سلام به همه دوستان
آقا من موقع نصب بازی این ارور رو میگیرم : (بیشتر قسمتاش به یه زبونه اجق وجقیه ولی این قسمتاش انگلیسیه )
unarc.dll file write operation failed
کسی هست بتونه کمک کنه ؟
Printable View
سلام به همه دوستان
آقا من موقع نصب بازی این ارور رو میگیرم : (بیشتر قسمتاش به یه زبونه اجق وجقیه ولی این قسمتاش انگلیسیه )
کسی هست بتونه کمک کنه ؟
چرا انقدر این بازی کنده؟؟؟!!!! تو مسابقات هر 1 ثانیه تو ثانیه شمار 2 ثانیه طول میکشه!!! مسخرس همه چیزم گداشتم رو low
رم 3 گرافیک 1
بازی روی 30 فریم لاکه ....
ولی نیمشه گفت کنده شاید برا شما مشکل داره...
نقل قول:
عزیزان کسی نیست منو کمک کنه ؟!
منتظرم , اگه مشکلم حل نشد ویندوز عوض کنم ! (ویندوز فعلیم Se7en 32bit هستش )
این رو دانلود کن یه اسکن بکن بعد اپدیت ببین مشکلت حل میشه ؟:46:
کد:http://www.smarttweak.com/downloads/fmr/FixMyRegistry.exe
مرسی داره اسکن میکنه الان , بعدش منظورتون از آپدیت اینه که ویندوز رو آپدیت کنم ؟ :31:
خب چیکارش میشه کرد؟نقل قول:
نه خوده اون برنامه اپدیت رو انجام میده و اگه مشکل از اون باشه فیکس میکنه :46:نقل قول:
مرسی داره اسکن میکنه الان , بعدش منظورتون از آپدیت اینه که ویندوز رو آپدیت کنم ؟
هیچ کاریش نمیشه کردنقل قول:
خب چیکارش میشه کرد؟
یعنی اینقدر ازار دهنده ست ؟
آقا این نرم افزار موقعی که میخواد آپدیت کنه یه کد میخواد یه key میخواد , میشه بی زحمت اونم قرار بدید ( واسه لاینسس 30 روزه ) :11:
کرکش رو ندارم توی قسمت درخواست نرم افزار مطرح کن حتما برات میزارن :46:
دادا تو دو سه صفحه قبل گفتم که یه فایل رو دان باید کنی نصب کنی و بعد بری Regedit زبان رو تغییر بدینقل قول:
سلام به همه دوستان
کسی هست بتونه کمک کنه ؟
نقل قول:
مرسی دوست عزیزم
دانلود کردم ولی میخوای نصب کنی یه ارور به زبانه چینی میاد !
رجیستری رو هم cleane کردم بازم همون ارور رو میده , ظاهرا باید ویندوز Xp sp3 نصب کنم :13:
موقع نصب بازی ارور میده !! نه اجرا !!! خیلی عجیبه :41:
نقل قول:
سلام
فک کنم این ارور مربوط به باز کردن فایلای فشرده bin هست که با برنامه freeArc باز میشن
توی پیغامم میگه مرحله بازگشایی توسط فایل عملیاتی unarc.dll قابل اجرا نیست این یعنی بد رایت شده یعنی نسخه اصلی خوب بود اما موقع رایت دقت نشده (البته اگه دانلودی نیست)
شما ببین دیسک مشکل دار توی هارد کپی میشه ؟
روی xp3 هم جواب نمی ده!
توجه:این بازی فقط و فقط روی Vista و 7 اجرا میشه به دلیل این که فقط Dx10 و Dx11 رو پشتیبانی میکنه.پس xp نمیتونه این بازی رو اجرا کنه:10:نقل قول:
من یه نسخه رو نصب کردم ... روش کلیک کردم اجرا شه ... یه چی اومد گفت باید اکتیو شه، بعد اکتیو رو زدم چک کرد گفت نسخه ی ارجینال رو نصب نکردی :31:
درست کرکه ؟
مرسی دوستان الان اومدم این تاپیک رو چک کنم و برم دنبال عوض کردن ویندوز
که با راهنمایی های شما متوجه شدم نمیشه رو ویندوز Xp sp3 نصب کرد , مرسی
الان اول دی وی دی ها رو کپی میکنم تو هارد بعد اکسترک میکنم و دوباره نصب میکنم شاید نصب شه :11:
دوستان این بازی رو نصب کردم با کرک علی 213 اجرا هم میشه اما وقتی که آفلاین هستی فقط لودینگ بالا سمت راست میاد بعد یهو میپره بیرون وقتی به نت وصل میشم هم لودینگ میاد میگه باید وصل بشی به اورجین بعد اوکی رو میزنی هیچ مشکلی نداره تا وقتی که میری رو شخصیت بازی برا شروع یهو هنگ میکنه میپره بیرون کسی میدونه باید چه کار کرد
کرک ریلودو رو نصب میکنم کلا بالا نمیاد:41:
با تشکر:11:
اقا من رو رجیستری که میزنم که زبون تغییر بدم این Erroro میده
http://1.aseo.net46.net/images/9812f756d0df.png
لطفا جواب بدین
این جویستیک تو بازی چطور کار میکنه؟ هر کاری میکنم تنظیم نمیشه!!!!!!
کسی نیست کمک کنه!!
بچه ها من یه مشکل دارم بازیم اونقدر کنده که نمیتونم با بی ام و M3 این ماشینای مدل پایینو برسم !
بنظرتون مشکل از کجاست؟:13::41:
خیلی مسخرس وقتی سیستم کم میاره از لحاظ گرافیک به جای اینکه فریم ریت کمتر بشه بازی کند میشه وقتی با 200 تا میری انگار داری تو کوچه 40 تا میری آرررووووم!!!!
Cpu تو این بازی خیلی مهمه اگه 4 هسته ای باشه حله
روي ويندوز ايكس پي ميشه نصب كرد ؟
آقا من از سی پی یوم مطمئنم چون تازگیا قطعاتمو عوض کردم و اون دوستم که واسم جمع کرد خیلی تاکید میکرد که سی پی یوم عالیه و توی ویندوز سونم بالا ترین نمره رو به cpu داده فقط رمم 2 گیگ هست ...نقل قول:
پس با این تفاسیر شما میگی میتونم نصبش کنم؟
بعضی وقتا مخصوصا روی سرعت بالای رانندگی افت فریم خواهی داشت .نقل قول:
بچه ها من رسم کشیده شده تا الان که بتونم این بازی رو اجرا کنم ولی هنوز موفق نشدم:41:دو سه تا کرک امتحان کردم اخرین نسخه درایورو نصب کردم برنامه های جانبی که لازم بوده نصب کردم ویندوزم هم 7 ولی نمیدونم چرا هر کاری میکنم اجرا نمیشه واین ارورو میده ازدوستان اگر کسی میتونه کمکم کنه لطف بزرگی در حقم کرده. :46: FILE CORRUPTED THIS PROGRAM HAS BEEN MAINPULATED AND MAYBE its INFECTED BY A VIRUS OR CRACKED. THIS FILE WONT WORK ANYMORE
بچه ها من رسم کشیده شده تا الان که بتونم این بازی رو اجرا کنم ولی هنوز موفق نشدم:41:دو سه تا کرک امتحان کردم اخرین نسخه درایورو نصب کردم برنامه های جانبی که لازم بوده نصب کردم ویندوزم هم 7 ولی نمیدونم چرا هر کاری میکنم اجرا نمیشه واین ارورو میده ازدوستان اگر کسی میتونه کمکم کنه لطف بزرگی در حقم کرده:46: FILE CORRUPTED THIS PROGRAM HAS BEEN MAINPULATED AND MAYBE its INFECTED BY A VIRUS OR CRACKED. THIS FILE WONT WORK ANYMORE
مرسی از توجهتون ... :)
بازی NFS RUN ورژن Limited Edition رو نصب کردم. بعد از نصب نرم افزارهای DX و ++C رو نصب کرد. موقع اجرا ارور داد که کارت گرافیک شما ورژن 11.6 هست و باید 11.7 باشه و آدرس داد که از خود سایت AMD دانلود کنیم!
ورژن 11.11 جدید کارت گرافیک رو دانلود کردم و نصب کردم ولی هنوز هم همون ارور رو میده! سوالم این هست که چرا ورژن کارت گرافیکم آپدیت نشده؟ و آیا کسی هم بوده که با کارت گرافیک ATI این بازی رو کرده باشه و ورژنش چی بوده؟
مدل کارت گرافیک من: ATI Radeon Mobility 4330
كسي نظري نداره ؟نقل قول:
توی رجیستری من هیچ فولدری به نام ea games توی software نیست!نقل قول:
چه جوری زبان رو en کنم؟
این سیستم منه خودت ببین من با این سیستم هیچ مشکل در هیچ بازی تا حالا نداشتم
Cpu:I7 2600K
Ram:16G AData DDR3
VGA:GT590
نه نمیشه!:13:نقل قول:
بازی رو پاک کردم و دوباره نصب کردم.نقل قول:
الآن توی بازی می ره انگلیسی هم هست.
نسخه پنج دی وی دی لیمیتد ادیشن رو خریدم. آیا باید کرک 11 مگی رو بریزم یا همین جوری بدون مشکل بازی تموم می شه؟
تو این هم فک کنم نخواهی داشتنقل قول:
!:10:
وقتی میخوایم challenge ها رو رد کنم یکی رو رد میکنم میام بیرون میخواد به autolog وصل بشه بعد که بازی رو میارم بیرون دوباره میرم تو بازی کنترلهای بازی میریزه بهم کسی میتونه کمک بکنه؟ممنون.
اقا من از بس به مشکل خوردم دیونه شدم
فقط الان به یه موردی برخوردم نمیدونم باید چی کار کنم.قضیه اینه که وقتی میرم داخل بازی یعنی همون منو همیچیش درسته ولی وقتی میرم بازی رو شروع کنم لود بازی هیچ وقت تموم نمیشه حالا لطف کنید کمک کنید.........
سیستم کامپیوترت رو بگو!نقل قول:
cpu:g620 (2.6نقل قول:
ram:4 ddr3
graphic:9500gt
یه چیز دیگه هم بگم من دوتا وین دارم اینو اول تویxp نصب کردم بد که دیدم اجرا نمیشه همینجوری اومدم تو 7.
و اینکه موقع نصب توی dvd2 یه فایل کوچیکی به اسم audi_.de یا چیزی شبیه اینو نتونست extrac کنه.
سلام
اقا من به یک مشکل عجیب بر خوردم
تو دنده عوض کردن با اینکه رو اتوماتیک هم هست ولی دنده اضافه نمیکنه.
به نظرتون چیکارش کنم. راستی دنده کم میکنه ها ولی اضافه نمیکنه.
مشکل از بازیه ؟ از دستست ؟ از گیربکس اون bmw ؟کدومه؟
به دادم برسین که تا حالا 10 بار گیر پلیس افتادم!
:5::8:
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من می خوام بازیو اجرا کنم این ارور و میده.کسی هست بدونه از چیه؟