چه قدر دلم برای سریال پایتخت تنگ شده.
اخه به اینا میگن سریال ؟
Printable View
چه قدر دلم برای سریال پایتخت تنگ شده.
اخه به اینا میگن سریال ؟
شدت انتقادها از این سریال به حدی بوده که شبکه یک، روز پنج شنبه را که روز پخش سریال های این شبکه نیست، برای این امر انتخاب کرده است.
مشرق: با وجود تکذیب روابط عمومی شبکه اول، سایت اعتدال نوشت: مجموعه تلویزیونی تا ثریا که از شبکه یک سیما پخش می شود ، با حذف بیش از 10 قسمت آن، فردا شب به پایان می رسد.
بنا بر این گزارش، این سریال که تاکنون انتقاد های مختلفی را از طیف های مختلف بر خود حمل نموده است، قرار بود از امشب وارد قسمت های جنجالی شود که با دخالت مدیران عالی صدا و سیما، سانسور شده و مسیر آن به کلی عوض می شود تا فردا شب به پایان برسد.
شدت انتقادها از این سریال به حدی بوده که شبکه یک، روز پنج شنبه را که روز پخش سریال های این شبکه نیست، برای این امر انتخاب کرده است.
بنابر اطلاعات خبرنگار اعتدال، قسمت های حذف شده این سریال، شامل بارداری «ثریا» از «سرهنگ» و دیالوگهای بسیار جنجالی در این زمینه بوده است.
این سایت افزود: علی دارابی معاون سیما مدیران شبکه یک، سه و تهران را به صورت کتبی توبیخ نموده است.
بنا بر این گزارش، علت این توبیخ، پخش سریال «تا ثریا» از شبکه یک، «شیدایی» از شبکه سه و «پنجره» از شبکه تهران بوده است و معاونت سیمای صدا و سیما به علت فضای شدیدا تلخ و مایوس کننده این سریالها، مدیران این شبکه ها را مورد بازخواست قرار داده است.
همچنین در این توبیخ از فرجی، بخشی زاده و احمدی مدیران این شبکه ها خواسته شده تا ادامه این روند در ساخت سریال ها مورد بازبینی قرار گیرد.
محتوای این سریالها در ماه های اخیر مورد انتقاد بسیاری از کارشناسان اجتماعی بوده است.
همچنین در زمان دادگاهی شدن «ثریا»، ماجرای ارتباط شرعی او با مردی از طریق «صیغه» در سالهای پس از فوت شوهرش آشکار می شود، که این مرد، شخصیتی جنجالی داشته است.
مسئولین عالی صدا و سیما با توجه به عواقب پیش بینی نشده پخش چنین مجموعه ای از تلویزیون، ترجیح داده اند با حذف 12 قسمت و بیش از 500 دقیقه، تا ثریا، تا ثریا ادامه نباید.
لازم به ذکر است که در هفته جاری مسئولین عالی صدا و سیما به کمیسیون فرهنگی مجلس احضار شده و در رابطه با این سریال مورد بازخواست قرار گرفتند.
حذفِ بیش از 10 قسمت ؟
دوشنبه ی هفته گذشته که عوامل سریال اومدن برنامه پارک ملت، خودِ سیروس مقدم گفت 11-12-13( دقیق یادم نیست کدوم یکی) قسمت مونده. با یه محاسبه ی ساده میشه فهمید که قسمتی حذف شده یا نه.
وقتی خودشون تکذیب کردن اینا از کجا فهمیدن؟! موضوع جنجالی و دیالگهای آنچنانی هم بعیده اصلاً در تلویزیون ساخته بشه!ضمناً تا یه مجموعه ی تلویزیونی برسه به پخش باید از N تا فیلتر گذر کنه!!همینطوری که پخش نمیشه.شاید به خاطر تلخی زیادش گفته باشن تمومش کنید ولی دیالگهای جنجالی رو من بعید میدونم.نقل قول:
مشرق: با وجود تکذیب روابط عمومی شبکه اول،
سریال از اول قرار بوده 32 قسمت باشه و دیشب هم قسمت 28 ام پخش شد.
و امشب میشه 29 ام
در واقع 3 قسمتش حذف شده نه 10 قسمت
مسخره هست
از وقتی متن سریال نوشته میشه تا وقتی ساخته میشه بارها مورد بازبینی قرار میگیره
دیگه اینجوری نیست که 10 قسمتشو حذف کنن!
---------- Post added at 11:21 AM ---------- Previous post was at 11:19 AM ----------
اگه اینجوری باشه به نظر میاد 3 قسمت حذف شده رو چسبوندن به هم چون قسمت دیشب هم 50 و خورده ای دقیقه بود.نقل قول:
دقیقا معلوم بود که سره همش کردن رفته...
همون دیشب که دیدم گفتم سانسور داشته .
نمیدونم چه وضعشه یه سری ادم بی جنبه هستن همش شکایت دارن من زیاد خودم علاقه ای به این سریال نداشتم و طرفداری نمیکنم..
ولی جنبه ی عمومی واقعا پایینه از اونور هر کس فکر میکنه سریالا غمگینه خب نیگاه نکنه چاقو نزاشتن زیر گلوش که
نیگاه نکنی پخ پخ..:31:
درسته.دیشب بیشتر از حد معمول پخش شد بیشتر از یک قسمت بود.امشبم طولانیه.نقل قول:
پس از سه قسمت هم کمتر حذف شده شاید حداکثر 30 دقیقه حذف شده باشه نه دیگه 500 دقیقه!!
در شایعه بودن اون خبر همین بس که حتی نویسنده مطلب نمی دونسته ثریا با سرهنگ عقد دائم کرده بوده نه صیغه!.
اینطور که نوشته انگار یه نفر دیگه هم بوده که باهاش صیغه بوده..نقل قول:
آدم در مورد مسأله اي كه اشراف كامل نداره نمي تونه به طور قطعي نظر بده!
ولي شما هم احتمالا مواردي توي مسائل ديگه به چشمتون خورده كه يه تيم با چه زحمتي يه كاري رو انجام مي ده و بعد با يه تلفن همه قضيه سر و تهش ماليده مي شه و مي گن جمعش كنين.
قسمت ديشب ثريا بسيـــــــــــــــــــار ام پي تري بود. اصلا اين زنه همزنداني ثريا داستانش چي بود و چي شد؟؟
يعني اومده بود دو تا ديالوگ بگه كه خدا چيه و اميد چيه؟؟ مشخصه كه يه سري چيز ها سر و تهش زده شده ولي 500 دقيقه رو ديگه نمي شه با قطعيت گفت!
من با تجربه كمي كه با حضور توي يه ارگان دولتي داشتم و يه اطلاعات بسيار ناچيزي كه دارم بسيار برام قابل قبوله كه توي ايران يه تيم با زحمت فراوان يه كاري رو انجام بده و بار ها تو هزار تا جلسه كارشناسي بشه و از n تا ----- رد بشه و بعد با يه تلفن و يا يه سخنراني و يا يه امضا جمع كردن چهارتا از افراد، كل قضيه جمع شه!!
البته باز هم اين رو بگم كه من كلا از سريال تا ثريا خوشم نميومد و هميشه بهش نقد داشتم!
اره انگار به غیر از سرهنگ با یه نفر دیگه قبلا صیغه بوده نظر شما چیه؟
نه باو....
ینی سه تا مرد؟:31:
یعنی شما فقط به سریال های طنز میگید سریال !؟نقل قول:
هر ژانری جای خودشو داره
این سریال سریال تلخی بود ولی سریال خوبی بود
واقعیت های جامعه رو بیان می کرد
بعضی وقتا دیدن تلخی هم خوبه و اتفاقا باید برای بیننده تلخ باشه تا تاثیر خودشو بذاره
واقعا این همه حذفیات داشته؟!!؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
20:30 گفت به خاطر دهه فجر، صدا سیما تصمیم گرفته سر و ته سریال های تلخ رو در آره! ولی در کل جالبه که چند سال پیش سریال "تاصبح" که توش سراسر کشت و کشتار و ناراحتی و تلخی بود رو چندین بار تو بهمن ماه سالهای پس از تولید سریال پخشیدن!
خودمونیما ملت واقعا بی جمبن ! ب تراژدی بودن فیلمم گیر میدن ....ژانرش خب فرق میکنه دیگه
قرار نیس ک همش تو یه فیلم بخندیم....
(همین جوری میشه ک فیلمای مضخرفی مثه اخراجیها اون همه فروش میرن :5:)
بهترین زمان هایی که میتونیم در کنار خونواده رو با هم خوش باشیم سریال میزارن اینجوری میشی:41::41:
چه وضعشه خداییش
اونوقت میریزن --- هارو جمع میکنن میبرن و میگن فارسی وان نیگا نکنین:13:
چقدر صحنه اي كه مادره به پسرش گفت هركاري بخواي برات مي كنم برات مي رم خواستگاري پسرم عــــــــــالــــــــــــ ــي بود!!
واااااااااي چقدر زحمت كشيدن !!
عجب ژانري!
عجب ديالوگ هايي وااااااااااااي!
ژآنر فیلم یه طرف !نقل قول:
چجوری اون ژآنر رو بسازن یه طرف !
تا حالا دیدی همه اینجوری به تراژدی بودن یه سریال خارجی گیر بدن ؟! مسلما نه !
سریال های از این قبیل مثل تا ثریا رسما دارن به شعور مخاطب توهین میکنن :13:
خــــــــــــــــب
سريال ايراني اگه قسمت آخرش عروسي نباشه كه سريال نيــــــــست!
اونم جور شد!!
با تمام انتقاداتي كه من به اين سريال دارم اما به نظر من اين همه فيلم هندي بازي در مورد رضا براي بد نشان دادن مسأله ربـــــا لازم بود!
مقدم به نسبت هنري كه داره هر كاري كه از دستش بر مي اومده انجام داده !
البته توي اين سريال، مقدم از هر جسم براقي براي نشون دان انعكاس تصوير افراد توي اون استفاده كرد!
از آينه گرفته تا دستگيره در و چوب براق در خونه دوست دختر پسر ثريا!
نقل قول:
تا الان كه خبري از عروسي نيس دختره در رو باز نكرد روشون
خب مثل اینکه اولین بدعت
در سریال های ایرانی گذاشته شد
عروسی نشد:31:
هنوز معلوم نيس هنوز تموم نشدهنقل قول:
فعلا ثريا خانم رفته تو جلسه قرائت قران
پس چرا تموم نمیشه
هی آهنگ میزنه میگم تموم شد میبینم باع
نه تا فردا ادامه داره:31:
نقل قول:اون موقعي كه من نوشتم عروسي دو تا آشپزا بود. هي گفتم حالا تموم مي شه حالا تموم مي شه كه نشد!نقل قول:
الان هم كه داره تيتراژ مي ره شايد مثل اين فيلم خارجي ها وسطاي تيتراژ هم يه چيزايي پخش كردند!!
صلوات
واقعا طرز تموم کردن یه سریال از ساخت اون سریال سخت تره:46::11:
کلی میگم
سریال های ایرانی که همشون happy end هستند:27:
یا علی:11:
حالا بچه ها بدون هر گونه تعصب اگه قرار باشه به اين سريال از 20 يه نمره بدين چند ميدين؟؟
براي به درد بخور بودن بحث علتش رو هم بگين كه چرا همچين نمره اي دادين!
سوای به آب بستن و البته آب تو آب کردن سریال :27:، یه نکته مشترک در "تا ثریا" و "وضعیت سفید" وجود داشت که اون موضوع تینیجر لاو در سناریو بود، و نتیجه گیری مشترک این شد که چه امیر و شیرین دهه شصت باشی چه پویا و عسل دهه نود، ازدواج این بین رخ نمی دهد (یا نباید رخ بده!)...
.
.
در مجموع خدا رو شکر تموم شد و الا بنزین میریختم خودمو آتیش میزدم!:31:
بچه ها نظرای ملتو ببینین خیلی باحاله:31:
کرکر خندس:31:
یارو میخواست بگه پیامد های جامعه گفت پیامک های جامعه:31: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه این کارو نکنی:31:نقل قول:
در مجموع خدا رو شکر تموم شد و الا بنزین میریختم خودمو آتیش میزدم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمره؟
17
خداییش بدک نبود ولی وقتی این شروع میشد فرش هامونو جمع میکردیم خیس نشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ب نظر من فیلم خوبی بود اما بازم میگم داستانش تخیلی بود:31: ب شعور مخاطب توهین میکنه !(کپی کردم:31:)
خداییش اصن تو زندگیه واقعیه همچین اتفاقایی میفته! ؟
ب هر حال ،گیم پلیش ضعیف بود ....!
8.5 میدم !:46: از10
گیم پلی؟:18::31:نقل قول:
باگ نداشت؟:18::31:
ولی خداییش داستانش پر باگ بود:27:
موافقمنقل قول:
چه امیر و شیرین دهه شصت باشی چه پویا و عسل دهه نود، ازدواج این بین رخ نمی دهد (یا نباید رخ بده!)
یکی از سیاستهای صدا و سیما نشون دادن مسائل روز جامعه هست.نکته ای که تو این چند وقته تو سریالهای ایرانی نشون داده میشه اینکه یه پسر به هر دلیلی به دختر مورد علاقش نمیرسه.خوب همین باعث میشه خیلی از جوانها که با مشکل روبرو شدن با دیدن این نرسیدنها کمی آروم بشند
یه نکته جالب دیگه این بود که اگه پسر ثریا با اون دختر خانوم ازدواج میکرد کمی غیر منطقی بود.از فاصله طبقاتی بگیر تا بی کاری و مشکل تحصیل و سن پسر ثریا
نکته دیگه فکر کنم 3 تا قسمت آخر رو تو یه قسمت سر هم کردند.البته تدوین هم عالی بود
ده قسمت از این سریال رو مجبور شدن آب تو آب کنن بره
سریال خیلی ناگهانی تموم شد , و گرنه پویا هم با عسل ازدواج میکرد
اون سکانسی که پویا و عسل با هم ازدواج می کنن و دسته گل رو میگیرن جلوی خودشون , حذف شده
در کل به نظرم خیلی خوب شروع شد و خیلی بد تموم شد
گيم پلي رو خوب اومدي!نقل قول:
براي يه همچين كارگرداني سريال ضعيفي بود!
فيلمبردار اگه به جاي فيلمبرداري عكاسي مي كرد شايد موفق تر بود!
شات هاي خوبي مي گرفت از رنگ هاي مختلف استفاده مي كرد تا تصوير دلپذير تر بشه!!
هي دوربين رو مي چرخوند و گردوندو از اين ور و از اون ور و روي چونه و ...... خلاصه
من اگه كارگردانش يه بچه ديپلمه بود بهش 14 اگه فوق ديپلم 12 و اگه ليسانس بود 10 و فوق ليسانس 8 و دكترا 6
بهش مي دادم!
منظورم اينه كه كارگردان به اندازه حرفي كه مي خواست بزنه براي كار مايه نذاشته بود!
حالا ماها شايد يك كم فيلم هاي پر امتياز imdb رو كمي!!!! زياد ببينيم. ولي با بقيه مردم عادي هم كه حرف مي زدم از كارگرداني شاكي بودند!
حيف وقتي كه صرف ديدن اين فيلم شد....
اصلا چي شد بالاخره؟؟؟
عجباااااا
باز خدا رو شکر تموم شد ..دیگه 20:30 هم صداش در اومده بود که بابا یه کم سریال شاد پخش کنید ...خداییش من اصلا ندیدم این سریال رو ..یعنی اولش رو که دیدم فهمیدم تا آخرش رو ..
کلا نمی دونم چرا دیگه صدا و سیما از این سریال های طنز درست نمی کنه ...خیلی وقته توی جمع خانواده نخندیدیم..
همش بیگ بنگ ،کالیفورنیکشن و بیحیا دیدم اونم تنهایی ..فاز نمیده ..
مثلا قرار تو این ساعات ملت از سره کار میان خونه شاد باشن نه اینکه یاد بد بختی هاشون بیافتن ...تو روز یه جور اعصاب ادم خورد میشه تو شب هم اینجوری.... کلا شادی به ما نیومده ...قهوه تلخ هم که تخته شد رفت پی کارش ..!!!
فکر کنم سیروس زمان کافی رو نداشت
وقتی این سریال رو با پایتخت که عید امسال نمایش داده شد مقایسه میکنم میبینم که فیلمنامه هم آنچنان قوی نبود که بشه روش بیشتر کار کرد
اما پیغامهایی که داشت به شدت تاثیر گذار بود
همین که رضا از اون خونه و وضعیت مالی مجبور شده برای ادامه زندگی به جایی بره که حتی تصورش رو هم نمیکرد مو رو به تن آدم سیخ میکنه
به شدت مخالفمنقل قول:
سریال خیلی ناگهانی تموم شد , و گرنه پویا هم با عسل ازدواج میکرد
ازدواج پویا با عسل یعنی اینکه هر جوانی تو سن 20 سالگی و بدون داشتن شرایط و یدون در نظر گرفتن آینده و فاصله طبقاتی میتونه ازدواج کنه.بهترین کار همین بود که پشت در بمونن
درسه ...نقل قول:
اگه این اتفاق میفتاد دیگه فوق تخیلی میشد!