دوستان قیمت این مدل چنده؟نقل قول:
bsa r-10
1.5 تا 2 تومن بهترین انتخاب چیه؟
Printable View
دوستان قیمت این مدل چنده؟نقل قول:
bsa r-10
1.5 تا 2 تومن بهترین انتخاب چیه؟
خب بلخره تنظیمش کردم.الان 7 متر رو دقیق دقیق میزنه دیگه نمیدونم 40 متر و 50 متر چطوریهنقل قول:
دوست عزیز چرا فکر میکنید اینا تبلیغ هستن چرا به همه شک دارید؟بهتر نیست تو این تاپیکها سایتهایی معرفی بشه تا دوستانی که سوالهای زیادی دارن زودتر و بهتر به جواب برسن من خودم 1ساله که تمام سایت ها و فروم ها رو گشتم وبه دنبال سایتی بودم که ادمهای با تجربه ای توش فعالیت داشته باشن و بعد از بررسی این فروم ها به این سایت رسیدم که از هر لحاظ خوب جوابگو بودن من هم اینو به دوستانم دارم معرفی میکنم تا بتونن اطلاعات خودشون رو بالا ببرن مگه داخل این تاپیک چند نفر هستن که جوابگوی دوستان باشن
دوست عزیز نوع تفنگت چیه؟نقل قول:
----------------------------------------------------------------------------
bsa r-10 این تفنگ وارد نشده با این رشد قیمتها با این بودجه میتونید سوماترا 300 و گان پاور بخرید البته اینا هم نیاز به تلمبه ویا کپسول شارژ هستن که زیر 450 نیست
راستش من یک پران دارم مدتی که دیگه نزدیم به کوه و دشت, ازش هم که نمیشه تو محوطه
شهری و یا حتی مناطق طبیعی نزدیک شهر استفاده کرد. دنبال یه جایگزین برای ارضا حسه
تراندازی و این حرفا میگشتم که بشه تقریبا هرجایی حتی تو خونه هم ازش استفاده کرد و سیبل زد :31:
و البته به درد شکار هم بخوره!
الان خوبهای تو بازار کدوما هستن و تو چه رنجه قیمتی؟
+ اگه ریلایف باشه که فکر کنم بهتره!
خب جزو ارزون قیمت ها محسوب میشه . لئو پولد های اصلی فکر نکنم زیر 500-600 تو ایران پیدا بشن !نقل قول:
معرفی یه سایت دیگه خلاف قوانینهنقل قول:
اگه اینطور نبود که اونوقت برای هر تاپیک هرکس یه فروم معرفی میکرد که همه برن اونجا !! دیگه چه نیازی به بخش متفرقه بود !
زیر 2میلیون تومن این مدل ها هستن (البته برای شارژ این اسلحه ها هم 500 هزار تومنی باید برای کپسول هوا یا تلمبه دستی هزینه کنید )نقل قول:
sumatra 2500 500c کره ای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
gun power sss انگلیسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hatsan bt65 ترکیه ای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hatsan at44 ترکیه ای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقت این اسلحه تقریبا مشابه هم دیگه هست و در قدرت و کیفیت ساخت و سایر موارد تفاوت دارن (قویترین سوماترا هست با 105 ژول قدرت بعدش gun power هست با 85 ژول و بعدش hatsan bt65 هست با 65 ژول و بعدش hatsan at44 هست با 45 ژول . البته نا گفته نماند که تعداد شلیک ها با قدرت رابطه داره و هر چه قدرت بیشتر باشه تعداد شلیک های مفید با یک بار شارژ کمتر میشه و برعکس .
برای اطلاعات بیشتر و ریویو ها در مورد اسلحه ها میتونید در اینترنت جستجو کنید )
من 4 سال پیش خریدمش خوش دسته کراله اصله ترکیه البته 200 تمن خریدمش فک نکنم اصل باشهنقل قول:
پس تنظیم کردن دوربین روی این تفنگ خیلی سخته چون دارای لگد زیادیه که اگه تنظیم هم بشه در طول زمان دوباره تنظیمش بهم میخوره
درمورد تفنگهای شرکت هاتسان هم باید بگم زیاد چنگی به دل نمیزنن و هرچی از هاتسان دوری کنی بهتره مگر اینکه محدودیت مالی داشته باشید وگرنه تو همون رنج 1500 تا 2تومن سوماترا و گان پاور واوانیکس بلیزارد تفنگهای خوبی هستن
اگه تنفگ منو میگی نه لگد نداره .خیلی جزئینقل قول:
شما كرال داشتي قوطي روغن رو سوراخ ميكنه ؟؟؟نقل قول:
اگه تنفگ منو میگی نه لگد نداره .خیلی جزئی
دوستان تا 700 چی میتونم بخرم؟
دیانا ۵۲ یا ۶ هرکدوم که الان قیمتش به ۷۰۰ میخوره؟!
یه چیزی میخوام هم خوش دست باشه هم سبک و برای مسیر های دورنقل قول:
سلام به همه.
من یه تفنگ بادی چینی دست دوم گیرم اومده قدرتش خوبه ولی یکم پرت میزنه اگه کسی میدونه که مشکل از کجا هست لطفا کمک کنه.
ایا راهی برای قوی تر کردن تفنگ به غیر از تعویز فنر هست اخه فنرش نو هست؟؟
سلام
عاقا تاپیک جلبک بسته!!
دوستانه درجریان، یه کمک راجع به خریده تفنگ بادی یه من بکنید لطفن
من تو شکار تازه کار نیستم اما تو سلاح های بادی کاملن بی تجربه ام. گردش روزگار و بی پولی باعث شده بریم سمته تفنگ بادی! یه سری تحقیق کردم اما به نتیجه نرسیدم، گفتم شاید اینجا بچه ها آگاهیشون خوب باشه و کمکم کنن.
تو ماکسیمم قیمت 500000 تومن چی خوبه بگیرم؟ میخوام قدرته خوبی داشته باشه اما نه جوری که دقت فدای قدرت بشه.
بیشتر واسه شکار پرنده میخوام و اینکه ترجیحن اصطحلاکش کم باشه، جوری نباشه که صد تا تیر بندازی صد و یکمیش 20 متر هم جلو نره!
و اینکه لطف کنید یه فروشنده ی با انصاف هم معرفی کنید به من.
اگه تو تاپیک ممنوعه معرفیه فروشنده، به من ایمیل کنید ممنون میشم.
اگه بودجه رو افزایش بدی میتونی دیانا ۵۲ بخری که هم کیفیتش عالیه و هم قدرت و دقتش بالاست.
اما با ۵۰۰ هزار فکر نکنم اسلحه ای از دیانا بشه پیدا کرد و باید از محصولات گامو انتخاب کنی که مدل cfx به نظر من بهترینه. در فردوسی هم گامو نمایندگی داره و میتونی مدل ها و قیمت ها رو ازشون بپرسی.
البته دیانا ۵۲ به مراتب بهتر از این مدل گامو هست و قدرت و کیفتش بالاتره
عاقا امیر ممنونم ازت
یه سوال دیگه هم داشتم.
من خودم توی سایته Gamo مدل CFX Royal رو دیدم خوشم اومد. اما امروز فردوسی بودم، نداشتن این مدل رو!
بعد اینکه فروشنده ها انگار مدل ها رو نمیدونن یا بنا به سیاستشون ادای نا آگاهی در میارن!
من از تو کاتالوگ CFX Royal رو دیده بودم. رفتم تو مغازه گفتم عاقا CFX Royal داری؟
گفت آره. بعد یه CFX گذاشت جلو من! و جالب اینکه آخرش هم قبول نکرد که Royal نیست!!!!
دوستان یه فروشنده معرفی کنن که آدمه خوبی باشه!!
غناسه؟قناسه؟! هم که بخوای بخری، باید با چش خودت صفر بگیری و تنظیمش کنی.... بعد از اینکه صفر بگیری، قلق هم دستته و میتونی با حداکثر سه تا تیر، بفهمی که مثلا امروز تو این جای بخصوص اسلحت کجا میزنه و بری شکار....نقل قول:
من یه تفنگ بادی چینی دست دوم گیرم اومده قدرتش خوبه ولی یکم پرت میزنه اگه کسی میدونه که مشکل از کجا هست لطفا کمک کنه.
کلا اسلحه ی چینی زیاد کار نمیکنه....اگر خیلی زیر ۱۰۰ تومن میده و خیلی خیلی سالمه بخر...
سبک بودن که باید بیای سراغ گامو ها....مدل های مختلفی داره که من دقیقا الان یادم نیست....!!نقل قول:
یه چیزی میخوام هم خوش دست باشه هم سبک و برای مسیر های دور
خریدم 15 هزار تومان همه ی تفنگ سالمه فقط قدرتش کم شده صداش هم زیاد شده.نقل قول:
غناسه؟قناسه؟! هم که بخوای بخری، باید با چش خودت صفر بگیری و تنظیمش کنی.... بعد از اینکه صفر بگیری، قلق هم دستته و میتونی با حداکثر سه تا تیر، بفهمی که مثلا امروز تو این جای بخصوص اسلحت کجا میزنه و بری شکار....
کلا اسلحه ی چینی زیاد کار نمیکنه....اگر خیلی زیر ۱۰۰ تومن میده و خیلی خیلی سالمه بخر...
اگر کسی اطلاعاتی راجب به تفنگهایmulti pump که تو صفحه دو نوشته شده داره لطفا بگه:11:
این جور رفتارها طبیعی هست ! مخصوصا تو این صنف بعضا دروغ گویی زیاده !نقل قول:
قبلنا تو چند تا فروشگاه دیده بودم که نوشتن برد "رنجر125" 200 متر هست !
اما در مورد فروشگاه چون من تهران نیستم جای به خصوصی رو نمیشناسم
سلام رفیقنقل قول:
اگه تونستی پیدا کنی و بخری که هیچ.
اگه نتونستی پیدا کنی و بخری برو خ مطهری- نبش خیابان فجر- اسباب بازی فروشیه گُلک((اسباب بازی فروشی هستش البته نمایندگی رسمیه گامو)) من خودم از همینجا گرفتم عادمه خوبی هم هست. اکثره محصولات گامو رو هم داره از دوربین تا ساچمه و کاور و ...
دوستان راستی من رویال دارم میخاستم بدونم چند ژوله؟
تو سایتش چیزی راجع به انرژیش ننوشته
اینو نوشته واسه 5.5
Muzzle Velocity 5,5mm/.22 ft/s 722
تفنگ های high power گامو همشون بین 16-19 ژول انرژی دارن (بستگی به وزن ساچمه داره )
دوستان با Kral Devil 5.5 میشه از فاصله ی 30 متری کلاغ کشت؟ اصلا مشخصاتش چیه؟ برد و قدرت و ...
به نظر من بهتره به جای کرال ریتای بگیری هم خوشکله هم ضامن حساسی دارهنقل قول:
دوستان با Kral Devil 5.5 میشه از فاصله ی 30 متری کلاغ کشت؟ اصلا مشخصاتش چیه؟ برد و قدرت و ...
با کرال میشه توی 30 متر کلاغ زد
بچه کسی میدونه دولت مجوز خرید نخجیر دو لول میده یا نه ؟ برای شکار .
بله چرا ندهنقل قول:
بچه کسی میدونه دولت مجوز خرید نخجیر دو لول میده یا نه ؟ برای شکار .
سلام
دوستان میخوام یه تفنگ بادی بخرم تا نهایت 250 تومن (هر چی ارزونتر بهتر)
اولویت اول اینه که میخوام ظاهرش غیر متعارف باشه. فرق داشته باشه با بقیه ی تفنگها
یه چیزی تو این مایه ها
اولویتهای بعدی هم اینه که بشه روش دوربین سوار کرد و دقت خوبی با دوربین ارائه بده
هدفم بیشتر کلاس گذاشتن واسه رفقا ، شکستن لامپ همسایه ها ، زدن LNB ها و ... هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :دی
پس شد هم قدرت ، هم دقت ، و هم شکیل بودن خود اسلحه
چی بخرم؟
دومی که کلا ضرره ! لگدی داره مثل اسب وحشی و دقتش تعطیله !
اولی gamo whisper هست که اسلحه خوبیه و دقت خوبی هم داره و حدود 300 باید باشه (فکر کنم )
سومی هم از اسلحه های pcp هست و مدتی قبل قیمتش با تلمبه 1300 بود . الان رو نمیدونم .
سلام به همه. من امروز یه شادو 1000 گرفتم 245 تومان ازکجا باید بفهمم که (کپ) فلزی هست؟
پس دومی هیچی چون دقتش خیلی مهمه برامنقل قول:
سومی هم که قیمتش اصلا به گروه خونیم نمیخوره خیلی گرونه
این gamo whisper x پس به نظرتون انتخاب بهتریه
اگر اطلاعات بیشتری در موردش دارید ممنون میشم در مورد مزایا و معایبش برام بگید و اینکه در این سبک و در همین رنج قیمت (و پایینتر) آیا انتخاب بهتری دارم یا نه
کلا تفنگ های گامو چجور اسلحه هایی هستن از نظر کیفیت قطعات و...
پ ن : شرمنده تعداد پستهام کمه هنوز امکان تشکر برام فعال نشده. ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این رنج همین ویسپر بهترین انتخاب هست . البته اگه من جای شما باشم یکم بودجه رو زیادتر میکنم و gamo cfx رو می خرم که لوله ثابت هست که از کمر شکن ها نسبتا بهتره و باید بگم این تفنگ مرگ نداره یکی از دوستان این تفنگ رو 4 سال هست که دارن و به طور متوسط هر هفته 100 تا تیر میزنه و تا حالا فقط 2 بار فنر عوض کرده و هیچ مشکلی براش پیش نیومده .نقل قول:
کیفیت قطعات گامو کلا خوب هست . البته به دیانا المانی نمیرسه که خب با توجه به تفاوت قیمت ها این مسئله طبیعی هست.اگه از این گامو ها هم به طرز صحیح استفاده و نگه داری بشه مشکل خاصی پیش نمیاد .
دوستان اسم این اسلحه edgun matador هست که دقتش با توجه به ویدیو های توی یوتوب فراتر از یک اسلحه بادیه !
تو این کلیپ ابتدا با نرم افزار افت تیر رو محاسبه میکنه و بعد از در 100 یاردی پوکه شاتگان کالیبر 12 رو میزنه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم یه ویدیو شکار از این اسلحه :
بچه ها چطوری واسه کلاغ تله بذریم و جذبش کنیم و بزنیمش؟
salam lye soal baram pish oomade mikhastam bedoonam man ye diana 54 ro sefarash dadam baram biaran chetori bayad befahmam ke no hast va estefadeh nashode va aya garaanti bayad dashte bashe ya box aslahe polom bayad bashe ya na mano rahnemayi konid loooootfan
سلام /
به انجمن های P30world خوش اومدین .
لطفا قبل از فعالیت در انجمن ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را مطالعه کنید .
+
زبان فارسی :
زبان اصلی این انجمن فارسی است ، لطفا در هنگام ارسال مطالب از زبان پینگلیش استفاده نکنید .
دوستان سایتی رو میشناسین برای فروش ؟؟؟؟؟؟
نبود؟؟؟up.......
بهترکه دوحلقه فنربهش اضافه کنی.برای دقیق زدن پیستونشو عوض کنید.:n06:
سلام دوستان .
تفنگ بادی اگر دو سه ماه یک بار گیریس کاری بشه عمرش ده برابر میشه .
یک قوطی گیریس نرم درجه یک که حرارت زیاد رو تحمل میکنه و آب نمیشه تو خونه داشته باشین و یک روغندان . کلی به درد میخوره .
گیریس کاری سیلندر و پیستون و فنر و داخل لوله و لولای لوله و بازویِ کِشنده ی فنر قدرتِ تنفنگ و عمرش رو زیاد میکنه چون اصطحکاک رو کم میکنه .
چرب کردن ساچمه ها با روغن هم خیلی در عمر لوله و برد موثره .
يادتون باشه جانِ هر جانداری رو که میگیرید یه روز باید حساب کتابش رو پس بدین .
بی دلیلِ منطقی و یا به ناحق جانِ جانداری رو نگیرید
اگر از گرفتنِ جانِ یک جاندار به ناحق احساس لذت میکنید شما مبتلا به بیماری سادیسم هستین مگر اینکه هنوز کم سن و سال باشید و رشدِ عقلیِ شما کامل نشده باشه