ریمو نداشت فقط چنج بود...اونجا روش دبل کلیک کردم رفت تو ستاپش پاکش کردم...نقل قول:
بوک مارک هام برگشت ولی فضا نه...
چه آنتی ویروسی رو پیشنهاد میکنید؟؟؟
Printable View
ریمو نداشت فقط چنج بود...اونجا روش دبل کلیک کردم رفت تو ستاپش پاکش کردم...نقل قول:
بوک مارک هام برگشت ولی فضا نه...
چه آنتی ویروسی رو پیشنهاد میکنید؟؟؟
خب ترجیحا شما میتونید از کسپر یا اویرا استفاده کنید. یکی از اینا نصب کنید.نقل قول:
بعد این نرم افزار رو دانلود کنید Malwarebytes Anti-Malware . و با این هم حتما اسکن کنید.
:46::31: :40:*?افتاد؟*:40::31::46:
سلام..:11:نقل قول:
توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید نتایج تستهای تخصصی سوییت هارو ببینید ، البته اونجا نباید سوالی پرسید برای پیشنهاد...!
توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم میتونید راجع به آنتی ویروس ها و پیشنهادها سوال کنید.
موفق باشید.:40:
سلام،من قبلاً آنتی ویروس نود 32 رو سیستمم نصب بود و مشکلی نداشتم حتی بعد تعویض ویندوز (الان xp نصبه) دوباره نصب شد ولی چند وقت پیش یه ورژن جدید آنتی ویروسو اومدم نصب کنم مشکل داشت و نصب نشد وحالا الان که میخوام همون ورژن قبلیو نصب کنم نمیشه و errorمیده،به نظر شما مشکل چیه؟
errorزیرو میده
installer information
could not write value name to key\software\eset\eset security\current version\scheduler\1.
verify that you have sufficient access to that key,or contact your support personnel
بعد پایینش سه گزینه میادcancel,retry,ignoreکه فقط گزینه کنسل جواب میده!
سلام دوستان من از آنتي ويروس ناد 32 ورژن 4.2.76 اداري استفاده ميكنم . حالا يك مشكل دارم و اون اينه كه من موقعي كه ميام و آنتي ويروس را آپديت ميكنم به صورت آفلاين ، خب همه چيز خوب پيش ميره و آپديت انجام ميشه ولي بعد از 3 روز كه ميخوام به صورت آنلاين آپديت كنم نزديك به 60 مگا بايت را بايد دانلود كنم و از آخرين ورژني كه آنتي ويروس را آپديت كردن ادامه نمي دهد و در ضمن اين را هم بگم كه بنده از هيچ كركي براي كرك كردن آنتي ويروس استفاده نكرده ام به نظر شما اساتيد الان چيكار بايد كرد ؟ با تشكر
[QUOTE=A_2010;6973161][RIGHT]سلام،من قبلاً آنتی ویروس نود 32 رو سیستمم نصب بود و مشکلی نداشتم حتی بعد تعویض ویندوز (الان xp نصبه) دوباره نصب شد ولی چند وقت پیش یه ورژن جدید آنتی ویروسو اومدم نصب کنم مشکل داشت و نصب نشد وحالا الان که میخوام همون ورژن قبلیو نصب کنم نمیشه و errorمیده،به نظر شما مشکل چیه؟[FONT="]
توی رجیستری برو به کلید
key\software\eset\eset security\current version\scheduler\1
ببین میتونی پاکش کنی و بعد nod رو نصی کنی یا نه
دوستانی که اسمارت سکیوریتی دارند ؛ شما الان ورژن 4 دارید یا 5 ؟ اشکالی داره همون 4 باقی بمونیم و فقط آپدیت نگهش داریم؟
سلامنقل قول:
دوستانی که اسمارت سکیوریتی دارند ؛ شما الان ورژن 4 دارید یا 5 ؟ اشکالی داره همون 4 باقی بمونیم و فقط آپدیت نگهش داریم؟
مشکلی نداره میتونید از همون ورزن ۴ استفاده کنید ولی سعی کنید از اخرین ورزن استفاده کنیدبهتر میتونه امنیت تامین کنه
سروراپدیت بیشتر سایتها توسط شرکت eset بلاک شده شما میتونید از این ادرس سریال ۶ ماهه ناد۳۲ دریافت کنیدنقل قول:
سلام
قبلا از سایت سافت گذر میتونستیم آنتی نود رو آبدیت کنیم،ولی الان مثل اینکه این قضیه جمع شده...
کسی از دوستان میتونه یه سایت که اینشکلی آبدیت کنه رو معرفی کنه؟
ممنون
کد:http://www.eset.co.uk/Sales/ComputerShopper
با سلام خدمت دوستان مدتیه که برنامه نود 32 این پیغام خطا رو میده نمیدونم علتش چیه اگه ممکنه دوستان کمکم کنن.
باتشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
ناد ۳۲ هشدار میده که برنامه ای از داخل سیستم داره به یک ای پی مشکوک وصل میشه و فایروال اون بلاک میکنه
شما سیستم با برنامه malwarebytes اسکن کنید ممکنه سیستم الوده باشه
اگه الوده نبود میتونید طبق مراحل این عکس عمل کنید تا این هشدارمشاهده نکنید
سلام دوستان!
آخرین ورژن Eset چیه الان؟
تو سایت خودش که میرم eset_smart_security_live_installer میده، مثل قبلا لینک دانلود نمیده
اگر لینک دانلود آخرین ورژن ترجیحا Business رو دارید بذارید لطفا
با تشکر...
سلامنقل قول:
آخرین نسخه رو میتونید از لینک های زیر دانلود کنید:
ESET Smart Security 5_32-bit
ESET NOD32 Antivirus 5_32-bitکد:http://download.eset.com/download/win/ess/ess_nt32_enu.msi
ESET Smart Security 5_64-bitکد:http://download.eset.com/download/win/eav/eav_nt32_enu.msi
ESET NOD32 Antivirus 5_64-bitکد:http://download.eset.com/download/win/ess/ess_nt64_enu.msi
کد:http://download.eset.com/download/win/eav/eav_nt64_enu.msi
سلام دوست عزیز شما وارد رجیستری ویندوز شو و این مسیر رو دنبال کن:نقل قول:
بعد پوشه ESET رو پیدا کن و پاکش کن احتمال زیاد مشکلت حل میشه.کد:HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE
سلام دوستان .من وقتی آنتی ویروس نود 32 (جدیترین نسخه ) رو نصب می کنم با پیغام زیر مواجه میشم. لطفا کمک کنید تا بتونم رفعش کنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Detected ARP cache poisoning attack
Remote IP address
192.168.1.1
سلامنقل قول:
شما ناد32 باز کنید کلید f5 بزنید وارد وارد قسمت advanced بشید و تیک گزینه هایی که در عکس مشخصه بردارید
وستان کسی میتونه راهنماییم کنه ؟!
تو گیم نت توی همه سیستم ها nod32 antiVirus5 نصب کردم ، چجوری آپدیتهارو راحت رو همشون نصب کنم ؟ راهی نیست ؟
من تو سرور هر هفته آپدیت ها رو دانلود میریزم ، میخوام جوری بشه بعد این که آپدیت ها رو داخل سرور ریختم تمام سیستم ها خودشون بدون وصل شدن به اینترنت از طریق سرور آپدیت بشن !
نقل قول:
سلام
اینکارو کردم ولی ارور زیرو میده!!!!!:41:
سلامنقل قول:
شما باید از طریق safe mode کلید رجستری پاک کنید
بزودی روشی صد در صد برای رفع مشکل پاک کردن ناد 32 ارایه میکنم
سلام دوست مننقل قول:
این فایل بگیر طریقه ذخیره سازی اپدیت ناد 32 اموزش داده
میتونی اپدیت ذخیره کنی و به سیستمهای دیگه انتقال بدی ویا اینکهکد:http://s2.picofile.com/file/7315683652/Save_Update.zip.html
فایلهای اپدیت که تو سرورت در پوشه ای جدا طبق اموزش بالا ذخیره میشن ادرسشو به ناد32 ها در کلاینت بدی تا از این طریق
از روی پوشه اپدیت در سرور اپدیت بشن
من یه مشکلی دارم با نود32 نسخه رجیستر شده با سریال شش ماهه اسمارت سکوریتی5.0.95.0، اونم اینکه وقتی فایلهای آلوده رو میشناسه نمیتونه پاک کنه...توی بخش Number of cleaned objects زده صفر ، چرا ؟ مشکل چیه ؟ من نورتون داشتم همین فایلهارو باهاش اسکن کردم 2تاشو شناسایی کرد و حذف کرد اما نود با اینکه همه رو به عنوان ویروس شناخت اما پاکشون نکرد...
اینم عکسش :
سلامنقل قول:
انتی ویروس ناد 32 در پاکسازی ضعیف عمل میکنه
شما فایل فشرده رو اسکن کردید احتمالا به این دلیل که نمیتونه پاک کنه
فایلها رو از حالت فشرده خارج کنید مطمین باشید کل فایلها پاک میکنه
اگه از گزینه ای که تو راست کلیک هست برا اسکن استفاده میکنی، آنتی ویروس رو باز کن و F5 رو بزن بعد هم User interface و Context menu و در آخر هم menu type رو روی Clean first قرار بده...نقل قول:
من یه فایلی را میخوام ازاینترنت دانلود کنم ولی نود نمیزاره چیکار کنم اجازه بده
البته اسمارت سیکیورتی هست
میشه لینک فایل را در یک فایل txt قرار بدید تا دوستان تست بکنند !.نقل قول:
شاید فایل یک مخرب باشه که نود بیجا بهش گیر نمیده:46:
سلام
چطوری آپدیت کنیم که ناد بعد از یه ماه قرمز نشه؟!
در ضمن من بیشتر نت وصلم و آنتی ناد دارم یعنی اسمارت رو نصب نمیکنم مشکلی به وجود میاد؟
با اسکارت کیف نمیکنم با شکلش! :دی
قرمز شدنش دلایل مختلفی داره ولی فکرکنم از شما لایسنسش باطل شده یا اینکه مدت طولانیه که آپدیتش نکردید...نقل قول:
چون از نود استفاده می کنید و میگید که زیاد هم به اینترنت وصل میشید خوبه (البته به نظر من واجبه!) که یه فایروال کنار نود نصب کنید ولی اگه از اسمارت استفاده کنید خودش فایروال داره و دیگه نباید فایروال دیگه ای نصب کنید...
جریان اینه که وقتی آپدیت آفلاین میکنی واسه سیستمها اونا که به نت وصل نیستن بعد از یه ماه فک کنم قرمز میشه.نقل قول:
من واسه یه سیستم که دو ساله فک کنم آپدیت آفلاین کردم اونم فک کنم از اون فایل های upd یا با lic که دقیق یادم نیست. شاید با اینا آپدیت کنی قرمز نمیشه. من خیل یوقته با فایلهای dat. آپدیت میکنم که اینا بعداً قرمز میکنه ناد رو. شاید همون با فایلهای upd آپدیت کنی قرمز نمیشه.
نمیدونم من یه جوری چندین ساله آنتی دارم سیکوریتی ننصبیدم ! الانم کیف نمیکنم بنصبم! :31:
یه چیزی چند سال پیش مثل اینکه با فایل های upd کپی کردنش و گذاشتن تو یه پوشه و مسیر دادن به ناد آپدیت میشد ولی بعدنا فک کنم نشد شایدم ما نمیتونیم. بعداً فایل lic اومد. برای همه اینطوری بود با کپی کردن آپدیت میشد؟
فایل lic جدید هست الان.؟
وقتی نود اجازه ی دانلود نمیده چکار باید کرد ؟ اینم بگم که شده خواستم فایل صوتی دانلود کنم ولی جناب نود نذاشتن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا همون فایل رو از یه سیستم دیگه دانلود کردم شد.اونم روش نود نصب بود.
مردم انتی ویروس دارن، ما هم انتی ویروس داریم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ناد رو باز کنین بعد قسمت setup برید و گزینه ...temporary disable antivirus رو بزنید. بعد دان کنید بعد که دان تمام شد دوباره فعال کنید از همون قسمت.نقل قول:
اخطار نود 32 موقع دانلود
من آپدیت آفلاین که میکنم با یه سری فایل با پسوند nup هست + یه فایل با پسوند ver که مسیر این فایل ها رو به نود میدم و آپدیت میکنم،نقل قول:
وقتی آیکنش قرمز شد یه عکس از قسمت home نود بزارید (چون اونجا دلیل اخطارش رو نوشته)
آره همون فایلهای nup من یادم نبود.نقل قول:
اون اخطارشم که معلومه دگه. ما اون فایلهای dat رو که کپی میکنیم آپدیت میکنیم اینجا بهش مسیر نمیدیم. یکیش این یکیشم فک کنم میخواد به نت وصل بشه که نت نیست واسه همین اخطای میده آپدیت کنید. من بیشتر واسه آشنایانو دوستان اینکارو میکنم هی بهم میگن این قرمز شد درست کن! :دی منم بهشون میگم باشه یا اشکالی نداره اینجوری باشه! خیلی مجبوری نیست. :31:
ولی این فایل nup بهش مسیر میدی و قسمت اتوماتیک رو هم فعال نمیزاری واسه شاید واسه اینه.
شما دان میکنی آپدیت آفلاین رو یا خودتون از اون مسیر ناد کپی میکنید؟
---------- Post added at 08:56 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------
بعدشم کسی نگفت فایل lic الان تازش هست؟
من فقط وقتی ویندوز عوض کنم یه بار آپدیت آفلاین میزنم و دیگه میزارم روی آپدیت آنلاین(آپدیتاش هم دانلود میکنم، یعنی بکاپ نمیگیرم که 2باره استفاده کنم)نقل قول:
در مورد فایل LIC هم من چیزی نمیدونم!
خب مرد مومن وقتی به نت وصلینقل قول:
انلاین اپدیت کن:27:
اگه اشتباه نکنم باید این فایل باشهنقل قول:
بعدشم کسی نگفت فایل lic الان تازش هست؟
کد:http://faupload.com/uploads/License-Nod32.rar
داش منظورم این که میخوام برا بقیه آفلاین کنم من که آنلاین آپ میکنم! :31:نقل قول:
بعدشم نمیخوام قرمز بشه. حالا خودم میرم دنبالش ببینم چطوریاس بعد اینجا میگم.
لینک خرابه مثل اینکه.نقل قول:
بعدشم یکی تو همین صفحه اول پیداییدم ولی انقضاش نزدیکه.
بعدشم میخواستم با کپی کردن فایل های nup دستی آپ کنم که چنین چیزی مثل اینکه نمیشه باید با نرم افزار یا فایل lic اینکارو انجام داد!!
فایلهایی که فایل lic کپی میکنه تو وین سرچ کردم چیزی پیدا نشد خیلی عجیب بود!!
تو قسمت تنظیمات آپدیت یه قسمتی هست که نوشته Ask if an update file greater thanنقل قول:
جلوش شماره 1 رو بزن و ok کن . از این به بعد اگه فایلی بیشتر از 1 کیلوبایت باشه ازت میپرسه تو هم میتونی جوابشو بدی و بگی نه یا اینکه بهش محل نزاری تا آدم بشه:27:
همیشه همینجوریه همه میگن مرغ همسایه غازه . خب حتما یه دلیلی داره که نمیزاره دیگه . ببین شاید ازت دلخوری چیزی داشته باشه میخواد اینجوری تلافی کنه دی:نقل قول:
ولی راهش اینه که موقتا غیر فعالش کنی رئال تایم رو و اگه بازم نشد فایروال و آنتی ویروس رو کلا واسه چند دقیقه غیر فعال کنی.
سیستمت آلوده ست.نقل قول:
سلام . من تا پیش از این ، از طریق این لینک که یکی از دوستان گذاشته بود ، یوزر و پسورد می گرفتم اما الان چند وقته هر بار که روش کلیک می کنم نود 32 بلاکش می کنه و میگه این سایت در لیست سایت های خطرناک هست . بنظر شما مشکل از کجاست ؟
مشکل اینجاست که سایت ایران ستاپ سریال و کرک ناد32 تو سایتش میزاره وشرکت eset از این کار به شدت بدش میاد و سایت بلاک کردهنقل قول:
به این لینک برید اموزشهای لازم برای استثنا قرار دادن سایتها اموزش داده
موفق باشید:40:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6922299&postcount=8684
سلام دوستان
من nod security 4 داشتم پاکش کردم میخوام 5 رو نصب کنم ...تقریبا تا اخرای نصب میره مینویسه rolling back action ودوباره کامل بر میگرده
میشه راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
احتمالا ناد 32 قبلی شما به صورت کامل از رو سیستم پاک نشده
این برنامه شرکت eset دانلود کنید
وارد safe mode شوید و فایل اجرا کنیدکد:http://download.eset.com/special/ESETUninstaller.exe
تو محیط cmd هرجا ?n/y خواست شما y وارد کنید
و در ادامه اگه عدد خواست عدد 1 وارد کنید بزارید کامل ناد 32 پاکسازی کنه(ناد32 هنوز بلد نیست خودشو کامل پاک کنه:41:)
و سیستم ریست کنید ببینید مشکل برطرف میشه
اینم لینک خود سایت eset
موفق باشیدکد:http://kb.eset.com/esetkb/index?page=content&id=SOLN2289