چیه حالا گیر دادین به این سایت, سایتای دیگه هم هست.....نقل قول:
Printable View
چیه حالا گیر دادین به این سایت, سایتای دیگه هم هست.....نقل قول:
اتفاقا اين Gamepur معروفه به نامعتبر بودن و همش شايعه رو به عنوان خبر خورد مردم ميده و حتي از خودشم در مياره! مثل همين سيستم مورد نياز DS3 كه اين سيستمي كه گذاشتي رو فقط اين سايت گذاشته (همين كه سايت منبع رو نذاشته قضيه رو مشكوك ميكنه!). سيستم مورد نياز رسمي بازي به اين صورته:نقل قول:
FOR WINDOWS XP (SP3), Vista (SP1) or WINDOWS 7
* 2.8 GHz processor or equivalent
* 1 GB RAM (XP), 2 GB RAM (Vista or Windows 7)
* NVIDIA GeForce 6800 or better (7300, 7600 GS, and 8500 are below minimum system requirements)
* ATI X1600 Pro or better (X1300, X1300 Pro and HD2400 are below minimum system requirements)
* 256MB Video Card and Shader Model 3.0 required* The latest version of DirectX 9.0c
* At least 10GB of hard drive space for installation, plus additional space for saved games.
* INTERNET CONNECTION, ONLINE AUTHENTICATION, AND END USER LICENSE AGREEMENT REQUIRED TO PLAY. MORE INFORMATION IS AVAILABLE AT [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
NO BIG DEAL !
اگه معذرت خواهی کنم مشکل حل میشه ؟ ! یه خبری بود گزاشتم حالا نمیدونسم فلان سایت معتبر نیستش ...VG247 میزارم معمولا حالا یه بار ازین سایت گزاشتم و بازم میگم نمیدونستم معتبر نیست !
یعنی چی گیر دادین به این سایت ؟ یه جوری حرف میزنین انگار کل کاربرا خبر که میزارن ازین سایت برمیدارن !نقل قول:
چیه حالا گیر دادین به این سایت, سایتای دیگه هم هست.....
خواهشا ازینجور پستای بی محتوا صرفنظر کنید !
یه خبر جالب و دوست داشتنی !
میتونید با Load کردن سیو های بازی Mass Effect 3 ، رو هر سه پلتفرم PC, PlayStation 3 or Xbox 360، زره (Armor) معروف N7 رو برای Issac فعال کنید !
یک ویدئو هم دراینباره :
این یه تبلیغهنقل قول:
میتونید با Load کردن سیو های بازی Mass Effect 3 ، رو هر سه پلتفرم PC, PlayStation 3 or Xbox 360، زره (Armor) معروف N7 رو برای Issac فعال کنید !
میخوان ما me3 رو هم بازی کنیم (البته بازی کردیم:31:) مگر نه چی دلیلی داره سیو یک بازی دیگرو به این بازی ربط بدن
PORT خشک و خالی PC !
ورژن PC بازی بدون هیچ گونه مشخصه های خاص معمول PC ، پورت خواهد شد ! سازنده ی بازی اعلام کرد یک Port مستقیم و با تنظیمات معمول برای pc تدارک دیدند و
DX11 هم در کار نیست ، همینطور High Resolution Textures ! ( داغون کردین رسمن ! دی)
و نسخه های کنسولی هم هیچ گونه بهبود کیفیتی از لحاظ گرافیک نخواهند داشت ، اما بر روی هر سه پلتفرم گرافیک زیبا خواهد بود !(آره جون ...!)
این ویسکرال چه فکری پیش خودش کرده همه دیگه ازش نا امید شدن...
خوب من نسخه دمو رو بازي كردم ...در نتيجه يه توضيح جامعي ميدم :
اولا من انفرادي بازي كردم و ياري نداشتم كنارم....دمو كلا تو منطقه برفي بود و محيط اكثر اوقات بزرگ و دره اي بود(يعني ساختمان انسانيش كم بود) گرافيك قسمت برفي خوب كار شده(عالي نيس) ايزاك وقتي حركت مي كنه پاش ميره تو برف و وقتي كوران هست جلو چششو مي گيره و كلا طبيعي حركت مي كنه خون دشمنام مي ريزه رو برف و واسه مدتي ميمونه.......انجام بازي تو منطقه برفي اونم وقتي خورشيد ميزنه اصلا حس ترسي نداره تقريبا و اخراي دمو شبيه گيرز ميشه
ست پيس بازي بيشتر شده(يعني قسمتاي سينماتيكي كه شما دكمه زني مي كنيد) و تو دمو كه سه جا اينطوري بود و يه جورايي اكشنتر كرده كارو.....
از لحاظ ترس مثلا وقتي ميري نزديك يه جعبه از زير برفا يهو يه نكروموف بلند ميشه و يه جور ترس لحظه اي هست كه براي كسايي كه شماره هاي قبلي رو بازي كردن عادي هست
قسمت نه چندان جالب دمو هم مبارزات انسانهاي زامبي شده با شما و يا نكروموفها هستش كه رسما ميشه ميدان جنگ و كاور گيري هم چندان دلچسب نيست
در كل خيلي نميشه از يه دمو بيست دقيقه اي همه چي رو قضاوت كرد ولي اونجوري كه من ديدم با يه بازي با ترس كمتر و اكشن بيشتر روبر و هستيم كه حداقل كيفيتشو حفظ كرده و مثه re6 نيس كه مفتشم گرون باشه
متاي بازي هم فك نكنم از 85 پايين بياد و كلا چيز با كيفيتي ميشه.....
.
Dead Space 3 Lunch Trailer
کد:https://www.youtube.com/watch?v=U356b_x0_4U
بازی در دو دی وی دی برای x360 به صورت فری ریجن لیک شد.
کجا؟چجوری؟منبعتون؟نقل قول:
هنوز فوریه نشده بازی اومده؟
نقل قول:
Size: 16.4 GB
تو سایتا که زدن عرضه برای هر 3 تو یه روزه
پس چرا یکی دیر میاد یکی زود؟
بله عرضه ی رسمی برای هر سه پلتفرم در یک روز ولی این نسخه هایی که زودتر میان نسخه های غیر قانونی هستند و معمولا واسه 360 کلا زودتر لو میرننقل قول:
کلا بازی 10 گیگ پیشتر جا نمیخواد این حجمش 16 گیگه؟نقل قول:
Size: 16.4 GB
البته من x360 نداشتم نمیدونم شاید فرق داره...
کلا اندازه بازی های Xbox 360 همگی 8گیگ هستن که بع داز نصب روی هارد حجم اصلی بازی نشون داده میشه.نقل قول:
کلا بازی 10 گیگ پیشتر جا نمیخواد این حجمش 16 گیگه؟
البته من x360 نداشتم نمیدونم شاید فرق داره...
بعد از نصب دیسک اول بازی 7.7 گیگ فضا اشغال میکنه،دیسک دوم هم 3-4 گیگ هست................
امیدوارم مث Resident Evil تبدیل به یه بازی اکشن نشه !!!
کسی بازی نکرده ببینه چجوریاس؟:n18:
سلام
بازی رو من گرفتم نسخه ایکس باکس رو ( البته تنها نسخه ای که لیک شده )
بازی نسبتا خوب شروع میشه و با یه کارکتر دیگه اغاز میشه بعد یه بخش کوتاه میره سراغ ایزاک کلارک خودمون. بازی کاملا تلفیقی شده. تلفیقی از اکشن و ترس و یا تلفیقی از نکرومورف ها و زامبی ها و حتی افراد مسلح.
در مورد داستان چیزی ندارم بگم جون تازه شروع کردم فعلا یه میان پرده از قسمت های قبلی نشون داد. و همه چی ارومه تا باز طبق کلیشه های معمول همیشه یه نفر کرم میریزه و خرابکاری میکنه که داستان اصلی از اونجا شروع میشه
گیم پلی همون گیم پلی همیشگی فضای مرده. ولی نمیدونم چرا زاویه دید برگشته به شماره یک یعنی زیاد جالب نیست. تو شماره دو خیلی خوب بود اما تو این شماره داره میره رو اعصاب یه جورایی از رزیدنت اویل 6 هم بدتره.
گرافیک بازی تقریبا نسبت به شماره قبل پیشرفت داره و خوبه. این موجودات و دشمنای جدید خوب از کار دراومدن و محیط رنگ بندی و جزییات خوبی داره تکسچر ها هم خوب کار شدن. نور پردازی هم هی بد نیست.
صدا که فرق چندانی با شماره قبل نداره. صدا پیشگی ایزاک که همونه. صدای محیط هم خوبه اما ترس رو القا نمیکنه.
اما بحث اصلی که ایا دلهره و ترس تا چه اندازه تو بازی نمود داره باید بگم که تا الان تقریبا هیچ جای بازی دلهره ای بم دست نداده در صورتی که شماره های قبل اینطوری نبود. حالا این میتونه چند تا علت داشته باشه.
1) این شماره هیچ چیزه جدیدی برای ارایه کردن نداره و کسی که شماره های قبل بازی کرده احتمالا میدونه مثلا تو این لوکیشن قراره چی انتظارشو بکشه.
2) فضای جدید که داریم توش بازی میکنیم حس ترسناک بودن رو نداره مثلا نیشیمورا نیست که بدونی که سفینه متروک تو یه فضای بی انتها با نکرومورفها تنها هستی البته تا اینجا محیط ها اینطوری بودن.
3) بودن افرادی که هم تیمی شما هستن و دارن بتون کمک میکنن. بازم شاید جلوتر رفتم دیدم تنها شدم و ترس اومد
4) از شماره های قبل من بزرگتر شدم و دیگه برام ترسناک نیست.
اما در هر صورت برای اظهار نظر نهایی خیلی زوده. و یه چیزه دیکه بازی تو دو دی وی دیه مثل شماره قبل...
با تشکر...
سلام
دوستان هنوز کسی بازی رو نگرفته بازی کنه.
فقط من تنها دارم بازی میکنم.
بدبختانه هنوز به طور رسمی هم منتشر نشده ببینیم چه نمره ای میگیره..
3 نمره تا بحال براي بازي اومدن كه هر 3 شون هم تو متا ثبت شدن :
Ausgamers 9/10
multiplayer.it 9/10
3DJuegos 8.8/10
+
اينطور كه به نظر ميرسه منتقدها با وجود تغييرات شكل گرفته تو بازي ازش راضي هستن ......اكثر نمرات ديگه هم فردا همزمان با انتشار بازي منتشر ميشن
.
دوستان بازی ظاهرا دو تا دی وی دی هستش برای ایکس باکس حالا واقعا هر دو برای بازین سرمون کلاه نره در کل این همون نسخه لیک شده هسته مشکلی که نداره :n13:
مجله معتبره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به بازی نمره فوق العاده 9.7/10 رو داده.
Dead.Space.3-RELOADED
15 دقیقه پیش امد
بله بازی در دو دی وی دی عرضه شده و هر دو حاوی محتوای کامل بازی هست. نسخه قبل یعنی شماره دوم این بازی هم دو دی وی دی بود.نقل قول:
پس ما رفتیم 20 تومن ناقابل رو خرج بازی کنیم ولی ارزششو داره دوباره بودن با ایزاک خیلی خاطره انگیزه:n19:نقل قول:
احتمالا نسخه های Burner تهیه می کنینقل قول:
اگه دوست داری از دیسک های Burner استفاده کنی که هیچ
ولی میتونی نسخه ساده با نصف قیمت بخری و از فلش استفاده کنی برای اجرای بازیهات هیچ مشکلی هم ایجاد نمیکنه
اموزشش هم در تالار کنسول ها قرار داره
آخیش این بازی بالاخره امروز رسما منتشر شد! :) منتظر امتیازا هم هستم امتیاز 9.7/10 واقعا عالیه باید منتظر سایتایی مثل IGN هم بود.
بازیو خریدم من 4 تا دی وی دی برای pc
4500
هنوز بازی نکردم بازی کردم میام نظراتمو میگم :دی
امتیازای بازی :
Game Informer - 98
Gaming Nexus - 95
Polygon - 95
Joystiq - 90
Multiplayer.it - 90
AusGamers - 90
3DJuegos - 88
GameSpot - 80
The Escapist - 80
Hardcore Gamer Magazine - 80
games(TM) - 80
Destructoid - 80
IGN - 78
EGM - 75
GamesRadar - 70
Edge Magazine - 70
Official Xbox Magazine UK - 70
Eurogamer - 70
VideoGamer - 50
متای اون هم فعلا 80 هستش.
که اینا نشون میده از این لحاظ نسبت به شماره های قبلی افت داشته.
کلا این تاوان اینه که یه بازی به خاطر مسائلی مثل فروش بیشتر ، از ساختار و مدل اصلیش دور میشه!
نمراتش همونطور که آقا وحید گفتن پایینتر از شماره های قبلیه ...فقط موندم Gameinformer وقتی داشته نقد میکرده Drunk بوده یا ....! دی ! 9.8 واقعا زیاده !
حامد دمت گرم یه ادرس بده ببینم چجوری میشه . ترکید این لنز و درایو دستگاه من...نقل قول:
دقيقا! و وارد كردن مولتي و كوآپ «زوركي». Dead Space ـي كه به خاطر داستان و جو ترسناك به موفقيت رسيد الان با وارد شدن كو آپ همه سايت ها از كو آپش تعريف كردن و در عوض از داستان گله كردن. يعني كاملا مشخصه تمركز اصليشون روي كوآپ بوده و خواستن هويت بازي رو جوري تغيير بدن كه به دو نفره بازي كردن بخوره و اين يعني خراب شدن بازي.نقل قول:
آرين كجايي كه حرف منو قبول نداشتي ميگفتي چرا بهش كم دادي! بيا تحويل بير [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتي دد اسپيس اولي رو براي اولين و دومين و سومين و چهارمين بار بازي ميكردم و ياد پايان نسخه اول ميوفتم و اتفاقي كه براي نيكول افتاد هيچ وقت اين آينده رو براش تصور نميكردم. حيف از اين سري :n28:
Gamespot: 8
نکات مثبت:
- Excellent weapon crafting system adds flexibility to combat
- Outstanding sense of atmosphere
- Great amount of environmental variety
- Co-op makes for a fun alternate approach to the campaign.
نکات منفی:
- Convoluted story
- Some gameplay sequences fall flat.
5 تا مدال خوب داده و یک مدال بد برایداستان بازی داده
متا هم فعلا 79
بیایید اینجانقل قول:
استفاده از دیسک های برنر شده بیشتر برای انلاین به درد میخوره
این طوری هم دیگه لنز اسیب نمیبینه
دقیقا من بعد کلی بازی کردن اصلا داستان چنگی به دل نمیزنه و نکته بعدی که برای من وجود داره اینه که اصلا سراغ کواپ نرفتم.
(چون شخصی برای کواپ ندارم.)
راستی همچنان سر حرفم هستم ترسی وجود نداره. محیطی که هست مشخصه قراره چه اتفاقی بیافته. موجودات هم همه تکراری هستن یه چندتا زامبی هست که البته کمن.
میدونید چطوریه : بازی جوریه که داری کار انجام میدی و نکرومورف ها بت حمله میکنن. همین.....
میخوام بزنم این Ellie رو از وسط نصف کنم :|
دوستان حالت co-op بازی رو میشه به صورت افلاین و بر روی lan اجرا کرد.
اگه الان نمیشه احتمال داره بدا کرکی براش بیاد.
نه Gameinformer واقعا سرش به جایی خورده ! دی !
یکم بازی کردم باید بگم افتضاح به معنی واقعی کلمه ! یک ذره هم هسته Dead Space تو وجود این بازی نیست ، یه اکشن با موزیک مثل خیلی از بازیای تکراری دیگه !
امیدوارم رفته رفته بهتر شه ...ولی بازم امیدی ندارم ...! بازم اگه کم رنگ شده بود یه چیزی ، نابود شده رسمن !
سلام منم بازی رو تو3تا دی وی دی خریدم.گرافیک اگه بدتر نشده باشه بهتر نشده...جو اصلا ترسناک نبوده تا الان..ب نظر من ک قابل قیاس با نسخه قبلی نیست
به نظر من نقطه مرگ یه بازیه ترسناک auto save شدنشه
وقتی شماره های قبلی رو بازی میکردم تا به اون دستگاه سیو میرسیدم یه حس آرامش رزیدنت اویلی بهم دست میداد(البته شماره های اول)
خیلی دنبالش گشتم تو این شماره اما بعد یه ساعت دیگه نا امید شدم.:n15:
از نظر حس ترس هم اصلا در حد شماره 1و 2 نیست.فقط هیجان داره که اونم با گذشت از مراحل دیگه تکراری میشه و یه جورایی معلومه چی میشه وقتی وارد یه اتاق تاریک میشی مثلا.
انگار کلا تمرکز نکرومورفها فقط تو این کانالهای هواست.فقط از اونجاها حمله میکنن.:n19:
داستان هم افت داشته اما چون تمومش نکردم نظر نمیدم.ولی تقریبا مناسبه به نظرم با توجه به اتفاقات قبل.
در کل بازیه خوبیه مخصوصا تو این ارتش اکشن باز بی مغز یکم گیمر رو برای مدیریت شرایط به چالش میکشه.:n13: