لینک بدون ف ی ل ترش نیس ؟نقل قول:
Printable View
لینک بدون ف ی ل ترش نیس ؟نقل قول:
دوستانی که پچ رسمی بازی رو میخوان، میتونن از لینک زیر دریافت کنند: (حجم: 994 مگابایت)نقل قول:
کد:http://dl.goldownload.com/pcgame/Rage%20Update%201%20SKIDROW%20%5Bwww.GolDownload.com%5D.zip
AMD یا ATI ؟!!!!!!!!!!!!نقل قول:
مشکلش با کارتهای گرافیک AMD هست. خفن ترین سیستم ها توی اجرای درست بازی میمونن. من خودم گرافیکم AMD 6850 هست ولی توی محیط بازی گیر میکنه. یه پچ هم واسش دادن بیرون ولی درست نشد که هیچ، بدتر هم شد. باید ببینیم مشکلش حل میشه یا نه. AMD گفته توی چند روز دیگه درایور Catalyst 11.10 رو میده بیرون. خدا کنه با این درایور مشکل حل بشه.
واسه منم سری پنجه.
پس باید منتظر پچ باشم ... !
من همین مشکل رو داشتم .دوباره نصب کردم درست شد!!!نقل قول:
سلام
ادیت...
بای
این مولتی میشه بازی کرد یا اصلا بدرد میخوره ؟
ati دیگه حذف شدنقل قول:
رسما تبدیل شد به amd
amd radeon
بچه هایی که AMD دارن ، روی Overdrive بازی نکنید
درود
دوستانی که بیش از 2 پردازنده گرافیکی Nvidia دارند برای فعال شدن Sli (نسخه درایور 285.38) این بازی گزینه Multi-gpu rendering mod رو روی Force alternate frame rendering 1 قرار بدید تا Sli فعال بشه و لذت ببرید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه هر چی سایت هست که گذاشتن مرجعشون همون سایت Nvidia هست که دسترسی رو برای ip های ایران قطع کرده.نقل قول:
لینک بدون ف ی ل ترش نیس ؟
کارت گرافیک من DDR 5 ATI هست و مشکل لود تکسچر دارم و این مساله هیچ ربطی به قدرت سیستم نداره، دوستانی که گرافیک ATI دارن باید منتظر پچ باشیمنقل قول:
این بازی روی گرافیک nvidia ( حتی 512 ) به خوبی اجرا شده ( واقعا از این شرکت اونم بعد از این همه تاخیر انتظار یه همچین اشتباهی نمیرفت :41: )
دوستان گرامی :
واسه همه مشکلاتی که بازی داره راه حلی پیدا شد که مشکلات رو به حداقل برسونه ما بریم بازیو بگیریم یا نه ؟
با تشکر.:11:
بچه ها من الان اولای بازیم اونجایی که میگه return to dan hagar وقتی از اون دره میام بیرون حدود 10 دقیقه طول میکشه تا لود بشه ، بعد لود شدن هم شدیداً افت فریم داره ، درصورتی که مرحله قبلش اینجوری نبود . راستی با این افت فریم وحشتناک به زحمت سوار موتور شدم تا برگردم و جالب اینجاست که وقتی سوار موتورم افت فریم نداره . چیکار باید بکنم ؟
درضمن هم آپدیت 1 گیگیه رو نصب کردم و هم درایور کارت گرافیکم . خواهشاً کمکم کنید .
بلهنقل قول:
تایید میشه
این اشتباهات مستقیما گردن سازنده بازی هستش
من نمیدونم اینا گروه تست ندارن که اینطوری میکنن
سلامنقل قول:
مشکل در بازی Rage مربوط به کارت گرافیک نیست .... روی nvidia هم مشکل داره .
من بازی رو که نصب میکنم بعد که میخوام واردش بشم ارور میده میگه :
Rage Has Stopped Working
گرافیکم Radeon HD 6870 هست و رم هم 8 گیگ. ویندوزم هم سون 32 بیت هست. مشکل کجاست؟
درایور کارت گرافیکت رو آپدیت کنی بازی اجرا میشه ولی همونطور که همه از جمله خودم نوشتیم هنوز مشکلات زیادی داره .نقل قول:
:31::31::31:نقل قول:
رم هم 8 گیگ. ویندوزم هم سون 32 بیت
اینی که میخوام بگم به rage ربطی نداره . مشخصات سیستمت رو خوندم دلم سوخت . پسر خوب ویندوزت رو 64 بیت کن . 8 گیگ رم داری بعد اومدی 32 بیتی ریختی ؟ تازه احتمالا 1 گیگ هم حافظه ی کارت گرافیکته . 32 بیتی نهایتا 4 گیگ حافظه (رم + رم گرافیک + حافظه ی کش و کوفت و زهرمار و ....:31:) رو میوتنه آدرس دهی کنه . حیفه این سیستمه .
سلام ببخشید مال من هی فرت و فرت کرش میکنه بازی بسته میشه باید چکار کنم؟
ممنون
منظور من از مشکل لود تکسچر اینه که وقتی میخواد لودشون کنه هی گیر میکنه اما تو nvidia بدون این که گیر کنه لودشون میکنه (من این رو رو سیستم دوستم که nvidia داره دیدم)نقل قول:
نقل قول:
درایور کارت گراف رو آپدیت کردم ولی هنوز همون ارور رو میده.
در مورد ویندوز هم همه همینو بهم میگن ولی حوصله ویندوز عوض کردن ندارم :دی .
دوستان من با cpu e7500 core 2 2.93 و گرافیک 4770 512 ddr5 مشکل اساسی دارم با این بازی. لگ خیلی زیاده طوری که اصلا نمی تونم بازی کنم. به احتمال قوی مشکل از cpu هست چون 99% ِش اشغال میشه موقع اجرا. تنظیمات گرافیکش هم خیلی محدوده یا شاید من پیدا نکردم . ممنون میشم راهنمایی کنید .
Catalyst 11.10 B2 Preview Win Vista 7 32 and 64-bit
AMD Catalyst™ 11.10 Preview 2 Driver Features
Improves performance in Battlefield 3 Open Beta release for both non-Anti-Aliasing and application enabled Anti-Aliasing cases on the AMD Radeon™ HD 6000 and AMD Radeon HD 5000 series for single GPU configurations
Improves performance in Battlefield 3 Open Beta release for both non-Anti-Aliasing and application enabled Anti-Aliasing cases on AMD CrossFire™ configurations using the AMD Radeon HD 6000 and AMD Radeon HD 5000 series of products
Improves performance in Rage on single GPU and AMD CrossFire configurations using the AMD Radeon HD 6000, AMD Radeon HD 5000 Series and AMD Radeon HD 4000 series of products
Resolves intermittent crashing seen loading levels in Rage
Resolves flickering of NPCs in Rage
Enables automatic Vsync for Rage
Enables support for AMD Eyefinity 5x1 display (portrait and landscape) configurations using the AMD Radeon HD 6000 and AMD Radeon HD 5000 series of products
AMD Vision Engine Control Center: User Interface enhancements have been implemented for the AMD CrossfireX™, GPU AMD Overdrive™ and Information Center pages
دوستانی که کارت گرافیکشون AMD هست و هنوز مشکل دارند این درایور رو امتحان کنید :
کد:http://www2.ati.com/Drivers/hotfix/catalyst_11.10_preview/amd_catalyst_11.10_preview2_win7_vista.exe
شما این درایور رو برای گرافیکت دانلود کن ببین نتیجه چجور میشه :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6551443&postcount=100
اون پچ 1گیگی که برای بازی ارائه شده رو دانلود کردید ؟
نقل قول:
ممنون داداش. بعد از نصب درایور یکم بهتر شد ولی بازم تو رندر کردن خفن مشکل داره. یعنی تا وقتی موس ثابته هیچ لگی نداره ولی تا یکم تغییر زاویه میدی ... . تصاویر بعد از اینکه لود میشن نباید برای مدتی داخل حافظه باشن ؟؟؟ یا 512 mb کافی نیست تازه share هم هست. هر لحظه که سرتو می چرخونی دوباره تصویر لود میشه.
بی زحمت لینک پچ رو بدین که اونم دانلود کنم ببینم درست میشه. با کلی ذوق نصبش کردم :41:
-----------------------------------------------
لینک پچ رو پیدا کردم از پستتون تو تاپیک مشکلات نصب خیلی ممنون . در ضمن مستقیم هم شد اگر کسی خواست دانلود کنه :
خودمم امشب میزارم برای دانلود. 1 گیگ ترافیکه ها :دیکد:http://sv01.premium.irleech.com/dl/811749/Rage.Update.1_SKIDROW.rar
سلام دوستان من این بازی را 2 روز پیش خریدم نصب کردم هیچ مشکلی نداشت یکم جلو هم رفتم ولی سری بعد که بازی را بالا آوردم افت فریم بسیار بالایی پیدا کرم که اصلا نمیشد بازی کرد هر 5 ثانیه موس جا به جا میشد مجبور شدم بازی را دوباره نصب کنم نصب هم کردم ولی بعد از فیلم اول (شهاب سنگ) به شدت افت فریم دارم حتی ویندوز را هم عوض کردم کارت گرافیک را هم آپدیت کردم ولی مشکل حل نشد که نشد مشکل اینجاست که در بقیه بازی ها مشکل ندارم سیستمم هم نسبتا قوی هست رم 16 گیگابایت ddr3 گرافیک 6790 پردازنده هم 4core 4.5 ghz لطفا کمک کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید منتظر پچ باشی ب خاطر کارت گرافیکتنقل قول:
آقا فرق catalyst بتا با اصلش دقیقا چیه ؟!
یعنی این ارزش دانلود کردن رو نداره ؟!
این گزینه ی GPU Transcoding رو که از تو بازی فعال میکنم مشکل دیر لود شدن تکسچر ها تا 80% برطرف میشه !! اما فکر کنم بخاطر High End نبودن سیستمم و دو هسته ای بودن cpu هر چند ثانیه تا دقیقه یه کوچولو لگ میشه :2::31:اما ازار دهنده نیستو قابل تحمله ... و یه چیز عجیب اینکه وقتی لگ میشه اون لحظه هم فریم ریت از 60 پایین تر نمیاد و بین 59 تا 60 قفله !:18:! کلا بازی مشکلاتش عجیبه :31:
آقا ما پچ 1 پیپی رو بگیریم مشکل دیر لود کردن تکسچرها درست میشه دیگه ؟!!!
البته من فقط مشکلم همینه سر لود شدنش مخصوصا وقتی تو یه جای جدید میره گیر میکنه !!!
البته جدیدا خوندم میخواد دوباره یه پچ دیگم بده فک کنم یه 2 گیگی بشه :31:
راهنمایی کنین لطفا
سلام به همه
آقا من بازی رو نصب کردم و دایرکتیس رو هم نصب کردم بازی که خریدم 3تا دی وی دی 9 هست که پارت آخر انگار 5 گیگ هست،بازی نصبش تموم شد و اسکیدرو رو هم کپی کردم.
اما وقتی بازی رو اجرا میکنم این ارور رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیستم هم لپتاپ با کانفیگ زیر هست:
corei7
4gig ram
graphic: nvidia gforce gt 320m-total geraphic available memory 2811 mb
چکار کنم؟!
دوستان کمک کنن، ممنون میشم که راهنمایی کنین، لطفا اگه بحثی هم بوده که همین ارور بوده و مشکل حل شده،لطفا لینک پست رو بدهید،ممنون میشم.
دلم داره لک میزنه که بازی کنم:19:
دوست من به احتمال زیاد این بازی چیپ موبایل رو پشتیبانی نمیکنه و ارورر به همین خاطره:10:نقل قول:
با سلام
ببخشید دوستان مناینبازی رو نصب کردم بدون پچ و حدود 30-40 دقیق هم بازی کردم مشکلی نداشتم ولی پچ 1 گیگی رو که نصب کردم الان که میرم تو بازی بعد از حدوداً 1 دقیقه بازی قفل میشه 3 دکمه میکنم بازی کلوس میده
چیکار کنم کمک کنید
من از سیب دانلود گرفتم
سیستم هم این هست
CPU AMD Phenom II X4 Black Edition B55,3817MHz+ 2xFAN BUFALLO
MAINBOARD ASUS M4A88TD-V EVO/USB3
RAM Corsair XMS 4GIG 1600 DDR3 XMP ACTIVE
VGA EVGA GTX560 1GIG ddr5
MONITOR SAMSUNG P22700 LCD
CASE MAGNUME2+4FAN 120mm
ODD SAMSUNG 24X SATA
POWER SUPER FLOWER AMPTAC 750w Bronze
HDD SAMSUNG 320 SATAII + 80 MAXTOR IDE
Mouse Farassoo FLM3180 3200DPI
ویندوز7 هم 64 بیتی هست
مشکل قبلی برطرف شد و الان میتونم برم تو بازی اما خیلی گیر داره. هر 30-40 ثانیه یبار واسه 1-2 ثانیه بازی گیر میکنه. تصاویر محیط هم مشکل داره یه سری مربع سیاه تو زمین و در دیوار وجود داره که هی غیب میشن و دوباره ظاهر میشن.
واسه این مشکلات راه حلی هست؟
فعال کردن گزینه gpu transcoding خیلی موثره ،الان دیگه مشکل لود تکسچر ندارم
:41:گرافیک من 6970 hd هستش 2 گیگه مشکل از بازیه نه گرافیک این بازی گرافیکی نداره که! 9 تومن پوله 3 تا دی وی دی 9گیگ دادیم بازی نمیشه کرد !!!!!!!!!!!!!!! رفته تو پاچمون جیبه سازندش پر شده انقدر فروخته چند وقت دیگم هیچی به هیچی خرشون از پل گذشته دیگه فروششونو کردن دیگه کاری ندارن که!نقل قول:
من توی video setting بازی گزینه ای به نام gpu transcoding ندارم . کجاس ؟ کارت گرافیکم ati ، این گزینه مختص nvidia است ؟نقل قول:
برو بچ مشکلم با اون ارور صفحه آبی حل شد، اگه آپدیت 285.38 رو بریزین حل میشه،
اما الان یه مشکل دیگه دارم:19:
میرم توی بازی اونجاهایی که دیالوگ داره همش صدای خش خش خششششش میاد:19:
اون رو چکار کنم؟
راستی یکم تکسچرها (همون ریزه کاری های گرافیکی) یکم دیر لود میشه.
کمک:19:
درود
نسخه 3 از درایور 11.10 منتشر شد دوستانی که کارت Amd Radeon دارند دانلود کنن(ورژن Open-Gl ارتقاء یافته و توی فرومهای خارجی گفتن برای بعضی افراد مشکل افت فریم توی بازی حل شده):
Catalyst 11.10 Beta 3 Preview driver for Win Vista 7 32 and 64-bit
کد:http://www2.ati.com/drivers/hotfix/catalyst_11.10_preview/amd_catalyst_11.10_preview3_win7_vista.exe
نکتهـ :
دوستان می دونستید حجم بافتهای این بازی به حدی سنگینه که درحالت غیر فشرده فضای حدودی 1 ترابایت نیاز داره و مجبور شدن فشرده کنن بافتها رو که باعث به وجود اومدن این مشکلات شده و دیر لود شدن تکسچرها.
شما اون پچ 1 گیگی که برای بازی منتشر شده رو دانلود کردید ؟نقل قول:
میرم توی بازی اونجاهایی که دیالوگ داره همش صدای خش خش خششششش میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون رو چکار کنم؟
راستی یکم تکسچرها (همون ریزه کاری های گرافیکی) یکم دیر لود میشه.
کمک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
والا من یه بازی که خریدم 3تا دی وی دی 9 هست و یه پچ زبان انگلیسی داره و نصب کردم،به نظرتون اون پچ جدید رو بگیرم؟:9:
شما نباید lang patch رو نصب کنی . بازیو پاک کن و از اول نثب کن و اون پچ زبانه انگلیسی رو نصب نکننقل قول:
در ضمن اون پچ 1 گیگ مخصوصه کسایی هست که ورژن بازیشون en نیست و بدرده ما نمیخوره شما همون پچ 44 مگی رو بگیر
من اون 44 مگی رو هر کاری میکنم نمیتونم دانلود کنم،نقل قول:
یه لینک جدید دارین بدین.
کمک:19:
---------------------------------------------------------------------------------
ادیت:
فایل 44 مگی رو گرفتم اما بازم صدام خشش خشش داره، اونجاهایی که دیالوگ داره یا حرف میزنن صدای خش خش بدی میاد،
رفته رو اعصابم.
چکار کنم؟!