سلام
تورنادو جان
ایشون روی لوکال نصب کردن
ولی منظورتون از چک کردن چیه؟
میشه بیشتر توضیح بدید؟!
مرسی
Printable View
سلام
تورنادو جان
ایشون روی لوکال نصب کردن
ولی منظورتون از چک کردن چیه؟
میشه بیشتر توضیح بدید؟!
مرسی
سلام دوستان
یه سوال ...
خواستم وی بی رو فارسی کنم..همه کاراش رو انجام دادم و زبان فارسی رو به صورت پیش فرض قرار دادم...حالا بایستی قسمت مدیریت انجمن رو
رفرش کنم...ولی من این قسمت رو پیدا نمیکنم ..
منظورم رفرشه کجاست
مرسی
ببینید گلا
هیچ وقت این اسکریپ ها و یا این برنامه های نال شده از همه سایت ها دریافت نکنید چرا ؟ چون نتیجه ی خودم اسم وبلاگه رو نمی برم مال یه ایرانیه ! وبلاگ تماما ویبی هستش !
معرفی و ... که 90% من می گم اینم از همونجا هستش من لینکش رو ندیدم
چکی که کردیم بله در داخلش کدی بود اگه مایل بودید می زارم "شل " که به حساب یک دری حساب می شه که هکر ها بتونند به سایت شما نفوذ کنند ! به زبان ساده تر که همه بفهمند فایل رو آلوده به تروجان می کنند ! خوب اون وقت چی می شه ؟ می تونید هکش کنید دیگه !
خلاصه بچه ها در صورتی که می خواستید تست کنید و یا چیزی بهم بگید قبل از نصب اگه بهم اعتماد دارید بگید تا نسخه ی مورد نظر رو چک کنم
منتظرم
یا علی
tornado2800 جان
کمن از ورژن 3.5.4 نال شده استفاده کردم...
که الانم اونو به صورت لوکال رو سیستم نصب کردم...
ولی الا BlackIce داره wuauclt. exe رو بعنوان یه تروجان معرفی میکنه ....
این فایله مربوط به آپدیت ویندوز نیستش....
آخه تا قبل از نصب وی بی این مشکل رو نداشت...
مرسی
سلام
داش اشکی جان
ctrl+f5 رو بزنید
مرسی
سلام
الفین جان این کار رو کردم...
ولی هیچ تغییری فورم نکرد و همه نوشته هاش و گزینه هاش انگلیسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ه
مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ممکنه فارسی ساز شما قابلیت فارسی کردن گزینه های ادمین رو نداره
در کل از انگلیسی بهتر میشه فهمید که هر گزینه برای چی هست
مرسی
داش اشکس داداشی من که هیچ مشکلی نداشتم یه باردیگه ازاول نصب کن شایدفرجی بشه
سلام دوستان
این فارسی سازشو از کجا گرفتید؟؟؟؟؟؟ من که جایی لینکشو ندیدیم :sad:
راستی تورنادو جان حالا با این در ورودی هکر ها چیکار باید بکنیم؟ :blink: با چی چکش کنیم که مشکلش برطرف بشه؟
فارسي ساز نسخه 3.5.4
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فارسي ساز نسخه 3.6.0 من تا به حال نديدم !
اینا خودشون از vb version3.6.0 RC3 فارسی استفاده می کنن اما بی معرفتا فارسی سازش رو نمی ذارن؟
راستی معلوم نشد با این در ورودی هکر ها چه باید کرد؟ من خیلی عجله دارم ها!
مرسی
من هرجا رفتم لینک برای دانلود خود نرم افزار پیدا نکردم --> خراب بودن <--- یکی لطفا برام لینکشو خصوصی کنه . ممنون
خوب من دانلود کردم اونم نسخه 3-6-7 ولی تو قسمت سوم این ایرور میده
Step 2) Connect to the database
Attempting to attach to database
Error description: mysql_connect(): Can't connect to MySQL server on 'localhost' (10061) d:\p30club\easyphp1-8\www\vb\includes\class_core.php on line 274
The database has failed to connect because you do not have permission to connect to the server. Please confirm the values entered in the 'includes/config.php' file.
خوب من دانلود کردم اونم نسخه 3-6-7 البته نان شده . ولی تو قسمت سوم این ایرور میده
Step 2) Connect to the database
Attempting to attach to database
Error description: mysql_connect(): Can't connect to MySQL server on 'localhost' (10061) d:\p30club\easyphp1-8\www\vb\includes\class_core.php on line 274
The database has failed to connect because you do not have permission to connect to the
اگه میشه کمکم کن . مچکرم :11: :40:
الفین جان من از برنامه Wamp 5 به جای EasyPHP استفاده میکنم - مشکلی ندار ه ؟؟؟
فرقي نداره علي جاننقل قول:
خیر...مهم شبیه سازی apache هست.نقل قول:
من فقط میخوام ببینم چطور میشه با وبلیشن کار کرد من میخوام کنترل پنل ادمین رو ببینم
یکسی واسه من باوبلیشن یه انجمن نمیسازه
تشکر ازشما:11: