قد 182نقل قول:
وزن 190
اما اصلا چاق به نظر نميرسم ! :31:
Printable View
قد 182نقل قول:
وزن 190
اما اصلا چاق به نظر نميرسم ! :31:
بچه ها شما در فکر لاغری منم در فکر چاقی !!
قد 185
وزن 62
!!! :41:
برو حال كن كه لاغري ... لاغر شدن انقدر سخت هست كه فكرش رو هم نميكني ... :20:نقل قول:
قدر لاغريت رو بدون
اینجورام نیست !!! نامزدم میگه خیلی لاغری باید کمی چاق بشی ! :41: از لحاض علمی من 8 کیلو کمبود وزن دارم تا به مینیمم وزن مطلبو قدم برسم !! چاق شدن سختره !!! شما نخور و ورزش کن تا لاغر بشی اما من هرجوری و هرقدر که میخورم همون 62 هستم و گاها پایین هم میاد !!!نقل قول:
برو حال كن كه لاغري ... لاغر شدن انقدر سخت هست كه فكرش رو هم نميكني ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قدر لاغريت رو بدون
خب شما به يه متخصص تغذيه مراجعه كننقل قول:
من خودم يك دوست داشتم كه ميديديش دلت ميخواست دو تا بالش بزاري روي شكمش تا يكم بياد بالا :دي
اما رفت به يك متخصص تغذيه ي خوب و باعث شدش كه راحت وزنش بياد روي نرمال و الان هم خيلي خوش تيپه
فقط راهش همونيه كه گفتم ... شما وقتي بخواي همينجوري چاق بشي حال به هم زن ميشي ! مثلا پوستت شل و آويزون ميشه و باعث ميشه حالت مرد بودن و اقتدار خودت رو از دست بدي ... اما اونجوري بدنت هم روي فرمه
سلام بچه ها:باید بگم برای کسانی که نمیدونن تو ماه رمضان چه جوری میتونن رژیمشونو ادامه بدن بگم که
وعده افطار باید مثل وعده صبحانه رژیم خودشون عمل کنن،یه فاصله بین افطار تا میان وعده میوه میل کنن،میتونن چند تا دونه خرما+یک لیوان شیر هنگام خواب بخورن موقع سحر وعده ناهار رژیمشونو میل کنن
اینجوری هم روزه گرفتن هم رژیمشونو به هم نزدن هم اضافه وزن پیدا نکردن...
این موضوع دقیقا مثل ایران شلم شوربا شده شیر تو شیر والبته بامزه ...
حالا من میخواستم یه تاپیک بزنم که اومدم اینجارو دیدم ...
اگه من بخام شکمم کمی آب بشه تو چه موقعی از روز که روزه ام ورزش کنم ؟
واقعا 190 کیلو هستین یا اشتباه تایپی بود فک کنم منظورتون 90 بود نه؟نقل قول:
سلام.
من میخوام ببینم بهترین راه برای کم کردن وزنم چیه ؟
قد من 186 سانی متر و وزنم حدود 97 کیلو هست.
ممنون.
سلام
ورزش مداوم و اصولی و صد البته همراه با درست غذا خوردن (کاهش مصرف چربی،افزایش مصرف پروتئین ودر کل تنظیم میزان کالری دریافتی ولی مطلقا نه رژیم های عذایی که سر یه ماه ماهیچه و چربیو اب میکنه و بعدش بلافاصله با شکستن رژیم چند برابر چاقی میاره)
سوزاندن 7000 كيلو كالري = 1 كيلو كم كردن وزننقل قول:
بهترين راه براي سوزاندن كالري استفاده از دوچرخه ي ثابت هست بطوريكه توي حدود 1/5 ساعت با سرعت متوسط
ميتونيد
1000در روز بسوزونيد تا در هفته 1 كيلو از وزنتون كم كنيد .
اين ورزش رو مداوم اگر انجام بديد و غذاي پركالري و چرب هم مصرف نكنيد مطمئن باشيد در سه ماه چيزي حدود 12 كيلو
كم خواهيد كرد .
بهترین راه کاهش وزن کاهش کالری مصرفی بصورت متعادل و افزایش فعالیت بدنی برای افزایش سوخت و ساز می باشد .
اگر کم کردن وزن را سوزاندن چربیها بدانیم که همینطور هم می باشد هر کیلو کاهش وزن معادل 9000 کیلو کالری می باشد .
به هیچ عنوان سراغ دارو چه گیاهی و چه شیمیایی نروید :41:
در پروسه کاهش وزن کمی صبور باشید .:11:
بي خوابي شديدا لاغر ميكنه
اين اسپم بود ديگه ؟ :20:نقل قول:
دوستان کسی درباره این دستگاه های دراز نشست اطلاعی داره؟ کدومشو بخرم بهتره؟
ممنونم از همگی
خب من دوچرخه ندارم. نه ثابتش و نه متحرک.نقل قول:
پیاده روی چطور کم میکنه ؟ ساعتی چند کالری ؟
شما مطمئنین وزنتون زیاده؟
شما با 186 سانتی متر قدر فقط 97 کیلو دارید.
دکتر تغذیه من برای 181 سانتی متر قد 98 کیلو رو وزن ایده ال دونستند.
به نظر من به دکتر تغذیه مراجعه کنید .:46:
استرس
درس خوندن
دغدغه نون و ...
از ورزش بیشتر جواب میده
نه عزيزم اسپم كجا بود بدن موقع خواب كمترين كالري رو مصرف ميكنه پس اگه زمان خواب كم بشه خيلي تاثير دارهنقل قول:
اين اسپم بود ديگه ؟
آره خب من چاق! نیستم. اما بالاخره اضافه وزن و شکم دارم.نقل قول:
کاملا با نظر جناب morsadr موافقم ....نقل قول:
در پروسه کاهش وزن کمی صبور باشید . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین راه همون ورزش و رژیم مناسب هستش که بهتره ازیه پزشک تغذیه مشاوره بگیرید
ومهمتر اینکه چربی شکم و در کل اضافه وزن یه روزه نمیاد که یه روزه بره ...........کمی حوصله..........
با وزن شما هر ساعت پیاده روی حدود 400 تا 450 کالری می سوزونهنقل قول:
پیاده روی چطور کم میکنه ؟ ساعتی چند کالری ؟
ممنون از توضيحت . ميدونستم دليلشو !نقل قول:
خب به چه قيمتي ؟ به قيمت به خاطر انداختن سلامتي ؟
ورزش + رژیم خیلی مفید هست
فقط باید حواست باشه که ول نکنی اینا رو چون یکی رو بیخیال شی ایندفعه بدتر از دفعه قبل چاق میشی
ممنون.نقل قول:
فقط اگه میشه معنی پیاده روی و یا بهتر بگم، روش پیاده روی رو هم بگین به من.
سعي كن هميشه سرعتت توي پياده روي به يك نسبت مشخص باشه .نقل قول:
نقل قول:
فقط اگه میشه معنی پیاده روی و یا بهتر بگم، روش پیاده روی رو هم بگین به من
باید شما با حدود نیم یا یک ساعت شروع به پیاده روی کنید ودر طول جلسات زمانش رو افزایش بدید و اینکه این پیاده روی منظم وسر ساعت باشه بهتر کمک میکنه.........
نقل قول:خوب سرعتم چی ؟ یهنی مثل این دو ی ماراتون تند راه برم یا .. ؟نقل قول:
شما اول با پياده روي آرام شروع كنيد ( قدمهات رو با فاصله ي متوسط و يكنواخت بردار) بعد از چند روز كه با اين رويه خونقل قول:
گرفتي ميتوني سرعتت رو بيشتر كني و يا دوي استقامت هم تو دقايقي داشته باشي !
بهترين كار براي اين ورزش اماكن سرسبز و تفريحي هست چون تو روحيه و انگيزه آدم تاثير + داره !
به نظر من توتال کور از همه کاملتر هست البته من خودم ندارم این دستگاه رو فقط از دوستام که انو خریدن و با بقیه جنس ها مقایسه کردن میگن توتال کور بهتر هستنقل قول:
ولی اونطوری هم که تبلیغات میکنه نیست مثلا 300 تا برای فردی که اولین بارش هست تقریبا غیرممکن هست!
یه نکته دیگه هم هست اونم اینکه بعضی ها استفاده کردن میگن با این دستگاه بالا رفتن رو اسون میکنه اما تا حدی پایین امدن سخت میشه چون باید دستگاه هم با خودت پایین بیاری ولی تو حالت عادی فقط خودت هستی
سلام دوستان
من بايد طي شش ماه 12 كيلو وزن كم كنم اين در حاليه كه به خاطر كلاساي فشرده دانشگاه و كارامكان استفاده از رژيم هاي غذايي را ندارم(مجبورم غذاي دانشگاها بخورم) ولي ميتونم برنامما جوري تنظيم كنم كه پياده روي داشته باشم ولي نميدونم براي اينكه هفته اي نيم كيلو كم كنم به طور متوسط روزانه چندساعت پياده روي لازمه
خواهش ميكنم اگه كسي زمان مناسبا مي دونه بهم كمك كنه(يه چيز ديگم هست به خاطر ضعف ناشي از افت فشارخون مواد قندي را نميتونم حذف كنم فقط ميتونم محدود كنم):41:
سلام
پزشک تغذیه براتون تجویز کردند که باید 12 کیلو وزن کم کنید؟
یا علتش کمر درد یا بیماریی هست که با کم کردن وزن بهتر میشه؟
در هر حال بهتره با پزشک تغذیه مشاوره داشته باشید
اما نکاتی رو براتون میگم اینه:
در کنار قندی که میل میکنید به هیچ عنوان مواد روغنی و چربی میل نکنید چربی در کنار قند باعث چاقی میشه
برای پیاده روی از مناطق شیب دار ((سر بالا)) استفاده کنید ((اگر از کمر درد رنج نمی برید ))
حجم غذا کم شود خیلی به کم کردن وزن کمک میکنه
قبل از غذا سالاد بدون سس میل کنید به هظم غذا و کم شدن وزن کمک میکنه
شما باید فعالیت بدنی خود را که شامل پیاده روی هم میشه زیاد تر کرده و خوردن مواد غذایی پر کالری را محدود بفرمایید .
کالری سوخته شده توسط پیاده روی به وزن شما بستگی داره ولی شاید حدود 300 تا 400 کالری با یک ساعت پیاده روی سوخته شود . مهم اینه که این کالری مصرف شده را بلافاصله با خوردن مواد پر کالری جبران نکنید چون به عنوان مثال شما یک ساعت پیاده روی می کنید و 400 کالری می سوزونید سپس بلافاصله یک لیوان شیر می خورید باید بدانید که همین لیوان شیر حدود 300 کالری را به بدن برمی گرداند :18: حال اگر یک موز هم با آن بخورید که می شود همان 400 کالری .
در هر صورت اگر شما این کالری را به بدن برنگردانید با یک ساعت پیاده روی در شرایط معمولی شاید بتوان حدود 30 تا 40 گرم چربی را آب کرد .البته این محاسبات بصورت تئوری می باشد و در عمل جزییات زیادی وجود دارد
نظر بنده هم مشاوره با یک پزشک تغذیه و انجام رژیم اصولی می باشد . :11:
يعني اگه من بلافاصله روي پياده روي كالري مصرف نكنم با روزي 2.5ساعت راه رفتن (كه البته سريعم باشه)ميتونم در هفته 500گرم چربي بسوزونم.؟نقل قول:
فقط يه سوال :حدودا هر چند دقيقه از اين پياده روي بايد پشت سر هم باشه؟ يعني بايد به بازه هاي زماني چند دقيقه تقسيم بشه؟ :11:
مساله مهم خوردن مواد دارای کالری است حالا بلافافصله بعد از ورزش یا هر زمان دیگر . مهم اینه که این کالری سوخته شده به بدن بر نگرده و بدن از ذخایر چربی خود استفاده کند .نقل قول:
بهتره که فعالیت بصورتی باشه که سیستم هوازی سوخت و ساز فعال بشه تا چربی ها به نحو احسن و بدون خستگی زیاد جسمی بسوزند . شاید بالاتر از 30 دقیقه در هر وعده . البته اگر عادت به پیاده روی ندارید بتدریج زمان آن را بالا ببرید
قیمت این توتال کور چقدره؟نقل قول:
سایت laghari.net توتال کور رو 90 تومن میده. خوبه بگیرم؟
من روزانه 2 ساعت ( متوالي ) پياده روي ميكنم و يك مسير بسيار طولاني رو ميرم و ميام طوري كه به هر كسي ميگم ميگه امكان نداره اين همه راه رو پياده رفته باشي و اومده باشي ! :دي
وزنم هم 90 كيلو هست
والا من خودم رفتم توي سايت هاي مختلف كه اطلاعات جمع كنم كه توي 2 ساعت چقدر كالري ميسوزونم
توي اكثر سايت هايي كه جستجو كردم ( كه همشون هم Copy/Paste بودن ! )
مثلا نوشته بود پياده روي : 500 كالري ( براي وزن 90 كيلو )
بعد پايين تر نوشته بود پياده روي سريع : 400 كالري ( براي وزن 90 كيلو ! )
آخر من نفهميدم چي شد ! و متاسفانه همه ي سايت ها هم Copy/Paste بودند و بنابراين Search بيشتر هيچ نتيجه اي نداشت !
ميشه كمك كنيد ؟
سر ساعت خاص بودن چه ويژگيي داره ؟!!نقل قول:
در درجه اول بستگی داره که با اون 12 کیلویی که کم میکنید چقدر میشید:46:نقل قول:
ممکنه شما 30 کیلو اضافه وزن داشته باشید و بخواهید 12 کیلو کم کنید (که خیلی راحت تره)، و ممکنه که شما 12 کیلو اضافه وزن داشته باشید و بخواهید اون رو کم کنید (هم رژیم میخواد، هم ورزش)
ولی در هر صورت 12 کیلو برای شش ماه زیاد نیست اگه رژیم و ورزش رو رعایت کنید (منظور از رژیم نخوردن یا حتی کم خوردن نیست، فقط غذای پر کالری نخورید)