سلام
با این عکسا چیزی مشخص نیست گرافیک بازی خوب شده اما اصل کار گیم پلی بازی هستش امیدوارم بازی قشنگی ببینیم
در مئرد چهره فیفا باید عملکرد بهتری نسبت به قبل نشون بده
Printable View
سلام
با این عکسا چیزی مشخص نیست گرافیک بازی خوب شده اما اصل کار گیم پلی بازی هستش امیدوارم بازی قشنگی ببینیم
در مئرد چهره فیفا باید عملکرد بهتری نسبت به قبل نشون بده
این عکس از طرف من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:یعنی چی این که مال فیفا 11 هستش:27:نقل قول:
این عکس از طرف من
نقل قول:
سلام
من اینو به عنوان فیفا 13 پیدا کردم
ممنون از اینکه تذکر دادی
خوب گویا چند روز پیش یک playtest بوده و از سایت ها رفتن Guildford و بازی کردن و من پیش نمایش ها رو که می خوندم و اصلا حرفه ای بررسی نکرده بودن
مثه همیشه تعریف و یک چیز کلی
+
حالا قراره سایت fifasoccerblog روز جمعه به Guildford برن و یک روز کامل ( نه چند ساعت ) رو صرف این بازی کنن
مطمئنا مثه همیشه بی طرفانه قضاوت میکنن .. من خودم منتظر پیش نمایششون هستم که ببینم واقعا چکار کردن با بازی
خوشبختانه چمنش فابریک سبز پر رنگه این چمن فیفا 12 که به زردی میزد خیلی منو ازار می داد هرچند تو تنظیمات میشد تا یه حدی تغییر داد ولی خوب دمش یا پوستش همونجوری بود وبا عوض کردن تنظیمات یکم بهتر میشد اما مثل فیفا 11 سبز نمی شد
+
تو اون عکس یه دونه مونده به اخر قیافه ی انخل دیمیرا رو ظا هرا شبیه خودش در اوردند تا قبل از این خیلی قیافشو افتضاح درست کرده بودند اصلا شبیهش نبود + قیافه ی سرخیو راموس که اون هم خوب درست نکرده بودند
نکات جالب و تازه
- اضافه شدن ورزشگاه تاتنهام
- وقتی خطایی صورت می گیره، در فیفا 12 ، تنها در صورتی میشه بازی رو سریع آغاز کرد که توپ به محل خطا نزدیک باشه. ولی در فیفا 13 ، حتی اگه توپ از محل خطا هم دور باشه، بازیکنان خودی توپ رو به محل واقع شدن خطا برمی گردونند تا بازی سریع آغاز بشه.
- استفاده ی زیاد David Rutter از عبارت "غیر قابل پیش بینی"
- انیمیشن های افتادن بازیکنان روی زمین واقعی تر شده.
کلا FIFA 12 از نظر من فاجعه بود !
من FIFA 10 رو 1000 بار ترجیه میدم به 12
من هر چه قدر با خودم کلنجار میرم نمی تونم یه سری از مواردو قبول کنم
دروازه بان ها توی FIFA 12 که دست کمی از سوپر من ندارن ! چنان عکس العمل های استثنائی موقع تک به تک ها از خودشون نشون میدن که دیگه جایی برای صحبت کردن نمی مونه ! حالا برام جالبه توی بعضی از صحنه ها پیش میاد که توپ به پای مدافع من می خوره و با سرعت کمی داره از نزدیک دروازه به بیرون میره و این سوپر منی که توی دروازه ی منه داره صحنه رو با دقت تماشا می کنه که توپ بره به کرنر و حتی به خودش زحمت حرکت به سمت توپ رو هم نمی ده !
بازیکنا هم به نظر میاد کلا پیشگو و آینده نگر هستن.جالبه توی فوتبال بازی خونی هست ولی نه تا این حد.من می خوام از دروازه بان توپ رو به طور کوتاه پاس بدم به آخرین مدافع سمت چپم همین که دستم طرف دکمه ی A میره بازیکن حریف حرکت به سمت همون مدافع رو آغاز می کنه.اما در کل توی اینم موندم که EA کی می خواد این حالت مسخره رو از FIFA حذف کنه ؟! واقعا شروع کردن مجدد بازی با پاس کوتاه برای ما شده رویا ! در حالی که توی بازی پیش پا افتاده ای مثل PES هم وقتی شما می خواید بازی رو شروع کنید می تونید با خیال راحت از دروازه بان به مدافع پاس بدید !
کیفیت چمن بدون اغراق افتضاحه !
انیمیشن های بعد گل اصلا جالب نیست و هیلی تکراریه!
بعضا بعد از به هدر رفتن توپ یا بیرون رفتن توپ که دوربین از نمای نزدیک بازیکنا رو نشون میده فقط میشه خندید.حرکت بازیکنا اکثرا خیلی بی ربط و خیلی خیلی بی روحه !
و فاجعه ی آخر هم دفاع Tactical هست که واقعا جا داره به EA به خاطر این نوآوری بزرگ تبریک گفت که کلا گند میکشه به سر تا پای گیم پلی بازی ! حالا قسمت جالبش اینجاست توی بخش Head to Head آنلاین هم باید بالاجبار از این سیستم استفاده کنیم
سیستم مسخره ی دفاعی که کل بازی رو تحت الشعاع قرار میده و بازی رو به طور کامل از حقیقت دور می کنه
متاسفانه تمام این مشکلات از اونجایی شروع میشه که که این بازی رقیب نداره !
مثلا رقیب این بازی شده یه بازی مضحک تر از خودش به نام PES ! مطمئنا اگه PES خوب عمل می کرد یا قطب سومی توی شبیه سازی فوتبال بود EA نمی تونست با خیال راحت گند بزنه به بازی
اگه یادتون باشه برتری PES تو یه برهه ی زمانی بود که باعث شد FIFA پیشرفت کنه و در یک کلام رقابت بود که باعث پیشرفت FIFA شد.نهایتش FIFA 10 بود که من از تک تک لحظه های اون لذت می بردم هر چند اونم اشکالاتی داشت ولی این قدر فوق العاده بود که می شد از اونا چشم پوشی کرد
فاجعه که نمیشه گفـــ.. ولی رو سانترها و دفاع کردن اون سانتر خیلی سوتیا نمایان میشه!: دینقل قول:
کلا FIFA 12 از نظر من فاجعه بود !
FIFA 13 E3 Trailer...
محتوای مخفی: Actual Gameplay Footage
قسمت عمده ی تریلر طبق معمول حرکات نمایشی و عوام پسند بود , اما از این بخشها که عبور کنیم , نکات قابل توجه ویدئو :
درقسمت مبارزه برای تصاحب توپ شاهد بودیم که در حالی که توپ سرگردان هست Cahill مدافع چلسی راه Van Persie مهاجم آرسنال را سد می کنه تا David Luiz بتونه توپ را راحت تر تصاحب کنه ( البته این مورد را در مصاحبه با Aaron McHardy دیده بودیم.)
سیستم Push-Pull کمی بهینه شده و شاهد انیمیشن های جدیدی در هل دادن ها و مزاحمت برای بازیکن صاحب توپ هستیم.
در بخش Complete Dribbling وقتی که بازیکن در حال حرکت نبود حرکات ریز با توپ تقریبا به سبک و سیاق فیفا استریت قابل اجرا بود.
در قسمت Tactical Freekicks پرش بازیکن از روی توپ و نهایتا پاس دادن به نفر سوم برای شوت و همچنین فریب خوردن دیوار دفاعی و اقدام به پرش زودهنگام و شکل دادن آرایش مجدد بعد از مدت کوتاه از نکات قابل توجه بود.
در قسمت Attacking AI راتر اذعان کرده بود که بازیکنان توانایی پیش بینی و خواندن حرکات از دو حرکت قبل را قادر خواهند بود ... و در اینجا شاهد یک مورد (نه چندان قوی) از گفته ی راتر بودیم , البته در این مورد باید منتظر ویدئوهای بسیار بیشتر و البته پلی تست باشیم تا بتونیم فضاوت کنیم.
چند نکته در مورد تریلر E3 2012
- EA بلد نیست تریلر بسازه.
موزیک و صداگذاری بد + صحنه های خسته کننده
- اضافه شدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به FIFA !
مدافعین یوونتوس و رئال مادرید با مشت افتادن به جون سر و صورت حریف !
در ضمن، اگه با دقت گوش کنید، EA صدای آه و ناله ی مهاجمین رو هم به هنگام مشت خوردن پخش می کنه!
- آخه برخورد توپ به دیواره ی دفاعی کجاش جذابه که EA قرارش داده تو یه تریلر 2 دقیقه ای!
- بازیکنان می تونند با صورت هم روی زمین فرود بیان!
افتادن بازیکن دورتموند روی زمین
- مدافعان می تونند عین ماست واستن سر جاشون!
گل مهاجم سفیدپوش در ثانیه 17 ام
ولی انصافا هیچی FIFA 11 نمیشد !
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
در قسمتی که در حالت گیم پلی درباره کینکت داره توضیح داده میشه افراد کنار زمین مثل pes متحرک شده و مربی هم امسال کنار زمین هستش ............
من تریلری که دوستمون در پست بالا گذاشته رو دیدم ولی همچین صحنه ای ندیدم!
میشه بگین دقیقا کجا و در چه دقیقه ای بود؟!
لینک مستقیم دانلود :
43MB HD 720p
Expired !
یه چند صفحه قبل داشتم میخوندم اون خبر رو مسعودی درست گفت یه DONT داشته من ندیدم کل متن برعکش شده .ممنون
+
عزیزم من نمیتونم کلا درکت کنم ! داشتم صفحات قبو هم میخوندم کلا نظرت اینقدر نسبت به بازی منفیه چرا اخبارشو دنبال میکنی ؟ خودتو چرا اذیت میکنی ؟نقل قول:
چند نکته در مورد تریلر E3 2012
معلومه این چند ساله پیگیر بازی و نمایش هاش در اکسپو های مختلف نبودی . تریلر های E3 فیفا هر سال معرفی بخش های اضافه شده به بازی هست ، امسال هم این تاکتیک های جدید ضربه کاشته و دیوار دفاعی اضافه شده ، حالا مشکلش چیه تو تریلر این صحنه ها رو نشون بده ؟؟
برادر اون صحنه به قول شما درگیری و MMA هم قابلیت جدید بازی هستش که بازیکنی که سرعتش کافیه میتونه در حینی که تحت فشاره یدفعه خودشو از دفاع بکنه و فرار کنه (به حرکت اباته در حین اون درگیری های خشن و مشت و لگد ها دقت کن !!![)( چیزی که در فیفا های قبلی نبود و تازه اضافه شده )
نوع جدید دریبل ، و مهم تر از همه هم قابلیت جدید بازی که از استریت وام گرفته ( first touch control ) که میشه توپو در همون ضربه اول از زمین بلند کرد و موقعیت رو برای فرار یا شوت زدن مهیا کرد و...
حالا من هر چی فکر میکنم نمی فهمم کجای این تریلر بد بوده ( البته تریلر اول سر کنفرانس مایکرو که قابلیت های کینکت بازی بود قطعا افتضاح بود اما تریلر جدید عالی هستش .)
من از الان نگرانِ career mode هستم که تا یک سال اجازه نمیده طرفه بازی دیگه ای بری!
با احترام،نقل قول:
عزیزم من نمیتونم کلا درکت کنم ! داشتم صفحات قبو هم میخوندم کلا نظرت اینقدر نسبت به بازی منفیه چرا اخبارشو دنبال میکنی ؟ خودتو چرا اذیت میکنی ؟
معلومه این چند ساله پیگیر بازی و نمایش هاش در اکسپو های مختلف نبودی . تریلر های E3 فیفا هر سال معرفی بخش های اضافه شده به بازی هست ، امسال هم این تاکتیک های جدید ضربه کاشته و دیوار دفاعی اضافه شده ، حالا مشکلش چیه تو تریلر این صحنه ها رو نشون بده ؟؟
برادر اون صحنه به قول شما درگیری و MMA هم قابلیت جدید بازی هستش که بازیکنی که سرعتش کافیه میتونه در حینی که تحت فشاره یدفعه خودشو از دفاع بکنه و فرار کنه (به حرکت اباته در حین اون درگیری های خشن و مشت و لگد ها دقت کن !!![)( چیزی که در فیفا های قبلی نبود و تازه اضافه شده )
نوع جدید دریبل ، و مهم تر از همه هم قابلیت جدید بازی که از استریت وام گرفته ( first touch control ) که میشه توپو در همون ضربه اول از زمین بلند کرد و موقعیت رو برای فرار یا شوت زدن مهیا کرد و...
حالا من هر چی فکر میکنم نمی فهمم کجای این تریلر بد بوده ( البته تریلر اول سر کنفرانس مایکرو که قابلیت های کینکت بازی بود قطعا افتضاح بود اما تریلر جدید عالی هستش .)
شما هم اگر توان درک حرف های من رو ندارید، بهتره از نقد کردن حرف های من بپرهیزید.
----------------------------------------------------------------------------------------
خب بالاخره fifasoccerblog ، پیش نمایش هاش رو بر روی سایتش قرار داد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشبختانه هر دو پیش نمایش مثبت اند و قابلیت های جدید فیفا ، تاثیرات زیادی در بازی گذاشتند.
دوستان من هم این تریلر رو دیدم.
اول از همه بگم که زیاد ذوق زده نشدم...شایدم به خاطر اینکه کلا فیفا توقع های ما رو برده بالا...
اولین چیزی که تو ذوق میزد،قیافه ی لیونل مسیه که بیشتر شبیه یه مرد 30 35 سالس تا یه پسر 25 ساله و زیاد خوب طراحی نشده(ولی خب من کلا فیس و اینا برام مهم نیست و گیم پلی برام مهمه)
ضمنا همچنان بارون همون سبکیه و طراحیش ضعیفه،من نمیدونم چرا دوید روتر و دوستاش فکر میکنن بارون مثل برف گوله گوله میاد تا زیز و پیوسته،فقط امیدوارم حرکت توپ رو بارون رو درست کنن و تو بارون هم توپ بتونه راه بره.دوید جان فکر میکنن همه ی ورزشگاه های دنیا عین ورزشگاه ثامن الائمه مشهده ! که یه کوچولو بارون بزنه توپ دیگه راه نمیره ! جالبته که آقا دوید به این دقت نمیکنه که تو ورزشگاه های مدرنی مثل کمپ نو و سانتیاگو برنابئو ، با سیستم حرارتی ای که زیر زمین پیش بینی شده،سیل هم بیاد باز توپ درست حرکت میکنه !
من جای تیم فیفا بودم،چای اضافه کردن آپشن ها و انیمیشن های جدید ( که البته خیلی هم خوبه و اگه نباشه،بازی دیگه با نسخه ی قبلش فرقی نمیکنه) ، فوکوس میکردم رو برداشت ایراد های بازی قبلیم. ایراد هایی که گاهی آدمو زجر میده...اون ایراد ها رو هم تو پست های قبلیم اشاره کردم...
به هر حال تو دوره حاضر فیفا واقعا گوی سبقتو از حریفش دزدیده و ما همچنان فیفا رو دوست داریم...به شرطی که گیم پلی از اینی که هست باز هم بهتر بشه...باز هم بهتر بشه...باز هم بهتر بشه....
چند مورد موارد جدیدی که EA روی اون ها مانور کمتری داده ولی اینجوری که در پیش نمایش ها عنوان شده تاثیر قابل توجهی در روند بازی دارند :
در بخش دفاع خصوصا بعد از اضافه شدن Attacking AI و امکانات جدیدی که در بخش حمله اضافه شده , نگرانی هایی برای تیم مدافع وجود داشت اما این باعث عدم بالانس نخواهد شد چرا که امکانات تیم مدافع هم اضافه شده از جمله :
یکی از مشکلات فیفا 12 برای تیم مدافع این بود که در بسیاری مواقع پاس های تیم مهاجم از فاصله ی کمی از مدافعین رد میشد ولی مدافعین تلاشی برای قطع مسیر پاس نداشتند , اما حالا بازیکنان به طور مداوم و فعال و با شعاع توپ زنی بیشتر از قبل مسیر پاس ها را قطع می کنند که این می تونه منجر به تصاحب توپ یا صرفا ایجاد مزاحمت برای تیم حمله کننده بشه و اینجوری که عنوان شده این تغییر بسیار چشمگیر خواهد بود!
از موارد مهم دیگه اضافه شده در بخش دفاع میشه به Lateral Contain اشاره کرد , در فیفا 12 شاهد Contain بودیم به این صورت که مدافع , بازیکن صاحب توپ را از فاصله ای چند متری زیر نظر می گرفت ( اقدامی بسیار محافظ کارانه. ) اما با تغییراتی که در این نسخه اعمال شده آزادی عمل در حین Contain بیشتر شده , می تونید کمی بیشتر از قبل به بازیکن صاحب توپ نزدیک بشید ( البته باز هم فاصله ای معادل با یک تکل وجود خواهد داشت ) , سرعت عکس العمل بازیکنان در حین Contain بیشتر شده که این خودش می تونه باعث بهبود در دفاع بشه ( مثل شرایط 2 به 1 در دفاع که به شما این امکان را میده که در عین حال که بازیکن صاحب توپ را تحت کنترل دارید مسیر پاس احتمالی بازیکن صاحب توپ را هم زیر نظر داشته باشید ) و یا این آزادی عمل بیشتر موجب بشه که در صورت اشتباه مدافع , بازیکن صاحب توپ به خاطر این تغییرات راحت تر از قبل مدافع پیش روی خودش را جا بگذاره.
یکی از موارد قابل توجه دیگه امکان پیوستگی بیشتر در روند بازی هست که این با انیمیشن های جدیدی در ضربات شروع مجدد و پرتاب های اوت ممکن شده:
در فیفا 12 شاهد این بودیم که وقتی توپ به اوت می رفت در صورتی در قاصله مشخصی از بازیکن بود , بازیکن توپ را از زمین بلند می کرد و اقدام به پرتاب می کرد اما حالا این امکان یک رده بالاتر رفته و در صورتی که فاصله ی توپ با بازیکن زیاد باشه , بازیکنان دیگه توپ را به بازیکن پرتاب کننده می رسونند تا پرتاب بلافاصله انجام بشه.
علاوه بر اون در ضربات شروع مجدد وسط زمین هم در صورتی که فاصله توپ با محل خطا قابل توجه باشه , بازیکنان هم تیمی با ضربه ای توپ را برای بازیکن زننده ی توپ ارسال می کتند تا شروع مجدد بلافاصله شکل بگیره.
سلام ...
دوستان يه خواهش داشتم.
اگه ممكن هستش تريلر فيفا رو كه در صفحه ي قبل قرار داده شده بود رو يه جا آپلود كنن. لينك صفحه ي قبل اكسپاير شده.
خيلي ممنون
FIFA 13 E3_First Gameplay Trailerنقل قول:
سلام ...
دوستان يه خواهش داشتم.
اگه ممكن هستش تريلر فيفا رو كه در صفحه ي قبل قرار داده شده بود رو يه جا آپلود كنن. لينك صفحه ي قبل اكسپاير شده.
خيلي ممنون
امیدوارم توی شوت ها و اینکه مدافع حریف هنوز شوت رو نزدی دستتو میخونه و با یه تکل بلوکه ش میکنه هم یه تجدید نظری بکنن.واقعا این موضوع توی فیفا 12 اعصاب آدمو داغون میکرد.هر چی شوت میزدی با یه پرش یا یه تکل بلوکه ش میکردن
تریلر رو هم دیدم و از تغییراتی که قراره توش بدن خوشحالم.بخصوص این نبردهای تن به تن که مهاجم هر طور که بود خودشو از دفاع میکند.
بازم فیفا رو گرافیک بازیکنا زیاد کار نکرده :41:
آیا فیفا 13، آخرین فیفای این نسل خواهد بود؟
امیدوارم.
من خودم منتظر بودم تو E3 2012 کنسول های نسل بعد حداقل از سوی مایکروسافت معرفی بشن ولی نشد.نقل قول:
یه خبری هم خوندم که یکی از عوامل مایروسافت گفته بود تا دوسال دیگه خبری نیست.
حالا بالفرض که هم سونی هم مایکروسافت 2013 معرفی کنن و فیفای نسل بعد 14 باشه مگه دیگه فیفا واسه نسل فعلی عرضه نمیشه؟
پ.ن : همین الانش هم هنوز واسه PS2 داره فیفا میاد:20:
احتمالش کمه فیفا 14 نسل بعدی باشهنقل قول:
آیا فیفا 13، آخرین فیفای این نسل خواهد بود؟
امیدوارم.
اینطور که بوش میاد 2013 ته دیگ این نسل باید باشه و حتی شاید بشه 2014 هم بکشه
ولی فک نکنم نسخه اولی که به عنوان نسل بعد بیاد چیزی بیشتر از ویژگی های گرافیکی داشته باشه یعنی گرافیک میشه بارز ترین پیشرفت بازی
و باید یکی دو نسخه صبر کرد تا خودشون رو جا بندازن
وقتی از دیوید روتر پرسیده بودن که اگه فیفای نسل بعد رو بخواین بسازین همین بازی رو ارتقا میدین یا از نو میسازین دیوید روتر درجواب گفت به طور کامل همه چیز ازنوع ساخته میشه از موتور گرافیکی و هوش مصنوعی و....... و همینطور گفت این فیفا به طور کامل دور ریخته میشه و همه چیز رو با توجه به سخت افزار نسل آینده پایه ریزی میکنیم . این مصاحبه فکر کنم سال 2009 یا 2010 بود که خونده بودم .
فیفا ۱۳ چه چیزهایی می تونه از یورو ۲۰۱۲ یاد بگیره؟
بخش اول
- بلندگوی ورزشگاه ، اسامی بازیکن های گلزن رو با هیجان بالا اعلام می کنه.
- ابتدای بازی ، در کنار اسم بازیکن ، از ویدیوی جذابی استفاده می شه.
- میزبان بودن و در اختیار داشتن بیشترین تماشاگر، مشهوده، موثره و به چشم میاد.
- تیم ها ، سبک بازی متفاوتی دارند. متفاوت دفاع می کنند. متفاوت حمله می کنند. تیم ها شخصیت متفاوتی دارند.
- تیم ها نسبت به بازی های قبلی خودشون متفاوت بازی می کنند. با توجه به حریف ، شرایط جدول و ...
- تیم ها در 90 دقیقه ، به شیوه های مختلفی بازی می کنند. با توجه به نتیجه و شرایط جدول و ...
- تیم برنده تمایل به وقت کشی داره.
- ستاره ها معمولا در بازی تاثیر زیادی دارند.
- زمین چمن، سبز پر رنگه، نه سبز مایل به زرد!
- بعضی وقت ها ،بازیکن ها خیلی عصبی می شند. این باعث می شه شاهد بازی خشن تری باشیم.
شما چی فکر می کنید؟
این دیگه فیفا 13 نیست ..میشه Super Fifa یا Fifa Dreamنقل قول:
البته اینا مختص یورو نیست و به نظر شخصی (بدون کارشناسی)اون موارد قرمز را فکر کنم خودشون بدونند اما کار شاقی هست براشون یا شایدم سینگل پلیر براشون زیاد اهمیت نداره
شهادت می دم این یه مورد در فیفا 12 بودنقل قول:
تیم برنده تمایل به وقت کشی داره
یه اعتراض خیلی بزرگ نسبت به فیفا دارم اگه کسی میتونه به گوش فیفاEA Sport برسونه اینو بگه برا اینکه راه هایی هست که گیمر ها همیشه باهاشون ارتباط برقران میکنن که من بلد نیستم چطور،اما میدونم که میشه کسی اگه بلد هست چطوری میشه ارتباط برقرار کرد به ماهم بگه بدونیم ممنون میشم.
چیزهایی که من میگم مربوط به xbox بوده که من بازی کردم داخل کامپیوتر اینجوری نبود بازی گذشته ها
1-اولین چیز و مهمترین چیز اینه که داخل فیفا 10 بازیکن ها خیلی تفاوت های زیادی داخل بازی باهم داشتن(البته فقط داخل ایکس باکس و ps3) که گمون کنم به خاطر اخراج تمامی کارکنانش توی سال 2010شرکت EA Sport سبک بازی فوتبالش کمی تغییر کرد و بازی بسکتبال هم دیگه نساخت.
برای مثال یادمه یک بازیکن ضعیف توپ با فاصله از پاهاش حرکت میکرد و نمیتونست توپ رو راحت کنترل کنه مثل دفاع ها و دروازبان ولی یک بازیکن با کنترل قویتر توپو نزدیک پاهاش نگه میداشت مثل رونالدو و مسی.ball control
1-دومیش این بود.یادم میاد شدت وزش باد-باران- هوای گرم و حتی هوای سرد روی بازی همیشه تأثیر میذاشت. بین دو نیمه جابجایی سایه رو بر اثر چرخش زمین میشداحساس کرد.بازیکن ها احساسات داشتن پنالتی حساس رو اگه خراب میکردن گریشون میگرفت.
3-چرا دوربین بازی اینقدر بی روح شده؟یادمه گذشته ها داخل xbox دوربین میلرزید هنگام خوشحالی بازیکن ها اسکوربورد زمین پیدا بود چرا دیگه خبری از اون صحنه های دیدنی نیست؟چرا دیگه چمن های زمین کنده نمیشه یا چرا بازیکن ها هنگام خستگی باز هم میتونن بدوند؟
خلاصه به نظرم خیلی افت داشته فیفا نسبت به گذشته اونم به خاطر اخراج کارکنانش
میخوام این فیفا اولین تجربه ی من از بازی فوتبال فیفا باشه وجدانا از pes خسته شدم.:19:
تاریخ انتشارش به ایران میشه کی؟؟
توی این چند ساله نکته ایی که همه بهش ایمان دارن اینه که سری فیفا از سال 2008 به این ور پیشرفت داشته و هر نسخه جدید پیشرفتهای زیادی نسبت به نسخه قبلی داشته و همینه که این سرینقل قول:
همیشه چند قدم جلوتر از رقیبش بوده با این حال من حرفتوقبول ندارم اون چیزایی که گفتی دوربین میلرزه و اینا من که یادم نمیاد در مورد تفاوت بین حرکت مدافعین و مهاجمین با تکنیک که دیگه اصلا
قابل قبول نیست چون شما همین الان با مرت ساکر مدافع آرسنال یکم حرکت کن بعد اونو با حرکت اینیستا مقایسه کن زمین تا آسمون فرق داره.منظورم سرعت بازیکن نیست.همون حفظ توپ و اون چیزیکه
منظورتون هست رو میگم.
اصلا به بزگترین ضعف فیفا که اونم توجه به جزئیات هست اشاره ای نشد!!!
منظورم از جزئیات!!!مقایسه کنید Replay های بازی Fifa و Pes رو ؟؟ با اینکه من خودم از طرفداران سرسخت فیفا هستم ولی تو این یه قسمت خیلی حسودیم میشه به PES !!! حرکات آهسته واقعا عذاب اور هستند!!!خیلی وقتا موقعیت های خیلی حساس اصلا به تصویر کشیده نمیشه!!وقتی هم کشیده میشه خیلی حال به هم زن و آماتور گونه هستش!! !! یا یه وقتایی یه توپ هایی که اصلا خطرناک هم نبوده از 6 کیلومتری دروازه که رد میشه 5 بار نشون میده!!!این یعنی چی؟؟ولی در PES حتی خوشحالی پس از گل بازیکنان هم به زیبایی در Replay ها گنجونده میشه و خیلی زیبا ادم از حرکات حساس بازی؛از گل زده و خورده لذت میبره!!!
یا ایراد های گرافیکی که واقعا از ایراد های وحشتناک بازی به حساب میاد!!!چهره ها!!استادیوم!!همه و همه به نظرم نسبت به رغیب خودش یه سر و گردن پایینه!!!
درسته تو هنگام بازی فیزیک بازیکنان خیلی بهتر از PES کار شده تو فیفا!!خیلی هم بهتر کار شده!!!ولی قبل از بازی!!!وقتی که داره از بازیکن ها انیمیشن نشون میده!!!انگاری بازیکن ها عصا قورت دادن!!واقعا اینم از ایراد های تو ذوغ زننده ی فیفا هست!!!
تو فیفا 12 اونقدر سازندگان توجه خودشون رو گذاشته بودن روی Tactical Defense که کلی ایراد ناجور توش باقی موند...بماند چقدر نکات ریز اون وسط بهش توجهی نشد!!امیدوارم در این نسخه این چنین نشه!!!
عزیز دلم من مال کامپیوتر رو نمیگمنقل قول:
فیفا 10 کامپیوترش زمین تا آسمون فرق داشت با مال ایکس باکس
شایدم من اشتباه میکنم ولی بگو اینم اشتباه میگم؟
قطع و وصل شدن بارون یا بارش بارون وسط بازی
این که رو کامپیوتر هم همگی دیدن:19:
تازه خوشحالی بازیکن ها چرا اینقدر تکراری شده؟چرا توی شماره 10 اینجور نبود؟حالا ایکس باکسشم نخوام بگم کامپیوترش رو برو ببین خوشحالی ها خیلی فرق دارن تو فیفا 11 و 12 همیشه یه جر خوشحالی من میبینم بعضی اوقاتم حواسش نیست خوشحالی ها یه جور دیگه میشه : دی
ااااااا؟؟؟جدا؟؟؟خبر نداشتم؟؟؟چراااا اینطور شد؟؟؟حالا چرا همه رو اخراج کرد؟؟نقل قول:
خلاصه به نظرم خیلی افت داشته فیفا نسبت به گذشته اونم به خاطر اخراج کارکنانش
من داخل اخبار بازی ها داخل همین سایت این رو خوندم گمان کنم به خاطر مسائل شخصی بودهنقل قول:
ولی چیزی که به فیفا 10 افزوده شده بود که داخل فیفاهای دیگر نیست( دارم میگم فقط xbox و ps3) شرایط جوی زمین بود.مثلا تیم های آفریقایی مقاومت بالایی داخل هوای گرم داشتن که تیم های اروپایی نداشتن.
به جان عزیزم دارم راست میگم چرا باور نمیکنید؟
ناظر بازی ها شما که خدتون بازی کردید رو ایکس باکس شما بیاین بگین
این متنی که من میگم نشون میده یکی از استدیوهاش رو ea نابود کرده و 200 نفر هم به ea ln و جاهای دیگه منتقل کرده
منبع:[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یک قسمت از متن ،کاملش رو توی لینک بخونین:
EA خبر بسته شدن استدیوی Pandemic را اعلام کرد. این شرکت در برنامه ای قصد دارد تا 1500 نفر از کارکنان خود را اخراج کند که 200 نفر از این تعداد مربوط به استدیوی Pandemic می شود.