این تبلت چون رسما تبلت چرتیه. هیچ دولاپری نداره
Printable View
این تبلت چون رسما تبلت چرتیه. هیچ دولاپری نداره
سلام من یه Galaxy Tab 10.1 دارم و خیلی وقته یه مشکلی رو باهاش دارم.وقتی می خوام DATA بازی های مختلف رو تو تبلت کپی کنم با سرعت بسیار کندی انجام میشه که گاهی یه فایل 700 مگابایتی رو 5 ساعت طول میکشه تا کپی میشه!ویندورم هم 7 هست یکی بیاد کمک کنه!:9:
دوست عزیز این مشکل خیلی ها هست!
یکی از دلیلاش اینه که تبلت به عنوان یه دیوایس برای ویندوز شناخته میشه و به عنوان یه حافظه جدا شدنی شناخته نمیشه! همین خودش مشکل ایجاد می کنه برای سرعت
مشکل دیگه اینه که دیتا های بازیها،اصولا تعداد فایلها بسیار زیاده و حجمه تک فایلها کم! همین سرعت رو به طور عادی پایین میاره!
میتونید دیتا رو بریزید رو فلش بعد با فلش و کایل یو اس بی،منتقل کنید!
با وایفای انتقال بدید. یک راهی بود ریزش رو یادم نیست ولی میشد با مودم وایفای انتقال داد
بله با wifi file explorer می تونید ایتکارو انجام دهید.
بعد از اینکه نرم افزار اجرا میشه به صورت خودکار یک آدرس رو اسپات میکنه
بعد با مرورگرتون می تونید هر فایلی رو که خواستید رو آپلود کنید تو تبلبتون
فقط یه نکته فایلهای data رو در تبلت extract کنید اینطوری سرعت کپی بیشتره
سلام
آیا امکان نصب ویندوز در تبلت های اندرویدی وجود دارد؟؟؟
خیر دوست عزیز این امکان وجود نداره.
فقط سورفیس ویندوز داره؟
فعلا تنها تبلتی که رسما معرفی شده همین Surface هست، البته موقع عرضه ویندوز 8 اکثر برندها تبلت هاشون رو معرفی می کنن.نقل قول:
دوستان لطفا یه رام فارسی و خوب برای msi wind pad 10 plus معرفی کنید سریع ..
سلام
ببخشید اینجا این سوال رو مطرح میکنم.
برای یکی از دوستام بازی اسفالت 6 رو نصب کردم خوب اجرا شد منتها محیط بازی سبز رنگه .
مدل گوشیش Htc One X هست.علتش چی میتونه باشه ؟
بازیهایی که صفحه کوچیک اجرا میشن چطور ؟ راهی داره که تمام صفحه بشه ؟
مرسی
دوستان کسی tab 7 plus رو تونسته آپگرید کنه؟ تو سایت های خارجی زده آندرویید 4 براش اومده اما من هر چی میزنم آپدیت میگه آپدیتی وجود نداره. با vpn هم امتحان کردم باز هم نشد
سلام
من با برنامه odin اپگرید کردم و به خوبی کار کرد
در ضمن کسی میدونه میشه tab 7 plus رو دانگرید کرد؟
سلام دوستان
من یه تبلت ainol tornado دارم رامش رو به فریمور جدید اپدیت کردم ولی ارور میده و خاموش میشه میخوام دانگرید کنم به رام اصلیش!!
یا رام اصلی رو از یه جایی که نمیدونم دانلود کنم و بنصبم!!
خواهشا کمک کنید خیلی نیازه!!
سلام من یک تبلتHP818 دارم هیج کار هم نمیتونم باهاش بکنم یعنی وارد نیستم فونت فارسی را هم در اینتر نت جدا جدا نشان میده کلا میخواستم یک اطلاعاتی ازش کسب کنم ازتون کمک میخوام متشکرم.:11::11::11:
سلام خدمت تمامی اساتید .... من یه تبلت arnova 7bg2 دارم میخواستم یه سوال کنم که چه جوری میشه ورژن اندروید این تبلت رو عوض کنم و روت کنمش ... ممنون میشم کسی که این تبلتو داره منو راهنمایی کنه ....
سلام
اگه به یک تبلت مموری اضافه کنیم مموری داخلی از دسترس خارج میشه و یا میزان مموری اضافه شده به مموری داخلی اضافه میشود؟ به عنوان مثال اگر به تبلتی با مموری 8 یک 16 اضافه کنیم مموری در دسترس 16 میشود یا 24؟ در ضمن برای تبلت از چه نوع مموری باید استفاده شود؟
چی باعث شده این سوال رو بکنید؟ :9: چرا باید حذف بشه؟ اصلا اگر حذف بشه چطوری تبلت بیاد بالا؟نقل قول:
مموری مناسب برای تبلت به طور خاص AuroraII چیه؟ و حدود قیمتی چنده؟
سلام من یک تبلبت ایسوس TF300 خریدم اما (بجز برنامه هایی که به صورت پیش فرض روش نصبه،) نمی دونم چه جوری برنامه های دلخواهم رو روش نصب کنم یا اصلا واسه شروع کار باهاش احتیاجه چه کار کنم. لطفا منو راهنمایی کنید. یا اگر سایتی برای دانلود نرم افزارهاش هست بهم معرفی کنید. ممنون
میشه روشی برای درست کردن تبلتهای چینی وقتی که روی لوگو ثابتن و بالا نمیان بگین 400 پول تبلت دادم ولی یه دفعه ای بالا نمیاد لطفا راهنمایی بکنید
مشخصات:
android 2.2
kernel 2.6.32
build number: v 1.5.7
model:mid M7.4(I618)
مدلش همینی بود که روی جعبه اش نوشته هیچ چیز دیگه ای هم نیس
سلام...
من یه تبلت گرفتم که سیم کارت خوره..چینی هستش..وقتی سیم کارت میزام توش..سیم کارت رو میشناسه و اسم شبکه(ایرانسل یا همراه اول ) رو مینویسه..ولی انتنش نمیاد و بخاطر همین نمیشه اینترنت رفت یا تماس برقرار کرد..باید چیکار کنم من؟؟؟؟؟ لطفا هر کی بلده یه راهنمایی کنه..
تشکررررر
کسی نیست راهنمایی کنه؟
سلام.
می خواستم بدونم روی این تبلت میشه ویندوز آر تی نصب کرد؟
Asus Transformer Pad Infinity TF700T
سلام..من یه تبلت چینی دارم که مدل wonder media wm8650 هستش. من تبلتم رو روت کردم و به راحتی هم روت شد.. الان هر کاری میکنم که به ریکاوری برم تا یه رام نصب کنم..اصلا نمیره.قبل از روت کردن هم نمیرفت..هم ولوم بالا+ هم هوم و هم پاور رو گرفتم...هم ولوم پایین =هم هوم و پاور رو گرفتمم ..کلا همه کار کردم ولی اصلا به هیچ وجه به ریکاوری یا بولت رودر نمیره..من چیکار باید کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خیلی خیلی ضروریه!
خواهشا یکی راهنمایی کنه تا یه جوری وارد ریکاوری بشتم تا رام نصب کنم...امکان داره که اصلا منوی ریکاوریشون نصب نباشه؟؟؟اگه جواب مثبته.چجوری باید منوی ریکاوری براش نصب کنم؟؟؟
خواهشااا دقیق راهنمایی کنید..
پیشاپیش تشکررررررررر
، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ,
من چنین برنامه رو روی تبلتم نصب میخام بکنم داره اخطار میده که روت وجود ندارد یعنی چی / یا چیکا رباید بکنم درست بشه؟
سلام دوست عزیز ازنرم افزار-IVT-استفادکن اگه جواب بده سرعتش خیلی خوبه
سلام دوست عزیز اول تنظیمات GPRS انجام بده فعال که شده اون موقعه 3g ستنیگ کن. پیغام مده که از این مود پشتیبانی میکنه یانه.
سلام دوست عزیز اول حتما و حتما باگارانتی اصل بگیر نهایتا فارسی نشد از زبان عربی که پشتیبانی میکنه .
تبلتم بعد از چند ثانیه از نرم افزارهای پوفین و پرکسی دروید می پره بیرون.چرا؟
دوستان لطفا یه رام فارسی و خوب برای msi wind pad Enjoy 7 معرفی کنید سریع ..
ممنون
سلام دوستان یه رام فارسی خوب برای تبلت msi wind pad Enjoy 7 پیدا نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:sq_3::sq_3::sq_3::sq_3::sq_3:
سلام من یک تبلت چینی با مارک mid دارم که الان ویندوز ce داره من میخوام اندروید 2.1 نصب کنم نمی دونم چه کار کنم لطفا من رو راهنمایی کنید.
در ضمن قبلا تبلت من اندروید نصب بود که دادم بیرون ویندوز ce نصب کردن که 30 هزارم از من گرفتن الان میخوام برگردونم به اندروید خواهشن راهنمایی کنید.
من هم می خواهم بدونم که میشه یا نه؟نقل قول:
سلام دوستان
\من فريمور تبلت msi خودم رو از سايت رسمي msi به طور كامل دانلود كردمه و ان رو در مموري تبلت ريختم پيام آپديت هم امد yes رو زدم و تبلت به ستاپ رفت و در خط آخر پيام ميده كه
update failed please reboot and update again
اين هم از لينك عكس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لينك عكس رو در نوار ادرس خود كپي كنيد
الان من بايد چي كار كنم
سلام من یک تبلت چینی با مارک mid دارم که الان ویندوز ce داره من میخوام اندروید 2.1 نصب کنم نمی دونم چه کار کنم لطفا من رو راهنمایی کنید.
در ضمن قبلا تبلت من اندروید نصب بود که دادم بیرون ویندوز ce نصب کردن که 30 هزارم از من گرفتن الان میخوام برگردونم به اندروید خواهشن راهنمایی کن
کسی من رو راهنمایی نمیکنه لطفا
من از puffin استفاده میکنم حرف نداره سایتای فیلتر رو هم باز میکنه
سلام به همه دوستانه گلم
آقا من تبلت هیوندای دارم چطور میتونم سیستم عاملشو آپدیت کنم
ورژن سیستم عامه فعلیش 4.0.4است آیا امکان آپدیتش هست؟
آخه تو تنظیماتش چیزی ننوشته که بشه
سوال دومم اینکه منظور از روت کردن چیه؟ این روت کردن به چه درد میخوره؟
متاسفم برای این سایت با مدیرانش که جوابو بلد نیستن . ببندین این پستو :sq_10:
عزیزم دارید از چیزی میپرسید که اسمش یک در میلیون تو بازار شنیده شده!