خیلی بیشتر از اینا ازش انتظار داشتم ، والا منم یک نگاه انداختم چیزی نداشت ...
کافیه یک سر بزنید به انجمنش مشکلاتی که یوزر ها تایپیک کردن رو ببینید .
واقعا دیگه موندم چی استفاده کنم ، هر برنامه یه نقصی داره .
خیلی بیشتر از اینا ازش انتظار داشتم ، والا منم یک نگاه انداختم چیزی نداشت ...
کافیه یک سر بزنید به انجمنش مشکلاتی که یوزر ها تایپیک کردن رو ببینید .
واقعا دیگه موندم چی استفاده کنم ، هر برنامه یه نقصی داره .
سلام
گویا این گزینه هست ولی در قسمت اداپتور که یکی از دوستان لطف کردن و این اپشن را پیدا کردن.
این هم عکسی که ایشون به من دادن و قرار شد یک ای پی به قسمت مورد نظر بدهند و تست بکنند ایا بلوک میکنه یا نه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر از دوست خوبم w2n
من که دیدم خیلی اذیت میکنه حذف کردمش دیگه نشد بیشتر کند و کاو کنیم ، از صبح تا حالا فقط درگیر این بودم که چرا داره از نت استفاده میکنه ، ولی ظاهرا قراره یک راز بمونه .
ضمنا دوستان نسخه کامل installer هم اومد :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=212064&page=18
من میگم دلیل استفاده بیتدفندر از نت شاید این چهار مورد باشه :
1. فرستادن اطلاعات ویندوز اعم ( نرم افزارها ، عملکرد ، نوع ویندوز ، مشخصات و غیر ) به سرور بیتدفندر
2. اسکن سیستم به صورت لایو توسط ابر با اتصال به سرور
3. وجود یک باگ که در بغضی ویندوزها وجود دارد
4. ارسال اطلاعات و عملکرد نرم افزار بیتدفندر از خود ، به سرور بیتدفندر
با سلامنقل قول:
به نظر من :
گزینه ۱ و ۴ یا وجود ندارد یا bitdefender خیلی بد این قسمت ها را طراحی کرده (نه در تنظیمات قسمتی گذاشته که بتوان این قابلیت را فیر فعال کرد و نه با اطلاع کاربر این اطلاعات را میفرستد).
گزینه ۲ هم فکر نکنم باشه مگر این که bitdefender دوباره بد طراحی کرده باشد (مثلا در comodo و panda و ... cloud scaning وجود دارد اما هم تنظیمات دارد و هم سرعت بالایی دارد).
گزینه ۳ که من در این مورد اطلاعات خاصی ندارم.
-----
توصیه به کاربران bitdefender :
کسپر هم زمانی که محصول خود را منتشر می کند باگ دارد و با وصله های که بعدا همراه update نصب می شود ان باگ ها رفع می شود.
نه تنها کسپر بلکه تقریبا تمام ضدویروس ها این گونه عمل می کنند.
پس به نظرم به جای مهاجرت و ... بهتر است باگ ها و نظرات خود را برای bitdefender ارسال کنید و در پیشرفت پروژه کمک کنید.
* البته این ها نظر شخصی من است.
با تشکر
سلام محمد جاننقل قول:
من حدس زدم و مطمئن نبودم ولی شما امدید حدس را مورد نقد قرار دادید .
وقتی بیتدفندر سایتی را بلوک میکنه مینویسه که توسط کلود شناسایی شده ، بیشتر سوییت ها اطلاعاتی را به صورت مخفی به سرور می فرستند و ما نمی تونیم بگیم نه این عملی نیست .
حتی نود 32 برای ارزیابی پروسه ها به سرور کانکت و دیتایی کسب میکنه برای اعتبار دادن به سیف یا بد بودن پروسه های در حال اجرا. بیشتر سوییت های امروزی مواردی را به سرور ارسال می کنند و بستگی به نوع ارسالی داره.
خلاصه بیتدفندر بزرگ جلوه داده شد برای پیروزی در تست ها و چیزی که شما هم اطلاع دارید وقتی سوییتی یا محصولی بزرگ جلوه کنه کمتر پیش میاد کسی به صورت فنی به باگ های ان بپردازه چون تفکری که ایجاد میشه بر این مبناس که چون بزرگ هست بدون باگ و مشکله.
منم دیروز چون نصب کردم برای حرف هایی که شنیدم و من اخرین بازی که بیتی را نصب کردم نسخه 2009 یا 2010 بود فکر بکنم و رفت تا دیروز وچیزی که هست من نورتون را به بیتدفندر ترجیح می دم ، گاهی وقتا پیش می یاد که کاربرا از سوییت زیاد تعریف و تمجید می کنند و زمانی که من نوعی نصب می کنم می بینم یا کاربر داره زیاده گویی و اغراق می کنه یا چشم بسته غیب می گه .
کاربری که دو روز از نصب نگذشته بیاد به من بگه این سوییت اخرشه ، خب من میبینم سوییت شاید وقعا عالی باشه ولی بعد نصب ورق برمیگرده.
ولی چیزی که شد اینه اگر کاربر بیاد بگه دوباره تست بکن یک لبخند می زنم و می گم تست اول ، همیشه حقایق را روشن می کنه :31:
من که از نسخه 2013 راضی نبودم و نخواهم شد !
سلام.
اگر تاپیک قبلی رو نگاه کنید می بینید که نسخه های اولیه 2012 هم مشکلات کندی سرعت سیستم و اینترنت رو داشتن و بعد به مرور این مشکلات برطرف شد.
در مورد نسخه 2013 هم باید صبر کنیم تا آپدیتهای جدید آماده بشن.
منم اولش از نسخه 2012 راضی نبودم ولی بعدا راضی شدم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من که از نسخه 2013 راضی نبودم و نخواهم شد !
فایروال تست شد و خوب جواب دادنقل قول:
ممنون w2n عزیز
آخه خیلی عملکرد عجیبی داشت به محض اینکه اینترفیس رو باز میکردم پهنای باند کاملا اشغال میشده از صبح تا بعد از ظهر بیش از 300 مگ از پهنای باند رو استفاده کرد تازه این 300 مگ به این دلیل بود که من وقتی تو نت بودم برنامه رو میفرستادم system tray وگرنه فکر کنم بالای گیگ میرفت .
اینکه سوئیت ها همه مشکل دارند صحیح ! ولی من تا حالا هیچ برنامه ای تو هیچ موضوعی با این همه مشکل ندیده بودم ، اینا رو تو ورژن آلفا راحت حل میکنند ، حالا تو نسخه نهایی آدم شاهد این مشکلات باشه یکم ...
البته من خودم چون وقت این کارا رو ندارم سریع سویچ میکنم به نرم افزار های مورد علاقه خودم ، با این حال همیشه وقت میزارم و یک feedback برا شرکت میفرستم ، درواقع فقط از رو علاقه و کنجکاوی تست میکنم ، حالا اگر فرصت بود یکم حرفه ای تر نبود فقط کاربری ...
سلام.:20:
مسلما این محصول هم بدون مشکل نیست و به ندرت مشکلاتش
مشخص و برطرف میشه ، اما در خصوص پاره ای از مسایل...
نسخه ی 2013 رو از همون بتا که اومد تا به الان دارم استفاده میکنم
با این تنظیم آپدیت پایین داخل شات ، تا بحال یک بیت هم بدون اجازه
از پهنای باند من مصرف نشده. طبق مانیتوری که دارم روی شبکه.
ریپورتی هم از طرف کسی نشنیدم تابحال دراین باره
در خصوص بحث سرعت هم عرض کردم، این نسخه خیلی Light بوده.
سرعت اینترنت هم بدون اغراق میگم هیچ تغییری داخلش نمیبینم!
وقتی GUI باز میشه ، فقط به مدت 2 ثانیه به سرعت وضعیت لایسنس
و همچنین Vulnerablity که یکی ازونها شامل آپدیت ویندوزهای ویندوز
هست چک میشه ، و سریعا قطع میشه.
دوستان این سوییت بیشتر به خاطر User friendly بودنش تنظیمات رو
روی حالت Auto و پیشفرض شرکت پی ریزی کرده تا یوزرخانگی عادی مث من هم
بتونه باهاش ارتباط برقرار کنه ، از خودتون بگذرین که کاربرای حرفه ای هستین.
اگه بگیم این سوییت " چیزی نداره " ناحقی هستش، بیشتر سوییت ها که
" چیزی دارند " مثلا کومودو باید به هنگام تست ها کلی Tweak بشن تا به
Maximum protection برسند، خب همونطور که دیدیم این سوییت بدون نیاز
به هیچ Tweak دوسال برنده ی تستها بوده. مسلما اینکه بیت دیفندر خیلی
زیاد تنظیمات رو O-P نگذاشته با مخالفت کاربرای حرفه ای مث شما دوستان
مواجه میشه. ولی در عین حال به کرار دیدم که همین پاکیزگی تنظیمات بیت دیفندر
مورد رضایت کاربرای معمولی ( اعم از خودم ) قرار گرفته .
سعی بر این بوده که اعمال این محصول بیشتر روی حالت Silent باشه ، تا مزاحم کاربر نباشه
مثال میزنم. سازمانهای دولتی یا بزرگ مثلا New york times روی تمام سیستم ها آنتی ویروس
نصب میکنه ، مسلما اونجا نیاز به محصولی هست که بیشتر روی خصیصه های Silent و
Auto Pilot تمرکز کرده باشه، و مسلما اونجا نمیان برای سیستمهای کارمندها چیزی مث
کومودو با اون HIPS غول پیکرش در نظر بگیرن. تلاش بر این بوده که اگر مالواری یا سایت آلوده ای
در مسیر مثلا کارمند قرار گرفت بدون دخالت و بهم ریختن تمرکز کارمند اقدامات لازم انجام بشه.
نظر به اینکه بیت دیفندر روی حالت پیشفرض برنامه ریزی شده که هر مالواری سرمسیرش
( On - Access ) قرار بگیره به صورت Auto اقدامات در موردش انجام بشه و اقدام پیشفرض روی حالت
" Take Proper Action " هستش و خود بیت دیفندر انتخاب کننده هست ، اگه مایل باشین با
رجوع به آدرس پایین :
settings >> antivirus >> modify >> Actions
میتونید روی حالت Deny Access بزارین تا فقط مالوار متوقف بشه و اقدامات بعدی انجام نشه.
در آخر عرض کنم ،هر چه بیشتر اینجا فیدبک ها و مشکلات گذاشته بشه و به موازی اون
سعی میشه به Support منتقل بشه و این چیزی نیست جز یک پوئن مثبت و امید است
که همه ی کاربرا خوشحال و راضی باشن.
با آرزوی بهترینها..
ما ایرانی ها در هیچی تبحر نداشته باشیم در کنجکاوی برای خودمون اخرشیم : دی
چون در انجمنی گزارشهایی گفته نشده ما نمی تونیم برچسب خوب و بی باگ بهش بزنیم ، اون انجمن طی مراحل خودش پیش میرود و ما هم طی مراحل خودمون ، تقلید کننده نیستیم :46:!!!
چیزی که من در یک تست فهمیدم اینه دل بستن به سبکی و اینترفیس ادم را از باگ هایی که جلو چشماش هست دور می کنه ، ماشالا در این تایپیک بچه گل کاشتن برای باگ گیری ( باگ نه بصورت عام ) و بایک یه دست براشون زد ، تا بیاد باگ ها رفع بشه تقریبا 2 یا 4 ماه طول می کشه تا بیان متخصص ها برسی کنند ، بعد هم که بتا 2014 میاد تا بیایم ببینیم 2013 چی شد باید بریم نسخه 2014 نصب بکنیم ، بهتر بود بجای این که شرکت جو بده برای شمارش معکوس از چندین بتا تستر حرفه ای مانند بتا تستر هایی که کسپرسکی استفاده می کنه استفاده بکنه تا وقتی محصول به درجه فاینال می رسه اینگونه سوتی نده !
بحث من کسپر نیست بلکه انتخاب بتا تستر هست، چیزی که هست کسایی که از بیتدفندر استفاده می کنند و این چنین باگ هایی را گزارش ندادن شاید بی توجه بودن !
چرا وقتی بیتدفندر سبک شد همه متوجه این مشکل شدیم که برطرف شده ؟؟؟؟
دلیل اینه چون یک باگی بود که اثر گذار بود و کسی نمی تونست منکر اون بشه ولی باگ هایی که امروز دوستان گرفتند چون مد نظر کنجکاو های فروم مورد نظر شما نبوده شاید باگ به حساب نیاد : دی
ولی چیزی که هست بیتدفندر در نسخه فاینال که این همه براش جو درست کرد باگ داره و کسی هم نمی تونه منکرش شود ، در ضمن شرکت ها اگر دوستدارند سوییت به صورت بی سرو صدا کار بکنه ولی کاربر چطور ؟؟
فروم بیتدفندر که سر میزنم زیاد خبری نیست نسبت به فروم های شرکت های دیگر.
اگر ملاک ما برای انتخاب یک سوییت فقط تست شرکت ها باشه ، یا حرف دیگران ، نظری دیگه نمی شه داد...
بحث ما حرفه ای و غیر حرفه ای نیست ، بحث ما مشکلات هست.نقل قول:
اگه بگیم این سوییت " چیزی نداره " ناحقی هستش، بیشتر سوییت ها که
" چیزی دارند " مثلا کومودو باید به هنگام تست ها کلی Tweak بشن تا به
Maximum protection برسند، خب همونطور که دیدیم این سوییت بدون نیاز
به هیچ Tweak دوسال برنده ی تستها بوده. مسلما اینکه بیت دیفندر خیلی
زیاد تنظیمات رو O-P نگذاشته با مخالفت کاربرای حرفه ای مث شما دوستان
مواجه میشه. ولی در عین حال به کرار دیدم که همین پاکیزگی تنظیمات بیت دیفندر
مورد رضایت کاربرای معمولی ( اعم از خودم ) قرار گرفته .
در هر فروم یا شراطی بحث ها و نظر ها شاید روی عملکرد و تصمیم گیری اثر بگذاره و این باعث میشه ادم بعضی چیزها را نادیده بگیره !
درسته بیتدفندر بروی سیستم شما مشکل نداشته یا بروی چند سیستم از کاربران دیگر ، ایا میشه استدلال کرد که برای بقیه هم این مشکل پیش نیاد؟؟؟
نه ، به هیچ وجه ، کاربرا امدن در این تایپیک مشکلات و مزایا بیتدفندر را بازگو کنند و بروند ، حالا این مشکلات به مزاق ما خوش نمیاد بماند ، چیزی که هست ادم باید واقعیت را بگه ، مشکل استفاده از ترافیک برای چندین نفر در این تایپیک گزارش شده ولی چرا برای بقیه کاربرا این مشکل پیش نمی یاد نمیدونم شاید درست توجه نمی کنن.
مسلما چون ایران قیمت ترافیک خریداری شده گران هست پس کاربرا برای انتخاب یک سوییت خیلی دقیق عمل می کنند که ترافیک اضافی از بین نره ، من الان یکی دوستان ازش پرسیدم بیتدفندر اپدیت انلاین بسیاز زیادی میگیره و منم با اپدیت مشکل دارم.
منم قبول دارم همه سوییت ها باگ دارند ولی چیز یکه مهمه باید قبول کرد که این مشکل برای کاربرای دیگر هست.
قربونت:11:
Dr.Smith جان بنده هم قسمتی که تو تصویر اشاره شده رو تنظیم کرده بودم هم online update رو off کردم منتهی بازم مشکل داشتم .
اینطور بحثهارو قبول ندارم و من خودم هم طرفدار هیچ محصولی نیستم،نقل قول:
اما وقتی دیدم یک سری اطلاعات عجیب غریب و اغراق آمیز متعصبانه
علیه این محصول گفته میشه مثلا " این محصول ON Access نداره و ... "
لازم دونستم بیام.
امیر عزیز شما با کلا یک روز تست این محصول نمیتونید بگین این محصول باگ داره.
نقل قول:
چون در انجمنی گزارشهایی گفته نشده ما نمی تونیم برچسب خوب و بی باگ بهش بزنیم ، اون انجمن طی مراحل خودش پیش میرود و ما هم طی مراحل خودمون ، تقلید کننده نیستیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!
بحث در مورد استفاده از پهنای باند بود و در این باره عرض کردم که نه در اینجا نه
در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بحثی در موردش نشده ، نه اینکه بکلی برنامه باگی نداشه باشه.
نقل قول:
ماشالا در این تایپیک بچه گل کاشتن برای باگ گیری ( باگ نه بصورت عام ) و بایک یه دست براشون زد ، تا بیاد باگ ها رفع بشه تقریبا 2 یا 4 ماه طول می کشه تا بیان متخصص ها برسی کنند ، بعد هم که بتا 2014 میاد تا بیایم ببینیم 2013 چی شد باید بریم نسخه 2014 نصب بکنیم ، بهتر بود بجای این که شرکت جو بده برای شمارش معکوس از چندین بتا تستر حرفه ای مانند بتا تستر هایی که کسپرسکی استفاده می کنه استفاده بکنه تا وقتی محصول به درجه فاینال می رسه اینگونه سوتی نده !
متوجه نمیشم ، میشه یه نمونه باگ که دوستان مشخص کردن تا بحال رو با دلیل و سند
اینجا برای ما بگین ؟ البته میدونم شما طرفدارای کسپرسکی ( آقای هاشمی بلا نسبت شما )
کاملا متعصبانه به دنبال باگ یا به قول خودتون " سوتی " های محصولات دیگر هستین.
نقل قول:
بحث من کسپر نیست بلکه انتخاب بتا تستر هست، چیزی که هست کسایی که از بیتدفندر استفاده می کنند و این چنین باگ هایی را گزارش ندادن شاید بی توجه بودن !
شما که میگین بتا تستر نبود یا محصول تست نشد به اندازه ی کافی، باید خدمتتون عرض کنم،
تست محصول بیت دیفندر 2013 یکی از کاملترین بتا تستهای تابحال بوده که کلی دعوت به عمل
اومد تا کاربرا باگهای بیت دیفندر رو پیدا کنن و جایزه های کلانی هم برای اینکار گذاشته شد،
شما اگه اینقدر دلسوز بودین اون زمان دست به جامه ی عمل میزدین!
شما اصولا صورت مسئله رو عوض کردی و اسم هرچیزی رو اختیاری باگ میگذاری، و ضمنا سنگینیهنقل قول:
چرا وقتی بیتدفندر سبک شد همه متوجه این مشکل شدیم که برطرف شده ؟؟؟؟
دلیل اینه چون یک باگی بود که اثر گذار بود و کسی نمی تونست منکر اون بشه ولی باگ هایی که امروز دوستان گرفتند چون مد نظر کنجکاو های فروم مورد نظر شما نبوده شاید باگ به حساب نیاد : دی
یک برنامه هم صرفا باگدار بودن برنامه رو مشخص نمیکنه گرنه محصولاتی هستند که خیلی
سنگین هستند !!!
اینم تعریف باگ ، که ازین به بعد هروقت خواستی کلمه ی باگ رو به کار ببری اول ببین دراین
چارچوب میگنجه یا نه :
نقل قول:
ولی چیزی که هست بیتدفندر در نسخه فاینال که این همه براش جو درست کرد باگ داره و کسی هم نمی تونه منکرش شود ،
فروم بیتدفندر که سر میزنم زیاد خبری نیست نسبت به فروم های شرکت های دیگر.
اگر ملاک ما برای انتخاب یک سوییت فقط تست شرکت ها باشه ، یا حرف دیگران ، نظری دیگه نمی شه داد...
بله کسی انکار باگ نداشتن برنامه ای رو نمیکنه بنده هم عرض کردم و این باعث خوشحالیه
که اینجا مشکلات گفته بشه البته به شکل واقعی نه ساختگی برای انحراف اذهان عمومی.
[QUOTE]در ضمن شرکت ها اگر دوستدارند سوییت به صورت بی سرو صدا کار بکنه ولی کاربر چطور ؟؟[/QOTE]
هر سوییتی یک قشری از کاربرا رو به خودش اختصاص میده و این چیزی بدیهی هستش،
اما...! خداوند نعمتی به انسانها داده و اون هم قدرت انتخاب هستش، و هرکسی حق داره انتخاب کنه
شما هم میبینی این محصول رابکارتون نیست استفاده نکن نیاز نیست با یک روز تست اطلاعات نادرست به کسی ارائه بشه.
اگه لحن کلامم تند هست عذر خواهی میکنم
با آرزوی بهترینها..
سلام عزیزنقل قول:
به نظر من یه کم باید با تنظیمات ور بریم ببینیم مشکل از کجاست اما یه قسمتی در زمان نصب بیت دیفندر به صورت پیشفرض فعاله که گزارش به کمپانی خودش میفرسته این گزینه رو غیر فعال کنید ببینید مشکل باز هم هست
سلام امین عزیزنقل قول:
البته میدونم شما طرفدارای کسپرسکی ( آقای هاشمی بلا نسبت شما )
ارام باش عزیز من با کمک دوستان داریم اگر مشکلی هست حلش می کنیم اگرم مشکلی نیست که چه بهتر (به جای نفرین بر تاریکی شمعی روشن کن)
نقل قول:
پس اگر این گزینه باشه ، حدس من درست بود !
فکر نکنم اون اطلاعات اینقدر زیاد باشه :دی اول میخواستم تیک رو بردارم ولی بعد بیخیال شدم زدم nevermind :دی
okay دوباره نصب و تست میکنم ;)
مرسی همگی :x
من نظر شخصی خودم را دارم !نقل قول:
اینطور بحثهارو قبول ندارم و من خودم هم طرفدار هیچ محصولی نیستم،
اما وقتی دیدم یک سری اطلاعات عجیب غریب و اغراق آمیز متعصبانه
علیه این محصول گفته میشه مثلا " این محصول ON Access نداره و ... "
لازم دونستم بیام.
امیر عزیز شما با کلا یک روز تست این محصول نمیتونید بگین این محصول باگ داره.
ولی چیزی که هست دوستان از استفاده بی رویه از ترافیک بوده ، منم گفتم شاید باگ باشه یا ارسال یک سری گزارشنقل قول:
بحث در مورد استفاده از پهنای باند بود و در این باره عرض کردم که نه در اینجا نه
در فاروم محصول بحثی در موردش نشده ، نه اینکه بکلی برنامه باگی نداشه باشه.
عیب ما اینه و هست مشکل را با باگ می بینیم و بر سرزبان داریم و وقتی اسم مشکل بیاد کسی حرف نمیزنه و از متنت سو استفاده بکنه !!نقل قول:
متوجه نمیشم ، میشه یه نمونه باگ که دوستان مشخص کردن تا بحال رو با دلیل و سند
اینجا برای ما بگین ؟ البته میدونم شما طرفدارای کسپرسکی ( آقای هاشمی بلا نسبت شما )
این طرز تفکر شماست من نمی توان تغییری درونش اعمال کنم !نقل قول:
خب اسم جایزه ، وقتی اسم جایزه می اید یعنی کسی برای تست به عنوان بتا تستر نبوده و با دادن جایزه تشویق به باگ گیری کردند !نقل قول:
شما که میگین بتا تستر نبود یا محصول تست نشد به اندازه ی کافی، باید خدمتتون عرض کنم،
تست محصول بیت دیفندر 2013 یکی از کاملترین بتا تستهای تابحال بوده که کلی دعوت به عمل
اومد تا کاربرا باگهای بیت دیفندر رو پیدا کنن و جایزه های کلانی هم برای اینکار گذاشته شد،
شما اگه اینقدر دلسوز بودین اون زمان دست به جامه ی عمل میزدین!
شما از کجا می دونید کاملترین ؟
من که متوجه تغییر صورت مسئله نشدم ، من برای خودم نظر میدم و متوجه تغییر دادن صورت مسئله نشدم ، شما از متن جواب به شما ، از خوده بنده سوال می کنید؟؟نقل قول:
شما اصولا صورت مسئله رو عوض کردی و اسم هرچیزی رو اختیاری باگ میگذاری، و ضمنا سنگینیه
یک برنامه هم صرفا باگدار بودن برنامه رو مشخص نمیکنه گرنه محصولاتی هستند که خیلی
سنگین هستند !!!
اینم تعریف باگ ، که ازین به بعد هروقت خواستی کلمه ی باگ رو به کار ببری اول ببین دراین
چارچوب میگنجه یا نه :
اگر تعریف باگ را نفهمم که باید برم بمیرم دوست عزیز ، شما نصف اطلاعاتتون بسته به وی کی پدیاست ولی من بسته به کارهایی هست که انجام می دهم و نتیجه می گیرم . . .نقل قول:
چارچوب میگنجه یا نه :
گفتن حقیقت یعنی تحریک افکار مردم در صورتی که خودشون قبول دارند !!نقل قول:
بله کسی انکار باگ نداشتن برنامه ای رو نمیکنه بنده هم عرض کردم و این باعث خوشحالیه
که اینجا مشکلات گفته بشه البته به شکل واقعی نه ساختگی برای انحراف اذهان عمومی.
قبول دارمنقل قول:
هر سوییتی یک قشری از کاربرا رو به خودش اختصاص میده و این چیزی بدیهی هستش،
درسته ، ولی خدا نگفته کاسه داغ تر از اش شوید برای یک شرکت امنیتی !نقل قول:
اما...! خداوند نعمتی به انسانها داده و اون هم قدرت انتخاب هستش، و هرکسی حق داره انتخاب کنه
اگر کسی حق انتخاب داره پس میتونه در انتخابی که کرده نظر بده ؟؟ یا اینجا هم سانسور باید صورت بگیره ؟؟نقل قول:
و هرکسی حق داره انتخاب کنه
منم چون دوستان گفتند نصب بکن ، نصب کردم وگرنه سوییت من چیز دیگریست ، حتما متعصبم ، پس کسپرسکی ! / شما سوییت های زیادی را گفتید عالی هستند و ازشون دفاع کردید و بعد ریمو کردید .نقل قول:
شما هم میبینی این محصول رابکارتون نیست استفاده نکن نیاز نیست با یک روز تست اطلاعات نادرست به کسی ارائه بشه.
من زیر پست شما تشکر زدم ولی بعد دیدم این تشکر من یعنی تایید این جمله شما: من اگر طرفدار کسپر نباشم ، شما اشتباه بزرگی مرتکب شدید !:46:
و وقتی من در مورد کاربران یک محصول بدون اطمینان کافی نظر بدهم باعث میشه که اعتبار من بین کاربران از بین برود و کسی به من احترام نگذارد ، چون من برای نظرشان احترام قائل نبودم ...نقل قول:
(( سیاستت هم به درد من نخورد ))نقل قول:
اگه لحن کلامم تند هست عذر خواهی میکنم
من نیازی به عذر خواهی ندارم امین جان چون اینقدر بزرگ شدم که بفهمم در بحث کردن آش قسط نمی کنن و باید از دل و جان با رقیب بحث کرد !
ادم ها نباید جو در افکار و نظراتشان تاثیر بگذارد و من هم میدونم فروم جدید که پست می دهی روی نظرات شما اثر گذاشته ، چیزی که من دیدیم درمورد سوییتی که شما ازش بد می گفتید و به یک شبه سوییت خوبی شد و سوییتی که شما ازش نیک یاد می کردید و یک شبه بد شد !!
خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند . . .
زین پس بنده برای سوییت دلخواه شما نظر نمی دهم :46: چون در افکار عمومی تحریف وارد می کنم :27:
چون وقتی نظری بدهم ، مشکلاتی به وجود می اورم و چیز یکه من در صحبت های شما فهمیدم این هست که سکوت بکنم در مورد سوییت بیتدفندر ، پس سکوت می کنم !!!
والسلام
پست بعدی شما نشان دهنده دیکتاتوری شماست
بای
با سلامنقل قول:
امیر جان من منظورم از کاربران bitdefender کاربران دائمی bitdefender است. شما که از خودمون هستی :31:
در مورد این که این سوئیت بد عمل کرده هیچ شکی نیست اما باید دید مشکل کار از کجاست.
من فکر کنم از طراحی gui و استفاده نکردن کامل از engine است. به عنوان مثال GDATA از موتور bitdefender استفاده می کند اما به نظر من یک سر و گردن از bitdefender بالا تر است.
به هر حال هر کسی نظری داره و میتونه در این سوئیت بماند یا این که از ان مهاجرت کند و ....
با تشکر
امیر جان دوست عزیز عصبی شدی فقط :20:
من گفتم که بیاین تا باهم بحث تئوری دال بر سند و
اطلاعات ارزشمند داشته باشیم که یکباره با الفاظی چون :
نقل قول:
خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند . . .
نقل قول:
من نظر شخصی خودم را دارم !
نقل قول:
درسته ، ولی خدا نگفته کاسه داغ تر از اش شوید برای یک شرکت امنیتی !
نقل قول:
من نیازی به عذر خواهی ندارم امین جان چون اینقدر بزرگ شدم که بفهمم در بحث کردن آش قسط نمی کنن و باید از دل و جان با رقیب بحث کرد !
نقل قول:
پست بعدی شما نشان دهنده دیکتاتوری شماست
مواجه شدم !
اینچیزا این حرفا این کارا در شان شما نیست.
شما یک نگاهی مجدد به حرفایی که زدی بنداز..
این بحث اگه به طور اشتباه راجع به هر محصولی میشد میامدم و فرقی برام نداره
بحث آقا میلاد که شد خب به هرحال مشکلی بود که داشتن و هنوزم درحال پیگیری هستم.:8:
**
ضمنا این رو هم بگم که من قصد جسارت به کاربرای کسپرسکی رو ندارم و نداشتم ،
من خودم هم در حال استفاده ی از کسپرسکی هستم به طور موازی.
یک وقتی جسارت نباشه ، اون جمله رو هم که بیان کردم راجع به هر سوییت صدق میکنه
چون فقط کسی که متعصب باشه در معرض اون جمله هست ، کسی هم که نباشه که
ما براشون از صمیم قلب ارزش قائلیم، لذا دوستان فکر دیگری نکنید. به طور روشنی منظورم
با هر کاربری که متعصب باشه هست.
:11:
با آرزوی بهترینها..
خب اینقدر بیت بیت کردین که منم رفتم نصبش کردم : دی
من 2012 رو هم یک ماه تست کردم که باید بگم واقعا تغییرات زیادی داشته و خیلی بهتر شده به خصوص بر روی سرعت اینترنت تاثیر خیلی کمی میذاره ورژن 2012 در این مورد فاجعه بود
در مورد این مشکلات استفاده از اینترنت هم خوشبختانه من تا به حال باهاش مواجه نشدم
فقط امین جان کمی در مورد safebox توضیح میدین ؟
یه چیزی هم دوستانه بگم قرار نیست که ما سر هر موضوع پیش و پا افتاده ای بحث کنیم که آخرش هم منجر به کدورت ها بشه! همین...
سلامنقل قول:
یک تجربه کاملا شخصی در مورد اینترنت ایران و آپدیت آنتی ویروس ها
فک کنم این بحث آپدیت ها بخاطر مشکل نت ایران هست یکی از دوستان از کلمه " کش اینترنت ایران " برام نام برد دقیقا نمیدونم چی هست
مثلا آنتی من بعضی مواقع میشد یکباره یه آپدیت زیاد را شروع میکرد بعد قطعش میکردم و چند ساعت بعد میزدم اپدیت معمولی شده بود
به نظر من مشکل از اینترنت هست و مشکل از آپدیت های آنتی ویروس ها نیست
این یک تجربه و نظر شخصی بود
موفق باشید
سلام عباس عزیز..نقل قول:
اسم Safebox کاملا ذهنو طرف File Sandbox میبره
اما خیر !! این هم همون مخزن ابری برای نگه داری امن اطلاعات
شما درفضای Cloud هستش، وقتی برنامه نصب میشه پوشه ی
Safebox داخل دسکتاپ یک شورتکاتی میسازه، که هرفایلی
وارد اون پوشه بشه بلافاصله اول انکریپت میشه سپس
به Cloud آپلود میشه ، که اگه وضعیت شبکه رو بررسی کنی میبینی
که درحال آپلود هست. مقدار فضای رایگان برای هرکاربر 2 گیگابایت هستش
برای کاربرایی هم که فضای اختصاصی بیشتری نیاز دارن که مسلما مخارج
سالانه در نظر گرفته شده.
چیزی که الان یکم عجیب هستش، USB Immunizer داخل اینترفیس برنامه
هیچ جایگاهی نداره، و فقط از طریق راست کلیک روی فلش میشه بهش دسترسی
داشت که همین البته بحثایی رو درست کرده.. میتونید بازم برنامه ی مجزا رو بگیرین
با آرزوی بهترینها..
سلام به همه ...
امروز صبح دوباره بیت نصب کردم منتهی مثل دفعه اول سیستم همون دقایق اول هنگ کرد ، منم که دیگه اعصاب نداشتم ریست و بیت رو پاک کردم منتهی بعد از پاک کردن و ریست :
کلا سیستم منهدم شد ، درباره استفاده از نت تنها چیزی که به ذهنم میرسه کامل نصب نشدن برنامه هست ، احتمال میدم برنامه رو که اجرا میکردم قسمت ها مختلف رو دانلود میکرده ...
نکته اینکه من نسخه 90 روزه Total Security رو نصب کرده بودم .
تجربه شد رو سیستم اصلیم از این کارا نکنم ، اگر به خاطر کارام نباشه کلا دور ویندوز رو هم خط میکشم .
دوستان از همگیتون که سعی کردید مشکل رو حل کنید ممنون ، فقط برا تفریح بیت نصب کرده بودم ... حالا مشکلات رو براشون میفرستم شاید به این محصول کمکی شد .
بازم ممنون .
دوست عزیز گاهی وقتا اینجوری میشه دیگه میبینی یه سوئیتی رو هر کاری میکنی رو یک سیستم جواب نمیده در عوض روی یه سیستم دیگه به خوبی جواب میده خود من تجربه اینُ زیاد داشتم یک بار خواستم بولگارد آنتی ویروس نصب کنم نشد که نشد بعد از هر بار نصب کلا سیستم داغون میشد در حالی که اینترنت سکوریتی این محصول به راحتی نصب میشد یا اینکه یه بار خواستم اوتپوست 7.5 نصب کنم که کاری باهام کرد که مجبور شدم از سیستم ریستور استفاده کنم :دی
و اینکه uninstalll و install کردن یک نرم افزار امنیتی هم بسیار مهم است چون اگر اونو بد unistall کنی سیستم صدمه جدی میبینه
ممنون ، دقیقا به این موضوع تو اولین پستم هم اشاره کردم ، ممکنه این مشکلات فقط تو شرایط خاص رخ بده ، که برا من اتفاق افتاد ، درمورد حذف هم حق با شماست فراموش کردم از unistall tool استفاده کنم ، کلا اعصابم خورد بود ...نقل قول:
دوست عزیز گاهی وقتا اینجوری میشه دیگه میبینی یه سوئیتی رو هر کاری میکنی رو یک سیستم جواب نمیده در عوض روی یه سیستم دیگه به خوبی جواب میده خود من تجربه اینُ زیاد داشتم یک بار خواستم بولگارد آنتی ویروس نصب کنم نشد که نشد بعد از هر بار نصب کلا سیستم داغون میشد در حالی که اینترنت سکوریتی این محصول به راحتی نصب میشد یا اینکه یه بار خواستم اوتپوست 7.5 نصب کنم که کاری باهام کرد که مجبور شدم از سیستم ریستور استفاده کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینکه uninstalll و install کردن یک نرم افزار امنیتی هم بسیار مهم است چون اگر اونو بد unistall کنی سیستم صدمه جدی میبینه
سلام میلاد جان ، واقعا تاسف داره که تابحال خاطره ی خوبی از نصب بیت دیفندر نداری.
هشداری که دریافت کردی مربوط به DEP هست، که البته بیشتر روی xp sp2
اتفاق میفته ، اگه شما هم SP2 داشته باشی یا مدت زیادی ویندوز رو آپدیت نکرده باشی
این ارور طبیعی هست، البته ارور نیست.
میتونی برای بیت دیفندر یک Exception درست کنی
به system برو داخل my computer ، به تب Advanced و در بخش performance
گزینه ی Settings رو بزن به زبانه ی Data execution prevention برو و اونجا تیک
دوم یعنی کل برنامه ها به جز اونایی که خودت تعیین میکنی رو بزن و دکمه ی Add
و اضافه کردن بیت دیفندر به لیست.
به نظر من بهتره که وقتی میخواین سوییت امنیتی نصب کنین ، همون ابتداری کار که
ویندوز نصب میشه سوییت هم نصب بشه ،
موفق باشی.
کلیدهای جدید
http://xip.ir/07OYs
delete .....
مرسی امین جان ، مشکلم اینجاست که هر 100 سال یکبار DEP دست به کار نمیشد و حالا دست به کار شده فکر نکم بی دلیل پیغام بده ، البته همونطور که فرمودید احتمال تشخیص اشتباه هست ولی چون بروز این مسئله برام خیلی نادر هست ( کلا رخ نداده ) احساس میکنم مشکلی وجود داشته باشه و تشخیص اشتباه نباشه البته در اینکه گیج بازی در آورده پروسه خودش رو بسته شکی نیست :دینقل قول:
سلام میلاد جان ، واقعا تاسف داره که تابحال خاطره ی خوبی از نصب بیت دیفندر نداری.
هشداری که دریافت کردی مربوط به DEP هست، که البته بیشتر روی xp sp2
اتفاق میفته ، اگه شما هم SP2 داشته باشی یا مدت زیادی ویندوز رو آپدیت نکرده باشی
این ارور طبیعی هست، البته ارور نیست.
میتونی برای بیت دیفندر یک Exception درست کنی
به system برو داخل my computer ، به تب Advanced و در بخش performance
گزینه ی Settings رو بزن به زبانه ی Data execution prevention برو و اونجا تیک
دوم یعنی کل برنامه ها به جز اونایی که خودت تعیین میکنی رو بزن و دکمه ی Add
و اضافه کردن بیت دیفندر به لیست.
به نظر من بهتره که وقتی میخواین سوییت امنیتی نصب کنین ، همون ابتداری کار که
ویندوز نصب میشه سوییت هم نصب بشه ،
موفق باشی.
Bitdefender Internet Security
WJZDX2P
JR0F04W
7IHG4Q2
XYV4K3E
D2YL4QQ
QF6q4bmIKa
BitDefender Total Security
Key: NCHJWKI 145 days left
Key: WNV7GL6 92 days left
BitDefender Internet Security
Key: MNRFKNW 892 days left
Key: XSIPB0M 882 days left
Key: 2XR4JIF 883 days left
Key: CU2DPRZ 161 days left
Key: P3BRGEM 545 days left
Key: FAS7GGH 527 days left
Key: PY3HJ5V 153 days left
Key: 70AZNU6 158 days left
Key: UHHIMTQ 538 days left
Key: 4YP5NNI 159 days left
Key: TKFEB55 185 days left
Key: U0JLFN0 318 days left
Key: RYGFDBC 894 days left
Key: WPPERE6 894 days left
Key: T6L7BFV 174 days left
لینک دانلود و کرکش رو بزارین تا منم تجربش کنم
نقل قول:
دوست عزیز برای دانلود به لینک پایین مراجعه کنید و سریال نامبر هم در پست بالاتر دوستان گذاشتن
BitDefender AntiVirus Plus
F439E4779D754D458E8E
FAD9ED3FF4766FD3097B
98BDD94B08605D7CC9E9
BitDefender Total Security
8FE2F56786009B332EA9
BA5842A0DB89EBBFBB39
BB7798E9A1E6E5B1E044
ATPWN7X
B773D33
XMR3RWW
BitDefender Internet Security
AJJTD26
14A20BF746E7C46DC941
67PIDQD
5LLHJ7I
SQA5X3Q
AJJTD26
XLWWGV0
NGELA0G
LTHGXPX
LFWHQ4Y
4J24PJJ
YVKAS47
دریافت محصول 90 روزه یBitdefender total security 2013
دوستان این انتی ویروس های ارجینال چطورین من دیروز تو ولیعصر نورتون رو از یه فروشنده معتبر سوال کردم سه گزینه جلوم گذاشت یکی انتی ویروس خالی 45تومن یکی اینترنت سکوریتی 65ویکی هم که کاملش بود 85 تومن یه دونم که قیمتش158 تومن بود که خودش میگفت بیشتر برای شرکت های دولتیه یعنی بیشتر اونا ازین دست انتی ویروس ها استفاده میکنن ونسبت به نسخه دسکتاپ خانگی که 85 تومنه بهتره دوستان اهل فن یه توضیحی بدن :12:
سلامنقل قول:
این قیمت ها احتمالا قیمت سه نسخه متفاوت این سوئیت امنیتی بوده است
1-آنتی ویروس 2-اینترنت سکوریتی 3-توتال سکوریتی
اینجا هر سه محصول مقایسه شده است , به نظر من شما همون اینترنت سکوریتی رو تهیه کنید
نمایندگی بیت دیفندر یک تخفیف درست حسابی داده !
اینترنت سکوریتی که قیمتش 70000 بود ، الان با فقط 35000 میتونید تهیه کنید.
اون سریال رو میتونید روی 2013 ادامه بدین ضمنا.
خوب من یه توتال سه کاربره 17 تیر دیروزگرفتم 80 تومان بعد موقع نصب یه سری توسایتش زدم بد الکتریک دیدم سه کاربره رو تا پایان تیر 35 میدن زنگ زدم بخش فروششون گفت اصلا چنین چیزی نیست میگم با با توسایت خودتون زدید من که از خودم در نمیارم از دوستان اگه کسی مطمئنه که این پک شامل تخفیف بوده یه راهنمایی تو این زمینه کنه :12:نقل قول:
سلام.
خیلی شده که !! شاید خرید اینترنتی ارزن تر باشه ، ولی بهتر بود اینجا یک مشورتی
میکردین قبل از خریدش. بازم اینو پیگیری کنید تا بجایی برسین، راستی از کجا خریدین ؟
خبر جدید اینکه :
ورژن 2013 هم الان برای خرید آماده هستش :