اگه یکی پیدا بشه از این خنده های هم سادهنقل قول:
یدونه GIF متحرک درست کنه من یک دنیا ممنونش میشم
همینجوری که دستش رو میذاره رو شیکمش بالا پایین میره
وااااااای آخرشه!:31:
Printable View
اگه یکی پیدا بشه از این خنده های هم سادهنقل قول:
یدونه GIF متحرک درست کنه من یک دنیا ممنونش میشم
همینجوری که دستش رو میذاره رو شیکمش بالا پایین میره
وااااااای آخرشه!:31:
بچه ها من الان اومدم تو تاپیک همش دارم غصه میخورم واقعا:(
خیلی ناراحتم که این برنامه هاشو ندیدم...:|
میگم حالا کدوم قسمت هاش از همه بهتر بود....تاریخ پخشش یا شماره قسمتـش رو بگین من بگردم دانلود کنم:(
سلام دوستان
من اومدم یه یاد اوری از یه نفر بکنم وبرم.
اگه اولین فیلم سینماییه کلاه قرمزی رو ببینین یا دیده باشین تو اون فیلم کلاه قرمزی یه خاله ای داشت فکر کنم خاله مژگان بود.که من اسم واقعیشو نمیگم.بچه تیزا خوب فهمیدن کیو میگم.واسه شادیه روحش یه فاتحه بخونین.واقعا حیف شد از دستش دادیم
سلام دوستان ...
خب يك بار ديگه هم به آخر يكي از پر طرفدارترين مجموعه هاي تلويزيوني در تاريخ تلويزيون ايران رسيديم ... مجموعه اي كه چندين و چند سال هستش كه افراد زيادي رو به خودش وابسته كرده ... از بچه هاي 4-5 ساله بگير كه تازه باهاش آشنا شدم تا بزرگتر هاي حتي 50-60 ساله كه سابقه ي زيادي در ديدن اين مجموعه و ديدن كارهاي اين تيم دارن.
كلاه قرمزي 91 هم به پايان رسيد ... اما همه ميدونيم كه امسال كار آقاي ايراج طهماسب و حميد جبلي و تيم اين 2 هنرمند به مراتب از سال هاي قبل سخت تر و پر زحمت تر بودش ... چون حالا ديگه كلاه قرمزي وسعت پيدا كرده و فقط محدود نميشه به همون كلاه قرمزي و پسر خاله كه 2 شخصيت ثابت اين مجموعه هستند. مردم انتظار هاشون به حق و به جا از اين مجموعه بالا بودش چون ميدونند كه ايرج طهماسب و حميد جبلي كارشون رو خيلي خوب بلد هستند و هيچ وقت نبايد منتظر يك مجموعه ي ضعيف و كليشه اي باشند. در نتيحه هر سال بايد طرحي نو و حركتي رو به جلو در كار اين تيم وجود دشته باشه.
لذا امسال هم اين تيم طرح ويژه اي براي بالتر بردن كيفيت و يا حداقل حفظ كيفيتي كه همه ي ما ازشون انتظار داريم داشتند. امسال خيلي كم از مهمون هاي هنرمند در برنامه استفاده شد و يه افزايش خيره كنندي اي رو در تعداد عروسك ها داشتيم كه اين مساله يه ريسك خيلي بزرگي هستش چون ايرج طهماسب 100 درصد مطمئن نبوده كه اين طرح با موفقيت انجام ميشه يا نه ...
اما اين كار انجام شد و چند شخصيت دوست داشتني اضافه شدن ... شخصيت هايي مثل " جيگر " كه اخلاق و رفتار منحصر به فرد خودش رو داره و كسي اصلا نيمتونه بگه كه خب اين شخصيتي تكراري و هجو هستش. واسه ي خودش يه شخصيت منحصر به فرد و متمايز از ديگران رو داشت.
و شخصيت اقاي هم ساده ! كه به نظرم اين " رل " و اين نحوه ي بيان و اين نوع بازي يك چيزي منحصر به فردي بود ... الانه كه فكر ميكنم شخصيتي مشابه رو توي طنز ايران نميبينم كه كاملا اينجوري باشه... يعني يه آدم خيلي ساده اي كه هر بلايي سرش مياد ميخنده و خوشحال هستش و در ضمن از چيزي هم گله نمي كنه و خودش بارها گفته كه " من به شانس اعتقادي ندارم " : دی
خب اما شخصيت هاي ديگه رو هم داشتيم مثل " دختر عمه زا " خواهر زاده زا و اون آقاي دلاك و شاگرد دارو فروش كه اين ها همه به تنهايي رل هاي خودشون رو خوب بازي كردن.
يه نكته ي مثبت ديگه اي كه بايد درباره ي مجموعه گفتش اينه كه خب اين مجموعه تماما حرفه اي هست ... مثلا عروسك گرداني كا ربه نحوي انجام ميشد كه طرف واقعا فكر نميكرد اين شخصيت ها عروسك باشن ... همه باور ميكردن كه اين ها هم واسه خودشون عالمي دارن و حتي شخصيت دارن و آدم هستند. كه اين باز نقش بالاي عروسك گرداني و دوبله ي بسيار حسي و عميق كار رو نشون ميده كه واقعا بايد سپاس گذار اين تيم بودش.
نكته ي ديگه در باره ي شخصيت هاي قديمي ... مثل كلاه قرمزي / پسر خاله / پسر عمه زا و ... جالب اينه كه هرچي جلوتر ميريم عوض اينكه اين شخصيت ها و حركات و حرفاشون كليشه اي بشه ... ميبينيم كه انگار يه دريچه ي نو و جديدي باز ميشه براي بيننده و هر از گاهي يه بعد جديد شخصيتي رو از اين افراد ميبينيم كه واقعا نشون ميده از همون اول و لحظه ي خلق اين شخصيت ها تا به همين الان تيم سازنده و نويسنده ها ايده هاي خيلي خوبي رو دارن براي افزايش هيجان و دادن نشاط به بيننده و اينكه بيننده حتي از شخصيت هاي قديمي هم انتظار نمايش هاي جديد و حركات و رفتار نو رو داشته باشه.
يه تشكر ويچه هم ميكنم از آقاي " حميد جبلي " كسي كه به حق هر سال داره روي يك شخصيت جديد حرف ميزنه و صحبت ميكنه ! اين نشون ميده صداي خيلي قابل انعطافي داره ... چيزي كه در كمتر كسي يه همچين خصوصيتي رو ديديم. و اين فقط و فقط حاكي از هنر بالاي اين مرد هنرمند و خلاق داره ... اميدوارم هميشه سالم و سلامت باشه كه الحق لحظه هاي فرح بخشي رو براي همه ما رقم زده. ايرج طهماسب هم قطعا در شكوفايي و كمك به ايشون نقش بسزايي رو داشته و نبايد از ايشون ياد نكرد ... اميدوارم همچنان اين 2 مرد دوست داشتني سينما و تلويزيون ما به كارشون در كنار هم ادامه بدند.
در آخر باز هم تشكر ميكنيم از آقاي طهماسب و جبلي و تمام زحمت كشان اين مجموعه كه به حق چند سالي هستش عنوان " بهترين مجموعه ي تلويزيوني در عيد " رو ميتونه به خودش اختصاص بده. اميدوارم سال هاي بعد هم باز شايده حضور اين عزيزان در تلويزيون با همين قدرت و با همين خلاقيت باشيم.
پ.ن : تماما حرفاي دل خودم
موفق باشيد
خیلی مجموعه قشنگی بود واقعا دستشون درد نکنه...من باید تمام قسمتاشو دانلود کنم دوباره ببینم...
_اجرای اقای مجری که تک بود واقعا صبوریش مثال زدنی بود:دی(قسمتی که ذره بین گرفته بود داشت به بچه ها توضیح میداد یه لحظه ذره بینو جلو دست خودش گرفت...فامیل دور تعجب کرد همینجوری مونده بود بس که کثیف بود:31:)
_کلاه قرمزی یه مقدار تو تعدد شخصیت ها ذوب شده بود درست میگم؟با این حال شخصیت اصلی بود(اون قسمتی که رفته بود مهمونی...توبالکن فک کنم مختلط بود که میترسید برای اقای مجری تعریف کنه)
_پسرخاله که نماد معرفت و تواضع(به تبعیت از پوریای ولی از شرکت تو فینال مسابقه مچ انصراف داد:18:)
_پسر عمه زا مظهر یه پسر شیطون و ساده و یکمی هم کثیف:دی یکسره درحال خاروندن خودش بود...خنده های بامزه ای هم داشت(امشب قاط زده بود میگفت سیزده بدر تموم شد بَریم دیگَه طبیعتَ مردم خوردن تموم شد بریم دیگَه.:27:...
یا پیشنهاد میداد:یَک جا هست اشغال میرزن بَریم اونجا اسباب بازی پَیدا کنیم......)
_فامیل دور ستاره پارسال....سیبیلاش منو گرفت...امسال زنش نبود ،دوره یادتون هست؟(من الان چه جوریم؟)
_بره خیلی بانمکه امسال یکم زبون باز کرده بود .پارسال اون قسمت اشپزیشو یادتون میاد؟(دو جا خیلی حال کردم باهاش .یکیش اونجای که با یه حالت باحالی گفت:خر واقعا خره!!!!!!!:27:
یه جام امشب میگفت وانت بگیریم بریم بیرون گفتjolo of vanet منظورش بودجلوی وانت. یعنی پوکیدم از خنده:31:)
_جیگر وقتی میگفت :گفتم یانگفتم نمیدونم چرا یاد اون اهنگ محسن چاوشی عزیز میفتادم که میخوند بگو گفتم یا نگفتم(امشب پیشنهاد میداد بریم باشگاه اسب دوانی...یه بارم که عروسکا جاهاشونو با هم عوض کرده بودن جیگر لباسای کیو پوشیده بود؟افرین اقای مجری. که دیگه اقای مجری سر و تشو زود هم اورد)
_همساده.ستاره بی چون و چرای 91...با اون خاطره های دیوانه وارش یعنی داغونُم کِرد.کلا سیستم گوارش نداشت.تصور کن:27:...(بخشی از دیالوگاش: بحد مرگ کتکم زدن...فکُم از سه جا شکست...حداقل تو جمع درست صحبت کن...گر زه حکمت ببندد دری زرحمت گشاید در دیگری:31:...به شانس اعتقادی ندارم:18:!!!!!!!!!!!)
---------- Post added at 02:08 AM ---------- Previous post was at 02:06 AM ----------
جناب شما اگه اون شعری که فامیل دور میخوند بذاری امضات دیگه همه چی تکمیله...نقل قول:
گرفتی کدومو میگم.تو این مایه ها بود:اگر در درمان پسندد.............نمیدونم درست گفتم؟
من با اینکه نتونستم کامل و مرتب همه قسمتا رو ببینم اما بسیار لذت بردم
اکثر تعریف و تمجیدها رو دوستان گفتن دیگه چیزی واسه من نمونده:دی
فقط یه نکته خیلی مهم که تو ذهنم هست اینه که این گروه از پس سالها و نام و اعتباری که هر کدومشون برای خودشون دست و پا کردن، هنوز انسجام گذشتشونو دارن؛ مثلا عروسک گردانای قدیمیشون یعنی دنیا فنی زاده و مرضیه محبوب یا طراح صحنه شون مجید میر فخرایی که هنوز حاضره برای کودکان وقت بذاره یا محمدرضا علیقلی، آهنگساز اثر و... که همه از بزرگان حیطه خودشون در سینما و تلویزیون هستن و قطعا یکی از رموز موفقیت برنامشون این تیم تواناست؛ وقتی آدم به گذشته فکر میکنه میبینه چه نامهایی برای کودک فعالیت میکردن: بیژن بیرنگ، مرضیه برومند، بهروز بقایی،... الآن چی؟:13:
هر چقدر باقی برنامه ها مزخرف بودن ؛ این یکی باحال بود
هنوز تو کف اون آهنگیم که بع بعی خوند!!!!!
دست همشون درد نکنه
بیوگرافی ایرج طهماسب در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به یاد کودکی های نه چندان دور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها دقت کردین یکی از چشمهای کلاه قرمزی سبز هست و یکی آبی
اگه اشتباه نکنم پسر عمه زا هم همینطور
ولی نمیفهمم چرا ؟! : دی
این عکس نشون میده این طور نیست:نقل قول:
بچه ها دقت کردین یکی از چشمهای کلاه قرمزی سبز هست و یکی آبی
اگه اشتباه نکنم پسر عمه زا هم همینطور
ولی نمیفهمم چرا ؟! : دی
:31:
اه غم باد ردم این فیلم چرا اخه داره تموم میشه مردم ما دلخوشی این بود شب تلویزیون روشن کنیم کلاه قرمزی ببینیم حالا هیچی من نمی دونم اینو چرا مثلا در قالب های عنوانی مثلا اسم قالب مهمانیو تولدو حمام کردن پسر عمه زاو مثلا کلاه قرزی درس خان می شود و کلا حرفم اینه چرا ادامش نمی دن مگه نمی گن هر روز عیده هان اه من که غمباد کردم باید از این مجموعه جدا شیممممممممممممممممممممممم مممممممممم
از همون اول چشماش تا به تا بود هنوزم هست دلیل خاصیم ندارهنقل قول:
میگم این عکس بالایی از کدوم فیلمه؟
فک کنم واسه «کلاه قرمزی و بچهننه» هست.نقل قول:
سبک کارشون خیلی شبیه به کارهای مرضیه برومند هست مثلا خونه مادربزرگه.
فرضا کاراکتری به اسم آقای "زون" یا ( حلزون) در خونه مادر بزرگه از همون طنز بعبعی یا خر این سریال بهره میبره.
با این تفاوت که این مردانه تر و آداب شکن تر هست و اون زنانه تر و متمایل به تربیت رسمی.
یه رویارویی هم با مرضیه برومند و زیزیگولو داشتند توی نوروز 88. که صحبت از شربت ترک اعتیاد بود برای گیگیلیD:
بی شک کلاه قرمزی برنامه ایه که تنها رقیبش قسمت های قبلی اون هست، بنظرم برنامه سال 90 از متن قوی تری برخوردار بود که در عین خنده شما رو بیشتر به فکر مینداخت مثلا از دیالوگ های فامیل دور که در همین تاپیک هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک نمونه اش یادآوری شد. البته باید بدونیم که ویژه برنامه عید بلافاصله بعد از تصویربرداری فیلم کلاه قرمزی و بچه ننه در اسفند شروع شده بود. با این تفاسیر همونطور که دوستان اشاره کردند برنامه هنوز هم تازگی و طراوت خودش رو حفظ کرده و بعد از بازگشت موفق کلاه قرمزی 88 و ادامه اش در نوروز 90 و 91 حالا دیگه نوروز تلویزیون بدون این برنامه یه چیزی کم خواهد داشت
برنامه ای که صداقت حرفاش از درون گروهی حرفه ای و دوست داشتنی، تیپ هایی منحصربفرد رو خیلی سریع به شخصیت تبدیل میکنه ، شخصیت هایی کاملا زنده که برگرفته از روحیات دست نخورده ی سازندگانشون هستند ، در راس اونها مجری دوست داشتنی برنامه ایرج طهماسب که عکس العمل هاش ما رو هر چه بیشتر به دنیای واقعی مهمان هاش نزدیک میکنه و به همین دلیل میشه همونقدر که از دیدن برنامه لذت برد از دنبال کردن بحث ها در این تاپیک و جمع های دوستانه به هیجان اومد و از شیرینی شخصیت های زنده و باور پذیرشون برای هم تعریف کرد .
+
در کنار همه شیطنت ها و ماجراها نمایش هاشون رو دوست داشتم ، خواستگاری چای از قند با ایده ی بامزه اش ، دزدمینا و کنسرتی که برامون اجرا کردن دیدنی بود . نامگذازی شخصیت ها هم همچنان عالی است . هم ساده پدیده ی امسال برنامه بود و باقی شخصیت های جدید هم سریع با بقیه همراه شدن و خودمونی در حد لِهِ لِه :دی
راستی اون ترانه ای که ببعی توی قسمت ماشین بازی میخوند :
از تو دلگیرم / که نیستی کنارم / من دارم می میرم ...
آهنگ دلگیرم از آلبوم ماه میخنده محمد رضا هدایتی (پسر عمه زا) بود .
کلاه قرمزی از همون ابتدای حضورش در برنامه صندوق پست (سال 1371) چشمای رنگ به رنگ داشت، یک عروسک مهمان که خیلی زود ماندگار شد و البته این بچه هنوز با وجود پخته تر شدن اصالت خودش رو حفظ کرده ، پسر عمه زا هم که بالاخره عمه زاشونه : )نقل قول:
سلام
بچه ها کلاه قرمزی هم تموم شد، البته برای من و امثال من تازه شروع شده:8:
یه چند تا تیکه از قسمت آخر :41: و یکی مونده به آخر :41: بگم:
قسمت 12:
جوک ببعی: به یه ببعی میگن بازی مورد علاقه ات چیه؟ میگه: مممممممنچ!
آقای مجری: بچه ها فکر کنین و یه خاطره ی جالب تعریف کنین.
پسرعمه زا کله پا شد که خون به مغزش برسه :31: ... وای چه جورابای باحالی داشت!
خاطره فامیل دور از اون خونه ی "بی دری" هم که جای خودش رو داره.
اما بخش دومش که اون کنسرتو با هیچی و تنها تکیه کلام های خودشون اجرا کردن هم عالی بود... عجب رَپریه این ببعی :46:
اونجایی که بادکنک ها رو باد می کردن:
فامیل دور: آقای مجری فقط باد اون تهشو خالی کن، نزدیک کفشم بود یکم هوای بوجورابی گرفته.
باد کردن پسرعمه زا هم آخرش بود، عین تراکتور باد می کرد. سر اون باد کردن مدل دارش منفجر شدم.
ته نفسش و اون بادکنک کوچیکه هم که دیگه هیچی :39:
خدایا از سوژه ی الکی ببین چیا ساختن :11:
شخصیت پردازی یعنی این، هر کدوم مطابق با ویژگی های خودشون برخوردهای متفاوت و درخور با این موضوع ساده داشتن.
"یکم سینماگران ما بشینن یاد بگیرن"
توی بخش بعدی، آقای مجری به کلاه قرمزی توضیح می داد که تو مثل گل از باغچه دراومدی. اون می گفت قبلش کجا بودم؟؟؟؟!
بعدش که پسرعمه زا اومد و اون خنده های معنی دارررررش از حرفای آقای مجری... هیچی نگم بهتره.
چه موضوعات مهمی رو مطرح می کنن!
قسمت 13:
ادا درآوردن های جیگر و ببعی، سر خوردن اون سبزه منو کشته بود.
وقتی ادای همدیگه رو در می آوردن، اونجا که ببعی اشتباهی ادای آقای مجری رو درآورد، ترکــــــــیدم.
قسمت بعدیش که هر کدوم پیشنهاد یه جا واسه 13 به در رو می داد، اینقدر تیکه های خنده دار که چه عرض کنم "دل و روده در آر" داشت که توان نوشتنش رو ندارم...
فقط یه تیکه هم ساده: آقو از 2 بعد از ظهر تا 8 شب دنبال جا می گشتیم، آخرش هم پیدا نکردیم.
بعد همه ریختن سر مُـ تا حد مرگ زدن ما رو. ها منم صندلی سوم نشسته بودما، گفتم من چی کار کردم آخه؟!
یعنی، این تیکه های بیهوده و بی ربطش منو از درون داغــــــــــــــون می کنه...
آخرش هم که خداحافظی می کردن:
صدا، لهجه و تیپ خواهر پسرعمه زا داشت منو دیونه می کرد- دیگه از خنده گذشته بود- :34:
دخترش هم که (جیــــگر منه، البته این جیگر اون جیگر نیست!) جلوی مامانش به آقای مجری می گفت: کو عیدی ندادی؟
صحنه ی آخرش هم که تمام این شخصیت ها مناسب حال خودشون شادی و با همه ی ماها خداحافظی می کردن:
اما این پایان، اون پایان نیست...
اینا هیچ کدوم عروسک نیستن، اینا همیشه در ذهن من و دیگر دوستداران اونها جاودانه اند و دارن به زندگیشون و ماجراهاشون ادامه میدن.
و اما...
آقای طهماسب و جبلی و گروه غیر قابل پیش بینی و دوست داشتنی شما...
بضاعتی ندارم که ازتون تشکری بکنم که لایقش هستین، تنها کاری که می تونم بکنم اینه که اگر عمری باقی باشه، وقتی فیلم جدیدتون اکران شد، چندین بار برم و اون رو توی سینما تماشا کنم و هر جا که می رسم تبلیغ این فیلم رو بکنم تا شاید فروش زیاد این فیلم بتونه یه تشکر کوچک باشه!
شما واقعاً لیاقت داشتن فیلم ماندگار و پرفروش رو دارین، ای کاش توی این مملکت هر امتیازی بر اساس لیاقت و توان، توزیع می شد...
در ضمن، آقای طهماسب و جبلی و ... من آخرین باری که چشمم به سالن سینما تاریک شد، برمیگرده به اواسط اردیبهشت ماه سال 88 و فیلم مزخرف "وقتی همه خوابیم".
ممنون
امسال که اون جیگر رو اضافه کردن هم خیلی برنامشون جالب شده بود
خیلی قشنگه این کارتون:40:
دوستان جایی رو سراغ دارین که با کیفیت بالاش رو برای دانلود گذاشته باشن؟
سلام به همه دوستان
بله واقعا برنامه زیبایی بود
و فکر کنم بیشتر ببنندش بزرگترها بودن تا بچه ها:31:
کافهسینما-سید آریا قریشی: نمونهاش را در نقاط دیگر جهان زیاد به یاد داریم. اما در سینما و تلویزیون ایران به یاد نمیآوریم که پدیدهای به این میزان از محبوبیت رسیده و در مدت زمانی چنین طولانی، نه تنها این محبوبیت را از دست ندهد، بلکه بتواند به محبوبیتی فراتر از دوران اولیهاش برسد!
مجموعه آثار مرتبط با کاراکتر/ پدیده کلاهقرمزی، از این نظر یک نمونه منحصر به فرد در ایران به شمار میرود. به خصوص در مدیوم تلویزیون و در دورهای که با نوسانهای پیش آمده در پخش مستقیم مسابقات فوتبال، میزان هیجانبرانگیز بودن برنامههای تلویزیون به صفر نزدیک شده است، جذابیت مجموعه «کلاهقرمزی 91» بیش از پیش جلوهگر میشود. اولین نکته، همین است: تلاش مداوم برای خلق لحظات جذاب. هیچ وقت نشده که حرفهای گنده و شعارهای دهانپرکن، جلوی ایجاد جذابیت را در مجموعههای کلاه قرمزی بگیرد. طهماسب و جبلی به عنوان دو مغز متفکر مجموعه، البته اینقدر زرنگ هستند که کلی حرفهای آموزنده و پیام اخلاقی در میان قطعات جذابشان بگنجانند. اما این کار را به قدری حسابشده و هوشمندانه انجام میدهند که تماشاگر نه تنها از این حرفهای رو و شعاری، آزرده نمیشود، بلکه به راحتی میتواند آنها را بپذیرد. دلیل تأثیرگذاری بالای چنین حرفهایی این است که طهماسب و جبلی هرگز از الگوهای پذیرفته شده اندرزگویی در ایران پیروی نمیکنند! (این هم از عجایب روزگار است. الگوهایی که باید نقش اصلی را در پرورش یک نسل ایفا کنند، دقیقاً غیر جذابترین ایدهها و الگوهای ممکنند!) اول از همه این که مهمترین پیامهای اخلاقی برنامه، همواره در میانه یک سری دیالوگ بامزه و نشاطآور عرضه میشوند. یعنی دقیقاً زمانی که تماشاگر آنقدر خلع سلاح شده که هر حرفی را از سوی آقای مجری بپذیرد. نکته بعدی این است که شخصیتهای عروسکی ماجرا هیچوقت کاراکترهایی کاملاً جدا از محیط اطراف نبودهاند. از «پسرخاله» گرفته که از همان شروع به کار مجموعه برنامههای کلاهقرمزی همیشه به فکر جمعآوری و ذخیره نفت و نان و هندوانه بود (ظاهراً پسرخاله از همان زمان رسیدن به شرایط امروز را پیشبینی کرده بود!) تا کاراکتر تازه ایجاد شده «هم ساده» که تلخترین و وحشتناکترین اتفاقات ممکن را تجربه کرده و همه آنها را با خندهای شدید بیان میکند (و چنین رفتاری چقدر شبیه زندگی و رفتار خیلی از ماست!) آقای مجری (با حضور همیشه درخشان ایرج طهماسب) هم هیچ شباهتی به تیپ آشنا و اعصابخردکن آدم اندرزگو ندارد. ماجرا اصلاً به این سادگی نیست که آقای مجری به عنوان بزرگتر ماجرا، عروسکهای اطرافش را نصیحت کند و آنها هم سرشان را پایین بیندازند، از کردههای خود پشیمان شوند و مثل بچه مثبتهای حرصدرآر، بلافاصله عذرخواهی کرده و حرفهای «آدم بزرگه» ماجرا را بپذیرند. آقای مجری گاهی به اندازه عروسکهای اطرافش شر و بازیگوش است. (یک بار آقای مجری پسرعمهزا را به گلی تشبیه کرد که دوست دارد آن را بکند!) عروسکها هم همیشه به جای پذیرش بی قید و شرط حرفهای مجری، با او وارد کلکل میشوند (همین سه چهار شب پیش بود که کلاهقرمزی به مجری گفت: «سرش رو شیره مالیدی که بادکنک باد نکنی»؟!) پس قضیه اصلاً به سادگی و مسخرگی یک بزرگتر دانا و مشتی کوچکتر نادان نیست. ضمن این که نصیحتهای آقای مجری همیشه در این حد نیست که مثلاً بچه خوبی باشید یا در زمان دید و بازدید عید از تناول بیرویه آجیل و شیرینی خودداری کنید! تصورش را بکنید که یکی از توصیههای امسال آقای مجری به بچهها این بود که بزرگترها هم بعضی وقتها نمیتوانند بعضی از کارها را انجام دهند! از جمله باد کردن بادکنک! آن وقت پسرعمهزا با نمایش تواناییاش در باد کردن بادکنک، آقای مجری را متحیر (و کمی خجل) میکرد!
روزهای اول عید، برنامهای را از تلویزیون میدیدم که در آن دو مجری زن (هر کدام متعلق به یک نسل) در حال صحبت با یکدیگر بودند. مجری جوانتر مدام به این اشاره میکرد که نسل قدیم چقدر نسل بهتری بود و نسل ما چقدر مشکل دارد و خیلی چیزها را خراب کرده است. مجری مسنتر هم با سکوتش عملاً حرفهای مجری جوانتر را تأیید میکرد. این شیوه از خودانتقادی (!) را مقایسه کنید با همین مثال آخری که از کلاهقرمزی زدم. جایی که خیلی وقتها این عروسکها هستند که چیزهایی به آقای مجری یاد میدهند و او را متحیر میکنند. راستش را بخواهید، این شیوه نصیحت کردن خیلی دلچسبتر، تأثیرگذارتر و البته به نظرم صادقانهتر از همه اندرزهای مثلاً دوستانه و بزرگوارانهای است که در اطرافمان میبینیم!
کافهسینما/تهران امروز
آقوی همساده خیلی باحال بود
تقلیدی از آقوی زیگلری بود.دی:
کسی تمام کلیپ های اقوی همساده را داره؟
صدا پیشه "همساده" و "ببعی" از کلاه قرمزی91 می گوید
صداپیشه شخصیت "همساده" گفت: آقای طهماسب به من گفتند این شخصیت خیلی بلا سرش آمده اما میخندد. من هم این ایده را گرفتم و شروع کردم به شاخ و برگ دادن به آن. ایده لهجه شیرازی از خودم بود و خودم هم شیرازی هستم. راستش کار با این شخصیت کمی متفاوت بود.
به گزارش خبرآنلاین، محمد بحرانی متولد سال 1360 است. او لیسانس بازیگری از دانشکده هنرهای زیبا و کارشناسی ارشد کارگردانی از دانشگاه تربیت مدرس دارد. بحرانی از سال 1380 وارد تلویزیون شد و اکثر کارهایش کودک و عروسکی بوده است.
او به جای شخصیتهای عروسکی «مخدان» و «استاد همهچیدون» صحبت کرده، در تئاتر عروسکی «کنسرت حشرات» صداپیشگی وعروسک گردانی کرده و در فیلم «رفیق بد» نیز نقشی کوتاه داشته و امسال در سریال «مکتبخانه غیرانتفاعی» بازی کرده که از شبکه آموزش روی آنتن رفته است.
او صداپیشه «ببعی» و «هم ساده» است، دو شخصیت محبوب مجموعه «کلاه قرمزی 91» که در طول تعطیلات نوروز روی آنتن شبکه دو رفت و مخاطبان بسیاری داشت. موفقیت این مجموعه بهانهای شد تا گپی کوتاه با بحرانی بزنیم.
چطور شد که با تیم «کلاه قرمزی» همراه شدید؟
آشنایی ما به زمانی برمیگردد که در فیلم «رفیق بد» با آقای طهماسب و جبلی همکاری کردم و در نقشی کوتاه بازی کردم. سال 1390 آنها برای یک شخصیت جدید دنبال صداپیشه بودند. امیر سلطاناحمدی که عروسکگردان «پسرعمهزا» است از دوستهای قدیمی من است. او از سال 88 با گروه همکاری کرده و مرا پیشنهاد کرد. من هم رفتم و تست صدا دادم و با گروه همراه شدم.
ایده شخصیت «ببعی» از چه کسی بود، آیا شخصیت کاملا پرداخت شده بود یا شما خودتان آن را پرداخت کردید، در کار بداههپردازی هم میکردید، ایده انگلیسی صحبت کردن ببعی از کجا آمد؟
راستش اینطور بود که آقای طهماسب ذهنیتی از یک شخصیت در ذهن داشتند. طبق روال همیشگی در تمرینات همه صداپیشهها و عروسکگردانها برای شخصیت تست صدا زدند تا یکی را انتخاب کنیم. ذهنیت اولیه این بود که صدای «ببعی» خیلی ناز و گوگولی باشد، اما آقای طهماسب صدای مرا که تضاد بیشتری با چهره عروسک داشت، پسندیدند. درمورد انگلیسی صحبت کردن «ببعی» هم بگویم که در خانواده من تقریبا همه اهل زبان هستند اما خودم نه چندان. پارسال در یکی از قسمتها آقای طهماسب گفتند یک کتاب جلوی «ببعی» باشد و پیشنهاد دادند کتاب انگلیسی باشد. در واقع این شخصیت با ذهنیت آقای طهماسب شکل گرفت و منِ صداپیشه به همراه عروسک گردان خانم بنفشه صمدی تا جایی که می توانستیم آن را پرورش دادیم.
ایده شخصیت «همساده» که امسال به مجموعه اضافه شد از کجا آمد، درمورد شیرازی بودن و پرداخت شخصیت هم توضیح دهید.
ما 20 روز قبل از شروع ضبط تمرین داشتیم. در سه چهار روز آخر قرار شد یک شخصیت جدید به مجموعه اضافه کنیم .وقتی خانم محبوب عروسک را سر تمرین آوردند مثل همیشه همگی به جای شخصیت تست صدا زدیم و از صدایی که من برای «همساده» انتخاب کرده بودم خوششان آمد. آقای طهماسب به من گفتند این شخصیت خیلی بلا سرش آمده اما میخندد. من هم این ایده را گرفتم و شروع کردم به شاخ و برگ دادن به آن. ایده لهجه شیرازی از خودم بود و خودم هم شیرازی هستم. راستش کار با این شخصیت کمی متفاوت بود. ما در زمان ضبط، فیلمنامه به آن معنای رایج نداریم. در تمرینات یک موضوع پیشنهاد داده میشود و با آن موضوع شروع به کار میکنیم و درواقع بخش زیادی بداهه است. ما تقریبا روزی یک قسمت ضبط داشتیم. در نهایت چارچوب کلی هر اپیزود زیر نظر آقای طهماسب و جبلی شکل میگرفت و تثبیت میشد. مثلا به من گفتند «همساده» رفته است ورزشگاه و کتک خورده. خاطرات «همساده» در ورزشگاه در لحظه شکل گرفتند. خودم قبل از ضبط به اینکه او چه بگوید فکر نمیکردم، چون میخواستم تازگی داشته باشد و برای خودم هم خندهدار باشد تا موقع تعریف خاطره خندههایش واقعی باشند.
از راست به چپ، محمد بحرانی (صداپیشه ببعی و همساده)، بهادر مالکی (صداپیشه فامیل دور) و حمید جبلی (نویسنده و صداپیشه کلاه قرمزی و پسرخاله)
هماهنگی خیلی خوبی بین عروسکگردانهای مجموعه و صداپیشهها وجود دارد، این هماهنگی چطور شکل گرفت و عروسکگردان چه نقشی در شکلگیری شخصیت دارند؟
به نظرم 50 درصد کار توسط عروسکگردان انجام میشود و 50 درصد توسط صداپیشه. هماهنگی هم در تمرین شکل گرفت، هرچه تمرینات بیشتر باشد این هماهنگی بیشتر میشود تا جایی که انگار خود عروسک جان دارد و راه میرود و حرف میزند. عروسکگردان همچنین در اینکه شخصیت چطور حرف بزند یا چه بگوید هم صاحبنظر است. مثلا برای چند بخش از حضور «همساده» من قبل از ضبط با خانم شیما بخشنده (عروسکگردان «همساده») نشستم و درمورد اینکه این شخصیت چه بگوید با هم مشورت کردیم و با هم به نتیجه رسیدیم.
طراحی عروسکها براساس چهره صداپیشه انجام میشود یا قبل از تست صدا عروسک طراحی میشود؟
اول عروسک طراحی میشود. آقای طهماسب یا جبلی براساس ذهنیتی که از یک شخصیت دارد با خانم مرضیه محبوب (طراح عروسکها) صحبت میکند. بعد عروسک ساخته میشود. وقتی صداپیشه مشخص شد، پیشنهادهایی داده میشود، مثلا موی سر عروسک کمتر باشد یا کمی گونه داشته باشد. تغییراتی خیلی جزئی ممکن است در طراحی عروسک داده شود.
«کلاه قرمزی 91» و دو شخصیت «ببعی» و «هم ساده» با استقبال گسترده مخاطب همراه شدند. خودتان توقع چنین انتظاری از مخاطبان داشتید؟
پارسال که «ببعی» را کار کردم توقعاش را نداشتم، اما او به شخصیت محبوبی تبدیل شد و امسال سعی کردم کمی متفاوت باشد تا باز هم برای بیننده تازگی داشته باشد. درمورد «همساده» اما هیچ انتظاری نداشتم چون حضورش بسیار کوتاه است. کار فیلمبرداری ما 11 فروردین تمام شد و من هنوز خیلی در میان مردم نرفتم تا ببینم واکنش چطور است. اما اگر همانطور که میگویید واقعا «همساده» برای خودش در میان مخاطبان جایی پیدا کرده، خیلی خوشحال هستم. در آخر هم بگویم از اینکه با این گروه همکاری کردم واقعا خوشحال هستم و همچنین خوشحال هستم که مردم با دیدن مجموعه خندیدند.
از راست به چپ، محمد بحرانی (صداپیشه ببعی و همساده)، بهادر مالکی (صداپیشه فامیل دور) و حمید جبلی (نویسنده و صداپیشه کلاه قرمزی و پسرخاله)
پخش قسمت جدید كلاه قرمزی از تلویزیون
مدير گروه خردسال و كودك شبكه 2 از پخش يك قسمت جديد از مجموعه «كلاه قرمزي» در روز جمعه 22 ارديبهشت به مناسبت روز مادر خبر داد.
به گزارش انتخاب به نقل از جام جم آنلاین، علي زارعان مدير گروه خردسال و كودك شبكه 2 سيما در اين باره گفت: قصد داريم به مناسبت روز مادر ويژهبرنامه جذاب و مفرحي براي بچهها پخش كنيم تا بتوانيم روزي به ياد ماندني براي آنها و خانوادههايشان فراهم كنيم.
وي ادامه داد: به همين دليل پخش قسمت جديد برنامه كلاه قرمزي را در نظر گرفتيم. 14 قسمت از اين مجموعه كه هميشه با استقبال مخاطبان روبهرو شده است در ايام نوروز روي آنتن رفت و قسمت 15 با فضايي مفرح روز جمعه به مناسبت روز مادر ساعت 21 از شبكه 2 پخش ميشود.
قصه اين قسمت از مجموعه كلاه قرمزي حتماً براي بچهها جذاب خواهد بود. مدير گروه خردسال و كودك شبكه 2 تاكيد كرد: تكرار اين برنامه هم روز شنبه 23 ارديبهشت ساعت 18 پخش ميشود.
عروسكها در قسمت جديد كلاه قرمزي همان عروسكهايي است كه نوروز مهمان خانهها بود. در اين قسمت كلاه قرمزي، پسرخاله، پسر عمهزا، فاميل دور، همساده، بعبعي و... حضور دارند تا يك جمعه شاد را براي بچهها رقم بزنند.
وي با ذكر اين نكته كه قصد داريم در اعياد بزرگ قسمتهاي جديدي از مجموعه كلاه قرمزي را پخش كنيم. گفت: اميدواريم بتوانيم نظر بچهها را با پخش برنامههاي مفرح و آموزنده جلب كنيم.
زارعان گفت: همچنين مجيد قناد همراه گروهش برنامه شاد «جمعه به جمعه» را ويژه روز مادر آماده كردهاست. اين برنامه صبح روز جمعه 22 ارديبهشت پخش ميشود.
وای چه شود؟!!!!!نقل قول:
یکی از بهترین خبرهایی بود که توی چند هفته اخیر شنیدم.
مرسی آقا
وای چه باحال بود فامیل دور مردم از خنده....
می گفت پشت موهای من، اون وری بر می گرده بهش بیگودی می بندم که این وری برگرده:31:
بچه ها اگه الان دارین می بینین بیاین اینجا حال میده:10:
میریم که داشته باشیم یه گزارش آنلاین دیگه:33:
فامیل دور: آقای مجری فقط قسمت های کاغذی نگاهمو ببینین ها، کل نگاهمو نبینین!
فامیل دور: یک نفر عاشق کَره باید این سس رو درست کنه (منظورش یک قاشق کَره بود!)
شماره تلفن دادن ببعی هم آخرش بود.
دمشون گرم، بازم یه حال دیگه بهمون دادن:40:
وای خدا مُردم از خنده:39:
خیلی باحال بود:26:
وقتی خبر رو خوندم که قراره ساعت 9 پخش بشه درس و امتحان رو تنظیم کردم تا ساعت 9 بشینم ببینم ولی نامردا فوتبال پخش کردن .. با این وجود بازم دیدمش ولی اگه لینک ازش اومد توی اینترنت برام بفرستین.
ممنون
دیشب توی صرفا جهت اطلاع ازشون تقدیر شد.توی گزارش اخر کار نجفی درباره ی رسالت رساته در باب حمایت از تولید داخلی.تنها برنامه ای که خیلی هم غیر مستقیم ازش تقدیر شد همین بود.
دم کل گروه گرررررررررررررررررررررررر رررررررررررررم
سس بریز ..سس بریززز.. سس بریزززززززززززنقل قول:
دم کل گروه گرررررررررررررررررررررررر رررررررررررررم
خیلی با این تیکه حال می کنم !!! از مجا این شخصیت ها رو پیدا می کننن اینها .. عمرا به ذهن کسی خطور نمی کرد از یه الاغ بشه همچین چیزی ساخت !!! سره قضیه ماشین تا دو روز فکم روزمین بود !!! خدایاااااااااااا
گفتی یا نگفتی
هیچ میدونستید شعری که فامیل دور میخوند مال حافظه؟!
اون شعری هم که یک بار دیگه خواند از سعدی هست. (از در درامدی و من از خود به در شدم :31: )نقل قول:
به گزارش روابط عمومی شبکه دو سیما، برنامه محبوب «کلاه قرمزی» با حضور آقای مجری، پسرخاله، پسر عمه زا، فامیل دور و ... یکشنبه شب ساعت 21 از این شبکه پخش خواهد شد و تکرار آن روز دوشنبه همزمان با روز مبعث پیامبر اکرم اسلام (ص) خواهد بود.
پایگاه اطلاع رسانی شبکه 2
[/url]http://ch2.iribtv.ir/index.php?option=com_content&task=view&id=4754[url]
قسمت خوبی بود و کلی لذت بردیم
i nedd bibi
من یه سری wallpaper از این برنامه پیدا کردم
آدرس عکسها رو کپی و توی نوار آدرس paste کنید تا اندازه بزرگ واقعیش رو ببینید
--
تشکر فراموش نشه
سلام .
من ویژه برنامه ساعت 9 رو ندیدم . تکرارش ساعت چنده امروز ؟ (عجب جمله بندی شد :27:)
اقا این مجموعه خیلی جالبه ولی من یه انتقاد کوچولو دارم.همه این برنامه رو به اسم کلاه قرمزی میشناسن در صورتی که نقش دوتا عروسک اولیه یعنی کلاه قرمزی و پسر خاله خیلی کم رنگ شده و بیشتر شخصیتای جدید دارن جذب مخاطب میکنن.مثل فامیل دور و اقوی همساده.بهتر نیست اسم این مجموعه یه چیز عمومی تری باشه ؟
حق بقیه شخصیتا داره ضایع میشه:3: