با سلام
با بسته شدن وی پی ان چطوری میشود اکانت ساخت؟
Printable View
با سلام
با بسته شدن وی پی ان چطوری میشود اکانت ساخت؟
سلام . همه کارا انجام شد گزینه none نیومد . ممنون
سلام دوستان من همین الان یکی ساختم برای ای پی امریکا هم از برنامه h.o.t.s.p.o.t.s.h.i.e.l.d. استفاده کنید
بعضی وی پی ان ها وصل میش
بهترین و سریعترین برنامه برای گرفتن گیفت کارت رایگان ایتونز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک بالا را با سافاری گوشی باز میکنی و برنامه را نصب میکنی
سلام itunes gift codeرا چگونه بدست مياوريم؟
سلام یه دونه گیفت کارت میخری که یه کد داره که همونه که شما میخوای بدسات بیاری
از راهنمایی شما بسیار متشکرم.
سلام اکانت اپل ساختم ولی موقعی که یه برنامه رو باز میکنم که اولش باید اکانت اپل رو بزنیم ارور میده که این اکانت فقط مال آمریکاست و اینجا کار نمیکنه و از برنامه خارج میشه حالا من باید چیکار کنم؟
باید چیز پی ان یا پ.ر.وکسی وصل باشه...نقل قول:
Salam vaghti hame etelato varied mikonam dar morede payment method error mide , dige nemitinam badesh edame bedam
salam man vaghti b akharesh mirese ye eror midi mige k bayad mosaedat she az tarafe saite apple
سلام برای رفع مشکلتتون با بخش پشتیبانیه سایت اپل از طریق ایمیل تماس برقرار کنید ونقل قول:
مشکلتون رو مطرح کنید
کمتر از ۱ روز مشکل حل میشه
salam
man kheili sari niaz be ye apple ID daram , vpn nadaram , fek konam bekhatere haminam hast ke ba rahi ke goftin , nemitonam besazid.
in email e man hast :
mishe baram yeki besazid va baram email konid?
man chon dar jostoje rahi baraye sakhtane apple ID boodam, ba in site ashna shodam, age in moshkele man hal beshe , ghatan yeki az karbarane active khaham shod , va kheili chiza ro mitonam dar ekhtiare baghie bezaram .albate dar zamineye mohandesi.
MONTAZERE APPLE ID HASTAM .
Thanks for your kindness.
با سلام
از مدیریت محترم سایت خواهش می کنم که در این مورد به من کمک کند.
سلام من همه اين كارارو كردم ولي اخرش كه next ميزنم بالاي صفحه با قرمز مينويسه:
for assistance,contact iTunes support at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام . به خاطر سخت گیری های اخیر اپل شما باید از پرا ک سی استفاده کنید که لکیشن شما رو آمریکا ( آیپی ) نشون بده ( در صورتی که کشور رو آمریکا انتخاب کنید ) .نقل قول:
و آدرس هم از این سایت ( با توجه به آی پی ) بگیرید ! :n09:
salam man sakhtam ama hala eroor mide va none az sistemam hazf shode...
chikar konam?:n30:
vase manam hazf shod alan mige bekharid kartنقل قول:
نقل قول:سلام . دوست عزیز لطفا به قوانین احترام بذارید و فارسی تایپ کنید !نقل قول:
در مورد مشکل شما اول باید یک برنامه free انتخاب کنید و بعد برای دانلود از شما میپرسه که اکانت دارید یا نه . شما روی create کلیک میکنی و بعد گزینه none میاد !
در تمامی مراحل ساخت v p n روشن باشه ! ترجیحا v p n امریکا !
سلام
من برای ipad mini از طریق سایت
آیدی خودم رو با آدرس آمریکا ساختم.حالا چه از کامپیوتر با itunes و چه از داخل خود آیپد وقتی میخوام sign in کنم میگه که باید review کنید و فقط مشکل اینجاست که میگه حتما باید مشخصات کارت اعتباری رو وارد کنید.من حتی گزینه none رو هم میزنم پیغام میده که اگر در آمریکا نیستید کشور رو عوض کنید ولی ایران نداره که حداقل مشخصات داخلی بدم.درخواست هیچ برنامه پولی هم نداده ام و حتی با یک برنامه رایگان تست کردم.با وی پی ان و بدون وی پی ان هم تست کردم.این قسمت رو چجوری ردش کنم؟کد:https://appleid.apple.com
سلام . شما آدرس رو از کجا زدید ؟ باید از یلو پیج بگیری !نقل قول:
ویرایش:نقل قول:
ممنونم.مشکل حل شد.
سلام لطفا برای من نیز ایدی بسازید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tanks
سلام منم همین مشکل رو دارم اما گذینه none رو ندارم چجوری باید رد کنم اینو ! منظورتون از یلو پیج چی هست؟نقل قول:
در قسمت payment type گزینه ی none برای من نیست با اینکه از قبل روی برنامه ای free کلیک کرده بودم
سلام . باید باشه ! شما در تمام مدت ساخت آیدی از پر ا کسی و آدرس متناسب با لکیشن ای پی استفاده کنید ...نقل قول:
سلام
گفته شد که شرکت apple تحریم کاربران ایرانی رو لغو کرده. با این حساب برای ساخت apple id باز هم نیاز به v p n هست؟
سلام . بله حالا ما اونا رو تحریم کردیم :n02: ایران جدیدا پورت ssl رو بسته پس شما برای ساخت اپل آیدی نیاز به چیزشکن دارید !:n15:نقل قول:
سلام.من پنج روزه آیپد ایر خریدم ولی واقعا افسرده شدم چون نمیتونم اپل ایدی بسازم و فیلم و اهنگ توش بریزم. برنامه آیتیونز باز میکنم پیغام زیر میده. بخدا چندباربرنامه رو دانلود کردم دوباره نصب کردم ولی بازم همینه.
I Tunes could not connect to i Tunes Store. An unknown error occurred(0x80090318).
Make sure your network connection is active and try again.
کمکم کنید باید چیکارکنم؟
سلام از چیز شکن استفاده کنید ....نقل قول:
دوستان از وی پی ان های free که از app store میتوان گرفت درموردکدامیک تجربه مثبتی دارید که بخواهم انرابگیرم البته open door راگرفته ام وراضی هستم ولی میخواهم یکی هم برای رزرو داشته باشم
من البته روشهایی راکه دراین تاپیک برای درست کردن apple id نوشته اند نخوانده ام ولی ایا شمار وشهای انهار ا چک کرده اید ؟ اگر بله یک ادرس ایمیل بنویس من نوشته ای رابرای شمابفرستم شاید موفق شدی با ان اپل ای دی برای خودت درست کنی
لطفا در مورد چیز پی ان انقدر علنی صحبت نکنید ... برای فروم مسئله پیش میاد ....نقل قول:
میتونید از onavo protect یا dash v p n استفاده کنید ...
برای ساخت اپل ایدی حتما به چیز پی ان و آدرس معتبر نیاز دارید ...
آدرس و کد پستی هم میتونید از us yellow page بگیرید .
Sent from my iPhone 5
متشکرمنقل قول:
حالا میفهمم که منظور ازچیزشکن چیه اولش فکر کردم اشتباه میبینم یا شمااشتباه کرده اید
نصب این چیز پی ان ها روی ایپاد مشکلی ایچاد نمیکنه
خیر ...نقل قول:
Sent from my iPhone 5
سلام دوستان. من چند روز پیش یه اپل آیدی ساختم و یکی دو تا برنامه هم دانلود کردم. ولی الان برای برای دانلود کردن همش به خطای 1009 بر میخورم. چی کار باید کرد؟دوستانی که میگن از چیز پی ان استفاده کنیم منظورشون اینه که با کامپیوتر دانلود کنیم و بعد انتقال بدیم به آیپد؟
اگر ممکنه راهنمایی کنید.
سلام ... میتونید اون کار رو انجام بدید و هم میتونید از روی آیپد با چیز پی ان دانلود کنید ...نقل قول:
برای چیز پی ان از : onavo protect و dash v. P. N. استفاده کنید ( اپ استور )
Sent from my iPhone 5
سلام دوست عزیز.مرسی از راهنماییت. فقط یه سئوال. اگه بخوام اون دوتایی رو که گفتی دانلود کنم باز هم به خطای 1009 میخورم؟یعنی دوباره بر میگردم سر خونه اول؟!!نقل قول:
خواهش بله باید با آیتونز از روی ویندوز دانلود کنید ...نقل قول:
Sent from my iPhone 5