خوب بازی رو توی یه پوشه دیگه نصب میکردی بعد پوشه نصب اول رو delete میکردی....نقل قول:
مشخصات کامل سیستم چیه؟؟نقل قول:
Printable View
خوب بازی رو توی یه پوشه دیگه نصب میکردی بعد پوشه نصب اول رو delete میکردی....نقل قول:
مشخصات کامل سیستم چیه؟؟نقل قول:
دوستان نسخه ای که من امروز گرفتم 3تا dvd 4.7 هستش والانم دارم مینصبمش که الان تا40 درصد رفته که نوشته بلک باکس ولی مگه بلک باکس 4تا dvd نیست پس چرا برای من 3تا dvd یعنی از بلک باکس هم بریدند
چقدر هم نصبش طولانیه فکر کنم حدود 2 ساعت کل مراحل نصب زمان میبره خدا نکنه یه اتفاقی بیافته که مجبور بشی از دوباره نصب کنی
ولی فروشنده کفت به شرط چاقو اگه نصب نشد بیار ازت پس میگیرم
سلام ممنوننقل قول:
6 گیگ رم دارم
گرافیکم هم NVIDIA GeForce GT 530 هست ....
Inet Core i7 2600 CPU @ 3.40 Ghz
ویندوز
windows 7 enterprise 32-bit
سلام دوستان من امروز بازی مکس پین 3 رو واسه ایکس باکسم گرفتم ولی تا سی دی 1 رو میزارم تو دستگاه بعد چند لحظه میزنه Disc unreadble 1. clean the disc 2.restart the console
به نظرتون مشکل از کجاست???
سیستمت مشکل خاصی نداره فقط باید توجه میکردی که حتما موقع نصب و کرک بازی آنتی ویروست خاموش بوده باشه و همچنین از آپدیت اتوماتیک بازی هم جلوگیری میکردی اگه تموم این کار ها رو کردی پس آخرین ورژن درایور گرافیک رو دانلود کن چون این مشکل در اکثر مواقع به خاطر آپدیت نبودن درایور گرافیک بوده...نقل قول:
این از برنر مکس:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
LT3: آخرین بازی که با قفل XGD3 که بازی کردید چی بوده؟
pes 2012 بوده :31:
احتمال شما اصلا Lt3 ندارید:13:...........نقل قول:
شما بازی رو خریدید نگفت واسه LT3 میخوای یا LT2 ؟
گرچه این بازی واشه LT2 خیلی کمه و احتمالا شما همون LT3 گرفتی.
شما باید دستگاه خود را آپدیت کنید (نه اون آپدیتی که بازی میکنه منظورم LT هستش)
من اصن نمیدونم LT3 LT2 و ... چی هست چون زیاد اهل بازی نیسم از کجا بفهم lt3 lt2 هست؟
هیچی نمیخواد بفهمی :دینقل قول:
شما کنسولتو بزن زیر بغلت بردار ببر یه جای معتبر ( داریم؟ :دی ) بگو این رو LT3 بزن روش:46:
اون پوشه رو کلا پاک کردم و بازی رو هم از تو کنترل پنل پاک کردم و بعدش توی کامپیوتر سرچ کردم هر فایلی با نام مکس پین رو پاک کردم و بعدش کامپیوتر رو هم یه بار ری استارت کردم ولی درست نشدنقل قول:
راهی نداره؟
به جوابم رسیدم. حذف شود....
دوستان سایت های زیادی این بازی رو برای دانلود گذاشتن.
اما با توجه حجم بالای این بازی ( نسخه بلک باکس 11 گیگه) و عدم سرعت بالای اینترنت. شما از کدوم سایت دانلود کردید و فایلش مشکل نداشته؟
اگه از گفتنش تو تاپیک معذوریت دارید تو پروفایل یا پخ بگید.
ممنون.
همه ی اینکارارو کردم!نقل قول:
گرافیکم هم آپدیته
آنتی ویروسم رو هم کلا پاک کردم ولی بازم موقع اجرا صفحه سیاه میشه :(
خوب توی دو تا پوشه program filw و program data رو بگرد احتمالا پوشه ای که مربوط به بازی باشه باید توی یک از این دو تا باشه...حجمش هم که زیاده نباید پیدا کردنش خیلی سخت باشه...ضمنا حتما تیک show hidden files رو هم توی folder option سیستم بزن ممکنه اصلا پوشه مخفی باشه!!نقل قول:
اگه حتما آخرین درایور مربطو به کارتهای nvidia رو نصب کردی(لازمه این بازیه) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کرک رو تست کن امتحان شدست(فاصله بعد p30 رو هر دو جا حذف کن):نقل قول:اگه بازم ایراد گرفت احتمال داره مشکل از خود بازی باشه...روی یه سیستم دیگه تست کن ببین اصلا بالا میاد!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] download.com/users/505/game/shooting/max.payne.3/Max.Payne.3.THETA.Crack.Only_p30 download.com.rar
نقل قول:
نمیتونم رو سیستم دیگه اجرا کنم کسی رو ندارم
نسخه ام هم بلک باکس هستش
کرک هم جواب نداد متاسفانه :(
بچه ها این دو آپدیت که برای بازی اومده روی نسخه بلک باکس نصب میشه؟
این کرک رو که خودم تست کردم راحت جواب داده بدون کوچکترین مشکلی(تازه ویندوزم هم sp1 نیست!:31:)نقل قول:
تنها راه حل دیگه ای که به ذهنم میرسه اینه که شما کرک relaoded و آپدیت اون رو هم نصب کن(در صورتی که حتما ویندوزت sp1 هست ) اگه بازم مشکل داشتی دیگه واقعا احتمال به این میره که بازی مشکل داشته باشه!!
چون همینطور که توی چند پست قبل هم گفتم کلا توی نسخه های black box بعضا مشکل دیده شده!!
بچه ها اگه سایت وطن دانلود دانلودش کنم جواب میده؟البته کرک رو از اینجا بگیرم.
سلام من سیستم اینه آیا این بازی کار میکنه یا نه؟
سی پی یو intel core i7 26QM 2.00G.Hz
رم 6گیگ
گرافیک GT 540 M -1gig
سیستم برای لپتاپ هست.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
یا علی
نقل قول:
سلام اره من قبلا سونی داشتم 8 گیگ رم 540 گرافیک راحت هر چی بازی رو رو 1080 اجرا میکرد 100 درصد اجرا میکنی مخصوصا اگه لپ تاپتم سونی باشه:40:
بچه ها ممنون میشم جوابم رو بدید .. انصافا خیلی ظلمه من به خاطر اینکه نمیتونم یکم تنظیمات گرافیکی اعمال کنم نمیتونم بازی رو انجام بدم .. فقط یه راه بهم بگید بتونم با دایرکت ایکس 10 بازی رو اجرا کنم نه 11 . اخه چرا گزینه apply تو قسمت تنظیمات گرافیکی واسه من کار نمیکنه تو بازی ؟
بچه ها این دو آپدیت که برای بازی اومده روی نسخه بلک باکس نصب میشه؟
شما باید خود فولدر Rockstar Games که داخل پوشه Sing In Social Club در DVD آخر هست رو تو My Document کپی کنید.
امکان داره فایروال ویندوزتون جلوی اجرای بازی رو داره میگیرهنقل قول:
بچه ها رو لپ تاپ من چطور اجرا میشه؟
cpu core i7 720
vga geforce 230m 1gb up 2815mb
ram 4gb
اگه تمام مشکل شما اینه بیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فایل رو درست بنداز اینجا:نقل قول:
بازی رو توی کمترین تنظیمات در رزولوشن 768*1024 تنظیم کردم امیدوارم جواب بده...اگر هم خودت یه کم از کامپیوتر سر دربیاری اگه همین فایل رو با wordpad باز کنی میتونی به راحتی توش تنظیمات مورد نظر رو اعمال کنی فقط یادت باشه که قبلش حتما یه کپی ازش بگیری....نقل قول:
Users\*user name*\Documents\Rockstar Games\Max Payne 3
گرافیکت برای این بازی فوق العاده ضعیفه از من میشنوی بیخالش شی بهتره!!...البته شاید توی 480*640 به زور بتونی بین 20-15 فریم بگیری که عملا به درد بازی نمیخوره!!نقل قول:
من نسخه retail 28 گیگ رو دانلود و نصب و همه کاراشو کردمنقل قول:
الانم آمادست
بازی رو که اجرا میکنم صفحه سیاهه ولی صدای بازی میاد!
هیچ کاری نمیتونم بکنم جز alt + tab
بازی sniper elite هم همینطوریه :((
دیگه واقعا خسته ام کرده ! ;(
سلام
از دوستان یکی لطف کنه یه سیو بعد از چپتر 5 رو واسم آپ کنه ، بازیم خرابه توی چپتر 4 گیر داره ، توی نت هم هرچی گشتم نتونستم پیدا کنم سیو این بازیرو ، بخدا حجمی نداره ، آپ کردنشم کاری نداره
پیشاپیش ممنونم ازتون
دوستان ما رو هم فراموش نکنید. منتظرم.نقل قول:
من دارم از پی 30 دی میگیرم. کسی از اینجا گرفته ؟ مشکلی نداشته؟
مطمئنی ویندوزت مشکل خاصی نداره(ویروسی،بد افزاری،چیزی....) بازی یه کم ایراد داره و لی دیگه فکر نکنم کسی تا این حد با این بازی مشکل داشته!!نقل قول:
به نظرتون باید ویندوز عوض کنم؟!نقل قول:
دوست عزیز منم همین مشکلو دارم 10هزارتومان بازی روخریدم 4دی ودی دی صفحه سیاه میاد ودیگر هیچ این بازی sniperelite هرکاری می کنم اجرا نمیشه
آقا ما باهزار بدبختی گرفتیم بازی رو 4دی وی دی 10هزارتومان اما وقتی playmaxpayne3.exe رو اجر امی کنیم وoffline mode یه صفحه سیاه میاد
وچند خط نوشته درمورد بازی دیکه تکون نمی خوره علت چیه ؟ وای از دست این بازی های جدید چقدر دنگ وفنگ دارن به خدا اعصاب آدم خراب میشه
نقل قول:
نمیدونم چه بدبختی این داره
من حدود 50 گیگ دانلود کردم !
هر جا میپرسم هیچکی نمیدونه چه مشکلی دارم
دوست عزیز بسیار ممنونم ازت ..:11: نمیدونم چطوری جبران کنم الان به راحتی میتونم تنظیمات گرافیکی رو تغییر بدم و رو دایرکت ایکس9 بازی رو داره اجرا میکنه به صورت خودکار .نقل قول:
فقط یه چیزی آیا تنظیمات این فایل فقط برای نسخه 9 دایرکت ایکسه ؟ چون که وقتی رو نسخه 10 میذارم به شدت افت فریم دارم و علنا به هیچ وجه نمیشه بازی کرد .. به طوری که با نسخه 11 انقدر افت فریم نداشت و رو بالاترین تنظیمات بالاخره میشد یه جورایی بازی کرد .. بهرحال ممنونم ازت و دارم با ورژن 9 و بردن تنظیمات گرافیکی رو high بازی رو انجام میدم ..
زمانی که این کاری که گفته بودید رو انجام نداده بودم لودینگ بازی خیلی طول میکشید اما الان در عرض 3 ثانیه شاید همرو رد میکنه .
بازم ممنونم.
سلام دوستان عزیز من کرک جدید رو دارم و دانلود کردم اپدیت جدید با کرک جدید از شرکت راک استار متاسفانه خودم 2 تا بازی تا الان پس دادم به فروشنده هم نسخه بلک باکس و هم 4 تا دی وی دی 9 گیگ هیچ کدومو نتونستم اجرا کنم الانم این کرک جدید رو گرفتم چون الان دیگه مکس پینی ندارم که براش اجرا کنم میخواید تا براتون بزارم شاید مشکلتون حل بشه دوستان گلم؟؟؟:20::42::11:
ممنون میشم اگه بزاری شاید مشکلمون حل شد
ببینید من به طور قطع نمیگم که مشکل از ویندوز شماست به خاطر همین هم میگم حتی المقدور بازی رو روی یه سیستم دیگه تست کنید تا مطمئن شید!!نقل قول:
ولی اگه شما تموم آپدیت های سیستم و بازی رو انجام دادید و بازم این مشکل رو دارید خوب به توجه به اینکه سیستمت از نظر قدرت مشکل خاصی نداره و به گفته خودتون توی چند تا بازی دیگه هم همین مشکل رو دارید خوب احتمال ویروسی یا حداقل نقص سیستم عامل بالا میره!!
ولی اگه میخواین ویندوز رو تعویض کنید حتما قبلش به یه آنتی ویروس کاملا به روز شده اول تموم سیستم رو اسکن و بعد اقدام کنید....
خواهش میکنم دوست عزیز...نقل قول:
اگه دقت کرده باشید توی یه خط به آخر اون فایل نوشته DirectXVersion value که به ترتیب مقادیر 0 و 1 و 2 به DX 9 و DX10 و DX11 اشاره میکنه....
ضمنا خیر این تنظیمات کلیه و هر کدوم به یکی از گزینه های توی setting بازی اشاره میکنه....
البته اینکه شما میگی بازی توی DX10 برات کنده ممکنه این مشکل به گزینه اول اون فایل یعنی نوع ورژن گرافیک برمیگرده که نوع کد گذاری اون رو دقیق نمیدونم ولی شما اگه خواستی میتونی اون فایل رو پاک کنی و بری توی بازی و ببینی که سیستم نوع گرافیک شما رو از بین اعداد 0 تا 2 (احتمالا)چی تشخیص میده بعد از بازی بیا برون و توی همون فایی که سیستم ایجاد کرده تموم تنظیماتی رو که میخوای اعمال کن....