دوستان
این ----- ها آمادش تو بازار موجوده؟قیمتش چنده؟؟
Printable View
دوستان
این ----- ها آمادش تو بازار موجوده؟قیمتش چنده؟؟
آره هست مال خود Microsft ـهنقل قول:
قیمتش حدود 20 دلاره که به پول ما میشه بین 50 - 60 هزار تومن
سلام دوستان آقا من این برد رو درست کردم ولی وقتی وصل می کنم هیچ پیغامی نمی ده نه دیوایسی نه چیزی هیچی نشون نمیده میشه منو راهنمایی کنید
نقل قول:
شما باید دسته رو با برد سینک ( همسان سازی ) کنید که به چند روش میشه
1- برد رو روی یک کنسول Xbox نصب کنید و باهاش دسته رو Sync کنید
2- یک کابل Play & charge دسته بخرید ( حدود 10 هزار تومن ) و دسته رو با کایل به PC وصل کنید تا با برد Sync بشه ( بعدش میتونید کابل رو بکنید )
ویندوزتون چی هست .. ؟؟نقل قول:
درایور دسته رو دانلود و نصب کردید ( تو پست اول هست ) .. ؟؟
مطمئن شید که کابل رو درست به برد وصل کردید و قطعی نداشته باشه
اقا من دهنم سرویس شده الان 1ماه گیر این کارم..بلاخره تونستم و جواب داد ولی حالا به یه مشکل برخوردم و هر جا سرچ میکنم هیچ جوابی پیدا نمیکنم
وقتی دسته رو به کامپیتور سینک میکنم و چراغ دسته روشن میشه دسته کار نمیکنه...ولی وقتی درایور رو دوباره نصب میکنم دسته چند دیقه درست میشه ولی دوباره از کار میفته و دوباره باید درایور رو نصب کنم...:sq_3:
خواهش میکنم کمکم کنید..مشکل از چیه؟؟؟
سلامنقل قول:
مشکل از ویندوزتون نیست؟؟
ویندوزتون چیه؟؟ سون؟
ویندوزم 8 64بیت و 7 32بیت هست و روی هر دوتاش همین مشکلو دارم ...نقل قول:
احتمالش هست سیم هارو جا به جا زده باشم؟نقل قول:
چون من دادم به یکی که وارد بود برام سیم هارو لحیم کنه و جای سیم قرمز و سفید رو جا به جا کرده (گفت رنگ های سیم ها توی یو اس بی ها فرق میکنه)...
اگه من سیم هارو جا به جا کنم اگه اشتباه باشه مشکلی درست نمیشه؟چون دیگه هیچ راهی به ذهنم نمیرسه!!!:sq_3::sq_3::sq_3:
ویندوزتون چی هست .. ؟؟
درایور دسته رو دانلود و نصب کردید ( تو پست اول هست ) .. ؟؟
مطمئن شید که کابل رو درست به برد وصل کردید و قطعی نداشته باشه[/QUOTE]
من ویندوز 7 دارم هم روی 64 بیت تست کردم هم روی 32 بیت درایور هارو هم دقیقاً از همون آدرسی که دادین گرفتم. سیمارم طبق همون رنگ وصل کردم ولی هیچی نشون نمیده برد رو از رو ایکس باکس خودم برداشتم دیود رو هم خریدم فقط کابل و بهش شک دارم که اونم دادم جایی تست کرده گفته سالمه ولی با این حال امروز کابل و عوض می کتم اگه چیز دیگه ای به ذهنتون میرسه کمک کنید
نه عزیز اگه سیم ها اشتباهی وصل شده باشن سیستم کلا اون رو نمیشناسه و احتمالا هم برد آسیب میبینه.نقل قول:
ای کاش روی یه ویندوز دیگه امتحان کنین ببینین جواب میده یا نه. البته ویندوز 7 چون روی 8 احتمالا جواب نده.
»ن که گفتم من دوتا ویندوز دارم هم 8 شصت و چهار بیتی هم 7 سیو دو بیتی...روی دوتاش هم همین مشکل رو دارم!نقل قول:
میشه اسم کاملش رو به انگلیسی بنویسید که من بگردم دنباش...نقل قول:
البته اگه سایتی میشناسید که بشه تهیه کردش بهم در پیغام خصوصی بگید ممنون میشم...
نقل قول:
Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows
دوستان عزیز کسی روی ویندوز 8 جواب گرفته؟
برد رو چجوری روی ایکس باکس نصب کنم؟ من ایکس باکس دارم، یعنی باید برد ایکس باکسمو بکنم و این برد رسیوری که ساختمو جاش بزارم؟ یا میشه رسیوری که ساختم و کابل یو اس بی داره وصلش کنم به پورت یو اس بیه ایکس باکس؟نقل قول:
شما باید دسته رو با برد سینک ( همسان سازی ) کنید که به چند روش میشه
1- برد رو روی یک کنسول Xbox نصب کنید و باهاش دسته رو Sync کنید
نقل قول:
باید کنسول رو باز کنی و بردی که ساختی رو به جای برد خود کنسول وصل کنی
بعد باید کنسول رو روشن و دسته رو سینک کنی
اگه از دسته میخوای برای کنسول هم استفاده کنی این روش پیشنهاد نمیشه چون به محض اینکه با کنسول سینکش کنی بعدش باید دوباره مراحل بالا رو بری تا با برد PC سینک بشه
اگه از دسته هم برای Xbox و هم برای PC میخوای استفاده کنی یک کابل Play and charge بگیر ( حدود 8 - 10 هزار تومن ) و راحت باهاش دسته رو سینک کن
لطفا توضیح بدید چطور این کار رو کردید؟نقل قول:
آقا من یه برد گرفتم درستش کردم درایور رو هم درست نصبیدم دسته رو نشناخت رفتم اون کابلی که گفتید رو هم گرفتم الان که با کابل میزنمش فقط یه Xbox 360 Wireless Controller via Play & Charge Kit به Devices and Printers اضافه میشه و چهارتا چراغ دسته هی چشمک میزنه!!!چیکارش کنم؟
راهنمایی لطفا!
منم همین الان این مشکل رو داشتمنقل قول:
برد رو از کامپیوتر جدا کن و به یک درگاه USB ـیه دیگه وصل کن
دوباره درایور برد و نصب کن و بعد دسته رو با کابل وصل کن و دکمه Home دسته رو روشن کن
زدم فرقی نکرد. چیز دیگه ای به نظرتون نمیاد؟شما روی ویندوز 8 امتحان کردید؟نقل قول:
کمک!لطفا!!!
یه مسلمون پیدا نمیشه؟
شما ویندوز 8 دارید ... ؟؟؟نقل قول:
درایوری که دانلود کردید مخصوص ویندوز 8 بود ... ؟؟؟
بله ویندوز 8 64 بیتی دارم. نه درایور ویندوز 7 64 بیتی گرفتم چون توی اون صفحه درایور 8 نیست چونکه ویندوز 8 خودش درایورش و توی خودش داره.مال خود 8 رو هم امتحان کردم نشد.نقل قول:
توی Device manage میشناسه برد و ولی توی devices and printers اون رو به اسم Xbox360 whirless resiver for windows توی قسمت Unspecifid گذاشته.
virus2009 یه لطف کن توضیح مرحله به مرحله بده که خودت چطوری انجامش دادی شاید مشکل منم حل شد.
تا اینجا که درستهنقل قول:
برد رو در بیار و دوباره کابل usb ـش رو چک کن ببین اتصالاتش درسته یا نه
روشی که باید انجام بدی به این صورته :
اول برد رو وصل میکنی و درایورش رو نصب میکنی
دسته رو با کابل به PC وصل میکنی و درایورش رو نصب میکنی ( داخل همون فایل Xusb21.inf هست ) اگه خود ویندوز خواست درایورش رو نصب کنه کنسلش کن و خودت نصب کن
بعدش هم که کابل رو میکنی و دسته رو روشن میکنی
اگه نشد برو روی یک ویندوز 7 امتحان کن ببین درست میشه یا نه
همه کارها رو امتحان کردم. روی ویندوز 7 هم دقیقا مثل 8 بود.جواب نمیده. این یه عکس از Devices and Printers منه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه کاری بکنین تا الان 40 تومن خرج کردم!
کمک!!!!!!!!!!!!!!!!!
اقا من بعد از 1-2 دیقه که بازی میکنم دسته از کار میفته و باید درایور رو دوباره نصب کنم و همین اشو همین کاسه ....
یکی بگه فقط مشکل من از کجاسسس:n28:
روی هر ویندوزیم که بگی تستش کردم...
سلامنقل قول:
احتمالا سیم های USB که به برد وصل کردین اتصالی دارن
سلام اگه میشه عکس ها رو یه بار دیگه اپلود کنید اخه پاک شده.
اگه از دوستان کسی داره برام میل کنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
چون تاپیک قدیمیه امکان ویرایش نیست ولی عکس ها خدمت شما :
__________________________________________________ _
قبل از اینکه درست کنین بهتره تاپیک رو یه بار بخونین. و اینکه قبلا برد باید با دسته سینک شده باشه(روی ایکس باکس)
با این کار ویبره دسته هم فعال میشه؟؟
نقل قول:
اگه بازی قابلیت ویبره داشته باشه فعال میشه
اگه میشه عکسهارو برام برفستید
دوستان کسی این دستگاه رو درست کرده؟ میشه از نحوه ی ساخت و یا حداقل خود دستگاه و قسمت های مختلفش یه آموزش بزارین ؟
ممنون
اگه میشه لطفا این عکساشو مجددا آپ کنید.ممنون.
آموزش که در پست اول موجود هست ؛ هیچ کم و کاستی هم ندارهنقل قول:
من از روی همین آموزش یکی درست کردم و به خوبی هم کار میکنه
نقل قول:
باید منتظر باشید تا آقا سعید بیاد و دوباره آپلود کنه