با acronis تونستم فرمت کنم و دوباره هارد رو میتونم باز کنم از راهنمایی هاتون ممنون.نقل قول:
با acronis تونستم فرمت کنم و دوباره هارد رو میتونم باز کنم از راهنمایی هاتون ممنون.نقل قول:
اینکه میگید برای ریکاوری باید در جای دیگر اطلاعات ریکاوری ذخیره بشه یعنی حتمن باید روی یک هارد دیگه ای این کار صورت بگیره؟ یا اینکه میشه این اطلاعات رو در همون هارد ولی پارتیشن دیگه ای ریکاوری کرد؟
معمولن با ترم افزارهای دیگه که من به این صورت عمل میکردم که اطلاعات ریکاوری رو روی همون هارد ولی یک پارتیشن جدا میریختم اما نه روی یک هارد جداگانه و مشکل چندانی نبوده
ممنون میشم جواب بدید
سلام .نقل قول:
ميتونيد اطلاعات را در پارتيشن ديگري ريكاوري و ذخيره كنيد .
من دیشب گذاشتم برنامه testdisk روی هاردم quick search کنه ولی صبح که پاشدم دیدم سیستم ریست شده و هیچ چیزی هم پیدا نشده
ببینید من اون درایوم رو که RAW شده رو میتونم تو قسمت ساختار پارتیشن ها تو برنامه testdisk ببینم ولی نمیدونم با انتخاب کردنش مشکلی پیش میاد یا نه
مشکل من اینجوری اتفاق افتاد که من اون پارتیشن رو زمان نصب ویندوز Extended کردم و بعد دیدم که تبدیل به RAW شده و الان میتونم با برنامه Disk managment و TestDisk ببینمش
عکس زیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تو این عکس باید چی رو انتخاب کنم؟ طبق عکس صفحه اول عمل کنم و گزینه Write رو انتخاب کنم؟ با توجه به اینکه اون درایوم Extended شده
منطقاً که باید Write انتخاب ببشه ولی خب من محتاط شدم انگاری
اینم یه عکس از دیسک منیجمنت
گزينه deeper search رو انتخاب كنيد و پس از اتمام كار write را انتخاب كنيد .نقل قول:
سلام .
من یه هارد اکسترنال 1.5 دارم که NTFS هم بود .
نگاه کردم RAW شده ، و از همین نرم افزار testdisk استفاده کردم . همه چیش درست پیش رفت تا قسمت آخری که Deeper Search رو زدم . بعد از 1 روز سرچ و این صفحه اومد :
بعد مشکل اینه که این پارتیشنی که میگه من ندارم عملا ؟ چون من هاردم حدود 300 گیگ خالی داشت و تک پارتیشن بود . ولی این دو تا پارتیشن پیدا کرده یکی NTFS که میگه 819 گیگه و یکی Fat که 48 گیگ . بعدم نوشته following partition can't be recovered . ولی اصلا من نمیخواستم ریکاوری کنم ، من فقط میخواستم اطلاعاتم رو قابل دسترسی کنم ؟ منظورش از ریکاوری چیه ؟ چون من نمیخوام تو هارد دیگه ای ریکاوری کنم .
اون کار MBR code رو هم انجام دادم (کنارش یه تست دیسک دیگه هم باز کردم)، ولی گفت باید ریبوت کنی ، بخاطر اینکه این صفحه نپره ، ریستارت نکردم .
الان باید اینتر بزنم ؟
ممنون .
سلام .نقل قول:
1. در هر بار يكبار اين برنامه رو اجرا كنيد .
2. continue را انتخاب كنيد (انتخاب ديگري وجود نداره) . با توجه به پيغام following partition can't be recovered اين برنامه نميتونه پارتيشنهاي raw شده را ترميم كنه .
3. اين برنامه براي ريكاوري پارتيشنها هست نه ريكاوري اطلاعات كه در صورت موفق بودن ريكاوري ميتونستيد به اطلاعات ذخيره شده در آن پارتيشن دسترسي داشته باشيد .
4. با توجه به ناموفق بودن عمليات ريكاوري پارتيشن از برنامه easeus data recovery wizard professional جهت دسترسي به اطلاعات ذخيره شده در پارتيشن raw شده و استخراج آن و ذخيره كردن در فضاي جديد (هارد يا پارتيشن ديگر) استفاده كنيد .
ممنون . رسید به قسمت write ، و زدم ، ولی درست نشد و بازم RAW ــه .نقل قول:
اگه جا واسه ریکاوری نداشته باشم تو هارد دیگه ای . راه دیگه ای نیست ؟
بايد حتماً جا براي ذخيره سازي داشته باشيد تا اطلاعات به خوبي ريكاوري بشوند .نقل قول:
برای من بعد از اتمام سرچ عناوینی شبیه به همین عنوان دوستمون اومد و بعد با اینتر زدن وارد این بخش شد
اینجا باید چیو انتخاب کنم؟
در کل این یعنی اینکه پارتیشن برنگشته و باید برم ریکاوری کنم؟
+
با توجه به اینکه من زمان نصب ویندوز اکستندد زو زدم و الان پارتیشن تبدبل به RAW شده باید کدوم گزینه رو تو برنامه easeus data recovery wizard professiona انتخاب کنم؟
گزینه دوم یعنی Completly recovery یا گزینه سوم Partition recovery ؟؟؟؟
گزینه Complete recovery را باید انتخاب کنید . یه آموزش مختصر درباره این نرم افزار در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست انگلیسی هست ولی قابل فهمه .نقل قول:
مرسی
پس اون برنامه testdisk رو بیخیال بشم کلن و ببندمش؟
test disk فکر نمیکنم برای هارد شما جواب بده .نقل قول:
نرم افزار ریکاوری easeus data recovery wizard professional مشکلم رو حل کرد و تا 99% فایلهام برگشت و این خیلی خوبه
ممنون بابت معرفی و کمک
سلام
من با test disk کار کردم و الان در برنامه هایی مانند easeus data recovery wizard professiona و minitool.partition.wizard فرمت درایو رو ntfs نمایش میده ولی در DISKMGMT.MSC فرمت همچنان RAW هستش و باز هم ارور دیسک فرمت میده
الان موندم چکار کنم
آیا ریکاوری کنم با easeus data recovery wizard professiona ریکاوری کردم چندان فایل بدرد بخوری بازگردانده نشد
سلامنقل قول:
من با Test disk انجام دادم و آخرش هم اعلام کرد که رایت شده ولی همچنان فرمت RAW بود
مجدد با MINITOOL از منو هاش گزینه chek file sistem رو انتخاب کردم و گزینه cek &fix detected errors رو انتخاب کردم بعد از پایان عملیات مجدد درایوم به حالت NTFS برگشت . بدون اینکه کمترین تغییری در فایلها ایجاد بشه
سلام
هارد من هم ارور فرمت میده
به خاطر پر شدن بیش از حد
RAW شده
این نرم افزار رودانلود کردم اما
جایی که باید هارد رو انتخاب کنی (عکس دوم) به جای گزینه پروسس و کوایت برای من
سرچ و آپشن و فایل اوپت و کوایت وجود داره.
نمیره جای که باید اینتل رو انتخاب کنم
سلام .نقل قول:
شما برنامه photorec_win.exe را اجرا کردید . برنامه testdisk_win.exe که در داخل همان پوشه هست را اجرا کنید .
ممنونم
مشکل هارد حل نشد
با برنامه ایزی ریکاوری هم گذاشتمش ریکاوری بشه که بعد از چند ساعت سرچ فایل برای انتخاب هیچی نیاورد!
گزینه Complete recovery را انتخاب كرديد ؟نقل قول:
با نرم افزارهاي ديگه هم تست كنيد ، مثل MiniTool Power Data Recovery
ويرايش :
آموزش MiniTool Power Data Recovery در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست گرچه انگلیسی هست ولی قابل فهمه .
سلام
یه هارد 1 ترا وسترن دیجیتال اکسترنال raw شده که حدود 600 گیگ داکیومنت و فیلم روش بود
با برنامه تست دیسک یه ارور داد :
اینم نتیجه پایانی که پس از جدا کردن و دوباره وصل کردن فرقی نکرد :
MBR CODE رو هم امتحان کردم جواب نداد
برنامه easeus data recovery هم فایلایی که پس از 13 ساعت کامپلیت اسکن کرده بود بدرد نمیخوره هم حجم ها ایراد داره هم نام فایلا رو نتونست تشخیص بده :
فقط فرمت کردن باقی میمونه نه ؟؟؟؟ :n28:
سلام .نقل قول:
این روش رو هم امتحان کنید شاید جواب بده . برنامه MiniTool Partition Wizard را دانلود و نصب و اجرا کنید و سپس روی پارتیشن مورد نظر کلیک کنید تا انتخاب شود و سپس از منوی partition گزینه check file system را انتخاب کنید و سپس گزینه check & fix detected errors را انتخاب کنید (عکسهای زیر) .
اگر جواب نداد با برنامه MiniTool Power Data Recovery هم برای ریکاوری فایلها تست کنید .
1. گزینه Complete recovery را باید انتخاب کنید .
2. آموزش MiniTool Power Data Recovery در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست گرچه انگلیسی هست ولی قابل فهمه .
سلام ممنون
متاسفانه از easeus data recovery که ناامید شدم بستمش
نمیدونم با کارایی که انجام دادم اینجوری شد یا نه اما توی سی دی هایرن 15 این نرم افزار رو بالا اوردم و تمامای فایلام رو انجوری که بود دیدم و خوشبختانه میتونم جابه جاشون کنم
الان فقط یه سوال دارم
چون حدود 850 گیگ از هارد پره و من فضای خالی کافی جاهای دیگه ندارم اگه اون فایل های $ و سیستم ولوم اینفورمیشت رو پاک کنم ممکنه هارد به حالت قبل برگرده ؟؟
یعنی در حالت کلی هیچ راهی نیست که هارد ROW شده رو بدون فرمت برگردوند
راستی MiniTool Partition Wizard توی هایرن نبود :n13:
این یک برنامه ریکاوری هست روی فایلهای مورد نظر باید راست کلیک کنید و گزینه copy to را انتخاب کنید و در یک هارد دیگر یا هر جای دیگر غیر از هاردی که raw شده ذخیره کنید .نقل قول:
فکر نکنم .نقل قول:
فایل های $ و سیستم ولوم اینفورمیشت رو پاک کنم ممکنه هارد به حالت قبل برگرده ؟؟
این برنامه در Hiren's BootCD نیست و باید دانلود بشه . تست کنید شاید جواب بده .نقل قول:
راستی MiniTool Partition Wizard توی هایرن نبود
هارد منم پیغام فرمت شدن میده
اینم عکس disk managment
الان چیکار باید بکنم؟
من یه فلش دارم که RAW شده وقتی هم به کامپوتر وصلِش میکنم میگه باید پاک بشه (اطلاعاتشو وقتی ریکاوری میکنم همه رو نشون میده پس فک کنم نسوخته )
مشکلم اینجاست که فقط میخوام فرمتش کنم که نمیشه به خدا تمام برنامه هایی که واسه فرمت استفاده میشه رو امتحان کردم بازم فرمت نمیشه
بعد فرمت هم این پیغام رو میده
كمك
من تست ديسك رو امتحان كردم طبق مراحل اما.وقتي ريستارت كردم ديگه ويندوزم بالا نمياد يه صفحه مياد با اين گزينه ها
تست مموري
تست سيستم
خروج
كه همرو تست ميكنه اما اخر سر باز دوباره مياد تو همون صفحه هركاري ميكنم درست نميشه بايد چيكار كنم؟مدل لب تابم
dell vostro 1500 win 7
سلام
من ی هارد 640 transcendدارم میخوام ریکاوری کنم یا از برنامهtestdisk استفاده کنم بعد ی مدت هارد خود به خود قطع میشه و برنامه هم ناقص میمونه لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم هارد خود به خود قطع نشه باتشکر
سلام
من این کار رو کردم
بار اول بهم 2.6 گیگ داد
بار دوم 39 گیگ بهم داد
که با برنامه minitools برداشتم اطلاعات رو
یعنی الان هاردم توی دسک منیجمنت 3 تیکه شده
هنوز هم هاردم همون مشکل را داره
نشد عزیز چیکار کنم من هاردم adata 500 است:n28:
خدا خیرت بده . خیلی برات دعا کردم . به هرچی میخوای برسی ایشالا. نمیدونی چه باری از دوشم برداشتی. من برنامه ساز تلوزیونم. امروز هارد اکسترنالم پرید. توش برنامه ای هست که قراره شب عید از شبکه بجنورد پخش شه.اگه این آموزشت نبود هم کلی ضرر مالی داشتم و هم آبروم رفته بود . بازم دمت گرم . عیدتم پیشاپیش مبارک
توصیه میکنم همیشه از اطلاعات مهم بکآپ بگیرید .
یه هارد اکسترنال دارم که هیچکاریش نمیتونم بکنم همش اخطار فرمت میده خواهشآ کمک کنید:n27::n28:
خواهش میکنم کمک کنید بعد از یه خورده انگلک تو هارد رفت ولی وقتی دراومدم میخواستم برم توش یه اخطار دیگه میداد کمک کنید کل زندگیم توشه
نقل قول:اول از همه check disk كنيد . براي اينكار يا از خود ويندوز ميتونيد انجام بدبد يا از نرم افزار هاي ديگري استفاده كنيد . در ويندوز در my computer روی درایور مورد نظر راست کلیک و سپس properties و از قسمت tools گزینه check now را انتخاب کنید . با برنامه MiniTool Partition Wizard هم ميتونيدcheck disk كنيد . براي اينكار برنامه را دانلود و نصب و اجرا کنید و سپس روی پارتیشن مورد نظر کلیک کنید تا انتخاب شود و سپس از منوی partition گزینه check file system را انتخاب کنید و سپس گزینه check & fix detected errors را انتخاب کنید (عکسهای زیر) .نقل قول:
اگر جواب نداد بهتره كه فايلهاي مهم را از اين پارتيشن ريكاوري و اسخراج و در جاي ديگر ذخيره كنيد و سپس آنرا فرمت كنيد . براي ريكاوري هم ميتونيد از برنامه هايي مثل easeus data recovery wizard professional استفاده كنيد .
نكته : در برنامه گزینه easeus data recovery wizard professional حتماً Complete recovery را انتخاب کنید .
داداش با برنامه هم رفتم باز نشد
هیچکی نیست بهم کمک کنه یه کمکی کنید هاردم درست بشه
plz
با برنامه easeus data recovery wizard professional یه تست کنید و ببینید میتونید اطلاعات را ریکاوری کنید یا خیر ؟نقل قول:
گزینه Complete recovery را انتخاب کنید و باید اطلاعات ریکاوری شده را در جای دیگر ذخیره کنید .
آقا عطا سلام وقتی گزینه ی quick search را می زنم تمام شد هیچ پارتیشنی نمی آید بعد Enter را فشار می دهم می نویسد NO PARITION FOUND OR SELECTED FOR RECOVERY در ضمن گزینه ی WRITE هم نمیاد :n28:
سلام .نقل قول:
اگر اين برنامه مشكل شما رو حل نميكنه بهتره كه از نرم افزارهاي ريكاوري كه در صفحه اول گفته شده استفاده كنيد . هارد مشكلات ديگري كه نداشته (فقط raw شده بود) ؟