فلش باید سرعت خوندن و نوشتن روش بالا باشه. با فلش های معمولی بگیر نگیر داره و یه وقت قبول می کنه یه وقت نمی کنه. اگر می خواید خیالتون راحت باشه باید هارد اکسترنال به تلویزیون وصل کنید.نقل قول:
Printable View
فلش باید سرعت خوندن و نوشتن روش بالا باشه. با فلش های معمولی بگیر نگیر داره و یه وقت قبول می کنه یه وقت نمی کنه. اگر می خواید خیالتون راحت باشه باید هارد اکسترنال به تلویزیون وصل کنید.نقل قول:
دوست عزیز مارک خاصی مد نظرتون هست ؟
من خودم حتی با فلش OCZ تست کردم که یکی ار بهترین های دنیا هست ولی باز هم جواب نمیده .
هارد برای اینکه مثلاً آدم بخواد ماهی 10 دقیقه یا حتی یک ساعت ضبط کنه ارزش نداره
به مارکش مربوط نمیشه به سرعت خواندن و نوشتن فلش مربوط میشه. مثلا من با یه فلش معمولی کینگستون چند بار خواستم ضبط کنم نشد ولی شانسی یه بار توی تست قبول شد و تونسم باهاش ضبط کنم.نقل قول:
جایی هست که بتونم ببینم اطلاعات مورد نیازش رو ؟ که حداقل سرعت چقدر میخواد ؟نقل قول:
توی سرعت OCZ حرف اول میزنه :46:
با سلام
فلش که RED با لای 25 باشه مناسب این کاره که من فلش USB3 را پیشنهاد مکنم
شما مى تونيد از فلشهاى سرعت بالاى با مارک پاتريوت استفاده کنيد براى من جواب داده
با سلام فلش پاتريوت دوست عزیز جواب میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلامنقل قول:
دوستان تلویزیون من D6920 هست نرم افزارو درست وصل کردم ولی موضوع اینه که اون قرمزه تو تنظیمات منو وجود نداره !
آقا تو این سایت چقدر جواب آدمو میدن !!!!!نقل قول:
کلا اینقدر جواب میدید آدم شرمنده میشه !
سلام خدمت همگی دوستان ، لطفا اگر کسی در مورد نحوه دیدن فایلهای ظبط شده در تلویزیون مدل 6980 که با پسوند srf است برنامه ای که کار کند را دارد من را راهنمایی کند . با تشکر
تاپیکش اینجاست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی تا جایی که می دونم روی سامسونگ سری D کار می کنه نه ES ولی تست کنی ضرر نداره.نقل قول:
سلام
کسی رو سری D5xx رکورد رو فعال کرده؟
رو D585 یا D550 جواب میده؟
سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان عزیز
ما یه D7770 داریم ک از طریق خودش به 1016 آپش کردمو تو منوش نوشته ک دیگه آخرین ورژنه
مشکل منم همین ضبط نکردن روی فلشه
تا یه جاهایی حرفای دوستانو خوندم ولی بازم کاملا نسبت به امنیت روش گفته شده یا کاربردش روی مدل ما مطمئن نشدم
از دوستان خواهش میکنم در این مورد بیشتر راهنمایی کنن
با سلام
روشی رو که در پست شماره 40 همین تاپیک ارائه شده رو روی تلویزیونم انجام دادم و جواب داد
مدل تلویزیون : UE46ES6200S
فقط دو تا مشکل یا سوال کوچک !!! :
1 - بعضی از دوستان مدعی بودند که بعدش میشه فلان و بهمان کرد و فلان تعداد برنامه های ماهواره ای خارجی و فارسی قابل دریافت خواهند بود!!!! با کدام برنامه؟
2 - از دوستان محترم ایا کسی میدونه که چطور و با چه برنامه ای میشه بی بی سی فارسی و صدای امریکا رو دریافت کرد.
با تشکر از
mostafa2016 عزیز بابت توضیحاتشون در پست شماره 40
دوستان عزیز خواهشا هیچ وقت آپدیت نکنین تی وی هاتون رو من اینکار و کردم و با هزار تا آشنا بازی و قطعه از بانه خریدن 3000 تومان افتادم
حالا میل با خودتون
ببخشید 300000 تومان
با سلام به دوستان اول اینکه این تایپیک مخصوص تلوزیون سری D هست لطفا روی سری دیگر تست نکنید چون عواقب با خودتان هست بعد هم اینکه با آپتودیت T-GADAL-10160.2 پورت USB 1 در ایران قفل بوده قابلیت ضبط را ندارد و در استرالیا این قابلیت باز است واین عملیات روی 6940 و 6950 و 6960 جواب داده دوستان اگر دچار مشکل شدند پیغام بگذارند تا مشکلشان را حل کنم
با تشکر از دوستان
متشکر.کارم راه افتاد.
آدرس نرم افزار ruSamsungTVCommunicator برای وارد شدن به منوی مخفی
دریافت نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1. نرم افزار دانلود شده را از حالت زیپ در آورده............ اجرا نکنید
2. کامپیوترتان را با یک کابل لن به پنل متصل نمائید
مراحل زیر را در تلوزیون دنبال کن
Network>network settings>start>wired>next
بعداز حدود 30 ثانیه به شما یک ip address در خط دوم میدهد.
(اگر پیدا نکرد یا اشتباه پیدا کرد در همین صقحه بر روی گزینه ip setting رفته ok کرده ودر صفحه جدید دقت شود خط اول ip mode برروی حالت auto باشد. اکنون بر روی خط آخر رفته ok کنید
بعداز حدود 30 ثانیه به شما یک ip address در خط دوم میدهد)
گوشه ای یاد داشت کن
فقط خط اول –دوم-سوم شامل عدد میباشد و خط اخری تا اینجا صفر است
مثلا برا من 169.254.174.205 است
خط سوم هم 255.255.000.000
حالا در کامپیوتر در xp
در Network Connections
بر روی Local Area Connection راست کلیک کنید وارد properties شوید در تب general
برروی internet protocol(tcp/ip) دبل کلیک کنید در صفحه باز شده
گزینه use the following ip address را تیک دار کنید تا بتوانید در سه خط پایین اعداد را وارد کنید
در خط اول باید همان ip تلوزیون گرفتید فقط با تغییر اخرین عدد یعنی مثلا برا من بجای 205 عدد 10 را وارد کنید که میشود 169.254.174.10
البته برا شما شاید عدد دیگری باشه ولی به هر صورت فقط گزینه اخر را چند عدد بالا یا پایین کنید واین عدد را هم در جایی یادداشت کنید
در خط دوم در اولین خانه اگر کلیک کنید خودش پر میشه وعین خط سوم تلوزیون میشه
اما در خط سوم default geteway همان ip تلوزیون را وارد کنید
و در جلوی preferred DNS server
عدد 4.2.2.4 را وارد کنید
به بقیه چیز ها دست نزنید
تا اینجا تنظیمات کامپیوتر تمام شده حالا میریم سر تنظیمات تلوزیون
Network>network settings>start>wired>next
بعد از یافتن اعداد قیلی بر روی گزینه ip setting رفته ok کرده ودر صفحه جدید دقت شود خط اول ip mode برروی حالت manual قرار میدهیم
Ip address همان ip تلوزیون میباشد و در سری قبل در گوشه ای یادداشت شده در این قسمت وارد میکنیم
خط زیرش را هم به همان صورت قبلی وارد میکنیم
اما مهم خط زیرش یعنی Gateway میباشد که همان عددی که برا ip کامپیوتر با توجه ip تلوزیون ساختیم را وارد میکنیم
یعنی تلوزیون باید به این ip وصل شود
آخرین خط هم DNS Server باید همان عدد 4.2.2.4 باشد
حالا نرم افزار ruSamsungTVCommunicator.exe را اجرا میکنیم اگر پیغام یا خطایی داد ok میکنیم
4.حالا نرم افزا را داخل کامپیوتر اجرا کنید نرم افزار بالا میاد از شما ای پی پنل را میخواد ای پی یاداشت شده را وارد کنید
وقتی نرم افزا ای پی را شناخت و بالا امد ..یعنی نرم افزار پنل را شناخته وبخوبی کار میکنه
5. نرم افزا را خاموش کنید. یعنی ببندید
6. پنل را هم خاموش کنید... استاند بای
7. دکمه کنترول info-menu-mute-power وارد سرویس منو میشی
9. حالا پنل داخل سرویس منو است نرم افزا را در کامپیوتر اجرا نمائید
10. نرم افزار بالا امد روی دکمه factory بعد 3Speed کلیک کنید.... یک بار کلیک کنید
11. با تعغیر دادن info contery از no به استرالیا انترنت تی وی کلیه اپلیکیشنهاش facebook-youtube-bigpondTV- Skype-SocialTV-googleTalk-googleMaps وهزارا نرم افزار دیگه که قبلا دسترسی نداشتم و TV Recorded و Guide بطور اتومات فعال شدند
بعد از اتمام کار داخل نرم افزا دکمه پاور را کلیک کنید تا پنل خاموش شود
سعی کنید چیزی که ازش سر در نمیاری دستکاری نکنید.......
دوستان اگر فلش آماده برای ضبط می خواهند .فلش اصل به قیمت روز محاسبه و هزینه پستی در صورت جواب دادن در درب منزل هزینه دریافت میشود. وهیچ هزینه دیگر دریافت نمی شود فقط هزینه فلش در صورت نیاز به ایمیل من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمل بزنید با تشکر
چگونه می شود نرم افزار تی وی سامی سری 8000 را آپ دیت کرد با تشکر؟
اگه کیبرد فارسی دارید اینکا نکنید چون کیبردش میپره.
از دوراه میشه آپدیت کرد:
فایلو با کامپیوتر دانلود و اکسترکت کرده و بر روی فلش ریخته و به تلویزیون وصل کرده و از طریق منو»پشتیبانی
آپدیت میکنیم.
از خود تلویزیون هم با طریق منو ی پشتیبانی آپدیت میشه:n26:
با سلام یه اشتباهی شد توی تنظیمات تلوزیون D6960 دست بردم نمیدونم چرا تصویر در تصویرم از کار افتاده کسی میتونه کمک کنه اصلا این مورد کار میکنه؟
تصویر در تصویر فقط برای سورس HDMI کار می کنه. مثلا دارید تلوزیون می بینید و همزمان تصویر ماه.واره از HDMI رو هم دارید.نقل قول:
با سلام دوستان بازهم تاکید میکنم آپ سری 6940.6950.6960.6980 فقط مدیا پلیر و حل مشکل ظبط را حل می کند و روی سری دیگر تست نشده
:n01::n01::n02::n02::n02::n01:
کمکم کنید من یه تلویزیون 6960 دارم میشه آیا بااون می شه ماه و ا ر ه نگاه کرد. اگه هست کمکم کنید. هزینشو می دم .tehranhemrah@yahoo.com
سلا م اگه راه حلی پیدا کردی به من بگو لازم دارم.tehranhemrah@yahoo.com
دوست عزیزنقل قول:
اول اینکه چرا مدل تلویزیون تان را کامل ننوشتید . دوم اینکه این سیستم فقط در مدلهای اروپایی است. شما مدلتان را کامل بنویسید تا بگوییم که چگونه از آن استفاده کنید.
سلام با این مدل میشه نگاه کرد یا نه اینم
تلویزیون مدل:MODEL NAME:UA40ES6960M
MODELCODE:UA40ES6960MHD
کمکم کنید واقعا لازممه ایمیلم :TEHRANHEMRAH@YAHOO.COM
سلا م چجوری باتلویزیون مدل:MODEL NAME:UA40ES6960M
3d نگاه کرد.
واقعا کسی نیست که جوابم رو بده ......
کسی نست واقعانقل قول:
چطور بفهمیم که مدل اروپایی است یا نه.نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
مدل اروپایی با UE شروع می شود
دوست عزیزنقل قول:
برای استفاده از این ویژه گی مطالب زیر را مطالعه کنید
استفاده از عملكرد سه بعدی
برای LED سری: 6600- 4500 از این عملکرد پشتیبانی نمی شود.
سه بعدی
منو ← تصویر ← سه بعدی
این ویژگی هیجان انگیز جدید به شما امکان می دهد تا محتوای سه بعدی را تماشا کنید. برای اینکه به طور کامل از این ویژگی بهره مند شوید، به عینک فعال سه بعدی Samsung برای تماشای فیلم سه بعدی نیاز دارید.اطلاعات مهم در مورد سلامتی و ایمنی برای تصاویر سه بعدی.
اطلاعات ایمنی زیر را قبل از استفاده از عملکرد سه بعدی تلویزیون مطالعه و درک کنید.
هشدار
برخی تماشاگران ممکن است در حین تماشای تلویزیون سه بعدی به ناراحتی هایی از قبیل سرگیجه، حالت تهوع و سردرد دچار شوند. اگر متوجه چنین علائمی شدید، تماشای تلویزیون سه بعدی را متوقف کنید؛ عینک فعال سه بعدی را برداشته و استراحت کنید. تماشای تصاویر سه بعدی برای مدت طولانی ممکن است موجب خستگی چشم شود. اگر احساس کردید چشمهای تان خسته شده، تماشای تلویزیون سه بعدی را متوقف کنید؛ عینک فعال سه بعدی را برداشته و استراحت کنید. یک بزرگسال مسئول بایستی به طور مرتب مراقب کودکانی باشد که از عملکرد سه بعدی استفاده می کنند. اگر کودک هرگونه شکایتی از خستگی چشم، سردرد، سرگیجه یا حالت تهوع وجود دارد، از وی بخواهید که تماشای تلویزیون سه بعدی را متوقف کرده و استراحت کند.از عینک فعال سه بعدی برای هیچ منظور دیگری استفاده نکنید از قبیل عینک عادی، عینک آفتابی، عینک محافظتی و غیره هنگام قدم زدن یا حرکت به اطراف از عملکرد سه بعدییا عینک فعال سه بعدی استفاده نکنید. اگر هنگام قدم زدن یا به اطراف حرکت کردن از عملکرد سه بعدی یا عینک فعال سه بعدی استفاده کنید، ممکن است به واسطه تصادم با اشیاء، سکندری خوردن یا افتادن به خودتان صدمه وارد کنید.
حالت سه بعدی ● ● فرمت ورودی سه بعدی انتخاب شود.اگر می خواهید اثرات سه بعدی را به طور کامل تجربهکنید، لطفاً ابتدا عینک سه بعدی را به چشم زده و سپس حالت سه بعدی را از لیست زیر انتخاب کنید که بهترین تجربه تماشای سه بعدی را ارائه می کند.
OFF :عملكرد سه بعدی را خاموش می كند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] \: یک تصویر دو بعدی را به سه بعدی تبدیل می کند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [: دو تصویر را در کنار یکدیگر نمایش می دهد. ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : یک تصویر را بالای تصویر دیگر نمایش می دهد.
حالت سه بعدی ممكن است بستگی به سیگنال ورودیمتفاوت باشد.برخی فرمت های فایل ممکن است از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] \پشتیبانی نکنند.1هنگامی موجود می باشند که قدرت تفکیک درحا لت USB و HDMIبه میزانi 1080 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، p ,720p1080 بوده یا هنگامیکه PC از طریق کابلHDMI/DVIوصل شده باشد.
چشم انداز 3D ● ● پرسپکتیو سه بعدی تصویر روی صفحه را به طور کلی تنظیم می کند.
عمق ● ● عمق را به طور کلی تنظیم می کند.
تغییر چپ/راست ● ● تصاویر در سمت چپ و راست را جابجا می کند.
بهینه سازی 3D ● ● برای تلویزیون LED
تصویر کلی را به طور خودکار تنظیم کرده تا جلوه سه بعدی بهینه ارائه شود.
نحوه تماشای تصاویر سه بعدی
بعضی حالت های سه بعدی ممکن است بستگی به فرمت منبع تصویری موجود نباشند. برای تماشا در حالت سه بعدی، عینک فعال سه بعدی را به چشم زده و دکمه روشن کردن را روی عینک فشار دهید.
1- به صفحه سه بعدی بروید. تصویر ← سه بعدی
2- حالت سه بعدی را انتخاب کرده، صفحه حالت سه بعدیظاهر می شود.
3- حالت سه بعدی تصویری که می خواهید تماشا کنید راتنظیم کنید.
این تذکرات را قبل از استفاده از عملکرد سه بعدی مطالعه کنید...
حالت سه بعدی روی خاموش هنگامی به طور خودکار تنظیم می شود که به عملکرد Smart Hub دسترسی پیداکنید.الت سه بعدی هنگامیکه منبع ورودی را عوض می کنید به مقدار پیکربندی حفظ شده اش به طور خودکار تنظیم می شود. بعضی عملکردهای تصویر در حالت سه بعدی غیرفعال می شوند. از تصویر در تصویر در حالت سه بعدی پشتیبانی نمی شود. از عینک های فعال سه بعدی از نوعIRقبلی محصولات سه بعدیSamsungو عینک های سه بعدی ازتولیدکنندگان دیگر پشتیبانی نمی شود.نگامیکه تلویزیون برای اولین بار روشن می شود، ممکن است مدتی طول بکشد تا نمایش سه بعدی بهینه شود. اگر محصول سه بعدی یا دستگاه الکترونیکی دیگری در نزدیکی عینک یا تلویزیون روشن باشد، ممکن است عینک فعال سه بعدی به طور صحیح کار نکند. اگر مشکلی وجود دارد، دستگاه های الکترونیک دیگر را تا حد امکان از عینک فعال سه بعدی دور نگه دارید.ام تماشای تصاویر سه بعدی، حتماً در محدوده زاویه تماشا و فاصله تماشای ایده آل تلویزیون باقی بمانید. در غیراینصورت، ممکن است نتوانید اثرات سه بعدی را درست مشاهده کنید. فاصله تماشای ایده آل سه بعدی بایستی سه برابر یا بیشتر از ارتفاع صفحه نمایش باشد. برای مثال، اگر صفحه نمایش به ارتفاع دو فوت می باشد، بایستی حداقل شش فوت از صفحه فاصله داشته باشید. توصیه می کنیم طوری بنشینید که چشم های شما با صفحه نمایش همتراز باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چجوری 3D تلویزیون رو در حالت ساید با ساید بگذاریم با فلش فیلم 3D می زارم اما نمی شه راهنماییم کنید.مدل ES-6960 توی منو ی مخفی هم 3D رو روشن کردم.بازم نمی شه تلویزیون 3D فول اچ دی هم داره 4 تا عینک اکتیو هم داره .
راهنمایی کنید سامسونگ گرفتم دردسرشش زیاد شد والا ال جی داشتم اونم 3D بود ولی این همه در دسر نداشت کمکم کنید.
دوست عزیزنقل قول:
این مسیر را بروید
منو ← تصویر ← سه بعدی واز آن قسمت حالت سه بعدی را نتخاب و از گزینهای آن از جمله سایدبای ساید استفاده کنید
پست بالا را مطالعه کنید
3D روشن میشه اما اون گزینه ها غیر فعال هستش مشکلم همینه.چجوری اون گزینه ها رو فعال کنم .نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
اگر تلویزیون تان را دستکاری نکرده باشید
این مسیر را بروید منو ← تصویر ← سه بعدی واز آن قسمت حالت سه بعدی گزینه off عملكرد سه بعدی را خاموش می كند.ببینید اگر خاموش است آن را روشن کنید. اگر نشد در منو مخفی روی منوی اول گزینه Advanced رفته و از روی کنترول عدد صفر را چهاربار بزنید تا گزینه های سه بعدی نمایان شود و اگر خاموش بودند آنها را فعال کنید . خارج شوید