ممنون. راجع به امکاناتی که تلویزیونهای اسمارت نسبت به معمولی دارن هم میشه توضیح بدید؟
Printable View
ممنون. راجع به امکاناتی که تلویزیونهای اسمارت نسبت به معمولی دارن هم میشه توضیح بدید؟
اسمارت ها قابلیت اتصال به اینترنت، باز کردن صفحات وب، نصب برنامه های کاربردی، قابلیت DLNA برای اشتراک گذاری فیلم از روی کامپیوتر برای تلویزیون و بعضاً وایرلس داخلی دارند.نقل قول:
نظرتون راجع به ES6950 چیه؟ اگه اوکی هست همینو بگیرم؟
عزیز من مثلا این مدل es8000 که تو اروپا هست وقتی که سفارش ایران میشه میشه es8880 یا 7000 میشه 7770 و همینطور بقیه مدل ها. علتشون هم این هست که تلویزیون های اروپا همه dvbs2 دارن (گیرنده دیجیتالی ماهواره) که مدل های سفارش ایران ندارن یعنی حذف شده این ماهواره.
تو عکس های گذاشته شده تو سایت های خارجی از پشت تلویزیون رو که ببینید متوجه میشین که 2 تا ورودی آنتن داره که مدل های ایرانی هیچکدوم اینطور نیستن.
مونتاژ سام الکترونیک رو بعید میدونم. تو کارخونه واسه استخدام رفته بودم فقط مونتاژ مانیتور های سامسونگ رو دیدم.
عزیز من مثلا این مدل es8000 که تو اروپا هست وقتی که سفارش ایران میشه میشه es8880 یا 7000 میشه 7770 و همینطور بقیه مدل ها. علتشون هم این هست که تلویزیون های اروپا همه dvbs2 دارن (گیرنده دیجیتالی ماهواره) که مدل های سفارش ایران ندارن یعنی حذف شده این ماهواره.
تو عکس های گذاشته شده تو سایت های خارجی از پشت تلویزیون رو که ببینید متوجه میشین که 2 تا ورودی آنتن داره که مدل های ایرانی هیچکدوم اینطور نیستن.
مونتاژ سام الکترونیک رو بعید میدونم. تو کارخونه واسه استخدام رفته بودم فقط مونتاژ مانیتور های سامسونگ رو دیدم.نقل قول:
عزیز من مثلا این مدل es8000 که تو اروپا هست وقتی که سفارش ایران میشه میشه es8880 یا 7000 میشه 7770 و همینطور بقیه مدل ها. علتشون هم این هست که تلویزیون های اروپا همه dvbs2 دارن (گیرنده دیجیتالی ماهواره) که مدل های سفارش ایران ندارن یعنی حذف شده این ماهواره.نقل قول:
مونتاژ سام الکترونیک رو بعید میدونم. تو کارخونه واسه استخدام رفته بودم فقط مونتاژ مانیتور های سامسونگ رو دیدم.
قیمت 46es8880
4.840.000
مسلماً نسبت به 5550 سر تره. اگر مشکل بودجه ندارید 6950 توصیه میشه.نقل قول:
تلویزیون های مونتاژ ایران قطعاتش مانند اروپا نیست و مشابه مدل های مونتاژ مالزی هست در واقع سیستم فرم ویر و برد تلویزیون های آسیایی با اروپایی با آمریکایی متفاوته. من تو مدل های آسیایی ندیدم گیرنده ----S داشته باشند.نقل قول:
ممنون بابت راهنمایی :20:نقل قول:
امشب بازار بودم و بیشتر مدل EH5550 و کلا مدلهای EH بود که افتضاح بود! ضخامتشون فکر کنم 15 سانت بود!! و کیفیت ساخت پانل هم چشمی مشخص بود که داغونه!
بین دو مدل ES5960 و ES6950 مونده بودم که دیگه فکر کنم همین 6950 رو بگیرم که قیمتش تقریبا 2.9 بود. فقط فکر کنم پایینترین مدل 3D هست. این مشکلی نداره؟
نه مشکلی از این بابت نیست. مثلا مدل 6960 تفاوتش با این 100 هرتز انطباق تصویر بیشتره یا مدل 6980 مایکرو دایمینگ اضافه داره ولی قیمتاشون خیلی میره بالا.نقل قول:
سلام
من این 46ES8880 رو گرفتم ، فقط میتونم بگم افتضاحه!:sq_10:
پایینش(بالای لوگوی سامسونگ) یکClouding (هاله های سفید ابر مانند در تصاویر تیره) بسیار واضح وجود داره که حتی تو بکلایت 3-4 هم کاملا مشخصه! که تو تصاویر تاریک و مخصوصا اتاق تاریک واقعا ازار دهنده ست.رنگ مشکی رو هم که خاکستری نشون میده! تلویزون 4 سال پیش من که LCD بود(بکلایت CCFL) رنگ مشکی رو در حد همین نشون میداد!!!تازه اون مدلی که داشتم A650 بود که اصلا مدل تاپ سامی نبود ولی این مثلا مدل تاپشه(البته صرفنظر از ES9000 که فقط 75 اینچ داره و ES9500 که OLED هست).
زنگ زدم نمایندگی ، کارشناس فرستادن(البته کارشناس که نمیشه گفت چون اون اقایی که فرستادن هیچی حالیش نبود)اومده میگه این مشکلات طبیعیه شرکت از ما قبول نمیکنه!!!!!
امروزم دوباره زنگ زدم 8255 میگم یه کارشناس دیگه بفرستین میگه وقتی کارشناس قبلی گفته مشکل نداره یعنی مشکل نداره! الانم اگه یه کارشناس دیگه بفرستیم پول ایاب-ذهاب میگره دوبارم میگه مشکلی نداره!!!
واقعا برای سام سرویس متاسفم با این خدمات پس از فروشش! 4550000 تومن پول میگیرن بعد میان میگن این مشکلات طبیعیه!!!!!البته الان که شده 5200000!
جالبه وقتی تو سایت AVFORUM و AVSFORUM میرم ، میبینم حتی بعضی از اونا شده 4-5 بار تلویزیونشون رو به دلیل مشکلات به مراتب کمتر و قابل تحمل تر از این مشکلاتی که من دارم براشون تعویض کردن.حتی اگه راضی نباشن براشون با برند دیگه عوض میکنن! ولی اینجا ...
اینارو گفتم که یه وقت سرتون کلاه نره برین بخرین.مخصوصا اونایی که مثل من دوست دارن تو اتاق تاریک فیلم ببینن.
نقل قول:من قصد داشتم در این هفته همین مدل رو بخرم
از دوستانی که این مدل رو دارند کسی هست که این مشکل رو داشته باشه ؟
...............
دوستان سری هفت و سری شش از نظر کیفیت تصویر با هم تفاوت دارند ؟
یعنی کیفیت تصویر سری هفت از سری شش بالاتره ؟
ما es6950 داریم اصلا clouding آنچنانی نداره، خیلی خفیفه.
اگه شد عکس میزارم از شکل clouding اش که فقط وقتی صفحه کاملا مشکی میشه خیلی خیلی کم اگه دقت کنید میبینید.
دوستان یه سوال داشتم من یه مدل 6950 دارم هر کاری کردم نتوانستم خاموشش کنم یغنی از حالت آماده به کار بره به حالت خاموشی کامل ؟؟؟؟
همچین کاری نمیشه کرد مگر اینکه دوشاخه رو از پریز بکشی بیرون.نقل قول:
پشتش (سمت راست پایین) یک دکمه Power هست. نمیدونم با اون میشه خاموشش کرد یا نه و باید مثل مدلهای قدیمی از برق کشیدش.
ممنون از ذوستان.آره پشت دکمه دراه وقتی فشارش میدی 5 ثانیه یک چهار خونه پایین صفحه نمایش میاد ولی نمیشه ازش استفاده کرد
اگر اینجوری باشه که از دوشاخه کشیده بشه عمر دستگاه کم نمیشه؟بهتر نیست بگذاریم به حالت آماده باش باشه؟
الان مدل های جدید طوری اند که وقتی تو حالت آماده به کار هستند مصرف برقشون تقریبا صفر هست بنابراین نیازی نیست که شب ها از برق جداشون کنید مگر اینکه بخواید مسافرت طولانی برید.نقل قول:
چطور میشه آپدیت خودکار smarthub توی es6950 رو غیرفعال کرد؟ هر چند روز یه بار خود بخود آپدیت میشه و یک ساعت کامل سرعت اینترنت رو میگیره. اونقدر پینگ تایم رو بالا میبره که هیچ استفاده دیگه ای نمیشه کرد..
ممنون
سلام خدمت دوستان.ی 46 اینچ 5550 گرفتم .واقعا تصاویر تلویزیون ایرانو افتضاح نشون میده.نمیدونم بخاطر کیفیت پایین فرستنده دیجیتال ایران یا از خود tv هستش.تصاویر خیلی مات و شبیه نقاشی هست خیلی با تنظیماتش ور رفتم ولی همونجوره.فرصت نکردم تصاویر با کیفیت ویدئو روش امتحان کنم .دوستان نظری رو تنظیماتش دارن راهنمایی کن واسه tv ایران.واقعا از خریدش پشیمونم....
کسی از دوستان می دونه یه مدا 8880 سامسونگ دارای ورودی dvbs2 رو کجا میشه گیر اورد؟بانه یا مریوان یا... چطور؟نقل قول:
بعید می دونم از ایران بتونی گیر بیاری چون بانه ای ها مونتاژ مالزی هستند که چنین چیزی نداره. مگر اینکه آشنا داشته باشی تو کشورهای اروپایی برات بفرستن که به خاطر یه تیونر ----S ارزششو نداره.نقل قول:
سام سرویس ابروی سامسونگ و تو ایران برده
ES7770 رو دارم ازش راضیم سوالی داشتید در خدمتم
سلامنقل قول:
مبارک باشه
عمق رنگ مشکی تو تصاویر تاریک و اتاق تاریک چطوره؟
چون من یه 46ES8880 دارم که عمق رنگ مشکیش تو تصاویر تاریک افتضاحه!
مخصوصا فیلم هایی که Letter Box داره.Letter Box رو خاکستری روشن نشون میده!!
یه بار با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تنظیمات کالیبره کن ببین بهتر میشه؟نقل قول:
Picture preset: Movie Backlight 9 Contrast 90 Brightness: 47 Sharpness: 10 Tint: G50/G50 Eco Off Black Tone Off Dynamic Contrast Off Color space Auto Gamma +2 Color Enhancer Off Color Tone Warm2 Digital Noise Filter Off Mpeg noise filter Off Film mode Off HDMI Black level Low Motion Plus Off LED Motion Plus On R-Offset 25 G-Offset 24 B-Offset 27 R-Gain 26 G-Gain 20 B-Gain 32
نقل قول:
این سام سرویس اینقد در و دیوار مشهد تبلیغ چسبونده که دیگه وقت طراحی تبلیغاشو نداره و الکی پلکی تبلیغ میزنه.
باید مینوشتن به پاس انتخابی برتر، یا به پاس انتخاب برترتان، اون نمودید آخرشو نمینوشتن خلاصه تر و زیباتر بود.
blue-ray رو هم یجا سرهم نوشته blueray:n01:
راستی یک ماه پیش یه نامه اومد در خونه توش کارت دعوت اعضای VIP سامسونگ برای همایش نمیدونم چیچیک تو یکی از سالنهای نمایشگاه بین المللی مشهد بود، ما که نرفتیم، اما حرکت جالبی بود ازشون به نظرم.
اقا فرق این ۲مدل چیه
Samsung LED 40ES6980
Samsung LED 40ES6960
از صفحه 5 این تاپیک، کاتالوگ مشخصات مدل های مختلف رو می تونید بینید.نقل قول:
اقا من خوندم تمام امکانات و غیره این ۲ مدل یکیه رو فقط فرقی که دیدم ضخامت مدل 6980 کمتره و به خاطر همین حدود 350 تومان تفاوت قیمت دارننقل قول:
6980 مایکرودایمینگ و پردازنده دو هسته ای داره که 6960 نداره.نقل قول:
مایکرودایمینگ چیه و به چه دردی میخوره
تنظیم نقطه ای نور هست که باعث میشه عمق مشکی با حفظ کیفیت تصویر بالاتر بره.نقل قول:
سلام دوستان
ما تو یه مغازه 40es6960 رو پسندیدم ولی مغازه دار اصرار داشت که کیفیت d6960 که مربوط به سال پیش هست بهتره. حالا ما دودل موندیم البته سری d به چشم یکمی بهتر به نظر میومد اما چون قدیمیه میترسیم تلوزیون پشت ویترینی رو بهمون بندازند. انگار سری es یکمی تیک دارند. کدوم رو بگیریم بهتره؟ کلا 2800 ارزش داره برای es6960 بدیم؟ ارزش داره بیشتر هزینه کنیم مدل بالاتر بگیرم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
من هم شنیدم که مدلهای پارسالی سامسونگ ( یعنی سری D) کیفیت پنل بالاتری نسبت به مدل های E دارند. راست و دروغش را نمیدانم.
سلام
من بزودی میخوام تی وی بخرم . بین 2 تا مدل کدوم از لحاظ کیفیت بهترن؟
32es5560
32eh5960
با اینکه از لحاظ امکانات یکی هستن و فقط 5960 باریکتره قیمتشون 150 با هم اختلاف داره ارزش داره که 5960 بگیرم؟
میشه vpn رو روی اسمارت هاب فعال کرد
اگه نشه :(((((((((((
بنظرم مدل ES را بخر. کلا اینطور که شنیدم کیفیت مدلهای ES از EH بالاتره.نقل قول: