هر بلیتی رو چند تومن در نظر گرفتی و
سالن چند نفره فرض شده که این شد؟ :31:
Printable View
هر بلیتی رو چند تومن در نظر گرفتی و
سالن چند نفره فرض شده که این شد؟ :31:
خواب بعد از ظهر خوبهنقل قول:
مگه امتیاز دادنمو تو تاپیک ندیدی؟
اون 2تا مالی نیست!(از نظر کاملا شخصی من!)
بلیت 3000:10:نقل قول:
سالن 10000:18:
خوبه؟:31:
اگه نظرت کاملا شخصی بود میگفتی اون 2 تا رو دوس ندارم :دینقل قول:
عمدا میگی مالی نیست تا دود و خاکستر پخش کنی تو فضا :دی
نه می خواد کفر مارو در آره!:31:نقل قول:
خب مشخصه که یکی خوشش میاد یکی نمیاد !نقل قول:
خواب بعد از ظهر خوبه
مگه امتیاز دادنمو تو تاپیک ندیدی؟
اون 2تا مالی نیست!(از نظر کاملا شخصی من!)
از یه چیز محسن چاووشی خیلی خوشم میاد :40:
شدیدا اهل ریسکه :40:
تو همه آلبوماش میاد فضا و سبکشو عوض میکنه.
با اینکه خیلی از کساییکه آهنگاشو تو آلبوماش گوش میدن از این تغییر سبکا خوششون نمیاد ولی بازم این کارو میکنه :40:
به این میگن اعتماد به نفس و اهل ریسک بودن که در نهایت باعث پیشرفت آدم میشه :10:
محسن یگانه تو آلبوم رگ خواب آهنگ یه آسمون آبی سقف اتاق منه رو خوند :31: هر مصاحبه ای باش میکردن تعریف میکرد از خودش که این یه ریسک بود و من و همکارانم این ریسک رو کردیم و یه آهنگی دادیم که با سلیقه ی قبلی مخاطبمون فرق میکرد.
پس این محسن چاووشی چی بگه :27:
اين مطلب تو فيسبوك هواداراي چاوشي بود
نميدونيستم اينجا بذارم تو تو تاپيك چاوشي،ديگه اينجا گذاشتم. اگه مشكليه مديران بي زحمت منتقلش كنن
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نقد زير براي البوم پرچم سفيد نگاشته شده است كه از وبلاگ چاوشيسم مي باشد، محسن چاوشي پس از مطالعه آن در خواست كردند در سايت هاي رسمي منتشر شود.
واسه پرچم سفيد . . .
همه چیز بسیار سریع اتفاق افتاد . خبر انتشار آلبوم ، اطلاع رسانی های روزانه ، اعلام روز انتشار و در آخر انتشار آلبوم تنها با یک روز تاخیر از آنچه که اعلام شده بود که در نوع خود رکورد جالبی در بازار موسیقی ایران محسوب میشود . همه چیز به قدری سریع اتفاق افتاد که مجال فکر کردن در مورد باید ها و نباید های آلبوم به ما داده نشد ، اینکه دیگر خبری از امیر ارجینی نبود و فرد کم سن و سال جدیدی که به گروه اضافه شده بود و تابحال اسمی از او نشنیده بودیم به یکباره میکس و مستر کل آلبوم و تنظیم 2 قطعه را بدست میگیرد . عدم تاخیر ( یک روزه) و فاصله تقریبا یک ماهه بین خبر انتشار و ریلیز ، نه تنها باعث نشد از عطش هواداران برای شنیدن اثر کم شود بلکه جزو معدود آلبوم هایی بود که تا این حد منتظر شنیدنش بودند و بودم . این آلبوم یک تفاوت عمده با حریص دارد . قبل از حریص همه منتظر آن ایده آل گمشده ی خود بودند و منتطر بودند بازگشت محسن به روزهای اوج را نظاره گر باشند اما این روزها دیگر خبری از آن نگرانی ها نیست . کارهای اخیر و سیر صعودی که داشتند گواه این حرف است . نخلای بی سر ، زخم زبون ورژن تمرین با آن لحن فوق العاده اش ، دیوار بی در و نفرین به جنگ که منهای چندین اشتباه همگی دارای تنظیم ، لحن و ملودی زیبایی بودند همگی باعث بوجود آمدن ذهنیتی مثبت وعاری از نگرانی شده بود که هواداران با فراق بال و آسوده خاطر به سراغ این آلبوم بروند
تبلیغات : کلا" تا به امروز به غیر از آوای باربد هیچ شرکتی تبلیغات مناسبی برای کار محسن انجام نداده اند . از سایت کامل آلبوم بگیرید تا چاپ تاریخ انتشار و اصلاحیه اش در روزنامه های کثیر الانتشار و همین موضوع باعث میشود با امیدواری بیشتری از همین الان منتظر 13 باشیم . بدعتی که آوای باربد برای یه شاخه نیلوفر پایه گذارش بود به طور ناقص و در سطح بسیار پایین تر ، کم و بیش برای این آلبوم هم اتفاق افتاد البته با توجه به عجله ای که محسن و تهیه کننده اش در ریلیز آلبوم قبل از عید داشتند امکان تبلیغ آنچنانی در این مدت کم نبود . به هر حال باید دید ریسک تهیه کننده که شاید در اثر اصرار محسن بوده میتواند جواب دهد و آلبوم با فروش خوبی مواجه شود ؟
البته این آلبوم خود نیز به نوعی بدعت گذار در مقوله ی خبررسانی بود؛ تا امروز در هیچ یک از آلبوم های محسن با اینچنین جریان خبری آزادی مواجه نبودیم . تجربه ی متفاوت و لذت بخشی بود ، هرچند انتظار میرفت با کند و کاو بسیار بالایی که در خبر های مربوط به محسن توسط هواداران انجام میگرفت این خبررسانی نتیجه عکس دهد اما سیاست کاری جالبی که گروه در پیش گرفت باعث شد نتیجه ی کار کاملا قابل قبول از آب در بیاید.
کاور: مطمئنا" تجربه موفق کاور حریص به هیچ وجه در این آلبوم تکرار نشد. چه طرح روی کاور با آن رنگارنگی نا مربوطش و چه طراحی داخلی و روی سی دی که اصلا به دل نمی شیند . شاید تنها اثر مثبت محسن عسگری در این آلبوم آشنایی محسن با امیروکس باشد . و صد البته بازهم نامی از آهنگساز برده نشد ! آن لیست های بلند بالای تشکر نیز گویی در آلبوم های مجاز برای محسن شگون ندارد و با توجه به لیست چند نفره ی این آللبوم باید نتیجه گرفت اینروزها هرچقدر دور و برش خلوت تر باشد بهتر نتیجه میگیرد.
تنظیم: کوشان حداد به معنای واقعی کلمه ما را در این آلبوم غافلگیر کرد. هرچند فضاسازی تراک شباهت بسیار کمی به ساندتراک یکی از فیلم های هالیوودی دارد اما بازهم نمیتوانی از خیر آن فضای دلهره آور و فوق العاده بگذری . به هر حال با توجه به فضای آلبوم قبلی ، وجود چندین تراک به قول محسن پرتحرک و هاوس در این آلبوم به نوعی ضروری بود . و چه خوب شد این ضرورت با همکاری دوباره با کوشان به تکرار نیافتاد. امیروکس تقریبا به خوبی توانست فضای آلبوم را بشکند و به دور از هرگونه تکرار که متاسفانه جزو مولفه های تمام آلبوم های امروزی شده ، آثار قابل توجهی را خلق کند . تجربه ی همکاری با سینا حجازی هم به نظر من جای بحث و گفتگوی فراوان دارد . اینکه این تجربه ی جالب توانسته موفق هم باشد کمی برای من جای سوال است...
بار عمده ی تنظیم این آلبوم را خود محسن به دوش گرفته بود و این مسئله با توجه به تعریف و تمجید های هواداران از 3تراک پخش شده قبل از آلبوم کاملا قابل پیش بینی بود . محسن چاووشی در طول 8 سال فعالیتش با تنظیم کننده ها و نوازنده های مختلفی کار کرده و مطمئنا هرکدام به نوبه ی خود در بلوغی که امروز به آن رسیده است تاثیر گذار بوده اند . از فوادیان و سیامک شکوری گرفته تا محمدرضا آهاری که تنظیم تلفیقی تراک تقاص از ته مانده های اثرات اوست. سولوهای فوق العاده ای که در این آلبوم به وفور یافت میشود تاثیر بسزایی در زیبایی آلبوم داشتند و نوازندگی شاهرخ پورمیامی در تراک تقاص مطمئنا درآینده جزو سوگلی ها خواهد شد . تنظیم شهاب اکبری هم به نوعی جزو معدود نقاط ضعف آلبوم بود . فضاسازی و ساز های تکراری که در تنظیم هایش برای دیگر خوانندگان چندین بار استفاده کرده است باعث شد از زیبایی این اثر کاسته شود . البته شاید با یک ملودی زیباتر میشد میدان کاری بیشتری به او داد ، اما به هر حال با همین یک تراک کم و بیش کارش به تکرار میزد .ولی مسئله ای که در این تراک با تنظیم معمولی اش توجه را جلب میکند اجرای فوق العاده و خیره کننده محسن است . در مورد کیفیت آلبوم و میکسو مستر که توسط امیروکس انجام داده شد خوشبختانه مشکل قابل توجهی مشاهده نشد . هرچند کم تجربگی و کم سن و سال بودن وی ذهنیت تقریبا منفی را قبل از پخش آلبوم بوجود آورده بود که مطمئنا" تا به امروز این ذهنیت تعدیل مثبت شده است.
لحن و موسیقی : فکر میکنم آنچه که در نگاه اول نمایان تر می نماید تفاوت قابل توجه فضای آلبوم نسبت به آلبوم قبل است . اینکه فضای قالب و موفق آلبوم قبل در این آلبوم به 2 تراک کاهش یافته و جایش را به فضاهای جدید داده بود قابل تحسین است. تا به امروز در کارهای چاووشی (مخصوصا چاووشی مجاز) با دو آلبوم یکسان از لحاظ سبک و سیاق مواجه نبوده ایم و این است وجه تمایز محسن چاووشی با دیگر خواننده ها . لحن محسن با توجه به سبک موسیقی که در این آلبوم ارائه داده است کاملا درست انتخاب شده و به نوعی یادآور صدای سابق و غیر مجاز محسن است با درجه ی لذت بخشی بیشتر . آن صدای ایده آل و عاصی که در حریص گوشه ای از آن را شنیدیم به نوعی در این آلبوم ایده آلی بهتر و جدید تر را پایه گذاری کرده است و این بسیار حائز اهمیت است . از آنجا که طرافداران محسن چاووشی علاقه ی شدیدی به تقسیم بندی دوران کاری وی دارند(!) از این آلبوم به بعد را میتوان دوره ی جدیدی نام گذاری کرد که تمام المان های محسن چاووشی را به همراه دارد به علاوه ی تجربه دوران های گذشته . ملودی های این آلبوم در سطح بسیار بالایی از آنچه از چاووشی انتظار داشتیم قرار دارند . گویی محسن تمام آثار گذشته اش را به فراموشی سپرده و سعی کرده در فضای دیگری با حفظ حس و حال سابق آهنگسازی کند . و باید با افتخار گفت که موفق هم بوده است.
محسن چاووشی در مصاحبه ای که بعد از پخش آلبوم یه شاخه نیلوفر انجام داده بود گفت که این تازه اول کار است و مطمئنا هواداران ، امروز و بعد 3 آلبوم با محسن هم نظر شده اند .پشتوانه ی این آلبوم تمرین و تکرار و تجربه ای است که باید در چندین آلبوم کسب میشد . شکستن فضای سابق به یکباره و تنها با یک آلبوم ممکن نبود . هرچند حاصل این تجربه آلبوم متوسطی مثل ژاکت شده باشد . اما به هر حال امروز مواجه شده ایم با آلبومی که بعضی از تراک هایش به تنهایی خود یک آلبومند ...و مطمئنا اگر ژاکت پخش نمیشد ، امروز پرچم سفیدی هم در کار نبود.
نقل قول:
منم تایید میکنم این اخلاقشو
یه شاخه نیلوفری که هنوز به نظرم بهترین آلبومشه حاصل همچین ریسکی بود
یا قطعات نسبتا بزرگی مثل قطار
اما چه خوبه که تو یه آلبوم بیاد ریسک کنه و از این حرفا
آلبوم بعدی بیاد فقط از نتایج مثبت آلبوم های قبلی استفاده کنه
یکی در میون کار کنه به نظرم بهتره. آخه مداوم هم سبک عوض کردن که فایده نداره. تا میاد یه جا دستش گرم بشه و فوت و فنش را یاد بگیره میره سراغ یه سبک دیگه
این آلبوم دقیقا اسمش چیه و چه تاریخی به بازار عرضه شده ؟
من عاشق شعرهای محسن چاوشی ام
اون روبروم داره پرواز می کنه می بینمش هنوز از پشت پنجره هی دست تکون می دم هی داد می زنم اون سنگدل ولی هم کوره هم کره
الان چقد دلم دکمه ی Dislike میخواست :31::31::31:نقل قول:
نقل قول:
هه هه!
برای اینکه اسپم نشه:
چقد دلم محمدرضا آهاری را میخواد! به نظرم به طرز خیلی ناجوانمردانه ای و سریع کنارگذاشته شد.
کاش دوباره با محسن و آهاری با هم همکاری کنند. مطمئنم نتیجه اش را همگی میپسندیم
دقيقا اسمش رو تاپيك هست!نقل قول:
اسم آلبوم: پرچم سفيد
تاريخ انتشار: 22 يا 21 اسفند
اين تيكه به شدت تاييد ميشهنقل قول:
چقد دلم محمدرضا آهاری را میخواد! به نظرم به طرز خیلی ناجوانمردانه ای و سریع کنارگذاشته شد.
کاش دوباره با محسن و آهاری با هم همکاری کنند. مطمئنم نتیجه اش را همگی میپسندیم
چي ميشه اگه تو آلبوم بعدي به جاي سينا حجازي ، آهاري قرار بگيره!!
عالی میشه اگه همچین چیزی بشه!:40:نقل قول:
من از کارای سینا حجازی خیلی لذت بردم ...نقل قول:
نه نه نه حاضر نیستم آهاری جاش با سینا عوض شه هرگز!!!:19:
اما با اومدن آهاری موافقم:11:
سینا حجازی بعد های جدیدی رو به موزیک چاووشی بخشید ...
ایشلا پیشرفت در این سبک در آلبوم بعدی ...:40:
حرف منم همینه این تراک تنها آهنگیه که اصلا در حد این آلبوم نیستنقل قول:
تنظیم شهاب اکبری هم به نوعی جزو معدود نقاط ضعف آلبوم بود . فضاسازی و ساز های تکراری که در تنظیم هایش برای دیگر خوانندگان چندین بار استفاده کرده است باعث شد از زیبایی این اثر کاسته شود . البته شاید با یک ملودی زیباتر میشد میدان کاری بیشتری به او داد ، اما به هر حال با همین یک تراک کم و بیش کارش به تکرار میزد
و هیچ رنگی از تنوع و پیشرفت نداره ...
کهنگی:2:
مرسی ، اصلا متوجه نشده بودمنقل قول:
دقيقا اسمش رو تاپيك هست!
اسم آلبوم: پرچم سفيد
تاريخ انتشار: 22 يا 21 اسفند
خب عالیه پس خیلی عقب نموندم از قافله :31:
جالبه هنوزم دوستانی پیدا میشن که اینو قبول داشته باشن "یه شاخه نیلوفر" آلبوم تاریخی و موندگاری بوده !نقل قول:
شایدم به خاطر خاطراتی که همگی ازش داریم
ولی من حدس میزنم این آلبوم هم مجدد به همین سرنوشت مبتلا بشه و در آینده به عنوان یه اثر موندگار ازش صحبت بشه
در ضمن عاشق ریسک هایی هستم که چاووشی تو سبک ها میکنه
به نظرم واقعا کارش درسته تو این قضیه و اکثرا موفق هم میشه
ســـلام
خب بعد از کلی وقت تلف کردن اومدم نظرمو بگم ...
اول بگم که یه تاپیک کامل زدم که نقد کامل این آلبوم هست . توش به همه چیز پرداختم . منتظرم که مدیرا تاییدش کنن .
ولی نظر کلیم رو بگم اینجا ...
آلبوم خوبی بود ... هم نقاط ضعف داشت و هم قوت . ولی در کل من میگم یه پله از حریص پایین تر ! فقط یک پله !
بهترین ترک هم ... قطـــار !
سلام
به نظر من کلا البوم خوبی بود به دل میشینه..بعد از هر دفه گوش دادن بازم به دل میشینه...:40:
جای ساکسیفون تو اهنگا کم بود که جبران شد :27:
هر روز پاییزه محشر بود واقعا....ادم میرفت زیر آوار!..لعنت به این آوار:41:
بهترین ترک البوم پرچم سفید بود که واقعا ادمو میبرد تو اون زمون. هر چند زمان جنگ رو ندیدم اما حال و هوای جنگ رو تداعی میکرد.
هر چی میگذره علاقه م به قطار بیشتر و بیشتر میشه ...
تقاص هم همین طور ...
:40:
از علیرضا ممنونم بعد اینکه چند وقتی به فروم نیومده بودم اینجارو نشونم داد.
باز هم آلبومی جدید از محسن چاوشی و سبک و سیاقی جدید در موسیقی پاپ کشور.
من همیشه به این نگاه محسن انتقاد داشتم,که چرا اینقدر میخواد سبکهای مختلفو تجربه کنه,بعد اینکه به این آلبوم گوش دادم دیدم که چقدر اشتباه میکنم.
نظر شخصی من اینه یه شاخه نیلوفر شاهکاری در کارنامه هنری محسن چاوشی که تکرارش برای خودش هم خیلی سخت خواهد بود,اما این آلبوم رو هم خیلی دوست داشتم.
آلبوم نقاط ضعف هم داشت,این رو به عنوان یه مخاطب عام موسیقی که مخاطب پرو پا قرص آثار محسن چاوشی هست میگم.
اما اینجا یاد جمله استاد بابک افشار میفتم که درباره یه شاخه نیلوفر گفته بود:آلبوم شما خالی از ایراد نیست اما در مقایسه با کارهایی که در این آلبوم انجام داده اید قابل چشم پوشی است.
اصلا دوست ندارم محسن چاوشی اینقدر تند تند کار بده,با اینکه این هر سال آلبوم دادنش باعث میشه ما خیلی زود آثارجدیدش رو بشنویم,اما به شخصه معتقدم اگه محسن یه 6 ماه بیشتر روی این آلبوم تمرکز میکرد,این آلبوم میتونست حتی بهتر از یه شاخه نیلوفر بشه...
کاور آلبوم میتونست قویتر باشه,حتی در مقایسه با حریص ضعیفتر بود,چه برسه به کاور استثنایی یه شاخه نیلوفر...
میکس و مستر کار بهترین میکس و مستر توی آلبومهای محسن بود,اصلا انتظار همچین کاری رو از امیروکس با توجه به سن و سال و تجربش نداشتم(اینجا به دید وسیع محسن بخاطر اعتماد به این پسر جوون پی میبریم)
انسجام و یکدستی آلبوم به نظرم در حد عالی بود.
در توانم نیست بخوام خیلی تخحصصی درباره تک تک ترانه ها صحبت کنم,به همین خاطر به کلیات بسنده میکنم.
پیشرفت محسوس و مستمر محسن در خوندن نشون دهنده اینه که این بشر با همه موفقیتهایی که بدست آورده همچنان دنبال تمرین و بهتر شدنه.
به شخصه علاقه زیادی دارم که آهاری باز هم بیاد کنار محسن,احساس میکنم آهاری تاثیر مثبت زیادی روی افکار محسن داشت.
درباره تک تک کارها حرف نمیزنم,اما نمیتونم از هر روز پاییزه بگذرم....
شمارش دفعاتی که بهش گوش دادم از دستم خارج شده,نمیدونم چرا بعد اینهمه زمانی که بهش گوش دادم بازم نمیتونم احساسمو به این آهنگ بیان کنم,فقط همین رو بگم که اون اوایل میترسیدم به این آهنگ گوش بدم.....
اینها نظرات شخصی و عوامانه بنده بود و اصراری هم به درست بودنش نیست.
به امید موفقیتهای بعدی محسن چاوشی...
بالاخره بعد از چند بار گوش کردن اومدم که نظرم رو بگم....
به نظر من آلبوم بدی نبود ولی در حد آلبوم حریص نبود و ضعیف تر بود
بهترین تراک ها ::
جوابم نکن ، مردم آزار ، پرچم سفید
با تراک قطار و هر روز پاییزه هم برخلاف نظر دوستان اصلا حال نکردم..
ترانه های حسین صفا هم اصلا در این آلبوم قوی نبود..و بسیار معمولی بود...
در کل آلبوم متوسطی بود ولی من همیشه اورجینالش رو خریدم...
شما حتما" فردی هستی که با آهنگای شاد حال میکنه و آهنگای غمگین رو دوست نداره؟:5:نقل قول:
اتفاقا اصلا از آهنگ های شاد خوشم نمیاد..نقل قول:
شما حتما" فردی هستی که با آهنگای شاد حال میکنه و آهنگای غمگین رو دوست نداره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی تنظیم سینا حجازی در آهنگ مردم آزار بسیار زیبا شده بود و ریتم جالبی داشت...
در کل به نظر من ترانه های حسین صفا بسیار ضعیف بودند....و تنظیم ها میتونست بهتر باشه...
واقعا متاسفم واسه مردمی که موسیقی رو در شاد بودن ، ریتمیک بودن و یا قابل فهم بودن میدونن .
این آلبوم سبک های استاندارد موسیقی که تا بحال توی هیچ آلبومی ارائه نشده بود رو به صورت حرفه ای ارائه کرده . سبکایی مثل بلوز ، رگی ، اسلو الکترو ، راک مردن و ...
تنظیم های نو و بروز و متنوع و ملودی های بی نظیر و ترانه هایی که نظیرش رو من در هیچ آلبومی ندیدم
و آلبومی که از هر نظر جدید و متفاوت و در عین حال قوی بود . عمرا اگه یکیتون بتونه ترانه ی قطار رو واسه من تفسیر کنه و توضیح بده
نمیدونم بر چه اساسی و با چه مدرکی این آلبوم رو ضعیف میدونید . خواهشا اول یکم موسیقی یاد بگیرید یا حداقل یکم موسیقی حرفه ای گوش کنید بعد بیاید در مورد چنین آلبومایی نظر بدید . مطمئنم اگه واسه شماها آلبومهای لینکین پارک یا الویس پریسلی و ... رو بزارن میگید ای بابا این چیه دیگه با این صداش ، یا چرا همش زوزه میکشه یا ... .
مثلا آهنگی از Stevie Ray Vaughan میزارم که دانلود کنید و ببنید که اشتباه نمیکنم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهشا اگه از خواننده یا از آهنگی خوشتون نیومده بگید خوشم نیومد ، نگید ضعیف بود
اینا الان چه ربطی به این تاپیک داشت؟:27:نقل قول:
تو داری محسن رو با لینکین پارک و .... مقایسه میکنی؟
آخه میشه ؟:18:
همچین چیزی هست؟:31:
مردم هست؟:31:
این جمله دیگه کمی اغراق آمیزه ! مخصوصا اون قسمت قرمز رنگ !نقل قول:
تنظیم های نو و بروز و متنوع و ملودی های بی نظیر و ترانه هایی که نظیرش رو من در هیچ آلبومی ندیدم
خودمونیم اصلا این آلبوم جز چند تا ترک اصلا ملودی داشت ؟ که بخواد بی نظیر باشه ؟
حریص هر ترکش یه ملودی زیبا داشت ... ترک چمدون که ملودیش رو یادتون هست ... غم و شادی که اصلا ملودیش فراموش نشدنی بود . حریص که اون ملودیش هنوز داره به من احساس نو و جدیدی میده . ساز دهنی کافه های شلوغ یادتون رفته ؟
بابا یکم واقع بین باشین تورو خدا ! فقط یکم !
منظور ایشون این بود که این سبک ها از موسیقی حتی اگه فوق العاده خوب هم کار بشننقل قول:
باز خیلی ها میگن مزخرفه آشغاله و ...
یعنی به کار جهانی هم میگن مزخرف
چه برسه به کار محسن که مسلما پایین تر هست چون اول راه هست ...
یعنی اگه اینها رو کسی دوس نداشت پس چطور مثلا تراک 9 یعنی تقاص رو دوس داشته باشه ...
مقایسه نبود منظور این بود :دی
مجید جان شما اصلا خوندی این بنده خدا چی گفت؟ :31:نقل قول:
من که ارتباطی بین حرفات با حرفاش ندیدم :دی
صرفا یه جمله رو پیدا کردی و نقل قول گرفتی و ... :دی
اصلا بنده خدا صحبتش یه چیز دیگه بود :دی
بله مجید جان اون آلبوم کوشان رو داشت و این آلبوم کمتر داشت چشم!
میگیم باز کوشان بیاد :دی چشم :دی چشم :دی چشم :دی
خوب شد؟ :دی :دی چشم :دی چشم :دی چشم :دی :دی چشم :دی چشم :دی چشم :دی
میخوای اصلا گوش ندیم به خاطر شما؟ :دی
حالا چرا خود زنی میکنی ؟نقل قول:
مجید جان شما اصلا خوندی این بنده خدا چی گفت؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که ارتباطی بین حرفات با حرفاش ندیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صرفا یه جمله رو پیدا کردی و نقل قول گرفتی و ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا بنده خدا صحبتش یه چیز دیگه بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله مجید جان اون آلبوم کوشان رو داشت و این آلبوم کمتر داشت چشم!
میگیم باز کوشان بیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب شد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوای اصلا گوش ندیم به خاطر شما؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بحث از این جمله شروع شد مثه اینکه :
نقل قول:
به نظر من آلبوم بدی نبود ولی در حد آلبوم حریص نبود و ضعیف تر بود
بعدم این جمله ها رو شما با دقت بخون :
نقل قول:
خواهشا اول یکم موسیقی یاد بگیرید یا حداقل یکم موسیقی حرفه ای گوش کنید بعد بیاید در مورد چنین آلبومایی نظر بدید .
بابا شماها دیگه از چاوشیست ها چاوشیست تر شدین ! یهو بگین یه هنر موسیقیه و یه محسن چاوشی و یه پرچم سفید !نقل قول:
این آلبوم سبک های استاندارد موسیقی که تا بحال توی هیچ آلبومی ارائه نشده بود رو به صورت حرفه ای ارائه کرده .
بقیه هم دور از جونشون خر ! موسیقی فقط ماله کسایی که محسن چاوشی گوش میدن !
متشکر که گوش زد کردی و الا داشتم می رفتم طرفو قلفتی پوستشو بکنم بعد از پشت کامپیوتر بخورمش!:31:نقل قول:
غمگین ترین خواننده ی خارجی کیه؟
در ضمن محسن تو کارای جهانی تو اول راهه والا تو ایران که عالی کار میکنه!:5:
چند نفر تو ایران راک کار میکنن؟ چند نفر بلوز کار میکنن؟ کی جرات میکنه کارش رو بده سینا حجازی تنظیم کنه چنین ریسکی بکنه ...نقل قول:
این آلبوم سبک های استاندارد موسیقی که تا بحال توی هیچ آلبومی ارائه نشده بود رو به صورت حرفه ای ارائه کرده .
بابا ما هم میدونیم یکی مثل کاوه یغمایی راکش کل راک ایرانو قورت میده محسن چاوشی چی باشه این وسط ...
اما کدوم خواننده پاپ ایرانی همچین تلاشهایی میکنه؟ همه در جا میزنن ...
این تلاشها رو ارائه سبکای مختلف قابل تقدیر نیس؟
نقل قول:
خواهشا اول یکم موسیقی یاد بگیرید یا حداقل یکم موسیقی حرفه ای گوش کنید بعد بیاید در مورد چنین آلبومایی نظر بدید .
این جمله رو ایشون برای چه کسانی گفتند؟ برای کسانی گفتند که با بهترین های خارجی حال نمیکنند ...
چه برسد به چاوشی ...
اصلا این جمله خطاب به شما نبوده و نیست که بیای همچین جوابیه ای بدی ...
این جمله برای کسایی بود که با هر گونه تغییر مخالفند نه شما ...
ضمنا اصلا هیچ جای حرفش این نبود که حریص بهتره یا پرچم سفید ....
از پرچم تعریف کرد اما مقایسه ای نکرد ...
مثل اینکه خیلی مقایسه پرچم با حریص به دلت چسبیده.
انگار حرفا رو دوس نداری بخونی صرفا هر چی دلت میخواد می بینی ...
شما حرفای خودتو میخوای بزنی حرف دوستمون رو بهونه کردی ...نقل قول:
منظور ایشون این بود که این سبک ها از موسیقی حتی اگه فوق العاده خوب هم کار بشن
باز خیلی ها میگن مزخرفه آشغاله و ...
یعنی به کار جهانی هم میگن مزخرف
چه برسه به کار محسن که مسلما پایین تر هست چون اول راه هست ...
یعنی اگه اینها رو کسی دوس نداشت پس چطور مثلا تراک 9 یعنی تقاص رو دوس داشته باشه ...
مقایسه نبود منظور این بود
ظاهر حرفا رو میچسبی چون عشقت میکشه اینجوری بفهمی منظورها رو ول کردی ...
مثل این هست که ایشون بگه حسین حسین حسین شما بپری وسط بگی با منه چون اسم پدربزرگ مادرزنم حسینه ...
یه بار نشد نزنین به این کوچه ...نقل قول:
بابا شماها دیگه از چاوشیست ها چاوشیست تر شدین ! یهو بگین یه هنر موسیقیه و یه محسن چاوشی و یه پرچم سفید !
بقیه هم دور از جونشون خر ! موسیقی فقط ماله کسایی که محسن چاوشی گوش میدن !
کهنه شده این کارا قدیمی شده ...
فک نکن اینو بگی و چن نفر به به چه چه کنن خبریه ...
یه جوری میگی چجوری جرات کرده ، انگار میخواسته بده کلاه قرمزی تنظیم کنه ! خب سینا حجازی چند ساله داره کار میکنه ! اینجوری نبوده که محسن چاوشی یه روز رفته پارک سر کوچشون ، سینا حجازی رو دیده بهش گفته چطوری ، خوبی ، بیا یه تنظیم واسم بزن !نقل قول:
چند نفر تو ایران راک کار میکنن؟ چند نفر بلوز کار میکنن؟ کی جرات میکنه کارش رو بده سینا حجازی تنظیم کنه چنین ریسکی بکنه ...
بعد الان از هر کی بپرسی بهترین پاپ خون کیه میگه : محسن چاوشی ... ولی بگی بهترین راک خون داخلی میگه : رضا یزدانی !
تا صد سال دیگه هم محسن راک بخونه میگن بهترین رضا یزدانی ! چون صاحب سبکه !
حالا اصلا چاوشی بیاد تو آلبومش رپ بخونه ! هر خواننده ای صاحب یه سبکه !
تو جمله قبلش مخاطب رو مشخص کرده بودند :نقل قول:
این جمله رو ایشون برای چه کسانی گفتند؟ برای کسانی گفتند که با بهترین های خارجی حال نمیکنند ...
چه برسد به چاوشی ...
اصلا این جمله خطاب به شما نبوده و نیست که بیای همچین جوابیه ای بدی ...
کسایی که آلبوم رو ضعیف میدونن ! که منم جزوشون هستم !نقل قول:
نمیدونم بر چه اساسی و با چه مدرکی این آلبوم رو ضعیف میدونید .
نخیر ... برعکس ... مقایسه پرچم با حریص به دل بعضی ها نچسبیده !نقل قول:
مثل اینکه خیلی مقایسه پرچم با حریص به دلت چسبیده.
انگار حرفا رو دوس نداری بخونی صرفا هر چی دلت میخواد می بینی ...
من فقط حقایق رو میخونم ، نه حرفارو !
و تعصب شما کهنه تر ... !نقل قول:
این حرفا دیگه کهنه شده یه بار نشد نزنین به این کوچه
اینکه اینا رو بگی و احیانا دو نفر به به چه چه کنن فک نکن خبریه ...
آوووو ... پس به به و چه چه فقط ماله تعریف از آلبومه !
اصلا محسن چاوشی فقط برای تعریف و تمجید به دنیا اومده !
برو خداروشکر کن که آدم مغروری نیستم ... وگرنه با همین یه ذره سوادی که از موسیقی دارم ، آسمون رو شکاف میدادم ! چه برسه به اینکه انقدر ساده کوتاه بیام !
اگه به این تعصبی هاست که چاوشی بهترین تو جهان هم هست ! سال دیگه تو گرمی جایزه میگیره !نقل قول:
در ضمن محسن تو کارای جهانی تو اول راهه والا تو ایران که عالی کار میکنه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و در آخر ...
هر خواننده یه سری مخالف تعصبی داره ... یه سری مخالف منتقد واقعی .
و یه سری طرفدار تعصبی داره ... یه سری هوادار واقعی .
مخالف واقعی و هوادار واقعی بسیار شبیه به هم هستند ...
طرفدار واقعی کسیه که با نقد و انتقاد سازنده از خواننده مورد علاقش سعی به تکامل و پیشرفت خواننده میکنه !
و طرفدار تعصبی کسیه که چشمش رو رویه نقاط منفی میبنده و با برچسب نقاط مثبت ، میخواد دهن همه رو ببنده !
من خودم خواننده ایرانی مورد علاقم محسنه ... و اگه نبود انقدر واسش ارزش قائل نبودم که بخوام براش ریمیکس بزنم و ...
ولی حقیقت رو باید گفت ! و میگم و هیچ وقت عقب نمیشینم ! مثل اون منتقدایی که با تعصب از اینجا روندینشون ; )
کسی با تغییر مخالف نیست ... اما با هرگونه تغییر چطور؟!! شاید بهتره یه تجدید نظری بکنیم ...نقل قول:
این جمله برای کسایی بود که با هر گونه تغییر مخالفند نه شما ...
خیلی عذر میخوام وسط بحثتون وارد شدم اما بشخصه من یه اعتقادی دارم ...
هر خواننده ای صداش منحصرا برای سبک و ژانر خاص خودش ساخته شده ...
یا حداقل اینکه توی یک سبک بهترین آوا رو به گوش مخاطب میرسونه ...
حالا شما فرض کنید یک خواننده پاپ خون که کارهای پاپ - راک خوبی هم داره به یکباره بیاد و راک - بلوز و سبکهای دیگر رو امتحان کنه ...
مطمئنا اینجا کیفیت کار همون خواننده میاد پایین ...
نمیتونه اون صدای خوبی که تو کارهای تخصصیش داره رو در بیاره ...
دقیقا مثل همین آلبوم که وکال چاوشی بشدت توی ذوق میزنه ( توی چند مورد )
یکی از دلایل اینکه این Tune زنبوری مانند گاهی بیش از اندازه ی مناسب روی صدای محسن نمود پیدا میکنه بخاطر اینه که بتونه نقصهای وکال رو تا حدودی پوشش بده ...
( که تو این آلبوم تا حدی فقط تونست کاستی های وکال رو جبران کنه )
بوضوح میبینیم صدای محسن بعضی جاها میره خارج و گاهی توی پرده های پایین و زیر خوندن مشکل داره ...
و واقعا برام علامت سواله که چطور چاووشی میخواد بعضی از این ترانه ها رو زنده در بیاره و اجرا کنه ؟
آیا اینکه یک خواننده ی حرفه ای بعد از 9 سال کار ( حدود 4 سال کار مجاز ) هنوز نباید سبک خودش رو بشناسه ؟
اگر هم شناخته خب بهتر نیست به فکر ارتقای کیفی خودش توی چارچوب تخصصی خودش باشه ؟
تا اینکه گهگاهی به سبک های مختلف سرکی بکشه و در کار هنری خودش خلل ایجاد کنه !؟! ...
نظر کلی من اینه که تنوع خوبه ... تنظیم های غافلگیر کننده و نوآوری ها خوبه ...
اما باید براش تعریف و مرز قائل شد ... توی یک چارچوب معین ...
تا جایی که مشکلی پیدا نکنه که هیچ باعث ترقی کیفی کار هنرمند هم بشه ...
بعنوان کسی که نه طرفدار آنچنانی هست و همینطور دوست داره بهترین ها رو بشنوه ... پرچم سفید رو ضعیف تر از حریص میدونم ...
این آلبوم ضعف عمدش یکی وکال و بعدی آهنگسازی هست ...
تنظیم تو این آلبوم حرف اول رو میزنه ... چون هم سعی کرده ملودی ها رو جمع کنه و بهتر در بیاره و همینطور وکال رو ...
+ این نظرات کاملا شخصی است و تحمیلی نیست ...
ما نیز بنظریم!:31::
امتیاز کلی: ★★★★★
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
نقل قول:1. با من بمون
2. قطار
3. مردم آزار
4. هر روز پائیزه
5. پسرفت
(موارد 2 و 3 و 4 مورد جانشین هم دارند، ولی اگه فقط قرار به یک انتخاب باشه، طبیعتا بیخیال موارد جانشین : دی)
یاعلی:11:
پ.ن 1: آلبوم واقعا چندین آهنگ شاخص از جنبه های مختلف نداره، اکثر آهنگ ها متوسط هستند و بعد یک بار یا حداکثر دو بار گوش دادن، در روز دل آدمو میزنن! البته سلیقه ها قطعا متفاوته...
پ.ن 2: کاش یه نظرسنجی باشه به آلبوم هم نمره بدیم./
خدا رو شکر نظرم تو پست نقدت هنوز سر جاشه و دست نخوردهنقل قول:
نخیر ... برعکس ... مقایسه پرچم با حریص به دل بعضی ها نچسبیده !
من فقط حقایق رو میخونم ، نه حرفارو !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من واقعا موندم تو برخوردت چطور وقتی کسی که باهات موافق بوده و حتی دقیقا از همون آهنگایی که تو لذت بردی لذت برده ...
کسی که همیشه کاراتو گوش داده ...
کسی که تو اصل موارد باهات موافقه و تنها بابت برخی کلمات و بعضی حضورها و عدم حضورها باهات اختلافاتی داره ...
انقدر ساده میشه متعصب ...
چقد ساده به همه مارک میزنید ...:13:
من واقعا نقدهاتو دوس دارم ...
اما از این همه پشتکار و شتابزدگی که در زدن مارک تعصب به بچه ها داری واقعا بیزارم ...
این موضوع اپیدمی شده و فراگیر ...
نگران خودم نیستم نگران این فراگیر شدن مارکها هستم ...
شاید کسی واقعا متعصب نباشه تنها داره دیدگاهش رو میگه اما با پیشداوری شماها مواجه میشه و فوری روش مارک تعصب میخوره
در صورتی که اگه با یه نگاه دیگه و با یه کم وقت بیشتر به پستش نگاه کنی اینطور نیس
...
این عادلانه نیست بحث من اینجاست نه در اصل نقد ...
نقد بسیار دوس داشتنی ست
خود من چقد منتظر نقدت بودت و هی پ.خ میدادم که زودتر و واقعا هم ازش لذت بردم ...:40:
این دیدگاه شما عادلانه نیست ...
مرسی من به شخصه لذت بردم :11::40:نقل قول:
اگه تمام ملودی های چاوشی رو گوش کرده باشی باید بدونی که بهترین هاش توی این آلبومه . البته ملودی گاهی سلیقه ای میشه و باید به دلت بشینهنقل قول:
منظور دقیقم این بود که اکثر افراد فرق بین پاپ و سبکای جهانی و تخصصی موسیقی مثل بلوز و رگی و .. رو نمیدونن و بخاطر همین هم میان و سلیقه ی شخصیشون رو مبنای بررسی قرار میدننقل قول:
دوست عزیز اتفاقا من طرفدار رضا صادقی ام ولی خوب کارای چاوشی رو بخاطر کیفیت بالای کارش گوش میکنم .نقل قول:
کسی هم نگفته که فقط چاوشی کارش خوبه . منظور اینه که ایشون کارش نسبت به بقیه دارای کیفیت بالاتریه که بخاطر اینه که ایشون روی موسیقیشون وقت میزارن بیشتر از اونی که فکرشو بکنی
تو سایتای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بری آمارش دستت میاد :40:نقل قول:
اگه یکم موسیقی رو از دید خواننده ای که اینهمه طرفدار داره نگاه کنی میفهمی که تغییر سبک این چنینی واقعا ریسک خیلی بزرگیه که میتونه حتی به قیمت ترد شدن خواننده تموم بشهنقل قول:
لطفا یکم در مورد انواع صداهایی که راک میخونن تحقیق کننقل قول:
خوب که چی ؟؟؟؟ بنده گفتم با دلیل و مدرک صحبت کننقل قول:
دقیقا تخصص چاوشی توی این سبک از موسیقیه و نه موسیقی پاپ (به نقل از محمدرضا آهاری)نقل قول:
کدوم تیون ؟؟؟؟؟ میخوای برات صدای بدون افکتشو بزارم ببینی فرقی داره یا نه !!!!نقل قول:
میشه بگی کجاها رو !!!!!نقل قول:
میشناسه ولی وقتی مردم آمادگی گوش کردن این نوع موسیقی رو ندارن خوب طبیعتا باید آروم آروم گوشاشون رو آماده کردنقل قول:
أر آلبوم های بعدی خواهید دید (البته به غیر از 13 چون 13 قبل از این آلبوم تهیه شدهنقل قول:
یکم نظر دادنو از ایشون یاد بگیریدنقل قول:
اولا از روی حرف یک تنظیم کننده نمیشه به دقت و تمام و کمال استناد کرد ...نقل قول:
دقیقا تخصص چاوشی توی این سبک از موسیقیه و نه موسیقی پاپ (به نقل از محمدرضا آهاری)
محسن کارش رو پاپ و پاپ - راک شروع کرد و به اوج شکوفایی رسید ...
باید همونجا کارش رو تثبیت میکرد ...
روی بهترین سبک که بهترین بازدهی رو روی تارهای صوتیش داره برنامه ریزی میکرد ...
این نوع گریزهای غیر منطقی به هر سبکی تنها بلاتکلیفی یه خواننده رو میرسونه ...
کدوم تیون ؟؟نقل قول:
کدوم تیون ؟؟؟؟؟ میخوای برات صدای بدون افکتشو بزارم ببینی فرقی داره یا نه !!!!
یعنی تابحال ذره ای برای شما مسجل نشده که چرا جنس صدای چاوشی در سنتوری با یه شاخه نیلوفر
و همینطور حریص با پرچم سفید متفاوته ؟
چاوشی تو یه شاخه نیلوفر طبیعی ترین صدای خودش رو عرضه کرد ...
هرچه بود خودش بود و به نظرم بهترین آلبومش هم هست ...
چرا اون افکت نویز دار توی این آلبوم به اوج خودش رسید ؟!
یعنی واقعا تشخیص افکت از صدای یک خواننده اینقدر کار سختیه ؟
افکت طبیعت ضبط استودیو هست ... اما برای این هم باید حد و مرزی دونست ...
ایشون هر وقت کنسرت دادند و صداشون بطور خودجوش این نویز زنبوری رو ارتعاش داد من حرف شما رو قبول خواهم کرد ...
من استنباط کلیم رو از آلبوم گفتم ...نقل قول:
میشه بگی کجاها رو !!!!!
ضمنا من الان کلی دلیل و برهان واسه شما بیارم ...
آیا حس عاشقی و تعصب نسبت به خوانندت اجازه ی رویارویی با ضعفها رو میده ؟!
گوشهای مردم همیشه آمادست دوست من ... اما برای اثر با کیفیت و مقبول ...نقل قول:
میشناسه ولی وقتی مردم آمادگی گوش کردن این نوع موسیقی رو ندارن خوب طبیعتا باید آروم آروم گوشاشون رو آماده کرد
به شخصه سراغ دارم خیلی ها رو که بلوز و راک حرفه ای گوش میدن اما کار چاووشی رو تو این حیطه نمیپسندند ...
پ.ن : من این بحث رو برای خودم و شما تمام شده می بینم ... نظر من کاملا شخصیه ... نظر شما هم قابل احترامه ...
نظر یکی از موسیقدان های بزرگ در ف.بنقل قول:
اين آلبوم سنگين بود و اكثر مخاطب هايي رو هم كه جذب كرد كسايي بودن كه از موسيقي ميفهميدن و موسيقي رو صرفا برا گوش كردن نمي ديدن
چاوشی از روزی که یه شاخه رو داد به دنبال راک و بلوز بود ولی منتظر زمان مناسب برای اینکار بودنقل قول:
به هر حال این حرف میتونه سلیقه ای باشه بنوعی . توی فنز چاوشی بری میبینی اکثرا منتظر این سبک بودن :8:
چاوشی صداش تا قبل از یه شاخه تیون شده بوده ولی بعد از اون کلن استفاده نکرد (البته شاید تو کارای هاوسش صداش تیون شده باشه چون واقعا لازمه و واسه هر خواننده ای تا اونجا که میدونم استفاده میکنن از تیون تو این سبک)نقل قول:
شما دلیل بیار اگه بنده جواب غیرمنطقی به شما دادم اونوقت ..... :10:نقل قول:
خوشبختانه روی هیچ خواننده ای تعصب ندارم . :40:
اتفاقا خیلی ها اون زمانی که یه شاخه نیلوفر منتظر شد بخاطر خشن بودنش پس زدن آلبومو . من خودم خیلی ها رو دیدم (خودم هم جزوشون بودم :27:)نقل قول:
و اون جمله ی دومت هم بنده هم توی دوستانم یکی هست عاشق بلوز و راکه و خوشش اومده بود . در کل سلیقه ایه
و مهمتر از تعصب جو زدگیه !نقل قول:
خدا رو شکر نظرم تو پست نقدت هنوز سر جاشه و دست نخورده
من واقعا موندم تو برخوردت چطور وقتی کسی که باهات موافق بوده و حتی دقیقا از همون آهنگایی که تو لذت بردی لذت برده ...
کسی که تو اصل موارد باهات موافقه و تنها بابت برخی کلمات و بعضی حضورها و عدم حضورها باهات اختلافاتی داره ...
انقدر ساده میشه متعصب ...
چقد ساده به همه مارک میزنید ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من واقعا نقدهاتو دوس دارم ...
اما از این همه پشتکار و شتابزدگی که در زدن مارک تعصب به بچه ها داری واقعا بیزارم ...
این موضوع اپیدمی شده و فراگیر ...
نگران خودم نیستم نگران این فراگیر شدن مارکها هستم ...
شاید کسی واقعا متعصب نباشه تنها داره دیدگاهش رو میگه اما با پیشداوری شماها مواجه میشه و فوری روش مارک تعصب میخوره
در صورتی که اگه با یه نگاه دیگه و با یه کم وقت بیشتر به پستش نگاه کنی اینطور نیس
...
این عادلانه نیست بحث من اینجاست نه در اصل نقد ...
نقد بسیار دوس داشتنی ست
خود من چقد منتظر نقدت بودت و هی پ.خ میدادم که زودتر و واقعا هم ازش لذت بردم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دیدگاه شما عادلانه نیست ...
شما تویه تاپیک من گفتی که با حرفام موافقی و اینجا شدی مخالف ؟ یعنی اینکه تحت تاثیر جو رفتار میکنی !
هر جا اکثریت هر چیز گفتن ، شما همون طرف رو نشونه میگیری ! شما الان ببین چجوری 180 درجه تغییر موضع پیدا کردی ؟
و در مورد مارک تعصب !
من مارکی روی شما نزدم ! این حرفت رو که یادت نرفته :
من فقط مارک خودتون رو برعکس روی خودتون چسبوندم تا ببینین پشتش چیه ! شاید خودتون هم ندونین !نقل قول:
این حرفا دیگه کهنه شده یه بار نشد نزنین به این کوچه
اینکه اینا رو بگی و احیانا دو نفر به به چه چه کنن فک نکن خبریه ...
و از همه بدتر :
انتظار همراهی داشتن فقط به خاطر دوستی و صمیمیت !نقل قول:
هیچ وقت نمیشه از کسی انتظار داشت به خاطر دینی که داره و یا دوستی با اون شخص ، باهاش هم عقیده هم باشه !
من دارم آلبوم رو نقد میکنم ... ولی شما به جای دفاع از آلبوم منو نقد میکنین !
- و در آخر پاسخ به شما :
- علیرضا جونم ...عزیزم ... محسن چاوشی که سهله ... از اینا بزرگتر هم نمیونه دوستی منو تو رو بهم بزنه ! اینو همیشه یادت باشه !:11:
اگر مقصر تو هم باشی ، من از دلت در میارم .
هیچ وقت تو زندگیم کسی رو از خودم نرنجوندم و نمیخوام برنجونم . تو دلم هیچی نیست !
دوست دارم عزیز :40:
به نظر من که نیست ! اصلا ملودی قابل توجه ای نمیبینم !نقل قول:
اگه تمام ملودی های چاوشی رو گوش کرده باشی باید بدونی که بهترین هاش توی این آلبومه . البته ملودی گاهی سلیقه ای میشه و باید به دلت بشینه
تغییر سبک یعنی تغییر کلی سبک از مثلا پاپ به راک ! ... خوندن چند ترک تویه سبک های مختلف تویه یه آلبوم پاپ ، واسه خواننده ی پاپ یه جور Bonus محسوب میشه و نه تنها هیچ ریسکی نیست بلکه کلی هم به نفع خودشه !نقل قول:
اگه یکم موسیقی رو از دید خواننده ای که اینهمه طرفدار داره نگاه کنی میفهمی که تغییر سبک این چنینی واقعا ریسک خیلی بزرگیه که میتونه حتی به قیمت ترد شدن خواننده تموم بشه
من کاری به بحث های تخصصیش ندارم ... دارم میگم محسن چاوشی با پاپ شناخته میشه نه راک !نقل قول:
لطفا یکم در مورد انواع صداهایی که راک میخونن تحقیق کن
دیگه اینو همه فهمیدن ... مخصوصا تو ترک اول ! کلی هم بحث شد در بارش !نقل قول:
کدوم تیون ؟؟؟؟؟ میخوای برات صدای بدون افکتشو بزارم ببینی فرقی داره یا نه !!!!
به خودتون هم توصیه میشه :نقل قول:
یکم نظر دادنو از ایشون یاد بگیرید
نقل قول:
واقعا متاسفم واسه مردمی که موسیقی رو در شاد بودن ، ریتمیک بودن و یا قابل فهم بودن میدونن .
نقل قول:
عمرا اگه یکیتون بتونه ترانه ی قطار رو واسه من تفسیر کنه و توضیح بده
نقل قول:
فقط شما لینکین پارک گوشی میدی حتما ! ما هم که از پشت کوه !نقل قول:
مطمئنم اگه واسه شماها آلبومهای لینکین پارک یا الویس پریسلی و ... رو بزارن میگید ای بابا این چیه دیگه با این صداش ، یا چرا همش زوزه میکشه یا ... .
نه اصلا این طور نیس ...نقل قول:
و مهمتر از تعصب جو زدگیه !
شما تویه تاپیک من گفتی که با حرفام موافقی و اینجا شدی مخالف ؟ یعنی اینکه تحت تاثیر جو رفتار میکنی !
هر جا اکثریت هر چیز گفتن ، شما همون طرف رو نشونه میگیری ! شما الان ببین چجوری 180 درجه تغییر موضع پیدا کردی ؟
من نظرم عوض نشده اصلا عوض نشده ...
به خداوندی خدا ...
به چی قسم بخورم؟
بله ملودی های حریص زیباتر بود ... قبول دارم ...نقل قول:
بله ملودی چمدون شاهکار بود شک ندارم
بله حریص ...
بله کافه های شلوغ ...
بدون شک ...
من کاملا با این حرفا موافقم از صمیم قلب ...
اگر جوزدگی هست پس چرا من اولین کسی بودم که از نقدت تشکر کردم؟ چرا کامنت من اولین کامنت هست؟
نه عزیزم خیلی داری تند میری ...
آرومتر یواش تر ...
نه نه نه ! اصلا اینطور نیس ...نقل قول:
انتظار همراهی داشتن فقط به خاطر دوستی و صمیمیت !
هیچ وقت نمیشه از کسی انتظار داشت به خاطر دینی که داره و یا دوستی با اون شخص ، باهاش هم عقیده هم باشه !
انتظار نداشتم به خاطر دوستی ...
این درخواست خیلی غیرمنطقی هست نه نه هرگز!!!
صرفا انتظار داشتم حرفام یادت باشه و یادت مونده باشه که باهات موافقم ...
یادت باشه و بدونی قصدم کوبیدن نظراتت که درست هست نیست
قصدم چیز دیگس ...
کاش همه منتقدها عین تو فنی نقد میکردن مجید جان ...
اون وقت من ییهو و بی مقدمه سفره دلمو باز میکردم و کلی صحبت داشتم ...
نمیشه حرف زد نمیشه هیچی گفت ...
بسیاری از کسایی که صحبت میکنن رو میشناسیم ...
چند ساله اینجام تمام علایقشون تکتک حرفا و انگیزه هاشون برام روشنه ....
افرادی هستند که فقط به قصد کوبیدن میان ...
افرادی که اصلا نه بار فنی دارن نه هیچی ...
من نمیتونم با صحبت هام به چنین افرادی اجازه ی سواستفاده بدم ...
پس سعی میکنم کمتر بروز بدم نظرات انتقاد امیزو فقط همین ...
بحث فقط سر زمان و مکان هست ..
بحث سر مارک زدن هاست ...
دلم میشکنه وقتی طرفدارای چاوشی به محض حرف زدن مارک تعصب روشن میخوره
و یک عده ی ثابت و مشخص لایک میزنن ...
افرادی که شک ندارم کوچکترین دلسوزی و قصد خیری ندارن ...