Post) - 8.5 out of 10
Cheat Code Central - 4.6 out of 5
اینم از اون حرفاس،بازی کجا بود سهیل؟؟ این یه interactive movieــه در واقع!:n26:نقل قول:
به البرز گفتم این بازی هر سلیقه ای نمیپسندش! نمراتش هم مشخصه...
اینو منباب این گفتم که گیر داده بودی به متای CODG و BF4!:دینقل قول:
مگه متا رو کسی حساب میکنه؟ اصلا متا چیه هی میگین متا؟ (خودت گفته بودی) اگر بگی نه میرم نقل قولت رو میارم:n02:
این فیلم باید مولتی میشد....نقل قول:
بله انحصاری از موقعی که TLU و U2 و GOW3 منتشر شدن این نسل, انحصاری دیگه خز شد : دی
EDGE: 5/10 :39:نقل قول:
Only Edge
اینجاست که فن های متعصب سونی که رابطه مستقیم دارن با متا ، بجور ضد حال میخورن :n02:
+
اما نظر خودم ، تو این مدل بازی ها نباید زیاد به نمره توجه داشت چون هر کسی اینجور بازی هارو نمیپسنده ، خیلی راحت میشه زیر سئوال برد ...مثلا میشه گفت فیلمه تا گیم ! امثال این حرفا ....بازم سلایق مختلف رو جلب میکنه ...
شاهکاره. بازیه. عنوان بزرگیه, طرفدار هم زیاد داره... اونایی که با HR تونستن کنار بیان با اینم کنار میان! باید از TWD هم خوشت نیاد درسته؟نقل قول:
اینم از اون حرفاس،بازی کجا بود سهیل؟؟ این یه interactive movieــه در واقع!:n26:
منم منباب بحث Beyond گفتم:n02:نقل قول:
اینو منباب این گفتم که گیر داده بودی به متای CODG و BF4! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
yes!!! : دینقل قول:
این فیلم باید مولتی میشد....
درمورد اون edge هم موقعی که نمرات G رو دارن میدن, میبنمت :n02:
LOL... و دنیایی که بازی ها باز کرده ن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه نقدا میگن گیم پلیش خوب نیست! اونوقت متا واکینگ دد میشه 90 :n13: اون گیم پلی داشت مثلا؟ من که هم واکینگ و دوست داشتم هم هوی رین رو اما این چند بازی اصلا هدفشون گیم پلی خوب نیست که ادم از گیم پلیشون ایراد بگیره :n26:
بازی اون طور که انتظار داشتم نشده اما من موندم چطوریه که یک منتقد از داستان و روایت و مخلفاتش تعریف کرده و یک منتقد زده له کرده :n02:
اکثرشون گرافیک رو تحسین کردن ولی در بقیه موارد از جمله گیم پلی و داستان اتفاق نظر نداشتن.
الان من منتظر شایانم که GS رو برچسب کرده بود دور تا دور تاپیک TLOU گشت میزد و نمی دونم الان کجاست که بیاد کمی با هم گپ بزنیم.نقل قول:
اون حرکتش تحت هیچ شرایطی قابل جبران نیست، اگه بنا به جبران کردن بود بهتر بود که همون نمره TLOU رو درست می کردن تا این که بیان به این نمره 9 بدن.نقل قول:
GS اعتبار خودشو با اون 8 نابود کرد حالا حالا قابل جبران نیست!
این فیلمی که وسطش ما چندتا دکمه میزنیم بیکار نمونیم ، من اصلا به نمره هاش و میانگین اون امیدی نداشتم ، و مطمئن بودم به عناوینی مثل TLoU نمیرسه ،
ولی این وسط یه سری که نقد های منابعی مثل Gamespot رو واسه TLoU علم میکردند ، دقیقا کجان؟ الان صحبتشون چیه؟
به نظرم اینبار هم Gamespot اشتباه کرده ، آخه فیلمی که وسطش چارتا دکمه میزنیم چرا 9 داده بش که اعتبار خودش رو ببره زیر سوال؟:n26:
چرا نمره هاش اینطوری شد؟ من پیتزا میخوام:n28::n02:
خب نقد GI رو یکی از بهترین منتقدای این وبسایت انجام داده و میشه روش حساب کرد :
A Flawed Epic
یک شاهکار زخمی!
منم انتظارم خیلی بیشتر بود ولی خب خیلیا میگن افت داشته نسبت به HR .
+
اعصاب کیج خورد شده بجور !:n02:
این پستت رو الان دیدم! اگر میدونستی که این عکس فیکه باید تو پستت بهش اشاره میکردی و اگرم نمیدونستی باید بگم که این گزینه ها رو با فتوشاپ به عکس اضافه کردن...نقل قول:
نقدارو که میخونم اکثر قریب به اتفاق منتقدین سوای چالش های بازی-که اگه داشته باشه-با چالش بزرگتری به اسم "بازی بودن یا نبودن،مسئله این است" مواجه هستن! یعنی این اثر در ارایه ی مفهوم های پیش پا افتاده ی صنعت گیم با چالش های جدی مواجه است.
منتقد فنلاندی سایت Pelit:Is there a game to be found? This reviewer is still lookingاصلا این یه بازیه؟
Lucy O'Brain منتقد IGN:
and while the credits were rolling I admit to thinking I would have been happier to sit back and watch a movie version that was eight-and-a-half hours shorterیه فیلم هشت و نیم ساعته دیدم!
مجله EDGE:
as spectator instead of playerشما بیننده یا تماشاگر هستین نه بازیکن.
استفاده از صحنه های QTE میتونه خیلی جذاب باشه،مثل کاربردی که در GOW دارن و صحنه های سینماتیک زیبایی ایجاد میکنن! ولی تبدیل گیم به movie و interactive کردنش عملی اشتباست.منتقدین با نمرات خودشون روی این قضیه صحه گذاشتن.
مشکل اینجاس که اثر گیم پلی کم شده ! یعنی تو بازی کارایی میکنی که اصن ربطی به گیمینگ نداره ....اشکال نداره از صحنه های سینماتیک استفاده کنی ولی دیگه نباید طوری باشه که اثر اون هویتشو از دست بده ، یه مرزی بین گیم و فیلم وجود داره که تو این گیم با توجه به نظر منتقدین و گیمرها ،رعایت نشده ...نقل قول:
استفاده از صحنه های QTE میتونه خیلی جذاب باشه،مثل کاربردی که در GOW دارن و صحنه های سینماتیک زیبایی ایجاد میکنن! ولی تبدیل گیم به movie و interactive کردنش عملی اشتباست.منتقدین با نمرات خودشون روی این قضیه صحه گذاشتن.
حرف هایی که ما چند ماه پیش در مورد بازی میزدیم رو حالا منتقد ها دارن میگن... اونه موقع یه عده با شاتگان مخمونو نشونه گرفته بودن. D:
تا چند روز ماست وانتد بودیم!! خدارو شکر بخیر گذشت...
البته هنوز هم ماست وانتدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
قضیه اینه که نظر تو نسبت به کلیت کارهای کیج به این شکل بود، بیاند دقیقا با فرضیه ای مثل HR داشت میومد و اگر بنا نظر منتقدها بوده باشه که ما چند سال پیش HR رو هم داشتیم.
حرف های تو هم با همون پیش فرض HR جلو میرفت دیدگاه تو نسبت به HR هم دقیقا مثل بیاند بود اما اون موقع تکیه ای به منتقدها نداشتی و حرفت نظر شخصی خودت بود.
اما الان نظرت رو با منتقد ها یکی قرار میدی. پس هنوز هم جا داره با شاتگان بیام ملاقاتت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوکرم D:نقل قول:
بیاند و هوی رین تقریباً یه چیزن!
به نظرم تنها دلیلی که هوی رین نمره های خوب گرفته، جوگیری منتقد ها بوده! اگر بیاند به خاطر گیم پلی ضعیف (یا حتی عدم وجود چیزی به نام گیم پلی) نمره کم گرفته پس قائدتاً هوی رین هم باید نمره کم میگرفت!(یا اصلاً برعکس!)
بازم نوکرم D:
هیچ نظری نسبت به جمله جو گیر شدن منتقدها ندارم چون اون موقع به راحتی میشه همه چیزو در هر بازیی زد به پای جو گیرشدن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو که عنوان بهترین بازی سال قبل رو به خوبی میشناسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اما این که قائدتا هوی رین هم باید مثل بیاند میشد رو توضیح میدم، نه اصلا قضیه اینه که کیج بیاند رو نسبت به هوی رین خیلی تغییر داده و فقط این گیم پلی نبوده که اسیب زده بلکه نوع روایت داستان بیاند هم به بازی اسیب زده اما در هوی رین به این شکل نبود. داستان در هوی رین همه چیز بازی بود، سایه داستان به قدری قوی بود که کاملا گیم پلی رو زیر پوشش خودش قرار داده بود.
اما تا الان در چند نقدی که از بیاند خوندم کیج در روایت داستان هم به مشکل برخورده چیزی که به شخصه خود من اصلا انتظار همچین اتفاقی رو نداشتم و منتظر یک چیزی فراتر از هوی رین بودم.
یک داستان و روایت قدرتمند چیزی که باعث شد واکینگ دد بازی سال گذشته بشه و هوی رین از بهترین های این نسل بشه.
اما یک جمله میگم نسب به اون کلمه ای که بولدش کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه متای 87 با 107 نقد ثبت شده برای یک بازی خاص، فوق العاده خاص یعنی خوب
اون موقع متای 88 با 86 نقد ثبت شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که فقط اسمش درسته هوی رین رو قاچ میکنه و قبل از انتشارش چیزی جز گوتی شدن ازش انتظار نمی رفت یعنی چی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفقيت the walking dead خيلي نميتونه موفقيت يا شكست كاراي كيج رو معني كنه(مثلا چون اون موفق بوده پس حتما اين سبك هميشه عاليه و ...)چرا؟؟؟؟
چون بازي twd يه بازي اركيد هست و عمق گيم پلي و محدوديتهاي خودشو داره.......درسته گيم پلي twd هم خيلي گيم پلي درست و حسابي نبود ولي براي يك تجربه اركيد كه پول خيلي كمتري هم براش ميپردازين كافيه (مثلا فكر كنيد limbo قيمتش ميشد ٦٠ دلار بازم همين موفقيتها رو بدست مي آورد؟؟؟)
بازي beyond به خاطر بازي كامل بودنش خيلي بايد بيشتر از مثلا twd غني باشه كه نبود(البته فعلا خودم بازي نكردم بر حسب نقدها ميگم)
+
بياند هم به اين علت كمتر از هوي رين شد كه كيج ديد ملت و منتقدا از هوي رين كه فيلم مانند بود استقبال كردن پس بيام بازي بعديمو بيشتر از قبل شبيه فيلم كنم (كه حتي حرف از استفاده از زاويه دوربين كاراي اسكورسيزي هم واسه بازيش ميزده:n04:)كه عدم تواناييش در كنترل كيفيت و تغييرات يه محصولي رو ساخته كه خيلي از منتقدا تو نقدشون به سينما رفتن و ديدنشو ترجيح دادن(اشكالاي ديگه مثه داستان و ....هم مزيد بر علت شده)
+
قبلا هم تو همين تاپيك گفتم(پستش هست) كه سينماتيك ترين بازي اين نسل last of us بود و بهتر بود كيج يه نيم نگاهي به ناتي داگ مينداخت و از اونا بيشتر ياد مي گرفت تا اينكه راه خودشو بره:n06:
.
از این به بعد کم کم شاهد رونمایی تک تک دلایل موفقیت TWD خواهیم بود و احتمالا در اینده به باکس شات بازی ها هم خواهیم رسید :دی
من دقیق متوجه این جملات نمیشم :n13:نقل قول:
++نقل قول:
کی میدونه که ایا کیج به ناتی داگ نگاه انداخته یا نه؟ و اگر انداخته ایا باید درس میگرفت یا نه؟نقل قول:
قبلا هم تو همين تاپيك گفتم(پستش هست) كه سينماتيك ترين بازي اين نسل last of us بود و بهتر بود كيج يه نيم نگاهي به ناتي داگ مينداخت و از اونا بيشتر ياد مي گرفت تا اينكه راه خودشو بره:n06:
در ضعیف عمل کردن بیاند شکی نیست اما در عالی عمل کردن دو بازی قبلیش هم شکی نیست پس چرا باید کیج مسیرشو کج کنه، واقعا جای سواله!!
اون پستي كه نقل كردي چه ربطي به پست من داشت؟؟؟؟؟نقل قول:
من تو اون پستم گفتم كه كلا سبك " فيلم تعاملي" رو نمي پسندم و اميدوارم همشون من جمله twd موفق نشن(هيچكدومشونو نمي پسندم) ولي تو پست قبليم علت موفقيت و متفاوت بودن جايگاه بياند و twd رو توضيح دادم
من گفتم قرار نيس چون يك بازي چند دلاري تو يه سبكي موفق بوده حتما هم سبك ٦٠ دلاريش هم ميتونه تو اين سبك موفق باشه(اشاره به اينكه مقايسه اين دو كلا درست نيس)
+
كيج هم حالا نميدونم نگاه كرده يا درس گرفته يا نه ولي به هر حال موفق نبوده و دليلش هم تو نقد تمامي منتقدها مشهود
.
کسی این دو تا رو مقایسه نکرد و اون نقل قول من هم دقیقا برای این بود که خود شما در اولین اقدامتون بعد از امدن نمرات بیاند سریع پای TWD رو وسط کشیدید، پس اگه مقایسه این دوکلا درست نیست اون صحبت در پست شما برای چی هست؟نقل قول:
و وقتی من اشاره به TWD می کنم به خاطر اینه مقامی همچون بازی سال رو گرفته و هیچ موقع در هیچ جایی هیچ منتقد و بنی بشری نمیاد یک بازی رو که صرفا قیمتش کمه یا 60 دلاری نیست و تونسته خودشو نشون بده بیاد گوتی بکنه، پس یعنی فردا TWD رو میتونن بهترین بازی نسل، تمام دوران یا هر مقامی بهش بدن چون که قیمتش کم بود؟
و وقتی مثالش میزنم به خاطر اینه که به ارین توضیح بدم که داستان تاثیر زیادی روی همچین بازی هایی داره و اگه سر سوزنی سستی بشه اون موقع است که منتقدها هر عواملی رو که جلوی چششون بیاد به چشم نکته منفی میبینن دقیقا مثل همین بلایی که سر بیاند اومد.
من بالا گفتم و باز هم میگم منکر عدم موفقیت بیاند نیستم ولی تو تمامی نقدها هم برای نسخه های قبلیش هم مملو از نکات مثبت مشهودیت دیده میشه، دیگه نمی دونم کی منتقدها سندیت داره برای شما و کی نداره.
و البته این تجربه ای میشه برای کیج تا ایرادات خودشو برای بازی بعدیش از بین ببره.
نگفتم که این دو کلا قابل مقایسه نیستن(اتفاقا هم هستن چون هم سبک هستند) منظورم اینه که "دلیل موفقیتشون" قابل مقایسه نیست.....نقل قول:
عمق گیم پلی و زمان موزد نیاز و گرافیک و .... مورد نیاز یک بازی 60 دلاری خیلی متفاوت تر از یک بازی چند دلاری هستش....(يعني شايد سبك فيلم تعاملي واسه اركيد جواب بده ولي واسه يه بازي كامل خير)
کل منظور بنده هم این بود...والسلام.
.
نقل قول:
(اشاره به اينكه مقايسه اين دو كلا درست نيس)
من اصلا سر در نمیارم.نقل قول:
نگفتم که این دو کلا قابل مقایسه نیستن
ادم تو بحث نسبت به نوشته های طرف مقابل سبک سنگین میکنه و بعد نظر میده
الان من از هر طرف اومدم صحبت کنم سردرگم شدم نفهمیدم جریان چیه : دی
به قول مدیر فقید: سعی کنید موفق باشید.
ببينين بحث سليقه مطرحه ، من بازي هاي كيج رو بازي نمي دونم، فيلمِ تعاملي شايد ، ولي از انجامشون بسيار بسيار لذت ميبرم و هوي رين برام يكي از بهتريناي اين نسل بود ؛ اين Beyond هم بنظرم با توجه به نمره Heavy Rain دليل نمره هاي پايينش اين غير خطي بودن بي جاي داستان هست كه ديگه زيادي غير خطي شده! از بچگي ميپره به حال ، يه چپتر ١٠ دقيقه اي و بعد ميره به ٧،٨ سال پيش ، بعد ميپره ٢،٣ سال پيش، بعد ميپره به ٣ سال قبلش ! مشكل اصلي هم اينه جز بخش اخر بازي اين تكنيك غير خطي بودن كاملا ناشيانه كار شده ! چپتر هايي كه پشت سر هم هستن هيچ ربطي به هم ندارن و فكر كنم تو ٢/٣ اول داستان كيج و تيمش قرعه كشي كردن براي اينكه كدوم چپتر اول باشه و ترتيب كلا چجوري باشه !
+
@^
موقع مهدي كه تو عضو سايت نبودي ، مدير فقيد ؟ همون چند ماهي كه عضو بودي و حسين مدير بود و فعال بود و ميگي ؟
اول اینکه بگم Telltale یه اثر دیگه داده به نام The Wolf Among Us که خیلی هم موفق ظاهر شده حتما بزنید !دی!
حالا خیلی گیر داده میشه به همچین مدل بازی هایی ، Interactive Movie اصن آره قبول ولی بازم بهتر از گیم های تکراریی ژانرهای مختلف هست که ...! خیلی خوبه هر سال یکی دو تا بازی با همین سبک و سیاق داشته باشیم ...چه عیبی داره آخه ؟ من از بازی کردن TWD واقعا لذت بردم هر چند به عنوان GOTY قبولش ندارم ولی تجربه ایی متفاوت بود
این بازی هم ایرادی که بهش وارد هست یکی رو آرمین گفت درمورد داستان و اینا ، یکیشم دور شدن از گیم پلی هست ....ولی بازم میگم هرچی باشه بازم تجربه ی متفاوتی هست
ای قوربون ادم چیز فهم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منم دو ساعته دارم همینو میگم دیگه، بالا هم گفتم این داستان و نوع روایتش بود که ضربه زده وگرنه اگه الان کیج کمی روی بازی دقت می کرد من داشتم ارین رو ترول می کردم ولی به قول خودش به خیر گذشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی تو چرا ابی شدی؟:n28:
آقا من نمی دونم چرا همیشه پای یه TWD در میونه! :دی
شرکت Telltale Games کلا توی کار ساخت ادونچره حالا یه بازیش نسبت به بقیه بازی هاش یه کمی متفاوت تر بودش ولی نمیشه گفت بازی های این شرکت و Quantic Dream با هم ارتباط خاصی دارن...
در مورد Beyond: Two Souls من خودم انتظار متای حداقل 80-85 رو داشتم و فکر کنم اونایی که حتی متا رو قبول ندارن هم متای 73 رو در حد همچین بازیی ندونن و باید دید بازی چرا نتونسته در حد انتظار ظاهر بشه
ولی نمیشه کلیت شرکت Quantic Dream رو زیر سوال برد و دو تا بازی قبل این شرکت خیلی موفق بودن و حالا شاید توی این بازی یه جاهایی سازنده ها اشتباه کردن و از یه بازی ویدئویی دور شدن
به اضافه اینکه طرفداران سونی هم باید به این منطقی نگاه کنن و حالا یه بازی انحصاریشون در حد انتظار نبوده مشکلی نیست و اونقدر بازی های تاپ و فراتر از انتظار دارن که این مورد اصلا به چشم نمیاد :دی
آرهنقل قول:
آره دیگه آبی شدیم رف ...بخش زبان فعالیتم کم شده بود فک کنم به همین خاطر عزلم کردن :n02:
خوشبختانه بازی در زمینه گرافیک فراتر از چیزی که انتظار میرفت ظاهر شده.
تقریبا در اکثر نقد ها، حتا نقد هایی که از بازی زیاد ایراد گرفتن، بزرگ ترین نکته مثبت بازی رو گرافیک، طراحی چهره ها، انیمشین های صورت و مهم ترین نکته که گرافیک رو یک گرافیک نسل جدید و بهترین این نسل قلمداد کردن.کلا تو متن اکثر نقدهایی که خوندم کلمه excellent گرافیک خیلی تو چشم میومد.
مثلا GamingTrend گفته : بیاند شامل بهترین انمیشن های صورت و کلا گرافیکی هست که در یک بازی ویدئویی دیده. و گرافیکشو از نظر تکنیکی شگفت انگیز توصیف کرده.
gameinformer گفته: انیمشین های مربوط به صورت بی نظیر است و چهره الن پیج به صورت قابل ملاحظه ای واقعی به نظر میرسد.
ZTGD گفته که: « مثل این است که دارم در مورد بهترین گرافیک این نسل صحبت میکنم، گرافیک بیاند فوق العادست، محیط ها بی نظیر هستند، مثلا در محیط روی قطار و جلوه های باران در شب، انیمشن ها و حالات چهره همه شگفت اور هستند و چندین بار برای تحسینش از بازی کردن متوقف شدم.»
thesixthaxis گفته: « بیاند دارای تصاویر و صحنه های خیره کننده است. و مرز بین فیلم های CGI و گیم در این بازی محو شده است»
laps3 در نقد خودش گرافیک و انیمشن هارو از بسیاری جهات با TLOU مقایسه کرده و انیمشن های بازی رو عالی توصیف کرده.
egmnow گفته : استفاده از تکلنوژی موشن کپچر در بازی باعث ایجاد جلوه های بصری عالی در بازی شده که احساسات را به بهترین شکل انتقال میدهد.
و خیلی نقدهای دیگه.
حیف که کیج نتونسته اون ایده روایت داستانی رو خوب ارائه بده. باید خودم هم بازی کنم ببینم چه کرده
محتوای مخفی: +18
نقل قول:
کلا 3تا بازی بودن که تو این به عنوان بهترین گرافیک نسل زیاد ازشون یاد میشه.............
Uncharted 3 , TLOU و Beyond...........
من هر 3 رو بازی کردم و تموم کردم،نسبتا"(بیوند هنوز یه خوردش مونده)
به نظر خودم هنوز هم همون Uncharted 3 بهترین گرافیک رو داره.......................
اگه گرافیک رو به 3 قسمت گرافیک هنری،گرافیک فنی و جزئیات تقسیم کنیم،دوتای اولی یعنی گرافیک فنی و گرافیک هنری مسلما به U3 میره،از نظر جزئیات هم از نظر من Tlou با اختلاف خیلی کم بهتر از U3 هستش...................
بیاند هم یه دلیل عمده که گرافیکش خیلی عالی هستش اینه که فکر کنم از 100درصد قدرت کنسول داره استفاده میکنه و آخر نسل هستش و تمام پیچ و خم کنسول دراومده و یازی خوب ساختن خیلی راحت تر از 2010 هستش و یه نکته ی دیگه هم اینکه بیشتر انمیشین ها،تکسچرها و صورت شخصیت ها موشن کپچر شدن!!!!!!
بازی رو امروز برا بار دوم تموم کردم :n02: با توجه به نقد ها انتظار زیادی نداشتم اما باید بگم که بازی حرف نداشت :n10: به نظر من منتقدا خیلی به بازی بی انصافی کردن و حقش خیلی بیشتر از اینها بود. از نظر گیم پلی بگم که خیلی بهتر از هوی رین هست و هم کنترل روی بازی و کارایی که میشه کرد خیلی بهتر شده و هم روحی که همیشه با جودی هست و نحوه کنترلش خیلی جذاب هست و کنترل بازی خیلی ارضا کننده تر از اونی هست که فکر کنین. یکی از انتقاد هایی که به بازی میشه نحوه روند داستان هست که مستقیم نیست و در زمان جلو عقب میره، به نظر من این سبکی که دیوید کیج انتخاب کرده هم به جذابیت داستان و شخصیت ها کمک میکنه هم بازی کننده رو کنجکاو می کنه، در ضمن هر چند داستان مستقیم پیش نمیره اما اینجوریم نیست که کل داستان رو تیکه تیکه کرده باشن و بعد بصورت رندم بزارن برای بازی، داستان هرچند گسسته اما هدفمند پیش میره و ترتیب زمانیش مهم هست. از نظر گرافیک و ویس اکتینگ و موشن کپچر و کلن المنت های بصری بازی یک شاهکار هست و شاید دلیل اصلیش هم بازی بی نقص الن پیج و ویلم دفو باشه که هر دو از بازیگرای مطرح هالییوودن، صحنه هایی که این دو خلق میکنن در بازی بسیار کم یاب هست. در مورد لول دیزاین و جاهایی که بازی شمارو میبره هم بگم که بازی از نظر محیط مثل داستانش هیچکاه خسته کننده و تکراری نمیشه و شما با برف و بارون و روز و شب و ماشین و موتور و زیر دریایی و هر چی بگین روبرو میشین. به نظر من مشکل اصلی بازی عدم اهمیت بالای انتخاب هاست، همینجور که گفتم بازی تایم لاین مستقیمی رو طی نمیکنه و این سبک روایت باعث میشه شما خیلی جاها اینده ی انتخابتون رو از قبل دیده باشین و در واقع نحوه روایت اهمیت انتخاب ها رو خارج از خود اون لول فدا میکنه. یک نکته دیگه هم در مقایسه ی این بازی با هوی رین اینه که در هوی رین چهار شخصیت قابل بازی وجود داشتن و بازی شما ممکن بود موجب مرگ هر کدوم و ادامه بازی بدون اون ها بشه، این حذف شخصیت ها چیز جسورانه و جالبی بود اما چون در بیاند ما فقط یک شخص رو در کنترل داریم اشتباهات هیچوقت موجب مرگ اون نمیشه و هرچند مثل هوی رین بازی هیچوقت نحوه روند شما رو با گیم اور و میشن فیلد تنبیه نمیکنه اما هیچ اشتباهی مثل هوی رین تاثیرگزار نیست. در اخر بگم که منتقدا باید جسارت و نو اوری رو تشویق کنن نه تا یکی یه ایده ی جدید رو تو این بازار پر از سیکوال و سبک های تکراری اجرا کرد پدرش رو درارن و بگن چرا با تفنگ نمیشه نشونه گرفت و ... :n02: من اگه بخوام به بازی نمره بدم نمرم 9 هست و به همه هم پیشنهاد میکنم این بازی رو خودشون امتحان کنن و به نظر منتقدا کاری نداشته باشن :n16: حالا یکم صبر کنیم همه بازی رو تموم کنن راجع به داستان و پایان بازی بحث کنیم :n26:
چرا اخه باید این منتقدا نظرشون رومون تاثیر بذاره؟ بخدا منتقدا هیچی نیستن
بازی رو تموم کردم، بی نظیر بود
نمیدونم چرا ولی من خیلی با بازی حال کردم... شاید یکی از دلایلش این باشه که همونقدر بلکم بیشتر که به گیم علاقه دارم به سینما هم علاقه دارم
از دید داستانی بازی نمیشناسم که به گردپاش برسه.... کاملا سینماتیکه... بنظرم کیج بهتر بود این داستان رو در قالب یک فیلم ارائه میداد
دنیای گیم با وجود این گرافیک و داستانهایی که بازی های انحصاری sony همیشه به ارمغان آورنده اند پیشرفت های چشمگیری خواهد کرد.
فقط بازی های انحصاری سونی هست که شاخصه ی مهمی بنام داستان رو اونجوری که باید باشه نشون میده. هوی رین ، آخرین بازمانده ی ما ، ژورنی ، همین beyond یا حتی rain (با اون رویا پردازی معرکه اش) کجا پیدا میکنید!؟
گرافیک هم که حرفی واسه گفتن نذاشته... یک بازی نسل هفتمی در قالب نسل هشتم
بهبه این دیوانه ای که به the last of us داد 6 هم لطف کرد نمره beyond رو داد 2 :n04: مثل اینکه روش زیاد کردن بازدید سایت رو یاد گرفته.
نقد های اقای تام چیک و متای اون بازی ها:
Beyond: Two Souls: 20% Metacritic average: 72%
The Last of Us: 60% Metacritic average: 95%
Bioshock Infinite: 60% Metacritic average: 94%
Far Cry 3: 60% Metacritic average: 91%
Halo 4: 20% Metacritic average: 87%
Sleeping Dogs: 40% Metacritic average: 80%
Journey: 40% Metacritic average: 92%
من فقط پیداش کنم این یارو رو :n24::n24::n24::n24::n24::n24:
تهش چقد احساسی شد!!!!
اوه،هولی کرپ،نه،من گریه نمیکنم:n14:.............
به قول یکی از بچه ها،آیدین :n02: رفت توی 5 تا شخصیت مکملی که توی کل بازیها دوسش دارم...............
+
من برم یه چندتا فیلم از اِلن پیج دان کنم:n02:
بالاخره دیروز بازی به دستم رسید.
نمی دونم از کجا و به چه شکلی شروع کنم تا این بازی رو توصیف کنم بنابراین مستقیم میرم داخل حسی که بازی بهتون القا میکنه و این که چیزی رو تجربه می کنید که تا الان تو تمام کل عمرتون بی همتا هست و حتا در سینما هم همچین چیزی ساخته نشده.
واقعا بازی عجیبی هستش از همون شروع بازی غرق در جو بازی میشید و درست از یک ساعت بعد با جودی و شخصیت مرموز ایدین خیلی سریع همذادپنداری می کنید.
در یکی از مراحل وسط زمستون برف بازی می کنیم، واقعا بگم من چند سالی میشد که تا این حد از ته دل نخندیده بودم مخصوصا که برف بازی منو یاد دوران کودکیم انداخت که با بچه های توی کوچه بازی می کردیم. حیف که به خاطر اسپویل نمی تونم تمامی مراحل بازی رو توصیف کنم وگرنه این بازی ادم رو در شرایطی قرار میده که از ته دل و با کل وجودت، شخصیت داخل بازیو و اطرفایانش رو درک می کنی و دیوانه میشی.
محتوای مخفی: مرحله - فقییر نشین
محتوای مخفی: مرحله - پارتی
در مورد گرافیک باید بگم که واقعا موندم و باورم نمیشه که اخه چطوری یک کنسول دوران دایناسورها میتونه همچین چیزی رو ارائه بده، اصلا باورم نمیشه. انمیشن های صورت رقیب نداره :|
در مرحله بیمارستان و اون اتس سوزی ها و اون حجم عظیم پولیگان و ها رویدادهای ریز و درشت که همشون تو یک صحنه پشت سر هم رندر میشدن، چیزی شبیه معجزه است :|
فقط بی خیال نمرات بازی بشین و هر طور شده این اثر رو ببینید یا بازیش کنید.