ما میگیم حس ترس کپکام بازیش اکشن میشه ما میگیم مهمات کمتر شه کپکام تانک اضافه میکنه:13:نقل قول:
اصلا به نظر ما توجه نمیکنن:19:
ولی هنوز 6 میتونه یه کم بهتر باشه:20:
Printable View
ما میگیم حس ترس کپکام بازیش اکشن میشه ما میگیم مهمات کمتر شه کپکام تانک اضافه میکنه:13:نقل قول:
اصلا به نظر ما توجه نمیکنن:19:
ولی هنوز 6 میتونه یه کم بهتر باشه:20:
نقل قول:
زامبی هر چه قدر هم که بشند وقتی شما در بازی اسلحه با تیر نا محدود دارید سختی ای به وجود نمیاد ! نهایت برای دفعه اولی که بازی میکنید یک مقداری کار سخت میشه .
بعد شلوغی صحنه و پر تعداد بودن دشمنان یک بازی رو سخت نمیکنه ! شما از اینکه بازی اکشن شده دلخوری بعد میگید دشمنان پر تعداد بیاند ؟ اونجوری که بازی رسما شوتر میشه و بهتره آدم بره بشینه SuperContra بازی کنه که !
ادونچر یعنی داستانی ! نوشته های هیچکاک یا بازی هایی که از روش ساختند تماما ادونچر و ترسناکه .
اکشن ادونچر یعنی بازی داستانی که اکشن هم هست و این دو تا هیچ تضادی با ترس ندارند اتفاقا خیلی خوب میتونند ترس رو بیشتر هم بکنند - یک داستان پیچیده (کما اینکه تا حالا داشتیم) به همراه دلهره از اینکه قراره چه اتفاقی بیوفته و صحنه های مهیج و اکشن در کنار هم یک ترکیب فوق العاده رو ایجاد میکنه .
سیو لحظه ای رو من هم موافقم ولی سیو لحظه ای دخلی در گیم پلی نداره .
همون طوری که قبلا گفتم اسم اونها معما نیست !نقل قول:
معما به چیزی گفته میشه که یک الگوریتم خاص داشته باشه و بشه با توجه به اون الگوریتم خاص از راه های مختلف به جواب رسید .
توی شماره ۳ موضوع تابلو ها هیچ الگوریتم خاصی نداشت و فقط میبایستی با کوشش و خطا به نتیجه رسید . در مورد ساعت هم همین طور .
اون معمای پارک که راه رو به قبرستون باز میکنه هم همیشه یک راه و یک جواب داره و باز الگوریتم خاصی نداره - ماشین هم که اصلا معما نبود !
کشتن دشمنان توسط عوامل جانبی هم در اویل ۵ که همه بهش انتقاد میکنند خیلی خیلی بشتر شده که !
از پست های برق بگیر تا بشکه های انفجاری و ...
اگر یک بازی مثل اویل اکشن نباشه و بخواد به صورت قبلی اش به روند خودش ادامه بده ورشکست میشه . توجه داشته باشید که همان طوری که جلوتر هم گفتم شما نمیتونید در بازی شخص سوم یک سری دشمن گیج و منگ داشته باشید ، چونکه کشتنشون راحت میشه . اگر دشمنان گیج و منگ نباشند شما هم باید به همون اندازه تر و فرز باشید و در نتیجه باید بازی رو اکشن کنید .نقل قول:
البته اگر فکر میکنید بازی های قدیمی مثل شماره ۳ و ۲ و ۱ در حدو اندازه خودشون اکشن نبودند اشتباه میکنید .
مهم ترین جنبه بازی ای مثل اویل جنبه Survival بودنش هست که کماکان درش حفظ شده .
در مورد شماره ۶ شاید فقط با حدث و گمان بریم جلو ! ولی در مورد نسخه های قبلی که به بحثمون مربوط میشه این طوری نیست . ما نمیتونیم بگیم من حدث میزن در نسخه ۲ فلان !!!نقل قول:
---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:45 PM ----------
خوب کپکام باید متوجه منتقدین هم باشه !نقل قول:
اویل یک داستان تخیلی محض مثل دوم نیست و میتونه اتفاق بیوفته .
در چنین شرایطی مسئولین کشور ها نمیشینند نگاه کنند ! ارتش رو برای امنیت میفرستند مهمات فراوون میفرستند و البته چنین داستان هایی همیشه در شب اتفاق نمیوفته !
در شماره های ۱ تا ۳ میشد این کار رو کرد چون هنوز سطح هشدار از یک حدی نگذشته بود و هنوز مقامات بالا با خبر نشده بودند و ...
ولی بعد از اون دیگه نمیشد چنین کاری کرد . برای کشتن یک بنلادن ارتش آمریکا از هر چی که داشت استفاده کرد ! حالا در مورد یک همچین اتفاقی بشینه نگاه کنه ؟ یک مقداری باید واقع بین هم بود .
بچه ها بودن ایدا ونگ 100% هست یا در حد حدس و گمان؟ چون با بودن اون خیلی چیزا تغییر میکنه:27: یه چیز دیگه به نظرم سخت ترین اویل Cod Veronica بود اون معمای تابلوها رو هرگز یادم نمیره
نقل قول:
1-تیر نامحدود رو بنده کی گفتم؟؟؟اصلا بنده با تیر نامحدود چیکار دارم؟؟؟من میگم تیر کم بدن شما میگی نامحدود :31:
زامبی بیشتر هم منظورم در حد L4D نیس که یهو 50 تا بریزن سرت بلکه مثلا مثل RE4 باشه کافیه
2-قبلا هم گفتم اونجور معما مثه بازیهای معمایی یا پازل مد نظرمون نیست ولی وجود همین به قول شما آزمون و خطا هم بسیار خوب بود(به دلایلی که گفتم)
ترکیدن بشکه ها هم که تو همه بازیها هست.....یه چیر TOP یه چیر یونیک که تو رزیدنت های قبلی بود(مثه اونی که قبلا گفتم)
3-اینم نظر شخصی شماست میتونست با استفاده از دوربین سوم شخص و بهبود در گیم پلی(نه کله پا کردنش)خوب فروش کنه(البته باطلع نه در حد یه بازی شوتر محض)
+
در کل :
همونظور که گفتم صحبت در مورد شماره6 بیشتر بر پایه حدسیات هستش و علاوه بر اون صحبت در مورد اینکه نسخه های قبلی فلان بود و الان باید فلان باشه هم بیشتر حالت نظر شخصی داره....... .
انشالله در وقتی به غیر ار داغ بودن بازار RE در موردش بحث می کنیم تا به نتایج بهتری برسیم.......
موفق باشین:11:
.
.
از روزی که RE 6 معرفی شد، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی درگیر جواب دادن به سوالات گیمرها است و این باعث شد اطلاعات جدیدی از بازی بدست آید:
- بازی دو سال در حال ساخت بوده است.
- اطلاعات مربوط به دمو بازی در ماه های آتی منتشر خواهد شد.
- حدود 70.000 هزار نفر از مردم شهرستان Tall Oaks به زامبی تبدیل شده اند. [نکته: Tall Oaks جایی است که مراحل مربوط به لیان در آن اتفاق می افتد.]
- زامبی های موجود در این بازی، کمی متفاوت تر از با آن چیزی که قبلا [در سری RE] بهشون عادت کرده بودید می باشند و تاکنون در هیچ کدام از شماره های سری دیده نشده اند.
- مطمئنا المان های Survival Horror در بازی حضور دارند و با لحظه های کلاسیک RE ترکیب شده اند.
- سیستم کنترل بازی تغییرات اساسی، بازسازی و بهبود های فراوانی پیدا کرده و تعدادی آلمان های جدید به آن اضافه شده است.
- تیراندازی در هنگاه حرکت به بازی اضافه شده.
- سیستم کاورگیری به بازی اضافه شده.
- 150 نفر تیم اصلی بازی را تشکیل می دهد، به همراه 450 نفر دیگر که از استودیوهای دیگر برای پشتیانی اعضا آورده شده اند. [در کل 600 نفر.]
- SplitScreen به بازی بر می گردد. (برای هر دستگاه، دو نفر)
- 2 تا 6 بازیکن برای Co-Op. (هنوز رسما تایید نشده)
- 2 تا 8 بازیکن برای برای بخش مالتی پلیر آنلاین. (هنوز رسما تایید نشده)
- افزودنی ها برای پیش خرید کردن بازی در GameStop، Best Buy و Amazon.com قابل دسترسی هستند و این افرودنی ها (برای پیش خرید) شامل مپ های اختصاصی و ... می باشد. اطلاعات مربوط به آن، بعدا اعلام خواهد شد.
همان طور که می دانید حدود یک ساعت قبل از رونمایی رسمی از بازی، سایت IGN اطلاعاتی از بازی لیک کرده بود، اطلاعات رسمی که از طرف کپکام داده شد با این اطلاعات هم خوانی داشتند.
IGN [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داده است که با این که رسمی نیستند اما به دلیل معتبر بودن منبع آن ها، احتمال درست بودن آن ها زیاد است.
- فرد سومی که که در تریلر نشان داده شد، یکی از شخصیت هایی که از قبل در سری RE بوده است، می باشد. از حدس هایتان می توانید Hunk و Tofu را کم کنید.
- آیدا در RE 6 قابل بازی است، البته نه همان اول بازی. شما در هنگام شروع می توانید هر کدام از سه سناریوی موجود در بازی را به میل خود انتخاب کنید و پس از تمام کردن یکی از آن ها به بعدی بپردازید. این سه سناریو [هر سه در ابتدا باز هستند] شامل داستان های لیان، کریس و شخصیت سوم بازی که هنوز نام و هویت آن معرفی نشده است، می باشد. پس از تمام کردن هر سه سناریو، مراحل مربوط به آیدا باز می شود و شما می توانید به انجام آن بپردازید. [چیزی شبیه به ماموریت اضافی 'Assignment Ada' در RE 4]
- شخصیت هایی که تاکنون تایید شده اند:
Chris Redfield
Leon Kennedy
Ada Wong
Sherry Birkin
Ashley Graham
Ingrid Hunnigan
President Graham
Alex Wesker
Beards Nevence
Helena Harper
منبع:بازی سنتر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممکنه این شخصیت همون کلیر ردفیلد باشه؟؟! یا من اشتباه میکنم؟نقل قول:
شخصیت سوم بازی که هنوز نام و هویت آن معرفی نشده است، می باشد
در مورد مبحث مهمات یک چیزی که قابل توجه بود این بود که در قسمت های گذشته اویل ما حتی وقتی که مهمات بی نهایت هم داشتیم باز در رتن مراحل ترس در وجودمون می بودش
مثلا من راکت لانچر رو بی نهایت کرده بودم با این حال وقتی به جلوی دری میرسیدم و میدونستم که الان یهو چند نفر از توش میان بیرون باز اونجا که میرسیدم می ترسیدم و اون هراس میبودش
پس این که فزونی مهمات باعثی بر از بین رفتن ترس میشه کمی منتفی میشه
این اسلحه رو یادتون هست من این تو اویل 2 من یادمه با این که میدونستم مثلا دو نفر ادم هست ولی همیشه یه یک یا دو دقیقه باز محیط رو تیرباران میکردم تا حاشیه امنیت زیاد باشه
پس مبحث ترس رو کاپکام باید با توجه به جوی که نیاز هستش برای یک بازی ترسناک ایجاد کنه جوی که سایلنت هیل هم در بازگشت به خانش نتونست موفق باشه و امیدوارم این بار این جو رو کاپکامبتونه بیاره.
نقل قول:
این تیر اندازی در حرکت اضافه شدنش خیلی می تونه متحول کنه مخصوصا ترس رو چیزی که تو Dead Space 1 دیدیم کلا با سبز هاش موافقم با قرمزهاش نه....یه جوری میکنه ادم رو..
در مورد بخش ابی کلا عاشق این سناریو پردازی های این سری هستم...تو اویل دو یادمه باید چند بار تمومش میکردیم یک مرحله دیگه برات باز می کرد یا سناریو های جداگونه لیون و کلیر...
و نمی دونم بین این همه شخصیت بودن یا نبودن کلیر ایا بی تاثیر نبود کلا نمی دونم...فکر میکنم دیگه زیاددارن کلیر رو محو میکنن بهتره که یک اویل جداگونه با حضور شخص خانم کلیر بیارن رو کار تا این که جای خالیشو پر کنه
۱ - شما حتما اویل های پیشین رو بازی کردید ، پس میدونید که امهمات نا محدود بخش جدا ناپذیر بازی هست و من این رو بالاتر هم نوشتم ! گفتم که نهایتا دور اولی که بازی میکنید براتون سخت میشه چون بعدش حد اقل یک سلاح نا محدود دارید .نقل قول:
۲ - توی رزیدنت اویل های قبلی چیز یونیک و تاپی که منحصر به این بازی باشه در مورد کشتن دشمنان وجود نداشت - اگر تجربه ی بازی های دیگه رو داشته باشید شبیه اش رو زیاد دیدید . معما های کوشش و خطایی توی همین اویل ۵ هم در حد و اندازه خودش بود (البته شما اونها رو معما میدونید نه من) . یکی از دلایلی که پلیر های ایرانی بخش هایی از بازی که توش گیر میکنند رو معما میدونند اینه که دمو های بازی رو درک نمیکنند و یا فایلها رو نمیخونند در نتیجه مجبورند با یک چیز ساده کلی کلنجار برند تا بتونند مشکل رو حل کنند ! برای همین فکر میکنند معما هستش در صورتی که بیشترش رو توی فایلها نوشته .
۳ - نظر شخصی من نیست ، حقیقته - حقیقتی که کپکام هم میدونه و بهش عمل میکنه . بهتره بگیم که اون نظر شخصی شما و سلیقه شماست که قابل احترام هستش . ولی توجه داشته باشید پلیر های کلاسیک که بیشترشون الان دیگه زن و بچه دارند و بازی نمیکنند مشخص کننده سیر بازار نیستند .
در کل همون طوری که گفتم در مورد شماره ۶ حدسیات هست ولی در مورد شماره های قبلی که همش رو خوردم ! حدسیات نیست - مگر اینکه شما شماره های قبلی رو درست و حسابی بازی نکرده باشید و برای همین خیلی از نتیجه گیریهاتون در مورد همونها میتونه حدسیات باشه .
---------- Post added at 09:46 PM ---------- Previous post was at 09:45 PM ----------
ما این اشلی رو از همون اولش گفتیم ! اصلا صداش توی دموی بازی تابلو بود !نقل قول:
و این که سه تا سناریو جدا هست و باید جداگانه هر کدوم رو تموم کرد برمون میگردونه به شماره ۲ که شاهکاره . البته به شرطی که سناریو ها کوتاه نباشند !
توجه داشته باشید که بازی مالتی هست و روی DVD ارایه میشه و اگر تک دیسکی باشه هر سناریو خیلی کوتاه میشه :41:
من تو سری اویل بیشتر از همه از nemesis میترسید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ------------ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
nemesis کیست؟
نژاد : انسان
حمله : سریع
آلودگی : ویروس تی
درجه خطر : 5/5
حضور در اویل 3
از جایی که امبرلا قصد نابودی تیم استارز را داشت و میخواست هر طور که شده باقیمانده ی اعضای تیم را نابود سازد به راه های مختلفی مانند امارت اسپنسر دست زد اما باز هم تعدادی از تیم استارز باقیماندند برای همین تیم فرانسوی آمبرلا تصمیم گرفت تا آخرین سلاح بیولوژیکی خود را از نوع Tyrant که بعد ها نام ان را Nemesis (به معنای الهه ی انتقام) نامیده بود برای اتمام کار اتمام نشده روانه سازد. اسم نمسیس به این جهت انتخاب شده بود چون به نوعی میخواست انتقام آمبرلا را از اعضای استارز که موجب کشته شدن (Tyrant-01) شده بود, بگیرد. ماموریت نمسیس نابودی تمامی از اعضای تیم استارز من جمله جیل ولنتاین بود . این موجود که خود نوعی تیرنت بود و از طرفی تیرنت ها نسبت به زامبی ها خیلی باهوش ترند به هر راهی برای نابودی جیل دست میزد . او خلبان تیم استارز را در جلوی سالن R.P.D کشته و به جیل حمله کرد اما جیل توانست از این قضیه جان سالم به در ببرد اما باز هم نمسیس دست بردار نبود و این بار او را در یکی از راهرو های شهر راکون تعقیب کرد و قصد کشتن او را داشت جیل باز هم فرار کرد خلاصه تعقیب و گریز جیل توسط نمسیس ادامه داشت تا اینکه جیل با فردی به نام کارلوس اشنا شد جیل و کارلوس میخواستند با قطاری که در راکون سیتی بود از انجا خارج شوند ولی به محض ورود به قطار میکاییل را دیدن که زخمی شده است . ان ها همرا میکاییل و فردی دیگر برای خروج از شهر راه افتادند اما نمسیس باز هم وارد قطار شد میکاییل با نارنجک خود و نمسیس و قطار را منفجر کرد اما باز هم نمسیس نمرد و قطار از راه رفتن متوقف شد جیل و کارلوس توسط برج ساعت تقاضای کمک کردند و هلکپتری برای نجات انان راهی شد تا اینکه باز هم ان هلکپتر توسط نمسیس مورد حمله قرار گرفت و در همان حال جیل با نمسیس درگیر شد و به ویروس الوده شد کارلوس پادزهر را پیدا و به جیل تزریق کرد اما باز هم نمسیس در تعقیب ان ها بود تا اینکه دوباره نمسیس با جیل روبرو شد اما اینبار جیل توانست جان سالم به در ببرد و با استفاده از 3 دقیقه زمانی که داشت از دست نمسیس فرار کند اما بار دیگر با نمسیس روبرو شد و توانست او را با انرژی الکتریکی متوقث کند او و کارلوس در حال فرار از منطقه بودند که نمسیس دوباره زنده شد اما باز هم جیل فرار کرد و توسط هلکپتری از منطقه دور شد و شهر راکون توسط موشکی منفجر شد ! لازم به ذکر است که راننده ی هلکپتر همان بری بود ! اما این پایان کار نمسیس نبود از این موجود خبری نبود تا اینکه اویل سارویور 2 منتشر شد ضاهرا نمسیس در این شماره هم حضور داشت چون وقتی زمان فرار از منطقه تمام میشد نمسیس ازاد میشد و برای کشتن استیو و کلیر می امد !
من تو کل اویل از نمسیس بیشتر از همه میترسیدم حتی وقتی فشنگ بی نهایت داشتم
شاید بازم اویل 3 رو بازی کنم بازم بترسم ازش:27:
بر اساس اطلاعات بازی Resident Evil 6 در سایت Xbox.com که اکنون حدف شده اند، این بازی از Co-op آنلاین با ظرفیت 6 نفر پشتیبانی می کند.
همچنین اطلاعات صفحه ی این بازی در سایت Xbox نشان می داد که قسمت مولتی پلیر بازی نیز ظرفیت 8 نفر بازیکن را خواهد داشت، در صورتی که هنوز اطلاعاتی از قسمت مولتی پلیر بازی اعلام نشده است.
بعد از منتشر شدن این خبر توسط سایت Kotaku این اطلاعات از روی سایت Xbox.com حذف و برداشته شد، و در حال حاضر صحت داشتن اطلاعات منتشر شده تایید و یا رد نشده است.
لازم به ذکر است که Resident Evil 5 از قابلیت Co-op دو نفره برخوردار بود و این دو شخصیت را کریس ردفیلد و همکارش شیوا تشکیل می دادند.
عکس مربوط به اطلاعات بازی در سایت Xbox را که هم اکنون پاک شده است در پایین مطلب می توانید مشاهده کنید :
منبع:
این ada معلوم بود که هست! یکی از جالب ترین دیالوگ ها رو داره تو سری رزیدنت اویل و همینطور شخصیت پردازی خوبش!
کریس هم بی جهت نرفته چین! : دی
به نظر کپکام میخواد چیز هایی که تو RE4 رو داشت تو این شماره استفاده کنه همینطور از اکشن RE5 هم برای کریس استفاده میکنه! کریس کلا اکشن میکنه بازی رو : دی
کپکام جدیدا عنوان شاهکار نداده با این که کیفیت خوبی داشتن ولی شاهکار نبود مثل همین RE5 که به نظر جالب نبود البته برای طرفدار های این سری نه کسی که تازه با این سری آشنا شده...
شخصیت های زیاد و همینطور داستان چند قسمتی که از لیون و کریس و اینا گفته میشه بیشتر به نظر من میتونه جالب باشه همینطور تنوع محیط ها هم بالاتر هست مناطق مختلف که البته باید جو ترسناک داشته باشه!
شخصیت جدید هم بیشتر حرکات اکشن داره تا ترسناک! مشخص نیست این کپکام شاید گفت این شخصیت همون دانته هست! : دی
اگر وبسایت Xbox.com باور پذیر باشد بنابرین باید منتظر CO-OP شش نفره ی انلاین در بازی Resident Evil 6 باشیم.
این شایعه از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سر چشمه میگیرد اما هنوز توسط شرکت کپکام اعلام رسمی نشده است.ولی به هر حال امکانش وجود داشتنش بسیار زیاد است با توجه به اینکه بخش CO-OP شماره ی پنجم بازی بسیار زیبا است.کارگردان Resident Evil 6 یعنی جناب Eiichiro Sasaki در گذشته بر روی Resident Evil Outbreak که یک بازی مولتی پلیر برای کنسول PS2 کار کرده است.
این پروفایل همچنین مولتی پلیر انلاین را نیز نشان داده است.
منبع:
نقل قول:
کلا مثه اینکه متوجه همدیگه نمی شیم......مثه بحثای سابقمون تو بخش کنسول بحثمون حالت دایره ای پیدا کرده میره یه نقطه بعد باز می گرده همون اول........ هر 5 تا re رو هم به حد زیادی بازی کردم
بهرحال موفق باشین:11:
.
.
اویل ها ۵ تا نیستند گرامی !نقل قول:
برای اینکه بدونید اویلها چند تان اگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببینید متوجه میشید که تا کنون ۱۹ نسخه از این بازی عرضه شده و با احتساب این ۳ تایی که قراره بیاد میشه ۲۲ تا !
که از این ۲۲ تا نسخه ی مختلف ۱۰ تاش خط اصلی داستان رو نقل میکنه و ۱۲ تای دیگه داستان هایی رو نقل میکنند که دونستنشون به درک داستان کمک میکنه ولی خط اصلی نیستند یا پورت شده هستند .
شما طبق گفته خودتون ۵ تاش رو بازی کردید و برای همین بسته به همون ۵ تایی که بازی کردید نظر میدید . یعنی دید شما نسبت به بازی و اتفاقاتی که در طول تاریخچه اش افتاده محدوده و برای همین همون طوری که قبلا بهتون گفتم شما در مورد نسخه های قبلی هم حدس میزنید !
حرفهایی که شما میزنید در بازسازی شده شماره های ۱ و ۰ بازی هایی که برای کنسول ویی و گیم کیوب ارایه شده بودند منجر به شکست شدند و فروش خیلی کمی داشتند .
برای همین سبک بازی عوض شد و رسید به چیزی که امروز هست و شکست و فروش پایین اون بازی ها تبدیل شد به اویلهای ۴ و ۵ که در طول تاریخ این بازی رکورد فروش رو زدند و بیشترین رضایت رو از طرف کاربران دریافت کردند .
حتی از نظر امتیاز بندی هم امتیاز بندی خیلی خوبی رو کسب کردند ، ۸،۵ برای اویل ۵ و ۹،۶ برای اویل ۴ .
این در صورتی هستش که نسخه های قبلی بازی به جز کد ورونیکا هرگز به ۹ نرسیده بودند و البته در مقایسه با شماره ۵ هم امتیاز بهتری رو کسب نکردند .
یعنی شماره ۳ امتیاز ۸،۸ رو بدست آورده و در مقایسه با معیار های امروزی ۴،۷ رو تونسته بدست بیاره و برای شماره ۲ امتیاز ۷ و برای شماره ۰ امتیاز ۸ و برای شماره ۱ هم امتیاز ۸،۲ و خود شماره ۱ اصلی هم همش تونسته ۷،۲ بدست بیاره .
سری های OutBreak هم بیشتر از ۷.۲ نتونستند بدست بیارند .
تازه امتیاز بالای شماره های ۱ و ۲ و ۳ رو کپکام مدیون برهه زمانی عرضه شون هست و همون طوری که در مورد شماره ۳ نشونتون دادم در دنیایی که رقابت تنگاتنگ تر شده همش ۴،۷ بدست آورده .
جالب اینجاست که باز سازی شده شماره ۱ تنها و تنها ۱.۳۵ میلیون نسخه فروخته در صورتی که شماره ۵ که همه ی ایرانی های طرفدار این مجموعه ازش بد میگند رکورد فروش رو شکونده و تونسته ۵.۶ میلیون نسخه در طول ۲ سال و اندی بفروشه و در مقایسه با باقی مجموعه اویل رکورد زده . رزیدنت اویل شماره ۳ مورد علاقه شما هم با اینکه روی تقریبا تمام پلتفرمها ارایه شده بود تنها تونسته ۳.۵ میلیون نسخه بفروشه .
شماره ۴ هم تونسته روی تمام پلتفرمها و جمع بندی کل نسخه هاش (۳ نسخه مختلف) ۷ میلیون نسخه بفروشه ولی با این حال رکوردش بهتر از اویل ۵ نیست چرا که اویل ۴ در ۳ نسخه ی مختلف ارایه شد :
- نسخه اول که بازی های جانبی رو نداشت
- نسخه دوم که بازی های جانبی مانند ماموریت ایدا رو داشت
- و نسخه سوم که مخصوص کنسول ویی تولید شد و قابلیت هدف گیری با موشن کنترلر رو داشت .
و در عین حال اویل ۴ در سال ۲۰۰۵ ارایه شده و اویل ۵ در سال ۲۰۰۹ و تمام آمار فروشی که دادم تا به امروز رو محاسبه کرده اند . این یعنی اینکه اویل ۵ بی سابقه ترین فروش رو در تمام تاریخ مجموعه بازی های اویل داشته .
نتیجه ای که گرفته میشه بر خلاف نظر شما و بر مبنای حقیقت شماره ۵ این بازی بیشترین تعداد مخاطب رو با توجه به مدت زمان عرضه نسبت به فروش داشته و فروش بیشتر یعنی محبوبیت بیشتر و اینکه این بازی و سبک جدیدش بیشتر مورد قبول مخاطبین در سرتاسر دنیا واقع شده . یعنی بر خلاف چیزی که شما فکر میکنید بهتره و قبلا هم ساخته شده و شکست خورده و فروش زیادی نداشته سبک جدید خیلی خیلی موفق تر بوده .
همون طوری که گفتم من نظرم رو نمیگم یک سری حقایق رو با توجه به تاریخچه ای که از بازی میدونم میگم .
چیزی که شما میگید برای اویل بهتره ! قبلا انجام شده و شکست خورده . حالا من هر چی بگم شما باز حرف خودتون رو یحتمل میزنید .
حالا شما هی بیا و من رو متهم کن که نظر شخصی میگم و پرت و پلا میگم و نظر شما به نظر میلیونها مخاطب این بازی در دنیا نزدیک تره و ... !
ما آنچه میبایستی بگوییم گفتیم ، نتیجه گیری با دوستان خواننده :11:
پ.ن ۱ : آمار فروش بازی ها رو که بالاتر نوشتم میتونید از لینکهای زیر بدست بیارید :
پ.ن ۲ : آمار امتیازهای بازی ها رو که بالاتر نوشتم میتونید از لینکهای زیر بدست بیارید :
ببخشید اون Albert Wesker یا شخصیت جدیده؟نقل قول:
الکس وسکر برادر آلبرت وسکر هست.اشتباه نکنم توی آزمایش های اسپنسر مورد استفاده قرار گرفته وبعدش فرار کرده.سنقل قول:
ببخشید اون Albert Wesker یا شخصیت جدیده؟
تا حالا توی بازی ای ندیدیمش و بعید نیست که شخصیت جدید همین الکس وسکر باشه.
بازی 3 تا سناریو داره؟
1-لئون
2-کریس
3-؟؟؟
قیافه لئون چرا اینطوری شده؟ جوون شده؟:31:
کریس هم زیاد حال نمیده بازی باهاش
دوست عزیز بنده با تمام نسخه هاش چیکار دارم؟؟؟بنده 5 نسخه اصلی رو عرض کردم ......نقل قول:
اگر به نسخه های فرعی(که حتی داستان رو هم جلو می برن) باشه الان بازی halflife فقط 2 نسخه نداره بلکه 7 نسخه داره...
چند نفر اینجا کل 7 نسخه رو بازی کرده؟؟پس هیشکی نمیتونه بگه در مورد هاف لایف شناخت داره دیگه نه؟؟
بازیهایی که با نام ریمیک میان بیرون همواره فروش کمی نسبت به نسخه اصلی(در زمان خودش یا در مقایسه با اخرین نسخه اصلی) دارن و این در مورد اکثر بازیها صادقه در نتیجه نمیشه یه ریمیک رو مبنا قرار داد...اگه این ایده ها که بنده گفتم میومد تو یه نسخه جدید با داستان و سناریوی جدید اجرا میشد(در یه نسخه اصلی) و شکست میخورد اونوقت حرف شما قابل تایید بود...... .نقل قول:
گرچه حتی فروش این نسخه هم برای یه عنوان ریمیک خیلی کم نبوده و فروش نسبتا راضی کننده ای داشته(طبق اماری که شما ادرسشو دادی)
در مورد امار امتیازها بازی re4 با بیشترین متا و گیم رنکینگ در رتبه اول هستش(مال re5 هم کم نبود ولی عالی هم نبوده در حد خیلی خوب که بسشه )...... .نقل قول:
بازی re4 امتیاز 96 رو داره که یعنی خارق العاده و عالی .......... .ولی شماره 5 این بازی یه نزول از لحاظ امتیاز داره و در بهترین حالت میانگین 88 داره که با شماره 3 اون برابر....... .
پس این یعنی re خالص شوتر حتی به مذاق منتقدین هم در حد شماره قبلیش خوش نیومده و مثه من و خیلی های دیگه شماره 4 رو به بیشتر قبول داشتن
+
در مورد فروش هم قبلا گفتم : بازی "صرفا شوتر/ pure shooter "بالطبع زیاد میفروشه.........اینو هر کسی میدونه ...re5 هم یه شوتر خالص بود و باید هم بیشترین فروش رو داشته باشه[کپکام هم که عاشق فروش پس سبک شوتر میشه خدا و عالی و بروز برای بازی re]...... .
.
.
..
قیافه لئون جوون شدهنقل قول:
کلا اینا بخوان یکی رو یکم مسن ترش کنن یکم ته ریش میزارن فقط:27:
عین دانته:18:
بازی با کریس هم واسه طرفدارای سبک اکشن گذاشتن دیگه:20:
دوستان لطف کنن و یک لینک دیگه برای تریلر بدن
این تریلر رو نه میشه دید و نه میشه دانلود کرد (برای من اینطوری بود)
ممنون
درودنقل قول:
لینک تریلر پست اول مشکلی نداره و راحت دانلود میشه.
ولی اینم دو لینک متفاوت از همون تریلر (هر کدوم که راحت بودید دانلود کنید!)
or
براتون توضیح دادم که سری های اصلی اون ۵ تایی که شما بازی کردید نیست - حالا هی حرف خودتون رو بزنید .نقل قول:
حد اقل بشینید فایلهای بازی رو بخونید تا متوجه بشید که Code Veronica یا بازسازی شده شماره ۱ و Directors Cut و شماره ۰ هم از سری های اصلی هستند و فرعی نیستند .
این حرف شما به هیچ عنوان درست نیست ، ریمیک متال گیر سالید ۱ فروش خیلی خوبی داشت . در ضمن ریمیک ۱ که ازش حرف میزنیم فقط بازسازی شماره ۱ نبود و در حقیقت یک بازی جدید بود و این فقدان آگاهی شما به خاطر اینه که بازی نکردیدش .نقل قول:
در مورد شماره ۳ هم که اصلا ریمیکی در کار نبوده که امتیاز ۴،۷ گرفته !
مشکل شما در درک آنچه من نوشته ام اینه که فکر میکنید بازی رو بر حسب اینکه به مذاق کسی خوش اومده یا نیومده میسنجند !نقل قول:
عزیزم امتیازهایی که یک بازی میگیرده در مقایسه با سایر بازی هایی که در اون سبک ارایه شدند و میزان استفاده اون بازی از تکنولوژی های روز و ... محاسبه میشند .
اگر اویل ۵ امتیاز کمتری نسبت به ۴ گرفت و البته بیشتر از قبلی ها ! به این خاطر بوده که با بازی های دیگه ای که در همون سال تولید شدند مقایسه شده ، اویل ۴ هم همین طور .
امتیاز دهی به یک بازی به این خاطر نیست که چون حالا سبکش عوض شده پس بیخوده ! سناریو ، گیم پلی ، گرافیک و ... همه و همه نقش دارند .
اگر بنا بود تغییر سبک سبب کاهش امتیاز یک بازی بشه متال گیر سالید ۴ نباید ۱۰ میگرفت با اینکه به شدت تغییر کرده بود و خیلی از هواداران رو دلخور !
اولا که اویل ۵ Pure Shooter نیست ! دوما که بازی های شوتری فروش زیادی دارند که سابقه دارند و شناخته شده هستند . اویل پیش از ااین به عنوان یک بازی شوتر شناخته نمیشده و برای دنیای گیمر هایی که سبک شوتر علاقه داشتند ناشناخته بوده - هر چند که شما هر بازی که درش تیر اندازی و اکشن زیادی داره رو شوتر میدونید ! در صورتی که ژانر اویل ۵ اصلا شوتر محض نیست !!!! و درست همون ژانر شماره ۴ هستش :نقل قول:
یعنی :
Third Person Shooter , Survival Horror
پس باز هم اینجا اشتباه کردید .
دست آخر هم من آنچه میبایستی بگویم به صورت مستند ارایه کردم و فکر نمیکنم جای بحث بیشتری در این مورد با شما باقی مونده باشه .
موفق باشید .
چندی پیش کپکام یکی از شخصیت های ناشناس و جدید بازی Resident Evil 6 را معرفی کرد. این شرکت بازی سازی تایید کرد که نام این بانوی مشخص شده در عکس Helena Harper است که همکار جدید لئون کندی می باشد.
.
اولین تریلر منتشر شده از بازی شخصیت های جدید بسیاری ( از جمله آن مردی که به عنوان سومین کراکتر بای یاد می شود ) را نشان داده است که کپکام یکی یکی همه آنها را معرفی خواهد کرد. عکس دو همکار را در شکل زیر مشاهده می کنید.
.
.
Resident Evil 6 در تاریخ ۲۰ نوامبر امسال برای سه پلتفرم PS3 و X360 و PC عرضه می شود.
این مورد رو نمیدونستم ........حق با شماست.نقل قول:
براتون توضیح دادم که سری های اصلی اون ۵ تایی که شما بازی کردید نیست - حالا هی حرف خودتون رو بزنید .
در مورد ریمیک نیازی نبوده که من بشینم حتما اینم بازی کنم....حالا هر چقدر با نسخه اصلیش که از روی ریمیکش ساخته شده فرق داشته باشه مهم نیس....نقل قول:
این حرف شما به هیچ عنوان درست نیست ، ریمیک متال گیر سالید ۱ فروش خیلی خوبی داشت . در ضمن ریمیک ۱ که ازش حرف میزنیم فقط بازسازی شماره ۱ نبود و در حقیقت یک بازی جدید بود و این فقدان آگاهی شما به خاطر اینه که بازی نکردیدش .
مهم اینه که فروش بازیهای ریمیک اکثرا کمتر از نسخه اصلیشون در زمان خودشون یا نسخه اخرشون بوده(در پست قبلی هم اکثرا گفتم و گرنه استثناهایی مثه متال گیر همیشه وجود دارند)
مشکل من مشکل شما نکنین......تیکه نندازین.... داریم بحث می کنیم....همیننقل قول:
مشکل شما در درک آنچه من نوشته ام اینه که فکر میکنید بازی رو بر حسب اینکه به مذاق کسی خوش اومده یا نیومده میسنجند !
+
اگر بنا بود تغییر سبک سبب کاهش امتیاز یک بازی بشه متال گیر سالید ۴ نباید ۱۰ میگرفت با اینکه به شدت تغییر کرده بود و خیلی از هواداران رو دلخور !
بنده و همه دوستان هم اگاهن که به چه چیزی نمره میدن ولی اگه شما بری نقدا رو بخوونی متوجه ایرادهای بازی میشین(مال چندین سایت معتبر رو بخوونید)و میدونن ایراد فقط موارد تکنیکی نبوده
عزیز من برای جذب مخاطبای رزیدنت اویل(به قول شما همون سابقه درخشان) کپکام نمیاد که اون کلمه survival horror رو حذف کنه.....برای فروش این نسخه وجود اون کلمه لازمهنقل قول:
اولا که اویل ۵ Pure Shooter نیست ! دوما که بازی های شوتری فروش زیادی دارند که سابقه دارند و شناخته شده هستند........در صورتی که ژانر اویل ۵ اصلا شوتر محض نیست !!!! و درست همون ژانر شماره ۴ هستش
همه کسایی که بازی رو میخرن سبکش رو میدونن.....مهم اینه وقتی خودشون بازی می کنن ترسی(از هیچ نوعی )نمی بینن
شما هم موفق باشید.......نقل قول:
دست آخر هم من آنچه میبایستی بگویم به صورت مستند ارایه کردم و فکر نمیکنم جای بحث بیشتری در این مورد با شما باقی مونده باشه .
موفق باشید .
.
اونوقت ایشون تازه وارد اند یا قبلا هم حضور داشتند؟
اگه بودند کدوم نسخه؟
هلنا هارپر رو میگم:20:
خوب من هم گفتم این حرف شما درست نیست ! ریمیک با نسخه های HD که جدیدا مود شده فرق میکنه .نقل قول:
این رو بیشتر گیمر ها میدونند .
من کی به شما تیکه انداختم ؟نقل قول:
یک نکته ای رو باید بگم ، یک بازی یک اثر هنری یا سینمایی نیست - یک محصول تجاری هستش و محصولات تجاری فقط از دید تکنیکی نقد میشند نه از دید هنری .
این حرفتون هم باز اشتباهه ! اگر کپکام نمیخواست Survival Horror رو حذف کنه ، سبک شماره ۶ رو Action/Adventure اعلام نمیکرد .نقل قول:
فرق hd یا ریمیک یا ریمستر رو همه میدونن(اینا قبلا این ور فروم بحثشون هم شده که شما سر نزدین..مثلا در تاپیک halo ) ....... .چیزی که بنده عرض کردم در مورد فروش کمتر در مورد ریمیک یا ریمستر یا hd صدق می کنه و در اکثر موارد کمتر میفروشن...... .نقل قول:
از دید لول دیزاین وگیم پلی و تشابه گیم پلی و اتمسفرش به سبکش عرض کردم......مسایل هنری هم در حد دنیای بازی نقد میشننقل قول:
فعلا کپکام خودش چیزی اعلام نکرده......اون اعلام هم در سایت xbox گفته شده و اطلاعات دیگش هم(مثه coop 6 نفره ) رسمی نیس........ .نقل قول:
+
در کل دوست عزیز.... شما و بعضی دیگه از طرفدارای اویل این جهش به سمت اکشن شدن بازی(جهش شماره 5 و ادامش) رو دوست دارن......ولی بنده و بعضی دیگه از طرفداران اویل معتقدیم با حذف دوربین ثابت و اضافه کردن دوربین سوم شخص و بهبود و حفظ بقیه المانهای سه شماره اول(ارایه چیزی شبیه شماره 4) رزیدونت اویل بهتری ارایه میشد........
دو نظر متفاوت با دو سلیقه متفاوت........:46:موفق باشین:11:
.
تازه وارد تشریف دارند ! ولی تیریپش خیلی شبیه یکی از شخصیت های OutBreak هستش :31:نقل قول:
سیندی لنوکس :
خیلی تیپشون مثل همه :31: گویا کپکام دچار کمبود خلاقیت شده :31:
یک سوال یا درخواست دیگه هم داشتم ولی تا حدودی بی ربط به تاپیکه :31:
کسی تاریخ انتشار انیمیشن جدید Resident Evil رو میدونه؟!
بدجوری منتظرم ببینمش
من هم نگفتم نمیدونید ، ولی هنوز دارم میگم که شما فروش کمتر نسخه های HD رو با Remake ها اشتباه گرفتید .نقل قول:
شما ۵ تا شماره از بازی رو حسابی بازی کردید ، پس طبیعتا وقتی در شماره ۴ دوباره با وسکر روبرو شدید میبایستی مشکوک میشدید که مگر وسکر در شماره ۱کشته نشده بود !
یا مثلا وقتی آخر شماره ۳ بری رو دیدید میبایستی مشکوک میشدید که مگه بری رو وسکر نکشته بود !
یا وقتی در شماره ۵ و ۴ میخوندید که مهندسی که امارت رو ساخته فریب خورده و خودش و خانواده اش و دختر ۱۴ ساله اش قربانی اهداف شوم اسپنسر شدند قاعدتا بایستی مشکوک میشدید که اینها یک دفعه از کجا سر در آوردند !
اگر طبق گفته ی خودتون ۵ تا شماره ی بازی رو حسابی بازی کردید پس حتما این پرسشها براتون پیش اومده و اگر طرفدار بازی هستید و اخبارش رو پیگیری میکنید ، در اولین فرصتی که براتون پیش میومد میرفتید و بازسازی شده شماره ۱ رو بازی میکردید ، که بفهمید داستان چی بوده .
حالا شما نرفتید به هر دلیلی مثل اینکه این بازی برای کنسولهایی عرضه شده بوده که شما بهشون دسترسی نداشتید و هیچ ایرادی هم نداره ، ولی دوست عزیز دلیل فروش کم بازی Remake بودنش نبوده . من معمولا هر نسخه اویل رو بیشتر از ۱۰ بار بازی کردم ولی Remake شماره ۱ رو یک بار بیشتر بازی نکردم با اینکه داستان ، محیط بازی و خلاصه هر چیزی که فکرش رو بکنید به طور کلی عوض شده بود و یک بازی جدید بود .
دلیل سادست ، گرافیک بالا همه چیز نیست و سبکی که به نظر شما رویایی میاد خیلی سبکه تکراری و بیخودیه - بهتره خودتون اون نسخه رو بازی کنید (اگر کامپیوتر مناسبی دارید میتونید با شبیه ساز دلفین خیلی نرم و روان بازی کنید هم شماره ۱ رو هم ۰ رو و حتی کد ورونیکا رو) .
لویل دیزاین در شماره های قبل از کد ورونیکه به شدت ضعیف تر از شماره های فعلی هست و حتی قابل مقایسه با بازی های زمان خودشون هم نیست - محبوبیت اویل به خاطر نو آوری در داستان بوده در زمان خودش نه لول دیزاین .نقل قول:
همزمان بازی هایی مثل دینو کرایسی با لول دیزاین دقیقا مشابه و حتی گیم پلی یکی به بازار ارایه شده بودند که هرگز محبوبیت سری اویل رو کسب نکردند و بعد از مدتی برای همیشه پروژه شون تعطیل شد ، چون سیر داستانشون یک چیز تکراری و بیخودی بود .
همون طوری هم که پیشتر بهتون گفتم ، هنر در دنیای بازی سازی جایی نداره - همش تکنیکه .
درک هنر از تکنیک ساده هستش ، ممکنه امروز شخصی بیاد و مونالیزا رو دقیقا همون طوری که هست بکشه اسم این هنر نیست ، اسم این تکنیک هست و در هنر جایی نداره .
برای اطلاعات بیشتر میتونید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید که اتفاقا یکی از رشته های تحصیلیش هم ساخت بازی های کامپیوتری هست و یکی از معتبر ترین آکادمی در این زمینه در جهان هستش .
نیازی نیست خودش اعلام کنه ، وبسایت Xbox اعتبارش چیزی از کپکام در مورد سبک بازی کم نداره .نقل قول:
سلیقه دو نفر که حتما با هم فرق داره .نقل قول:
من طرفدار اویل نیستم ، طرفدار هیچ بازی ای نیستم و فقط به بازی های کامپیوتری به چشم سرگرمی نگاه میکنم و طبیعتا بازی هایی که من رو سرگرم کردند از اومدن نسخه های جدیدش خوشحال میشم .
طرفدار بودن باعث میشه انسان نتونه قضاوت درستی داشته باشه و چشمش رو روی حقایقی که میدونه هستند و انکار نا پذیر میبنده .
همون طوری که پیشتر هم براتون گفتم حفظ المان های سه شماره اول (یا بهتره بگم خیلی بش از سه شماره اول) در حالت سوم شخص از نظر تکنیکی و فنی امکان پذیر نیست و کیفیت بازی رو خیلی خیلی کاهش میده - پیشتر دلایلش رو هم گفتم که جهت یاد آوری میتونید برید و مطالعه کنید .
در شماره ۴ هم ما چیزی از المان های شماره های قبلی (همان بازی های دو بعدی) نمیبینیم .
از زامبی های خنگ و بی دست و پا دیگه خبری نیست .
هدف گیری دقیقا به هر جایی از بدن دشمن که میخواید امکان پذیره
تحرکات کاراکتری که باهاش داره بازی میشه به شدت زیاد شده ، مثل جاخالی دادن یا دوج کردن .
کلید ها دیگه پشت در های بسته ای که معلوم نیست کلید خودشون کجاست مخفی نشدند ! چون بازی واقعی تر شده و هر کسی میدونه یک در چوبی معمولی به شدت در مقابل شلیک آسیب پذیره .
و خیلی مسایل و جزئیات دیگه که از هیچ کدومشون در شماره های قبلی خبری نیست .
اینکه بازی ترسناک باشه یا در شب اتفاق بیوفته یا شما در یک شهر درب و داغون و دچار هرج و مرج بازی کنید رو نمیشه جزو المان های بازی در نظر گفت - بلکه بهش میگن Scene وWorld و جزو المان های بازی نیست . فکر نمیکنم لازم باشه که معنی المان رو براتون انیجا بنویسم ، چون حتما معنیش رو میدونید .
دست آخر هم بد نیست بدونید اویل ۶ از همون موتوری استفاده میکنه که اویل ۵ استفاده کرده . (MT Framework)
و از دایرکت X شماره ۱۱ پشتیبانی میکنه که این یعنی اضافه شدن تکنیک تسلیشن به بازی که تغییرات خیلی بزرگی رو در گرافیک بازی شاهد خواهیم بود .
یک تریلر دیگه از بازی رو هم میتونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید که شاید تا حالا ندیده باشید ، شاید هم دیده باشید .
من لازم دیدم چنتا چیز بگم:
شاید نشه به نسخه 5 یک شوتر خالص گفت ولی میشه بهش گفت اکشن و اصلا تو ژانر وحشت نمیشه براش جایگاهی در نظر گرفت.نقل قول:
اولا که اویل ۵ Pure Shooter نیست ! دوما که بازی های شوتری فروش زیادی دارند که سابقه دارند و شناخته شده هستند . اویل پیش از ااین به عنوان یک بازی شوتر شناخته نمیشده و برای دنیای گیمر هایی که سبک شوتر علاقه داشتند ناشناخته بوده - هر چند که شما هر بازی که درش تیر اندازی و اکشن زیادی داره رو شوتر میدونید ! در صورتی که ژانر اویل ۵ اصلا شوتر محض نیست !!!! و درست همون ژانر شماره ۴ هستش :
یعنی :
Third Person Shooter , Survival Horror
پس باز هم اینجا اشتباه کردید .
به قول سایت IGN :
چون طور دیگه نمیشه بازی رو برسی کرد فقط اکشن داشت و تو اکشنش ترسی نبودنقل قول:
As an action game, RE5 is a success, and there’s a wealth of replayability through item collection, weapon upgrades, score chasing and the unlockable Mercenaries mode. But this is no gentle nudge to the formula of the previous main RE games; it’s an evolution. And if you can accept it as that, you just might love Resident Evil 5.
در ضمن اصلا نمیشه چون ویکیپدیا یک بازی سبک رو زده فلان همون باشه.
سایت IGN بازی رو اکشن-ماجراجویی معرفی کرده یا گیم اسپات اکشن یه سایت دیگه Survival Horror رو هم تنگش انداخته.
آره شاید بازی Survival بود ولی اصلا ترسی توش نبود.. به قول معروف یه بسته اکشن بود. حتی خودشون گفتن نسخه 6 مثه نسخه 5 هست. نسخه 6 قراره اکشن باشه پس 5 هم همونه.
اما نقد ها رو که من همون موقع چیزی که یادمه این بود اکثرا تعریف به خاطر اکشن بازی و co-op بود و اصلا حرفی خاصی از Survival Horror بازی نبود...چون من یکی هر طور حساب میکنم اصلا ترسی تو بازی نبود.
خلاصه اینکه نسخه 5 از درون مایه وحشتی که همه از این سری به یاد داشتن جدا شده بود و در این هیچ شکی نیست.
کلا تو این دوره همه چیز تجاری هست و خیلی خیلی خیلی کم پیدا میشه که الویت اول تجاری نباشهنقل قول:
یک نکته ای رو باید بگم ، یک بازی یک اثر هنری یا سینمایی نیست - یک محصول تجاری هستش و محصولات تجاری فقط از دید تکنیکی نقد میشند نه از دید هنری .
بعدش اون دید تکنیکی یعنی چی؟ هر چیزی تکنیک داره و از طریق همون تکنیک ها برسی میشه مثلا بازی ها رو اگه به چهار قسمت صدا گذاری و موسیقی / گرافیک/ داستان/ گیم پلی تقسیم کنی سه تای اولش چیزی جز هنرهای زیبا (fine arts) هفت گانه نیست. یه بازی 75 درصد هنری شد. کسی براش تکنولوژی و مواد فیزیکی بکار رفته تو یه بازی برا این سه تا مهم نیست. مهم نتیجش هست و اون جنبه زیباییشه. پس این سه تا رو میشه فقط از جنبه هنری خودشون برسی کرد .
کلا این جملت اصلا درست نیست. چون برداشت ها از کلماتش متفاوته
اگه منظورت Resident Evil: Damnation هست انیمیشن محصول زاپن هست که ادامه انیمیشن Resident Evil: Degeneration هست هنوز تاریخ انتشارش مشخص نشده ولی 2012 میادنقل قول:
درسته ، ولی منظور از Survival Horror ترس مطلق نیست .نقل قول:
شما نمیتونید بگید که من در بخشی هایی از اویل ۵ دلهره نداشتم - دسته بندی به نظر من دسته بندی درستی هستش - Survival هم که یعنی بقاء و هدف هم در تمام نسخه های اویل زنده ماندن یا تلاش برای زنده نگاه داشتن هستش . هر چند که دلهره در شماره ۵ خیلی کم شده و من این رو بدون هیچ بحثی قبول دارم ولی بازی شوتر محض نیست .
اجازه بدید یک نگاهی به تعریف هنر بیندازیم :نقل قول:
در یک بازی کامپیوتری تکنیک به کار برده شده نه هنر ، همان طوری که پیشتر گفتم صرفا خلق یک اثر سینمایی (که بازی ها هم در همین دسته قرار میگیرند) پیچیده هنر نیست .نقل قول:
هنر مجموعهای از آثار یا فرآیندهای ساخت انسان است که در جهت اثرگذاری بر عواطف، احساسات و هوش انسانی و یا به منظور انتقال یک معنا یا مفهوم خلق میشوند.
به دلیل محدودیتهایی که در ایران بر سر راه هنر وجود داره ، هنر به شدت در ایران بد تعریف شده .
هر هنرپیشه ای هنرمند نیست ، هر نقاشی هنرمند نیست و هر موسیقیدانی هم هنرمند نیست ولو اینکه آثارشان خیلی جالب و به قول خودمان خفن باشد .
چندی پیش یک میمون که بهش نقاشی کشیدن آموخته بودند یک اثر خیلی متفاوت خلق کرده بود و به به و چه چه منتقدین هم در آمده بدون اینکه بدونند خالقش یک میمونه !
هر چه قدر هم که اون میمون اثر بی نظری خلق کرده باشه اسم کارش هنر نیست چون اهداف هنری نداشته .
یک بازی مثلا همین اویل ۵ به هیچ عنوان یک اثر هنری نیست هر چه قدر هم که ماجینی ها و کاراکتر هایش با جزئیات و قشنگ قشنگ باشند فقط میشود گفت که خالق آن از تکنیک بسیار بالایی در خلق آثارش برخوردار بوده ولی هنرمند نبوده .
یک مثال ساده تر میزنم ، تکنیکی که در خلق آثار ساسی مانکن به کار رفته شده میلیونها برابر از تکنیکهای چهار فصل ویوالدی بالاتر و برترند . ولی آثار ویوالدی میشوند برترین آثار هنری دنیا و آثار ساسی مانکن میشوند موسیقی هایی برای تفریح و بعد از مدتی هم از یاد میروند . برای همین آثار ساسی مانکن گرچه نسبت به آثار خیلی قدیمی تر تکنیک بیشتری دارند ولی هنری نیستند . (شما میتونید به جای ساسی مانکن بنویسید جنیفر لوپز فرقی نمیکنه هر دو Entertainer هستند نه هنرمند - البته سطح کیفیت کار این دو نفر خیلی با هم فرق میکنه :31: من فقط خواستم حق مطلب ادا بشه :20:)
+
مسعود کینگ:
چون مربوط به تاپیک نیست جوابش رو اینجا نمیدم
من اصلا از این که اویل شوتر محض بشه وحالت ترس رو از دست بده موافق نیستم. اما اینو در نظر بگیریم که یک بازی هم زیاد فروش کنه و هم اینکه امتیاز مناسبی بگیره و در کل موفق باشه مگه اونی که اونو ساخته مریضه که از اون روند بیاد بیرون؟ به یک معنی دیگه میشه اینکه کپ کام اونجور میسازه که موفق باشه به همین خاطر لیون رو به بازی برگردونده که هم طرفداران زانر ترس ازش خوشش بیاد و هم طرفداران زانر شوتر . به همین خاطر این بازی رو طوری ساخته که ما از هر شخصیتی که سبکشون متفاوته خواستیم بازی کنیم ویه نو اوری داشته که یه بازیکن جدید هم بیاره که در لحضه 90 معلوم شه که کیه و در کل من فکر میکنم که اویل 6 هم پرفروش شه هم تمام طرفداران رو راضی کنه.
اینم نمرات بازی اویل 5
1UP.com B
Edge 7/10
Eurogamer 7/10
Game Informer 9.5/10
GamePro 4.5/5
GameSpot 8.5/10
GameZone 8.5/10
IGN 9.0/10
Official Xbox Magazine 9/10
X-Play 3/5
خوب همون طوری که قبلا هم گفته بودم کپکام ترسی نداره از اینکه Survival-Horror رو از توی سبک بازی حذف کنه !
برای نمونه :
و نسخه ۵ و ۴ رو این طوری ولی معرفی نکرده :
رزیدنت اویل Revelations هم به سبک Survival-Horror معرفی شده :
شماره ۶ هم هنوز در سایت کپکام اروپا قرار نگرفته ، به محض اینکه قرار بگیره لینکش رو میذارم اینجا .
اویل از نسخه 4 به بعد از حالت ترسناک و فکری در اومد بیشتر اکشن ! شد .
شما اویل 1 پلی استیشن 1 رو بازی کنید بازی که واقعا با معما و محیط های ترسناک دلهره و ترس رو به طرف می ده .
اما اویل 4 و 5 نه ..
به نظر من اگه معما و ترس بازی بیشتر بشه بهتره تا اکشن شدن .
موافقم!:10:نقل قول:
اویل 1 پلی استیشن هم ترسناک بود هم معما زیاد داشت در عین حال اکشن !
بهتره فقط بگیم 5 ، چون تو 4 هم ترس بود هم معما.نقل قول:
این روزها تب و تاب بازی جدید شرکت Capcom ، عنوان Resident Evil 6 ، غوغایی در دل هواداران این فرانچایز معروف به پا کرده…طبق گفته سازنده ها المانهای ترسناک به این سری بازگشته و باید منتظر بهترین و بزرگترین قسمت از سری RE باشیم.
حال در این مقاله سعی دارم تمامی اطلاعاتی که در مورد RE6 وجود داره و تمامی حدس و گمانهای پیرامون این عنوان را بازگو کنم.
__________________________________________________ __________________________________________________ ________
داستان بازی همانطور که اعلام شد ۱۰ سال پس از فاجعه ی راکون سیتی اتفاق میافتد(۱سال قبل از اتفاقات RE5) رئیس جمهور آمریکا تصمیم میگیرد حقایق پشت پرده ی اتفاقات راکون سیتی را با کمک بادیگارد و یکی از بازماندگان فاجعه،لیون اس٫کندی به جهانیان اعلام کند.هنوز مشخص نشده چرا ناگهان این تصمیم گرفته شده.
تریلر (۰:۲۶) : در فلش بک های مکالمه ی رئیس جمهور و لیون این تصویر در یک ثانیه نشان داده شد: ADAM.
آدام کی هست ؟
در این بین گروه تروریستی ناشناسی حملات گسترده بیولوژیکی را در چندین کشور اجرا میکنند و احتمالا ویروس T یا Veronica را پخش میکنند که در بازی دو مکان در چین و آمریکا را نشان داده میشود.همچنین اینطور که مشخص شده به کاخ ریاست جمهوری آمریکا نیز حمله ای صورت گرفت و رئیس جمهور هم به زامبی تغییر شکل داده است.لیون محافظ شخصی رئیس جمهور مجبور میشود او را خلاص کند .او دوباره با کابوسی همانند راکون سیتی مواجه شده.واشنگتن دی سی مورد حمله بیولوژیکی قرار گرفته و ساکنین مبتلا به ویروس شدند.لیون به همراه همکار جدیدش به نام Helena Harper برای فهمیدن منشاء این اتفاقات دست به کار میشوند.
رئیس جمهور که به زامبی تغییر شکل داده است
محلی که احتمالا لیون برای پی بردن به ماجرا ها میرود و نزدیکی واشنگتن است.
” تریلر(دقیقه ۰:۵۰) Helena Harper جملات جالبی به زبان میاره : اینها همه اشتباه منه،من مقصرم(در تریلر همراه با این صحبتها شهر در آتش نشان داده میشود) مشخص نیست که در مورد چه اشتباهی صحبت میکند.آیا پخش شدن ویروس در شهر رو میگه؟یا مبتلا شدن رئیس جمهور به ویروس ؟ “
اینطور که معلوم شده Helena همکار لیون اطلاعاتی در مورد این حملات داره.این شخصیت واقعا مرموز است.
“تریلر(۱:۲۴)
لیون : بهم میگی چی اونجا وجود داره؟
Helena : بهتر میشد اگه بهت نشونش بدم.
کاراکتر Hunnigan ( اولین حضور در RE4 ) همکار لیون و کسی که به عنوان پشتیبانی اطلاعاتی عملیات های لیون است در این قسمت هم به لیون کمک میکند.
تریلر دقیقه ۱:۰۳ : Hunnigan خطاب به لیون در مرکز فرماندهی : ۹۰ درصد جمعیت شهر طبق آمار مبتلا به ویروس شده اند.
__________________________________________________ __________________________________________________ ___________
در آن سوی دنیا حمله ی گسترده ی بیولوژیکی از سوی گروه تروریستی نا شناس به شهری در چین آشوبی راه انداخته و گروه BSAA به فرماندهی Chris Redfield به این محل اعزام میشوند.
در این قسمت درگیری کریس با زامبی های معمولی نبود و اینطور که معلومه مانند قسمت چهارم و پنجم انگل لاس پلاگاس هم در این قسمت وجود داره.درگیری مسلحانه با گروهی که بسیار شبیه ماجینی های RE5 هستند و مبتلایانی که از دستشان و بدنشان چنگالهای قوی و دستهایی دراز و قوی درآمده بسیار شبیه علائم لاس پلاگاس هستند.
تریلر ( ۲:۳۱ ) کریس : بعد از بلایی که اون(یک زن) سر ما آورد،قراره چند نفر از افراد من بازم کشته بشن؟ ” منظورش کدوم زن هست ؟
این طور هم که معلوم شد کاراکتر دیگری هم به عنوان یاد کمکی کریس وجود دارد که جزو گروه BSAA است و کریس فرمانده ی اوست.
اسم او Beards Nevence است و از اعضای BSAA منطقه ی شمال آمریکا میباشد.
در تریلر(۲:۳۴) شیئی عجیب شبیه بمب دیده میشه که به سمت افراد BSAA پرتاب میشه و احتمالا یک بمب بیولوژیکی هست که بعد از این صحنه میبینیم که افراد در حال مرگ به صورت وحشتناک هستند.
تریلر (۲:۳۳) : سربازی هم نشان داده شد که احتمالا به خاطر برخورد این شئ عجیب در حال مرگ است ولی چیز عجیب اینه که سرباز منفجر میشه و از خود نور ساتع میکنه
__________________________________________________ __________________________________________________ ___________
شخصیت جدید یا ناگفته های قدیم ؟
میریم سراغ شخصیت مرموزی که در به عنوان کاراکتر سوم این بازی شناخته شده.هنوز هیچگونه اطلاعات یا اسمی از این فرد برده نشده ولی من طبق یک سری تحقیقات به چند سرنخ رسیدم که هویت این فرد رو آشکار میکنه.
این فرد ناشناس کاراکتر سوم RE6 است که قسمتی از داستان با او اجرا میشود.سیستم مبارزه ی او تقریبا در هیچ نسخه ای از RE دیده نشده و به نوعی Male Attack است.البته در با سلاح نیز دیده شده ولی نکته ی جالب حتی اجرای کمبو در مبارزات او بود.
جدا از گیم پلی این شخصیت،نقش او در RE6 است. مکالمات زیر را که در تریلر بود بخوانید :
تریلر (۲:۱۹) : دختر خطاب به مرد ناشناس همراهش : نباید اتفاقی برای تو بیوفته،دنیا به تو نیاز داره
تریلر(۲:۲۸): در این بخش مرد ناشناس در مورد اینکه شخص او مهم نیست و خون اوست که مهم است. احتمال بسیار قوی خون او دارای آنتی بادی یا دارویی برای ویروس است و کسی هست که میتونه دنیا رو نجات بده.او به خود آمپولی میزند که حدس زده میشود برای جلوگیری از تبدیل یا زنده ماندن است.(بسیار شبیه به کاراکتر فیلم رزیدنت اویل ،آلیس است که خون بدنش داروی T-Virus بود)
حدسهایی در مورد شخصیت این فرد :
سایت گیم اسپات در ویدئوی تحلیلی خود حدس زده که این کاراکتر همان HUNK احتمالش است باشد که تقریبا از مرموزترین کاراکترهای سری RE به شمار میرود.
HUNK ??
در طرف دیگر در بخش RESIDENT EVIL 6 WIKI سایت IGN حدس زده شده که این شخصیت Alex Wesker برادر کوچک Albert Wesker است.
آلکس وسکر دوازدهمین نفر از سیزده نفری است که آمبرلا در Project W بر روی آنها کار میکرد و از آنها ابر سرباز ساخت.(RE5 : Gold Editon-Spencer memories)
این پروژه توسط شخص Spencer پیاده سازی شد و به دستور او کودکانی رو که دارای DNA های خاص هستند جمع آوری کردند و آنها را مورد مراقبت و آموزش های خاص دادند که دو تن از آنها آلبرت و آلکس وسکر بودند. ( Resident Evil 5-Albert wesker file )
اطلاعات دقیقی از وی در دسترس نیست ولی طبق نوشته ی RE5 : Gold Edition-Spencer Memories 2 ،آلکس در دریای جنوب در جزیره ای اسپنسر مشغول تحقیقات بر روی ویروس برای پیدا کردن راز شکست ناپذیری بوده که بعد از کشته شدن اسپنسر به دست وسکر،آلکس ناپدید شده و هیچ اطلاعاتی از محل دقیق و وضعیت وی نیست.
احتمالات سایت IGN قابل باورتر هست و با شخصیتی که در تریلر RE6 نشان داده شده بود مطابقت هایی دارد.باید منتظر ماند.
در تریلر این شخص به همراه یک دختر بسیار آشنا نشان داده شد که دو حدس برای تشخیص هویت این دختر وجود دارد :
۱- این دختر همان اشلی دختر رئیس جمهور آمریکا در رزیدنت اویل ۴ است.شباهت های زیادی بین این دو هم از نظر صدا و هم چهره وجود دارد
۲-شری برکین ، دختر ویلیام برکین در رزیدنت اویل ۲ است که به وسیله ی کلیر و لیون نجات پیدا میکند و باز هم شباهت هایی بین این دو وجود دارد.
نکته ای دیگر این است که در تریلر کریس در شهری دیده میشود که بسیار شبیه مکانی است که دو شخصیت ناشناس در آن وجود دارند.
معماری این منطقه شبیه چین نیست !
__________________________________________________ _________________________________________________
شخصیت های احتمالی :
حدس و گمانهای زیادی پیرامون وجود شخصیتهای دیگر سری RE وجود دارد یکی از آنها Ada wong است و دیگری شخصیتی به نام
فونگ لینگ ( Fong Ling ) است که در بازی RE : Dead Aim در کنسول PS2 حضور داست و مامور سازمان جاسوسی چین بود و این احتمال که بازی در چین هم روایت میشود این شخصیت هم بازی وجود داشته باشد.
__________________________________________________ __________________________________________________ ________
گیم پلی :
در ادامه ی تریلر شاهد سکانسهای مختلف بازی هستیم که خیلی سریع نشان داده شدند و به هیجانی و اکشن بودن این قسمت تاکید داشت.
گیم پلی بازی تغییرات زیادی نسبت به نسخه های پیشین پیدا کرده که یکی از این تغییرات ،سیستم کاورگیری و شلیک است.نمونه ی بارز این شیوه کاور در Resident Evil : ORC میتوان دید و اینکه دیگر امکان تیراندازی و راه رفتن به صورت همزمان وجود دارد بر خلاف نسخه های پیش.
بک نکته ی دیگر هم این است که احتمال قوی سیستم گیم پلی سه کاراکتر بازی با هم فرق خواهد داشت…در قسمت لیون مراحل ترسناک و دلهره آو امکان دارد باشد با توجه به بازگشت زامبی ها.در گیم پلی کریس شاهد اکشن های بسیار و درگیری های مسلحانه هستیم و در گیم پلی شخصیت سوم که در نوع خود بی نظیر است شاهد مبارزه های تن به تن جالب و هیجانی هستیم.
ظاهرا کپ کام قصد دارد با این ترکیبها کل هواداران RE را چه اکشن بازان و چه کسانی که علاقه به ترس دارند را راضی نگه دارد.
__________________________________________________ ________________________________________
حرف آخر :
تا انتشار Resident Evil 6 فاصله ی زیادی هست،۲۲نوامبر.و مطمئنا در ماههای آتی اطلاعات بیشتری در مورد این بازی ارائه میشود پس صبر میکنم تا ببینیم به قول کپ کام این شماره بهترین Resident Evil تاریخ میشود یا خیر.
نویسنده : دانیال نوروزی ( DjDaniel)
منابع :
Resident Evil Wiki
IGN RESIDENT EVIL 6 WIKI
(dbazinews)
سلام دوستان
میشه سر این بازی حساب کرد ؟
من همه سری های بازی رو بازی کردم و به نظرم سری سوم از کل این ها بهتر است ... بعدش 2 و بعد هم 4 ...
تو 5 که Call of duty سوم شخص دیدیم ، برای اولین بار تو دست زامبی ها اسلحه Ak47 مشاهده شد
واسه این شخصیت مرموزه هم من حدس میزنم همون یارو تو آخرای سری 3 تو هواپیما باشه