دوستان عزیز لطف میکنین تست سرعت روز و شبتونو میزارید ببینیم سرعت چطوریه ؟ ممنون میشم یکم اطلاعات بدین که سرویس نوین نت چطوریه؟
بازم ممنون میشم تست سرعت بزارین:40:
Printable View
دوستان عزیز لطف میکنین تست سرعت روز و شبتونو میزارید ببینیم سرعت چطوریه ؟ ممنون میشم یکم اطلاعات بدین که سرویس نوین نت چطوریه؟
بازم ممنون میشم تست سرعت بزارین:40:
درود.
با پوزش از همه دوستان گرامی که پیام داده بودند و همچنین داخل پیام خصوصی از بنده تقاضای تست کرده بودند ، شوربختانه به خاطر امتحانات دانشگاه زیاد به نت سر نمیزدم.
بنده از فروردین ماه امسال و از طریق خود شرکت ، مشترک ۲M/۱M up to ۴M/۱M شدم ؛ و نه از طریق شرکت هایی که داعیه نمایندگی دارند مثل این alishah و ... . چون واقعا نیازی نیست ؛ خودشون هم پوشش میدند و هم پشتیبانی میکنند.
راضی هستم.
این تست از سرور Respina تهران :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و این تست هم از سرور فن آوا :
و این هم دانلود دیشب بنده که از ساعت 3 تا 8 انجامش دادم ، در منطقه شهید قندی اصفهان :
شاد و پیروز و سربلند باشید.
آخه هیچ جای سایتتون ننوشتین که نماینده کدوم شرکتید،یه جوری نوشتید اینترنت پرسرعت نوین نت که آدم فکر میکنه خود نوین اصلیه(PAP) هستید،در ضمن اصولا isp-ها شماره مجوزشون میزارن ولی شما تو ساییتون هیچ شماره مجوزی از خودتون یا شرکت اصلی نذاشتید.نقل قول:
اگه از طریق خود شرکت اقدام کنید هزینه رانژه هم نمیگیرن واقعا عالیه، من با خود شرکت تماس گرفتم میگن عامل فروش ندارن و باید از خود شرکت اقدام کنید با ثبت نام اینترنتی ظرف 3 روز ، دمت گرم
شما این سرویس رو داری درسته؟نقل قول:
۸۹۶ / ۲۰۴۸
Up to
۸۹۶ / ۴۰۹۶
درود.
بله عزیز ، همین رو دارم .نقل قول:
--------------------------------------------
دوستان باز هم دارم بهتون میگم و نصیحت میکنم. فقط و فقط از طریق خود شرکت که رسمی هست اقدام کنید ، فقط و فقط همین ! حرف خودشون هم همین هست. هزینه ای هم بابت رانژه نمیگیرند.
-------------------------------------------
اگر هم دوست دارید ، بگید تا مشکلاتش رو بگم که با دید باز و درست اقدام به خرید کنید.
دوست عزیز اگه لطف کنی مشکلات این ISP رو بگی ممنون میشم . فقط یه سوال یعنی همه شهر ها سرویس میدن ؟! الان من اهواز هستم میتونم ازشون سرویس بگیرم ؟نقل قول:
من هم سرویس ۲M/۱M up to ۴M/۱M رو دارم و این تست سرعت و عکس دانلود هست..
--
البته مشکلی هم از این شرکت و سرویس هاش ندیدم!
دوست عزیز سرعت شب ها برای شما چند هست ؟! شبی چند گیگ دانلود میکنید ؟ راستی قطعی دارید یا نه ؟نقل قول:
امشب آزمایش میکنم نتیجش رو بهتون خبر میدم. ولی تا حالا قطعی نداشتم. یک بار که هواسم به زمانش بود 100 مگابایت رو توی 4 دقیقه دانلود کرد. یعنی هر 10 دقیقه 250 مگ.نقل قول:
نقل قول:
یه نگاه به جملت بکن....
100 گیگ تو چقدر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟نقل قول:
اگه تو هنگ کنگ هم زندگی کنی به این حرفت می خندن والا دوست خوبم .... :18:
منظور دوستمون 100 مگ بوده احتمالا :31: من زنگ زدم گفتم توی اهواز سرویس میدین گفت فعلا نه !!! گقت ثبت نام کنید هر وقت راه اندازی شد بهتون اطلاع میدیم . شانس ندارم که !نقل قول:
عذرخواهی میکنم، مگابایت منظورم بود.نقل قول:
راستی دوست عزیز شما کدوم شهر زندگی میکنید ؟! چون به من گفتن اهواز فعلا سرویس نمیدیم !!!نقل قول:
گلستان، کردکوی
درود.
مشکلاتی که توی این چند ماهی که داشتم و باهاشون روبرو بودم (سرویس قبلیم فن آوا بود ، با اون مقایسه میکنم) :
- متاسفانه سرعت دانلودی که بهتون میده، زمانی هست که شما از آی دی ام و کانکشن هاش استفاده کنید ، توی تک کانکشن و کمتر ، سرعت اینطور نیست ، مثلا توی آپدیت ویندوز ، آپدیت آنتی ویروس و یا سیستم عامل های گئولینوکس که به اون صورت دانلود منیجر ندارند و به همین خاطر من مجبور به کوچ به ویندوز شدم. (فن آوا پیشتر اینطوری نبود)
- پینگ نسبت به فن آوا ضعیف تر (واقعا فن آوا توی پینگ تک و عالی بود) که خب حتی (چند مورد انشگت شمار) هم توی این چند ماه زیادی کند شده خودش که واقعا رو اعصاب بود.
- یه گاهی حتی کوتاه اینترنت No Internet Access میشه (توی 4 ماهی که فن آوا بودم 1 بار قطعی داشتم کلا) و این اذیت میکنه آدم رو .
- پشتبانی در اوایل ضعیف ، جالب بود که اون اوایل تعداد پشتیبان کم بود ؛ هر بار همش یکی جواب میداد و یکبار هم حتی فکر کنم آبدارچی بود :دی و موقع قطعی هم جواب نمیدادند اما خب چون مشکلات کم بوده ، گذرم به پشتیبانی زیاد نیافتاده ولی این اواخر که تماس گرفته بودم ؛ وضعیت خیلی خیلی بهتر شده بود. ادبشون هم که همیشه توی این مواقع خوب بوده.
در کل این مشکلاتی هست که ممکنه باهاشون روبرو بشید و خودتون هم خوب میدونید که منطقه به منطقه فرق میکنه و ممکنه اصلا حتی همچین مشکلی رو نبینید.
نظر خودم رو هم بعد از 4 ماه بودن توی این شرکت بخوام به دوستان عزیز بگم ؛ کاملا راضی ام :)
سلام دوستان ، خواستم ببينم در كل راضي هستيد از اين شركت؟؟؟
كسي مركز مخابراتي محلاتي هست كه از نوين نت سرويس گرفته باشه؟!
دوست عزیز شما کدوم شهر هستی ؟! و اینکه لطف کن اگه میتونی شبانه رو هم تست کن . ببین شبی چند گیگ میتونی دانلود کنی . ممنون :40:نقل قول:
سلام بچه ها
سرعت دانلود 256 و 512 نامحدود چند KB/S هست؟
ممنون....
من اصفهان هستم تازه گرفتم وقت شد حتما امتحان می کنم.نقل قول:
ممنون میشم دوستان تست شب و روزشون رو بزارن :11:
ما که شانس نداریم زنگ زدم می گن هنوز تو منطقه شما سرویس نداریم :(
بچه ها سرویس دهیش چطوریه ؟؟!!!! کسی سرعت دانلود سرویس محدود زیرش رو داره ؟؟!!!!
سالیانه 140 گیگ واقعا میده ؟؟!؟!!!
۵۱۲ / ۵۱۲
Up to
۸۹۶ / ۲۰۴۸
نقل قول:
شما چه طوری راضی بودی؟ سرت کلاه گذاشته بودند سرعت اینترنت و دانلود شما تک کانکشه درست میباشد و ان چیزی که میبینی کلاه برداری از نژاد ایرانی که فقط IDM میدونه چی هست بود
یعنی سرعت فقط با idm بالاست؟!!!!
یکی بگه تو تهران پینگش چطوره؟واسه بازی انلاین جواب میده؟
الان داتک دارم با سرعت 120k دانلود میکنه ولی ماهی 20 هزار تومن برای 3 گیگ میدم
این شرکت خیلی به صرفه هستش
سرعت شبانه چطوره؟
یک نفر اگر میتونه پینک بگیر با 8.8.8.8 در سی ام دی تا مشخص بشه
کسی تا الان سرویس نامحدود 1به 5 نگرفته ؟!!
دوستانی كه از اين شركت سرويس دارن سرعت دانلود از attachment ياهو يا گوگل چقدره ؟! من بزرگترين مشكلم سرعت پايين اتچ كردن و دانلود كردن اتچمنت هست تو اكثر سرويسايی كه داشتم.
دوستان کسی سرویس نامحدود 1 به 5 از این شرکت داره؟
سرعت دانلود و پینگش چنده؟
درود
عزیز من ، من نه گفتم کارشون خوبه و نه بده ، پستم رو هم فکر میکنم کامل نوشتم و توضیح دادم.نقل قول:
خدا رو شکر توی نت هم خبره شدیم ، ولی بسته به نوع کاربری و استفاده ای که من از اینترنت دارم ، راضی هستم. حالا یکی میتونه راضی باشه و یکی نباشه. هر کس استفاده خودش رو داره :)
دوست عزیز ساعت رایگان 2 تا 8 . شما اون پست قبلیتون زدید از 3 تا 8 دانلود شبانه انجام دادم . اگه 2 تا 8 بزارید چند گیگ دانلود میکنید ؟! به جز اون شب باز هم دانلود کردید ؟!نقل قول:
دوستانی که دنبال سرعت دانلود نوین نت هستن من با idm و سرعت 128-512 هر شب حدودا یک و نیم گیگ دانلود دارم با سرعت 512-2 مگ هم تا ماه پیش هر شب از 2تا 8 حدود 5 گیگ دان میکردم سرعتم هم روز و شب فرقی نداره
سلام
نظرتون درباره سرویس این شرکت چیه؟
ماهی 3گیگ و سرعت 1مگ(واقعی)برام کافیه.
الان از سرعت شهراد خیلی راضی ام ولی هم قیمتش رو برده بالا هم اینکه به زور باید سه ماهه شارژ بکنم.
ممنون
دوست عزیز این تست مال چه سرعتی؟نقل قول:
2up tp4 ..لاهیجاننقل قول:
اینم تست روز up to 4 m هست، شب هم سرعت رو میزارم براتون :8:
اولین تست سرعتم بعد وصل شدن :) باورم نمیشه این شرکت واقعا عالیه کارش، پارس آنلاین واقعا گند بود سرویساش
سرویس حجمی به نظر خیلی خوب ولی من میخوام بدونم نامحدود 1به 5 چند یک چند روز بگیرید تست کنید موبین نت 128 1 به 4 تا 70 میده سرعت
باید قطعا سرویس 256 این شرکت حدود 80 اینارو بده ؟!
راستی دوستانی که عوض کردن چه قدر زمان برد تا خط تغییر بدن با تغییر رانژ سرویس؟!