من خیلی دوست دارم هلند قهرمان بشه
به نظرم هلند و آلمان و اسپانیا مدعیان اصلی قهرمانی اند
Printable View
من خیلی دوست دارم هلند قهرمان بشه
به نظرم هلند و آلمان و اسپانیا مدعیان اصلی قهرمانی اند
منم طرفدار ایتالیام. هر چند خیلی امیدی بهش نیست.
فکر کنم المان مدعی اصلی باشه.
فرانسه هم وضعش خوبه. باید بازیها رو دید. خیلی دلم میخواد تیمهای نه چندان مطرح هم خوب بازی کنن مثل ایرلند و لهستان و اکراین و دانمارک. جام بهتری میشه.
من خودم فرانسه رو خیلی دوست دارم البته طرفدار تیم های آلمان و انگلیس هم هستم باید دقت کنید این تیم فرانسه نسبت به دوره قبلی کاملا متفاوته و به نظر من مدعی صعود از گروهش هست و امیدوارم بتونن ناکامی وحشتناک دوره قبل رو جبران کنن!
البته آلمان هم تیم قدرتمندیه و نباید نادیده گرفته بشه و به نظر من مدعی اصلی قهرمانی همین تیم آلمان هست!
ليگ برتر، پرنمايندهترين ليگ دريورو
حدود 20 درصد از 368 بازيکني که تابستان در رقابتهاي يورو2012 شرکت خواهند کرد، در ليگ انگليس توپ مي زنند.
--------------------------------------------------------------------------------
رقابتهاي ليگ برتر انگليس بيشترين نماينده را در رقابتهاي يورو2012 خواهد داشت. چرا که حدود 20% از 368 بازيکني که تيمهاي ملي کشورهايشان را در يورو همراهي مي کنند، در ليگ انگليس فوتبال بازي مي کنند.
نتايج آناليز به عمل آمده از سوي گروه تجارت ورزشي دلويت، حاکي از آن است که 74 نفر از 368 عضو 16 تيم حاضر در رقابتهاي يورو2012 در ليگ انگليس بازي مي کنند.
بوندس ليگا با دراختيار داشتن 13% از بازيکن حاضر در يورو، دومين ليگ پرحضور در رقابتهاي اوکراين و لهستان است و لاليگاي اسپانيا با داشتن 9% شرکت کنندگان و سري آ ي ايتاليا و ليگ روسيه هر يک با 8% شرکت کنندپان در رده هاي بعدي هستند.
دان جونز ، يکي از اعضاي اين گروه تجارت ورزشي دراين باره گفت:« پرتعدد ليگ برتر، با بيشترين نماينده در رقابتهاي يورو2012 اثبات کننده جهاني بودن ليگ انگليس و جذابيت اين ليگ براي بهترين بازيکنان دنياست. اين، به منزله آينه اي براي بازتاب مقياس مالي ليگ هاي مختلف است که در برنامه مالي سالانه فوتبال درنظر گرفته مي شود.»
شما ها که میدونید فرانسه قهرمان میشه باز این چه بحثی است که راه انداختید ؟!!! :27:
هر چند که دیگه سلطان زیزو ( زیدان ) دیگه تو تیم نیست ولی بازم عشق است فرانسه رو. :19:
خوب فک کنم امسال انگلیس اومده دخل المان بیاره ببینیم چی میشه امیدوارم به هم بخورن تلافی اون ناداوری در بیارن
فرانسه فقط تو یه مقطعی سالهای 98 تا 2000 رو اوج بود بعد از اون تبش خوابید :27:
این حرف رو جدی زدی ؟؟نقل قول:
شما مطمنی انگلیس بازیکنی براش میمونه که بیاد بازی کنه ؟؟
همه که کصدومن !!
البته ببخشید که سال 2006 هم نایب قهرمان شد !نقل قول:
با درخشش نویر و لام و بادشتوبر و هوملز و شواین اشتایگر و کروس و خدیرا و بندر و گوتزه و رویس و مولر و اوزیل و پودولسکی و کلوزه و گومز آلمان قهرمان قاطع میشه.
گومز یا مولر هم آقای گل میشن.
داداش بزار یه کم به خودمون امیدواری بدیم خودمم میدونم شاید انگلیس از گروهش بالا نیاد:31:نقل قول:
این حرف رو جدی زدی ؟؟
شما مطمنی انگلیس بازیکنی براش میمونه که بیاد بازی کنه ؟؟
همه که کصدومن !!
چکار کنیم دیگه طرفداریم:7:
خوب اگه کلی در نظر بگیریم تو این 14 سال اخیر به نظرم فراز نشیب زیاد داشته داشتهنقل قول:
البته ببخشید که سال 2006 هم نایب قهرمان شد !
جام جهانی 2010 که در مرحله مقدماتی حذف شد که اصن واقعا افتضاح بود سال 2002 که با 1 امتیاز رفت کنار
به نظرم فرانسه تیم جام جهانی نیست و شخصیت قهرمانی در جام جهانی نداره اون یکباری هم که قهرمان شد تو کشور خودش بود و یه نسل طلایی داشت فک نکنم دیگه در طول تاریخش تکرار بشه
امیدوارم تو جام ملتها حرفی برای گفتن داشته باشه
فرانسه به نظرم با زیدان قدرتمند بود اما حالا چی ........
منظور خاصی نداشتم فقط نظر خودم گفتم
موفق باشید
و یک روز تا یورو... تنها یک جام!
یورو2012، تنها و تنها یک قهرمان خواهد داشت؛ اما آیا این قهرمان، یک قهرمان قابل پیش بینی است و یا با یک شگفتی روبرو خواهیم شد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]لهستان؟ این میزبان جوان جام چهاردهم اروپا، پائین ترین رتبه را در رنکینگ فیفا دارد (شصت و دوم) اما آرزو بر جوانان عیب نیست! لهستانی ها که در اولین تجربه حضورشان، چهار سال قبل در گروهشان آخر شدند به امید سه تفنگدار دورتمندیشان که بازهم جام می خواهند نشسته اند. آنها به واسطه میزبانی مسابقات در مقدماتی یورو شرکت نداشته اند و به همین خاطر نزدیک 1000 روز است در تورنمنتی بازی نکرده اند و به همین سبب بی نهایت ناشناخته اند.
سایت گل- آیا می شود از بین 16 تیم یک کدام را قهرمان دانست؟ اما بی شک یورو 2012 تنها و تنها یک قهرمان دارد.
محتوای مخفی: ادامه
تاپیک داخل خود پی سی برای پیش بینی جام نداریم؟(نظرسنجی)
در یورو 2012 چه اتفاقاتی خواهد افتاد؟
یورو 2012 سرانجام دارد آغاز میشود و سایت گل قصد دارد بهشکلی نهچندان جدی به پیشبینی اتفاقاتی بپردازد که قرار است در این بازیها روی دهد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل – انتظار تقریبا به سر رسید و مسابقاتی آغاز شد که برخی میگویند قهرمانی در آن از فتح جام جهانی دشوارتر است.
بحث بر سر این که چه اتفاقاتی در یورو روی خواهد داد بسیار داغ است. آیا اسپانیا اولین تیمی میشود که سه قهرمانی بزرگ پیاپی به دست میآورد؟ آیا آلمان سرانجام پس از چند سال رسیدن به نزدیکیهای فینال به قهرمانی میرسد؟ میزبانان تا کجا پیش میروند؟ آیا تیم روی هاجسون بدون چند بازیکن اصلیاش میتواند برخلاف انتظارات عمل کند و مایه افتخار انگلیس شود؟
سایت گل در دیدگاهی نهچندان جدی اتفاقات روز به روز مسابقات یورو را پیشبینی میکند.
ژوئن
8: بازی لهستان و یونان بدون گل به پایان میرسد و بازی روسیه و چک هم به همین ترتیب مایه چرت زدن بینندگان شده و گلی نخواهد داشت. میشل پلاتینی، رییس یوفا ادعا میکند که روز افتتاحیه بازیها به طرز وحشتناکی موفق بوده و فوتبال برنده واقعی بوده است.
9: وسلی اسنایدر در جریان پیروزی دو بر صفر هلند مقابل دانمارک دچار آسیبدیدگی از ناحیه کشاله ران میشود و فالوکنندگانش را دچار مشکل PTA (همدردی عمومی از راه توییتر) میکند.
فیلیپ لام، کاپیتان آلمان راه هرگونه حرکتی را بر کریستیانو رونالدو میبندد و گل پیروزیبخش مانشافت را میزند، اما هنگامی که پیراهنش را بالا میزند روی زیرپیراهنش نوشته شده: «یولیا تیموشنکو را آزاد کنید!» و این کارش جو را بسیار متشنج میکند.
10: سرخیو بوسکتس، پس از آن که ماریو بالوتلی در گوشش میگوید: «به مارسلو واقعا چی گفتی؟!» خودش را به شکلی نمایشی به زمین میاندازد. بالوتلی اخراج میشود.
آیدن مکگیدی حرکتی به سبک آلن ایورسن انجام میدهد و میگوید تمرین کاری عبث است. او میگوید جلسات فوقالعاده تمرینی باعث شده سبزپشوان ایرلند مقابل کرواسی خوب بازی نکنند.
11: گروه نئونازی میهندوستان اوکراین برای حمایت از جان تری، کاپیتان انگلیس تظاهرات میکنند و به ورزشگاه میروند اما حاتم بنعرفه، بال فرانسویها تنها گل بازی را میزند و کام آنها را تلخ میکند.
زلاتان ایبراهیموویچ مقابل اوکراین که به وضوح عصبی است هتتریک میکند و پس از مسابقه میگوید بهترین مهاجم اروپا است.
12: هنوز هیچ گلی در گروه A زده نشده و فرناندو سانتوس، مربی یونان که تهاجمیترین تیم گروه است پس از بازی تیمش میگوید: «وقتی که نقشهمان درست از آب درمیآید را خیلی دوست دارم!»
13: کریستیانو رونالدو در نیمه دوم بازی پرتغال با دانمارک – که با شکست ناامیدکننده پرتغال همراه است – هربار توپ را میگیرد بیرحمانه هو میشود. پس از بازی از او احساسش را میپرسند و او میگوید: «بدگوهایم به خوشتیپی پسرانه من و به ثروت بیشمار من حسادت میکنند.» خبرنگار میگوید البته این طرفداران پرتغالی بودند که او را هو میکردند.
ماریو گومز برای آلمان گلزنی میکند اما آرین روبن فرصت آن را در اواخر دیدار به دست میآورد که از روی نقطه پنالتی بازی را به تساوی بکشاند. مانوئل نویر جهت توپ را درست تشخیص میدهد و پنالتی را میگیرد. بازیکن هلندی میبیند که توماس مولر دارد از خوشحالی دست میزند و به سمتش میرود و به صورتش میکوبد. دشمنی 18 ماه پیش آنها از سر گرفته میشود.
14: لئوناردو بونوچی بر سر ماجرای اسکومسوپولی بازداشت میشود و جورجیو کیهلینی در تمرینات دوباره از ناحیه ران پا آسیب میبیند. مارکو ماتراتزی خطاب به چزاره پراندلی بهتزده میگوید حاضر است به تیم ملی برگردد: «همانطور که جام جهانی 2006 را فتح کردم این بار هم کاری میکنم که یورو را ببریم!»
فرناندو تورس چهار بار دروازه شی گیون را باز میکند. به این ترتیب رکورد او در یورو 2012 تنها دو گل کمتر از آمار گلزنی او در کل فصل 12-2011 لیگ برتر است.
15: آندری شوچنکو به دلیل مصدومیت در آخرین بازیاش برای تیم ملی اوکراین در میان تشویق ناهنجار تماشاگران اوکراینی به بیرون زمین منتقل میشود. هیچ کس محکمتر از کریستن پازیک، همسر این بازیکن 35 ساله دست نمیزند؛ او میخواهد هرچه سریعتر به آمریکا برگردد.
اولوف ملبرگ امید سوئد برای قهرمانی در یورو را تا حد زیادی نابود میکند؛ او در دعوایی در تمرینات بینی ایبراهیموویچ را میشکند. اما همتیمیها، مربیان، کادر اداری، روزنامهنگاران، همسران بازیکنان، رهگذران کنجکاو و مسئولان ورزشگاه برای این مدافع تنومند میایستند و دست میزنند. سوئدیها در نهایت با انگلیس مساوی میکنند و اسکاندیناویاییها جشن میگیرند.
16: چهار تیم گروه A هرکدام سه امتیاز از سه تساوی دارند و هیچ کدام گلی نزدهاند و گلی نخوردهاند. سرانجام پیش از آن که کار به قرعهکشی بکشد، بر مبنای ضریب تیمهای ملی یوفا روسیه و یونان صعود میکنند.
17: رونالدو توپ را در میانه میدان میگیرد و از سه مدافع میگذرد. سپس پنج دریبل دیگر میزند. تماشاگران پرتغال نیمخیز میشوند و مطمئنند که لحظهای جادویی را دارند میبینند که نسلهای آینده دربارهاش صحبت خواهند کرد. تنها دروازهبان مانده که مغلوب شود و رونالدو ضربه چیپ دقیق و زیبایی میزند. توپ در راه ورود به دروازه است که نانی که در موقعیت آفساید قرار دارد به آن ضربه میزند. هیجان تبدیل به خشم میشود.
نیکلاس بنتنر دو گل میزند اما دانمارک به آلمان میبازد. او پس از بازی میگوید برنامه پنجسالهاش برای این که تبدیل به بهترین مهاجم دنیا شود در مسیر صحیحی قرار گرفته.
18: اسلاون بیلیچ نشان میدهد از یورو چهار سال پیش درسی نیاموخته و هنگامی که نیکیتسا یلاویچ در دقیقه 90 به اسپانیا گل میزند و کرواتها را پیش میاندازد در شادیهای دیوانهوار پس از گل بازیکنانش شرکت میکند. اندکی بعد اسپانیا گل تساوی را میزند و در نهایت کرواسی حذف میشود.
سباستین جووینکو به عنوان بازیکن جانشین به میدان میرود و نهتنها گل پیروزیبخش مقابل ایرلند را میزند، بلکه گل او به عنوان گل برتر جام انتخاب میشود.
19: طرفداران انگلیس پس از آن که تیمشان در مرحله گروهی حذف شد به خیابانهای دونتسک میریزند و آن را پر از زباله میکنند. به زودی ارتشی از سگهای ولگرد که از سرپناه حیوانات گریختهاند به آنها اضافه میشوند تا «بعد از ظهر سگی» کامل شود.
همه نگاهها به دونتسک است و فرانسه بیسروصدا سومین پیروزی پیاپی خود را در تورنمنت به دست میآورد.
20: اتحادیه فوتبال انگلیس هاجسون را برکنار میکند و هری ردنپ را جانشین او میسازد. کارگران دونتسک میتوانند اضافهکاری داشته باشند و حقوقشان هم دوبرابر میشود. آنها تمام روز را به پاک کردن شهر از زبالههای انگلیسیها و فضولات سگها میگذرانند.
21: دیک ادووکات، مربی روسیه شکست سه بر صفر مقابل هلند را به گردن معترضان لهستانی میاندازد که شب قبل نگذاشتند آنها بخوابند. لهستانیها روسیه را مقصر سقوط هواپیمایی میدانند که لخ کاچینسکی، رییس جمهورشان در سال 2010 سوارش بود و به دلیل سقوط درگذشت.
22: آنجلا مرکل، صدراعظم آلمان با بازیکنان صحبت میکند و از آنها میخواهد انتقام وامهای اقتصادی پسدادهنشده را از یونان بگیرند و به آنها نشان دهند شماره 1 اروپا چه کشوری است. تیم لو چهار بر صفر پیروز میشود.
23: اسپانیا – سوئد: بوسکتس و آندرس اینیستا دو پنالتی مشکوک میگیرند و ایبراهیموویچ پس از بازی میگوید توطئههای بارسلونا به سطح ملی هم رسیده. شایعات مبنی بر این که او میخواهد باز هم زیر نظر ژوزه مورینیو بازی کند روز بعد ده برابر میشود.
24: ایتالیا حذف میشود. دانیله دروسی هافبک و داویده آستوری در قلب دفاع ایتایلا قرار گرفتهاند ولی آنها رقیب کریم بنزما و دوستانش نیستند.
25: جنجال جدیدی در انتظار تیم ملی ایتالیا است. آنها این روز به شبه جزیره برمیگردند.
26: سه روزنامهنگار «برجسته» آمریکایی میپرسند چه شده که لیونل مسی هنوز در این تورنمنت گلی نزده.
27: هلند و اسپانیا دیدار نهایی جام جهانی 2010 را تکرار میکنند. هوارد وب باز هم داور این دیدار است. نایجل دییونگ همان ضربه ژوهانسبورگ معروفش را دوباره به ژابی آلونسو میزند. وب هم بدون معطلی هافبک منچسترسیتی را اخراج میکند. دییونگ ناباورانه میپرسد: «دو سال پیش که اخراج نکردی، چرا امروز اخراج کردی پس؟» وب هم پاسخ میدهد: «چون دو سال پیش گذاشته بودین منچستریونایتد قهرمان شه.»
28: آلمان در یکی از جذابترین بازیهای یورو فرانسه را میبرد. لام نمایش تیم را میستاید و میگوید تصمیم لو برای دادن آزادی بیشتر به بازیکنان دلیل اصلی موفقیت بوده. او همچنین میگوید ماجراهایی در این زمینه دارد که به درد کتاب جدیدی میخورد.
29: لام قرارداد نوشتن کتاب جدیدی را به ارزش 4.5 میلیون یورو امضا میکند.
30: چابی و باستین شوایناشتایگر در مصاحبههایشان به هم حمله میکنند. ستاره بارسلونا میگوید اگر آلمانیها تا این حد در پنالتی زدن خوب هستند چرا شوایناشتایگر پنالتیاش را در فینال لیگ قهرمانان خراب کرد؟ شواینی هم میگوید حاضر نیست به حرفهای کسی گوش کند که 32 سالش است و هنوز پیش پدر و مادرش زندگی میکند!
جولای
1: آلمان شکست در فینال یورو را جبران میکند و اسپانیا را دو بر یک میبرد. مربیان سرتاسر اروپا روشهای یواخیم لو در دادن آزادی بیشتر به بازیکنان را پیادهسازی میکنند!
گزارش روز: ترینهای سیزده دوره قبلی یورو
آلمانی ها همچنین با ۱۰ بار حضور (تا سال ۲۰۰۸) بیشترین حضور را در بازیها داشتند.
سایت گل- چهاردهمین دوره مسابقات فوتبال یورو (جام ملت های اروپا) از روز ۸ ژوئن تا اول ژوئیه ۲۰۱۲ در دو کشور لهستان و اوکراین برگزار خواهد شد و ۱۶ تیم اروپایی به رقابت خواهند پرداخت. امسال سومین بار است که دو کشور مشترکا میزبانی بازی ها را بر عهده دارند.
2012/6/8
گزارش ویژه: رکوردداران تاریخ جام ملتهای اروپا
سایت دویچه وله گزارشی از رکوردهای یورو منتشر کرده و به 52 سال رقابتهای یورو پرداخته.
چهاردهمین دوره رقابتهای جام ملتهای اروپا از هشتم ژوئن تا اول ژوئیه ۲۰۱۲ در لهستان و اوکراین برگزار میشود. این سومین دوره با میزبانی مشترک است. نگاهی به "بهترینها" و "بیشترینهای" تاریخ ۵۲ ساله این جام.
دویچه وله
2012/6/8