والله دروغ که نمیگم , دارن پراید آشغال رو 11 تومن میخرن هیچی نمیگن اون وقت واسه 20 تومن سیم کارت؟نقل قول:
Printable View
والله دروغ که نمیگم , دارن پراید آشغال رو 11 تومن میخرن هیچی نمیگن اون وقت واسه 20 تومن سیم کارت؟نقل قول:
پس نتیجه میگیریم اینم روش :10::2::7:نقل قول:
اینم اضافه میکردی که ملت به خاطره آرم میرین رایتل میخرن :27::43::thumbsup:
بدو بیا آرم :33::33::33:
خوشمان آمدنقل قول:
"حالا همه یه کاری رو میکنن پس ما هم بکنیم" خیلی طرز فکر غلطیه و به نظر من بیشتر فریب دادن خود و تبرئه کردنه و تنها عامل بدبختی ما. البته باکمال احترام به نظر دوستمون من هم نظر خودمو گفتم
سلام دوستان..... عجیب ترین و مسخره ترین چیزی که دیدم تعرفه ۳مگ هست که با احتساب هر گیگ۱۶هزارتومان حساب کردن ۴۸۰هزارتومان....اخه کدوم ادم عاقلی میاد برای هر گیگابایت ۱۶هزارتومان پول بده؟
........DELETE
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رایتل دوست داریم:13: رایتل دوست داریم:13: رایتل دوست داریم:13:
دوست عزیز مکالمه رایتل به رایتل اینطوریه تا بخواد به مشهد برسه فکر کنم 1 سالی طول بکشه تو همین کرجش موندن یه توصیه به دوستان دارم نخرید اقا نخرید به خدا با همین کارا باعث میشیم فکر کنن نمیفهمیمنقل قول:
اگر یک سال طول میکشه پس دیگه به من نمیرسهنقل قول:
سلام لطفا دوستانی که رایتل دارن یکم از خدمات و کاراییش برامون بگم..............:2:
کسی میدونه این رایتل کجاهای تهران را پوشش میده؟
اصلا معلوم نیست باید با گوشی خودت Network search کنی هر جا عللامت IR20 اومد اونجا پوشش دارهنقل قول:
مدیر عامل توهمی و دروغگوی رایتل حمید فرنگ گفته 8 هزار تا سیمکارت واگذار کرده. چطور یه نفر از این 8 هزار نفر نمیاد یه جا تست بزاره؟!!! احتمالا منظورش 8 تا سیمکارت بوده. تامین اجتماعی دزد رو چه به نسل سوم! بره شرکت دیال آپ راه بندازه هم نمیتونه سرویس بده!
دقیقا
من که خیلی وقته تو کرج پیش ثبت نام اعتباری کردم هنوز حتی تماس نگرفتن که بیا ادامه ثبت نام رو تکمیل کن
دلایلی که رایتل ثبت نام کردم
!-یه شماره رند داشته باشم
2-فکر کردم اینم شاید مثل ایرانسل اوایل فعالیتش یه سری خدمات رایگان یا کم هزینه ارائه بده
فقط همین و الا اینم یه اپراتور ! ! یه کلاهبردار جدید دیگه
کلاهبرداران تازه واردن اشکالی نداره
اینا هنوز مثل شاه دزداول و ایرانسل حرفه ای نشدن
يكي از بچه ها استفاده كرده ميگه سرعت دانلودش ٣٩k بوده(با speedtest)
Sent from my iPad using Tapatalk
با این سرعت هزینش چقدر میشه؟نقل قول:
128 کیلوبیتش سه ماهه 140 هزار تومنه :31:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:در حال حاضر سرعت 512 هست البته در بهترین شرایط که با افزایش تعداد مشترکین کم میشه و میرسه به 128!!نقل قول:
یعنی حدودا ماهی بیش از 46 تومن میشه:18:. واقعا شرایطش عالیه :27: فقط همینو میخوان دیگه چیز دیگه ای بابات این سرعت نمیخوان...............!؟:2نقل قول:
این همه خدمات میدن و فقط 46هزارتومن ناقابل واقعا نهایت.............!
بچه ها از رایتل بکشین بیرون فکرشم نکنین یکی از فامیلای من مدیر عامل رایتل بود گروه یکی از نزدیکان رئیس جمهور انداختنش بیرون شرو کردن به چاپیدن
در ضمن رایتل چون تحریمه مفت نمیرزه ولی ایرانسل چون شریک خارجی داره مشکل تحریمم نداره تا یه سال دیگه نسل سومم راه میندازه
تازه با حجم ترافیکی 9 گیگنقل قول:
که هر گیگ اضافه 8000 هزار تومنه
بابا خیلی باحالن...............................!نقل قول:
سیم کارت رایتل امروز اومد دستم اینم تست سرعت دانلودش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلود اندازه ایرانسله اون وقت اسمش رو گذاشتن 3G
---------- Post added at 07:27 PM ---------- Previous post was at 07:25 PM ----------
اینم سرور اروپا
:2::2::2:
الان این سرعت 128 یا 256 هست؟ پینگ که ماشالا بالاس سرعت آپلود هم پایین هستنقل قول:
مدیر رایتل فکر کرده مردم تو باغ نیستن این قدر سرعت کم میدن ماشالا قیمتاش هم که همه بالاس مثل این ایرانسل و همراه اول ارزون نیست قیمتاش ادم دلش خوش باشه به یه این:27:
این وضعیت EDGE ایرانسل هست در ساعت 6 بعد از ظهر که ساعت اوج مصرف هست حداقل به قیمتش میرزه:31:
واقعا خسته نباشند این مسئولین رایتل...
سرعت را دیدیــم !!!
بــر خود بالیــدیم ! :27:
دائمی یا اعتباری؟ ثبت نام تهران یا کرج؟نقل قول:
نزدیک 3 ماهه که "پیش ثبت نام" اعتباری کردم هنوز هیچ خبری نشده. ظاهرا اولویتشون روی دائمی هست تا بتونن بیشتر پول در بیارن. کلا مثل اینکه ول معطلند!
این رو الان تست گرفتمنقل قول:
واقعا این مسئولین خودشون رو مسخره کردن!!! خیلی راحت اسم نسل دوم رو عوض کردن شد نسل 3 ولی سرعت همون نسل دوم هست!!!
خوب به خاطر همین کار هاست که توی فناوری ارتباطات پیشرفت نمیکنیم! نسل سوم میدن به مردم ولی میگن برای سرعت بالا تر از 128 باید مجوز داشته باشی!! این ها خودشون نمیخوان سرعت زیاد بشه!!( وقتی آقای وزیر طرز فکرش اینه که کاربرهای خانگی سرعت بالا واسه چی میخوان؟؟؟ مگه دانلود کردن چند تا کتاب در روز چقدر سرعت میخواد....!!) حتی اگه نسل 4 هم راه اندازی بشه (که فکر کنم میره واسه چند سال دیگه) باز هم سرعت 128 خواهد بود و خواهد ماند......!!
خب با این وضع فکر نکنم بشه ارتباط تصویری هم برقرار کرد توی شبکه تری جی درسته ؟
---------- Post added at 12:14 PM ---------- Previous post was at 12:09 PM ----------
:18: مگه ADSL اله ؟ تازه ADLS خیلی شرف داره به این یکی :31:نقل قول:
نخیر. چون ارتباط تصویری داخل شبکه ی رایتل برقرار میشه و ارتباطی با اینترنت نداره. بنابراین بستگی به پهنای باند داخلی رایتل داره که حتما خیلی بالا و کافیه.نقل قول:
در کل، دلیل اینکه میخوان اینترانت ملی رو راه بندازن همینه که با این شبکه بتونن نیاز مردم به پهنای باند زیاد رو مثلا رفع کنند تا سرعت افتضاح اینترنت جهانی دیگه به چشم نیاد. با راه اندازی شبکه اینترانت ملی مثلا کاربران رایتل میتونن با سرعت واقعی 3G به شبکه اینترانت داخلی دسترسی پیدا کنند:27: اینترنت جهانی هم با همون سرعت کافی! 128 بر بستر 3G و البته محدودیتها و ...های فراوان همچنان و با قدرت در دسترس همه مشترکین رایتل خواهد بود!
1.دائمینقل قول:
2.اول کرج ثبت نام کردم تو تکمیل تغییر دادم به تهران
3.اولویت سیم کارت دائمیه بعد اعتباری و دیتا
فکر کنم اعتباریارو بعد عید بدن:11:
چه فرقی میکنه دائمی یا اعتباری بابا بی خیال رایتل همین ایرانسل خیلی باحاله........................
رایتل دار جدید نیست یه تست بزاره؟ راستی کسی میدونه توی تهران تا کجا سیگنال داره؟
نقل قول:
نواحی تحت پوشش شبکه رایتل اعلام شده
یکی از اپراتورهای ترکیه ، سرویس 3G سال 2010 :
ایران اولین اپراتور 3G سال 2012 :
اوپراتور اتصالات در افغانستان 3 ماهی هست داره 3G رو ارائه میده و سرعت 128 K اون برای عموم رایگانه اونوقت اینجا ...
من امروز سیم کارتم رو گرفتم....خیلی داغونه!!!!سیم کارت دیتا کرج!!!!!
البته فقط با گوشیم کار کردم...مودم سیم کارت خور ندارم تا تست بزارم....
نقل قول:
چی بگیم :41: ابری و بارون نمیشیم! :13: دردو می فهمیم :9: ، اما درمون نمیشیم!! :19:
جزء اولین نفرات بودم که گرفتم , افتضاحی بیش نیس !
سیمکارت دیتا رایتل - ( پهنای باندشو از داتک میگیره! )
باهاش خیلی راحتو عالی میشه هم گیم آنلاین بازی کرد هم تماس صوتی اسکایپ.. من هر دو رو تست کردم باورم نمیشد گیم جواب بده.. warcraft بدون لگ و دیلی بود !!!
با سیگنال 2 خط و مودم D-link DWM 156