گفته شده نسخه بتا براش میاد و مثل اینکه تست کردن بتا فری هست
احتمالا بشه تو بازی صحبت هم کرد
اون قسمت قلعه خیلی عالی بود وقتی میریختن سر و کله هم :دی
Printable View
گفته شده نسخه بتا براش میاد و مثل اینکه تست کردن بتا فری هست
احتمالا بشه تو بازی صحبت هم کرد
اون قسمت قلعه خیلی عالی بود وقتی میریختن سر و کله هم :دی
اینجا خبرش رو زدن
راستش رو بخواید من درست نفهمیدم چی میگه یکم نا مفهومه
تناقض داره:دی یه جا گفته پولی یه جا گفته مجانیه
ولی حداقل مطمئنم که خوندم مثل wow نیست که ماهیانه چیزی براش بدیم(گرچه یه جا دیگه گفتی بود هست:خخخخ)
ولی اینو دیگه کاملا مطمئنم که نوشته بود اگه اولشم پولی باشه بعدا مجانی میشه
اینم خبر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیزی که گفته اینه که اولش پولیه بعد مجانی میشه حالا چقدر بعد معلوم نیست! اصل کارش همون مدتیه که پولیه چون فری که بشه نابودش میکنن :دی
من نظرم اين نيست كه بازي آسون بشه يا لول آپ نداشته باشه يا هرچينقل قول:
نوشته شده توسط Crawling In MySkin [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي نظرم اينه تلنت ها هرچي ساده تر طراحي بشن اجازه بيشتري به پلير ميده تا رو رفلكس و تيم وركش كار كنه
الان wow بعد چندتا اكسپنشن همين كار رو كرده
بعد من بيام يه كتاب تلنت رو بچينم جلو خودم كه چي؟ تركيب ياد بگيرم؟ بيشتر شبيه استراتژي تعيين كردنه تا شخصيت سازي
اين ايجاد تعادل تو هر چيزي خيلي خوبه
الان شما تو wow بخواي لول آپ كني با يه كلاس اينتلجنس بار باشي خودتو بايد جر بدي بعضي كوئست ها رو نميتوني به تنهايي بري و هزار تا مشكل ديگه
ولي كافيه يه دث باشي يا warrior خيلي راحت ميشه با NPC ها طرف شد
تو هر پتچ براي اينكه بيان تعادل ايجاد كنن بين كلاس ها
هي كم و زياد ميكنن قابليت هاشونو
آخرشم نتونستن بعد اين همه وقت
بعد در مورد armory اصلا دانجن پيك بخواد رو آيتم هاي طرف انتخاب كنه خيلي مسخره هست
مسخره تر اونكه اصلا شما بخواي با يه state بي ربط بري PVE كني
ولي تو PVP من وقتي بين armor و base state هام حق انتخاب داشته باشم
كه بتونم تعادل ايجاد كنم خيلي بهتره
گفتم گرافيك هرچي ميخواد بالا باشه اصلا فيلم HD باشه
هيچ ربطي نداره
چون بازي رو كلاينت اجرا ميشه
اطلاعات شما نظير حركت و استفاده از اسپل ها براي سرور ميره
سرور تحليل ميكنه و تاثيرات شما رو بر map و ديگر پليرها و يا تاثير ديگران بر شما رو ميسنجه و بهتون برميگردونه
مثلا اگه يكي جلو شما ظاهر بشه
سرور به كلاينت شما پيغامي ميفرسته كه يه كركتر با همچين خصوصيت هايي
در اين مشخصات قرار گرفت
اون خصوصيات براي اينكه سريع رد و بدل بشن كوچيكن
و به صورت كد در ميان
مثلا ميگه تو هندي كه طرف دستشه كد 2344376 هست
اين كد تو ديتا بيس كلاينت شما هست و در نتيجه state ها و شكل و بقيه خصوصيات تو هنو رو مياره
فقط همين
اگه اونجوري ميخواست اطلاعات بفرسته كه كل محدوده مورد نظر با گرافيكش و جزئيات هي بين سرور و كلاينت رد و بدل بشه
شايد بشه گفت تو هر ثانيه يه 10 مگابايت فقط واسه تعويض تصوير بفرسته
يه 50 مگابايت هم واسه پردازش ها
كلا 60 مگ در ثانيه
براي هر كلاينت
يه سرور هم بايد ميساختن اندازه وسعت قزاقستان
امکان فری شدنش خیلی خیلی بالاستا.بعد از یه مدت پولی بودن که به معنای ضعیف بودن بازی هم نیست این موضوع.مثلا Aion هم این کار رو کرد و بیشتر به نفعش شد این رایگان کردن بازی.
راستی نمیدونم گفته شده این قبلا یا نه:بازی ساختش از سال 2007 شروع شده یعنی قبل از اسکایریم.
خبر خبر خبر مهم : دی
توی توییتر بازی اعلام شد که این ماه ثبت نام بتا شروع میشه.در نتیجه هر روز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو یه چک کنید که از دستمون نره!
درضمن این عکسه رو دیدم تازه گذاشتن توی سایتشون.از همون تریلر 7 نوامبر هستش عکس و یکی از باس هاست گویا:
اونوقت ثبت نام بتا بکنیم با ---- بازی کنیم؟:دی
هیچ خبری نیست از دانلودی چیزی
گویا اینم مپ بازیه
آبیا آلیانس اول آدمان high king چیچیک!
قرمزا هم آلیانس دوم Kingچیچیک! که خیلی هم آدم نیستن:دی
و زرد هم آلیانس الفاس Queen چیچیک!
اصلا لذت میبرم از این همه با ذوق گفتن اسم اینا:خخخخ
اینم جالبه دوست دارم بدونم سیستمش چجوریه
Become Emperor
In The Elder Scrolls Online, the highest-ranking player of an alliance is crowned Emperor when their alliance takes control of the Imperial City. You aren’t just fighting for your alliance; you’re fighting for the opportunity to be crowned Emperor, yourself.
Emperors gain special abilities that increase their prowess on the battlefield. They are true leaders of their alliance, and a force to be reckoned with.
An Emperor’s hold on power can be tenuous. Can your alliance protect all of the strongholds necessary to maintain your dominance? How long will your reign as Emperor last before an ambitious foe cuts you down?
کسی شاه شد مارم وزیر کنه تو دربار سابقه داریم:دی
The Elder Scrolls Online Voted Most Anticipated MMOG of 2013از اونجایی که جدیدا وارد سال 2013 شدیم سایت های زیادی شروع کردن به معرفی و رتبه بندی بازی های MMO که در این سال عرضه خواهند شد و TESO هم بیشترین تعداد رتبه اولی رو در کل اورده.
از جمله دیگر دست آورد های بازی حضور در لیست سایت های معتبر در زمینه بهترین بازی ها در تمام سبک ها که در این سالعرضهخواهندشد هستش.سایت هایی از جمله IGN و... .
FAQبازی در چه سالی منتشر میشود؟
2013
آیا Beta هم درکار خواهد بود و اگر بله چطور به آن ملحق شوم؟
بله این سیستم وجود خواهد داشت.به زودی اطلاعات بیشتری منتشر خواهد شد پس گوش به زنگ باشید.
طریقه پرداخت و بازی چگونه است؟
هنوز طریقه بازی و رایگان یا پولی بودن آن را اعلام نکرده ایم اما در آینده منتشر خواهیم کرد.
برای بازی کردن به چه چیز هایی نیاز دارم؟
شما به یک PC یا Mac و اینترنت نیاز دارید.اطلاعات دقیق درباره سیستم مورد نیاز در آینده منتشر خواهد شد.
The Elder Scrolls Online چی هست؟
یک بازی در سبک MMORPG که در Tamriel که شامل استان های Skyrim , Daggerfall و Morrowind میباشد.بازی در هزار سال قبل از اتفاقات اسکایریم و در زمان عصر قهرمانان اتفاق میفتد.به این ماجراجویی خطرناک ملحق شوید و به تنهایی یا به کمک دوستانتان در برابر نیروهای تاریکی بجنگید.
آیا میتونم به تنهایی بازی کنم؟
بله,میتونید به تنهایی,همراه با دوستانتون و یا در گیلد های بسیار بزرگ بازی کنید.
قهرمان داستان کیست؟
شما!با انتخاب یکی از 9 نژاد بازی کاراکتر خود را بسازید و به ماجراجویی بپردازید.
مولتی پلیر بازی به چه شکل است؟
پلیر ها انتخاب میکنند که در گروه های کوچیک یا گیلد های بزرگ به بازی بپردازند.به عنوان عضوی از گروه,شما میتونید معماها رو حل کنید,در جنگ های حماسی شرکت کنید و یا برای تاج و تخت Tamriel بجنگید.مولتی پلیر بخش مهم PvP ما رو هم تشکیل میده.در این بازی نبرد های عظیمی صورت میگیرند.سه اتحاد برای رسیده به تاج و تخت مبارزه میکنند.
بازی چه زبان هایی رو داره؟
بازی در سه زبان انگلیسی,آلمانی و فرانسوی منتشر میشه.
دوستان ثبت نام بتا شروع شده.برید به سایت زیر:
پ.ن:توی لیست کشورا ایران نداره یه کشور دیگه رو بزنید.
من ثبت نامم تموم تا ببینیم قبول میشیم یا نه : دی
یه نکته مهم:آخرین قسمت ثبت نام که میگن از خودتون و دلیل این که باید انتخاب بشید بگید,حتما به هر گونه سابقتون توی بازی های آنلاین اشاره کنید.من تک تک بازی های MMORPG که بازی کردمو لیست کردم و نوشتم که از چه چیزاییشون خوشم نیومده و چرا ترجیح(ترجیه ؟ : دی) میدم و دوست دارم TESO بازی کنم.
من ثبت نام کردم
الان باید دقیقا چکار کنم
Just waitنقل قول:
یک ایمیل برات میاد میگه تورو قبول کردن برای تست یا نه
ممکنه ایران رو تحریم کرده باشه ؟نقل قول:
چون پی پال که نیست...بازی آنلاینه. باید همه کشور هارو لیست کرده باشه.
اونجور که من دیدم همه کشور ها به جز کره شمالی..سوریه ایران لیست شده بودند. دقیقا همونایی که بلیزارد هم تحریم کرده.
دلیل دیگه ای داره یا...؟
به به حضرات دارن کم کم میان :دی
من هم اپلای کردم حالا ببینیم چی میشه شاید انتخاب شدیم :n19:
ملاکشون برای انتخاب چیه؟
چطوری صلاحیت رو تشخیص میدن؟ :31:
معلوم نیست.احتمالا تجربه رو بیشتر از هر چیزی قرار یدن + سیستم کامپیوتر قوی باشه و بتونه بازیو بکشه.
آخ آخنقل قول:
معلوم نیست.احتمالا تجربه رو بیشتر از هر چیزی قرار یدن + سیستم کامپیوتر قوی باشه و بتونه بازیو بکشه.
من حوصله نداشتم سیستم کامپیوتر رو نزدم :31:
نمیدونم کسی قبلآ این ویدئو رو گذاشته بود یا نه. درهرصورت, یک سینماتیک فوق العاده جذاب :n12: توصیه میکنم به هیچ وج از دستش ندید. واسه Daggerfall Covenant حسابی پارتی بازی شده :n02: و سنگ تموم گذاشتند :n12:
لینک زیر واسه مشاهدست ولی میتونید با IDM راحت دانلودش کنید (حجمش هم 77 مگ هست)
تشریح تریلر بتای TESOتریلر سینماتیک که توش به معرفی و نشون دادن سه حزب بازی پرداخته شده هم چند روزیه که منتشر شده و در این پست به تشریح اون میپردازیم.
Alliances Cinematic Trailer
قبل از هرچیز باید گفته بشه که همه چیزهای دیده شده در تریلر در بازی نخواهند بود و پرسش اینجاست که چه قدر رو در بازی خواهیم دید.
تریلر سه قسمت متفاوت داره که هرکدوم درباره یک حزب بازی هست:
The Daggerfall Covenant
The Aldmeri Dominion
The Ebonheart Pact
Ebonheart Pact : With Fire & Sword
این قسمت با یک گروه چهار نفره شروع میشه که متشکل از یک نورد,دو Dark Elf و یک Argonian هست.این گروه که به ظاهر در یک دانجن هستند,با گروهی گرگ نما رو به رو میشند(تا جایی که میدونیم پلیرها نمیتونند گرگ نما بشن و این گروه باید صرفا یک سری یونیت باشن).در این نبرد چیز خاصی نمی بینیم و بیشتر یک نبرد با استفاده از قدرت جسمانی است.
این قسمت از تریلر درباره PvE بود.
Aldmeri Dominion : Scaling the wall
در اینجا یک نبرد در یک قلعه رو میبینیم.بالا رفت از قلعه با استفاده از طناب,جاخالی دادن از گلوله های آتشین و تیر ها.
نکته ای که در اینجا هست اینه که احتمال دیدن این چیزها در بازی کم هست چرا که این یک Cinematic Trailer هست.
در این قسمت نبرد رو میبینیم که متشکل از چندین بخش هستش,حمله ی پیاده نظام و حملات منجنیق ها و ... .
Daggerfall Covenant : A Bridge Too Far
این قسمت جالب ترین و پرهیجان ترین قسمت تریلر است.درابتدا سربازان با استفاده از نردبان حمله میکنند اما تمامی نردبان ها و سیم ها قطع میشوند و در اینجاست که نینجای Breton ما وارد میشود.اون با سیم ها به تنهایی به سمت قلعه حمله ور میشود,با تیرکمان خود چندین سرباز را میکشد,در هوا از دو تیر به صورت همزمان جاخالی میدهد,بر بالای قلعه میپرد و با پرتاب دو خنجر دو سرباز کنار خود را میکشد,چندین سرباز دیگر را هم قتل عام میکند و سرانجام راه را برای یارانش باز میکند.و در آنجاست که زن High Elf را میبیند که با مخلوط کردن جادو و شمشیر خود سربازان را میکشد.پس نینجای ما به سرعت و با حرکاتی آکروباتیک خود را به اون میرساند و ماسک خود را کنار زده و هر دو آماده نبرد میشوند که در همین لحظه زمین میشکافد و یک گرگ نما از آن بیرون می آید که بلافاصله توسط جنگجوی Nord اول داستان کشته میشود.حال سه جنگجو آماده نبرد با یک دیگر میشوند و به صورت دایره ای حرکت میکنند و در اینجاست که تریلر به اتمام میرسد.
منبع:خودم + [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای دیدن تریلر از لینک پست قبل و یا لینک همین سایت منبع میتونید استفاده کنید(هر دو با کیفیت HD و حجم حدودا 80 مگ)
به مناسبت یک میلیونی شدت لایک های صفحه این بازی در فیــــسبوک یک ویدئو تشکر + یک Concept Art منتشر شدن که در زیر Concept Art رو میبینید که مربوط به Heavy Armor ها هست.
قسمت دوم Ask Us Anything هم اومد که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید بخونید.
به طور خلاصه چیزای جالبی که خوندم اینا بودن:
مثل اسکایریم شما Inventoryتون دارای Tab هست مثل Weapons و Armors و ... .
تمامی NPC ها صدای خاص خودشونو دارند و داستان بازی توسط اونا نقل میشه اگرچه که کتاب داستان های جالب در مورد داستان بازی هم قابل پیدا کردن هستند.
یکی از تفاوتای بازی با اسکایریم اینه که توی اسکایریم شما یه دست جادو و یه دست سلاح میتونستید برید ولی توی این بازی فقط سلاح میتونید داشته باشید(One-Handed و Two-Handed و Staff و ... ) و برای زدن اسپل ها باید از Ability Bar استفاده کنید مثل بقیه بازی های MMORPG.
در بسیاری از کوئست های بازی شما چندین انتخاب دارید و در جاهایی از داستان اصلی هم شمایید که تصمیم میگیرید اون هم تصمیم های بسیار مهم اگرچه که این تصمیم ها تاثیری در جایگاه شما بین دوستان و Allianceتون ندارند.
نقل قول:
خیلی عالیه
فقط هنوز منتشر نشده؟
بعد خریدنی هست؟
هنوز منتشر نشده. می تونید برای بتا ثبت نام کنیدنقل قول:
فعلا free بودن یا نبودن بازی معلوم نشده.
امروز در IGN ول میگشتم که به چند نکته جالب برخوردم:
توی قسمت Upcoming Games رفتم و زدم پلتفرم PC و یه شات گرفتم از دو رتبه اول:البته نمیدونم که این رتبه بندی بر اساس رای مردمه یا منتقدا یا چه چیز دیگه ای.
نکته بعدیم اسکرین شات های بازی توی IGN بود که شامل یه سری اسکرین شات بود که توی سایت اصلی بازی نیستند:(سه تاشونو کوچیک و آپلود کردم(چون خیلطره سایت) ولی پیشنهاد میکنم بقیه شات ها رو هم حتما برید و ببینید)
به همه دوستان پیشنهاد میکنم که برن و آخرین Podcast ی که Bethesda پخش کرده رو گوش کنن.اطلاعاتی درباره بتای بازی میده(که البته خیلیاشو میدونیم).
یه نکته اینه که بتا در چندمرحله اجرا میشه و توی هر مرحله افراد بیشتری به بتا دعوت میشن پس اگه اول دعوت نشدیم نباید ناراحت بشیم : دی
درباره زمان شروعClosed Beta هم فقط گفته شد زود : دی
درباره Open Beta هم گفته شده که مدت کوتاهی قبل انتشار رسمی هستش چون اون موقع هست که میخوان تا جایی که میشه آدم بیاد تست کنه چرا که سیستم هایی مثل PvP به تست زیادی نیاز دارند که Open Beta این امکانو فراهم میکنه.
یه چیز خیلی خیلی جالبم که گفتن اینه که قسمت زیادی از تلاش تیم سازنده رو اینه که کسایی که PvE بازن بتونن برن PvP و مثل بقیه بازی ها نباشه که با Armor های PvE نشه درست PvP کرد.به طور کلی تلاش دارن جوری بازی رو بسازند که بین PvE و PvP مانعی نباشه و این دو گروه پلیر ها رو چیزی از هم جدا نکنه.
Inventory هم به طور کلی بر اساس Slot هست و برخلاف اسکایریم توسط وزن محدود نمیشه چرا که با توجه به MMO بودن بازی بهتره سیستم وزن وجود نداشته باشه.(البته گفته شد که سیستم Inventory یه جورایی مخلوط دو سیستم بازی های MMO و سیستم Elder Scrolls ها هست (در پستای قبلیم یه مثال گفتم اونم این که آیتم ها بر اساس نوعشون توی Inventory طبقه بندی میشن)
در مورد مرگ بازی کن ها هم گفته شده که شما اگه بمیرید هیچ آیتمی رو از دست نمیدید و آیتماتون سالم سرجاشون میمونن.ولی بعد از مرگ شما یا میرید به یه سری مکان خاص و زنده میشید یا اینکه همونجایی که مردید زنده میشید و درعوض یه سری Debuff دریافت میکنید مثل WoW)
در ضمن به طور ضمنی هم گفته شد که سیستم Fast Travel هم وجود داره در بازی چرا که گفتند که بعد از مرگ با Fast Travel میتونید برید به نزدیک ترین Shrine برای زنده شدن.
پ.ن:منظور از Closed Beta همین بتا هست که در آینده نزدیک شروع میشه و خودشون آدم ها رو گزینش میکنن.منظور از Open Beta یه بتا هست که شما میتونی بری خودت عضو شیو بازیو تست کنی.(مثلا الآن Arctic Combat در مرحله Open Beta هست)
البته closed beta ها بستگی به بازیش هم داره
ممکنه یه بازی 7 8 10 تا closed beta داشته باشه و در نسخه های آخرش به طور گله ای یا خودش یا سایت های mmo کی هاش رو بدن بیرون و در واقع یه جورایی open beta بشه
فرق بیشترش اینه که open beta اکثر سیستم های بازی باز هست ولی closed beta فقط یه سری آپشن ها و سیستم های مشخص بازه
یه سری تفاوت های دیگه هم هست که نیازی نیست بدونید همینا کافیه چون یادم نیست:n02:
اوه : دینقل قول:
نوشته شده توسط Crawling In MySkin [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من توی پادکست تعریف رو شنیدم ترجمه کردم که فرمودن در مرحله Open Beta دیگه تایید نمیخواد عین گوسفند بریزید تو : دی
بتزدا اعلام کرد که دعوتنامه های Closed beta تا آخر این ماه فرستاده خواهد شد
طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مورد بتای بازی ، حجم تقریبی برای نسخه بتا حدودا 20 گیگ هست
امروز هم سوالات متداول که دوستمون لینکشون رو در پست قبل گذاشتن آپدیت شد.
مهم ترین نکته اینه که تا آخر مارچ بتا شروع میشه.
بعدشم این که بتا شامل چندین Event هست و شما در دعوتی که براتون میاد گفته میشه که شما فقط در بین این دو تاریخ میتونید بازی کنید و هدف از این به اصطلاح Event هم ذکر میشه.(در هر Event تمرکز روی یه ویژگی گیم پلی و بازی هست).
در ابتدا هم این Event ها معمولا در آخر هفته ها هستند و هر ماه تعداد کمی ازشون هست که این تعداد رفته به رفته بیشتر میشه.
شما از چند روز قبل ایمیل دریافت میکنید.
دعوت شدگان هر Event هم بسته به فرم ثبت نامشون انتخاب میشن.مثلا افرادی که تجربه PvP بالایی دارند به Event های PvP دعوت میشند.
هر کسی ممکنه به چند Event دعوت بشه.
و بدترین موضوع که باعث میشه اکثر ما نتونیم بازی کنیم اینه که حجم بازی حدود 20گیگ هست
چرا نتونیم بازی کنیم؟نقل قول:
و بدترین موضوع که باعث میشه اکثر ما نتونیم بازی کنیم اینه که حجم بازی حدود 20گیگ هست
بعضی از بازی های آنلاین که حجمش خیلی بیشتر از این حرفهاست؟
چون که شما از 2 روز قبل مطلع میشید و برای بازی باید توی این دو روز 20 گیگ دانلود کنید که خوب خیلیا سرعت دانلودشون اون قدر نیست.(تازه این 20 گیگ رو فقط برای دو روز بازی میکنید چون بعدش ممکنه دیگه دعوت نشید و بعد از انتشارم که به احتمال زیاد بازی پولی میشه)نقل قول:
یه والپیپر جدید هم امروز منتشر شد که حمله Aldmeri Dominion به وسیله یه منجنیق رو نشون میده.
منجنیق ها وسیله های قدرتمندی برای نبرد های PvP در بازی هستند.
قسمت بعدی Ask Us Anything هم منتشر شد که درباره سیستم نبرد بازیه.برای دیدنش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید.
نکات مهم و اصلی:
سیستمی هست به نام Soft Lock که گویا شما یه نفر رو Aim میکنید و بعد اسپل هاتونو روش میزنید حتی اگه پشت کس دیگه ای بره.یه نفر هم نمیتونه بپره جلوی اسپل شما که مثلا به خودش بخوره جای هدفتون.دو نوع جاخالی هم داریم:Rolling و Evasion.
از لول 10 میشه با PvP لول آپ کرد.یعنی نیازی نیست حتما کوئست رفت.
چیزی به نام دزدیدن Kill نداریم چرا که سیستم Loot و EXP بازی جوری طراحی شده که هر کس که سهمی داشته در کشتن سود ببره.
سیستم Stamina هم مثل اسکایریم وجود داره توی بازی که برای جاخالی ازش استفاده خواهیم کرد.
تیرکمان ها هم مثل سلاح های دیگه شما باید نشونه بگیرید و شلیک کنید تیرتونو.اگه نگهش دارید بعد شلیک کنید قدرت تیر بیشتر میشه.
هر سلاحی قدرت های مخصوص خودشو داره مثلا Restoration Staff ها یه اسپل Grand Healing اضافه میکنند به کاراکتر.
اکشن فیگور های بازی هم ساخته شدند و هم اکنون آماده Pre Order هستند.(در پاییز پخش میشن و تعدادشون خیلی محدوده)
مدتی پیش در یک نمایشگاه بازی به اجرا در اومد و مردم میرفتن بازی میکردن.
در سایت رسمی بازی نظرات سایت های معتبر رو قرار دادند که من مهم و جالب هاشو ترجمه کردم:
- Gamefront : اگر از Skyrim و DLC هاش خوشتون اومد از TESO هم خوشتون میاد چرا که همه ی چیزهای خوب اسکایریم رو به ارث برده:جهان وسیع,سیستمی که Class تون رو خودتون میسازید,جستجو در بازی بسیار لذت بخشه,Action-Based هستند نبردهای بازی,برای Crafting باید مواد مختلف رو کشف کنید.
- GamesRadar : سیستم نبرد بازی بسیار جذابه,چرا که باید حرکات دشمن رو مد نظر داشته باشید و از حرکاتش جاخالی بدید,اون ها رو Block کنید و Critical بزنید.
- IGN : درباره ESO اینو میخوام بگم:میخواستم به بازی کردن ادامه بدم.میخواستم پایان کوئست معماگونه ای که در یک صندوق نیمه دفن شده شروع کردمو بفهمم و میخواستم تمام ماجراجویی های ممکن رو در Dagerfall انجام بدم.
- Penny Arcade : نبرد بازی کاملا روان هست و نباید به اجبار برای یه اسپل Channeling یک جا وایسید و یا مدتی رو بیکار منتظر تمام شدن Cooldown ها بمونید.
- The Escapist : باید بگم که اون سه ساعت مثل 5 دقیقه گذشت چرا که تماما مشتاق و مشغول بودم.
Malukah خواننده جوان و طرفدار سری Elder Scrolls یه آهنگ برای بازی سروده و خونده که سایت رسمی اون رو قرار داده.
متن این آهنگ اشاره به داستان سری Elder Scrolls داره .
محتوای مخفی: متن آهنگ
پ.ن : گوش دادم آهنگ خیلی قشنگیه !
ویرایش : در سایت خواننده قسمت Musics رو ببینید , از بازی های مختلف کاور کرده خیلی آهنگا رو که واقعا عالین . بازی های :
Halo 4
Skyrim
Mass Effect
Guild Wars 2
و یه کاور هم از فیلم/کتاب Game of Thrones آهنگ Rains of Castamere که بیش از حد قشنگه . این آهنگ همون آهنگیه که در آخر اپیزود 9 فصل 2 سریال خونده شد .
کاور های اسکایریمش خیلی قشنگن و به خصوص قسمت هایی که اگه اشتباه نکنم به زبان اژدهایان هستش !
تریلر جدیدی از بازی منتشر شده :
Molag Bal , خدای توطئه تمامی Tamriel رو در بازی تهدید میکنه .این ویدئو رو ببینید تا بیشتر با اون و نقشه هاش آشنا بشید.
ما شما رو به منطقه Molag Bal میبریم تا ببینید که این Daedric پرنس چه نقشه هایی برای مردم Tamriel و شما در ذهن داره .
پ.ن : من خودم ندیدمش چون ساکـــسم مشکل داره و نمیتونم دانلود کنم تریلرو .
امروز در سایت رسمی یه مطلبی منتشر شد که مراحل ساخت یکی از یونیت های بازی به نام Wamasu رو نشون میداد که من براتون ترجمه کردم .
در این مطلب درباره ساخت موجود وحشت آور Black Marsh یعنی Wamasu براتون نوشتیم . مدتی پیش بود که توی صفحه فیــسبوکمون پرسیده بودیم درباره مراحل ساخت چه موجودی بیشتر میخواید بدونید که Wamsu بیشترین رای رو اورد .
موقع ساخت هر موجودی , ما به داستان سری الدر اسکرولز نگاه می کنیم تا نکاتی رو از اون پیدا کنیم . اما Wamasu ها در داستان بهشون اشاره بسیار کمی شده در نتیجه ما آزادی بیشتری در خلاقیت به خرج دادن داشتیم . همکارای ما ایده های بسیاری دادند برای ساخت این موجود که در زیر میتونید اون ها رو ببینید :
وقتی که ما ظاهر نهایی اون رو تعیین کردیم , بخش ساخت مدل هامون مدل این موجود ترسناک رو ساختن و بعد ما اون رو وارد بازی کردیم .
با وجود این که وارد بازی شده بود , ولی هنوز کار های زیادی برای انجام دادن بودن . یکی از مهم ترین مراحل ساخت یک کاراکتر خوب , اینه که اتک ها و افکت هاش رو تا حد ممکن عالی بسازیم . برای ساخت افکت ها در بازی(مثل برق , دود , آتش و ...) , در ابتدا مدل سازان ما Particle ها رو در ادیتور میسازند و بعد شروع به رنگ آمیزی و ساخت تکسچر تک تک اون ها می کنن . بعد از اون این افکت ها رو به هیولای درون بازی اضافه می کنند و بعد تمام تلاششونو میکنن تا جوری اون ها رو تنظیم کنن که به موجود و ماهیت اون , محیط اطراف و استایل بازی بخورن . در نتیجه بارها پیش میاد که مجبور میشن چندین بار افکت های مختلف بسازند تا آخر سر به بهترین افکت ممکن برسن . برای افکت های ساده این کار چندین ساعت طول می کشه ولی برای ساخت دشمنان پیچیده , یک هفته یا شاید بیشتر وقت می گیره .
طبق افسانه ها Wamasu ها قدرت برق رو در اختیار دارن و با اون خون دشمنانشون رو میریزن . الکتریسیته بر پشت و روی ستون فقرات اون ها نمایان میشه و به این ترتیب حضور و قدرت خودشون رو به رخ دشمنانشون میکشن . همچنین ما به این موجودات افکت های دیگه ای هم دادیم , مثلا این که موقع فریاد کشیدن در هوای دورشون یک حالت پلاسماگونه به وجود میاد و حمله های اون هم از عنصر الکتریسیته استفاده میکنند .
ولی این پایان کار نیست ! مانند بسیاری از دیگر موجودات ما , Wamasu ها بعضیاشون از بقیه قوی تر هستن و حتی باس هایی از این نوع وجود دارند . باس ها بزرگتر , ترسناک تر و قوی تر هستند و از حملات متفاوت و بیشتری استفاده می کنند . وقتی شما Wamasu ها و انواعشون رو در بازی ببینید , ما مطمئنیم که شگفت زده میشید , شاید هم کمی از اون ها بترسید !
ترجمه از خودم