سلام.
میخام اول یه فیلمی رو برش کنم و ادامه ش رو ذخیره کنم .
یه نرم افزار ساده و قوی معرفی کنید .:sq_9:
سلام.
میخام اول یه فیلمی رو برش کنم و ادامه ش رو ذخیره کنم .
یه نرم افزار ساده و قوی معرفی کنید .:sq_9:
شما از برنامه vlc player یا که PotPlayer استفاده کنید:20:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه ساده کم حجم بخواین برای اینکار پیشنهاد من GiliSoft Video Editor :20:نقل قول:
دوستان یه نرم افزار می خوام که صدای یک فایل تصویری رو ازش جدا کنم و صدای دیگه ای براش بذارم و بتونم صدا رو به اندازه دلخواه جلو و عقب ببرم.
پریمیر خیلی حرفه ایه. یه نرم افزار ساده تر می خواستم. در عین اینکه کیفیت تصویر ویدیو هم حفظ بشه.
ازبرنامه VideoPad Video Editor استفاده کنید برای رجیستر کردن برنامه از منوی فایل گزینه Register Software رو انتخاب کنید:20:نقل قول:
ممنوننقل قول:
یه مقدار با این برنامه کار کردم. برنامه خوبیه و محیطش شبیه پریمیره. نمی دونم چرا نمی تونم موقع خروجی بیت ریت مورد نظرم رو بدم و فقط میشه رزولوشن و مقدار فریم رو تنظیم کرد.
من یادمه قبلا از برنامه های دیگه ای هم استفاده کرده بودم که راحت تر بود. اگه برنامه دیگه ای سراغ داری معرفی کنی ممنون میشم.
برنامه xilisoft movie maker هم دراین زمینه هست که حجمشم کمه.نقل قول:
اتفاقا دیشب من این رو نصب کردم.نقل قول:
میشه فیلم های رو بهم چسبوند و ترنسیشن گذاشت روشون و ... اما من ندیدم بشه صدای اون رو حذف کرد یا صدای دیگه ای روش گذاشت.
برنامه Aimersoft Video Studio Express تست کنید گزینه برای ویرایش صدا هم داره.نقل قول:
سلام
احتمالا کسی اسم این برنامه رو می دونه؟
سلام خسته نباشید.
من یه آداپتور easycap گرفتم برای کنترل دوربین های مداربسته.
چه نرمافزاری باید بذارم تا راه بیافته؟ رو پی یس میذارم اما ارور میده :not found valid video capture device
multi viewer همراهشه اما این ارور رو میده.
چکار باید کرد تا راه بیافتد ؟!
عکس رو تو قسمت سرچ عکس گوگل جستجو کردم و بجواب رسیدم !نقل قول:
Camtasia Studio
کسی از دوستان نرم افزار کوبیس رو داره . ممنون میشم لینک دانلودشو بزاره
سلام کسی از دوستان عزیز نرم افزار er/studio رو داره یا سایت رو برام معرفی کنه ؟
سلام دوستان من از بازیم با نرم افزار Farps فیلم میگیرم 5 دقیقش میشه 4 گیگ ! چجوری حجمشو اینقدر بیارم پایین تا بتونم توی آپارات آپلودش کنم ؟
بجای برنامه fraps شما باید از Mirillis Action یا که Bandicam استفاده کنید که برای جفت این برنامه ها میتونید فرمت خروجی فایل تصویری رو مشخص کنید:20:نقل قول:
دوستان من یه چند تا Video Editor دارم که قابلیتهایی بعضاً فقط در زمینه ی cut یا فقط join دارند ولی در عوض از قابلیت بی نهایت مهم Direct Stream Cut برخوردارند.
مثلاً حداکثر میتونند یک بخش از ویدئو رو که انتخاب و نشانه گذاری کردید جدا کنند یا بعضیشون فقط میتونند چند بخش رو بهم بچسبونند ولی هیچکدوم نمیتونند چندین بخش رو که نشانه زدید بهم چسبونده و تحویل شما بدند. این درست همون چیزیه که برای ویرایش کامل یک ویدئو مورد نیازه.
برنامه ی مناسبی در این زمینه سراغ دارید یا خیر؟
قابلیت Direct Stream Cut هم برای کسانیکه نمیدونند رو در عکس زیر گذاشتم تا متوجه شند.
ممنون.
?????????????????????????????????????????????????? ????????????
کدوم یکی بهترین نرم افزار واسه بیت سازی و آهنگ سازیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
آیا دوستان نرم افزاری سراغ دارند که
صدای که از کامپیوتر پخش میشه را ضبط کنه
مثلا دارید آنلاین موسیقی گوش میدهد میخواهید اون را ضبط کنید
با تشکر .
nch wave pad sound editor
با سلام
آیا برنامه مجانی وجود ندارد .
یا تشکر
برنامه بصورت رایگان من Ticno Recorder رو معرفی میکنم:20:نقل قول:
با سلام
فکر کنم اشتباه منظورم را رساندم
من برنامه ای میخواهم که وقتی آهنگی را آنلاین گوش میدم مثلا از رادیو آنلاین اون صدا را ضبط کند نه از طریق میکروفون
این دوتا برنامه که معرفی شدند حتی وقتی من حرف میزنم را هم ضبط میکنه داره از طریق بلندگو و میکروفون استفاده میکند.
با تشکر
با عرض سلام دوستان عزیز
برای استاد پروژه برای پایان نامه از من خواسته یک نمونه محتوای آموزش تحت وب درست کنم که حجم فایلهای آموزشی پایین باشه و میخواد آخرش بهش توضیح هم بدم,
میخواستم لطف کنید من رو راهنمایی بفرمایید چون در درس ابزارهای چندرسانه ای آنچنان استاد درس نگفت و بیشتر بچه ها میرفتن و مثلا در مورد نرم افزارهای مختلف توضیح
میدادن, میخواستم بپرسم بهترین نرم افزار برای اینکار چی هست و آیا این که از من خواسته حتما تحت وب یعنی باید سایت هم بخرم یا مثلا از روی فایل اجرا بشه؟ و منابع آموزشی رو از کجا میتونم به دست بیارم مثل صدای آموزش دهنده یا متون آموزشی و... که به صورت آماده باشه.
لطفا منبع آموزش برای مبتدیان هم معرفی بفرمایید واقعا ممنون میشم , خدا خیرتون بده
انشاءالله سربلند باشید
شماازدو تا برنامه برای اینکار میتونید استفاده کنید که یکی BB FlashBack Pro اون یکی هم Wondershare DemoCreator که من بین این دو تا چون کارکردم برنامه Wondershare DemoCreator پیشنهاد میدم برای کم کردم حجم فایلم از برنامه Bullrushsoft SWF to EXE Convertor استفاده کنید :20:
خیلی ممنون پس نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونه محتوای آموزش تحت وب درست کنه؟ آیا آموزش داره؟
نرم افزار autoplay media studio برای اینکار مناسب نیست؟ و لطفا بگید منابع آموزشی رو از کجا
میتونم به دست بیارم مثل صدای آموزش دهنده یا متون آموزشی و... که به صورت آماده باشه و آیا
باید به حتما وبلاگ یا وبسایت هم بزن که کاربرا باید به اینترنت وصل بشن تا بتونند آموزش رو ببینند و به
صورت آفلاین نمیشه؟ لطفا در مورد همه سوالاتم راهنمایی بفرمایید
انشاءالله سربلند باشید
خب شمااز برنامه دیگه هم استفاده کنید به همین صورته بطور مثال برنامه Mirillis Action یا i-Sound یا که Abyssmedia MCRS System که خواستین این سه تا رو هم میتونید تست کنید که اسم بردم اما همشون به یک صورت هستن با این سه تا هم میتونید همون موزیک رکورد کنید به شرطی که میکروفن به سیستم وصل نباشه که صدای شما هم رکورد شود.
شمااگر بخواین پروژه اتوران درست کنید که از برنامه AutoPlay Media Studio که خودم استفاده کردم اسمم بردین میتونید استفاده کنیداگرکه قصد شمادرست کردن فیلم اموزشی باشه که از همون برنامه که اسم بردم استفاده کنید آموزش خواصی هم نداره یکم بابرنامه کار کنید سریع یاد میگیرین.نقل قول:
ممنون این برنامه انیمیشن هم میتونه به برنامه اضافه کنه یا فقط کپچر میکنه؟ یعنی من فقط بخوام آموزش به صورت تصاویر انیمیشنی بیاد و دیگه کپچر شده نباشه؟
چون استاده میگفت کپچر نکن, و خواهشا بگید منبعی هست که بتونم آموزشها رو از اونجا بردارم یا باید خودم درست کنم؟
و آیا باید حتما وبلاگ یا وبسایت هم بزنم که کاربرا باید به اینترنت وصل بشن تا بتونند آموزش رو ببینند و به
صورت آفلاین نمیشه؟ لطفا در مورد همه سوالاتم راهنمایی بفرمایید
منظورتون از اضافه کردن انیمیشن کدوم برنامه هست ؟نقل قول:
نه من کلی گفتم یعنی مثلا بشه وقتی روی یه عنوان کلیک میکنم مثل انیمیشن حرکت کنه,
و من قصد درست کردن آموزش رو از خودم ندارم مثلا
میخوام لینکها یا فایلهای آموزشی رو از جاهای دیگه
بگیرم و تحت وب به صورت E-learning درست کنم که گرافیکی هم باشه و زیبا باشه,
راهنمایی جامع بفرمایید واقعا ممنون میشم یا
یه سایت یا آدرسی معرفی بفرمایید که از ابتدا تا
انتهای اینکار رو بتونم انجام بدم
باز ببخشید دوستان من پست میدم
شفاف تر بگم من تمام نرم افزار های موجود را امتحان کردم ولی هیچ کدام جواب گو نبودن
من راستش از طریق اینترنت موسیقی گوش میدم و میخوام اون آهنگ را ضبط طوری باشد که مستقیم از ویندوز ضبط کند نه از اسپکیر و میکروفون با تشکر/
بنده نرم افزاری میخواهم که به طور کلی برای ویرایش فیلم باشه وکیفیت خروجی خوبی داشته باشه.
مثلآ بتوان بر روی فیلم اهنگ گذاشت یا قسمت های مختلف فیلم را برید و بتوان یک فیلم را در کادری یا گوشه ای از یک فیلم دیگر گذاشت.
همچنین بشه متنی را بر روی فیلم به نمایش در اورد.
البته اگر چند نرم افزار هم بود مشکلی نداره.
فقط قدرتمند باشه
با jet audio میتونی اینکارو بکنی.... چند تا گزینه داره یکیش میکروفنه که صدای بیرون رو ضبط میکنه... یکی از گزینه ها هم صدای داخل کامپوتر رو ضبط میکنه که کیفیتش عالیه و همونه که میخواینقل قول:
سلام
آقا من یه نرم افزار حرفه ای میکس آهنگ میخام که بشه تو left band و right band اش دسکاری کردو چنتا آهنگو با هم میکس کردو افکتهای میکس خوبیم داشته باشه در عین حالی که کار باهاش آسون هم باشه
من mix meister رو امتحان کردم خوب بود اما خیلی نمیشد توش دسکاری کرد و کارای حرفه ای انجام داد
محبت کنید راهنمایی کنید
ممنون
ازبرنامه Sound Forge Audio Studio استفاده کنید:20:نقل قول:
کسی نبود جواب بده منم همینو می خوام:n13:
ازلینک پایین ورژن همین برنامه رو بصورت تورنت میتونید دانلود کنید ابتدا برنامه µTorrent از پایین دانلود کنید نصب کنید بعدشم فایل قسمت دوم دانلود کنید اجراش کنید هر پیغامی که داد تایید اکی کنید تا دانلود شروع بشه برنامه هم تست شده:n01:
با سلام به همه دوستان
من پست اول رو که برنامه ها رو معرفی می کرد دیدم اما نمی دونم کدوم برنامه به درد من میخوره
بهترین برنامه برای ضبط صدا کدومه؟
برنامه ای که بتونیم سایز فایل ضبط شده رو کم کرد بطوری که بتونیم اونو ایمیل یا آپلود کرد اما کیفیت اون خیلی پایین نیاد
ممنون