سلام دوستان
من با كنترل هاي بازي داخل PC مشكل دارم...
هيچي مثل برادر هود سر جاش نيست...
كسي مي تونه كمك كنه؟
Printable View
سلام دوستان
من با كنترل هاي بازي داخل PC مشكل دارم...
هيچي مثل برادر هود سر جاش نيست...
كسي مي تونه كمك كنه؟
لانچر کدومه ...................:31:نقل قول:
1. بازی رو یک بار پاک کنید و از اول نصب کنید! حواستون باشه کرک رو نباید بریزید!
2. بازی رو از لانچر اجرا کنید.
3. تو پنجره ای که باز شده یوزر و پسورد خودتون رو بزنید و وارد شید. ( اگه اکانت ندارید از همون جا ثبت نام کنید )
4. بعد از لوگین کردن از شما سریال نامبر خواسته میشه کنسل کنید که با این کار دوباره به صفحه لاگین برگردونده میشید.
5. تو همون صفحه پایین سمت راست Setting رو انتخاب کنید و Force Offline رو تیک بزنید.
6. لاگین کنید.
7. وارد بازی بشید...
با این کار مشکلتون کاملا حل میشه و دیگه نیازی به استفاده از کرک هم ندارید!
توجه داشته باشید که اگه مراحل فوق رو دنبال کنید تمام سیوهاتون پاک میشه و باید از اول بازی رو برید...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بنده خدا 2 بار گفتش دیگه !!! فایل ACRSP ! :31::31::31:
فقط یه سوال این راه حل برای کدوم نسخه هست ؟!
REPACK یا همونی که تو سایت اسکیدرو هست ؟!! نسخه ای که این راه حل روش جواب می ده چند گیگه ؟!
مر30 :46:
ای خدا از دهنت بشنوه :31: خدا خیرت بده جوون :31:نقل قول:
برای کاری که گفتم شما حتما باید نسخه ستاپ اصلی و کرک جدا رو داشته باشید.
البته نسخه های دیگه هم(ستاپ دستکاری شده، Repack، BlackBox ...) با دریافت فایل های اصلی و فایل رجیستری امکان داره به این روش اجرا کرد که اگه خواستید براتون میزارم
:40:
دوستان مشکل من اینه که وقتی بازی اجرا میشه صفحه سیاهه. همین. کسی راه حلش رو نمی دونه ؟ درایور گرافیکم آپدیت هست و directx 11 دارم. روی 7 32 بیت بازی می کنم.
دوستان روش کامل نصب و اجرای بازی با روش لانچر و بدون کرک به صورت تصویری به پست اول اضافه شد.
با تشکر از marmolak kochoolo عزیز.
:31::31::31::31: قابل نداشت !نقل قول:
فقط اگه بتونید لینک دانلود این ستاپ اصلی رو بدید ممنون ! ( مثلا الان اینی که تو P30 Day هست ( نسخه repack اش ، همون نسخه هست یا نه ؟! )
نسخه ای که مد نظر شماست و repack نیست و حجم اصلی بازی است ، 7.89 گیگ حجم داره ؟!
نسخه ای که من در موردش صحبت می کنم 8.7 گیگ حجم داره... ( اون 7.89ـی هم که میگی به احتمال زیاد همینه و مشکلی نداره )نقل قول:
برای دانلود هم میتونی از لینک های زیر استفاده کنی:
کد:http://skidrowcrack.com/forum/topic/70-assassinscreedrevelations-skidrow
یا:کد:http://skidrowcrack.com/assassins-creed-revelations-skidrow
کد:http://fileserve.com/list/DBEmSgc
Or
http://www.filesonic.com/folder/15523485
Or
http://www.wupload.com/folder/1583057
جدا راهی نداره بدون این روش لانچر Desmond Journey رو بازی کنیم بعد از پایان بازی؟:31:
آخه حس رد کردن این همه مرحله نیس از اول بعد اینکه بازی رو تموم کردم.....
بچه ها این ارور رو موقع اجرای ACRMP میده . دوبار بازی رو نصب کردم فرقی نکرد . به اینترنت هم میزارم وصل شه . ولی موقع اجرا وقتی مینویسه check for updates یه دفعه این ارور رو میده .
Failed to Start the Ubisoft game launcher
Failed to load configuration . please restart the game . if the error persists please contact ubisoft support
--------------
یادم رفت بگم . دفعه اوله بازی رو نصب میکنم . یعنی تا حالا از کرک استفاده نکردم .
این UbiGameLauncher رو هم 100 بار نصب کردم ولی درست نشد . امکان داره از اون فایلها که تو پوشه اربیت کرک اسکیدرو هست به جای لانچر استفاده کرد ؟
--------------
مشکل رفع شد :31:
دوستان این مرحله ای که میگن مشکل داره و از بازی میاد بیرون تو سکانس چنده بازیه ؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیزنقل قول:
همونطور که گفتم تو پست اول ، حجم بازی با ستاپ اصلی با کرک 8.09 (8.696.059.348) و بدون کرک 7.93 (8.523.733.554) هستش.
اتفاقا مال خود من هم همون نسخه کامل P30Day هست که دیدید با همین روش اجراش کردم.
جواب سوال منو هم بدید خواهشا ممنوننقل قول:
عزیز من نسخه کم حجم p30day رو بگیرم مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟ نسخه ای هست که مولتی پلیر ازش حذف شده. آخه من 8 شب باید رو دانلود بزارم کاملشو :31:نقل قول:
---------------------------
و یه سوال دیگه. میشه بگید exe های ارجینال بازی تو کدوم پارت از لینک های دانلود هست؟ خیلی ممنون
من نمی دونم که نسخه کم حجم شده چه جوریه. به خاطر همین نمی تونم نظری بدم.نقل قول:
اما اگه منظور شما از اینکه فایلهای exe تو کدوم پارت لینک های دانلود P30Day هستش ( نسخه کامل) باید بگم که هیچ کدوم. چون که ایمیج گرفته شده و بعد از اینکه تمام پارت ها رو دانلود کردی و اکسترکت کردی بهت یه فایل ایمیج از بازی میده که باید یا رایتش کنی یا اینکه با درایو مجازی مانت کنی.
بچه ها من الان سکانس 6 رو تموم کدم با همون کرک تا حالا که خدارا شکر مشکلی نداشته:31:
سلام
من نسخه blackbox دارم یکم لگ داشت کرک all fix ریختم هنوز هم لگ داره چیکار کنم؟
الان هم memory 2 هستم
درودنقل قول:
شما نخست بازی را پاک کن و از نو بریز و بدون کرک, که بچه ها چند پست بالاتر گفته اند یادت باشه که سیوهات با نگرش به پاک کردن بازی میپره
روشی که در پایین میاد رو یکی از بچه ها پیشتر بهش اشاره کرده حتما انجام بده
1. بازی رو یک بار پاک کنید و از اول نصب کنید! حواستون باشه کرک رو نباید بریزید!
2. بازی رو از لانچر اجرا کنید. منظور همون آیکون ACRSP.exe است
3. تو پنجره ای که باز شده یوزر و پسورد خودتون رو بزنید و وارد شید. ( اگه اکانت ندارید از همون جا ثبت نام کنید )
4. بعد از لوگین کردن از شما سریال نامبر خواسته میشه کنسل کنید که با این کار دوباره به صفحه لاگین برگردونده میشید.
5. تو همون صفحه پایین سمت راست Setting رو انتخاب کنید و Force Offline رو تیک بزنید.
6. لاگین کنید.
7. وارد بازی بشید...
با این کار مشکلتون کاملا حل میشه و دیگه نیازی به استفاده از کرک هم ندارید!
توجه داشته باشید که اگه مراحل فوق رو دنبال کنید تمام سیوهاتون پاک میشه و باید از اول بازی رو برید...
دوم اینکه وقتی رفتی داخل بازی برو قسمت تنظیمات گرافیکی, این گزینه را خاموش کن vsync بازی راحت اجرا میشه
سپاس:11:
عزیز درست گذاشتی ولی واسه نسخه کامل و دستکاری نشده بازی جواب میده این و واسه اونایی که مثل من repack رو گرفتن احتیاج به فایلهای اوریجینال دارن که لینکی که طرف گذاشته بود الان پاک شده!!نقل قول:
درضمن تقریبا همه اونایی که نسخه repack رو گرفتن لانچر واسشون روسی اجرا میشه که باید برن تو رجیستری دستکاریش کنن...
نه عزیز اشتباه نکن بازی باید آپدیت بشه تا این مشکل حل بشه!!!نقل قول:
درضمن اصلا شما نمیتونید بدون اینکه به نت وصل باشید لانچر رو اجرا کنید...
واسه همه اونایی که مشکل دارن و بازی هنوز اجرا نشده: باید ubisoft game launcher رو نصب کنن...
کسی میتونه سیو اون مرحله ای رو که بازی مشکل داره برام بذاره ممنون میشم !
برایم شگفت آور است که ما بازی کپی داریم ولی بدون کرک داریم بازی میکنیم جریان چیه و یکی توضیح بده چرا این بازی بدون کرک اجرا میشه؟
:11:
ممنون از راهنماییت.مال من ستاپ اصلی نیست برای همین اینو نداره.blackbox هست
برای من خودش سرچ میکنه آپدیت میکنه خود به خود داخل بازی میره تا الان هم مشکلی نداشته.فقط این لگ که داره رو عصابه.هی انگار صحنه آهسته میشه.Vsync هم غیر فعاله.
راستی من adsl که دارم همش تو اینترنت هستم
دوست عزیز می شه بگید چه جوری مشکلتون حل شد ؟نقل قول:
Ubisoft Game Luncher رو نصب کردید ؟!
راستی یه سوال ....
برای استفاده از این روش باز هم باید Ubisoft Game Luncher را نصب کنیم ؟!
کدوم ورژن ؟ می شه لینک دانلود رو هم قرار بدهید ؟!
مر30
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم!نقل قول:
موقع اجرا هیچ مشکلی نداره و بدون ثبت نام و این حرفا میاد ولی خیلی تو بازی لگ داره!
نقل قول:
خب vsync باید فعال باشه دیگه :10:
فکر کنم لانچر کرک شدس. البته من بالاخره تونستم روی xp اجرا کنم بازی رو. روی 7 بیچارم کرد نیومد. یا کرک اسکیدرو هم بازی می کنم. فعلا مشکلی نداشتمنقل قول:
فعال هم که هست همینه!نقل قول:
من کارم با این لانچر راه افتاد :نقل قول:
[PHP]static3.cdn.ubi.com/orbit/launcher_installer/UbisoftGameLauncherInstaller.exe[/PHP]
بچه ها کسایی که مشکل منو داشتن یعنی لانچر موقع اجرا ارور کانفیگ میده یه تست بکنن ببینن این فایل رو میتونن دانلود کنن یا نه . اگه نمیتونن یعنی لینکهای یوبی سافت توی سیستم بلاک شده . بگن تا بهشون بگم چه کار کنن .نقل قول:
سلام من هم نمی تونم UbisoftGameLauncher رو نصب کنمنقل قول:
نبود !!!!! :13:نقل قول:
1 سوال فایل کرک شما چند مگه؟
من بازیو از مغازی گرفتم حجم کرک 170 mb هست . تا الانم مشکل نداشته بازی ولی حجمش خیلی جالب بود برام.
سلام.
من بازی رو با همون کرک رفتم و دقیقاً مثل بقیه توی همون دریچه ها گیر کردم و بازی پرید.
حالا هم که UbisoftGameLauncher رو دانلود کردم، هرکاری میکنم نصب نمیشه. حتی از طریق Safe mode هم اقدام کردم ولی باز نصب نشد.
ویندوزم Xp هست. همه چیز هم ریدیفه ریدیفه.
کسی میتونه راهنماییم کنه ؟
---------- Post added at 05:40 PM ---------- Previous post was at 05:38 PM ----------
نسخه کرک شما هر چند مگابایتی که هست مهم اینه که با کرک بازی کامل نمیشه.نقل قول:
یعنی باید فکر کرک کردن رو از سرت در بیاری.
تاپیک رو کامل مطالعه کن .
کسی از دوستان نمیدونه win 7 دارمنقل قول:
هر کاری کردم اصلا نمیشه (UbisoftGameLauncher ) نصبش کرد چه با کرک چه بدون کرک بازی اجرا نمیشه
دوستانی که می گن UbisoftGameLauncher نصب نمیشه ، میشه بگن یعنی چی که نصب نمیشه ؟
چه پیغامی میاد یا چه اروری میده ؟
سلام
من فقط یک مشکل دارم ، اونم اینکه وقتی می خوام وارد اون دروازه هایی که پشت دروازه اصلی ، همونیکه وقتی واردش میشیم وارد خاطرات اتزیو میشیم قرار داره میشم بازی Crach می کنه اسمشون هم "Desmond Journey" هست.
خوب، دوست من، مشکل تو هم همون مشکل ما هست دیگه. کرکت مشکل داره.نقل قول:
باز خوبه اون دوستمون همون توی پست اول همه چیز رو توضیح داد
---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:26 PM ----------
هیچ پیغامی نماد و هیچ خطایی هم نمیده.نقل قول:
فقط وقتی تموم مراحل نصب رو انجام میدی و وقتی که میرسه به اون قسمتی که باسد یه خط آبی پر بشه، اونجا همون اول و بعد از چند لحظه می پره. یه هو. می پره
منم مثل این دوستمون همینجوری میشه حتی خونه پسر خالم هم نصب نمیشهنقل قول:
نوشته شده توسط p3
[B
بازی رو تموم کردم :31:
من بازی را از نیلوفر ابی گرفتم
بازی های نیلوفر ابی به این صورت است که فقط یک اینستال میزنی و خودش همه چی را مخصوصا کرک را خودکار نصب میکنه
الان یک مرحله از بازی را هم رفتم ولی تو فایل نصب اش نگاه کردم فایل skidrow.dll داره
یعنی کرک را هم خودش خودکار نصب کرده
حالا چکار کنم /؟بازی را تا اونجا که گیر میکنه برم به این امید که کرک سالم تا اون موقع بیاد؟چون اگه پاک کنم دوباره هم نصب کنم دوباره خودش کرک را نصب میکنه.اونجایی که گیر میکنه اخرای بازیه یا نه؟دوستان راهنمایی کنن