سلام و عرض ادب خدمت دوستان بزرگوار و عزیز
نقل قول:
کیا اینجا بازی آنلاین می کنن؟ اگه میشه توضیح بدین در مورد پینگ و اینکه تو روز تایم اوت دارین ؟ شب چطور ؟:12:
عرضم به خدمت شما، بازی آنلاین انجام ندادم، ولی پینگش خوبه، تایم اوتش پایینه، شاید دوستانی که بازی انلاین انجام میدن بهتر در جریان باشند، ولی شبا، الان چند روزه پینگش زده بالا 200 متاسفانه!!!
نقل قول:
عزیزم تعداد لینک های همزمان برا دانلودت رو بیشتر کن مجموع سرعتت میرسه به 400
عرض شود مطمئناً اینم تست کردم که اومدم خدمت دوستان این مطلب رو اعلام کردم
نقل قول:
سلام.
فک نمیکنم که محدودیت دانلود در ساعات رایگان دانلود داشته باشه،من 25 روزه که مخابرات دارم و تا حالا 40 گیگ دانلود کردم و مشکلی نداشتم.
سرعت دانلود از سایت های داخلی پایینه اما برای اینکه بهترین استفاده رو ببرید چند فایل همزمان بذارید رو دانلود.
عرض شود که، بنده فکر کنم هفتمین یا هشتمین روزه که از مخابرات سرویس دارم، امیدوارم محدودیت نداشته باشه، ضمناً اگه هم محدودیتی داشته باشه، بعد حداقل 3-4 ماه اعمال میشه، چندباری تو شرکتهای خصوصی این محدودیتها و مسدودیتها در موردم اعمال شد، ولی بعد سه الی چهار ماه
عرض شود که سرعت دانلود بستگی به اون سرور آپلودر داره، اگه سرور عمومی از یه سایت باشه، که مطمئناً در زمانهای فری، افت سرعت شامل حال همه میشه، چون سرعت انتقال داده ها محدودیت داره، ولی در سرورهای(آپلودر) عمومی بزرگ و شناخته شده ای مثل مدیافایر، رپیدشیر، آپلودباز و هات فایر و... محدودیت سرعت وجود نداره، افت سرعت وجود نداره، حتی در ساعات فری و رایگان!!!
ضمناً بنده از آپلودری مثل آپلودباز و مدیافایر که هیچ وقت افت سرعت در اون وجود نداره، دانلود میکنم، ولی با این وجود سرعتم شبها به زیر 200 میرسه، حتّی با گذاشتن چند لینک همزمان، مجموع به زیر 200 میرسه.
نقل قول:
سلام .
من خودم از سرویس 256 استفاده میکنم سرعت دانلود تا 500 هم رسیده اما اغلب بین 350 تا 450 متغیره و گاهی اوقات هم که خیلی افت سرعت داشته باشه به 150 یا کمی پایین تر هم میرسه.
یکی از دوستان من 128 داره به گفته ی خودش گاهی اوقات به 400 هم رسیده.
از بقیه سرویس ها اطلاعاتی ندارم.
عرضم به خدمت شما، سرویسهای مخابرات، از لحاظ سرعت دانلود و آپلود، 128 با 2 مگش هیچ فرقی نداره، فقط در حجم و میزان ترافیک ماهانه با هم اختلاف دارند، سرعت همشون یکیه، و این از خوبیشه
------------------------------------------------
------------------------------------------------
ضمناً قطعیش واقعاً نسبت به شرکتهای خصوصی بالاست، خیلی زیاده، ولی با همه ی این شرایط واقعاً از سرویس مخابرات راضی هستم، عالیه
ارادتمندم
موفّق باشید