بله. موافقم
بله. موافقم
Yes I agree
اما یه سئوال در این که هم موافق کم لطفی پاناسونیک به کاربر های ایرانی هستن شکی نیست اما می خواستم بدونم این موافقت هایی که ما اعلام می کنیم این جا فایده ای هم داره یعنی موافقت ما تو این پست آیا مثل طومارهای که برای گوگل ارسال میشه با امضاء زیاد هستش ؟
مثلا بهتر نبود یه ایمیل مشخص می دادی تا هر کسی این متن کپی کنه و با ایمیل خودش ارسال کنه تا انها متوجه تعداد بالای طرفدار های خودشوایران باشند .
بله موافقم.
yes i agree
Yes I agree
Yes I agree
Yes - I agree
بله من موافقم.
Yes I Agre
yes i agree
yes i agree
منم حرف ایشونو تایید میکنم.آخه مگه پاناسونیک به اینجا سرمیزنه که اینو ببینه!!!!!!نقل قول:
راست میگه دیگه بده ایمل بزنیم
دوست عزیز متن انگلیسیش خیلی ضعیفه. یک بار ویرایش میکردی بد نبود، اینجوری جدی نمیگیرند.
-----------------------------------نقل قول:
فکر کردم میخوان ایمیلش کنند.
نمیدونم چی بگم...
اصلا هدفشون از این تاپیک چی بوده !!:18::13:
شرمنده یک سوال برام پیش اومد:
پس با این حساب تنظیمات کالیبراسیونی که تو سایتها برای این تلوزیونها ارائه شده را نمیشه روشون اعمال کرد درسته؟
بله
موافقم
با وجود Ebi725 جان من حرفمو پس گرفتم:31:
البته اگه طبق گفتشون تو پست 107 عمل کنن...
دوستان لطفا کمکم کنید
من چند روز پیش بانه بودم. از نزدیک کیفیت st30 و پلاسمایut30 رو دیدم که به نظرم پلاسمای ut30 هم سه بعدی خیلی بهتری داشت و هم کیفیت رنگ و کلا شفافیت تصویر بالاتری و همین موضوع باعث شد که 50ut30d رو با قیمت 2200 تومن بخرم که 200 تومن هم از 50st30 گرونتر بود (البته با پخش کننده بلوری و 2 تا عینک) این مدل پلاسمای 50ut30 مثل اینکه تو ایران موجود نیست. ولی ریویو هار رو که میخونم نوشتن مدل u پایین تر از مدل s هستش. میخواستم ببینم واقعا سرم کلاه رفته که 200 تومن بیشتر دادم و مدل ضعیفتر گرفتم یا نه؟ ضمنا الان قیمت 50st30 با بوری و عینک تو خود ایران چنده؟ ضرر کردم یا نه؟
چون چیزی که من حضوری دیدم این بود که هم خود تلویزیون ut30 خیلی زیباتر بود و هم کیفیت سه بعدی فوق العاده ای داشت و هم کیفیت دو بعدی بعتری نسبت به st30 و هم 200 تومن گرونتر بود. پس چرا نوشتن u پایینتر از s هستش؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
مبارکت باشه:11:
شما سوالتو جای درستی مطرح نکردی!
ببخشید که نمیتونم کمکت کنم،اینجا تاپیک بزن تا زودتر به جواب برسی:
موفق باشی:11:کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=330
i agree too
بله ...موافقم
yes i agree
موافقم
Yes I agree
بله موافقم
yes i agree
دوستان و طرفداران محترم پاناسونیک
با تشکر فراوان که مشکلات محصولات پاناسونیک رو بازگو کردید و ایده های خود را در مورد این محصول بازگو کردید. اینجانب کارمند پاناسونیک واحد منطقه خاورمیانه برای بخش ایران می باشم امروز بصورت تصادفی اعتراض سما رو دیدم و نامه شما رو به بخش مربوط انتقال دادم امیدوارم بتونم صدای شما رو انتقال داده باشم
بازهم از شما تشکر می کنم و بابت ایراد وارده به این محصول عذر خواهی می نمایم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز پیشنهادی دارم خدمت شما که محصولات پاناسونیک پخش میکنید. محصولات جدید سری وارد کنید به کشور جهان سومی مثل ایران و محصولات 2012 که چند روز دیگه معرفی میشوند سری پخش کنید همانند کشورهای اروپایی امریکایی و... و اینکه امکاناتی که توی کیفیت تصویر تاثیر میزاره رو به پاناسونیک بگوئید برای آسیا و خاورمیانه حذف نکنه .نقل قول:
اقا لطفا به این پاناسونیک بگو قابلیت رکورد کردن با هارد اکسترنال هم به تلوزیون vt30 مدلهای خاورمیانه با اپدیت اضافه کنه و اخه این چه سیاستی که مدلهای اروپایی این قابلیت رو داشته باشن ولی مدلهای خاورمیانه ای نداشته باشن!!!
+I agree,too
agree,too
موافقم بله
agree,too
موافقم بله
Yes I Agree
YES I AGREE
بله موافقم
Yes I agree
Yes
I agree
سلام به تمام اعزاء سایت
خیلی برام جالب هست تو یک سایت که 840000 عضو داره یک مشکل عنوان میشه و جالبه که این مشکل برای تمام ایرانیها وجود داره و مربوط به یک گروه و دسته مشخص نیست بلکه این مشکل از طرف تمام شرکتهای بزرگ که اجناس خودشون رو برای ایران ارسال میکنن اعمال میشه و اگر ما ایرانیها با هم متحد نشیم نمیتونیم از پس رفع این مشکلات و نادیده گرفتن حقوق بحق ایرانیها بر بیایم.
پس درخواست دارم از مدیران تا این تاپیک را در صفحه اول سایت قرار بدن تا تمام اعزاء در ان شرکت کنن.
ممنونم.
بله موافقم
Yes I agree
Yes I agree
Yes I agree