سنگین تره ؟؟ پاره میکنه !! :دینقل قول:
من خودم سال دوم که بودم، بچه های سوم بهم میگفتن وقتی بیای سوم به گریه میوفتی ! من باور نمیکردم ! الان واقعا به گریه افتادم :دی
خیلی سنگین تره !
Printable View
سنگین تره ؟؟ پاره میکنه !! :دینقل قول:
من خودم سال دوم که بودم، بچه های سوم بهم میگفتن وقتی بیای سوم به گریه میوفتی ! من باور نمیکردم ! الان واقعا به گریه افتادم :دی
خیلی سنگین تره !
پس برای چی معلما همش به ما میگن فیزیک و شیمی ... دوم سخت تره؟؟ میگن مطالب بیشتر داره!؟:18:
شیمی سال سوم نسبت به شیمی دوم آسون تره ، اما به خاطر اینکه امتحانات نهایی هست مجبوری همه جارو بخونی و همه نوع تست و تمرینی حل کنی ( اما سال دوم فقط همون جزوه معلم رو میخونی ) ، واسه همین درسا حجمش چند برابر و سخت تر میشهنقل قول:
من از شیمی 2 چیزی نفهمیدم حالا چی میشه؟ :(
شیمی 3 فقط همون فرمول نویسیش وابسته به شیمی 2 هستنقل قول:
شیمی 3 رو خوب بخون که تابستون پیش شیمی 2 رو بخونی ، به همین راحتی مهران جان
من نتم رو خیلی محدود کردم تقریبا فقط همینجا میام....
من که فهمیدم الان هیچی یادم نیست بس فرقی نداره...نقل قول:
من از شیمی 2 چیزی نفهمیدم حالا چی میشه؟ :(
خوب من یک چیزی بگم که سختی شیمی دبیرستان و اینا مسخرس در برابر فیزیک یک دانشگاه ، امروز امتحان ترم بود ، همش مکانیکه !
اما خوب خداروشکر خوب دادمش! زیاد هم مطلالعه نکرده بودم ، حتی دیشب تا دیروقت نت بودم ، همه ی مطالعه مفید من سه ساعت نبود بخدا.. اینو که میگم اخلاق خودمه نمیگم شما هم مث من باشین ها ! کلا همیشه همینطوری درس میخونم!
در آخر هم چیزه ...
آها..
Take Care:40:
:دی
بچه ها یه چیزی رو میدونستین من سال سوم راهنمایی 6-7شهرستان بودم و بنجم ابتدایی اول! ولی نمیدونم دبیرستان چی شد....البته من بارسال یه شکست عشقی داشتم... و ضربه ی کاری خوردم یه بخشش به اون بمی گرده....شایدم بهنوست نمیدونم....
این برمیگرده به شرایط درسی و فکری و خانوادگی یک محصل ، ولی اگر همه این ها هم نباشه ولی فکر ادم مشغول باشه ، اصلا فایده ای نداره ، درس خوندن ، اب در هاون کوبیدن هست !
ببینید گاهی وقتا ما مشکلات را میگذاریم پای مسائلی : مثل درس ها سخته ، استاد من به درد نمیخوره ، مدرسه من کیفیت خوب ینداره ، ولی نمیگه من چه کار کردم ، برای اینکه به موفقیت برسم !
وقتی مشکل را به دیگری نسبت دهیم ، هیچگونه تلاشی برای رفع ان ، انجام نمیدیم !
بیشتر استرس ها موقع امتحان : بر میگرده به بی خیال بودن محصل ( سوتفاهم نشود) میاد میگه خب من وقت دارم و اخرین موقع ، شب امتحان میخونم ، وقتی میاد بخونه ، میبینه ای دل غافل ، هیچی نمیفهمه ، چون باید درسی را یک یا دو دور بخونه تا یاد بگیره و فکر میکنه که همه درسا مثل هم هستن و واسه شب امتحان ردیف میشن !
خب این میشه نا امیدی ، خوده ناامیدی 80 درصد از موفقیت را کاهش میده ، ولی با امید بنشینی درس بخونی ، مشکلات رفع میشن !
گاهی وقتا محصل میاد میگه من درس میخونم ولی چیزی بلد نمیشم ، شاید یکی باید درسی را 2بار بخونه یاد بگیره ، یکی 3بار و یکی هم همون شب امتحان بخونه نمره خوبی میاره ، پس نباید از این نگاه که چون فلانی شب امتحان میخونه ، پس من هم شب امتحان یاد میگیرم !
ببینید اینترنت و موبایل اگر از حد بگذرد ، بر روی حافظه اثر میگذاره و نوعی افسردگی مخفی در کاربر اینترنتی به وجود میاره ، ببینید ما برای درس خوندن اگر اشتباه نکنم از حافظه کوتاه مدت به بلند مدت انتقال پیدا میکنه ولی وقتی پای نت هستیم و از صفحات نت را تماشا میکنیم و یا ebook هایی را مطالعه میکنیم این خواندنی ها به حافظه بلند مدت بدون انتقال از کوتاه مدت به بلند مدت ، راه پیدا میکنند و حافظه را مختل میکنند !
و گوشی هم همینطوره ، چون فکر محصل به درس نیست به این هست که الان کی راش اس میدهی ا جواب اس را میده !
خب این باعث میشه که فکرمون به درس نباشه ، بلکه چشممون به کتاب هست !
من تجربه اش رادارم 1 ماه پای نت نبودم و حافظم از نظر حفظ کردن ، فوق العاده خوب شده بود ، چون وقتی پای نت ننشستم ، حافظه بلند مدتم کم کم خالی شد و درسی که میخوندم از کوتاه مدت به بلند مدت انتقال میافت !
خلاصه در موقع امتحانات استرس را از خودتون دور بکنید و کمتر پای نت و گوشی برید ، ضرر نمیکنید !
از من گفتن بود ، پای نت هم میشینید ، روزی 1ساعت ، به اون نگاه نکنید که صبح تا شب میشینه ف چون شاید شغلش اینه کا باید پای نت باشه و مثل من و شما محصل نباشه !
یه روش برای درس خوندن من اینه ، اول کتاب را میخونم و زیره نکات مهمش خط میکشم و شب امتحان، فقط میام اون قسمت هایی که مهم هستند را میخونم و اضافه خوندن را حذف میکنم !
خودتون میدونید ، جامعه شناسی درسی هم که باید 2بار بخونی تا یه چیزی یاد بگیری ، وای به حال من که رشتم هم جامعه شناسی هست !
شما نت را به مدتی کم بکنید ، نتیجش را میبیند !
یه سرچی هم در نت بکنید در مورد اینترنت و اثر ان بر حافظه و رفتار کاربر !
همه ی امکانات از اتاق اختصاصی تا...گرفته مهیاست اما انگیزه رو کم دارم...خودم رو دست کم میگیرم....و میترسم از شکست....
دادا اینا رک بهت میگم امید وارم ناراحت نشی !
قبلا که درست خوب بود ، پای نت میشستی ؟ با گوشی ور میرفتی؟
ببینید شکست از الان ایجاد نمیشه ، شما فکر بکنم دچار شکست روحی شدید ، یعنی الان متوجه شدید دوستان شما درس ها رادارن میخونن و نمرات خوب میگیرن ولی شما نه ! این میشه بی انگیزگی ، یعنی همه چی را نمیسنجیم که چرا اینطور شد ، الان که سرتون به سنگ خورده و متوجه شدید ، فکر میکنید همه راه ها بسته شدن و دیگه راهی برای شما نیست ، ولی یه چیز بگم زندگی ادامه داره و همیشه قرار نیست ما برندش باشیم !!!!
الان که فهمیدی به نظر من برو بشین بخون و اصلا به فکر شکست نباش ، کسی از شکست میترسه که تلاشی نکرده باشه ، وگرنه هرکس تلاش خودش را بکنه ، موفق میشه !
هیچ وقت دیر نیست !!!
فقط بهت بگم یهو ناامید نشی که چرا من امدم این رشته و نرفتم رشته دیگه !
چون کسی که در رشته ای که انتخاب کرده ، موفق نباشه ، در اسون تریت رشته ها هم نه قبول و نه نمرات خوبی میگیره !
بجا اینکه زانو غم بغل بگیری از الان یا فردا با خودت قرار بگذار ، که باید شروع کنم !
شاید یکم اولش سخت باشه ولی ثمر بخشه !
اگر بخودت قول بدی ، شرط بهت میدم که موفق بشی !
ادم زمانی نابود پو افسرده و ناراحت هست که مقایسه بکنه ، خودش را با دیگران ، و اینجاست که فرد میگه من شکست خوردم و امید دیگری باری من نیست !!!
این موضوع را فراموشش بکن و به اینده خودت فکر بکن ، هرکسی تو یه سنی عاشق میشه !نقل قول:
بچه ها یه چیزی رو میدونستین من سال سوم راهنمایی 6-7شهرستان بودم و بنجم ابتدایی اول! ولی نمیدونم دبیرستان چی شد....البته من بارسال یه شکست عشقی داشتم... و ضربه ی کاری خوردم یه بخشش به اون بمی گرده....شایدم بهنوست نمیدونم....
و شکست میخوره ولی ، ایا باید یک شکست ، مساوی با شکست در طول زندگی و ناامیدی از زندگی باشه ؟؟؟
یه نصیحت ، وقتی تو نت میای به هیچکس دل نبند و برای تفریح بیا ، چون افسردگی و اعصاب خوردی ، نتیجه اش هست !
خودمونیم ، چقدر حرف زدم
:whistle:
امیر جونم مرسی دادا:46: ، چه توصیه های مفیدی بودن واقعا ، دقیقا همین شکلی که میگی هستش ، مخصوصا اینکه نباید به نت وابسته شد و برای تفریح اومد رو بهش رسیدم.
Take Care:40:
خدایی این تاپیک و تاپیک بچه های سوم دبیرستان به من یکی بیشتر از تاپیک کنکوری های 91 انگیزه میده...
کاش منم سوم بودم الان :19:
چي كاشكي سوم بودي اين همه اومدي جلو به پيش رسيدي چرا كاش سوم بودي من كه هيچ وقت نميخام برگردم به كنكور و دبيرستان اين همه سختي كشيديم و پشت سرش گذاشتيم تازه امسال وارد دانشگا شديم دي!نقل قول:
بیا بزن داداش :18:نقل قول:
چي كاشكي سوم بودي اين همه اومدي جلو به پيش رسيدي چرا كاش سوم بودي من كه هيچ وقت نميخام برگردم به كنكور و دبيرستان اين همه سختي كشيديم و پشت سرش گذاشتيم تازه امسال وارد دانشگا شديم دي!
منظورم این بود که از سوم خوب میخوندم تا موقع کنکورم استرس نداشته باشم...
نه بابا من منظوري نداشتم چه شكلكي گذاشتيا انگار چي گفتمنقل قول:
اهان يعني به خاطر اين گفتي كه برگردي سوم اشكالي نداره شما ميتونستي از تابستون خوب شروع كني يا حتي از اول مهر هيچ وقت دير نيست احتمالا داداش! يا شايدم عابجي:31:
این Nelly joon فک کنم هم دوره خودمون باشه یادمه بعد هر امتحان میدیدمش :31:
گل گفتي انصافا اين فيزيك يك به خصوص پايان ترمش رو ميگم خيلي سخته من كه بعد از امتحان ميانترم ديگه يه خط هاليدي رو نخونده بودم تا اينكه الان نزديكه امتحانه و 5 شنبه هفته بعد امتحان فيزيك يك داريم تازه شروع به خوندن كردم وكلي از چيزا رو متوجه نميشم و كلي پشيمونم كه چرا درست سر كلاس گوش نميدادم و تو طول ترم نخوندم ولي به هر حال گذشت از ترم بعد:31:نقل قول:
داداش دمت گرم خیلی حال دادی:11:نقل قول:
دوستان نظرتونو بگید لطفا:
من الآن اول دبیرستانم.سمپاد کرج.والله بازیم همونیه که سالهای قبلی بود.بازی آنلاین.روزی 1 ساعت یا 1 ساعت و نیم.درسم خیلی خوب بود.تا امسال معدل نهایی زیر 20 نداشتم.اما امسال فردا آخرین امتحانمونو میدیم(ادبیات فارسی 1) و تا الآن به نظرم افت کردم.نصف امتحانامو میدونم که 25 صدم یا نیم نمره رو حتما غلط دارم.بقیه رو نه میدونم بیست میشم.متاسفانه چیزی به نام انضباطم هست که معلما هر کس یه نمره میده من میانگین انضباطم بالای 18 بشه دست همشونو میبوسم : دی(همیشه یه پام تو دفتره!: دی)
این افت شاید به نظر زیاد نیاد اما اینا در عرض 6 ماهن!6 ماهه خیلی بده این افت!
به خصوص که از سال بعد برنامه سختی در پیش میگیرم!از امسال شروع کردم کتاب زیست دوم و سومو تموم کنم(میخوام برم تجربی) ولی در عین حال میخوام از اول سال 91 وقت اضافه روزانمو مقداریشو بدم به المپیاد کامپیوتر و ترکیبیات که خیلی دوس دارم این مبحثو.مثلا اگه 3 ساعت وقت اضافه دارم یه 2 ساعتشم ترکیبیات بخونم!1 ساعت باقیمونده رو تفریحای دیگم!(میگم برای رتبه خوب تو کنکور نظر شما باید چه کنم؟من خودم کتاب دوم و سوم و پیش دانشگاهی رو گرفتم بخونمشون اما از 1 ماه و نیم پیش کلا کتاب دومو فقط 2 فصلشو خوندم نمیدونم چمه؟!خیلی به زیست علاقه دارم!)
والله برخلاف بقیه رفقای مدرسه بچه چشم به راهیم هستم دختر میبینم سرمو میندازم میرم پایین!(عقدشو سر معلما خالی میکنم : دی)
شیوه ی خوندنت اشتباه...سعی کن با این شیوه درس بخونی که خیلی خیلی موثر خواهد بود:نقل قول:
1.بیش خوانی(2-4 دقیقه): یعنی نگاه اجمالی به درس یا بخش
2.طرح سوال: که هدفش ایجاد کنجکاوی و گرسنگی ذهنی باشه
3.خوندن عمیق و مفهومی جزوه+یادداشت کردن نکات(بالای کتاب یا...)
4.خوندن کتاب. بیشتر برای آشنایی+یادداشت نکته ها
5.حل تمیرین و تست+یادداشت کردن نکته ها
6خلاصه نویسی تو دفتر با استفاده از نکاتی که یادداشت کردی و مطالب مهم به صورت نمودار درختی و خیلی خلاصه و کوتاه و مفید
7بعدشم سعی کنی خلاصت رو یاد آوری و چیزایی رو که یاد گرفتی برای خودت بگی و جا هایی رو که یادت نمیاد دوباره بخونی
ممکنه اولش سخت و وقت گیر باشه ولی فایدش خیلی خیلی بیشتره+بعد برات آسون میشه
درس هر روز رو همون روز بخون خیلی تاثیر داره.هرچند من از راهنمایی دارم سعی میکنم این رو رعایت کنم ولی هنوز نتونستم:31:
راستی یه چیزی: تو هنوز اولی برو عشق و حالت رو بکن....فقط سوم و بیش مهمه...سعی کن بایه درسیت توی ریاضی و فیزیک و عربی قوی باشه بقیش ارزش خوندن نداره....برو عشق و حال کن به خدا اینقدر جوش الکی نزن...سوم و بیش دانشگاهی فقط!!!
یه پیشنهاد دارم ک شاید الان برات جدی نباشه یا خنده دار باشه ولی وقتی فارغ التحصیل شدی کاملاً موافق میشی با من
اگه درس میخونی که کار کنی حسابی بخون ، استاد 2 خط جزوه گفته برو 5 تا کتاب مربوط به اون پیدا کن و مزالب بیشتری در اون مورد یاد بگیر
اگه نه واسه مدرک و این چیزا میخونی بیخودی اعصابتو کهنه نکن ، خوش باش :27:
در آخرین چاپ دفتر برنامه ریزی قلم چی این روش موجود نیست (چاپ چهارصد و چهار سال نود) و اصلاً هیچ روشی در مورد شیوه تمرکز روی درس در آن ننوشته ، سایر کتب قلم چی که در مورد روش مطالعه هستند هم فکر کنم هیچ روش خاصی و از جمله روشی که نوشته اید را جهت تمرکز پیشنهاد نکرده اند، این روش دقیقاً در کدام کتاب آمده است؟ ( می خواهم باقی مطالب کتاب را مطالعه کنم چون این روش جالبی بود که نوشته بودید و تاکنون نشنیده بودم و مورد نیازم بود)نقل قول:
سلامنقل قول:
متاسفانه الان اون کتاب در دسترس من نیست که شماره چاپ بگم ولی سال چاپش 88 بود
در نتیجه دهی اون روش شکی ندارم حتما استفاده کنید اگه مشکل تمرکز دارید .
سوالی بود در خدمتم .
:40:
اگر فكر مي كنيد شخص ديگري وجود دارد كه بتواند در زندگي شما تغييرات چشمگيري به وجود آورد ، پس در آينه نگاه كنيد . ( جان نيومن )
ببخشید چه ربطی داشت؟ :دی:31: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من با قرص فلوکستین مشکلم به طور کامل حل شده
همونی که باعث میشه کمتر خسته بشیم و دیرتر بیدار بمونیم!؟نقل قول:
برای بهتر درس خوندن و با کیفیت خوندن و همچنین تقویت حافظه میتوانید از انگور خشک شده (مویز) و همچنین قرص ممورال که از کندر تولید شده استفاده کنید همچنین میتوانید از مواد کافئین دار مثل چای و قهوه که دیگه اینو همه میدونن استفداه کنین
فلوکستین از دسته داروهای گروه ssri است که برای درمان افسردگی و اضطراب کاربرد داره آن را با آمفتامین های روان گردان اشتباه نگیرید.:46:نقل قول:
دوستان یه سوال من یه مشکلی که تو این هفته داشتم اینه که خیلی می خوابم عین خود خرس :دی صبح پا میشم ساعت 6 یه مقدار ورزش می کنم می شینم درس می خونم بعد خوابم می گیره میره تا 9 بیدار میشم بعد از ظهر هم اگر جلوی خواب رو نگیرم 2 بخوابم میره تا 5 نمیدونم چیم شده
راهی که ضرر کمتر داشته باشه سراغ ندارین ؟
سلام دوست من خوابیدین اغلب برای یک فرد به صورت عادت در میاد خصوصا خوابیدن در عصر ها ...نقل قول:
شما سعی کنید شب ها خوب بخوابید و عادت خوابیدن در روزها رو ترک کنید ...
جای مطالعه شما گرم نباشد ....
موفق باشید
کلا یه توصیه به همه دوستان میکنم
از قرص و اینجورچیزا واسه بیدار موندن استفاده نکنین!
همه چیز به تغذیه بستگی داره!
مثلا میبینی یه بنده خدایی میشینه شب واسه شام یه بشقاب سر کاکلی برنج میخوره اونوقت میناله که من چرا شب زود خوابم میگیره!
تو دوران کنکور سعی کنین سبک غذا بخورین.
غذاههایی مثه بادمجون/دوغ /ماست بیش از حد/شیر سرد زیادی/خیار و امثال اینها باعث میشه سردی کنین و خواب الوده بشین و بازدهیتون بیاد پایین
نه اتفاقا این داروهای SSRI رو وقتی مصرف میکنین اون اوایل خواب آلوددگی شدید میارن.نقل قول:
برای کسایی هست که مشکل تمرکز دارن و عوامل درونی اجازه خوب فکر کردن و تمرکز کردن رو بهشون نمیده.
به صورت آزاد میشه از داروخونه تهیه کرد ولی نباید خارج از چارچوب نظارت متخصص اعصاب ( مغز و اعصاب یا اعصاب و روان ) مصرف بشه
فلوکستین قرص نداره البته به صورت کپسول های 10 و 20 میلی گرمی توی بازارهنقل قول:
دوستان گرامی که اینجا قرص تجویز میکنند.
حتما با پزشک مشورتی بکنید.
و عوارض اون رو در نت ببینید حتما
پیروز باشید
با تشکر از نگرانی شما دوست عزیز؛ تا اونجایی که یادم میاد این دوستمون ( علامت سوال ) خودشون پزشک هستن و همیشه هم مشاوره های خوبی در انجمن پرسش و پاسخ پزشکی به یوزرهای فروم دادن.
موفق باشید
دوستان داروی ریتالینو میگفتین یه چی میشد!یه جور دوپینگه!ولی فلوکستین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
باید خودت تلاش کنی :n02::n04::n19:
سلام بچه ها من تازه واردم
شرايط زندگي جالبي ندارم
امسال بايد كنكور ميدادم
ولي چون ترك تحصيل كردم .....
بخاطر 1بيماري
رشته تجربي بودم
اما چون نتونستم بخونم
رفتم رشته برق صنعتي فني
ميدونم بدرد نميخوره
ولي شما بگيد من بايد چكار كنم؟؟
تا سال دوم دبيرستان البته وسطاش بيشتر درس نخوندم