فك كنم همچين گوشي عرضه كنه چون پیش از این این شرکت از تولید قریب الوقوع یک مدل گوشی 2 سیم کارت اندرویدی با قیمت پایین به نام PC700 خبر داده بود. - چي زدم! :31:
Printable View
فك كنم همچين گوشي عرضه كنه چون پیش از این این شرکت از تولید قریب الوقوع یک مدل گوشی 2 سیم کارت اندرویدی با قیمت پایین به نام PC700 خبر داده بود. - چي زدم! :31:
اون به رخ کشیدن که شوخی بود:دینقل قول:
داداش بحث به رخ كشيدن نيس!
يه چي گذاشتيم دور همي بخنديم حالا من موندم تو چطوري عكس بنچماركارو كه من توش زدم 2.8 quad core
mali 800 و tegra 3 رو باور كردي:
اگه اين عكس جي اس ام آرنا رو هم جك نمي نوشتم فك كنم مي رفتي لينكو چك كني
جدی باور کردم.خوب کار شده بود:دی...ما ساده ایم زود گول میخوریم:دی
رفتم چک کردم جدی:دی
آقا شرمنده :31: از بس باحاله اين گوشي به خدا از وقتي ديدمش يه بند مي خندم :31:
من شخصا به ایرانی بودن خودم افتخار میکنم و مشکلی با این نکته ندارم دوستان هم فکر کنم اکثرا همینطورن....
بحث سر این نکته است که این حمایت ما به چه قیمتی تموم میشه و پولش میره تو جیب کی؟؟ واسطه داخلی با برادران چینیش ؟؟؟
تو این همه سال مگه ملت با خریدشون ( حالا ناچارم بودن چون توفیق اجباری داشتن برای خرید ) از خودروسازی های داخلی مگه حمایت نکردن ؟؟ چی شد نتیجه 30 سال حمایت ؟؟ اتلاف منابع داخلی ... و ای کاش اینهمه سرمایه میرفت تو بخش کشاورزی این مملکت که قطعا نتیجه بهتری میداد ...از همون اولم همینو میگفتم .
لزومی نداره یه مملکت همه چی تولید کنه ...ببین آقا تو چی مملکتت پتانسیل داره برو رو همون سرمایه گذاری کن اون چیزی رو هم که نداری وارد کن ...پولی که سر ماه پخش میکنی بهرعنوان برای ملت برو سرمایه گذاری کن تو بخش های کلیدی این مملکت که 10 سال دیگه نتیجشو ببینی.
پول نفت و سرمایه این مملکت که باید صرف کارای زیر ساختی بشه شده باج سبیل برای ورود محصولات آشعال و بی کیفیت چینی..همه میدونید پشتش چیه.
اعتقاد دارم سرمایه گذاری بر سواد نرم افزاری جوانان وطن بهتر نتیجه میده تا سخت افزاری که خواه نا خواه گذرتون به گردن کلفت های اونور مرز میافته ..حالا هر کی میخواد باشه.
تا حالا 20 بار مسیج دادم به بانک تجارت که نرم افزار اندرویدی یانک رو آماده کنه و هنوز...... گریه دار نیست ؟؟ مشکل کجاست؟ پول نیست؟ علمش نیست ؟ من میگم هر دوتاش هست گیر جای دیگست همه میدونین.
اکثر دوستان من یا مهاجرت کردن و یا در فکرشن ما موندیم چون پوست کلفتیم و مملکتمو نو دوست داریم اعتقاد دارم این رفتن ها برده داری نوینه دیگه احتیاج به زنجیر و اجبار نیست خودت با پای خودت میری... اعتقاد به موندن و ساختن دارم هرچند قدمی کوچک.
برای همینه این حرکت های کجکی حالمو میگیره و میام اینجا سرتونو درد میارم .
عاشق ایران و جوانان وطن هستم و آرزومند روزی هستم که همه در کنار هم در ساخت این وطن بکوشن و شاد باشن .
سرتونو درد آوردم میبخشید.
جانا سخن از زبان ما میگویی :)نقل قول:
من شخصا به ایرانی بودن خودم افتخار میکنم و مشکلی با این نکته ندارم دوستان هم فکر کنم اکثرا همینطورن....
بحث سر این نکته است که این حمایت ما به چه قیمتی تموم میشه و پولش میره تو جیب کی؟؟ واسطه داخلی با برادران چینیش ؟؟؟
تو این همه سال مگه ملت با خریدشون ( حالا ناچارم بودن چون توفیق اجباری داشتن برای خرید ) از خودروسازی های داخلی مگه حمایت نکردن ؟؟ چی شد نتیجه 30 سال حمایت ؟؟ اتلاف منابع داخلی ... و ای کاش اینهمه سرمایه میرفت تو بخش کشاورزی این مملکت که قطعا نتیجه بهتری میداد ...از همون اولم همینو میگفتم .
لزومی نداره یه مملکت همه چی تولید کنه ...ببین آقا تو چی مملکتت پتانسیل داره برو رو همون سرمایه گذاری کن اون چیزی رو هم که نداری وارد کن ...پولی که سر ماه پخش میکنی بهرعنوان برای ملت برو سرمایه گذاری کن تو بخش های کلیدی این مملکت که 10 سال دیگه نتیجشو ببینی.
پول نفت و سرمایه این مملکت که باید صرف کارای زیر ساختی بشه شده باج سبیل برای ورود محصولات آشعال و بی کیفیت چینی..همه میدونید پشتش چیه.
اعتقاد دارم سرمایه گذاری بر سواد نرم افزاری جوانان وطن بهتر نتیجه میده تا سخت افزاری که خواه نا خواه گذرتون به گردن کلفت های اونور مرز میافته ..حالا هر کی میخواد باشه.
تا حالا 20 بار مسیج دادم به بانک تجارت که نرم افزار اندرویدی یانک رو آماده کنه و هنوز...... گریه دار نیست ؟؟ مشکل کجاست؟ پول نیست؟ علمش نیست ؟ من میگم هر دوتاش هست گیر جای دیگست همه میدونین.
اکثر دوستان من یا مهاجرت کردن و یا در فکرشن ما موندیم چون پوست کلفتیم و مملکتمو نو دوست داریم اعتقاد دارم این رفتن ها برده داری نوینه دیگه احتیاج به زنجیر و اجبار نیست خودت با پای خودت میری... اعتقاد به موندن و ساختن دارم هرچند قدمی کوچک.
برای همینه این حرکت های کجکی حالمو میگیره و میام اینجا سرتونو درد میارم .
عاشق ایران و جوانان وطن هستم و آرزومند روزی هستم که همه در کنار هم در ساخت این وطن بکوشن و شاد باشن .
سرتونو درد آوردم میبخشید.
حرف هممون همینه.واقعا دل آدم میسوزه.
بنده هم!نقل قول:
اکثر دوستان من یا مهاجرت کردن و یا در فکرشن
مشکل اینه که ما خیلی از صنایع رو توش دست داشتیم یا داریم!! همین دوستان ما که میرن خارج از ایران،یه کمپانی راه میندازن یا شراکت میکنن تو راه اندازیش که بهترین گوشی ها رو تولید میکنه یا ماشین ها رو یا سازمان ها رو....حالا همون شخص در صورت امکانش،میتونست بهترین کار رو تو همین جا هم بکنه.....
نمیدونم....نمیدونم چرا به این داستان گوشی،خوشبینم! شاید به خاطر اینه که زیاد با این جوز گوشی ها رابطه نداشتم و فقط 1 تجربه دراین مورد داشتم؟؟؟؟؟
دانش نرم افزاری هم با این همه تحریم و سرعت اینترنت و نبود حتی لوازم مورد نیاز(کتاب و مقاله برای خوندن و تحقیق!!) و نبود بستر برای اجرا،نمی تونه چندان موفق باشه!!
مثلا،تو بحث اینترنت(موبایل نه!! اینترنت!) میشه همین الان کلی پول در اورد...چون خیلی از خدمات رو هنوز نداریم و کافیه سایتش طراحی بشه و بیاد بالا!!! با این همه مشکلات و گرونی های اینترنت،برای یه قشر کوچیک می مونه...
امشب باز تبلیغ این گوشی رو دیدم دیگه نتونستم جلو خودم رو بگیرم،گفتم بیام یه چرخی بزنم ببینم جریان چیه!آخه هیچ رقمه من تو کتم نمیره که ایران این گوشی رو زده باشه!نه به این خاطر که نتونیم،اگه بخایم میتونیم!ولی آخه شرکتی که تا دیروز دوربین 2 مگاپیکسل بیشتر نمیزد،طرح تمام گوشی هاش هم کپی از گوشی های دیگه بود چه جوری اینو زد؟
بعدم لایسنس سیستم عامل رو چی کار کردن؟پشتیبانیش چی؟سخت افزار رو چه جوری تامین کردن؟
دوست عریزمون جناب سیناپس میفرمایندحمایت،واسه شروع خوبه و از این داستانهای همیشگی!
آقا جان با دزدی که آدم نباید پیشرفت کنه؟!در ثانی یک کشور که همه چیزش رو نباید خودش تولید کنه!اگه من بلد نیستم نقاشی بکشم،نقاشیم قشنگ نیست که نباید به زور پول و رنگ و تابلو و غیره رو حروم کنم آخرم یه چیز زشت قاب کنم بزنم به دیوار خونه؟!شما قشنگتر میکشی خدا این استعداد رو به شما داده خب از شما کمک میگیرم
سلام دوستان.منم تبليغ اين گوشيو امشب از تو تي.وي ديدم.گفته بود مجهز به آخرين نسخه اندروييد,ك اما با اين عكسش جور در نمياد!
(قسمت نوتيفيكيشن)
اگرم احتمالا قيمتش بالاس شايد به خاطر حافظه داخلي 16باشه كه اينم تو تبليغ گفت
تحمت دزدی نظر خوبی نیست از چیز ی آدم خبر نداشته باشه نمی آید یک مجموعه را زیر سوال ببرهنقل قول:
که واقعا احماقانه است
تو سایت خوده جی ال ایکس هست, ٤ اینچ صفحه. دوربین ٥. اندروید ٢.٣ ....
فککنم بقیه گوشیهام تو چین مونتاژ میشن. اکثر قطعاتم چینیه....
ولی دوستان نباید اینقدر بکوبن هر چی باشه. ایرانه که عشقه
برا شروع بد نیست ولی خوب سرمایه گذاری تو بخشیایه دیگه مثله پزشکی فرش کشاورزی...تا اینکه همهچی رو امتحان کنیم
آخه عزیزم ما بخوایم اینو بخریم بگیم Black -Neo و اینارو ول کنیم
خریدیم خراب شه کی جوابگوئه؟
خرابم نشد کی ساپورت میکنه؟
اصلا اینارو بیخی
با huwai چه فرقی داره؟!
اگر میخواستیم یک چیزی مثل NEC بخریم 1100سنگین تره
با این CPU که این گوشی داره برم SII خودم رو بفروشم یه GLX G1 بخرم!
راستی قیمتش چنده؟
گفتن 390!!!!!!!!نقل قول:
رئــــوف بیا که گند زدی :دی
عزیزان من ، اون جریان 4 هسته ای 2.8 گیگاهرتز یه شوخی بود واسه اینکه سرمون گرم شه :دی جدی نبود به جان خودم :دی
پارسا واقعا؟ :18::18::31:نقل قول:
باو اون دوستمون یه پست بالاتر از تو فکر کنم واقعا فکر کرد اینطوریه :دی خیلیا باور میکنن چنین چیزی رو به جان خودم :دی : ))نقل قول:
---------- Post added at 10:51 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------
توی تاپیک مجاور یکی از دوستان گفتن که سی پی یو 650 مگاهرتزه : )) خدا کنه درست نباشه ، وگرنه دوباره آبروی ما توی جهان خواهد رفت : )) البته کسی خبر نمیشه که GLX توی یه زیرزمین چی داره سر هم میکنه : ))
یکی بنچمارک دو هسته ای بزاره:دی کوادرانت خوب نیست=))فکر نکنم به ویوازم برسه
آخه کدوم آدم عاقلی همچین چیزی رو باور میکنه!
شما پارسا جان شوخی منو باور کردی؟
پارسا بيا منو جم كن
يكي رفته سايت جي اس ام آرنا رو چك كرده
يكي رفته جي اس 2شو فروخته....
رئوف جان آخر تایید نشد sAmoled plus ه یا Advanced؟نقل قول:
آخه جیگر دزدی که فقط دست تو جیب مردم کردن نیست که!یا از دیوار بالا رفتن!وقتی طرحت کپی باشه!وقتی پول لایسنس سیستم عامل رو نداده باشی ببخشید میشه بگی اسمش میشه چی؟نقل قول:
دوست عزیز مثل اینکه اطلاعات شما در این زمینه یکم نیاز به بروزرسانی داره.نقل قول:
اینو بدونید که ما در تولید tr و از این جور چیزها اصلا هم عقبمونده نیستیم.
اینو بدونید که ما حتی برای بعضی از شرکت های چینی مدل ayout هم طراحی میکنیم و یکی دو شرکت fabless خوب هم که کارهای dsp و ... میکنند رو هم در این زمینه داریم.
در ضمن در صنایع دفاعی ما تمامی ic ها و پروسسور ها رو از مدلینگ layout گرفته تا ساخت و مراحل نهایی در داخل تولید میکنیم.
ولی با بخشی از حرفخای شما موافقم. یه مثال میزنم : مثلا فکر کنید شما برای تولید پارچه نیاز به دستگاههای بافندگی دارید که برای ساخت اونا باید n تومان هزینه کنید ولی وقتی یه شرکت دیگه میتونه اونا رو با قیمت خیلی کمتر از اون n تومن تولید کنه چه لزومی داره که شما برید و اون دستگاه رو خودتون بسازید . بعضی از devicef ها هم همینطورند . مثلا شرکت glx هیچ موقع نمیاد مقاومتهای smd بسازه چون میتونه با هزینه خیلی کمتر اونا رو از چین عزیز بخره و ... .
پس حالا به نظر من میشه اینو گفت که این گوشی 100% قطعات رو وارد نمیکنه و خیلی دیگه از این حرفها
در مورد os هم باید گفت که اندروید همونطور که هممون میدونیم open source هست پس نه تحریم میتونه جلی glx رو بگیره و نه اینکه کپی برداریه....
---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------
داداش آخه اینی که شما دادید که مربوط به این گوشی نیست ......:5:نقل قول:
اصلا پشت گوشیو ببین . زمین تا زیر زمین با glx g1 فرق داره .
خالی بند جان دقت کن...
چرا مثل اينكه تو تويتتر يه كاربر انگليسي از پشتيباني انگليس اين شركت پرسيده اينجوري جواب دادن:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 02:54 AM ---------- Previous post was at 02:50 AM ----------
اينم يه مقايسه صفحه نمايش با آرك... كه به نظرم عالي عمل كرده: :31:
---------- Post added at 02:58 AM ---------- Previous post was at 02:54 AM ----------
در ضمن در مورد دوربين اين گوشيم مش رمضون مسئول روابط عمومي glx اينو امروز توييت كرده:
و اينم نمايي از برد اين گوشي با چيپست تگرا 3
و اينم پردازنه هاي چهار هسنه اي ساخت سامسونگ كه تو اين گوشي به كار رفته 2.8 Quad core
اين 3 تاشه: يكيشو كه داده بودن بچه رئيس با هسته قورت داده منتظرن پس بده
اينم خبر GSMArena: كه صفحات قبل هم گذاشته بودم:
و اينم بنچماركاي معروف اين گوشي:
توي يك اقدام بي سابقه چند چيپست جديد براي اولين بار به صورت همزمان روي برد اين گوشي قرار گرفته:
پردازشگر 4 هسته اي 2.8GHz
چيپست Mali800 و TEGRA 3
و به صورت پيشفرض با ICS عرضه ميشه
اينم يه سري بنچمارك كه قدرت اين سوپر فون رو نشون ميده:
از دوستاني كه باور كردن عذر ميخوام فقط واسه شوخي گذاشتم :10:
بچه ها تاپیک زیاد به حاشیه رفته
بعد از اینکه کلیه مشخصات (اعم از مشخصات سخت افزاری و نرم افزاری و...) مشخص شد، این تاپیک پاکسازی میشه.
فعلا خیلی صحبت ها از روی حدسه.
باطری این گوشی در چه حد جواب میده؟ کلا کسی بازیهای سنگین هم باهاش اجرا کرده؟ میخوام ببینم چطوره؟ قیمت روز دارید؟
سلام به همه دوستان.
من با شماره خدماتشون (88949060) تماس گرفتم گفتن 389 هزار تومنه.
یعنی واقعا کسی پیدا میشه بابت این گوشی ایرانی چینی اینقدر پول بده !!!!!:18:
فقط لاگین کردم که از این پست فوق العاده تشکر کنم و دوباره نقل قولش کنم همین.نقل قول:
PersiAndroid دمت گرم خیلی باحال بود ولی به نظرم بیا این پستتو ویرایش کن یکی میاد باور میکنه ها !!!
مر سي داداش.
حواسم بود بعضيا باور كرده بودن زيرش نوشتم...
CPU 800
همین الان پرسیدم
دوستان و این گوشی جی ال ایکس رو با یه مدل از اچ تی سی مقایسه کردم اطلاعات این جدول از سایت سازنده جی ال ایکس و سایتGSMARENAبرداشتم(البته قیمت و سی پی یو جی ال ایکس رو از دفتر فروش پرسیدم،قیمت اچ تی سی رو هم از سایت plaza.ir)
من با قیمت و سخت افزار و اینجور چیزاش کار ندارم ، چون هر چقدر هم که خوب باشه ،
باز من بدترین گوشی نوکیا و اریکسون و سامسونگ رو به این ترجیح میدم ، ولی
"مجهز به سیستم عامل قوی آندروید"
وای خدا مردم از خنده !!! مگه سی پی یو یا رمه که "قوی" باشه ؟!
انگار تبلیغ رو برای بچه های ابتدایی و کم سوادها و بی اطلاع ها ساختن !
خدایی مشاور تبلیغاتی اینها یه کلاهبردار بزرگه !
قیمت Huwai ها باشه یکی میخرم
فوقش بیفته 120-130:دی
دیگه پر رو شدن 390
سایت همراه برتر مشخصات دو گوشی آندرویدی شرکت GLX رو منتشر کرده + قیمت
قیمت GLX G1 389000 تومان
[HTML]hamrahebartar.net/index.php/product/264[/HTML]
به نظر من اصلا ارزش نداره
گوشی دوم هم که معرفی کرده PC 700
با قیمت 180000 تومان مناسب تر به نظر میرسه
هرچند که طراحی دلچسبی نداره و علاوه بر این با آندروید 2.2 عرضه شده
[HTML]http://hamrahebartar.net/index.php/product/265[/HTML]
PersiAndroid دمت گرم خدایی، کلی شادمون کردی خیلی خندیدم:10:
دوستان میگن که باید حمایت کنیم چیو حمایت کنیم آخه مگه اینا کار خاصی انجام دادن چی از خودشون ابدا کردن کل این گوشی همون جور که قبلا گفتم مال یه شرکته که گوشی میزنه بدون اسم میفروشه به هرکی که دلش خواست باهر اسمی که دلش خواست بفروشه با خرید این گوشی شما دارید پولتونو میریزد تو جیب یه عده مفت خور کلاهبردار
اصلا ما اومدیم حمایتم کریدمو پولمونو ریختیم تو جوب به قول دوستمون Mig33 سی ساله داریم ماشینای ایرانی رو با 10 برابر قیمت واقعیشون میخریم آخرشم ورمیدارن موتور ماشینای فرانسه رو میزارن رو یه لگن میندازن به مردم یا هی پراید بدبخته ننه مرده رو سالی دوبار چراغاشو عوض میکنن گرونتر قالب مردم میکنن که بیشترین مرگ و میرو تو تصادفو داده
همون بهتر که حمایت نکنیم تا یه عده دزدو فرصت طلب جیباشونو بیشتر پر نکنن و با آشغالایی که میسازن مردمو به کشتن ندن اصلا معلوم نیست که این گوشی همچین بی خطرم نباشه فرکانس های خطرناکش اصلا کنترل شده ......خدا میدونه چه شرکتی ساخته اینو.... یهو دیدی خریدی 2 ماه دیگه سرطان گرفتی...
طی خبری که الان مدیرعامل شرکت توییت کرده گفته که این گوشی نیازی به شارژ کردن نداره ما موفق شدیم که از انرژی هسته ای تو این گوشی استفاده کنیم و با ساخت میکرو راکتورها انقلابی در این صنعت ایجاد کنیم....
والا به خداااا
ولی باید ببینیم چیپستش چیه؟
اگه gpu قوی داشته باشه به نظر من می ارزه
برای مثال با galaxy s مقایسش کنید
هه هه ماخ!!!!
قیمت جور درنمیاد!!! من انتظار قیمت بالا رو داشتم،ولی 400 تومن دیگه براش زیاده!!
خیلی خوب!! تسلیم.... اره این گوشی به درد نمیخوره و لزومی هم نداره که ازش حمایت بکنیم چون علاوه بر وارد کردن قطعات،خالی بندی هم میکنه!!
اما یکی از دوستان،فرموده بودن که دزدی فقط بالا رفتن از دیوار نیست و دزدیدن لایسنس هم هست!! میخوام از دوستمون بپرسم که چند درصد برنامه های کامپیوترشون،اهنگ ها و فیلم های خونشون،موبایلشون،ماشینشون لایسنس شدن؟؟؟؟؟
-----------------
به هر صورت،من گوشی رو خریدم و رویو کردم به زبان انگلیسی و برای جی اس ام ارنا هم فرستادم و اتفاقا پذیرفته هم شده....به محض اینکه رو خروجی قرار بگیره،لینکش رو هم براتون میذارم.....هر سوالی در مورد گوشی هم بود،در خدمت هستم! فعلا دارم تست های ثانویه!! و روت کردن رو انجام میدم!
اخه گوشی چینی درجه سه که باز بیاد تو خود ایران مونتاژ بشه خریدن و حمایت کردن داره :31: