مید و تفکیک و همچیز عالی بود ولی من کلا با ایرفون راحت ترم بخاطر همین میخوام بفروشمش ... ایرباد از اینا که اوپن هم هستند کسی سراغ داره ؟ تا 100 تومن ...
Printable View
مید و تفکیک و همچیز عالی بود ولی من کلا با ایرفون راحت ترم بخاطر همین میخوام بفروشمش ... ایرباد از اینا که اوپن هم هستند کسی سراغ داره ؟ تا 100 تومن ...
سلام ... از همه دوستانی که اهمیت دادن و پاسخ دادن مخصوصا آقا سالار و آقا رضا واقعا ممنونم ! چون s4 ظاهرا کمیاب شده ، می خوام بدونم اگه گیرم نیومد akg k370 مناسبه ؟ (سبک : راک )
سلام به همگی
دوستان می خواستم نظرتون رو راجب به hifiman he-500 بدونم ( در قیاس با hd -650 سنهایزر و یا grado ps 500 )
خودم بنظرم انتخاب بهتری اومده ... آمپی هم که براش استفاده میشه یک آمپ 200 دلاری هست ... راستی این درایش چرا آلمینیومی و این شکلی هست ؟ ( شکل های لینک زیر )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و سوال آخر کسی اطلاع داره درایوش 40 هست یا 45 یا 50 ؟
ممنون
راستش داشتم در مورد fischer 011 , 003 تحقیق میکردم برخوردم به این جمله از یکی از کاربرای هدفای :I find the FA-011 to sound a lot more like my HE-500نقل قول:
البته شنیده بودم این دو مدل مخصوصا 003 خیلی صدای فلت و طبیعی دارن حالا دیگه نمیدونم دوستان بیان بگن واقعا یه هدفون 110 دلاری میتونه مقایسه بشه با غولی مثل he500
دوست عزیز چرت و پرت که بعضی کاربر ها زیاد میگن !!! ریویو می خوندم از هدفونی دیدم طرف بهش 1 از 5 داده دیدم نوشته سیم هدفونم رو سگم گاز گرفته پاره شده این چه هدفونی بوده که سیمش پاره شده !!!! خوب آخه این طرف بنظرت فرق هدفون و سیم و بیل و کلنگ رو می فهمه !!!نقل قول:
کلا این he-500 می گن بهترینه و حتی بیسش هم از hd-650 هم بهتره و پاسخ فرکانسی بینظر 50000-15 رو داره که غولی محسوب میشه و صدای دارک هم نداره و سیم قابل تعویضش که خیلی مهمه اما و اما قیمتش واقعا بالاس ...جعبه ی این هدفون رو هم ببینید یاد جعبه جواهرات گرون قیمت می افتید
داداش گلم یه کاربر عادی که من هیچوقت حرفشو نقل قول نمیکنم یکی از کاربرای واقعا با اطلاعات هدفای هست اگه بخوای نام کاربریش رو هم پیدا میکنم ولی باز خیلی دوست دارم بدونم این حرفش درست هست یا نه البته واسم خیلی جالبه که یه هدفون با قیمت پایین بتونه کیفیت صدایی مشابه هدفونی با چند برابر قیمت خودش تولید کنه...نقل قول:
دوستان نظرشون رو در مورد fischer fa003 هم بگن ممنون میشیم .
دیروز رفتم پایتخت
ماشاله هر کی از جی افش قهر کرده رفته beats وارد کرده :دی
به جز beast اینا رو قیمت گرفتم
Sennheiser PX 200-II WHITE : 200
Sony Z1000: 579
Sony EX1000: 590
Sony: 375
Tjays three: 175
Klipsh S5i: 150
دوستان سبک صدای S4 و Tjays چطوریاس؟
سلام دوستان
بنده یک عدد هدفون پشت گوشی می خوام بخرم؛ طی تحقیات کمی که کردم گزینه های زیر رو دیدم:
بودجه ام حدود 50 تومن هست ولی سن هایزر یکم وسوسه ام کرد؛
هدفم گوش دادن به آهنگ تو محیط بیرونه؛ تو محیط شهر؛ پلیرم هم Cowon J3 هست؛
1- Senheiser PMX 90 یا PMX 60، که فکر کنم قیمتش حدود 80 تومن باشه
2- Philips SHS5200 یا Philips SHM6110 که قیمتش حدود 30، 40 تومنه
بقیه ی برندها اصلن آشنایی ندارم
بیس واقعن برام مهمه؛ کیفیت و وضوح صدا واقعن مهمه؛ و اینکه من زیاد استفاده می کنم؛
ممنون میشم راهنمایی کنید:
سلام.نقل قول:
هردو صداي گرمي دارن .
S4 بيس قوي ، ميد خوب و هاي خوبي داره و t-jays همينطور ولي تو هاي تيز هست بخصوص تو ولوم بالا .
هر دو هدفون براي اكثر سبكها مناسب هستن .
S4 بخاطر كيفيت صدا و قيمت مناسبش از t-jays و ساير هدفونهاي هم رده خودش برتري داره.
با تشكر
سلامنقل قول:
سري هاي pmx سنهايزر طراحي شده براي ورزش هستن و نصب پشت گردني اونها براي تثبيت بهتر هست و در ضمن بيس قوي هم ندارن.الان به ليست قيمت دست رسي ندارم ولي فكر نكنم اورجينال اين هدفونها قيمتهاي اعلام كرده شما باشه.
در مورد هدفونهاي فيليپس از حدود ١٥ مدلي كه تست كردم هيچ كدوم از مدلها صداي نرمال و قابل قبولي نداشتن كه جديدا چند مدل جديد و وايرلس هم به موجوديشون اضافه كردن كه تمايلي به تستشون ندارم و توصيه هم نميشه.
متاسفانه بغير از سنهايزر مدل ديگه اي پشت گردني اورجينال و داخل ايران موجود باشه سراغ ندارم.
طرف فیلیپس نرو که مفت گرونهنقل قول:
فقط قیافه دارن
در مرود هدفنهای پشت گوشی:
این مدل هدفونها پشت گوش رو درد میارن + خوب به گوش نمیچسبن --->صدای بیرون تو و صدای تو بیرون میره
تو محیط پر سر صدای بیرون وضعیت بازم بدتره
اینو بگیر: Cresyn CS-HP600
من خودم HP500 اشو دارم که از لحاظ فنی همنیه ولی HP600 داریور تیتانیومی داره
بیس خیلی خوبی و مید و های خوب
راحت 2 برابر قیمتش صدا میده
چند ماه پیش HP500 رو خریدم 39 تومن. HP600 رو 48 میداد (از بازار ایران)
دیروز رفتم تموم کرده بود ولی طبقه اول پایتخت دیدم
HP500 و HP600 رو 65 و 66 میگفت.البته میگفت تخفیف میدم
HP500 سفید هم داره که خیلی دلبری میکنه
HP600 :
HP500
سلام دوستان. ابتدا ایجاد تاپیک را تبریک می گویم و آرزوی سربلندی برای شما دارم. خرداد ماه ایام امتحانات من بود و زمان زیادی برای آمدن به اینجا نداشتم.
اما سوال من:
قصد تهیه In Ear برای سبک رپ دارم. بودجه من هم نهایتا" 150 هزار تومان است و سورس بنده هم Cowon i9 با ترک های بی کیفیت (حداکثر MP3 320 خودتان می دانید فلک رپ فارسی گیر نمی آید) است. هم اکنون از S4 برای این کار استفاده می کنم ولی بیس آن قوی است و مید آن در ولوم بالا کمی تیز می شود. می خواستم بدانم آیا گزینه بهتری موجود است یا خیر؟ راستی من می توانم به یکی از بستگانم سفارش دهم که برای من Shure SE-215 تهیه کند. آیا به نظر شما ارزش دارد یا اینکه از ایران خرید کنم؟
با تشکر
موفق باشید.
سلام به دوستانم
خوشحالم که تونستم این تاپیک رو پیدا کنم و لذت بردم
من دنبال یه هدفن خوب تو رنج 50 تا 70 برای کامپیوتر هستم که باهاش موزیک و صدای گیم داشته باشم موزیکهامم بیشتر پاپ هست گاها متال هم گوش میدم (پیر شدم اعصاب متال ندارم خیلی ) بیشتر هم هدف موزیک هست تا بازی
Cresyn CS-HP600 از این مدل که بالا معرفی شده برای pc هم میشه استفاده کرد میخوام روی گوش رو کلا بگیره ؟
ممنون میشم مدل و مارکهای مورد نظرتون رو بهم پیشنهاد بدید
ارادت
علی یزدی
دوست عزیز من این مدل dj 700 قرمز رنگ رو از نمایندگی انحصاری محصولات انرژی سیستم که اصل اسپانیا هست گرفتم تو بازار موبایل ایران فروشگاه پاپیلون کیفیتش خیلی خوبه و خیلی خوب صدای بیرون رو حذف میکنه و بیس خیلی خوبی داره طراحیشم عالیه البته من با خود mp4 2504 urban 4gb گرفتم از همین برند یه نگاهی بهش بکن بد نیست البته دو مدل خیلی باکلاس دیگم داره که تو دو رنگ سفید و سیاه عرضه میشه البته مدل هدفون های این برند زیاده بهتری به سری به سایتش بزنی همش تو ایران هست قیمتشون رو از نمایندگیش بگیر اینم سایتشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. اگر مدل میکروفون دار مد نظر شماست از مدلهای Creative و چند مدل سنهایزر مثل PC 11 و PC 21 می توانید استفاده کنید. اما اگر قصد دارید بیشتر موزیک گوش کنید و میکروفون نیاز ندارید می توانید از AKG K77 استفاده کنید که صدایی تقریبا" یکدست دارد ولی بیس قوی ندارد. البته توجه داشته باشید متال بیس قوی نیاز ندارد و هدفون های دارای بیس قوی در این بازه قیمتی معمولا" در فرکانس های میانی و بالا ضعف دارند که در مورد موسیقی متال بسیار آزار دهنده خواهد بود. مدلهای برند Cresyn را تجربه نکردم. البته این برند در ساخت تجهیزات صوتی دارای بیش از پنجاه سال تجربه می باشد ولی از نظر خیلی ها در رده برند های خیلی حرفه ای جای نمی گیرد. در نهایت انتخاب با خود شماست.نقل قول:
موفق باشید.
این برند محصولات زیبا و چشم نوازی دارد ولی من در بعضی از سایت های حرفه ای در زمینه هدفون مطلبی در مورد این برند پیدا نکردم و ممکن است این برند خیلی حرفه ای نباشد. اطلاعات بیشتر را اساتید خواهند داد.نقل قول:
در ضمن دوست عزیز پیشنهاد می کنم Review کاملی از هدفونتان در اینجا قرار دهید تا از تجربیات شما بیشتر بهره مند شویم.
موفق باشید.
ویرایش: از نظر من این برند اصلا" حرفه ای نیست! چون در محصولاتش MP5 Player دارد مثل تولید کننده های چینی!
صد درصد ارزش خرید رو داره شور 215 ولی کاش نمایندگیش هدفوناش رو هم وارد میکرد بنده خدا میگفت گمرک بهمون خیلی گیر میده بارمون خیلی وقته تو گمرک گیر کرده.البته بگم سبک هیپ هاپ کلا ارزششو نداره پول زیاد پا هدفون بهش بدی منظورم بالای 200 دلار هستش.نقل قول:
دوست عزیز شما هر دو رو امتحان کردید ؟ میگن s4 برای راک خوبه واسه همین من اجبارا دارم میرم سمت jays که به سبک های مورد علاقه ی من ( hip-hop ، رپ ، پاپ و دنس ) بخوره ! آیا این حرف درسته ؟نقل قول:
بعد از خرید m50 هدفون پاناسونیکم با کمتر از یک سال سابقه کار بازنشسته شده... اگه کسی از دوستانت تمایل داره پیام بده و این هدفون خوب رو دوباره به کار واداره...
مدل RP-HTX7 در بهتربن وضعیت...
وقتی قیمت این پلیر رو دیدم شک شدم... لطفا در مورد کیفیت ساخت و صدای خروجیش یکم بنویسید...نقل قول:
این محصولات طراحی خیلی چشمگیری دارند و اگه از کیفیت مناسب هم برخوردار باشن ارزش خرید برای کاربری عمومی رو دارند به نظر...
سلامنقل قول:
عرض کنم خدمتتون که s4 با توجه به ویژگیهای پخش فرکانسیش برای اکثر سبکهای موسیقی مناسب هست و با توجه به مشخصات و قیمتها در مقایسه با هدفونهای همرده jays برتریهایی داره که فرد رو مجذوب میکنه.
در هر صورت هدفونهای jays هدفونهایی با مشخصه های خاص و خوبی هستن که مورد تحصین منتقدین هم بوده.
سلام
دوستان من هر چقدر گشتم S4 پيدا نكردم .
تو مجتمع پايتخت و فروشگاه ديجيتال يه نمونه كه تازه وارد ايران شده بود ( بدون گارانتي ) به اسم ID America Spark رو تست كردم صداي گيرايي داشت و به نظر اصلي ميومد. از AKG K99 به نظر بهتر ميومد.
با توجه به قيمت 130 هزار توماني آن آيا ارزش خريد و ريسك رو داره؟
با سپاس
امروز به دفتر شرکت آرتافورد در مجتمع پایتخت مراجعه کردم اعلام کردند که S4 فعلا" موجود نیست و جواب مشخصی هم نسبت به موجود بودنش در آینده ندادند.نقل قول:
برندی را که نام بردید مشاهده کردم ولی تست نکردم. این برند (با فرض اصل بودن) برند حرفه ای به شمار نمی آید و به نظر جوان هم می آید. در مورد برتری AKG K99 شکی نیست و دلیل این که به نظر شما زیاد صدای گیرایی نداشت این است که شما با پلیر پرتابل یا موبایل آن را تست نموده اید که مناسب این کار نمی باشد.در صورتی که با کارت صدای نسبتا" خوب یا آمپ دوباره تست را تکرار کنید تفاوت را متوجه می شوید. دلیل دیگر هم می تواند سورس شما باشد که بایستی حداقل MP3 320 و حتی Flac باشد (در این قیمت).
چون ID America Spark گارانتی ندارد در مورد کیفیت و اصل بودنش نمی شود نظر داد. به نظر من شما باید تست خود را با ترک های با کیفیت روی هدفون Sennheiser PX100-II که قیمتی مشابه دارد تکرار کنید (فروشگاه نامداران بازار موبایل اجازه تست می دهد) و در صورتی که صدای ID America Spark بهتر بود نسبت به خرید آن اقدام کنید. امروزه برندهای مختلفی خود را وارد تولید هدفون می کنند ولی خیلی از آنها کیفیت خوبی ندارند. البته نمونه های خوبی هم وجود دارد مثل Jays که من مدل V-Jays این برند را با PX200-II برند سنهایزر برابر می دانم اما در طرف مقابل برندهایی مثل Monster,Philips و ... هستند که توصیه نمی شوند پس: ریسک نکنید!
موفق باشید.
اما Review هدفون PX200-II سنهایزر که همین امروز خریداری کردم.
این هدفون، برای کاربرد پرتابل ساخته شده است پس برای بررسی آن از پلیر Cowon i9 و سورس MP3 320 استفاده می کنم.
ابتدا تصویری از این هدفون در بسته بندی (قیمت هم معلومه:31:):
در بسته بندی یک عدد هدفون PX200-II و یک کیف پارچه ای برای حمل و نقل هدفون وجود دارد که تصویر آنها را در پایین مشاهده می کنید:
تصویر دیگری از هدفون:
این هم مشخصات هدفون:
این هدفون از نوع Close می باشد و در حذف نویز محیط در حد متوسط عمل می کند.
Frequency response 10 - 21000 Hz
Sound pressure level (SPL) 115 dB
Impedance 32 Ω
THD, total harmonic distortion < 0.1 % 1 kHz, 100 dB SPL
Connector 3.5 mm straight plug
Cable length 1.2 m single-sided cable earphone -> volume control: 60 cm; volume control -> plug: 60 cm
Wearing style Headband
این هدفون در رنگ های سفید و مشکی موجود است. در کمال ظرافت ساخته شده و از کیفیت ساخت بالایی برخوردار است.
اما اصل مطلب:
ایتدا یک آهنگ الکترونیک (Dj Tiesto - Traffic) را پخش کردم. بیس این بسیار دلنشین و با جزئیات می باشد. در حین پخش این آهنگ علی رغم فلت بودن اکولایزر در بیس ضعفی احساس نشد.
پس از آن یک آهنگ راک (Shinobi Ninja - Rockhood) پخش کردم. دلیل انتخاب این آهنگ تیز بودن صدای گیتار الکتریک بود. اما در این هدفون حتی در ولوم بالا صدا آزاردهنده نبود در حالی که پیش از این چون من از Klipsch S4 برای گوش دادن به این سبک استفاده می کردم صدا در نظرم بسیار تیز می آمد. بنابراین، مید این هدفون هم خیلی عالی بود و با نام برند تناسب داشت.
پس از آن یک اهنگ متال ( Metallica - Nothing Else Matters) را پخش کردم. در این آهنگ به علت ضربات سنگین سنج و درامز و تک نوازی گیتار الکتریکی تقریبا" هر سه بازه فرکانسی بیس، مید و های درگیر شدند که همگی عالی بودند ولی گاهی در هم ادغام می شدند که می تواند به دلیل Soundstage بسته هدفون یا Gray Background بودن هدفون باشد.
پس از ان نوبت به سمفونی شماره نه بتهوون رسید تا هدفون در سبک کلاسیک هم محک بخورد. در این سبک این هدفون به علت Soundstage بسته اش و همچنین ویژگی های ذاتی سبک کلاسیک، حرف زیادی برای گفتن ندارد ولی به نظر من در رده قیمت خودش عالی است.
در پایان باید بگویم برای من آماتور این هدفون بهترین هدفون پرتابل به شمار می رود.
نقاط قوت:
قابلیت درایو شدن با پلیر های پرتابل
دارا بودن Volume Control برای تغییر حجم صدا.
وزن کم
قرارگیری فوق العاده روی سر
نقاط ضعف:
Soundstage محدود
عدم حذف نویز به صورت مطلوب
حساس بودن کابل به کشیدگی
در میدرنج یک پیک دارد که در ولوم بالا باعث تیز شدن مید می شود
پایان
موفق باشید.
سلام
دوستان یه سوال خیلی فوری داشتم ممنون میشم کمک کنید
قرار شده یکی از اشناها واسه من یه هدست بیتز از انگلیس بیاره
حالا مشکل اینجاست که قراره اینو به گوشیم وصل کنم که sony ericsson live with walkman هست که من قبلا in ear بیتز رو بهش زدم ولی وصل نشد
تو نتم خوندم که هدست های بیتز به سونی اریکسون وصل نمیشه
می خواستم بدونم هیچکدوم از هدست هاش هست که به گوشی من بخوره یا نمیشه رو همین گوشیم یه حرکتی زد وصل بشه ؟؟؟
ممنون
بابا مگه قحط هدفون اومدهنقل قول:
Sennheiser - Shure - Beyer - Ultrasone - Grado - Denon - AKG - Bose و ...
هر کدوم از این رو بگیری بهتر از بیتزه
البته اگه هنوز نخریده باشه :دی
مشکل دقیقا همینجاست البته یکم اونور تر :31:نقل قول:
قبل از اینکه تحقیق کنم بهشون گفتم
فامیل نزدیک هم نیست وگرنه بهش میگفتم یه چیز دیگه بیاره
هیچ راه حلی نداره؟؟؟
حتما باید براش یه پلیر بگیرم؟؟؟
با سلامنقل قول:
منظورتون هدفونه یا هدست؟
فیش هدست با فیش هدفون متفاوته بنابر این به هم نمیخورن
شاید اگه از یک تبدیل استفاده کنید مشکل حل بشه
یا اینکه قسمت بالایی جک رو بیرون بزارید
اکثر هدفونها از جک 3/5 میلیمتری استاندارد استفاده میکنن
پس تقریبا غیر ممکنه که یه هدفون به یه دستگاه بخوره به یه دستگاه نخوره.
مبارک باشهنقل قول:
منم رفتم همینو بخرم
صدای m50 رو شنیدم عاشقش شدم:40: بیخیال این شدم
پس میگی صداش تو مایه های v-jays
من این مدل رو تست کردم بیس نسبتا ضعیفی داشت و بیسش از حد معمول پایینتر بود. ولی مید و جزییات خیلی خوبی داشت.
این مدل سنهایزرم باید همینجور باشه.
منظورم over-ear هست که روی گوش قرار میگیرهنقل قول:
بله جک 3.5 داره ولی به گوشیهای سونی اریکسون نمیخوره یعنی کانکت نمیشه(فک کنم منظورمو خوب نرسونده بودم)
دقیق یادم نیست ولی فکر کنم یه جا خوندم که چون شارژ زیادی رو از باطری میخواد گوشی های سونی این اجازه رو بهشون نمیده در نتیجه نمیتونه کانکت شه :18:
میشه منو راهنمایی کنید واسه خرید هدفون؟نقل قول:
اگر وقتی هدفون رو وصل می کنین اصلاً صدایی نمیشنوین؛ میتونه علت این باشهنقل قول:
این عکس رو نگاه کنین:
- Sleeve: usually ground
- Ring: Right-hand channel for stereo signals, negative polarity for balanced mono signals, power supply for power-using mono signal sources
- Tip: Left-hand channel for stereo signals, positive polarity for balanced mono signals, signal line for unbalanced mono signals
- Insulating rings
علت اول ( به نقل از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ):
TRRS plugs do not work properly with a TRS stereo jack if the ground contact in the jack connects to the microphone contact on the plug
TRRS همین سوکتایی هست که برای هدست استفاده میشه (اینایی که سه تا خط داره)
TRS اینایی به هدفون ها می زنن
به طور دقیقتر شما هدست گوشیتون احتمالاً اینجوریه
Pin Pin
NameDescription 1 Tip Speaker 1 + 2 Ring 1 Speaker 2 + 3 Ring 2 Microphone + / Answer Button + 4 Sleeve Ground
و هدفون عادی اینجوری:
پس ground به قسمت میکروفون گوشیتون می خوره و صدا پخش نمیشه
شما با یدونه هدفون دیگه تست کن ببین بازم صدا میاد یا نه
ویکیپدیا گفته که میشه این مشکل (اتصال ground به قسمت میکروفون ) رو حل کرد و اون به این طریقه:
It is thus a good practice to implement new TRS headphone jacks using a TRRS mechanical jack and connecting ground to sleeve and the second ring contact. This way such jacks will provide better compatibility with different TRRS cell phone headsets
.
علت دوم:
یک علت دیگم که ممکنه (احتمالش خیلی خیلی کمه) این اتفاق بیفته اینه که توی گوشی شما سیگنال های چپ و راست مثل اون شکلی که گذاشتم، تعریف نشده باشه
با سلام مجددنقل قول:
دوست عزیز عذر میخوام که حرفم عوض میشه من چند روز دیگه میرم بانکوک و اونجا فکر کنم همه برند ها باشه برای خرید
من میخوام نهایتا 300 دلار هزینه کنم
میخوام یه هدفون بگیرم که هم بشه کار استدیویی کرد و به امپ گیتار بیس وصلش کرد بیس قوی داشته باشه و وضوح بالای صدا، هم اینکه ظاهر مناسبی داشته باشه که بشه بیرون استفاده کرد ازش و به ایپاد وصلش کرد ترجیحا خیلی بزرگ و کلاسیک نباشه ظاهرش
ممنون میشم راهنمایی کنید:
اول اینکه نظرتون در مورد بیتس استدیو چیه؟؟
دوم اینکه چه مدل های دیگه رو پیشنهاد میکنید؟؟
با تشکر
دوستان یه هندزفری بلوتوثی تا 50 تومن میخام بخرم چی مدلی پیشنهاد میکنید؟
اینکه هندزفری مدل های مختلفی مثل بلوتوثی یا ایرفون یا هدفون یا .... داره چیه؟ اینا چه فرقی با هم دارن؟(اگه میشه کامل هر کدوم رو توضیح بدید)
و در اخر توی بعضی مدل های بلوتوثی وایرلسی هم پیدا میشه چه مزیتی دارن و کدوم بهتره؟
با تشکر
کاملا" تایید میشود. من شخصا" نتوانستن گوشی Sony Ericsson Vivaz را به هدفون iPod ، AKG K512 و Sennheiser PX100-II وصل کنم. اما از شانس خوب من Sennheiser PX200-II به گوشی ام وصل شد. این مشکل در اکثر سونی اریکسون ها وجود دارد.نقل قول:
ببخشید منظورم را بد بیان کردم منظور من ارزش خرید بود (در مقایسه با برندهای نوپای دیگر) نه برابر بودن جنس صدای دو هدفون.نقل قول:
در ضمن بیس V-Jays از این مدل سنهایزر قوی تر است. از نظر مید و جزئیات هم به نظر من بهتر است... اما بهدل من نچسبید پس به دنبال سنهایزر رفتم. در ضمن بد نیست بدانید که PX-100II با وجود Open بودن معماری، بیس قوی تری از PX200-II Closed دارد. به خصوص هنگامی که ترک الکترونیک استفاده کنید تفاوت آن نمایان تر است.
موفق باشید.
بهترین پیشنهاد به نظر من Jabra Clipper است. (البته اگر پیدایش کنید.)نقل قول:
اما برای آشنایی با انواع مختلف هدفون پست زیر را بخوانید.
اما این را هم بدانید که همه مدلهای بالا مدل بی سیم هم دارند.نقل قول:
مدلهای بی سیم از سه طریق ارتباط برقرار می کنند:
1.Bluetooth
2.Wireless (معمولا" 2.4GHz)
3.FM
مدلهای بلوتوثی بیشتر برای کار با تلفن های همراه و بعضی پلیر کاربرد دارند ولی وایرلس ها (که اکثرا" Full Size هم هستند) کاربرد پرتابل ندارند زیرا در این مدلها یبس (پایه) وجود دارد که وظیفه دریافت ورودی و ارسال آن به صورت موج را بر عهده دارد.
مدلهای FM هم بیس دارند (شاید هم نداشته باشند) من شخصا" هیچ مدل FM تست نکرده ام ولی بدانید که در این مدلها نویز و پارازیت زیادی وجود داشته و کیفیت به مراتب پایین تر است.
(منظور از بیس همان چیزی است که تلفن های خانگی مثل پاناسونیک یا زیمنس دارند که به وسیله آن با گوشی بی سیم مربوطه ارتباط برقرار می شود.)
موفق باشید.
سلام
یه سوال داشتم:
Akg تو تهران نمایندگی داره؟
اگه نداره هدفون (k77) از کجا میشه تهیه کرد که مطمئن باشم اصله؟
خیلی جالبهنقل قول:
من خودم vivaz رو با m50 تست کردم. جواب داد
اگه قرار به استفاده ی زیاد از باتری و ............ باشه
که m50 از همه ی مدلهایی که شما گفتین توان بیشتری احتیاج داره.
احتمالا این مشکل به خاطر جک استفاده شده در این گوشیهاست که با بعضی فیش ها مشکل داره.
v-jays واقعا طراحی جالبی داشت
تا میدیدیش فکر میکردی خیلی هدفون ضعیفی باشه
مخصوصا که اندازه ی درایورش خیلی کوچیکه(منظورم طولشه)
بچه ها من یه هدفون با کیفیت و موندگاری بالا برای گوش دادن به آهنگ های الکترونیک و آلترناتیو می خوام . کلا خیلی سر در نمی یارم از آهنگ و کاملا آماتورم خودم یه ibeats sensation xl داشتم که برام عالییی بود . حالا بین اینا برام مرتب می کنید بدون در نظر گرفتن قیمت .
AKG K 328 90,000
DrDre iBeats XE 85,000
Sennheiser MM 30i 130,000
Sennheiser MM 50 135,000
Sennheiser MM 70i 180,000
Sennheiser CX 680i 160,000
BOSE IE2 audio 300,000
BOSE MIE2i Mobile 275,000
DrDre Tour *340,000
Klipsch S4i *120,000
Klipsch S5i 150,000
jays t-three 175,000
audio technica
Source: Chare.com
ibeats : Persiantools.net
jays : paytakht
* : Not Available
سلام به همه عزیزان
دوستان هدفونی سراغ ندارید که حد تحمل نویز بالایی داشته باشه و تا اکولایزر رو زیاد میکنیم به خصوص صدای زیر
رو اهنگ نویزی نشه؟ممنونم
به نظرم و با توجه به نسبت کیفیت به قیمت و متناسب با سبک مورد علاقه شما:نقل قول:
1. CX680
2. Klipsch S4 و یا Klipsch S5
3. t-three
پیشنهاد بهتره اینه که هدفونی انتخاب کنید که نیازی به تنظیمات اکولایزر نداشته باشه که مجبور به تحمل تغییرات ناخواسته اکولایزر نباشید.نقل قول:
سلام به همه عزیزان
دوستان هدفونی سراغ ندارید که حد تحمل نویز بالایی داشته باشه و تا اکولایزر رو زیاد میکنیم به خصوص صدای زیر
رو اهنگ نویزی نشه؟ممنونم
شما هم موفق باشید
سلامنقل قول:
این اهمیت به ظاهر هدفون همیشه مشکل ساز شده.
اگه ظاهر براتون مهم نبود با توجه به خواسته هاتون اولویت با m50 بود ولی حالا ...
البته شما میتونین inear هم تهیه کنین و با توجه به اینکه خارج از ایران میخواین تهیه کنین پیشنهاد میکنم با توجه به خواسته ها و بودجتون در باره shure se424 تحقیقی انجام بدین .
در غیر اینصورت با توجه به علاقتون به ظاهر هدفون میتونین beats by dre pro white رو تهیه کنین که با توجه به امپدانس پایینش میتونین با پلیرهای پرتابل هم براحتی استفاده کنین و البته بیس قوی هم داره .
موفق باشین
سلام.
چند هدفون over ear با بودجه ی تا 400 تومن مناسب برای همه ی سبک ها ( بیشتر electronic و alternative و rock ) ( هوی متال به هیچ وجه گوش نمیدم متنفرم ) و ظاهر مناسب معرفی میکنید ؟
راستش تا حالا مدل های زیادی تست نکردم فقط دو مدل mixr و studio از بیتس و مدل ae2 از bose رو تست کردم که از میکس آر خیلی خوشم اومد ولی اون 2 تا دیگه رو حال نکردم
ae2 جوری بود که وقتی صدا رو تا ته زیاد میکردی ( با آیپاد تاچ گوش میکنم ) باز هم صدای بیرون ( صدای محیط ) رو میشنیدی
میکس آر واقعا عالی بود
استودیو فاجعه بود
اگه میشه چند مدل بگید که کیفیت عالی و ظاهر مناسب داشته باشن ظاهر خیلی مهمه
ظاهرش تو سبک همین میکس آر و یا سولو یا همین ae2 باشه من از ظاهر اینا خوشم اومد
کلا ظاهر بیتس خیلی خوبه ولی کیفیتشو نمیدونم
همین میکس آر خوبه بگیرم ؟
ممنون