آقا یه سوال !
خمیر دندون های سفید کننده به مینای دندان صدمه میزنه!؟
من یه خمیر دندون Crest 3D WHITE DELUXE گرفتم می خواستم ببینم واسه استفاده عمومی در طول شبانه روز مشکلی نداره ؟
البته روش نوشته Sensitive ...
Printable View
آقا یه سوال !
خمیر دندون های سفید کننده به مینای دندان صدمه میزنه!؟
من یه خمیر دندون Crest 3D WHITE DELUXE گرفتم می خواستم ببینم واسه استفاده عمومی در طول شبانه روز مشکلی نداره ؟
البته روش نوشته Sensitive ...
و اضافه میکنمنقل قول:
یکی از دلایلش هم پایان عمر ماده ای هست که دندان باهاش پر شده
سلام بنظر شما كلينيك يا درمانگاهها ي دندانپزشكي از نظر استريل بودن هپاتيت مطمئنترند يا مطبهاي خصوصي
سلام علیکنقل قول:
سلام بنظر شما كلينيك يا درمانگاهها ي دندانپزشكي از نظر استريل بودن هپاتيت مطمئنترند يا مطبهاي خصوصي
به نظر من نمیشه گفت یک کدومشون از دیگری بهترند ، هستند کلینیک هایی که از بعضی مطب ها بهترند و هستند مطب هایی که از بعضی کلینیک ها بهترند
یا به عبارتی کلینیک ها خوب و بد دارند و مطب ها هم همینطور
من 4 تا دندون رو پیش یه دکتر پر کردم 2تا با امالگام 2 تا با همرنگ دوندن, حالا اون دو تایی که با همرنگ پر شده درد میکنه , البته من دوباره 1ماه دیگه نوبت دارم , ولی تا اون موقع --علت از چی میتونه باشه؟
کدوم دندونها رو با امالگام همرنگ پر کردن؟اصلا چند وقته که از زمان ترمیم گذشته؟شاید اونها به عصب رسیده باشه و احتیاج به اندو داشته باشه.نقل قول:
---------- Post added at 02:30 AM ---------- Previous post was at 02:26 AM ----------
کلینیک ها.چون بازرس بیشتر میره و پرسنل بیشتر دارن و چون خودم اینجور جاها کار کردم.البته در مطبها هم بعید میدونم رعایت نشهنقل قول:
تنهاسفید کردن دندان توسط خود دکتر هست که ضرر داره.چون مینا رو برمیدارن و دندان واقعا هم سفید میشه.نقل قول:
منبع:متخصص پروتز کلینیکی که توش کار میکردم:31:
پست هام پشت هم زیاد شد گفتم اینو ویرایش کنم اینجا بنویسم.
استفاده از نخ دندان همرا با مسواک جزیی از برنامه بهداشت دهان هست.اگر شما روزی سه بار مسواک زده ولی از نخ دندان استفاده نکنید مطمیین باشید در چند سال اینده با یک درد دندان مجبور به مراجعه به یک دندانپزشک میشوید.و دندانپزشک هم میگوید "دندان شما پوسیده.نخ دندان نمیندازید!"
یه 10 روزی میگذره فکر نکنم تو 10 روز به عصب برسن.نقل قول:
اره 10 روز نمیرسه.یه احتمال خیلی کم هست اینکه دندانت به امالگام سفید حساسیت داده باشه.نقل قول:
سلام
معيارهاي يك دندانپزشكي استريل؟
يك راديولوژي ديجيتال در مشهد معرفي كنيد
اگر توی یه دندونپزشکی اصلا دندون کشیده نشه باز هم انتقال بیماری هست؟ از طریق پر کردن و اینا بیماری منتقل میشه؟نقل قول:
با سلام
بله دوست عزيز احتمالش هست. اگه كوچكترين خراشي در دهان ايجاد بشه و يا حتي آفت يا زخم دهاني وجود داشته باشه .
ولي احتمالش خيلي ضعيفه. بستگي داره قبل از ما در آن روز چه كساني مراجه كردند . البته اگه وسايل از همه نظر استريل باشه كه مشكلي وجود نداره.
بنظرم اگه دوستان لطف كنند و كلينيك يا مطبي رفتند كه بهداشتو كاملا رعايت ميكنه . براي استفاده بقيه هم معرفي كنند كار بسيار خوبيه.
یکی از دندون های من تاجش افتاده ریشه هاش موندن:41:چندتا دکتر گفتن باید این رو حتما بکشی, یکی گفت نه , بذار باشه چون استحکام استخوان رو حفظ میکنه, هر وقت خواستی جاش ایمپلنت کنی چند ماه زودتر بکش , حالا کی درست میگه؟
کسی میتونه در مورد دندون عقل توضیحی بده؟ من دندونم داره در میاد حتما باید برم دکتر؟
آره رفیقنقل قول:
کسی میتونه در مورد دندون عقل توضیحی بده؟ من دندونم داره در میاد حتما باید برم دکتر؟
حتما برو
چون رشد کردن دندون عقل معمولا با مشکلات زیادی همراست و باید دقیق معاینه بشی تا مشکلی در آینده برات بوجود نیاره
امکان این که بی ضرر هم باشه هست
پسر عموم هفته پیش رفت کشید ، بعدش سوراخش کرد انداخت گردنش
منم بعد از اتمام ارتدنسی حتما باید برم جراحی ، چون نهفتس
---------- Post added at 06:51 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------
نگفت اینجور ریشه ها، به دندونای مجاور آسیب میزنن یا نه ؟نقل قول:
اين خمير دندونا قبل از دندون لثه رو نابود مي كنن.نقل قول:
من از دندونپزشک میترسم :31: از بچگی خاطره بدی دارم ، خیلی وقته نرفتم دندونپزشکی. حالا همینطوری نمیشه حدس زد که بی ضرره یا نه؟نقل قول:
آره رفیق
حتما برو
چون رشد کردن دندون عقل معمولا با مشکلات زیادی همراست و باید دقیق معاینه بشی تا مشکلی در آینده برات بوجود نیاره
امکان این که بی ضرر هم باشه هست
پسر عموم هفته پیش رفت کشید ، بعدش سوراخش کرد انداخت گردنش
منم بعد از اتمام ارتدنسی حتما باید برم جراحی ، چون نهفتس
نه نگفت آسیب می رسونه.نقل قول:
سلام دوستان ... !
من حدود یک سال پیش ارتودنسی کردم و 2 ماه پیش دندون هام کاملا مرتب شدن و ارتودنسی رو باز کردم !
حالا بعد از این دو ماه مشکلاتی پیش اومد از قبیل رفتن یکی از دندان ها سر جای اول و تکون خوردن راحت دندان ها حتی با دست !
واسه همین چند باری به دکترم مشکل رو گفتم ، همه ش میگفت چیزی نیست و یه قالب بهم داد که شب ها بزنم ، باز مشکل حل نشد !
واسه همین دیروز باز رفتم ارتودنسی کردم ... ! ( پیشنهاد دکتر )
حالا سوالم اینجاست این مشکلات با ارتودنسی مجدد حل میشه یا دکتر سرکارمون گذاشته ؟!
اگه حل میشد که تو این یه سال حل میشد ... !
و اگه اینطور حل نمیشه ، پس چکار باید کرد که حداقل این تکون خوردن و لقی دندان ها درست بشه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید ... !
سلام من دندونام اكثرا يا پر يا عصب كشي شدن، ظاهرش مرتب و سفيده ،ميخواسم بدونم چه زماني نياز به جرم گيري وجود داره؟ آخه يه سري ميگن سالي يكبار خوبه دندونو جرم گيري كنيم ولي از يه طرف ديگم شنيده ميشه كه جرم گيري زياد به دندونا آسيب ميرسونه، حالا ميخواسم نظر شما رو در اين رابطه بدونم
متشكرم
کی گفته؟! :18:نقل قول:
آخه يه سري ميگن سالي يكبار خوبه دندونو جرم گيري كني
ولی اگه دندون پزشک اینو گفته به خاطر جیب خودش بوده... :27:
زمانی که لای دندونها سیاه دیده بشه...نقل قول:
ميخواسم بدونم چه زماني نياز به جرم گيري وجود داره؟
علامتش هم اینه که وقتی سیب میخوری و یا مسواک بزنی دندونا خونی میشه
بله همینطورهنقل قول:
از يه طرف ديگم شنيده ميشه كه جرم گيري زياد به دندونا آسيب ميرسونه
آدمی که جرم گیری میکنه باید بعد از اون به طور مرتب مسواک و نخ دندون بزنه وگرنه خیلی زودتر از قبل دوباره جرمی میشه ، و اگه دوباره بخاد جرم گیری کنه خیلی بده به هزار و یک دلیل....
با سلام
دكترهاي درمانگاه حقوق ثابتي دارن يا براي هر كاري كه روي دندان انجام ميدن پول به حسابشون واريز ميشه؟
چون در يك درمانگاه كه چند تا دكتر داشت مراجعه كردم يه دكتر گفت بايد جرم گيري كني و دكتر ديگه گفت جرم گيري لازم نداري؟
دوستان اگه کسی در این مورد اطلاعی داره ، ممنون میشم راهنمایی کنه !نقل قول:
< الان ارتودنسی هم کردم باز دندونا بعضی وقت ها تکون میخورن >
کاری میشه کرد ؟
سلامنقل قول:
بعد از درمان ارتودنسی که دندون پزشک به شما یه قالب میده(که خود دندون پزشکا بهش میگن پلاک!) باید به مدت یکماه هم شب بذاریش و هم روز(نه فقط شب!) و بعد از اون یکماه به مدت حدود دو سال فقط شب ها باید گذاشته بشه تا دندون ها حالت خودشونو حفظ کنن و جابه جا نشن. دندون های پایین هم که معمولا پشتش سیم میذارن. اینکه دندون های شما جا به جا شده شاید مال این باشه که یکماه اول 24 ساعت قالب رو نذاشتی و فقط شبها گذاشتی. (البته خوب برا غذا خوردن که باید درش بیاری:31:) و شاید هم مال این باشه که دندون پزشکت ناشیه:31: بهتره یه متخصص ارتودنسی خوب دیگه پیدا کنی و باهاش مشورت کنی. چون شاید هم دندون های شما وضعیتشون با دیگران متفاوت باشه و دندون پزشک هم گناهی نداشته باشه. ولی در مجموع بعد از ارتودنسی نباید دیگه دندون ها تکون بخوره! شاید هم مال این باشه که سیم ارتودنسی رو زود برداشته و هنوز دندون ها وضعیت ثابتی پیدا نکرده بودن و برا همین میگم شاید دندون پزشکت ناشی بوده:31: حالا شاید خیلی کم جابه جا بشن اما دیگه نه اون قدر که لق بشه و تکون بخوره! در ضمن گذاشتن دوباره سیم ها به خاطر چسبی که باید بزنه ممکنه به دندون ها آسیب بزنه و باعث پوسیدگی دندون ها بشه. به هر حال با یه متخصص ارتودنسی دیگه هم مشورت کنی بهتره.
موفق باشی.:11:
سلام . من در یکماه اخیر چهار تا از دندونام رو پر کردم . الان که آب سرد و شیرینی جات مخورم درد میگیرن . بدکتر گفتم میگه طبیعیه تا چند وقت ! و موضوع دیگه اینکه دندوهایی که پر میشن میشه داخلش رو مسواک زد یا موادش میریزه . چون دو تا از دندونهای کرسیم رو پر کردم. و مطلب دیگه اینکه من از خمیردندون سیگنال استفاده میکنم . بنظرتون کیفیت این خمیردندون خوبه یا نه؟
اتفاقا منم تو همین مدت 4تا دندون پرکردم دوتا با با ماده امالگام دوتا باهمرنگ دندان , اونایی که با امالگام پر شده مشکلی نداره اما اونایی که با همرنگ دندون پر شده درد میاد موقع اب سرد و گرم و شیرینی دکتر گفت کلا مواد همرنگ دندان حساسیت زا هستند و درد میان! حالا شما با چه موادی دندونتون پر شده؟نقل قول:
اسماشون رو نمیدونم چیه . یک ماده نقره ای رنگی هستش . بنظر میاد همون ماده ایه که شما میگین همرنگ دندونه. من از این 4 تایی که پر کرده (همرنگ دندونه) فقط دوتاش موقع آب خوردن و اینا درد میگیره . خود دکتر که ازش پرسیدم گفت تا یک ماه این دردش طبیعیه . اصلا چرا موقع آب خوردن و شرینی خوردن اینا درد میگیره ؟ و آیا بعد از یه ماه دردش میره یا نه؟
همرنگ دندان اصلا قابل تشخیص نیست اگر نقره ایی هست و به مرور زمان پررنگ تر میشه احتمالا امالگام هست شما برای اطمینان می تونید به یه دکتر دیگه مراجعه کنید وبگین یه تست بکنه .نقل قول:
ممنون . میشه در این مورد راهنمایی کنید؟
نقل قول:
متاسفم دقیق نمی دونم ولی خودم کل دندونهام رو مثل هم مسواک میزنم و چیزی هم نمی ریزه!نقل قول:
اول اینکه شما دندوناتون با پر شده چون نقره ای رنگه.نقل قول:
در ضمن دندونا بعد تراش وپر شدن تا یه مدت حساسن که مدتش به عوامل مختلف از جمله نوع امالگام، عمق حفره و ... بستگی داره (یه نکته: یه نگاه بنداز ببین دندونای رو به روی دندونایی که تازه پر کردی قبلا با امالگام پر نشده ؟ چون خودش میتونه از عوامل ایجاد حساسیت باشه)
ثالثا اگه یه ترمیم خوب انجام شده اصلا نباید در بیاد که بشه داخلشو مسواک زد.
حرف اخر: مارک خمیر دندان زیاد مهم نیست، مهم شیوه ی صحیح مسواک زدن و منظم مسواک زدن به همراه استفاده از نخ دندان یک بار در روزه.
یکی از روشهای مناسب برای مسواک زدن تکنیک "باس" ه. میتونی به دندون پزشکت بگی که یادت بده یا از اینترنت پیداش کن.
مرسی از پاسخگوییتون . فقط اون بالا که پر رنگ کردم نگفتین با چی پر شده ؟ و آیا با این چیزی که پر شده خوبه یا نه؟:11:نقل قول:
در ضمن دندونامو به فاصله یکماه از هم پر کردم . یعنی الان اولین دندون کرسی که پر کردم دردش از همه بیشتره و سه تای دیگه هیچی دردی ندارن . البته شدت خرابیش هم از همه بیشتر بود .
سلام
دو سه هفته پیش دندونم رو پر کردم . خیلی حساس به آب سرد شده کوچکترین آب سردی که بهش بخوره تیر میکشه . مثلا میوه هایی که یه خورده سرده (تو یخچال بوده) و یا آب سرد میخورم فوری تیر میکشه . چکار کنم ؟
البته عصب کشیش نکرده . ممکنه به خاطر اینکه عصب کشی نکرده باشه ؟
من هم این مشکل رو داشتم . به دکتر که موضوع رو گفتم گفت بخاطر موادی که در دندونت بکار رفته دندونت نسبت به سردی و اینجور چیزا سریع تحریک میشه و تا چند وقت طول میکشه که خوب شه . مشکلی نیست بذار چد وقت بگذره خوب میشه .نقل قول:
سلام خدمت دوستان .
من هر بار میرم دندون پزشکی باید حداقل دو تا آمپول بزنم تا شاید بی حس بشه .
این آخری هم که از دو تا بیشتر بود ، با این حال بازم درد زیادی داشتم .
حالا باز یه ماه دیگه هم وقت دارم و چلسات بعدی هم عمل دارم چون دندون عقلم به صورت
افقی داره حرکت میکنه :18::18:
و به این صورت باید یه فاتحه برام بخونید .
حالا شما میگید چیکار کنم .
با تشکر .:40:
علائم سرایت عفونت دندون به استخونای فک بالا و پایین چیه؟
سلام
این جدید ترین روش ارتودنسی هست که تو ایران هم انجام میشه
از دوستان کسی از این روش استفاده کرده؟
نتیجش رضایت بخشه؟
هزینش چقدره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من چند سال پیش رفتم به خاطر ارتودنسی دندونام رو ترمیم کنم.
چند جا رفتم برای معاینه.. بعضی از دندانپزشکها میگفتن خرابه و بعضی میگفتن مشکلی نداره!
آخرش رفتم کلینیک فلان اونجا یه خانم میانسالی بود میگفتن خیلی خوبه اول دید گفت 5 6 تا دندونات خرابه بعد شروع کرد یکی از دندونای ردیف بالا رو سوراخ کرد و با آمالگام پر کرد گفت اگه خسته شدی برو فردا بیا برای بقیش!
منم .... پاشدن رفتم فرداش بازی یه دونه از همون طرف ردیف پایین رو سوراخ کرد با آمالگام پر کرد و بعد دوباره یه نگاه سرسری مثل قبل کرد اینبار گفت بقیش سالمه برو دیگه!
به من میگفت هیچ مشکلی برات پیش نمیاد و دندونات به سرما و گرما حساس نمیشن. دو تا برگه سفید هم از دفترچه کند.. نمیدونم چرا نسخه یا مشابه اون ننوشت و حتی مهر هم نزد! شاید میخواسته من امکان پیگیری نداشته باشم!
الان با اون دو تا دندون و کلا اون طرف نمیتونم چیزی بخورم چون به سرما و گرما حساس شده حتی به چیزهای شیرین مثل عسل هم واکنش نشون میده و درد میگیره!!!!
روکش دندان(پلاک) هم خودش قبلا گفت لازم نداره!
حالا هی به خودم میگم تو سالم بودی داشتی زندگیتو میکردی و اون یه دندون کج هم کسی نمیدید و نه ارتودنسی لازم داشتی نه پرکردن علکی دندون
چیکار کنم عصب کشی میخواد این دندون من که به سرما و گرما و شیرینی حساس شده؟:13:
سلام
اگر جدیدا دندوناتو پر کردی, تا یکی دو هفته درد و حساسیت طبیعیه. با قرص ژلوفن و یه آمپولی که اسمش یادم نیست میتونی درد دندونتو کم کنی.
اگر این دندون پر کردن را چند سال پیش انجام دادی, خب طبیعیه که پس از چند سال بعضیهاشون احتیاج به عصب کشی پیدا کنند. برای من دو تا از دندونهایی که پر کرده بودم, بعد از چند سال احتیاج به عصب کشی پیدا کردند.
بدبختی ما ایراونیا اینه که هر دکتری یه نظر کاملا متفاوت با بقیه میده ! انگار اصلا سلامتی مردم اولویت نداره!!! (به اساتید توهین نشه منظورم همون نخاله های صنفی هست!)
من دندونام سالم بود و سه تا دکتر گفتن باز گول حرف رو خوردم رفتم زیر مته! حداقل مطمئن بودم تا 10 سال دیگه هیچ مشکلی پیش نمیومد!!
الان خوردینهای ولرم و با گرمای محیط مشکلی ندارن غیر از چیزهای شیرین و چسبناک مثل عسل!
عصب کشی با شروع درد لازم میشه یا منم که بعضی وقتاست باید اقدام کنم!؟
اگه مشکلی دیگه نداشته باشه میشه روکش (پلاک) سفید گذاشت روی دندون پر شده خوب میشه؟