نقل قول:
اوهوم! حتا راهنمایی کرده که از کدوم طرف وارد کنین!
Printable View
نقل قول:
اوهوم! حتا راهنمایی کرده که از کدوم طرف وارد کنین!
لطفن کمک کنین.
سلامنقل قول:
به نظرم فقط مکانش روی پوسته ی نتبوک تعبیه شده ولی امکانش نیست یعنی نمی شه سیمکارت رو وارد کرد!
نقل قول:
با یه فوم راهشو بستن! من اون فومو پاره کردم و یه سیمکارت رو دادم تو! ولی همین جوری رفت! مجبور شدم تا رمش رو دربیارم که سیمکارت اون تو، روی مادربرد هی اینو و اونور نره!
یه چیز جالب راجع به این asus ها اون سیستم عامل دوم هست که اگه رفتهع باشید توش، گوشه بالا سمت راست اتصالات وایرلس و 3G داره...
مگه 3g بدون سیم کارت هم کار می کنه !؟
به نظر می رسه این نت بوک این تکنولوژی رو نداره. تو ریویو هم توضیح داده که نداره. اون جای سیمکارت هم دکوریه! البته با یه گوشی موبایل راحت می شه وصل شد. ولی خب باید از طرح های ویژه استفاده کرد و الا هزینش خدا تومن می شه.نقل قول:
" There’s no 3G on this one, instead you get the mainstream WiFi N, blue tooth and Gigabit LAN."کد:http://allabouteeepc.com/asus-eee-pc-1015px-reviewed-next-gen-intel-atom-powered-asus-netbook/
این مارک ماله چینه یا جای دیگه
بله دوست عزیز. اکثر نتبوک های asus در بازار ایران چینی است. ولی به نظر من کیفیتش این نتبوک خوبه.نقل قول:
سلام
من الان تقریبا یه فصل هست که این نت بوک رو دارم! و کاملا راضیم... یعنی اصلا پشیمون نیستم خدا رو شکر!
مشکلی هم برام بوجود نیومده!
این یک تست هست که یادم موند عکس بگیرم...
فقط یه نکته که نت بوک بعضی وقتها به دلیل عدم فعالیت صفحه اش آف می شد اما در مجموع خوبه
محتوای مخفی: عکس
اقا ما هم ب جمع 1015 داران پیوستیم.:31:
امروز 1015pw رو با گارانتی امرتات گرفتم 480
وضعیت بازار خیلی خرابه سه تا پاساژ پارسیان و ایران و رضا رو زیر رو کردم از 440 تا 550 قیمت میدادن (جالب اینجا بود اونایی ک بالا قیمت میدادن وقتی بهشون میگفتم پایینتر بهم قیمت دادن میگفتن 100 تا ازش میخوایم)
خلاصه اگه کسی قصد خرید داره زود بجنبه ک وضع بازار خیلی خرابه
منم 1015px خریدم
یکی تاره خریده بود دست 2 استفاده نشده بود
با dvd اکسترنال 460 تومن
سلام
دوستانی که این مدل رو دارند(1015px)! به نظرتون زیاد گرم نمی کنه؟!!
خیلی زیاد نهنقل قول:
ولی وقتی کارهای سنگین انجام میدی 1 مقداری گرم میشه
نقل قول:
از نظر من نه!
من با کابل این مدل مشکل دارم شدید
کابل آداپتورش خیلی کوچکه و به راحتی از اتصال جدا میشه ... به طوریکه امروز 2 بار خاموش شد چون من باتری را خارج می کنم تا خراب نشه
شارژرش در حد سوزنی نوکیاست !!
کسی راهکاری نداره اینو استیبل کنیم !؟
1) کوچک بودن خود آداپتور که یک حسنه!نقل قول:
2) طول سیم نسبت به یک نوتبوک معمولی مناسب به نظر میاد.
3) کوچک بودن فیش هم مشکلی ایجاد نکرده فیش نتبوک من که خوب داخل محلش محکم می شه و به راحتی جدا نمی شه.
4) فقط اون قسمت که به پریز وصل می شه(دوشاخه) خوب تو پریز محکم نمی شه که البته این مشکل می تونه رفع بشه.
5) به نظرم اگه باطریتون به طور مرتب پر و خالی بشه بهتر از اینه که ببذاریش کنار، چون متخصص ها می گن سلولهاش می میره! :27:
سلامنقل قول:
1) کوچک بودن خود آداپتور که یک حسنه!
2) طول سیم نسبت به یک نوتبوک معمولی مناسب به نظر میاد.
3) کوچک بودن فیش هم مشکلی ایجاد نکرده فیش نتبوک من که خوب داخل محلش محکم می شه و به راحتی جدا نمی شه.
4) فقط اون قسمت که به پریز وصل می شه(دوشاخه) خوب تو پریز محکم نمی شه که البته این مشکل می تونه رفع بشه.
5) به نظرم اگه باطریتون به طور مرتب پر و خالی بشه بهتر از اینه که ببذاریش کنار، چون متخصص ها می گن سلولهاش می میره!
1- خود آداپتور که عالیه
2- طول سیمش عاایتر هست فقط اینکه دوشاخه به خود آداپتور وصله بده ... باید با سیم فاصله دار می بود
3- فیش اتصال به نت بوک آارم میده شدید ... کیپ نمیشه !
4- آره وزنش می افته و ناجوره ... آدم میترسه جدا بشه
5- نه من باتری را در حالت خاموش شارژ می کنم و در وقت لزوم استفاده می کنم که زیاد هم پیش میاد اما هیچ وقت شارژ و استفاده همزمان نیست چون خیلی راحت خراب میشه (تجربه کهنی پشتش هست)
دوستان عزیز سلام
من هم 1015px گرفتم
داخل جعبه موس نداشت واسه من !!!!!!!!!!!!
واسه شما هم همینطوری بود ؟؟!! یعنی باید موس جدا بخریم ؟!!
چند گرفتی شما؟!
بله برای منم از موس خبری نبودنقل قول:
سلامنقل قول:
3- فیش نتبوک من این مشکلرو نداره باید ببنید چرا اینجورشده.
5-راستش من پرسیدم. متخصصا می گن باید در حالت خاموش بودن سیستم باطریش رو شازژ کرد و بعد از پر شدن استفاده کرد تا جایی که کاملا خالی بشه. بعد دوباره روز از نو روزی از نو! ولی اگه باطری رو شارژ کنی و کنار بذاری کم کم قابلیتش کم می شه. شبیه این روش برای باطری موبایل هم توصیه می شه. برای من که جواب داد.
سلامنقل قول:
سلام
3- فیش نتبوک من این مشکلرو نداره باید ببنید چرا اینجورشده.
5-راستش من پرسیدم. متخصصا می گن باید در حالت خاموش بودن سیستم باطریش رو شازژ کرد و بعد از پر شدن استفاده کرد تا جایی که کاملا خالی بشه. بعد دوباره روز از نو روزی از نو! ولی اگه باطری رو شارژ کنی و کنار بذاری کم کم قابلیتش کم می شه. شبیه این روش برای باطری موبایل هم توصیه می شه. برای من که جواب داد.
من لا پر قو گذاشتم نت بوکو ...
من هم با همین روش شارژ انجام می دهم. سیستم خاموشه و شارژ میشه
500 توماننقل قول:
بنده از شهرستان گرفتم
---------- Post added at 05:26 PM ---------- Previous post was at 05:24 PM ----------
با usb ویندوز 7 ultimate نصب کردم خیلی سریع هم نصب شد ، فوق العاده کار میکنه ! هوووراا : ) همه دکمه هاشم عالی کار میکنه ... بینهایت لذت بخش این مدل....
همه درایور ها برای چه لینوکس چه ویندوز در سایت رسمی ایسوس موجود هست
فقط احیانا دکمه ای کار نکرد همه نسخه هایه درایور چه قدیمیش چه جدیدش نصب کنین درست میشه
من آخرین درایور تاچ پد نصب کرده بودم ولی دکمه f3+fn کار نمیکرد رفتم درایور نسخه قدیمیتر نصب کردم درست شد !!!!
الزاما هر چه نسخه درایور جدید تر باشه دلیل بر درستی اون نیست.....میدونم حرفم غیر منطقیه ... ولی خوب تجربست دیگه....
نقل قول:
سلام
مبارک باشه!
منم این مشکلو داشتم و لی یه کار دیگه می کردم! دوباره همونو آخر از همه نصب می کردم؛ درست میشد...
------------ حذف ------------
سلام دوستان
ببخشید از آف تاپیک
اگر کسی خواست بفروشه pm بده
با تشکر
سلام.
دوستان قینت جدید این نوت بوک چنده؟
مدلی که کارت گرافیک مجزا هم داشته باشه هست؟
از یکجایی این مدل بهم رسیده ولی هنوز بازش نکردم و آک مونده
قیمتش الان چنده؟ به قیمت سایتها نمیشه اطمینان کرد.
ببینم اگه میصرفه بفروشمش.چون خودم لپ تاپ قوی دارم و این به کارم نمیاد.
سلام دوستان قيمت امروز چنده؟
29 بهمن
:40::40::40:عاشقش شدم.
میخوام بگیرمش.کسی قیمت روز (28بهمن به بعد)داره؟؟؟؟؟
تو اصفهان کجا میتونم تهیه کنم؟:question:
ممنون میشم سریع تر جواب بدید.
قیمت روزشون چنده؟
من می خوام بگیرم بین 1015px با 1215b موندم.
لپتاپ دارم اما یه چیزه سبک میخوام تقریبا همیشه همرام باشه( داخل کیف دستی نه کوله) بتونم از offiice2010،cad2010 به راحتی اسفاده کنم.
برای اتصال به مودم وایرلس چطورن مشکلی ندارن؟
چند ماهی هست دارم و برای اینترنت به وایرلس وصل میشم و هیچ مشکلی ندارمنقل قول:
دوستان قيمت روز ميخوايييممممممممممممممممم ممم
قیمت: 520,000 توماننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیستم CPU قویه داره من با VM همزمان 3 تا سیستم عامل اجرا کردم و مشکلی نداشت(win 7-win xp- Linux Centos)
ولی بعضی وقت ها ram کم میاره
سلام ميشه به من ياد بدين چطور با usb ميشه زيندوز نصب كرد
ممنون ميشم
---------- Post added at 08:31 AM ---------- Previous post was at 08:30 AM ----------
اگه ياد بگيرم از خريد سي دي رام راحت ميشم :46:
نقل قول:
من از اینجا استفاده کردم:
---------- Post added at 12:08 AM ---------- Previous post was at 12:05 AM ----------
نع! مشکل نیس!نقل قول:
اینجا تو ضیح دادهنقل قول:
کسی با سیستم عامل خودش که شبیه لینوکس کار کرده؟
وقتی میخوام باهاش به وایرلس وصل بشم شبکه وایرلس رو پیدا میکنه ولی روی Connecting میمونه و وصل نمیشه
من این مدلو دارم در حد آک جهت خرید وهماهنگی پخ بزنید