سلام
من برای اسکن کتاب و جزوه و روزنامه و مجله اسکنر میخوام (اسکن سیاه و سفید)
چه مدلی را پیشنهاد میکنید؟
قیمتاش چقدره؟
میشه یک نمونه اسکن از متن یک کتاب و روزنامه بگذاری؟
Printable View
سلام
من برای اسکن کتاب و جزوه و روزنامه و مجله اسکنر میخوام (اسکن سیاه و سفید)
چه مدلی را پیشنهاد میکنید؟
قیمتاش چقدره؟
میشه یک نمونه اسکن از متن یک کتاب و روزنامه بگذاری؟
دیگه اسکنر سیاه سفید گیر نمی آد. باید رنگی بخری
رنگی ارزون هم هست.
البته من یه اسکنر رنگی داری می فروشم درایورش رو برای XP دارم ولی برای 7 ندارم شاید هم گیر نیاد نمی دونم.
نقل قول:
سلام
وقت بخیر
برا اسکن روز نامه که با اسکنرای معمولی نمیشه
چون سایزش بزرگ تر از صفحه پرینتره
اسکنر دستی میتونه چیز مناسبی باشه براتون
هم رنگی اسکن میکنه هم سیاه و سفید (300 تا 600 DPI) با قابلیت تشخیص رنگ طلایی و نقره ای
سیاه سفید با کیفیت معمولی خیلی سریع و خوب در 3 ثانیه
240 تومن با ارسال رایگان به تمام ایران هم داره
چشم در اولین فرصت میزارم
سرعت نتم پایینه
شاد و پیروز باشید
نقل قول:
در ادامه ی پرسشون این نکته ها رو باید اضافه کنم که
تا اونجایی که میدونم زمان مورد نیاز برای اسکن 900 دی پی آی 13 ثانیه هست
و این زمان زیادیه برا اسکن
کسی هم که اسکن 900 دی پی آی بخاد خوب میده با دستگهای اسکن بزرگ صنعتی موجود در چاپ خونه ها (متری پول میگیرند) و 1200 دی پی آی اسکن میکنه
اصل کار اسکنر جیبی به سرعت عمل و قابلیت اسکن در حد معقول هست
همین 600 دی پی آی ها اگه که دست لرزش یا یا حرکت غیر صاف داشته باشه اسکنش تغییر حالت میده و صاف در نمیاد
اونوقت فکر کنید برا 1 کاغذ کوچیک آ4 13 ثانیه وقت بزاری و دستت هم صاف و بدون لرزش و یک نواخت حرکت کنه ..... بعد از چند صفحه مچ آدم از کار میوفته
البته این نظر شخصی منه
دوستایی که اسکنر دستی 900 دی پی آی دارن نمونه اسکن هاشونو بزارن و توضیحای بیشتری بدن ممنون میشیم
شاد و سلامت باشید
سلام دوستان
کدام مارک این اسکنر ها بهتره؟ مثلا Scanzee خوبه یا Skypix یا اصلا فرقی دارن؟
قیمت این scanzee 010 کسی تو بازار پایتخت داره؟
نقل قول:
سلام
یه ایمیل بهم بزن تا عکسا رو بفرستم
ببخشید دیر شد
scanner.2013@gmail.com
قابل نداره 240 با ارسال رایگان
+نرم افزار OCr . دستمال برا تمیز کردن قسمت شیشه ای
بازم شرمنده بابت تاخیر
سلام
ایمیل فرستادم خدمتتان
سلام
مبحث خیلی خوبیه من بشدت دنبال یه اسکنر قابل حمل میگردم اما بین نامها و ... گیر کردم
1-دوستانی که دارن میشه بگید کدومش بهتر عمل میکنه و مطمئن تره؟
2-و حداکثر اندازه ای که میتونه اسکن کنه چقدره؟ قطع روزنامه رو هم میتونه یا خیر؟ برای اسکن کاغذ های بزرگتر از آ4 چه راه حلی هست؟ (بجز اسکن مجدد از جهت باقیمانده)
و اینکه دوسان مقایسه ای بین این و اون نرم افزاری که روی موبایل هست انجام دادن؟ اصلا با هم قابل قیاس هستند؟
یاعلی
سلامنقل قول:
1- چون من فقط یک مدل رو دارم و با بقیه مدل ها هم کار نکردم نمیتونم نظر درستی بدم.
2- حداکثر اندازه اسکن هم عرض 22 و طول 185 سانت (برای اسکنر من). برای اسکن A3 همین دستگاه های کپی بزرگ که اکثر مغازها دارن اسکن انجام میدن. برای سایز های بزگتر هم مراکز کپی که دستگاه های بزرگ که مثل پلاتر هست دارن انجام میدن که عرض 1 تا 1.5 متر و طول هم فکر کنم محدودیت خاصی نداره. اگر هم باز سایز بزرگتر لازم دارید که من دستگاه هاشو ندیدم ولی فکر کنم وجود داشته باشه.
و راه دیگه هم برای اسکن سایز های بزرگ همین اسکنر های دستی هست که باید تیکه تیکه اسکن کنید و بعد با نرم افزار اونهارو به هم بچسبونید.
اون نرم افزاری که روی موبایل ها هست کارش همینه که تیکه های عکسی که شما میگیرید رو به هم بچسبونه ولی چون عکس ها با دوربین موبایل گرفته میشه کیفیتش چندان مناسب نیست .
موفق باشید
سلامنقل قول:
این وبلاگه منه نگاش کن اگه سوال داشتی در خدمتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علی یارت
اسکنر دستی پرتابل داریم که در اندازه A3 هم اسکن کنه؟
اینجور اسکنرها باطریشان شارژیه؟
سکنر پرتابل داریم که باطری خور نباشه و بشه مستقیم به برق وصل کرد؟ (آخه دوستی میگفت که 40 صفحه که اسکن کنی باطریش تمام میشه من میخواهم در هر بار اسکن بیش از 100 صفحه بدون شارژ مجدد اسکن کنم )
اسکنر دستی پرتابل کدام مارک و مدل را توصیه میکنید؟ (زیر 300 تومان؟)
سلام
خیر عرض آ4 و طول بیش از یک متر. باید دو مرحله اسکن کنید و بچسبونید به هم با نرم افزار
بله با یواسبی داریم اما از 300 تومن گرون تره با حافظه داخلی
با باطری شارژی و معمولی کار میکنه شارژی عمرش بیشتره و معمولی 200 صفحه حدودا بستگی به کیفیت باطری و رزولوشن اسکن
میشه این اسکنرا رو با برق استفاده کرد روش داره
اگه سوالی بود این روزا نمیرسم به بیام نت اگه سوال داشتین به شماره داخل وبلاگ زنگ بزنید. ارسال رایگان هست...
سال نو مبارک
شاد باشید
سلام دوستان
من می خوام برای اسکن کردن 200 هزار قطعه فلش کارت که با خودکار نوشته شده از اسکنر دستی استفاده کنم .خیلی تمایل دارم که سریع و با کیفیت اسکن بشه و بدون اینکه عملیات خاصی برای ویرایش و دیدن عکس لازم باشه بتونم
سریع اون فایلو باز کنم و بخونم. از نظر سرعت اسکن و کیفیت تصویر فکر کنم مدل خوبی رو انتخاب کردم چون سیاه و سفیدو ظرف 0/6 ثانیه اسکن میکنه و می تونه تا 1200 dpi هم اسکن کنه . مدل Avision MiWand 2 Pro WiFi Scanner
ولی مثل اینکه ( که مطمئن نیستم ...) وقتی عکس گرفته میشه برای دیدنش باید از امکان zoom in استفاده بشه و مرتب هم باید تکرار بشه تا بشه تصویرو دید که اینکار بشدت به سرعت مرور فلش ها لطمه وارد میکنه.نظر شما چیه ؟
آیا این مسئله اجتناب ناپذیره ؟ یا اینکه موقع اسکن کردن میشه این مسئله رو کنترل کرد ؟
جواب سوالمو خودم پیدا کردم. کافیه فقط یه بار برنامه acdsee رو zoom lock کنم مسئله حله.نقل قول:
سلامنقل قول:
من هم قصد خرید این اسکنر رو برای اسکن کتاب و مجله و ... دارم.
می خواستم بدونم آیا به درد کتاب های بالای 300 ، 400 صفحه میخوره که کامل باز نمیشن؟
می تونم ازتون خواهش کنم واسه این مورد یه تستی ازش بگیرید؟ خصوصاً وقتی صفحات ابتدایی و یا انتهایی اسکن میشه کار باهاش راحت هست یا نه؟
راستی برای اسکن فیش هاتون نمیتونین از فیدرش استفاده کنین؟ قابلیت برش خودکار تصاویر رو نداره؟
چند هفته دیگه این مسئله رو تست میکنمنقل قول:
چون روزی 4000 فلش کارتو باهاش اسکن کردم یکی از دکمه هاش خراب شده قرار شده وقتی اومدم تهران ببرم شرکتشون درستش کنند الان برای یه ماموریت چند هفته ائی شهرستان هستم
فیدر داره وبخوبی کار میکنه ولی برای منکه می خوام روزی 3000 تا فلش کارتو باهاش اسکن کنم کار وقت گیری هست
سلام
من یه دستگاه Avision MiWand 2 Pro WiFi Scanner خریدم همین امروز رسید دستم ولی بلد نیستم با پایش کار کنم نمی دونم چجوری کاغذ میکشه :n03:
اگه کسی میدونه یه توضیح کلی راجب پایه بده که کلا به جز کاغذ کشی کاراییش چیه :n13:
یه سوال دیگه اینکه چجوری میشه به گوشی یا تبلت اندرویدی وصلش کرد بدون کابل :n06:
اگه تهران هستی برو شرکتی که گارانتی کرده بهت آموزش میدن. قبلا باهاشون هماهنگ کن.نقل قول:
نقل قول:
راهنماش رو خوندم نوشته بود اسکنر رو داخل داکش قرار میدید و روشنش کرده و حالت مدنظرتون واسه اسکن رو انتخاب میکنید.
بعد فقط لازمه کاغذ رو روبه بالا داخل فیدرش کنید تا اسکن به صورت اتومات شروع بشه.
راستی تا دستگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز تعمیر بشه از شما هم میتونم درخواست کنم واسه اسکن کتاب های حجیم تر که کامل باز نمیشن تست بگیرید ببینید کار باهاش راحته یا نه این که با دو دست که فقط یکیش برای گرفتن کتاب می مونه کار دشواریه! :14:
اسکنش بدون اعوجاج و صاف و صوف درمیاد؟
واسه اتصال به گوشی یا تبلت اندرویدی هم نوشته بود:نقل قول:
توی گوشیتون به تنظیمات WiFi رفته و Network ID به نام Avision XXXX رو انتخاب کنید. نیازی هم به پسورد نیست.
بعدش داخل مرورگر دستگاهتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . i رو وارد کنین تا وارد Avision PhotoView بشین.
سلام. من هم می خوام یه مدل از همین اسکنر رو بخرم. رشته من هنره و می خوام تصاویر کتاب ها رو برای کلاس و مقاله، اسکن کنم. اگه امکانش هست، نمونه تصاویر اسکن شده رو با رزولوشن مختلف بذارید. خیلی خیلی متشکرم.
نقل قول:سلام. من هم می خوام یه مدل از همین اسکنر رو بخرم. رشته من هنره و می خوام تصاویر کتاب ها رو برای کلاس و مقاله، اسکن کنم. اگه امکانش هست، نمونه تصاویر اسکن شده رو با رزولوشن مختلف بذارید. خیلی خیلی متشکرم.
برا این اسکنرا که کاغذ رد میکنه باید کتاب و ورق ورق کنیدنقل قول:
فکر می کنم این مدل هر دو حالت رو داره. هم می شه روی صفحه کشیدش و هم میشه اون رو روی بخش ثابت (فک کنم بهش می گن فیدر) گذاشت و از ورودیش برگه رد کرد.نقل قول:
این اسکنر ها کی وارد بازار ایران و جهان شده؟
من 4 ماهی هست که خریدم و ... و دارم دیوونه میشم برای اینکه چرا زودتر متوجه نشدم اسکتر دستی هم وجود داره...
کلا اسکنر از اولش هم دستی بود و هم فلت شاید مثلا 20 سال پیش البته برای چی داری دیونه می شی رو نمی فهمم. با موبایلت هم اگر نرم افزار اسکنر رو نصب کنی همین کار رو می کنه. گفتم نگی نگفتی. :n06:
برای اینکه چند سال پیش برای یه امتحان مهمی 260 هزار فلش کارت نوشتم ولی به دلیل مشکلات زیاد... نتونستم ازشون استفاده کنم و همینطور مونده بود و همش تو رویام فکر می کردم اگه اینا بطور اسکن شده روی هاردم بود چقدر خوب بود و من الان تو اون امتحان قبول شده بودم ... تا اینکه بظور اتفاقی 4 ماه پیش فهمیدم اسکنر دستی وجود داره و خیلی سریع و با کیفیت بالا میشه اسکن کرد...الان مشغول اسکن اونا هستم و تا یک هفته دیگه تموم میشه... گاهی به 6000 اسکن در روز هم میرسه...نقل قول:
نشنیده بودم با موبایل میشه اسکن کرد؟ یه فیلمی چیزی ازش وجود داره ؟ سریع و با کیفیت هست ؟
نرم افزاری مثل CamScanner روی موبایل یا نر م افزارهای دیگه هست خیلی عالی عکس می گیری و با یه سری تغییراتی که انجام می دی خیلی راحت فایل اسکن شده تحویل می ده.
نقل قول:
مدل اسکنری که استفاده میکنی چیه؟ آخه 6000 اسکن در روز خیلی رقم بالایی هست!
میشه از یک صفحه روزنامه یا مجله یک اسکن بگیری و اینجا بگذاری
من 265 هزار فلش کارت 6در 7 سانتی داشتم تو 3 ماه همه رو اسکن کردم که گاهی به 5800 در روز هم میرسید.با دو دستگاه میشد 5800 تا.نقل قول:
مدل ها :
Avision MiWand 2 Pro WiFi Scanner
Avision MiWand 2L Scanner
هم سرعتش بالا هست و هم کیفیت اسکنش.من با کمترین dpi بهترین کیفیت رو دارم... چه برسه که بخوای به 1200 برسونی...کیفیتش عالیه طوری که حواست
نیست می خوای با دست برش داری ! حقیقتش وقت اسکن و گذاشتن نمونه برات رو ندارم...ولی عالیه...
با هر بار شارژ500 اسکن میگیرم که حدود 2 ساعت طول میکشه.خیلی سریع و با کیفیت اسکن میکنه . البته بستگی به dpi و اندازه صفحه و نوع صفحه اون آمار فرق میکنه.باید بعد از هر بار که تعدادی برگه رو اسکن میکنید حتما با دستمالی که در اختیار دارین گرد گیری کنید و همینطور calibration هم برای هر سری استفاده مجدد لازمه تا کیفیت عکساتون بالا باقی بمونه. برای اینکه به دکمه enter فشار کمتری وارد بشه بهتره از انگشت وسط برای اینکار استفاده کن زود عادت میکنی. هنوز نمی تونم باور کنم اسکن 260 هزار فلش کارت من روی هاردم هست.یه اشکالش اینه که شارژش زود تموم میشه... که به همین دلیل من مجبور شدم یه دستگاه دیگه بگیرم تا کارم زود انجام بشه و معطل شارژ باطریش نشم.
من می خوام برای کارم بگیرم. مدرس هنر هستم و برای تهیه آرشیو از کتاب ها که خیلی سنگین هستن و نقل و انتقالشون مشکله، نیاز دارم تصاویرشون رو اسکنم کن. شما کدوم مدل رو پیشنهاد می کنی؟
یه سوال دیگه. وقتی من اسکن یه صفحه رو تموم می کنم، بلافاصله با وای فایل به کامپیوتر منتقل می شه یا باید خودم دونه دونه منتقلشون کنم؟
از راهنماییت ممنونم.
از دو مدلی که من خریدم یکیش وای فای داره ولی هنوز ازش استفاده نکردم ... فقط یه بار یکی برام امتحان کرد , بعد از اسکن یه مورد کهانجام شد با وای فای فرستادنقل قول:
به گوشیش...ولی بعد از اون دیگه وقت نشد ازش استفاده کنم و اصلا پشیمون شدم که چرا پول اضافه دادم برای دستگاهی که وای فای داره و برای من استفاده ائی نداره... یا حد اقل اینکه فعلا اینطور هست...یا شایدم استفاده های خوب زیادی داره من ازش بی خبر هستم...
ولی من بعد از 2 ساعت که شارژ باطری تموم میشه و حدود 500 اسکن هست... که گاهی به 850 هم میرسه... با کابل خیلی راحت و ظرف چند ثانیه میریزم روی هارد...
برای اسکن کتابها من تجربه کافی ندارم...ولی فکر میکنم اگه نخوای کتابارو ورق ورق کنی... اسکنش سخت باشه و یا شاید اون تصویری که می خوای بهت نده...
من فکر میکنم اینا مناسب اسکن اوراق جدا شده هستند.به همین دلیل من می خوام بعضی از کتابامو کاملا ورق ورق کتم تا بشه راحت اسکنش کرد...
سلام من قصد خریدAvision mywand 2 pro wifi دارم چنتا سوال دارم از اونایی که دارن اول اینکه حداکثر تا چه طولی میتونه کاغذ رو اسکن کنه بعد اینکه برای کتابایی که باز نمیشن چه قدر از لبه فاصله میگیره تو اسکن و اینکه اطراف کاغذ رو خودش کراپ میکنه؟سوال دیگم اینه که اسکن با این دستگاهها چقدر دقت میخواد میشه با سرعت بالا این کارو کرد یا نه ؟ کیفیت ساخت این مارک در چه حده؟ بعد اینکه چنتا نمونه اسکن شده کتاب و پوستر و اسکناس اگه امکان داره برام بفرستید یا همینجا بزارید
من باهاش زیاد کتاب اسکن نکردم...ولی اگه بشه کتاب رو کاملا باز کرد مشکلی تو اسکنش نیست ولی اگه کاملا باز نشه به نظرم مشکله.عرض کاغذی که می تونه اسکننقل قول:
کنه 23 سانت هست.کیفیت تصویرش در حد 300 dpi عالیه چه برسه که بخوای در حد 1200 بگیری. ولی خوب مسلما هر چه قدر dpi بالا بره سرعت اسکن کم میشه.
ولی سرعتش با 300 خیلی بالاست. کیفیا تصویرش خیلی بالاست نیازی به نمونه نیست... اونقدر که حواست نیست می خوای با دست برش داری.
اسکن 260 هزار تکه کاغد من با این اسکن ها تموم شد.سه ماه براش وقت گذاشتم روزی بالای 15 ساعت. الان خیلی ناراحتم چون جدیدا متوجه شدم شرکت هائی هستند که فقط تو کار اسکن حرفه ائی هستند و همین کارو می تونستن یه هفته ائی و با یه هزینه معقولی انجام بدن... حتی میان محل کار انجام میدن. اگه اینو می دونستم حاضر بودم تا 3 ملیون هم بدم اینکار ظرف 1 هفته تموم میشد. حیف از اون همه وقت و زحمت....نقل قول:
ممنون از راهنماییات ولی برای من طول اسکن مهمه چون بیشتر استفادم اسکن نقشست میخوام بدونم با این عرض 23 سانت تا چه طولی میشه باهاش اسکن کرد مثلا 1 متر میشه یا نه؟ و اگه میشه یه صفحه از یه کتاب 500 صفحه ای برام اسکن کنید ببینم چجوریه لبه های کتاب میفته تو تصویر یا نهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اولی از یه کتاب 700 صفحه ائی که راحت باز میشه. طول کتاب معمولی
دومی از یه کتاب 2000 صفحه ائی که راحت باز نمیشه. طول کتاب معمولی
سومی از یه کتاب 3000 صفحه ائی که راحت باز نمیشه. طول کتاب در حد کاغذ های a4
اینها رو با dpi 300 گرفتم .
پیشنها من اینه که اگه قصد اسکن کتاب های ورق شده یا کاغذ های زیادی رو داری از دستگاه هائی استفاده کن که خیلی سریع اینکارو انجام میدن .حدود 1 میلیون
. 2.5 هم بتونی خرج کنی یه دستگاه خیلی خیلی بهتر می تونی تهیه کنی.
خیلی ممنون از تصاویر نه اسکن زیادی ندارم کار اصلی که ازش میخوام اسکن نقشست که پشتیبانیش گفت طول بالا اسکن میکنه همین اسکنرو میگیرم. بازم ممنون از راهنمایی ها و کمک همه دوستان