اتريكس 1 رو بيخيال...
اگه ميخواي بگيري همين رو بگير
Printable View
اتريكس 1 رو بيخيال...
اگه ميخواي بگيري همين رو بگير
فقط بستگي داره كه چقدر ميخواي هزينه كني .نقل قول:
اگر پول داري كه 2 رو بخر كه آندرويد 4 هم قطعي شده براش . وگرنه كه همون آتريكس 1 هم گوشي خيلي خوبيه و حالا حالا ها كم نمياره با اين سخت افزارش .
البته آتريكس 2 از نظر سخت افزاري و دوربين و ال سي دي و به نظر من از نظر طراحي بهتر از آتريكس 1 هست .
نقل قول:اختلاف قیمت 100 تومن هستنقل قول:
یه مغازه تو علا طبقه همکف جفتش رو پشت ویترین زده.
پس همین رو میگیرم .
اگر 100 تومان بالاتره که 130% همینو بگیر :31:
حالا چند قیمت میده ؟؟
آل دیجیتال هم امروز گوشی رو آورده 950
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوه!
آتریکس 2 اگه 950 باشه پس ریزر چنده حالا!
آتریکس 2 چون تازه اومده قیمت بالا میگن. البته معمولا سایتها هم بالاتره قیمتهاشون .نقل قول:
ریزر 1میلیون و 50هزار یکی از دوستان تو موبیلستان میاره .
قیمت جهانی آتریکس 2 خیلی عالیه حدود 400 دلاره !
هادی اسمش چیه؟نقل قول:
فرید؟
دو تا ایراد داره
1 کابل Hdmi نداره
2 اسپیکرش یکی از ضعیفترین هاست ، احتمال از دست دادن زنگ هزار درصده
باطریش خوبه و آنتن دهی عالیه ،
حالا بالاخره خریدی یا نه ؟نقل قول:
چند قیمت میداد ؟
قیمتش به خاطر ارز رفته روی 900 در حالی که یارو می گفت زیر 800 چوخهنقل قول:
نه دادا 100 تومن به خاطر ارز از کفم میره
گذاشتم نوسان ارز بخوابه
دوستان به نظر شما atrix 2 بهتره یا photon 4g ؟ چون احتمالا واسه عید میخوام برم دبی احتمالا یکی از این 2 تا رو بخرم
هر دو نا گوشی تو دبی پیدا میشه با اختلاف قیمت 25 هزار تومن
تونستم یکی رو پیدا کنم که atrix 2 رو میده 425 و photon رو میگه 450 تومن (البته با درهم بانکی حساب کردم)
چون خودم hp veer رو از یارو خریدم 150 تومن دفعه پیش بهش اعتماد دارم کارش درسته
خوب نمایشگاه MWC هم نزدیکه اگه موتورولا گوشی جدید معرفی نکنه یکی از همین 2 تا رو میگیرم هر چند رسما گفته شده آپدیت ics واسشون نمیاد
atrix2
پرفرمنس بهتر + صفحه نمایش بهتر + جدید
فوتون از هر نظر ضعیف تره ، اتریکس 2 بهتره...
آتریکس بهتره
منم بعد از کلی گشتن بهش رسیدم ولی شرایط الان ا ر ز و بالا رفتن شدید قیمتها مرد میخواد واسه گوشی خریدن
200 تومن پول بیشتر برای بالا رفتن د ل ا ر رو ما باید تقاصش رو بدیم
قطعا" اگر ریزر نخوای احمد جان گزینه دوم آتریکس 2 هست که رسما" هم به آندروید 4 آپدیت میشه .نقل قول:
آتریکس 2 قیمت جهانیش فقط حدود 380 دلاره :18: . واقعا" قیمتش جهانیش عالیه
هادی قیمت آنلاک فکتوری ها رو با دستی آنلاک شده ها نمیشه مقایسه کرد... هر چند دستی آنلاک شده ها هیچ مشکلی ندارن و من هم ترجیح میدادم اتریکسم ATT باشه :|
قیمت این گوشی 955 بود تو سایت آل دیجیتال
الان قیمت رو زده 1145 :18:
اصلا نمیارزه با این قیمت فضایی :13:
گوشی میارزهنقل قول:
ولی 1145 پول ایران دیگه ارزش نداره
نقل قول:از ایران دلیور خرید کنید فکر کنم زیر 800 میدهنقل قول:
---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:34 PM ----------
یکی بگه خواب میبینم آتریکس 3 با پردازنده 4 هسته ای و 2 گیگ رم ؟ :O
تا حداکثر دو هفته دیگه میخوام گوشی بگیرم ، الان با توجه به اینکه Razr از این 100 تومن گرونتره [ طبق چیزی که تو آل دیجیتال دیدم ] این بهتره واسه خرید یا Razr ؟ به جان بچم حس میکنم دارن با پتک میزنن تو سرم وقتی میبینم گوشی ای که اگر وضع مملکت ـمون درست بود رو میتونستم 700 تومن بخرم قرار واسش یک میلیون و 100-200 بدم ... :|:d
P.S. اصلا منصرف شدم ، میرم یک گوشی 800 تومنی میخرم ... :|
نقل قول:متاسفانه قيمتها خيلي بالا رفته . من خودم ميخواستم اين آتريكس 2 رو بخرم . دلار كه بالا رفت هيچ . قيمت درهم امارات هم بالا رفته .نقل قول:
قيمت همه گوشي ها بالا رفته . گلكسي 2 فكر كنم نزديك 1ميليون باشه و ....
اميدوارم خدا كمك كنه از اين زندگي تو ايران نجات پيدا كنيم
من اینجا دیدمشنقل قول:
اگر به حقیقت بپیونده که خیلی شاخه .. حتما می خرمش :31:
تو پست 7 طرف گفته:
Update: Seems just a concept [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بلا نسبت دوستان . خر شدیم گوشی شده بود 600 هزار تومان تو ایران دلیور نخریدیم . الان شده 1و 100 :18::18::18:
بيخيال زياد حرصشو نخور . ايشالا بعد انتخابات گرونترم ميشه :27:نقل قول:
بالاخره قیمت اومد حدود 900-950 هزار
سایتهای پلازا - آل دیجیتال و موبایل هنرمندان بهترین قیمت که من میدونم رو فعلا دارن .
که قیمت موبایل هنرمندان 929 هزار هست با گارانتی پرشین تله کام
هادی چی شد گوشیو از نزدیک دیدی؟ چه جوریاس؟
نه مهدی جان . هنوز نیورده . ریزر و فایر و .... داره . اما آتریکس 2 و دیفای پلاس قراره بیاره .
سلام
کسی این گوشی رو نخریده یه ریویو بذاره؟
اگه یه بخش واسه فوتون بذارین من ریویو میذارم :دی
به به چطوری؟نقل قول:
مبارکه کی فوتون خریدی؟ راضی هستی؟
به نظرت آتریکس2 سخت افزار بهتری نداره؟
سلام به مهدی گل. خوبی دادا؟ سلامت باشی. هادی در جریانه الان حدودا 4،6 ماهی شایدم بیشتر هست. فوتون واقعا عالیه . هم از طرف اپراتورش ساپورت خوبی شده هم چیزی که توی گوشی های دیگه ی موتو اذیت میکرد(کیفیت عکس و فیلم برداری) واقعا راضی کنندس. و با فول اچ دی شدن بهتر شد. باتری خیلی خوب هم از خصوصیات دیگشه.برتری خاصی تو آتریکس 2 نمیبینم ! (به نظرم تگرا 2 بودن فوتون اونقدرا هم بد نیست) به نظرم همون نسخه جهانی فوتون بشه آتریکس 2نقل قول:
خوبم توخوبی؟نقل قول:
چند برات تموم شد؟ چه جوری خریدی؟ خودت آنلاک کردی؟
الان می خوام آتریکس 2 بخرم 930 تومن به نظرت اینو بگیرم یا فوتون؟
مرسی. والا یکی از دوستام آورد . واسم حدود 750 شد.لاک نیستن مهدی جان. درسته واسه اپراتور خاصی هستن ولی 4g ش . یعنی جی اس ام اس واسه همه اپراتورا آنلاک هست. مگه الان با ریزر مشکلی داری؟ راستش من با آتریکس 2 کار نکردم .اما از فوتون کاملا راضی ام.نقل قول:
مهدی آتریکس 2 نو ش رو میده 930؟ گوشی شاپ چرا اینقدر زیاد زده. قیمتهای این سایتو ببین . هر baht برابر با 70 تومنه.اگه خواستی بگو واست بگیرم :
من این همه گوشی خریدم با هیچ کدوم مشکلی نداشتم جز سنسیشن :31:
کلا گوشی بازم دیگه دوست دارم تجربه کنم .. آره نوش 930 تومنه .. یه موبایل فروشیه تو میرداماد از هادی آدرس گرفتم .. گوشی شاپ و دیجی کالا کلا گرون فروشن آل دیجیتال کرمان هم 950 میده
این سایت که دادی چه جوریه قیمتاش؟ الان آتریکس 2 میشه 14500x70 ؟؟ میشه 1015000 تومن که :20:
الان فوتون با همین قیمتی که دادی یا یه کم بالاتر می تونی بیاری؟
قبلا که هر baht میشد 40 تومن خوب بود اما الان که 70 ه نه.یکمی ارزونتر از ایرانه. البته هزینه پست کردن به ایران رو نداره.والا فوتون قیمتش واسه قبل از گرونیاس. اون موقع که خریدم . الان دیگه این قیمت گیر نمیاد.آل دیجیتال هم زده 1250 .چطوریه؟نقل قول:
چیو زده 1250 ؟؟ آتریکس2 ؟؟ 950 زده عزیزنقل قول:
الان فوتون چند گیر میاد؟ این آتریکس2 رو از ایران دلیور هم میشه خرید .. نظرت چیه؟
آهان. من نمیدونم چرا قیمت ریزر رو دیدم :دی والا فوتون رو باید واست بپرسم. ایران دلیور هم اگه پول داری که خوبه دیگه ! :دی مطمئنه و حدودا واسه من (اصفهان) حدود 30 تومن هزینه پست شد.نقل قول:
سلام فرهاد جان .نقل قول:
پارسال دوست امسال آشنا :31:
هنوز ریویوو و عکس از این فوتون نزاشتی برامون . منتظریم ها .
فرهاد از این سایت که گفتی میشه خرید کرد چطوری ؟
میگم خوبه بریم از تایلند بخریم . تایلند هم که میگن سواحل جذابی داره :46:
موتورولا Atrix 2 در تایلند با 10 بازی رایگان
EA
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی GsmAria ، كمپانی موتورولا تاكنون چندین بار زمان ارائه نسخه Ice Cream Sandwich را اعلام كرد. موتورولا تایید كرد كه گوشی هوشمند Atrix 2 را در تایلند عرضه می كند. این گوشی توسط نمایندگی های مجاز موتورولا در سراسر تایلند با قیمت 14.500 Baht معادل 470 دلار یا 360 یورو به فروش می رسد. موتورولا Atrix 2 با ده بازی رایگان Electronic Arts شامل Dead Space ، Need For Speed و ... می باشد.
از ویژگی های این گوشی می توان به نسخه 2.3 آندروید (Gingerbread) با منوی MotoBlure ، پردازنده TI OMAP4430 دوهسته ای 1GHZ ، پردازنده گرافیك 8GB ، PowerVR SGX540 حافظه داخلی ، 1GB RAM ، محل كارت حافظه MicroSD تا 32GB ، صفحه نمایش لمسی خازنی 4.3 اینچ با وضوح 540 x 960 پیكسل ، شیشه Gorilla ، دوربین 8MP با كانون اتوماتیك ، فلاش LED ، فیلمبرداری در وضوح Full HD و دوربین ثانویه VGA برای مكالمه تصویری اشاره كرد.