مطمئنی تموم کردن ؟ شاید اصا نیوردن ...نقل قول:
اینجا نیوردن ...
Printable View
مطمئنی تموم کردن ؟ شاید اصا نیوردن ...نقل قول:
اینجا نیوردن ...
تاپیک نظر سنجی رو هم امیدوارم زودتر Kurоsh عزیز بزنه
میخواستم نزدیک تر باشم :n14: :n28:
آره مطمئنم....چند جای مختلف هم سر زدم ولی همشون میگفتن یکی دو ساعت بعد از آوردن ,همشون به فروش رفتن...قرار بود امروز بیاد ...بعدازظهر میرم یه سر دیگه میزنم....نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
:n06:
با تشکر مهران...
مجید طوسی در گفت و گو با موسیقی ما خبر داد؛
«بگو سیب» پویا بیاتی به تیراژ دوم رسید
موسیقی ما - آرتین ولی الهی: یک هفته پس از انتشار نخستین آلبوم «پویا بیاتی» با نام «بگو سیب»، این اثر به تیراژ دوم رسید. مجید طوسی (مدیرعامل موسسه فرهنگی هنری سُل فا) ضمن اعلام این خبر به موسیقی ما گفت: «بگو سیب با استقبال چشمگیر مخاطبین رو به رو شده و به زودی پخش دوم آن آغاز خواهد شد. خوشحالیم که اولین آلبوم رسمی پویا بیاتی که هدیه ای از سوی موسسه سل فا به هواداران این خواننده بود، مورد توجه واقع شده است. به امید خدا در سال جدید کنسرتهای پویا بیاتی نیز برگزار خواهد شد».
گفتنی است «بگو سیب» 13 قطعه دارد که ترانه های توسط حدیث دهقان و پویا بیاتی سروده شده است و آهنگسازی و تنظیم آن را «فواد غفاری» و «مهدی خیرخواهی» انجام داده اند. مجید طوسی تهیه کنندگی این اثر را بر عهده داشته و بهزاد محمدی مدیر اجرایی آن بوده است.
منبع:
اختصاصی سایت موسیقی ما
میدونستم به تیراژ دوم میرسه.....واقعا بهترین آلبومه ساله...نقل قول:
دوستا نمیدونم چرا زندگیم اینجوریهدلواپس اونم اونی که پشت این دوریهدیگه نمیتونم دیگه خنده هامم زوریهاز کسی پنهون نیست توی چشمای من خواهشههیچکی مثه اون نیست دل من با خیالش خوشهگفتنش آسون نیست این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منو میکشهاینجاشو ننویس خدا میدونه دلتنگشمدست خودم نیست خدا میدونه دلتنگشمدست خودم نیست خدا میدونه دلتنگشمبا چشمای خیس خدا میدونه دلتنگشمدست خودم نیست خدا میدونه دلتنگشمدست خودم نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میدونه دلتنگشممیره نفسهامو دارم از همه چی سیر میشمخالیه دستامو بازنده ی تقدیر میشمندیده عکسامو نمیدونه دارم پیر میشماز کسی پنهون نیست توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من خواهشههیچکی مثه اون نیست دل من با خیالش خوشهگفتنش آسون نیست این جدایی منو میکشهاینجاشو ننویس خدا میدونه دلتنگشمدست خودم نیست خدا میدونه دلتنگشمدست خودم نیست خدا میدونه دلتنگشمبا چشمای خیس خدا میدونه دلتنگشمدست خودم نیست خدا میدونه دلتنگشمدست خودم نیست خدا میدونه دلتنگشم
||| عیدی پویا بیاتی به هواداران عزیز به مناسبت عید سعید مبعث |||اینجاشُ ننویس | ترانه ، ملودی و صدای: پویا بیاتی | تنظیم: دی جی عابد
Quality of the original
دوستا چیه بابا !!نقل قول:
دوستا نمیدونم چرا زندگیم اینجوریه
نیستو نمیدونم چرا زندگیم اینجوریه !!
در کل کار خوبیه اما به نظرم محتوای شعر به ریتم شاد نمیخوره ... :n16:
به من ربطی نداره! تقصیر سایت bigseda هست!!!!!!!! :n02:نقل قول:
دوستان فک کنم پویا یه تک تراک جدید خونده به اسم "بماند"اگه اطلاعاتی دارید لطفا قرار بدید.
نقل قول:
داره گرد پیری رو موهام میشینه
میگن که آخر عاشقی همینه
آخ مگه درد دوری یه روزه دو روزه
پدر عاشقی بسوزه آی بسوزه
بیا تا نمردم ببینمت دوباره
آخه این جدایی تا کی ادامه داره
بیا تا نمردم ازت نفس بگیرم
من میخوام حقممو از زندگی پس بگیرم
من میخوام حقممو از جوونی پس بگیرم
منو و بی وفایی نمیگم بماند
غم بینوایی نمیگم بماند
میپرسی کجایی نمیگم بماند
بگم از جدایی نمیگم بماند
♫♫♫
♫♫♫
اگه برنگردی عزیزم عزیزم
بگو من چه خاکی تو سرم بریزم
اگه برنگردی به خدا میمرم
ساکمو میبندم از این خونه میرم
من و آرومم کن بگو دوره راهت
بگو برمیگردی فدای نگاهت
منو آرومم کن که گریه م بند بیاد
روی لبهای من یه خورده لبخند بیاد
منو و بی وفایی نمیگم بماند
غم بینوایی نمیگم بماند
میپرسی کجایی نمیگم بماند
بگم از جدایی نمیگم بماند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت 128
آهنگ جدید و بسیار زیبای پویا بیاتی به نام به جرم جدایی
( هوا حال میده ، واسه گریه کردن ... :n03: )
این موزیک بسیار زیباست.از دستش ندید واقعا قشنگه من که گذاشتم روی repeatنقل قول:
آهنگای پویا خیلی قشنگه.نقل قول:
این موزیک بسیار زیباست.از دستش ندید واقعا قشنگه من که گذاشتم روی repeat
من فقط چاووشی و پویا بیاتی گوش میدم :n16:
دوستان شنیدم که قراره پویا بیاتی بیاد تلویزیون!!!!شما خبری دارید؟؟؟؟یا شایعس؟؟؟؟
و بعد سلام
حقیقتا پوبا بیاتی لوله می کنه صدا رو تو غم و اندوه زنده باشه.:n20:
اومد دیگه !!نقل قول:
فیلمش تو سایت pouya bayati fans هست.
خیلی آدم باحالیه من فک نمیکردم اینجوری باشه.
آره واقعا آهنگای غمگینش خیلی فاز میده.نقل قول:
حقیقتا پوبا بیاتی لوله می کنه صدا رو تو غم و اندوه زنده باشه.
من "نزدیک تر" رو خیلی دوس دارم :n28:
یه حالی دارم | ترانه و ملودی: پویا بیاتی | تنظیم: عابد بسطامی | گیتار : مجتبی تقی پور
Link Quality Name [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 320 Ye Hali Daram [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 128 Ye Hali Daram
نگو عشق | ترانه و ملودی: پویا بیاتی | تنظیم: عابد بسطامی
این اثر عیدی پویا بیاتی به مناسبت اعیاد ولادت جواد الائمه ، حضرت علی اصغر و مولا علی (ع) به هواداران است
Link Quality Name [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 320 Nagoo Eshgh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 128 Nagoo Eshgh
دانلود آهنگ جدید پویا بیاتی با نام عاشقانه
ترانه : پیمان طالبی ، آهنگ : پویا بیاتی ، تنظیم : فریبرز خاتمی
متن آهنگ جدید پویا بیاتی با نام عاشقانه :چشمات معصومن چشمام آرومن دنیا چه خودخواهه
ناراحتم از این که عمر این رویا اینقدر کوتاهه
دل میبری آسون آدم کنار تو دنیاشو میبازه
پیراهن مشکیت از تو برای من یک لبه میسازه
موهای تو شعرن تو شعرهای تو هر سطرو دوست دارم
بو میکشم عشقو میدونی که خیلی این عطرو دوست دارم
ما خاطره داریم از هر چی حتی از برگای پاییزی
با برگای پاییز من عکس میگیرم تو اشک میر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زی
من ساده میمیرم تقصیر تو هم نیست تقدیر من بوده
چون علت مرگه بسیاری از مردم عشق یه زن بوده
دستات مهمونن خیلی نمیمونن شاید بری از دست
از رفتنت گفتم آروم خندیدی پس احتمالش هست
موهای تو شعرن تو شعرهای تو هر سطرو دوست دارم
بو میکشم عشقو میدونی که خیلی این عطرو دوست دارم
ما خاطره داریم از هر چی حتی از برگای پاییزی
با برگای پاییز من عکس میگیرم تو اشک میریزی
MP3 – 320MP3 – 128
این آهنگ واقعا قشنگ بود ...
بسی لذت بردم :
همه رازت یه طرف چشمای نازت یه طرف
ندیدم چشمی رو که تو نخه چشمه تو نرفت
یاد تو یار منه سکه بازار منه
من گرفتار توام عشق گرفتار منه
تو میخواستی بری آبم کنی
تو جوابم می کنی خونه خرابم میکنی
آخه لیلی تورو خیلی شبا کم داره دلم
آره غم داره دلم وای تورو کم داره دلم
زندگی بی تو برام ارزش خاصی نداره
ارزش اینکه به پاش یه لحظه وایسی نداره
تو که دوری با صبوری روزمو شب میکنم
من فقط پیشه تو موهامو مرتب میکنم
یا یه روز دق میکنم یا تورو عاشق میکنم
یا یه روز دق میکنم یا تورو عاشق میکنم
دانلود آهنگ جدید پویا بیاتی به نام فکر من باش
متن آهنگ جدید پویا بیاتی به نام فکر من باش :میگی یک روز از اینجا میرم نمیگی می میرمفکر دل تنگی و تنهایی من باشمیگی این عشق برام کوچیکه رفتنم نزدیکهمیگی و قلب منو میکنی از جاشمن که با خوب و بدت سر کردم تو رو باور کردمبه خدا لایق بی وفایی نیستمولی تو عشقم دور انداختیتو منو نشناختی من که آماده ی این جدایی نیستمفکر من باش که بعد از تو پریشون میشمفکر من باش که دیونه و داغون میشمفکر من باش از این زلزله ویرون میشمفکر من باش که دق می کنم از این دوریفکر من باش نذار آب بشم اینجوریفکر من باش نگو قسمته و مجبوری♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫حالا که بغضم هق هق کردی بغضم و عاشق کردیمیگی تو نیمه گم شدم نبودیکیه دنیاش و به اسمت کرده کی طلسمت کردهمگه تو فرشته ی خودم نبودیدوست داری اشک منو رود کنی منو نابود کنیچی بهت م [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رسه از این آزارچی بهت میرسه مغرور بشی بری و دور بشیدست از این بازی بچگونه بر دارفکر من باش که بعد از تو پریشون میشمفکر من باش که دیونه و داغون میشمفکر من باش از این زلزله ویرون میشمفکر من باش که دق می کنم از این دوریفکر من باش نذار آب بشم اینجوریفکر من باش نگو قسمته و مجبوری
MP3 – 320MP3 – 128
Pouya Bayati - Gol Pooneha
آهنگ جدید و بسیار زیبای پویا بیاتی به نام گل پونه ها
این قطعه اجرای زنده و بازخوانی آهنگ گل پونه ها از ایرج بسطامی می باشد
دانلود آهنگ جدید پویا بیاتی همت
دانلود آهنگ با کیفیت 320
دانلود آهنگ با کیفیت 128
دانلود آهنگ با کیفیت 64
سالگرد تولد پویا بیاتی رو به طرفدارانش تبریک میگم+آهنگ جدید پویا بیاتی با نام منو دریاب در ادامه
فرا رسیدن ایام سوگواری سالار شهیدان بر شما تسلیت و تعزیت باد
رسانه اینترنتی پویا بیاتی با افتخار هفتمین قطعه سال 93 را به حضورتان تقدیم می کندمنو دریاب | ترانه و صدای: پویـا بیاتـی | موسیقی: مهدی خیرخواهی | گرافیست: حسین اکبر آبادیپویا بیاتی: سوم آبان رسید و قطار عمرم از ایستگاه بیست و هشتم گذشت ، خداوند را بی نهایت سپاس
به خاطر مهربونی هاش ، به خاطر نفس هایی که با محبت حسین (ع) می کشم ، به خاطر شما که هوای منو دارید
صمیمانه و از سویدای دلم قدردان پیغام های پر از عشق و عاطفه ی شما هواداران عزیزکه سوم آبان رو برای من خاطره انگیزتر می کنید ، بودم ، هستم و خواهم بود.اما همه این حرف ها به کنار ، اینروزها باید دلم شش گوشه باشدگوشه های اشک ... تکه های آه ...آه ، بغض می کشد مرا دو ماهمتن آهنگ جدید پویا بیاتی با نام منو دریاب :
دانلود آهنگ جدید پویا بیاتی با نام منو دریاب
ترانه : پویا بیاتی ، آهنگ و تنظیم : مهدی خیر خواهی
منو دریاب تشنمه به کرمت محتاجممنو دریاب حسین به حرمت محتاجممنو دریاب امشب بد جوری سر گردونممنه دل مورده رو از بی راهی بر گردونوقتی خستم چه حالی داره گریه تو لحظه هایی که من به یاد تو هستمدخیل اشکم و از راه دور به نخ های پرچمت بستمچه حالی داره پر زدن تو هوای بارون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ه غمت اربابنگاهی کن به من منه دلشکسته رو قدر یه نفس دریابدلتنگتم خودت می دونی بی تو بی تابمکویر خشک و بی آبمبیا یک شب به خوابمدلتنگتم مثل ابرا پریشونمغریبی در بیابونم بده راه نشونممنو دریاب تشنمه به کرمت محتاجممنو دریاب حسین به حرمت محتاجممنو دریاب امشب بد جوری سر گردونممنه دل مورده رو از بی راهی بر گردوندانلود با کیفیت 320 - 6.90 مگابایت
دانلود با کیفیت 128 - 2.80 مگابایت
اینروزها | شعر: امیر علی سلیمانی | ملودی: پویـا بیاتـی | تنظیم: حمید احـدی
ویولن: پیام طونی | فلوت: پرویز وزیری | میکس و مستر: داریوش شهبازی
متن آهنگ جدید پویا بیاتی با نام این روزها :
تاریخ بر می گردد از راهش این روزها تقویم غمگین استپیر و جون مردم سیاه پوشند حال و هوای عاشقان این استحال و هوای عاشقان این استسجاده ها وقت دعا خیس استخانه به خانه کوچه ها خ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] س استاین روزها خاک دیار من از خاطرات کربلا خیس استاز خاطرات کربلا خیس است♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫در چشم های عاشق مردم وقت عزا احساس بسیار استاین روزها لب تشنه ها جمع اند دل داده های عباس بسیار استدل داده های عباس بسیار استتا آن زمان که آخرین خورشید برگردد این مردم عزا دارندباور نخواهم کرد عاشق ها از گریه کردن دست بردارنداز گریه کردن دست بردارنددانلود با کیفیت 320 - 8.90 مگابایت
دانلود با کیفیت 128 - 3.50 مگابایت