به لینک زیر مراجعه کنید:20:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
به لینک زیر مراجعه کنید:20:نقل قول:
مبارک باشه پیشاپیش. قدر پدرتو بدون. ایشالا سایه اش همیشه رو سرت باشه. پدر من که برام پدری نکرد. خدا از سر تقصیرات همه بگذره. ببخشید من خیلی ناراحتم از دست پدرم. چون زندگیمو خراب کرد. اما با این حال همیشه بهش احترام گذاشتم و می ذارم. نوروز مبارک.نقل قول:
شما یه پراید مدل 90 sx با قیمت 8 تومان میتونی بگیرینقل قول:
اما اگه مصرف بنزین برات مهم نیست 405 مدل 88
---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:35 PM ----------
اگه خانواده کمتر از 4 نفره 206 sd v8نقل قول:
اگر هم پرجمعیت هست ال90 یا 405 slx tu5
سورن هم بستگی به موتورش داره اگه ef7 یا xu7 باشه بدرد نمیخوره
تا یکی دو روز پیش تصمیم داشتم 10 تومان کارکرده بگیرم اما از اونجا که آرسنالی جماعت شانس نداره و احتمال اینکه کلاه سرم بره بسیار زیاده(اولین باره میخوام ماشین بگیرم) و شناخت کافی ندارم، بی خیال شدم.
تصمیم دارم بین سمند-405-تندر- 206 اس دی - پرشیا یکی رو انتخاب کنم. اما نمیدونم کدوم
2-3 لیتر مصرف بیشتر برای من فرقی نمیکنه!
اهل ویراژ دادن و جوون بازی نیستم و هیچ علاقه ای به بستری شدن در بخش ارتوپدی ندارم!
کیفیت و هزینه نگهداری معقول باشه و ...
206 اس دی فقط تنگ بودنش کمی مرددم کرده.
فرق بین موتورهای قدیم و جدید 405 رو کلا نمیدونم البته فعلا در حال مطالعه تاپیکهای فروم هستم و شاید زمان برای ایجاد کردن این تاپیک کمی زود بود.
به CNG به هیچ عنوان اعتقاد ندارم
----------------------------------------------------------------------
جادار باشه. تا حدودی بیخیال 206 شدم!نقل قول:
سلام دوست من!
اگه ماشین برای خانواده میخوای به نظرم 405 با موتور TU5 گزینه خیلی خوبیه
اگه واسه خودت و مصرف مجردی میخوای روی تیپ2 شدیدا فکر کن
سال نو برشما مبارک
اما یه زمانی شایعه بود که 405 مثل تخم مرغ شانسیه، قطعاتش بینهایت بی کیفیت و ...
از مزیتهای TU5 و 405 های جدید چیه ؟
شرمنده دوست عزیز. باید دقت میکردم :11:نقل قول:
قبل از ایجاد تاپیک دقت کنید.
ادامه بحث در تاپیک جامع:
نقل قول:
افت کیفیت در تمام محصولات ایرانی مشاهده میشه.
از مزیت های 405 با موتور TU5 میشه به بهینه شدن این خودرو اشاره کرد.
موتور TU5 با مصرف سوخت کم و تولید قدرت بیشتر نسبت به موتور فبلی باعث شد
تا 405 طرفداران بیشتری پیدا کنه.
در کل بگم اگر قصد خرید 405 با موتور TU5 رو دارین شک نکنید.
در مورد تندر 90 هم بگم از نظر فنی خیلی خوبه اما خوب اتاقش و نمای ظاهریش سلیقه ای هست
و مورد پسند همه قضری نیست اما زیر پای عالی داره.
به نظر من ملاک هاتون رو بین 405 با موتور TU5 و تندر 90 تنظیم کنید تا بتونید یکی رو انتخاب کنید.
البته یه مورد دیگه رو هم بگم پژو پارس با موتور TU5 هم عرضه شده که با بودجه شما همخوانی نداره
ممنون. منم نظرم روی 405 هست. مخصوصا که حالا بهینه شده و همچنین هزینه قطعات و ... هم فکر کنم کمتر باشه.نقل قول:
البته در ادامه صحبت های دوستان بگم که اگر با چهره ی ال۹۰ میتونید کنار بیاید واقعا سرتر از همه ی ماشین های مذکور هست . ۴۰۵ جدید ترمزهای متوسط ، شتاب اولیه نسبتا خوب ( به نسبت ۴۰۵ معمولی تغییری حس نمیشه ) شتاب ثانویه عالی ، شتاب نهایی بسیار ضعیف ( به سختی به ۱۸۰ کیلومتر میرسید ، دور موتور با گیرباکس همخونی نداره )، کم آوردن توی سربالایی مخصوصا وقتی سرنشینان کامل هستند ، نمای داخلی خیلی زیبا تر از ال ۹۰ ( طرح کرم و تودری های مثل پارس ) و همینطور نمای بیرونی خوب .نقل قول:
به نسبت قیمتش واقعاً ارزش خرید داره ( ۴۰۵ ✏ TU5 )
اما شما که توانایی خرید بیشتر رو دارید ال ۹۰ بهتر و مزایاش به نسبت ۴۰۵ جدید :
شتاب اولیه عالی ، شتاب ثانویه خوب و شتاب نهایی متوسط ، ترمز ها بینهایت عالی . هندلینگ و انعطاف پذیری فرمان خیلی بهتر از ۴۰۵
دید عقب خوب نیست ( باید سنسور و دوربین نصب کنید ) دنده ها عالی جا میره و بسیار نرم تر از ۴۰۵
گیرباکس با موتور کاملاً همخونی داره برعکس ۴۰۵ جدید . در سربالایی حتی با کولر کاملاً نامحسوس افت قدرت داره .
در کل همونطور که گفتم هردو ماشین های خوبی هستند اما اگر با ظاهر ال ۹۰ مشکلی نداریر واقعا بهتر از ۴۰۵ جدید هست . بنیان ال ۹۰ از اول همین بوده اما ۴۰۵ ...
از دوستان شرمنده ممکنه سوال تکراری باشه : الان تکلیف قیمت های خودرو چی هست ؟ 6 درصد افزایش قراربود لغو بشه ولی لغو که نشده بالاتر هم رفته ! مثلا تندر 90 قبل عید 16830000 تومن بود الان شده بالای 17000000 الان به نظر شما خرید خودرو اصلا کار عاقلانه ای هست ؟ به نظر شما قیمت همین باقی می مونه یا کمتر با بیشتر میشه؟!
دوست عزیز در یک کلام بگم ؛ هیچ چیز مشخص نیست . توی این مملکت هیچ چیز قابل پیش بینی نیست . قانون هم که کلاً نداریم . بازار خودرو کاملاً از هم گسیخته شده و کمپانی ها هم هیچ حرفی نمیزنن و خبری از قیمت های مصوب هم نیست .نقل قول:
باید منتظر موند تا بعد از ۱۳ .
یه راهنمایی لازم دارم من الان حدود یک ماهه سمند ef7مدل88.11دارم آخر 88 است 14ملیون خریدم می خواهم بفروشم ویه صفر بخرم یا 405 یا ef7به نظرتون این کار را بکنم
اگر سمند شما مشکلی نداره با این شرایط بازار کار عاقلانه ایی نیست اما مشخصا بین ۴۰۵ و ای اف ۷ قطعاً سمند از هر لحاظ برتر هست .نقل قول:
سلام.نقل قول:
نه دوست من این کارو نکن مگر اینکه بخوای یه خودروی دیگه بخری
این کار به صرفه نیست.
شما میخوای سمند رو بفروشی سمند بخری؟ نه درست نیست
سلام ،
آقایون قیمت گل الان چنده ؟
و به نظرتون ارزش خریدن داره ؟
نقل قول:
مدل ماشین رو ذکر میکردین خوب بود
بالاترین مدل گل که برای سال 88 باشه حدود 16500000 تومان قیمت داره
من دقیقا اطلاع ندارم ، مگه چند مدل داره .
این قیمت صفرش بود ؟!
فکر میکنم از 83 هست تا 88نقل قول:
من دقیقا اطلاع ندارم ، مگه چند مدل داره .
این قیمت صفرش بود ؟!
الان که دیگه صفرش گیر نمیاد شاید در حد صفر گیر بیاد
حالا کلا ماشین خوبی هست ؟
ارزش داره جای 206 اینو ورداشت ؟
هزینه نگهداریش از 206 بیشتره ؟
نظر خودتون چیه ... ؟
با سلام،
206 بدون صندوق، دسته 2 بین بودجه 12-14 خوبش گیر میاد؟
ماشین خوبیه ولی دیگه تولید نمیشه و شاید قطعاتش کم گیر بیادنقل قول:
هزینه نگهداریش از 206 بیشتره ولی کمتر در خیابون ها دیده میشه
من 206 رو پیشنهاد می کنم چون هنوز تولید میشه و قطعاتش پیدا میشه و هزینه هاش نسبت به گل کمتره
ماشین بسیار خوبیست ,اونا که دارن پرسیدم میگن یکم خشکهنقل قول:
کیفیت قطعات خیلی بهتر از 206 تیپ 2و3 است مخصوصا 206های 90
هزینه نگهداری کمی از 206 بیشتر+ کمتر بودن لوازم و قطعات در بازار
اگه یه تمیزشو گیر بیاری خریدش نسبت به 206 میارزه.
اما اگه میتونی تا20 تومن هزینه کنی تیپ 5 و6 پژو 206 بهتره
---------- Post added at 01:11 PM ---------- Previous post was at 01:09 PM ----------
بله . با این مقدار میشه تیپ2 مدل 87 و88 تمیز گیر بیاری.نقل قول:
سلام دوستان من چند وقت پیش هم نظرتون رو درباره ی خرید خودرو بین 17 تا19 میلیون خواستم اما به دلایلی خودرو نگرفت حالا می خواستم بپرسم به نظرتون با این گرونی چه خودرویی رو تو این رنج قیمت برای یک خانواده چهار نفره مناسبه
فقط مصرف کمی داشته باشه .خرجش بالا نباشه . اگه ممکن بود دوگانه سوز باشه
با تشکر عیدتون مبارک:10:
دوست عزیز اگه از ماشینت راضی هستی و باهاش حال میکنی خوب همینو نگه دار چرا هزینه بیشتر بکنینقل قول:
اگر باهاش مشکلی داری سلیقهی خودته میتونی عوضش کنی
خودرو با رنج قیمت 17 تا19 با ملاک استفاده خانوادگی,کم مصرف ,دوگانه سوز بودن و...
نظر من تندر 90 وسمند ef7و پارسlx هست .هر دو آنها مدل دوگانه دارند بجز پارسlx.من هم تقریبا همین ملاکها رو داشتم +قیافه ماشین .من ef7 خریدم.نظر نهایی با خود شماست؟
از فکر دوگانه بیا بیرون اگه دوگانه میخوای برو پراید بخر این همه هزینه میکنی بنزینشم بزن شما اون 1 تومن اضافی رو بزار بانک سودش رو بگیر بنزین بزن خودت وخانواده ات رو هم اذیت نکننقل قول:
به نظر بنده بهترین گزینه 206 v8 است البته اگه زیاد قد بلند نیستید ال90 هم خودم داشتم باهاش حال نکردم بعد 1سال حالمو بهم زد ماشین خوبیه ولی رنو اصلا روش کارنکرده فکر کنم یه شبه ساختش
در کل همون 206 عالیه
سلام به همه دوستان
لطفا راهنمایم کنید
راستش من حدود7ماه یه پارس85 دوگانه دارم که صاحب قبلیش حسابی داغونش کرده(بجای استفاده از ماشین مصرفش کرده:31:) و تویه این چندوقت خیلی اذیتم کرده(البته دارای ظاهر بسیار تمیزی هست و باطن داغون و همین منو به اشتباه انداخت)
میخوام بفروشمش و یه ماشین دیگه بخرم حدود 13 ت
بنظر شما دوستان
1-سمند se صفر بخرم؟
2- ال90 دست دوم بخرم؟
(البته از خرید ماشین دست دوم ترس پیداکردم)
3- پارس دست دوم تروتمیز بخرم(از ظاهر پارس خیلی خوشم میاد)
4- سمند ef7 دست دوم بخرم؟
و اینکه از خانواده206 بدم میاد
لطفا راهنماییم کنید
مرسی
خدایی این دو گانه سوز بودن اونم با گاز واقعا ایده مزخرفی بود که نمیدونم اولین بار تو ایران کی به مخش خطور کرد همچین کاری بکنه. هر کسی بود حتما خیلی هم به خودش افتخار کرد آخه یکی نیست بگه این همه شرکت گردن کلفت و این همه طراح واقعا اینکاره تو کل دنیا هیچ کس به ذهنش نرسیده بود که به ماشین گاز بزنن !!! الان ایده دو گانه سوز بودن در دنیا حول و حوش ماشینهای هیبریدی میچرخه. ما داریم یه کپسول میذاریم ته ماشین که باعث میشه کل مرکز جرم و سیستم تعلیق و کلا نظم ماشین به هم میریزه 2 ساعت سوخت گیریش طول میکشه 2 ساعتم صف داره که بعد از اینکه پر شد باید بری وایسی ته صف چون تا نوبتت بشه تموم میشه. پدر ماشین در میاد موتور داغون میشه. مگه هر جا چیزی زیاد داشت باید وردارن بریزن تو باک ماشین :18: مثلا یه کشوری منابع آب داره وردارن آب بریزن تو باک. میگم ما جز گاز چیزای دیگه هم زیاد داریم. پسته هم بدک نیست . سوخت پاک و هوای پاک. اگزوزش پسته بو داده میده بیرون. کلی هم خوش میگذره. ویتامین ملتم تامین میشه. حالا از همه اینا بگذریم. پراید بدبخت خودش مگه چقدر مصرفه بنزینشه که ور میدارن دو گانه سوزش میکنن؟؟ حالا پژویی پارسی چه میدونم سمندی بگی آره. تا حدودی منطقیه.
عیب نداره دوست من ، شما خودت رو ناراحت نکن . تا مردم ایران هستند همینه که هست ، نه تنها مردم میخوان ، بلکه استقبال هم میکنن .نقل قول:
اگر خودروی کارکرده نمیخواین میتونید ثبت نام کنید و اقساطی خرید کنید.نقل قول:
تندر و پارس LX گزینه های خوبی هستن.
به نظر بنده شما یه 405 tu5 یا یه ال90 ای1میتونید انتخاب کنیدکه کم مصرف هم هستند شما موقع خرید دقت کن چند هزار تا رفته و ایا تمیز هست یا نه به قیمت بالاهم نخری همین دست دو برای قیمت شما مناسب تره افت قیمتش هم کمترهنقل قول:
اگه با قیافه ال 90 مشکل نداری گزینه 2نقل قول:
اگه میخوای 2گانه بخری گزینه 4
پارس هم ماشین خوبیست اگه بش فشار نیوورده باشند ولی به نظرم 405 مخصوصا tu5 انتخاب بهتری نسبت به پارس کارکرده است.
با سلام...میخواستم منو در مورد خرید ماشین تا سقف 11 12 تومن راهنمایی کنید.
به نظرتون بین پراید صفر، 206 کارکرده و ریو کارکرده با این بودجه کدومو انتخاب کنم؟در صورتیکه نظرتون رو 2 تای آخر بود بفرمایید چه مدل و چه قیمتی گیرم میاد.
ممنون
سلام دوستان گلم.امیدوارم 13 روز عید بهتون خوش گذشته باشه.
پدر بنده قصد داره ماشینشو عوض کنه و دنبال یک گزینه ایده آل است :
1.ترجیحا خودروی صفر و 16 تا 19 میلیون برای خرید.
2.ما خانواده پر جمعیتی هستیم ( 5 نفر ) پس در گزینه ای که پیشنهاد
میدید این مطلب را هم در نظر بگیرید.
3.پدر بنده مرد میانسالی است پس معیارهای افراد جوان زیاد ملاکش نیست.
مصرف کمتر سر و صدای کمتر ماشین و موتور بهتر راحتی و نرمی ماشین بیشتر مد نظرش است.
4.مقایسه ای بین موتورهای ef7 , xu7 و tu5.کدامیک موتور بهتری است؟
( احتمالا نظر پدرم روی سه خودرو سمند , پژو 405 و پژو پارس است. )
5.ایشان کارشون به گونه ایست که زیاد از ماشین استفاده میکنند پس این مطلب هم در نظر داشته باشید.
ضمن تشکر از همه دوستان یه گله ای هم بکنم.اینجا متاسفانه وقتی یک نفر جواب میده سایر دوستان خودشونو تو بحث وارد نمیکنند.هدف اینه که نظرات همه گفته شه تا تصمیم گیری راحتتر انجام بگیرد.
سلام ماشین بازای p30worldی:
نظرتون رو درباره ی پروتون جن 2 می خواستم بدونم.؟؟؟؟؟
الان صفرش هست؟اصلا تولید می شه؟
قیمت حدودیش رو هم می شه بگین.(تمیزش)
دمتون گرمِ گرم
سلام.نقل قول:
دوست من شما ملاک های خودتون رو برای خرید خودرو دقیق و کامل ذکر کنید تا زودتر به نتیجه برسید.
به مراتب مشخصه که اگر بودجه 12 میلیون تومان باشه پراید انتخاب نمیشه
اما خود نسبت به بودجتون
پژو 206 تیپ 2 مدل 87
ریو مدل 88
نقل قول:
سلام دوست من.
با توجه به ملاک های شما به ترتیب:
پژو پارس LX با موتور TU5
سمند LX EF7
پزو پارس با موتور TU5 تبدیل شده به خودرویی بهینه تر نسبت به پارس با موتور XU7
موتور TU5 با مصرف سوخت مناسب و تولید قدرت بیشتر و کم صداتر نسبت به XU7 قابل قبول تر هست.
سمند LX با موتور EF7 که دیگه مشخصه دیگه.مصرف سوخت کمتر و تولید نیروی بیشتر نسبت به موتور XU7
از نظر امکانات و ایمنی هم میشه گفت هردو نزدیک به هم هستن اما خوب سمند ef7 با سیستم مولتی پلکس یه سری تغییرات اندکی درش ایجاد شد اونم نه به صورت چشمگیر.
پارس هم که نمای داخلیش کلا تغییرات جدید داشت قبلا و شد پارس سال
هر دو خودرویی که پیشنهاد دادم مناسبن برای شما
یه مورد دیگه:
موتورهای EF7 اخیرا مشکلاتی برای خریداران ایجاد کردن که میتونید با مراجعه به تاپیک سمند EF7
در جریان کار قرار بگیرید.
نقل قول:
Gen2 اصلا از بازار خرید فروش خوبی برخوردار نیست و طرفداران خاص خودش رو داره.
از معایب این خودرو میشه به موارد زیر اشاره کرد:
دید عقب واقعا نامطلوب
کیفیت متوسط ادوات داخلی
امکانات متوسط نسبت به قیمت
کمبود فضای سرنشین عقب ( البته برای افراد قد بلند )
مزیت این خودرو موتورش هست که با مصرف سوخت مناسب و قدرت و شتاب مطلوب عملکرد خوبی داره.
تولید هم میشه اما از اخرید قیمت هاش خبر ندارم
موتور tu5 از اون دوتا بهتره مصرف کمتر قطعات فراوان قدرت عالینقل قول:
به نظر بنده بهترین گزینه برای پدر شما 405 slx tu5 میباشد ماشین خوبی است
---------- Post added at 01:13 AM ---------- Previous post was at 01:10 AM ----------
اگه پر جمعیت نیستید و مسافرت هم زیاد نمیرید پراید sx گزینه خوبی است میتونی از نمایشگاهها 300 تومان زیر فی نمایندگی بگیری یا حتی مدل 90 تمیز که بعدا ضرر هم کمتر بکنینقل قول:
---------- Post added at 01:16 AM ---------- Previous post was at 01:13 AM ----------
به نظر من دور این ماشینها که بورس بازار نیستند رو خط بکش و یه ماشین عامه پسند تر بگیرنقل قول:
ممنون... ملاك هام خب خوش دستي و كم خرجيو راحتيه.. تو اين قيمتا ملاكي آدم نداره ..توفيق اجباريه:31:نقل قول:
نه ..منظورم اين بود كه تا سقف 12 تومن ميتونم بذارم. حالا اينكه با 10 تومن پرايد صفر بگيرم بهتره يا اينكه با 11 12 تومن 206 يا ريو كاركرده؟
بعدش اينكه ريو و 206 چه فرقاي اساسي با هم دارن؟ و كدومش از نظر شما بهتره.
خيلي ممنون
کلا ماشین صفر برای مصرف گزینه ی بهتری هست . از نظر تفاوت ها خب هر سه ماشین مورد نظر خیلی متفاوت هستند . در کلنقل قول:
اگر 206 تمیز مدل 89 یا 88 پیدا کنید اولویت اول
ریو 89 یا 90 تمیز هم میتونید پیدا کنید .
پراید صفر اس ایکس 131
قیمت صفر دنده ای :28 میلیوننقل قول:
اتومات:30 میلیون
معایب این خودرو را محمد جان زحمتشو کشیدند.کارکرده اش بازار خوبی نداره.