اینم 256 نا محدود بروجرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینم 256 نا محدود بروجرد
نگا این بدبختی ما!!!
من 5/21 رفتم سه ماهه 512 نامحدود شارژ کردم الان میرم IBSNG می بینم تاریخ انقضا رو زده 6/21 -- مخابرات رحیمی ...
فردا باید برم ببینم جریانش چیه!!
این مخابرات علی الخصوص 2020 کشتمون با این خدمات پس از فروششون ...
هیچی حالیشون نیس من موندم فردا چطور بهشون حالی کنم :n28:
256 نا محدود مخابرات بروجرد
دو ماه اول سرعتم 60 بود اما حالا شده 32
دوستان یه مشکل عجیب پیدا کردم چندروزه وقتی به اینترنت وصل میشم مک آدرس مودمم تو سایت مخابرات ثبت نمیشه یعنی اصلا نشون نمیده که من آنلاین هستم و وقتی من وصل میشم یکی از دوستام هم همزمان میتونه به اینترنت من وصل بشه یعنی دو نفر از یه اکانت که قبلا اینطوری نبود.
ابن مخابرات پاک ادمو کلافه کرده با این گندکاری هاش و سیستم مزخرفش، چکار کنم این مشکل حل بشه؟
سلام دوستان
اینترنت من هر ماه واسه چند روز اون مثلث زرده میاد روش و هیچ صفحه ایی رو باز نمیکنه.
اما با زدن فر-ی گیت مشکلش حل میشه... اگه میشه راهنمایی کنید ببینم چیکار کنم که بدون فر-ی گیت کار کنم
اقا خیلی مخلصیم
منم این مشکل رو تووی هفته یکی دوبار دارم .تووی سایت هایی که سرورشون تووی ایرانه نمیره ولی سایت هایی که سرورهاشون خارج از ایرانه مشکلی باهشون ندارم الان که دارم پست میزنم همین مشکل رو دارم تووی هیچکدوم از سایتهای بانکی یا دانشگاهی نمی تونم برم مگه با ...
بعضی مواقع عکس این قضیه اتفاق میفته با این تفاوت که کلاً فقط سایتهای داخلی رو میره ولی بقیه رو هیچ رقم نمیشه رفت .
به نظرم هرچی هست بر می گرده به شبکه ملی اطلاعات
کلا این مخابرات خراب شده ریخته بهم...
من الان با اشتراک 512 سرعتم از 10 بالاتر نمیره!!!!:n28:
3 روزه دهنم سرویس شده. سرعت افتضاح شده و سایتها رو به سختی باز میکنه. این وزیر جدید ارتباطات وعده سرعت بیشتر رو داده بود. پس چی شد؟؟؟؟ تازه من میخواستم یه مگ بگیرم ولی با این وضعیت فعلی، بیخیال شدم. همین 512 رو تمدید میکنم.
دان استریم چه قدره؟نقل قول:
سرعت چه قدره؟نقل قول:
همیشه اینجوریه؟
نه دو سه روزه بد شده. سرعت از 20 بالاتر نمیره. ولی از صبح امروز دوباره مثه سابق شده. معلوم نیست دارن با اینترنت چیکار میکنن. سرعت شما تو شهرتون چطوره؟نقل قول:
من خوزستانمنقل قول:
دان استریم چه قدره؟
این مخابرات بروجرد چقدر دزد هست
بنده از طرح های 2020 استفده میکنم
الان دو ماه هست سر 5 روز حجمم 8 گیگ تموم میشه توی 5 روز
در حالی که فقط شبا دانلود دارم
اولش گفتن که شبا رایگان هست
الان میگن رایگان نیست
اقا من میخوام کلا از مخابرات اینترنت نگیرم باید چکار کنم؟
زنگ میزنم بهم فحش میدن میگن همینه که هست
اخه باید چکار کنم؟:n21::n21::n21:
یعنی چی؟شکایت کن!به اینا زبون خوش نیومده.قطعی های زیاد،سرعت کم،تایم اوت زیاد،اشتراک 1 به 10.فقط فکر خالی کردن جیب مردمن اونوقت میگن اینترنت پر سرعت:نقل قول:
بدبختی اینه که مسیر اینترنت مخابراتم معلوم نیست اینقدر تایم اوت داره:
امروز اوضاع پینگ زیاد بد نیس ...
دوستان الان رفتم تو تنظیمات مودمم دیدم هم آی پی و هم گیت وی تغییر کردن مال شما هم اینطور شده ؟؟؟
گیت وی ام شده این 5.234.64.1
آقا گفتن نامحدود کلا از ماه دیگه جمع میشه اخه یعنی چی ما رو کشتن با این سرعتشون حالا محدودم بشه دیگه واقعا نمیدونم چی بگم حیف که فوش نمیشه داد اینجا.
لطفا برید بپرسید این خبر صحت داره یا نه.
حذف اینترنت نامحدود با قطع شدن اینترنت هیچ فرقی نداره. بابا ما نامحدود میخوایم چه خاکی باید بریزیم تو سرمون کلی هم داریم عذاب میکشیم از این قطعی ها و مشکل پینگ و سرعت حالا هم محدود بشه دیگه دو زار ارزش نداره.
باید از اینا شکایت کرد دیگه خیلی پر رو شدن
سلام دوستان...
نمیدونم تا کی باید این همه بدبختیرو ما تحمل کنیم؟ من 16م شهریور رفتم اکانتمو از 256 نامحدود تغییر دادم به 1024 حجمی یه ماهه.جالب
اینجاست همونجا تو شرکت مخابرات ازش پرسیدم اگه شبانه رایگانه تمدید کنم.اونم گفت بله!!:n16: سرعتشم حدود 115 بود میانگین.
تو سایت IBS که چک میکردم درست بود شبا از حجمم کم نمیشد تا اینکه 4 روز پیش دیگه وصل نمیشد.امروز زنگ زدم میگه آقا از 23م اطلاعاتو
بردن تو CRM جدید اونجا رایگان نیست!!!!!!:n19: یعنی از 23م تا 26م بنده 4 گیگمو دانلود کردم.
خلاصه طرف خیلی تند صحبت میکرد منم گفتم پیگیری میکنم.بعدش زنگ زدم بازرسی مخابرات جریانو گفتم یه آقایی زنگ زد با هزار منت گفت چون
نمیدونستی 2 گیگ برات شارژ میکنم.
جالب اینجاست که همین الانم میرم تو IBS چک کنم 3.67 گیگ از حجمم باقی مونده ولی توسایت جدید معلوم نیست چقدر ترافیک دارم!!!!
خودتون قضاوت کنید.
من شنیدم میخوان زیرساخت ها رو تغییر بدن و برداشتن سرویس نا محدود بخاطر همینه و موقتا اینطوری میشه...:n13:نقل قول:
دوستان من میخوام مخابرات رو تغییر بدم به پارس انلاین چند تا سوال
کدوم نمایندگی خرم اباد بهتره ؟؟ (بیشتر حالیشه و این چیزا ... )
من برم پورت از مخابرات خالی کنم و تا زمانی که پارس انلاین وصل بشه خودشون گفتن یکی دو روز طول میکشه . در اصل چقدر طول میکشه ؟؟
کسی نامحدود داره ؟ سرعت 128 گرفتم سرعت دانلودش چنده ؟
کلا کارشون اینه چیزی به اسم اطلاع رسانی ندارن یا اصلا نمیدونن چیه
منم ماه آینده اگه وضع اینجوری باشه میرم سمت پارس آن لاین لااقل پشتیبانی درست و حسابی داره
در مورد زمانش اگه پورت خالی داشته باشن دو روزه وصل میشی .
قبلا 128 پارس آن لاین داشتم بد نبود خوبم نبود چیزی که مهمه اینه سرویس های حجمی پارس آن لاین از مخابرات خیلی خیلی ... بهتر هستند نمیدوم مردم روی چه حسابی سرویس حجمی از مخابرات می گیرن :n04: البته خلایق هرچه لایق
دیگه نامحدود نمیدن این حروم زاده ها؟
کسی تو لرستان زندگی نمیکنه؟
من ماه پیش 512 نامحدود رو 3 ماهه تمدید کردم. خانم مسئول درباره اینکه میخوان نامحدود رو قطع کنند چیزی نگفت. مگه نامحدود رو قطع کردن؟ بهترین کار اینه زنگ بزنی 2020 بپرسی.نقل قول:
دوستان آی پی جدید برای مطلع شدن از وضعیت سرویستون :
10.243.12.58
دوستان کسی میدونه آدرس های وب تو خرم آباد کجاست؟
کسی از سرویساش استفاده کرده تو خرم آباد؟
قبلا خرم پرداز بود ولی تو خود سایت (های وب) جدیدا اسمش حذف شده. یکی از دوستان رفت تو خود سایت (های وب) ثبت نام کرد بعد از طرف شرکت بهش زنگ زدن و مراحلش همش تلفنی انجام شد. اگه سوالی داری به پشتیبانی خود های وب زنگ بزن چون خیلی خوب راهنمایی میکنه.نقل قول:
دوستان کسی میدونه اصلا این نامحدود برمیگرده یا نه..؟
اگه برمیگرده تا کی.؟ چون من 20 روز از نامحدودم مونده
یه چیزه دیگه , توی سایت نمیشه آنلاین شاژ کرد شمام همین مشکل رو دارید..
شرکت های وب هم اومده به تازگی آدرسشم توی مطهریه دقیقشو نمیدونم فهمیدم همینجا میگم
ببین از اینجا میتونی شارژ کنی یانه.نقل قول:
قبلی که به فنا رفت تعطیل شد این سایت جدید هم فقط واسه محدود طراحی شده
نقل قول:ممنوننقل قول:
اینو دیشب رفتم نتونستم
ارور میداد و میگفت مبلغ درست نیست
با سلام
آقا ما که بعد از تحمل 1سال رنج با این مخابرات خراب شده بالاخره برگشتیم به پارس آنلاین خودمون.واقعا مخابرات اذیتمون کرد
هرچند پارس آنلاینم دیگه اون پارس آنلاین قدیم نیست.512 حجمی یه ماهه گرفتم سرعتش چه شب چه روز به زور 100 کیلوبایت میشه!
قبلنا 256 داشتم سرعتش بالای 200 بود.
کلا انگار باید بیخیال اینترنت شد.دوستی که گفته بود می خواد نامحدود 128 بگیره لطف کنه اگه گرفت بهمون بگه سرعتش چجوریه؟؟
البته سرویسای نامحدودشم تقریبا محدودن.مثلا 128 فقط 20 گیگ میتونی باسرعت بالا دانلود کنی
دوستان کسی توی خرم آباد بهین نت داره.؟
یه سرویس ویژه نامحدود داره 128
خوده طرف میگفت ضریبش 1 به 3 هستش
قیمتشم ماهانه 56 تومنی آب میخورد
کسی اینجا استفاده داره.؟
نامحدود جمع شد رسما تسلیت عرض میکنم خدمت مشترکین عزیز باشد که خودتان از نت انصراف دهید
من 6سال پیش بهین نت داشتم. واژه ی آشغال بهترین توصیف واسه بهین نته. سرعت 128 با 16 دانلود میکردم! (بازم میگم 6سال پیش) الان نمیدونم بهتر شده یا نه. ضریب 1 به 3 میشه سرعت دانلود 42، اگه واقعا همینطور باشه خوبه.نقل قول:
دوستان کسی میدونه سرویس های حجمی مخابرات دانلود شبانه رایگان داره یا نه؟
نداره مگه اینکه یه ساله بگیری که اون داره فقط اونم سرعتش معلوم نیست چند باشه... اینترنت مرد رسما برگشتیم به دوران قرون وسطینقل قول:
--------------------------------
بنده به سهم خودم تا جایی که بشه از این کثا... شکایت میکنم اخه یعنی چی اول سرعتو ترکوندن بعد دیسی های زیاد حالا هم که نامحدود جمع شده. یه مشت دزد ریختن تو این مخابرات کدوم جای ایران مخابرات نامحدودو تعطیل کرده که اینا دارن اینکار رو میکنن
دوستان برید این لینک و یه شکایت پر کنید
http://bazresi.telecom.ir/ticketing/
شاید یه فرجی شد..و نامحدود رو یرگردوندند
الان تهران اومده سرعت ها رو افزایش داده
ضریب اشتراک تا حالا 1 به 10 بوده از اول مهرماه تغییرش دادن به 1 به 8 , حالا اینجا نامحدود رو قطع میکنن