من که maverick نصب کردم.نقل قول:
Printable View
من که maverick نصب کردم.نقل قول:
یه قند شکن واسه اندرویید بزارید
سلام
یه دیکشنری می خوام واسه تبلت که مثل بابیلون داخل هر برنامه و متنی عمل کنه اگه همچین چیزی هست لطفا معرفی کنید
ممنون
سلامنقل قول:
برنامه blueDic رو نصب کن.
زمانی که میخوای از برنامه خارج بشی یه پاپ آپ رو صفحه میاد که شما باید گزینه Monitoring Clipboard on exit رو تیک بزنی.
حالا هر زمانی و هرجایی که خواستید مثل داخل مرورگر یا فایل پی دی اف و ... کافیه هر کلمه ای رو که خواستید کپی کنید (وارد کلیپ برد بشه) بلافاصله پنجره ای باز میشه و معنی اون لغت رو نمایش میده.
مثلآ داخل کروم که باشی کافیه انگشتت رو برای 3 ثانیه روی هر کلمه ای نگه داری تا انتخاب بشه و بعد داخل کلیپ برد کپیش کنی.
با تشکر از شما به خاطر پاسختوننقل قول:
من این دیکشنری رو نصب کردم ولی موقع خروج این پیغام نمی ده تو تنظیمات برنامه هم گشتم و همه گزینه ها محتمل رو تیک دار کردم ولی متاسفانه تغییری نکرد لطفا راهنمایی کنید .در ضمن فایلای صوتی رو هم واسه من پخش نمی کنه اگه مقدوره براتون طریقه نصب صحیح این دیکشنری رو واسم توضیح بدین
بازم تشکر
احتمالآ نسخه ای که شما دانلود کردی قدیمی هست.نقل قول:
اخرین نسخشو از اینجا دانلود کن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از نصب وارد Setting برنامه شو و گزینه Monitoring Clipboard رو تیک بزن و از برنامه خارج شو.
سلام
بله حق با شما بود و با راهنماییتون موفق شدم ولی مشکل جدیدی که دارم اینه ببخلاف متون داخل وب ، داخل متن پی دی اف عمل نمی کنه ! مشکل چیه؟
بازم ممنون
بهترین نرم افزار تورنت برای اندروید چیه ؟
ضمنا خیلی از فایلهای پی دی اف که من دانلود میکنم دانلود نمیشن و حجمشون صفر هست ؟ کسی میدونه مشکل چیه ؟
سلام
ویبر ویندوز من مشکل پیدا کرده و همش reconnecting میزنه و وصل نمیشه یک بر هم پاک کردم وقتی میخوام از سایت خود ویبر دانلود کنم ،دانلود نمیکنه ،مشکل از کجاس ؟
سلام دوستان
یه تبلت اندروید لنوو خریدیم برای یه بچه 7 ساله
چه برنامه ها و بازی هاییباید روش نصب بشه؟
قبل از راه اندازی چه کارهایی باید با تبلت کرد؟
طرز کارش مثل گوشی های اندرویدی هست یا فرق می کنه؟
آقا این چه حرفیه شما زدی . هیچ مشکلی نداره منم فون پد دارم خیلی راحت ام ایکس پلیر روش کار می کنه تا ویدیو ۱۰۸۰ هم باهاش پخش کردم. این نرم افزارهایی هم که نصب نمیشن یه سری نیست چند تا نرم افزار محدوده مثل فایرفکس و ...نقل قول:
سلام
من به دنبال نرم افزار android ----t میگردم البته ورژن کاملش
این نرم افزار در گوگل پلی وجود داره اما همون طور که در تصویر مشخصه میگه در کشور شما این نرم افزار قابل دانلود نیس . اگه ممکن این نرم افزار رو تهیه کنید . باتشکر
Sent from my memo pad 10 using Tapatalk
سلام دوستان. میشه کیبورد فارسی برای آندروید 4.2.2 بذارید؟ و بگید چطور باید نصب کنم؟
سلام دوستان
من اخیرآ شماره تلفنهای موجودم در گوشی و نیز جی میلم که بهمدیگر ارتباط داده ام را از دست میدهم.این مساله در گوشی کهنه من نیز اتفاق می افتاد ولی اینبار فکر میکردم با گوشی جدید موتو جی که آندروید 4.4.3 را دارد این مشکل حل شود که متاسفانه نشد.لطفآ راهنماییم کنید.
سلام دوست عزیز بله میشه تو اینترنت سرچ کنید پیدا میشهنقل قول:
سلام برنامه یااهو مسنجر می خوام برای تبلت مارک ایسوز ، از نت چند نسخه گرفتم ونصب کردم اما پلاگین های یاهو مسنجر خطا میده
اگهنسخه ای ازیاهو مسنجر دارید که به راحتی نصب می شه و پلاگین های مسنجر به درست کار می کنن لینک بدید مرسی:n16:
با درود
دوستان من به تازگی یک تبلت لنوو خریداری کردم. لطفا یک مجموعه از نرم افزارهای کاربردی و خوب که معمولا همه ازشون بهره می برند رو به من معرفی کنید برای دانلود کردن (اگر می شه مجموعه یکجا باشه)
با سپاس
نرم افزار ریکاوری حافظه تبلت که روی اندروید نصب بشه چی هست؟
ممنون
سلام دوستان ، نرم افزار برای دیدن فایل های تصویری در اینترنت میخواهم.
لطفا راهنمایی کنید.
سلام دوستان ، نرم افزار برای دیدن فایل های تصویری در اینترنت میخواهم.
لطفا راهنمایی کنید.
نقل قول:
بفرما
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
بفرما خرید یکجا از همین وبسایت نازنیننقل قول:
بفرمانقل قول:
با تشکر از سایت همسایه
نقل قول:
بفرما البته فکر کنم منظورتون فلش پلیر هست
مرسی برای یاهو مسنجر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دنبال نرم افزار کنترل مصرف ترافیک برای تبلت هستم لطفا معرفی کنید. ایا نرم افزار هایی هر مارک تبلت مجزا هست یا برای تمامی تبلت و انواع مارک ها قابل نصب و استفاده هست؟؟ :n16:
فرقی نمیکنه تبلت باشه یا گوشی برنامه ها یکی هست فقط ممکنه یک برنامه با یک ورژن خاص سازگاری داشته باشه که این مورد هم به ندرت اتفاق میفته در صورتی که از ورژن های قدیمی اندروید استفاده کنیدنقل قول:
بفرما خدمت شما از سایت ای پی کا تاپس
سلام خوب ومفید بود اگه ممکنه برنامه روت واسه تبلت لنوو a5500با اندروید 4.4.2رو هم بذارین ممنون میشم:n40:
سلام
یک بازی که عمل جراحی پاست وبرای اندروید هست برام معرفی کنید .
دکترش خانومه /
بچه ازم خواسته نمی تونم پیدا کنم
برنامه ای برای یادآوری کارهای روزانه با امکانات بالا و رایگان
ممنونم معرفی کنید
برنامه ی do it later برنامه ی رسمی ایسوس برای این منظور ، رایگان و ساده و پر کاربرد
سلام
برنامه ی مرورگر اینترنت اندروید هست که سیستم دانشگاهی گلستان رو باز کنه ؟
یعنی مشکله یک ملته این سیستم ممنون میشم کمک کنین
روی کامپیوتر فقط با IE باز میشه
روی موبایل با موزیلا و اپرا و کروم و IE هم تست کردم جواب نداد
بهترین برنامه برای مدیریت سایلنت گوشی چیه؟میخوام بشه باهاش تنظیم کرد یه سری روز خاص تو هفته از ساعت x تا y گوشی سایلنت باشه
یا مثلا خودش بفهمه هروقت وارد موقعیت مکانی x شدم گوشی رو سایلنت کنه
نرم افزار قران با صوت ؟؟
شما از برنامه iQuran Pro 2.5.4 استفاده کنین یه سرچ کنین لینک دانلود مستقیم راحت گیر میاد به همراه دیتانقل قول:
نمیدونم میگن چون داری از نسخه کرک شده ان استفاده میکنید حرام است ؟؟؟؟نقل قول:
سلام
یه برنامه برای بازیابی فایلهای رم تو کامپیوتر میخوام
من یه بار یه عکس رو خواستم ریکاوری کنم خوب بود کارش. حالا شمام امتحان کن:n02:نقل قول: