دوستان نظرشون در مورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیه؟
یکی از اونور میاره
میگه 480 تومن ( 160 دلاره)
ارزش داره
تا 200 دلار (که بیاد ایران میشه 500 تومن) چه آمپ دسکتاپی پیشنهاد میکنید؟
Printable View
دوستان نظرشون در مورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیه؟
یکی از اونور میاره
میگه 480 تومن ( 160 دلاره)
ارزش داره
تا 200 دلار (که بیاد ایران میشه 500 تومن) چه آمپ دسکتاپی پیشنهاد میکنید؟
این مدلی که شما لینک دادین هم دکه هم آمپنقل قول:
اگه فقط به آمپ نیاز دارین دستگاهی بخرین که فقط آمپ باشه تا پول کمتری بدین:27:
این مدل آمپ ها رو باید چند وقت یکبار لامپشون رو عوض کنید و لامپهای گرون قیمتی هم هستند. ولی مزایای خاص خودشون رو دارند.
مدل هدفونتون و سورستون رو مشخص کنید تا بهتر بتونم راهنماییتون کنم.
سلام و درود خدمت دوستان عزیزمن دیروز بلاخره تونستم پلیر j3 و هدفون m50 را بگیرم. حالا بنظرتون چه امپلی فایری تهیه کنم؟ به نظرتون برتری فییو e17 نسبت e11 به قدری هست که من بخوام تفاوت هزینشو متحمل بشم یا این تفاوت بخاطر dac هست (که البته واسه من بلا استفادست و هزینه اضافیه).آیا امپ ثابتی وجود داره که کیفیت بالاتری داشته باشه حجم و وزنش خیلی بالا نباشه و حملش راحت باشه چون راستش واسه مغازه میخام. با تشکر!
اولا مبارکت باشهنقل قول:
دوما آقا رضا اصلا خرید امپ-داک یکپارچه رو پیشنهاد نمیکنن
من بودم E11 رو میگرفتم
راستی J3 و M50 رو چند و از کجا خریدی؟
E11 و E17 رو چند قیمت دادن بهت؟
ممنون
Contentتشکر از پاسخ گوییتون!j3 را از یکی از دوستام گرفتم m50 250T گرفتم متاسفانه تو حافظ وجمهوری آمپ ندیدم یا باید از اون ور آب جور کنم (که خیلی طول میکشه) یا برم ولیعصر که فک کنم چند برابر قیمت واقعیش باید هزینه کنم البته اشکالی نداره یک بار برای همیشه ست (خدا کنه!) راستی آمپی وجود داره که مستقیم به برق وصل شه و بشه حملش کرد تو جیبم جا نشه مثله ای نیست تو تهرانم بشه گیرش اورد.
برتری fiio e17 نسبت به e11 فقط اینه که e17 دک داخلی دارهنقل قول:
ولی قدرتش از e11 پایین تره
ولی با e17 میتونید m50 رو کامل درایو کنید
اگر استفاده ندارید e11 یرای شما بهتره.
من خودم با m50 استفاده میکنم راضیم.
معمولا آمپ هایی که برای هدفون ساخته میشوند یا قابل حمل هستند یا روی میزی
روی میزی ها رو به علت وزن زیاد و حجمشون نمیشه به راحتی حمل کرد. ولی قدرت بیشتری دارند.
اگه توی این رده ی قیمتی مد نظرتون باشه غیر از fiio گزینه ی خاصی نمیتونید تهیه کنید.
میتونید اگر علاقه دارید خودتون به ساخت آمپ اقدام کنید.
تا 200$نقل قول:
فقط برای معرفی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
i [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینها رو فقط جهت معرفی اسم بردم، و اینکه توی هدفایی فراگیر هستن توی این رده
حالا هرکی با توجه به نیازش بعضی ها رو حذف کنه و اونیکی ها که میمونه رو بره توی هدفایی درموردشون بخونه (من کامل نخوندم تا حالا)
نقل قول:
شما اگر خروجی از سوکت 3.5 میلیمتری j3 بگیرین و به آمپ وصل کنین دو تا چیز رو بدست میارین؛ 1- درایو شدن کامل هدفونتون 2- رنگی شدن صدا (بیس دلنشین تر شاید یا ...)
ولی مطمئناً یک چیز رو بدست نمیارین و اون اینه: افزایش کیفیت صدا
اگر مواقعی که قصد استفاده از m-50 رو دارین؛ اکثراً لپ تاپ در کنارتون هست، توصیۀ من اینه که دک/آمپ تهیه کنین و نه فقط آمپ خالی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با درود.
اول اینکه تاپیک هدفون اینجا خیلی غنی و قابل رقابت با بهترین فروم های هدفون دنیاست.در مورد پلیر هم بسیار خوب هست؛ ولی فقط پلیر های موجود در ایران برسی و اولویت گذاری شده.و کسی اگر بخواد بهترین سورس پلیر پورتابل حرفه ای رو داشته باشه و بهترین DAP های موجود در جهان رو برسی کنه و کلا به دنبال دیوایس های حرفه ای باشه ؛ مجبوره بره فروم های خارجی رو بخونه که برای هر کسی مقدور نیست.مخصوصا پست گذاشتن تو اون تاپیک ها و سوال جواب و وارد بحث شدن در آنجا؛واقعا برای افراد کمی مقدوره.راجع به دک و آمپ و آمپ پورتابل ولی کاملا این فروم ضعف داره.لیستی از بهترین دک ها و آمپ های پورتابل و غیر پورتابل جهان باید اینجا بوجود بیاد.اقلا لیستی از بهترین آمپ های پورتابل جهان با توجه به سایز و لیست دیگری با توجه به قیمت اینجا الزامیه.درسته دسترسی و مقایسه عملی در اینجا تقریبا غیر ممکن است.ولی با توجه به ریویو های خارجی میشه لیست تهیه کرد.مثلا RAVE که راجع به پورتابل ترین ها تحقیق کرده ؛به نظرم حاصل تحقیقاتشون رو میتونند اینجا در اختیار بقیه بگذارند.و اینکه نظرات خودشون رو در مورد هر کدوم از اون دیوایس ها در اون کلاس آمپ؛ اینجا به اشتراک بگذارند.یا مثلا رضا ما رو از دانش و اطلاعات گرانبهاشون در این رابطه محروم نکنند.
با سپاس از همه عزیزانی که اینجا برای فروم زحمت میکشند.
موفق باشید.
اینا که شما معرفی کردین درست.نقل قول:
ولی خواستن تو تهران گیر بیاد.
سعی میکنم تا دو هفته ی آینده این آمپو خودم بسازم و مراحل کار رو هم بزارم.نقل قول:
خیلی آمپ خوبیه و خیلی هم خوش قیمت در میاد
همه ی قطعاتشم تو ایران موجوده
یه 2 ماهی هست تو فکرشم ولی درسا نمیزاره:31:
خسته نباشید ممنونم از راهنماییهاتون. تو تهران جایی هست که امپ رومیزی بشه تهیه کرد تا چهارصد تومن؟شرمنده سوالام زیاد شد؟
اگه پیدا کردی یه ندا هم به من بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مرسی جوابمو گرفتم.گیر نمیاد خیلیم گرونند از یجا دیگه خوندم.بهتره برم سراغ e11.ممنون که وقت گذاشتید. یاحق!
دوستان لطفا راهنامایی کنن قضیه اورژانسیه
داییم فردا ار فرانسه میاد
میخام بگم برا یه آمپ رو میزی بیاره.با یه هدفون
Fiio E9 خوبه ؟ یه آمپ پرتابل بالاش قرار میگره اون چیه؟ E7 ئه؟
شما چی پینشهاد میکنین؟
تا 700 تومن
این چطوره ؟
Matrix M-Stage Headphone Amplifier
یا این
تو Hifiman و برنذهای دیگه چی پیشنهاد میکنین؟
فقط زود جواب بدین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به این 4تا یه نگاهی بندازنقل قول:
در ضمن دومی که معرفی کردی مال هدفون نیست.
چون قیمت بالایی میخوای خرید کنی
خرید از fiio اشتباهه
اگه خودت بتونی بسازی این آمپ خیلی خوبه
اون مدل o2 هم که چند صفحه قبل معرفی شد. مدل خیلی خوبیه.
تجربه ی من نشون میده چون وقت خیلی کمی داری
ممکنه خیلی از این مدل ها گیرت نیاد
پس یه لیست متشکل از چندتا آمپ بده که اگه یکیش نبود شانست از دست نره.
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کمک بگیر. تو این مورد اطلاعاتش خیلی بیشتره.
نظرتون درمورد این آمپ و داک چیه؟
تا 500 دلار بنظرتون یه آمپ خالی بگیرم یا آمپ و داک؟
این داک درسته تیوبه ولی یه خروجی Solid state هم داره
Jds Labs- Objective2 بهتره یا Schiit Asgard ؟
برای یه هدفون فول سایز مثل Ultrasone pro 750 یا DT 880 250ohm
دومی که داک خالیهنقل قول:
بستگی به سورست داره
اگه داک نداشته باشی صدا رو از کجا میشنوی؟
در کل تاثیر آمپ خیلی خیلی بیشتره
ولی بازم میگم باشید ببینی صدا رو از کجا میخوای بشنوی
یه نگاهی به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بنداز
یکی از بهترین آمپ های حرفه ای تو رده ی خودشه که پشیمونی توش نیست.
ممنون از پاسخگوئیت (راستی عزیز من اسم کوچیکتو نمیدونم.من هادیم)
منظورم اون داکه + asgard بود :دی
خودم عاشق تیوبم
اصلا دیدنشش به آدم انرژی میده
این آمپه عمر لامپش چقدره؟ یدکش تو ایران پیدا میشه؟چند قیمته؟
این چطوره؟
راستی با ضبط های خانگی (دک های چند طبقه قدیمی) میشه هدفون فول سایز رو درایو کرد؟
مشخصا خیلی قویتر از آمپلی های دسکتاپ هدفونن ولی میخام بدونم تو ساختارشون تعبیه شده که بتونن جریان کافی برای درایو شدن هدفون فول سایز رو به خروجی هدفونشون بدن؟
یه دک AKAI تپل 4طبقه تو خونه دارم.
خواهش میکنمنقل قول:
منم محمدم
آمپ ها ی لامپی کلا صدای متفاوتی نسبت به آمپ های دیگه دارند
صدایی که خییلی از آمپ های غیر لامپی نمیتونن تولید کنند.
البته اینکه انسان از چه صدایی خوشش بیاد کاملا سلیقه ایه
من میدونم که این لامپ ها تو ایران هست
قیمتشم باید حدود 100 تومن این ورا باشه
اگه از آقا رضا یا rave بپرسی فکر کنم مدت عمر و قیمت دقیقو بدونن
این آمپ رو میزی رو خود سایت headroom ساخته و کلی تبلیغ که من یکی از بهترین ها رو ساختم
ولی اصلا قابل مقایسه با برند حرفه ای مثل Woo Audio نیست.
خیلی مهمه که کامل با هم مچ بشن
همین woo audio یه سری تعریفای زیادی ازش هست که با hd650 خیلی خوب مچ میشه.
نظر منو میخوای اگر واقعا قدرت خرید بیشتر از 500 دلار داری
هتمن درخواستتو تو هدفای مطرح کن
اونجا صد در صد خیلی جوابایی که میشنوی تجربه ی شخصیه
چون من آخرش صدای خیلی از این آمپ هارو نشنیدم. از بررسیا میگم.
اگه تو ترجمه مشکلی داشتی بگو کمکت میکنم.
اکثر این مدلها توان لازم برای راه اندازی هدفون فول سایز رو دارند.
ولی معمولا کیفیت سیگنال لازم رو ندارند. ولی یه امتحانی بکن ضرر نداره.
سلام خدمت عزیزان.دوستان میخاستم بدونم ترکیب پلیر کووان و فییو e11 صدای بهتری تولید میکنه یا آیفون با e17 یا e7 (بیشتر از هدفن فول سایز استفاده میکنم) .تفاوتشون چه قدره؟ واسه تقویت صدای آیفون گزینه بهتری هم وجود داره که در حد ترکیب اولی که گفتم یا بهتر از اون باشه؟با سپاس فراوان!
مدل هدفون خیلی مهم هست باید حتمنا به اسم مدل هدفون اشاره کنی.
ادیو تکنیکا ام50. آهنگامم اکثرا 320 و فلک. تقریبا همه سبکی گوش میدم الان از کووان و e11 استفاده میکنم میخام ببینم ارزش داره یه e7 یا e17 (هرکدوم بهتره) بگیرم با آیفونم استفاده کنم البته اگه کیفیتش به اون صورت نیاد پایین. اینجوری خیلی جمع وجور تره.راستی امپ قویتر از فییو واسه کیفیت 320 mp3 تاثیری داره.
فیوو به اون صورت کیفیت رو افزایش نمیده بیشتر حجم خروجی رو افزایش میده.
به دید من هدفونی مثل M50 احتیاج به آمپ اون هم مخصوصا با جنس صدای فیوو نداره این دو تا با هم انگار ساب بافر رو گوشت بستی.
یه E1 یا E6 برای یفون کافیه اون هم اگه تو وللوم بالا به موسیقی گوش میدید.
مرسی عزیز! یعنی میخای بگی آیفون با e6 تفاوت چندانی با کووان و e11 نداره ؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
اشتباهی که شما میکنی اینه که فکر میکنی وقتی e7 رو به آیپاد وصل کردی از داک اونم داری استفاده میکنی.:41:
داک e7 فقط با کامپیوتر کار میکنه.
پس اگه e7 رو به ایپاد وصل کنی فرقی نداره با اینکه e6 رو به ایپاد وصل کنی.
و با توجه به اینکه e11 امپ بهتری از e6 هستش و کووان صدای بهتری نسبت به ایپاد داره پس دیگه سوالی باقی نمیمونه.
البته باید این رو اضافه کنم که استفاده ی آمپ با ایپاد علاوه بر افزایش قدرت جزییات آهنگ رو هم افزایش میده
ولی کووان و امپ تاثیر انچنانی روی جزییات نداره ولی قدرت بیشتر میشه (بیشتر از قدرتی که با ایپاد با همون آمپ میگیری).
سوالی بود بپرس .
با احتساب هزینه ایی که دارید میکنید نه خیلی تفاوت نمیکنه.
اگه اون هزینه صرف خرید هدفون با کیفیت تر و مناسب و سازگار تر با پلیر شما بشه خیلی کار منطقی تری هست.
ممممممم...نقل قول:
پس اگه e7 رو به ایپاد وصل کنی فرقی نداره با اینکه e6 رو به ایپاد وصل کنی.
و با توجه به اینکه e11 امپ بهتری از e6 هستش و کووان صدای بهتری نسبت به ایپاد داره پس دیگه سوالی باقی نمیمونه.
البته باید این رو اضافه کنم که استفاده ی آمپ با ایپاد علاوه بر افزایش قدرت جزییات آهنگ رو هم افزایش میده
ولی کووان و امپ تاثیر انچنانی روی جزییات نداره ولی قدرت بیشتر میشه (بیشتر از قدرتی که با ایپاد با همون آمپ میگیری).
ای کاش این قسمت رو کمی بیشتر باز میکردی.
چشم:نقل قول:
اینکه پلیر کووان خروجی صدای بهتر و تنضیمات بیشتری نسبت به آیپاد داره بر کسی پوشیده نیست.
اون حرفی که در مورد جزییات زدم به این علته که آیپادها مقاومت خروجیشون حدود 7 اهمه(آیپاد نسل چهار)
همینطور که میدونیم وقتی مقاومت خارجی زیاد باشه با هدفون تشکیل دوتا مقاومت میده و باعث میشه این مقاومت هم مصرف توان داشته باشه و از جزییات آهنگ بکاهه(برای همین توصیه میکنن هدفونهای حرفه ای رو با بالاترین مقاومت بگیرین که بیشترین جزییات رو داشته باشند)
(یه قانون داریم که میگه مقاومت هدفون باید 8 برابر مقاومت خروجی منبعی باشه که بهش وصل میشه) بنابراین هدفونهای مورد استفاده با آیپاد باید بیشتر از 56 اهم مقاومت داشته باشند.
ولی مقاومت خروجی مثلا کووان i9 حدود 1/5 اهمه بنابراین با هدفونهای بالای 12 اهم مشکلی نداره.
وقتی این دوتا رو به آمپ وصل میکنیم مقاومت خروجی آمپ کمتر و معمولا نزدیک صفره بنابراین تفاوت آیپاد مشهود ولی تفاوت کووان خیلی مشهود نخواهد بود.
احتمالا امروز فردا سعی میکنم یه تاپیک مرجع در مورد آمپ و توان و گین بزارم که دوستان هم استفاده کنند. اونجا بیشتر توضیح میدم.
ممنون از همتون که وقت میزارید واسه راهنمایی دیگران:11:
شخصا از راهنماییهاتون خیلی استفاده کردم.:8:
موفق باشید.
برای افرادی که علاقه مند به خرید آمپ هستند.
تاپیک زیر توصیه می شود.
سلام به دوستان
من الان هدفون K99 دارم و از کارت صدای آنبورد کامپیوتر دارم استفاده می کنم و امیدوارم در آینده M50 یا چیزی در همین حدود بگیرم.
چند وقت پیش با راهنمایی که از دوستان گرفتم می خواستم یه کارت صدا Titanium HD بگیرم که اصلا گیرم نیومد! ولی خوب الان می خوام یه کارت صدای اکسترنال بگیرم که هم بتونم با کامپیوتر ازش استفاده کنم و هم با لپ تاپ.
حالا با این اوصاف چی می تونم بگیرم؟ البته نمی خوام زیاد هزینه کنم.
سلام دوست عزیزنقل قول:
فعلا داخل کشور توی رده ی قیمت پایین کار های کریتیو موجود هستند.
اکسترنال کریتیو هم دو مدل من بیشتر ندیدم.
که یک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یک مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارد.
قیمت مدل ساده ی آن فکر میکنم چیزی حدودو 120 تومن باشد.
این دو مدل هم اگه بتوید گیر بیارین خوبه چون قیمت پایین ترری دارند لی من تو بازار ندیدم.
اگر توانایی خرید از خارج کشور را دارین میتونید از مدل های فیو تهیه کنید.
سلام ، آخر هفته یه آمپ e6 و هدفون 319 akg به دستم میرسه ایشالا !
اومد ریویو میذارم !
سلام دوباره به دوستاننقل قول:
این دو مدل Surround کریتیو رو از کجا می تونم تهیه کنم؟
و برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کریتیو چی؟ (خودم ازش خوشم اومد) از کجا میتونم تهیه کنم که ارسال به ایران هم داشته باشه؟
در مورد فیو هم از یه یارو چینی قیمت گرفتم که مدل E10 را 85 دلار + 40 دلار هزینه پست قیمت داد که در آخر حدود 275 هزار تومن در میاد!
تشکر بسیار از راهنمایی ها
از مغازه ها و پاساژهای ویژه ی لوازم کامپیوترنقل قول:
ارسال به ایران همیشه یه 40 دلاری خرج داره
البته زیر یک کیلو
شاید بتونید با یک سرچ ساده سایت های معتبری برای خرید پیدا کنید.
کاش یکم دقیقتر جواب می دادید.نقل قول:
من شهرستان هستم و می خواستم از یکی از نمایندگی ها بصورت اینترنتی یا تلفنی خرید کنم.
همون شهرستان مغازه هایی هستند که از تهران براتون بیارننقل قول:
چون من الان سرچ کردم سایت های معتبر که من میشناسم موجود نداشتن.
نقل قول:من لینک خرید آمپ های فیو رو از معتبر ترین فروشگاه اینترنتی گذاشتم اما مدیران محترم پاک کردند پست رو !نقل قول:
کارت صدای حرفه ای کریتیو هم داره .
محتوای مخفی: آدرس فروشگاه
داداش نیومد آمپ شما ؟نقل قول:
سلام . کسی اینجا هست که حرفه ای باشه ؟
من یه HD25-1 II سنهایزر دارم با یه C421 JDS Labs . حالا
1 ) LOD م خراب شده و وقتی آمپ با آیپاد تو جیبمه و تکون می خوره صداش قطع و وصل می شه . کسی می دونه چی کارش می تونم بکنم بجز برگردوندنش ؟ (LOD کاستوم ه با 3 تا سیم که 2 تاشون مس و 1 کیشون نقره ست )
2 ) اگه میشه یه کارت صدای اکسترنال خوب معرفی کنید تا سطح 500 دلار . آهنگ با گیتار ضبط می کنم . موزیک هم زیاد گوش می دم با foobar 2000 بیشتر Technical , Melodic Death Metal و بعضی وقتا Symphonic Gothic و همچنین کلاسیک .
اگه راهنمایی کنید ممنون می شم . ضمنا اینو توی Head-fi هم می زارم .
سلامنقل قول:
حرفه ای که نه ولی یه چیزایی بلدیم
1.اینکه این کابل قطعی داره یعنی یکی یا چندتا از سیماش احتیاج به لحیم مجدد دارند
با توجه به جنس و نوع فیشتون شاید بشه از همون فیش استفاده کرد شاید هم باید فیش جدیدی تهیه کنید
خیلی مهمه که تشخیص بدین قطعی از کدوم سر سیمه
در هر صورت کار یک DIY با تجربست
از یکی از بچه های همین سایت در این مورد میتونید کمک بگیرین
در مورد سوال دوم
بهترین کار استفاده از یک آمپ و داک حرفه ای و به صورت مجزاست.
یکی از دو دستگاهی که من تو این رده ی قیمت میشناسم این دوتاست. ولی اینکه چقدر با هم مچ بشن نمیدونم.