داداش از منوها اولی رو انتخاب کن بعد کلید هارو تنظیم کن بعد سیو کن درست میشه:46:
داداش از منوها اولی رو انتخاب کن بعد کلید هارو تنظیم کن بعد سیو کن درست میشه:46:
من همه ی کارارو انجام دادم ولی این فایل msvcr100 رو ک کپی می کنم اصن وارد بازی نمیشه ! کلن با این فایل مشکل داره ....! Withcer , darksidersii رو امتحان کردم نشد ...!
پس از فایل xinput1_3 سه تا کپی بگیر و اسماشونو به:
xinput1_1
xinput1_2
xinput9_1_0
تغییر بده اگه نشد شرمنده باید نسخه ی جدیدشو بگیری :3:
بدون تغییر اسم درس شد ...
فقط میشه یه شات از منو بگیرید ؟ نمیتونم شک سمت راست رو تنظیم کنم ...
سلام
من یه دسته ی فرمون بازی فراسو مدل FGW-810 گرفتم ولی توی بازی Need For Speed - The Run توی قسمت تنظیمات گیم پلی ، دسته رو می شناسه (یعنی صدایی که علامت شناسایی هست رو هم میده ) ولی توی بازی کلید هاش کار نمی کنه یعنی نه اینکه کلید ها خراب باشه بلکه توی بازی کار نمی کنه و فقط کلید 4 جهتی سمت چپ دسته هست که کار می کنه و بعبارتی شناسایی شده
نکته : توی قسمت Gamepad که توسط درایور خود دسته نصب میشه ، اونجا همه ی کلیدها رو تست کردم و سالم بودن
من راهی رو که توی ناپیک بود رفتم ولی بازم جواب نداد یعنی توی بازی و توی تنظیمات دسته ، این دسته ی فرمون رو به نام wheel Controller می شناسه ولی توی تنظیماتی از دسته نشون میده ، اصلا چیز عجیب غریبی هست مثلا نوشته Gear UP و جلوش نوشته X
حالا می خواستم منو راهنمایی کنید آخه شدید گیر کردم :41:
راستی اینم تصویرش :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نیست جواب بده :41:نقل قول:
تو رو خدا یکی جواب بده ...آخه دسته رو گرفتم ولی نمی تونم باهاش بازی کنم :41:
راستش من که تا حالا با بیشتر بازی ها تونستم دسته رو تست کنم و جواب داده ولی این بازی المپیک 2012 رو هر کاری میکنم اصلا نمیشناسه.
تو منوی تنظیمات دسته اوکی هستش و تمام دکمه ها هم به درستی کار میکنه اما تو بازی هیچ دکمه ایی کار نمیکنه.
حتی اون صدای دینگ که موقع اجرای بازی باید بده رو هم نمیده .:31:
شما دوستان چحوری تنظیم کردید ؟
خیلی ممنون واقعا عالی بود
متاسفانه تو فیفا 13 جواب نمیده...:sq_3:
اگه راهی پیدا کردین لطفا بگین....
شما دسته رو به اینصورت تنظیم کن جواب میده فقط تو بازی حالت دسته رو بذار رو altrnateنقل قول:
دوست عزیز من اون فایل( xinput1_3 )رو پاک کردم درست شد.همه دسته تنظیم شد هم رفت تو بازی.نقل قول:
ممنون از دوستان..به من پیغام خطا دریاره فایل msvcr100.dll میداد و بازی اجرا نمیشد که با حذفش مشکل حل شد....
سلام دوستان.ممنون از این سایت خوبتون.میخواستم بدونم این نرم افزار را چطوری میشه دانلود کرد. ما که هر کاری کردیم نتونستیم اونا دانلود کنیم
لینک دانلود در پست اول ، پیوست شده است :11:نقل قول:
من فکر می کنم که شوک سمت راست با کلید های سمت راستم و شوک سمت چپ با کلید های سمت چپ دسته یکی باشه!! یعنی می شه همچین چیزی؟؟!!
چون توی هر مد، کار کلید ها و شوک ها یکیه!!
ممنون حل شد نمی دونستم که باید انالوگ رو روشن کنم
مشکل جدید :چرا فقط ویبره سمت راست کار می کنه؟
کسی میتونه تو call of duty mw3 منو راهنمایی کنه؟
دوست خوب من رو call of duty mw3 کار نمیده اگه دوست داری از xpadder استفاده کن
ادمین عزیز مرسی بابت این نرم افزار.من برای فیفا 13 تنظیم کردم.دو تا مشکل دارم : یکی اینکه وقتی فایل msvcr100.dll رو به همراه اون دو تا کپی میکنم بازی رو اجرا نمیکنه و error میده.ولی وقتی اون فایل رو از اونجا پاک می کنم باری اجرا میشه.دوم اینکه من مشکل آنالوگ راستم حل نشد.تو میگی به اشتباه تنظیم کن و برو از توی بازی درستش کن،ولی تو تنظیمات بازی ، همه دکمه ها رو داره به جز RS ! چیکار کنم الان؟
اون شکلی رو هم که گفتی تنظیم کنیم ( stick axis X : Axis 3 و ای و ... ) آنالوگ راست کار میکنه ولی فقط جهت مسیر رو سریع عوض میکنه.در صورتی که با آنالوگ راست باید دریبل زد !
خوب برا دریبل زدن تو فیفا باید دکمه R2 ( همون RT ) رو نگه داری، بعد از آنالوگ راست استفاده کنی ....نقل قول:
مشکل همین آنالوگ راسته که کار نمیکنه حتی با RT
نسخه ی جدیدتری هم از این برنامه منتشر شده که میتونید از طریق وبلاگ من دانلود کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .نقل قول:
با سلام. من دسته رو تنظیم کردم ولی بازم نمیپره دروازه بان!!! کسی میدونه چرا؟ میشه لطف کنید و یه عکس از تنظیمات دسته خودتون که تمام موارد کار میکنه و همچنین عکس از تنظیمات controler داخل بازی، هم واسه attack و هم defend بذارین؟؟؟ ممنون میشم. این مشکل ما حل نمیشه هیچ جوره...ممنون
دستت درست فیفا13 با RS واقعا لذت داره
چرا برای من فقط دو تا فایله x360ce.ini و xinput1_3.dll ذخیره میشه و فایل msvCR100.dll رو ندارم و برام ذخیره نمیشه؟
این فایل در برخی بازی ها نیاز نمیشه ، همچنین شما میتونید این فایل رو از فایلی که پیوست کردم بردارید و توی لوکیشن مورد نیاز کپی کنید ...نقل قول:
من با هر گیم پدی بازی می کنم تو بازیهای شوتر مخصوصا fps ها که نیاز به نشونه گیری و ... هست با مشکل روبرو هستم.یعنی آنالوگها مثل xbox خیلی دقیق نیستند و نشونه گیری سخته.مسلما اولین چیزی که به ذهن میاد اینه که خب گیک پد جنسش خوب نیست و مسلما باید با دسته 360 فرق داشته باشه.ولی من یه گیم پد گرفتم 30 تومن (البته می دونم جزئ گیم پدهای خیلی با کیفیت مثل Logitich ,... حساب نمی شه)ولی این همه چیش عالیه.فقط باز تو نشونه گیری مشکل داره.با خودم فکر کردم گفتم آیا امکان داره مربوط به اینsimulator بشه؟چون به هر حال این نرم افزار گیم پد رو به بازی می شناسونه دیگه.تنظیمات پیچیده ای هم داره.گفتم بپرسم شاید بشه حساسیت آنالوگها رو با تنظیمات زیاد کرد.اخه مثلا تو همون صفحه اول که عکس دسته 360 هست وقتی آنالوگ رو تکون می دی یه سری عدد می نویسه.نمی شه اونا رو تغییر داد که حساس تر بشه؟تو قسمت option هم یه چیزایی داره مثل deadzone ,... که نمی دونم دقیقا چیه؟یعنی مشکل فقط از گیم پده؟
همانطور که میدانید ، گیم پد های PS3 و 360 از خیلی جهات با گیم پد های معمولی تفاوت دارند ، یکی از این تفاوت ها دکمه های LT و RT هستش که حساسیت اونها تو دسته ی 360 از کم شروع میشه و با فشار بیشتر ، میزان عملکردش هم بیشتر میشه که ای خصیصه تو بازی های ریسینگ به چشم میاد ولی این دکمه ها توی گیم پد های معمولی دو حالت داره یا 0 هستش که شما دکمه رو فشار نمیدید یا 1 هست زمانی که شما دکمه رو فشار میدید...نقل قول:
بحث آنالوگ ها دقیقا مثل همینه ، مثلا تو بازی ای مثل آنچارتد اگر آنالوگ مربوط به حرکت شخصیت بازی رو خیلی کم حرکت بدیم ، بازیکن آرام آرام راه میره ، یه خورده بیشتر که آنالوگ رو هل بدیم بازیکن با سرعت بیشتره قدم میزنه اگر آنالوگ رو تا آخر فشار بدیم بازیکن شروع میکنه به دویدن...
ولی در خیلی از گیم پد های ارزون قیمت USB این طور نیست...
امیدوارم قضیه رو گرفته باشید...:n01:
bache ha yeki tanzim shodasho file ha ro baram baray downlode mizare?
yeki begeنقل قول:
yeki bege
سلام.دسته ی من از این نوعه.یه بارقبلا امتحان کردم نشد.میخواستم ببینم باید حتما دو تا جوی استیک پایین دسته هم باشه؟چون مال من نداره.نمیشه بدون اونا؟ممنون میشم جواب بدین.
سلام.کسی روی بازی المپیک لندن2012 امتحان نکرده؟میشه یا نه؟
بله میشه. 100 ٪ تست شده.نقل قول:
همه دسته ها رو میشه تبدیل کرد. فرقی نداره دوست عزیز. چه شوک دار چه ساده .همه ش میشه. فقط باید تنظیمات رو درست انجام بدینقل قول:
فایل های آماده تنظیمات :
البته بازم یک بار چک بکنید با دسته خودتون.
سلام.امید2009ممنون.درست شده.فقط برای بعضی ورزشها مثل تیراندازی با کمان نمیشه.اون غلطکهای گردی که روی بعضی دسته ها هست ولی مال من نداره رو میشه روی چیزی تنظیم کنم یا برای اون نمیشه کاری کرد؟
ممنونم دوست من ولی این تاپیک باید تو قسمت PC باشه. زمانی تاپیکو اینجا بذار که دستت قابل استفاده با XBOX 360 باشه. این برای PC باز هاست. (عنوان تاپیک هم مهمه. دسته فابریک 360 اول باید رو 360 کار کنه بعد به استفادش رو PC فکر کرد!)
حق با شماست.نقل قول: