این گوشی جز قویترین گوشی های بازاره و این مشکل یه مشکل نرم افزاری هست در ضمن من بابای گوشیم رو آوردم جلو چشماش چه از لحاظ نرم یا سخت افزاری هیچ مشکلی پیش نیومد پیشنهادم بهت اینه که با نرم افزار سونی گوشیتو repair کن .موفق باشی
این گوشی جز قویترین گوشی های بازاره و این مشکل یه مشکل نرم افزاری هست در ضمن من بابای گوشیم رو آوردم جلو چشماش چه از لحاظ نرم یا سخت افزاری هیچ مشکلی پیش نیومد پیشنهادم بهت اینه که با نرم افزار سونی گوشیتو repair کن .موفق باشی
هیشکی نیس جواب منو بده
مشکل قطع شدن موقع تماس رو منم داشتم که با آپدیت به ics کمتر شد، اگه میتونین یه تستی بکنین شاید با آندروید 4 مشکل حل بشه(یا کمتر بشه) البته این همه مشکل رو یه جا یه گوشی داشته باشه عجیبه،نقل قول:
هیشکی نیس جواب منو بده
خب ینی گوشیم خراب نیس و این قط شدن وسط حرف زدنو همه Uها دارن؟؟؟؟:sq_14:
نه من اینو نگفتم! عرض کردم منم این مشکل رو داشتم که با آپدیت بهتر شده!نقل قول:
من یک xperia u خریدم ولی چون قبلا گوشیم جاوا بوده از این گوشی و سیستم عامل اندروید سر در نمیارم
لطفا راهنمایی کنید که چطوری میتونم gpsرو فعال کنم یا اینکه روش بازی نصب کنم و مواردی از این قبیل
واسه جی پی اس از مسیر settings و بعد location & security settings گزینه ی use gps satellites رو فعال کنین و حالا با google maps یا maverick یا هر برنامه ی دیگه از جی پی اس استفاده کنین. برای نصب برنامه و بازی هم از طریق خود گوشی میتونین انجام بدین (برنامه ها رو بریزین رو همون اینترنال مموری اکسپریا یو) فقط اولش باید یه فایل منیجر داشته باشین که اونو میتونین از یه سایت مثل ---------.ir با بروزر خود گوشی بگیرین یا مثلا توی 4shared با خود بروزر گوشی سرچ کنین root explorer.apk میتونین هم از طریق وصل کردن گوشی به پی سی و فعال کردن usb debugging و استفاده از برنامه هایی مثل panda pc suite یا apk patcher این کار رو انجام بدین.نقل قول:
نحوه نصب یه فایل apk چطوریه
تبریک میگم اندروید 4.1 تا اخر امسال برای این گوشی میاد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یه منبع برای خبرش بیارنقل قول:
خبر قبلیی که اومد نوشته بود برای u xperia اندروید 4.1 نمیاد حالا ببیینیم چی میشه<<
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
ببین معتبرترین سایت برای گوشی های اکسپریا xperia blog هست
اینم لینک خبر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن gsm aria هم نگفته نمیاد گفته معلوم نیست!
سلام
من یه U گرفنم و میخام روش برنامه و بازی بریرم
ولی در این مورد هیچ اطلاعاتی ندارم
لطفا با زبون ساده برام توضیح بدین
درمورد وصل کردن گوشی به اینترنت با وایرلس هم توضیح بدین
در ضمن گوشی من اندروید 2.3 هس مشکلی که برا نصب بازی و برنامه نداره؟
مرسی از کمکتون
سلام دوست عزیز مبارک باشه
ساده ترین راه اینه که شما از طریق بلوتوث برنامه و بازی به گوشی خودتون منتقل کنید
یا کابل گوشی به پی سی وصل کنید وقتی گوشی به عنوان یه حافظه شناسایی کرد برنامه و بازی و... تو گوشیتون بریزید بعد از طریق فایل منیجر که تو گوشی هست به نام astro برنامه های مورد نظر نصب کنید
نه هیچ مشکلی وجود نداره اندروید 4 این گوشی هم در دسترس هست می تونید اپدیت کنید
یه experia u تازه خریدم ، فرمت wma پخش نمیکنه . مشکل از کجاس؟
بله درسته دوست عزیز پخش نمی کنهنقل قول:
شما پلیری که تو لینک هست نصب کنید تمامی فرمت ها پخش می کنه و مشکلتون حل میشه زیرنویس هم پشتیبانی می کنه
کدک این پلیر هم تو لینک زیر اونم نصب کنید
مرسی.نقل قول:
فقط این گوشی اینجوریه یا همه اندرویدی ها تو پلیر خودشون wma پخش نمیکنن؟
اصولا هیچکس از پلیر دیفالت استفاده نمیکنه
این دوست ما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درست می گن هیچکس از پیشفرض استفاده نمی کنهنقل قول:
در مورد گوشی های سونی و یا سونی اریکسون سابق کلا از فرمت های قانونی مثل mp4 فقط استفاده میشه ولی با یه پلیر میشه به سادگی حل میشه
من دیروز یک اکسپریا یو از دی جی کالا برای یکی از همکارام خریدم ، ( 540 فروش ویژه گذاشته بود ) .
راستش همه چیزه گوشی خوبه ولی چرا صفحه نمایشش اینقدر کوچیکه ؟ با این حال که 3.5 هست ولی خیلی کوچیک به نظر میرسه .
راستی یه چیزه دیگه ، وقتی خواستیم آپدیت کنیم گفت به آخرین ورژن آپدیته که الان 2.3.7 روشه .
اصلا آپدیت 4 برای این گوشی اومده الان ؟
صفحه نمایش کشیده هست به خاطر همین احساس کوچیکی می کنید چون سونی می خواسته نسبت تصویر 16.9 رعایت کنهنقل قول:
بله اپدیت موجوده می تونید از طریق وای فای یا پی سی کامپنیون خوده سونی اپدیتش کنید خوده نرم افزار داخل خوده گوشی به احتمال زیاد موجود باشه همونو نصب کنید رو پی سی
دوستان من یه XPERIA U خریدم.قبلا هم اصلا گوشی تاچ نداشتم.
بعد یه روز ماندگاری باتریش بد زد تو ذوقم !!
من زیاذ اس می دم و همه ویبره و صداهای اضافه رو بستم. با این حال باتریم بعد 4 5 ساعت ( اس دادن و با منو ور رفتن نه حالت standby) خالی میشه ! این طبیعیه ؟
این رنگ نور گوشی هم خیلی جالبه . هر عکسی رو که باز میکنی این چراغ پایین گوشی به رنگ غالب عکس درمیاد . البته شاید ویژگی پیش پا افتاده ای باشه ، ولی واسه من که تازه دیدم خیلی جالبه...
بیلدهای زیادی واسه ics برای xperia u هست اما بهترین و بی باگ ترینش که خودمم دارم بیلد 6.1.1.B.1.10 هست که ورژن جهانی اون رو میتونین از یکی از این لینکها بگیرین و با flashtools فلش کنین :نقل قول:
باتریش بد هست ولی نه در این حد! شما از یکی از governer های smartass یا ondemand استفاده کنین که کلاک رو وقتی صفحه گوشی خاموشه میاره پایین. شاید کالیبره کردن هم بتونه کمک کنه!نقل قول:
داداش نور صفحه گوشی. رو کم کن این خیلی تاثیر دارهنقل قول:
send from my open source device
دوستان جای سیم کارت گوشی من مشکل پیدا کرده دیگه سیم کارت توش گیر نمیکنه و گوشی مدام ریست میشه. نمایندگی سونی اصفهان هم گفت قطعش گیر نمیاد از دوستان کسی میتونه زحمت بکشه تهران یا شیراز ببینه گیر میاد؟
نور صفحه رو کم کردم اما خوب دیگه لذتی نداره استفاده اونجوری !! حالا با اون نرم افزارا امتحان می کنم ببینم چی میشه
سلام. هر کاری میکنم نمیتونم vpn گوشیم رو فعال کنم این ارور زیر رو میده در مورد فایروال در صورتی که تمام نرم افزارهارو بستم، دوستان اگه میتونن کمک کنن
هیچ راهی نیست بدون vpn به فیسبوک وصل شد؟
server hang up. it is possible that you are behind a firewall that prevent you from connection to the server. do you want to try again?
راستی امروز زنگ زدم به نمایندگی سونی در مورد اندروید 4 گفت نسخه ای که الان اومده ناقصه نمایندگی آپدیت نمیکنه 1 ماه باید صبر کنی اصلیش بیاد
در مقدار شارژ باتری بیشتر عامل رو (حدود 70 درصد شارژ باتری رو نور صفحه می خوره پس بهتر نور صفحه رو روی 30 تا 60 قرار بدید! اگه بیشتر شارژ میخواید زیر 20 !
شما از این مرورگری که تو لینک زیر هست استفاده کنید فیسبوک هم به راحتی میشه مرور کردنقل قول:
سلام دوستان
من امروز گوشی xperia u رو از دجی کالا خریدم هنوز نرسیده دستم.فقط چند تا سئوال داشتم که اگه کامل جواب بدین ممنون میشم چون من گوشی با سیستم عامل اندروید نداشتم واسه همین میگم.
1- بهترین explorer واسه گوشی چیه؟
2- بهترین player واسه گوشی چیه؟
3- مثل اینکه اندروید 4 واسش اومده.بعضی دوستان نصب کرده بودن ناراضی بودن میگفتن سرعت گوشی کم میشه و .....میخواستم ببینم بهترین و بی باگ ترین ورژن اندروید 4 که واسه این گوشی اومده چی هست؟اگه ممکنه لینکشو بذارین
4- دوستان به نظرتون من خودم خونه آپدیتش کنم به اندروید 4 یا نه ببرم تعمیرگاه؟ من تا حالا اینکارو نکردم.امکان خراب شدن گوشی به دلیل آپدیت ناقص و ... وجود داره؟
5- قضیه root کردن گوشی چیه؟اصلا root چیکار میکنه؟
دوستان اگه کامل توضیح بدین ممنون میشم و اینکه لینک دانلود برنامه های بالا + بهترین ورژن اندروید 4 رو هم لطف کنید بذارین
یه دنیا ممنون
سلام دوست عزیزنقل قول:
خود گوشی یه مدیریت فایل پیفرض داره به نام astro اگه داخل گوشی نبود از لینک زیر
mx پلیر از لینک زیر
بله اندروید 4 اومده گفتن یه سری مشکلات داره ولی همین چند روز پیش سونی یه نسخه دیگه ارائه کرده و باگ های اندروید قبلی گرفته
دوست عزیز خودتون تو خونه با وای فای یا نت گوشی میشه به راحتی اپدیت کرد,حتی ناقص هم دانلود بشه به هیچ وجه نمیزاره چیزی نصب بشه
روت دسترسی به فایل های اصلی سیستمی اندروید هست
بهتره از اندروید خودئه سونی استفاده کنید
پیشاپیش مبارک باشهنقل قول:
سلام دوستان
من امروز گوشی xperia u رو از دجی کالا خریدم هنوز نرسیده دستم.
اکثرا از astro file manager,root explorer ,aroma file manager استفاده میکنن. واستون ورژن جدید آسترو رو آپ کردم :نقل قول:
1- بهترین explorer واسه گوشی چیه؟
باز هم سلیقه ایه ولی چند نمونه از بهتریناش mxvideo player,moboplayer,soundbestmusicplayer هستند که لینکاشونو واستون قرار میدم :نقل قول:
2- بهترین player واسه گوشی چیه؟
یکمی واسه گوشی سنگینه آندروید 4 که فکر میکنم به خاطر رم پایینتر گوشیه. دو روز پیش تایید شد که آخرین بیلد واسه اکسپریا یو که 6.1.1.C.1.10 هست تایید شده اما هنوز بیرون نیومده به محض اینکه بیاد میذارم (معلوم نیست این آپدیت منطقه ای هست یا آپدیت و از بین بردن باگها اما چیزی که معلومه جلی بین نیست) فعلا بی باگ ترین ورژن رو میتونین از یکی از این لینک ها بگیرین و با flashtools فلش کنین :نقل قول:
3- مثل اینکه اندروید 4 واسش اومده.بعضی دوستان نصب کرده بودن ناراضی بودن میگفتن سرعت گوشی کم میشه و .....میخواستم ببینم بهترین و بی باگ ترین ورژن اندروید 4 که واسه این گوشی اومده چی هست؟اگه ممکنه لینکشو بذارین
خودتون آپدیت کنین. آپدیت گوشی های سونی واقعا سادس .فقط بسته به 64 بیتی یا 32 بیتی بودن پی سی یا لپ تاپتون برنامه flashtools رو بگیرین بچه ها هم اینجا کمکتون میکنن اگه سوالی داشتین.نقل قول:
4- دوستان به نظرتون من خودم خونه آپدیتش کنم به اندروید 4 یا نه ببرم تعمیرگاه؟ من تا حالا اینکارو نکردم.امکان خراب شدن گوشی به دلیل آپدیت ناقص و ... وجود داره؟
میشه گفت دسترسی بیشتر به سیستم عاملتون رو میده واسه یه سری تغییرات و یا نیازهایی که بعضی برنامه ها دارن.نقل قول:
5- قضیه root کردن گوشی چیه؟اصلا root چیکار میکنه؟
پی نوشت :ببخشید adrenalin عزیز پستتون رو دیر دیدم
johnypersian1656 عزیز واقعا ممنون به خاطر توضیح کاملتون.فقط چند تا سئوال دیگه داشتم ممنون میشم کمکم کنید....
1- به نظر شما با این وضع من این گوشی رو به اندروید 4 آپ کنم یا نه؟اگه آپ کنم خیلی اذیت میکنه؟یا از خود اندروید 2.3.7 خود گوشی استفاده کنم؟ (اگه جایی آموزش آپدیت کردن این گوشی هست ممنون میشم بذارین)
2- من ویندوزم 8 هست از نوع 32 بیتی.خواهشا لینک دانلود آخرین ورژن برنامه flashtools رو میذارین دانلود کنم.
3- داداش من اگه آپدیت کنم به اندروید 4 بعد اگه اذیت کرد میتونم دوباره پاکش کنم و برگردونم همون اندروید 2.3.7 خود گوشی؟
4- اگه بخوام اندروید این گوشی رو آپ کنم شماره هام و sms هام پاک میشن؟
و در آخر هم اگه آخرین نسخه اندوریدی گه گفتین یعنی 6.1.1.C.1.10. ممنون میشم لینک دانلود اونم بذارین.
با تشکر ویژه
خواهش میکنم دوست عزیز،وطیفسنقل قول:
واقعا ممنون به خاطر توضیح کاملتون.
نه اونجوری که اذیت کنه نیست ولی شما خودتون باید تست کنید. مثلا من روی اکسپریا یو آندروید 4 رو دارم ولی روی اکسپریا مینی نشد تحملش کنم و برگشتم به 2.3.7 کاستوم.شما خودتون ببینین چطوریه. یه تسک منیجر هم نصب کنین و توش برنامه هایی رو که میخواین سریع باز بشه مثل sms,messages,contacts ,phone رو بذارین تو لیست exclude که تسک منیجر اونا رو نبنده!نقل قول:
1- به نظر شما با این وضع من این گوشی رو به اندروید 4 آپ کنم یا نه؟اگه آپ کنم خیلی اذیت میکنه؟یا از خود اندروید 2.3.7 خود گوشی استفاده کنم؟ (اگه جایی آموزش آپدیت کردن این گوشی هست ممنون میشم بذارین)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
2- من ویندوزم 8 هست از نوع 32 بیت
ی.خواهشا لینک دانلود آخرین ورژن برنامه flashtools رو میذارین دانلود کنم.
اینجا لینک دانلود و آموزش هست .بازم مشکلی بود بپرسین تا آموزش تصویری بذارم.
بله میتونین. اگه قبل از آپدیت به آندروید 4 روت کنین و ریکاوری نصب کنین میتونین همین فیرمویر رو بک آپ بگیرین ولی اگه این کارم نکردین بعد میتونین فایل ftf مربوطشو دانلود کنین و فلش کنین.نقل قول:
3- داداش من اگه آپدیت کنم به اندروید 4 بعد اگه اذیت کرد میتونم دوباره پاکش کنم و برگردونم همون اندروید 2.3.7 خود گوشی؟
بله شماره ها و اس ام اس ها پاک میشه. شماره ها رو از همون contacts بریزین روی سیم کارت یا اینترنال مموری یا با این برنامه همه ی اونا رو روی پی سی بک آپ بگیرین :نقل قول:
4- اگه بخوام اندروید این گوشی رو آپ کنم شماره هام و sms هام پاک میشن؟
همونجور که گفتم این فیرمویر 2 روز پیش تایید شد ولی فعلا لینکی واسش نیومده به محض اینکه بیاد میذارمنقل قول:
و در آخر هم اگه آخرین نسخه اندوریدی گه گفتین یعنی 6.1.1.C.1.10. ممنون میشم لینک دانلود اونم بذارین.
johnypersian1656 جان واقعا ممنون
پس من از اندروید خود گوشی بک آپ میگیرم بعد آپدیتش میکنم به اندروید 4.فقط به نظرتون root کردن واسه گوشی ضرر نداره؟ اگه نداره چطوری گوشیمو root کنم؟و اینکه چطوری ریکاوری نصب کنم و از اندروید گوشی بک آپ بگیرم؟
نه ضرری نداره .اگه خواستین از گارانتی استفاده کنین هم میتونین unroot کنین. اینجا همه چیز رو توضیح داده:نقل قول:
دوست عزیز این سایت که همش انگلیسیهنقل قول:
بعدش من گوشیم گارانتی نداره.واسه چی از گارانتیش استفاده کنم؟
خب اگه ضرر نداره من چطوری ریکاوری نصب کنم و از اندروید گوشی بک آپ بگیرم؟فقط خواهشا اگه سایت معرفی میکنی یه سایتی باشه که آدمو گیج نکنه.من چیزی بلد نیستم باید همش این صفحه اون صفحه برم آخرشم به جایی نمیرسم
دوستان من این گوشی رو واسه خواهرم خریدم . از دیجی کالا .
خواهرم امروز گفت بعد از یه مدت کوتاه فیلم گرفتن یا حرف زدن گوشی گرم میشه .
منم امتحان کردم دیدم تقریبا بعد از 5 دقیقه گرم میشه.توسایتای خارجی هم مدلای xperia این مشکل رو دارن.
نمیدونم چکار باید کرد . من واسش خریدم . امیدوارم جوری نشه شرمندش بشم .
دوستان عزیزم میشه راهنمایی کنید؟
والا به صورت فارسی کلوپ درست درمونی واسه xperia u نیست اما حالا اینو ببینین :نقل قول:
توی ---------.ir هم یه سر بزنین. اگه بازم دیدین متوجه نمیشین بگین تا یه آموزش بذارم.